I l o v e y o u

1.Vad heter han/hon som du är tillsammans med? Daniel Svensson
2.Hur länge har ni vart ihop?  1 år & snart 7 månader
3.När blev ni tsm? 14 mars -08
4.Har ni kramat varandra nån gång? Ja
5.Har ni kysst varandra nån gång? Ja
6.Har ni hånglat nån gång? Ja
7.Tänker du på han/hon ofta? Of course :)
8.Har ni bråkat nån gång? Nja mest tjafsat
9.Saknar du han/hon ? Jaaa
10.Vill du att han/hon ska vara hos dig nu? Det skulle kännas bra :)
11.Tror du att hon/han är den rätte? Jag vet att han är det.
12.Hur länge har ni kännt varandra? Sen typ någongång i februari -08
13.Har han/hon msn? Ja
14.Hur blev du du och han/hon ihop? Hemlis ;)
15.Har han/hon bdb? Nej haha
16.Känner du hans/hennes familj bra? Ja det gör jag
17.Skriv nått till den du är tilsammans med! Jag älskar dig nu, imorgon och föralltid :)<3


 

/ Jossa


Onsdagskväll

Hejhej

Fixade klart mitt kunskapstest och det är så skönt att ha det gjort och därmed en sak mindre att ha i tankarna. Idol har jag även sett på ikväll, nicenice. Vi får se tjugo i elva vilka som åker ut. Hoppas åtminstone Erik blir kvar.
Jag besämte mig för en stund sedan att rensa ur min byrå som är proppfull där en del av kläderna jag inte använder eller vill ha kvar men ändå har dom kvar, men beslutade när jag började att jag fixar det där imorgon, är för trött nu :P

Och kläderna jag skulle visa för er som jag inhandlade idag får bli typ imorgon pga att allt krånglar så inte bilderna vill in i datorn. Orkar inte bråka med kameran och datorn just nu haha.

Nu: Sims (var ett tag sen jag spelade det nu här hemma) och tv :) Missa inte Idol sen då ;)

Pusspuss.

/ Jossa
 


Min dag igen.

  • Förbereda mig inför kusnkapstestet i skolan                      CHECK
  • Duscha och göra mig iordning                                          CHECK
  • Kika på resa och boedende inför nästa tripp till Skelle    
  • Beställa hem några saker jag behöver från H&M               CHECK (Blev stan med Linni ist)
  • Middag hos mormor                                                        CHECK
  • Idol             



    Min dag vart som tänkt förutom att jag och Linnea tog oss en tripp till stan och shoppade lite saker + tog en liten fika. Trevlans :) Det blev stan istället för att beställa hem saker från H&M. Vad jag köpte får ni se senare för just nu håller jag på med kunskapstestet .. Drygt värre alltså.

    Pusspuss hörs senare.

    / Jossa

Min dag idag

  • Förbereda mig inför kusnkapstestet i skolan
  • Duscha och göra mig iordning
  • Kika på resa och boedende inöfr nästa tripp till Skelle
  • Beställa hem några saker jag behöver från H&M
  • Middag hos mormor
  • Idol



Det är min dag i stort, just nu vet jag inte om det kommer hända något mer men det visar sig väl. Back to school Byebye.

/ Jossa


Idol-kväll med Linnea

Godkväll.

Kvällen spenderades framför Idol på tvn med Linnea :) Det var tjejernas tur att sjunga ikväll och dom som gick vidare var Mariette och Erika. Jag hoppas att ett av juryns wildcard går till Clara från Gävle, skulle vara coolt om en från sin egen hemstad vinner :)

Efter Idol följde jag med Linnea till tågstation där hon skulle hämta upp hennes syrra, sen begav vi oss hem till Långbacka igen och jag gick hem till mig. Ligger nu i sängen och funderar på att sova snart för jag är rätt så trött. Tänkte väl se lite tv först eller så.



 
En trött Jossa för en stund sedan.



Puss på er, hörs imorgon, godnatt <3


/ Jossa

Idooool :)

Jajamensan, snart börjar Idol igen, bara en kart kvar! Ska springa över till Linnea nu också, ska se det med henne :)<3 Kulkul :)

Så missa inte Idol nudå, jag har ju påmint er ;) Men först ska jag vara duktig att plocka ur diskmaskinen.

Så pusshej på er allihopa.

/ Jossa

YES!!!!!!!!!

YEES Säger jag bara just nu.

- Klarade första arbetet "Kriser och krisförlopp samt hanteringsstrategier" fick jag nyss veta

- Är klar med min fältstudie nu, JIPPIII

- Har fått hem supersköna haremsbrallor från Gina

- Jag har världens bästa pojkvän som jag älskar :)



Yes yes.


Year one

Såg denna film med älskling igår, den var rätt rolig faktiskt :)
Kika på trailern så ser ni lite vad den handlar om, annars kan ni ju alltid se den ;)
Filmen var heller inte så lång, ungefär timme och 39 min :)


 



/ Jossa

Snart idol :)

Hejhej.

Idag har det varit en riktig plugg- och slappdag. Sånna kan faktiskt vara sköna ibland tycker jag. Nu har jag precis läst igenom min fältstudie och den är i princip klar, ska finslipa mer imorgon innan jag skickar in den.

Snart börjar Idooooooooool :) Härlich. Det är minnsan ett bra program.



Vad händer efter Idol då tro? Det visar sig då, nu ska jag städa upp lite här innan Idol sätter igång. Skriver mer sen, Pusspuss!

/ Jossa

Måndag

Godmorgon

Vaknade för ca. två timmar sen då jag låg och drog mig en stund innan jag gick upp för att skriva på min fältstudie. Jag har kommit lång på den nu så det är superskönt, jag tror inte jag har så mkt kvar nu på den.

Idag blir det plugga klart på fältstudien och troligen påbörja lite på nästa grej vi ska göra vilket är kunskapstestet på lagar och författningar. Sen ska jag även träffa Jennie som frågade igår om vi skulle ta en prommis med katterna, så det ska vi göra :) Min och Dannes tjockiskatt behöver nog komma ut och röra på sig lite hehe.

Igår hade jag mysigaste kvällen med Danne, alltid trevlig det :) Prommis hand i hand, filmer och allt myspys :) Me like! Du vet det redan men jag säger det ändå, jag älskar dig Danne :)<3

Nej men nu måste jag återgå till plugget. Puss på er.

/ Jossa

Pluggtime för min del nu :/

Hej på er allesammans :)

Hoppas ni haft en trevlig helg, för det har minnsan min varit :) Önskar bara att helgerna inte svischar förbi jämt. Som jag skrev i förra inlägget har vi bland annat varit hos Dannes pappa ute på "landet".

Idag när jag vaknade kikade jag först lite på min fältstudie som aldrig blir klar känns det som. Sedan tog jag bussen till stan för att återlämna böcker och låna om en bok. Efter det begav jag mig till bomhus där jag och familjen inklusive smulan fikade hemma hos mormor för att gratta morbror Thomas som var där, grattis på dig :D
 
Körde hem till älskling där jag är nu, sitter och pluggar på fältstudien nu igen. Jag vill bli klar med den nu verkligen. Ska fortsätta nu så jag blir det.

Hörs kanske senare puss puss

/ Jossa

En trevlig dag på landet

Hej på er :)

Nu är klockan kvart över elva. Jag och älskling ska se en film nu tänkte vi innan sovdags. Det har varit en trevlig dag idag, vi två, dannes bror och brorson åkte till deras pappa och hans tjej ute på landet ;) Vi blev bjudna på mat och gjorde massa skojiga saker där. Mycket trelvans dag :)

På hemvägen blev det även till att stanna på Willys och handla. Skönt var det att komma hem efter en dag på landet hehe. Använde min nya tröja idag också för första ggn, skön och mysig var den.

Den här tröjan menade jag :)





Nu är det filmdags och sen sovdags.

Pusspuss

/ Jossa

Fredag :D

 
Jag idag.
Nya t-shirten på mig som jag köpte igår på stan med Tessan. Mysskön outfit på på mysskön fredag ;D



Ska alldeles strax äta, sen blir det hem till älskis :) Får se vad dagen har att bjuda på idag. Nu ska jag vandra neråt, så ha det bra gott folk :)

Puss.

/ Jossa


Nytt i min garderob

Tjena :)

Idag är det fredag, vilket är superskönt tycker jag. Hoppas helgen blir låång för en lugn och härlig helg är välbehövligt just nu. Men otur som jag har får jag inte en riktigt lugn helg för jag har lite skoljobb att göra.  Men det är ju ändå skönt med helg på nåt sätt :)

Ni missade väl inte Idol igår hoppas jag ;) Det gjorde inte jag. Jag, älskling och mamma kikade på det och efter det tog jag och älsklis en promenix ute i det kalla, förresten .. Det var första ggn jag använde vinterjacka igårkväll ^^ Så himla kallt var det faktiskt.

Idag har jag för det mesta bara klurat lite på min fältstudie, vilket jag ska försöka fortsätta med en stund innan jag ska hem till Danne :) <3


Nytt i garderoben :
  

Uggs: Dinsko 349:- 
T-shirt: Gina tricot 49:- REA ( jag och Tessan var tvungen att köpa när det var så billigt igår :D )
Långt linne: Veromoda 99:- 




Pusspuss på er.

/ Jossa

Stan idag igen :)

Godkväll på er.

Hoppas ni haft en bra dag, själv har väl min varit både bra och sådär :) Det braiga är stan med Tessan i förmiddags, ni får se inköpen senare ikväll eller imorgon.
Det som är sådär är nervositeten inför seminariumet vi hade idag, men nu är den över iallafall.

Något som är braigt mer är att Daniel min älskade sötnos kommer om en stund, det blir myspys och självklart kan jag inte missa Idol som börjar om en timma, missa inte det ;) Kul att det är Gävle-bor som fortafarande är med i tävlingen :) Heja heja.

Nu ska jag slappna av ett tag och fortsätta spela lite Sims tills Danne kommer :) <3 Pusspuss.

/ Jossa

Typisch

uhuuuu.. Seminarium nr 2 för denna vecka är idag klockan tre :( Vill inte. Blä.

Vill ha en mysig vinter med mycket snö

Godmorgon gott folk.

Ny dag idag, vaknade rätt tidigt kan man påstå. Ja men vad händer idag då? Jo jag ska ha seminarium med min PBL-grupp och en av våra lärare klockan tre, nervöst självklart. Detta semiarium är om Psykiatrins historia. Jaja hoppas man klarar det iafllafall.

Jag vill ha helg, ledighet och bara softa och ha kul :) Men efter det här seminariumet har jag en fältstudie att göra som ska vara inne om fem dagaar så den lär man ju göra. Så helgen blir inte skolfri :P



Alltså på sätt och vis längtar jag lite smått till vintern, tänk allt det här mysiga med snön, levande ljus, ta ett varmt bad efter att man varit ute och frysit häcken av sig och bäst av allt julen :)
Så ja, det här är min vinterjacka för i år ;) HAHAH NOOOOT. En av Dannes gamla som jag provade, liiite för stor dårå. Men fattar ni hur sön den var :)


Nej men nu måste jag försöka göra något annat, typ sätta mig fram en bok om psykiatrins historia. Ha det så bra så hörs vi senare. Puss!

/ Jossa


Inte min dag idag

Nej idag har det inte riktigt varit min dag, inte på topphumör har jag varit heller. Nu tänker jag faktiskt bara säga godnatt till er så skriver jag mer imorgon :)

Dröm sött, pusspuss :)

/ Jossa

En puss till dig

Jag älskar dig Daniel :)


En nervös Jossa.

Goodmorning.

Ni sover nog nu och drömmer massa söta drömmar. Jag själv fick ställa klockan på 08.30 för att käka frulle och duscha. Klockan 09.00 började vi i PBL-gruppen vårat möte och jag sitter här som en zombie och vill inget hellre än krypa ner under täcket. Jo det jag vill hellre är att åka hem till Daniel, saknar min sötnos <3

Lite senare ska jag iväg och intervjua (skolarbete). Känns väldigt nervöst men jag hoppas att det kommer gå finemang.

Nu ska jag ta och fixa mig bara så tiden går fortare nångång. Usch hatar denna nervositet!


Puss på er :)

/ Jossa

Spänning i Idol stiger

Hej :)

Ett inlägg får det bli innan jag ska chilla med sims oså som typ varje kväll ;P Efter jag kikat lite över plugget så följde jag och bror med pappa för att handla, där vi också träffade på Hanna, Stina och Ivana :) Trevligt att träffa dom pinglorna! :)

Efter affären åkte vi hem till mormor för pappa och bror min skulle hjälpa till att flytta lite möbler efter att hon lagt in nytt golv :) Vi blev även bjuden på fika. Sedan skyndade vi oss hem och jag sprang över till Linnea för att se Idol med henne, trevligt trevligt :) Hon bjöd på en bit brownies som tösen bakat, hehe bra att du står i med bakningen Linnea, du lyckades bra iaf :D
Idol var spännande idag ju, dom slutade när det var som mest spännande så man lär ju se imorgon :D

Äntligen hemma i sängen igen, skönt. Är rätt trött faktiskt, ska nog sova om inte allt för länge. Men vem vet, fastnar man vid Sims så är det ju så ;)

Nej men denna dag är har varit så trevlig så, så nu säger jag godnatt på er gott folk, vi ses och hörs imorgon :) Pusspuss.






/ Jossa

Mysdag inne i staden+nyinköpta kläder :)

Hallåhallå.

Nu sitter jag återigen här vid datorn, hehe hela mitt liv kretsar kring datorn just nu, eller iallafall en stor del av mitt liv. Allt jag gör med skolan är genom datorn i princip.
Annars idag har jag och Linnea tagit oss en cykeltur i motvind till stan där vi gick runt och kikade. Var även in på bibblan och lämnade tillbaka och lånade nya böcker. Suck, börjar känna mig som en stammis på bibblan nu.
På bilderna nedan kan ni se nyinköpte grejer :) Den gråa tunikan är dock från helgen :)

Senare kom Tessan till stan också, då vi tog en fika på det mysiga och rätt så nyöppnat kafé Wayne´s coffee. Vi tre satt och pratade minnen och hur kul det var på höstadiet, det var mysigt och jag tror vi alla tre är överens om att vi skulle kunna spola tillbaka tiden :)
När vi sedan fikat och gått på stan lite mer cyklade jag och Linnea hem igen, Tessan den fuskisen hoppade på bussen istället ^^ 
När jag och Linnea cyklade i motvind uppför den dryga och branta Upplandsleden så åkte Tessan förbi med bussen samtidigt. Hon smsar i samma sekund "Såg jobbigt ut :P" HAHA, jo Tessan .. Det var jobbigt..
Eller hur Linni? ;)

      
H&M 249:-             Gina 99:- Rea       Indiska 99:-



Nu blir det till att äta mat innan kvällens händelser sätter igång. Pappa ska börja med maten nu så det får nog bli lite sims-spelande innan tror jag. Sällan .. ja jag vet x)

Pusshej på er allihopa.

/ Jossa

Trött tröttare tröttast

Godmorgon.

Nu sitter jag här vid datorn igen, nyvaken och trött. Vaknde vid 20 över nio. Nu på morgonen ska jag chilla här hemma, ringa ett samtal angående skolan och sen cykla till stan med Linnea, Tessan kommer hon med :) weei, blir mysigt det. Ska även förbi bibblan, lär låna böcker.. Segt.





Jag är så trött nu så jag hjärnan inte fungerar som den ska, skriver mer sen. Och tänk om man kunde vara så här pigg nu istället ;)
 
 


Puss och kram.

/ Jossa

Observ and report





Såg denna film med älskling i helgen, en komedi.
Flummig film, den var väl rätt kul :) Filmen är från det här året så den är ny.


/ Jossa

YEEES JIHO

Ni undrar kanske varför jag låter så glad ;)


Då ska jag tala om för er att jag och min grupp klarade seminariumet :D Första seminariumet vi hade, nervöst var det men vi fixade det :) YEEY.

Nästa seminarium är på torsdag, vi har ju redan påbörjat nästa arbete som då är Psykiatrins historia. Och även en fältstuide (individuellt) ska göras tills den 29 sep och ska sedan diskuteras om i ännu ett semiarium den 1 okt :P


Idag var jag en duktig dotter(är just nu på väldigt bra humör efter att vi klarade seminariumet) så jag plockade ur diskmaskin innan far min kom hem från jobbet, borde kanske göra det oftare men jaja :)




Här kommer söta bilder på Smulan från imorse när hon var nyvaken. Just nu springer hon och skriker, hon såg nämligen en fluga eller nåt.

 





Nej nu ska här lagas mat, ha det bra gott folk. Puss.


/ Jossa


Segare än segaråttor

Hejhej.

Ja rubriken talar för sig själv om denna dag, usch så seg och trist den varit. Hade ställt klockan på 10.00 imorse men pappa ringde och väckte mig klockan 09.15. Segt. Sedan har vi i PBL-gruppen suttit inne på chatten en stor del av förmiddagen.

Nu har jag rast, men är vääldigt nervis. Ni vet, om bara 1 timme och 6 minuter är det seminarium. Gillas icke! Efter kanske jag ska träffa Linnea, vi får se hur det blir, låter dagen komma och gå som den gör :)

Nu ska jag leva mig in i sims 3 en stund. Pusspuss.

/ Jossa


Kvällsinlägg.

Godkväll allesammans :)

Så här på kvällkvisten åt jag först kvällis, det fick bli macka med regnbågsfisk på som pappa fiskade upp igår :) Mums. Sedan kom Linnea över och lugnade mig inför morgondagens händelser, och vi kikade igenom lite om fakta för holistisk och biostatisk hälsa osv.. :)


Som jag sa i förra inlägget tänkte jag berätta lite om vad jag gjorde igår. Först och främst vaknade jag upp hos älskling, spelade lite sims och chillade tills klickan blev kring tolvtiden då Tessan hämtade mig så åkte vi hem till hennes killes lägenhet och spelade Guitar hero, lyssnade på musik och snackade :)
Efter ett tag åt vi tacos och sedan hoppade vi i ytterkläderna och åkte bil till nynäs för att kolla på innebandy, det var Tessans killes innebandylag.
När den var slut hade vi båda fått känna på hur det är att sitta på en himla hård träplanka ett bra tag och vi båda hade väldigt ont i ändan ;P Vi promenixade iallafall sen till stan där vi fikade/shoppade. Det var trevligt :)
Senare vid sextiden såg vi en till match och efter den fick jag skjuts tillbaka hem till älskling. Chillkväll sen, myyyys med älskis<3

Hade iallafall en trevlig dag med dig Tessan, vi borde gört oftare ;)<3

HAHA Kom på att jag har "snyggaste" filmen på när Tessan parkerar om efter en skitbra parkering uppe på trottoarkanten, nu vet jag ju inte hur man lägger upp en film här som man spelat in från mobilen!
Någon som vet hur man gör? :)


Här nedan är jag, i ny klänning (den lila) och nya jeansleggings, så skööna :) + nytt rosa armband.

 
 



Linnea och hennes sötis hund Hampus, på första bilden säger Linni "kanin" och se så duktig Hampus är.
Bilderna är från när jag besökte Linni på hennes födelsedag.
  
 



Min och Dannes söta Frida fick smaka tårta på Dannes födelsedag :)
Hon fick självklart inte häta upp hela den biten om ni trodde det :P Hehe.
 


Nu ska jag ta och spela lite sims och/eller se något spännande avsnitt av någon serie och sedan sova. Godnatt på er. Pusspuss :)


/ Jossa





Bomhus :)

Hejhej.

Idag har det inte blivit något bloggande för min del. Det första jag gjorde idag när jag klev upp var att sätta på datorn för att försöka läsa på lite mer om holistisk och biostatisk hälsa. Sedan har jag chillat hos älskling med honom tills far min hämtade mig för vi och lillebror åkte hem till kusinerna för att gratta Gustav. Nu är jag hemma i Bomhus och sitter framför datorn återigen för att försöka läsa på lite om hälsa/ohälsa osv.
Känner matlukt upp till rummet mitt, pappa håller på att göra mat, tror vi ska äta kött, potatisgratäng och beasås.

Dagens mysoutfit.



Vad jag gjorde igår får bli ett inlägg senare, för just nu har jag inte tid :) Puss på er.


/ Jossa


Jossa&Tessan-dag idag

Godmorgon :)

Gud så skönt det var med fredag igår. Pluggade ju också lite men det var så skönt med fredag ändå. Danne, min fina pojkvän köpte en jättefin klocka till mig igår. Tack så mycket älskade du, love you <3 Den är så typisk mig också, vilket är skitbra! Ni vet.. Rosa och diamamanter, thats me! :D
Vad vi mer gjorde på dagen var besöket till Dallas pizzeria med några kompisar till Danne och även en av hans kompisars mamma var med. Jag åt en supergod sallad som hette Husets pasta, rekomenderar den på Dallas pizzeria ;D

 
Här ser ni klockan, men bilderna är så orättvisa.. Den är finare i verkligenheten tycker jag. Man ser inte diamanterna så bra, som finns även i själva klockan. Men aja, tack älskling <3




På kvällen igår så var vi hemma först och chillade, lyssnade lite på musik osånt :) Sedan promenixade vi hem till Dannes kompis för att se idol, vi spelade även lite xbox 360 oså.

Vid tiotiden vandrade vi hemåt och hade myskväll tills vi somande :) Och det blev dock inte allt för sent för min del för jag var så trött.

Vaknade för en stund sedan bara, sitter här och vaknar till lite. Tänkte väl göra mig iordning om en stund också. Senare ska jag till Tessan, som rubriken säger, en Jossa&Tessan-dag :)<3

 
Pusspuss på er.

/ Jossa


Två filmer jag sett nyligen

I taket lyser stjärnorna
Jenna är fjorton år och borde bara behöva oroa sig för brösten som aldrig växer, varför hon inte är lika populär som Ullis-Knullis och hur hon ska få Sakke snygg snygg snygg att bli kär i henne, eller åtminstone upptäcka att hon finns. Men hemma hos Jenna finns en jobbig mormor och en älskad cancersjuk mamma. Och i Jennas ficka ligger en bortglömd dikt: "Om du dör mamma, då tar jag livet av mig".




Jag som läst boken för rätt så länge sedan tyckte nästan boken var bättre än filmen, men hag vet inte riktigt, båda var bra :)



PS. I love you
Holly och Gerry är ett ungt par som varit gifta i 9 år och fortfarande älskar varandra innerligt. När så Gerry dör av en sjukdom står Holly ensam kvar utan att veta hur hon någonsin ska kunna gå vidare. Så börjar brev dyka upp till henne, brev som Gerry skrev innan han dog och som är menade ska hjälpa henne att börja leva igen.



En fin och romantisk film som är sevärd, sorlig är den också så för er känsliga som gråter till alla filmer kommer gråta till denna ;) Se den !






Friday :D

Hej..

OHYEAH idag är det fredag och heelg :D Så skönt. Men som sagt lär jag plugga ändå. Men lite fritid ska jag minnsan unna mig ;) Ska sova hos älskling till söndag, då jag och min familj ska hälsa på kusinerna för att gratta Gustav och sen ska jag träffa Linnea för hon ska få hjälpa mig lite inför seminariumet på måndag. Imorgon blir det en Jossa-och-Tessan-dag :) Vad vi hittar på får ni veta imorgon. hihi.

Igår hade kom Daniels pappa och hans tjej på besök, vi fikade och hade det trevligt en stund, sedan begav jag och Danne oss till pizzerian och sen till Citygross. Blev dock en chillkväll, skönt. Dannes lillebror kom ett tag på kvällkvisten också, förresten så var jag och Danne över på besök hos hans syrra tidigare på dagen. Haha verkar som vi träffade hela hans familj igår, men faktiskt inte.. Han har rätt stor familj, tycker jag iaf :P

Nej men nu ska jag nog läsa lite på internet inför seminariumet, men först blir det facebook ;) Haha.


  


Pusspuss.

/ Jossa

Dåtid & nutid

   -  
Josefin 2008                     Josefin 2009

Lite skillnad är det iallafall sedan förra året. Eller? :)




/ Jossa


Jobbig morgon

Godmorgon.

Ingen bra start på morgonen, är för trött för att göra något. Har träff med min PBL-grupp nu på Adobe connect men vill helst gå och lägga mig. Undra om jag vaknade på fel sida idag? ^^

Förövrigt idag så har jag och min PBL-grupp möte med en av våra lärare om en halvtimma ungefär. Vi ska gå igenom lite inför seminariumet nästa vecka. Sedan vet jag inte vad som händer, blir nog en chilldag eftersom jag inte vill bli sjukare. Thank god för värktabletterna.

Imorgon är det fredag, är det inte underbart? :D Ohyes. Men för att det är helg betyder det inte att jag kommer få helt ledigt, har så mycket i skolan att det inte är klokt.


Så här känner jag just denna morgon. Hehe.




Skriver mer senare. Puss på er.

/ Jossa

Psykiatrisk omvårdnad

Hej på er.

Eftersom jag fick frågan om vad jag pluggar tänkte jag kortfattat berätta det. Utbildningen jag läser heter Psykiatrisk omvårdnad och är en tvåårig distansutbildning på Umeå universitet, men mitt program finner man på Skellefteå campus.
Eftersom det är en nätbaserad utbildning kör vi i princip allting på nätet, dock har vi två kursträffar på studieorten varje termin. Vår första kursträff är förbipasserad men var en spännande resa.

Du kan läsa mer om utbildningen här :
http://www.umu.se/utbildning/program-kurser/program/?currentView=aboutProgram&code=VGPSO

Jag tycker faktiskt att utbildningen är intressant och det här är något jag ska jobba med senare. Men den är väldigt svår, ett väldigt stort steg från gymnaise till högskolenivå. Men det man kan göra är att kämpa på, har man en stark vilja om framtiden ska man hålla fast vid den.



Så här ser Skellefteå campus ut:



Puss på er.

/ Jossa

Chillkväll & Idol från Gävle (Y)

Morsning på er

Trött och typ lite småsjuk. Segt. Men käkar värktabletter så hoppas jag man blir bättre om en stund. Igår efter vi var klar med skolarbetet så chillade jag hemma och vilade mig lite, lagade även mat tills pappsen kom hem. Sen fick jag skjuts till Danne och det blev en chillkväll eftersom jag behövde ta det lite lugnt.
Senare idag ska jag hem tror jag, skolaskolaskola, den gör så man inte får någon riktig fritid :P Jaja.

Idol igår var ifrån Gävle, lite kul faktiskt, man kände igen några styckna :) Idol ikväll igen men ifrån någon annanstans :)



Puss Puss

/ Jossa

Missa inte !!

Idol klockan 20.00 i Gävle :)


41 frågor om någon du älskar

1. Vad heter han/hon?
Daniel Svensson
2. Hur gammal är han/hon?
Född 84
3. När träffades ni sist?
Igår
4. Är han/hon snygg?
Jajamen
5. Brukar han/hon färga håret?
Nej det brukar han inte, men har har gjort det förr
6. Vilka färger har han/hon haft?
Typ brun, blond vad jag vet
7. Vad har han/hon för parfym?
Någon som luktar gott
9. Vad är erat första minne?
När vi träffades första gången
10. har ni många minnen ihop?
Yapp
11. Vart bor han/hon?
Andersberg
12. Har ni varit utomlands tillsammans?
Nej
13. Är du avundsjuk på honom/henne?
Såklart för han är så braa
14. Vad heter hans/hennes syskon?
Jennie, Andreas, Robin
15. När träffades ni första gången?
Februari -08 var första gången vi möttes
16. Hur träffades ni?
Hemma hos honom
17. Vad går han/hon i för sporter?
Fotboll men slutat nu men kanske ska börja igen
18. Vad kan han/hon göra på helgerna?
Vara med mig, kompisar bland annat
19. Vad brukar han/hon göra efter skolan?
Går inte i skolan
20. Har ni haft sex?
Ja
21. Har ni pussats?
Ja
22. Brukar ni säga att ni älskar varandra ?
Ja <3
23. Har han/hon fräknar?
Nej
24. Har ni kollat på film någon gång?
Såklart
27. Har ni skrattat tills ni gråtit?
Haha ja jag tror nog det va
28. Har du sett han/hon gråta?
Nej
29. Vad gjorde du då?
-
30. Har du sett han/hon vara riktigt arg?
Nja inte skitarg precis
31. Har han/hon sett dig gråta?
Ja
32. Vad ska ni göra i sommar?
Det är ett år tills dess men något skoj blir det nog
33. Har han/hon svikit dig någon gång?
Nej
34. Har ni pratat i telefon någon gång?
Ja många gånger
36. Kommer ni vara kompisar om 10 år?
Vi kommer vara tillsammans fortfarande
38. Vad är det bästa med honom/henne?
Att han är den han är, helt underbar
39. Vad skulle du vilja att han/hon ändrade på?
Vet inte, inget speciellt, kanske att han inte ska vara så lat hihi
40. Skulle du ge honom/henne pengar om du vann 1 miljon?
Ja
41. Hur ser hans/hennes klädstil ut?
Nice





/ Jossa


Då var måndagen slut

Godkväll.

Dagen har haft sina skavanker men det var imorse/förmiddags det, resten av dagen har varit bra :) Linnea kom över och hjälpte mig med pluggandet lite för jag behövde någon som puschade upp mig idag. Tack för det Linni <3 :)

Efter pluggandet har dagen varit lugn, eftermiddagen var ännu bättre för då kom älsklingen hit och vi hade så mysigt så :)
Lovelove<3

Vid halv tiotiden följde jag också med Linnea som sällskap till tågstationen för att hämta hennes syrra, första gången jag åkte med Linnea sedan hon fick körkort, nicenice :D

Nu är planerna att krypa ner under ett varmt täcke, byta några fina ord med Daniel och se något trevligt avsnitt av någon serie och självklart hoppas jag inte vaknar upp värsta sjuk imorgon (börjar känna mig lite sick, tråkigt nog). Såg 2½ män igår innan jag däckade iallafall, hann ju inte ens se klart ett 20 minuters långt avsnitt, det är ett bevis på hur skolan tar kål på en. Haha.

Nej men godnatt på er. Pussis.

/ Jossa

Ett & ett halvt år sedan det blev vi <3

Du är den allra bästa. Du gör mig glad och hel. Finns inga ord Daniel, du är verklgen hur bra som helst och jag älskar dig mer än någon någonsin kommer att ana. Alltid vi älskling. Det är meningen att det ska vara vi, jag vet det. Kommer älska dig förevigt. Är så glad att jag har fått haft dig vid min sida i nu ett och ett halvt år och mer blir det och hur underbart är inte det :)
Puss på min vackra pojkvän.
<3 <3




/ Jossa


Godmorgon på er

Nu sitter man här igen framför datorn med PBL-gruppen och försöker komma fram till något. Fattar inte hur svårt det ska vara att hålla ihop som grupp?! åh.

Jaja nog om det tycker jag. Linnea är så snäll och kommer över för att hjälpa mig för jag befinner mig i någon slags fas där jag inte vet vart jag ska ta vägen, detta pluggande går mig på nerverna ibland. Idag vill jag ju inte plugga, vill ju vara med Danneälsklingen min ju. Hoppas man hinner senare :)

Har inte tid med detta just nu. Pusshej.

/ Jossa

Grattis på din dag Linni :)

Tjohej på er.

Hoppas ni mår bra, själv börjar jag bli sjuk tror jag. Har någon konstig känsla av det. Plus att min söta pojkvän kände sig dålig idag också så inte är det omöjligt att jag blir det isåfall. Efter denna myshelg med älskling är det dags för plugget igen. Har bland annat handlat med pappa och pluggat idag också.. Men nu på kvällskvisten var jag över till Linnea som fyller 19 år idag.
GRATTIS LINNI :)<3 Hoppas din dag varit bra och du är nöjd med dina presenter :)

Nu ligger jag i sängen och är faktiskt rätt trött. Tänkte kika lite på internet nu, typ bloglovin facebook osv och sen se ett avsnitt av någon trevlig serie eller om det kanske går något på tv? Lets see. Sen blir det sleeptime. Härligt. Underbart. Soft. Skönt. Ja ni vet ju hur härligt det är att sova..

Imorgon är det måndag. Ser fram emot den dagen på ett sätt, men på ett annat sätt ser jag inte fram emot den. Vill ni veta varför? Jo för att jag har plugg att fixa SUCK, därför längtar jag inte alls. Men jag tycker det ändå blir trevligt för jag och min älskade Daniel har måndagsdag imorgon. Hoppas verkligen vi hinner träffas och mysa, skulle vara underbart :) Kan inte förstå att man kan älska någon så mycket som jag älskar min Daniel. Underbart det.




Innan jag säger godnatt får ni se några söta bilder på Linneas hund Hampus som jag knäppte på idag :) Eller nej ni får se det imorgon eller något för det strejkar här i datorn just nu. Får inte in bilderna i datorn.

Puss och godnatt.

/ Jossa


All min kärlek till dig

Tjohejs.

Så underbart det var att sova hos älsklingen inatt, ska även sova här en natt till. Vi har haft det så mysigt och trevligt :) Myskväll på högsta nivån ikväll. Ska alldeles strax sätta på en film. Först ska Danne komma hem från Time, har är där och köper läsk :) Fanta såklart, det är den enda läsken som är drickbar typ hehe.
Så nu ska jag "kärleka" med älskis all night long, älskar honom så otroligt mycket att det finns inte ord för det. Så härligt det känns med en pojkvän man trivs med och verkligen vill leva med, du är den rätte Danne, du är mitt hjärta. Föralltid vi <3

Annars idag har jag varit en sväng till Valbo med mor och far. Var även och grattade Sofie som fyller idag, Grattis på dig gumman <3 Fick skjuts av min gullisbror på moppen till Danne igen sen, haha det var kul :P Love my lovley brothaaa.

Nej men nu ska jag mysa. Ha en trevlig kväll allihop. Pussar! :)

/ Jossa

Borta bra men hemma bäst

Hej igen :)

Jag skrev världens längsta inlägg nyss om mina dagar i Skellefteå och när jag tryckte på "Spara & publicera" kom man till startsidan för att logga in igen och inlägget var raderat. Suck. Jag orkar inte skriva om det just nu men det får bli en annan dag, kommer säkerligen lägga upp några bilder därifrån också.
Ska också påpeka att jag hade närmare 700 nya inlägg på bloglovin att kika igenom. Undra om man orkar?

Nu ska jag göra mig iordning och sedan göra det bästa som finns. Vara med min underbara pojkvän, jag älskar och saknar dig <3

Nu vet ni att jag överlevt dagarna i Skelle, uppdaterar om den trippen en annan dag.

Pusspuss

/ Jossa

Hejdå Gävle & hej Skellefteå

Hello.

Om endast ca. 2 timmar går mitt tåg här från Gävle tågstation till Sundsvall. Där kommer jag byta till buss och resa vidare till Skellefteå. Jobbig resa, det tar ju ett par timmar kan man ju säga. Tur att jag kan sitta vid datorn dom två första timmarna iaf. För det finns väl eluttag på tåg? Men inte på buss? Jo men så är de tror jag. Hade det funnits på bussen också hade det varit toppen för då skulle jag haft något att sysselsätta mig med iallafall. Typ Sims 3 och film/serier.
Klantig som jag är glömde jag hårtorken och två saker till hos Danne igår som jag måste ha med mig, så innan min snälla mormor skjutsar mig till tåget ska hon skjutsa mig till Danne så jag får hämta sakerna.


Sista inlägget innan jag drar tror jag. Hoppas jag får tillgång till internet där uppe på nåt sätt. Och jag måste säga att dom som har comviq kompis är det synd om, dom smsar jag gratis till, och vad gör man inte när man är uttråkad? ;)

Ha det bra här hemma i Gävle. Puss på er allihop. 


Jag just nudå.
 


Jag älskar dig mest av allt Daniel, kommer sakna dig. Vi ses troligen på fredag eller i helgen :) Du är bäst, glöm inte det vackra du <3


/ Jossa


Simskväll

Godkväll.

Sedan jag skrev senast har jag inte gjort mycket faktiskt så ett lång inlägg blir det inte. Jag har bara hunnit med att promenixa med Linnea till kisoken för att köpa en korsordstidning, packat, surfat runt på datan och spelat sims :D Gör det nu också faktiskt, men tog mig en liten bloggpaus.

Om det blir något bloggande under tiden jag är uppe i Norrland vet jag inte. Jag vet inte om jag kommer ha internet. Jo möjligtvis på skolan men då ska jag ju jobba, vi får se om jag hinner blogga något helt enkelt annars är jag tillbaka på typ fredag. Kommer hem på torsdagnatt. '

Puss och godnatt på er. Sims för min del nu. Ovanligt.

/ Jossa

Nervositeten stiger

Tjena.

Jag undrar när nervositeten når toppen. Faktiskt så verkar det inte finnas något stopp i min kropp. HAHA oj det rimmade ju.
Alltså detta är inte likt mig, men jag har inte börjat packa ännu :O Känner mig liiite smått stressad så det kanske är bäst jag börjar va?

Jobbigt att åka ifrån älskling idag efter en underbar helg med honom. Vet inte när vi kommer träffas och mysa igen exakt, kanske om en vecka sisådär. Det är det som jag stör mig på när det gäller distansplugg, jag hinner inte få så hemskt mycket tid över till annat. Och vad vill man inte mer än att vara med sin älskade prins?

På hemvägen åkte jag och pappsen till affärn och inhandlade lite "matsäck" till resan imorgon. Vi var även förbi min nygifta faster med lite grejer. Nu är jag hemma och ska bara chilla resten av kvällen och packa såklart.



Jag just nu. Hmm. HAHA!
  
 



Skriver mer sen. Puss.

/ Jossa


En kväll med jennie :)

Hejhej.

Jag hann inte med ett till inlägg som jag sa igår. Jag ägnade typ hela kvällen hos Jennie. Hennes kille och bror var där med. Danne var hos kompisarna och kikade på fotboll. Jag och Jennie passade på att spela lite skip-bo då :D Efter matchen kom Danne så var vi kvar en stund sen vandrade vi hem. Det blev mys framför tvn :)

Idag ska jag hem, tråkigt nog. Inte för det är tråkigt att vara hemma utan att jag lär packa och lämna allt folk i några dagar för att åka på klassträff i Skellefteå. Men hoppas det blir roligt och inte bara svåra arbeten.

Men är det nån som har förslag på vad man kan göra under en 10-timmars resa? Mina vänner som känner mig vet att jag blir uttråkad och rastlös efter en halvtimme-timme....haha!

Pusshej.

/ Jossa


Nu kör vi på en dagens så blir det ett inlägg senare istället :)

Dagens humör: Bra humör
Dagens klädsel: Vit klänning med leggings, bytte nyss till kofta och haremsbyxor, kommer dock byta till värsta mysdressen sen känns det som. Till kvällen typ.
Dagens smink: Mascara
Dagens frisyr: Utsläppt men nu en fläta
Dagens planer: Gäster som ska gratta Danne, sen chillkväll
Dagens vill ha: Miljontals pengar och fler sova-över-nätter hos älskling, nu är det ju bara tbx till plugget efter helgen
Dagens längtan: Att bara sätta sig ner i lugn och ro framför datan med Sims 3 :)
Dagens tråkigaste: Att plocka bort kattskit ur lådan (A)
Dagens köp: Ingenting
Dagen icke-längtan: Den superlånga resan som väntar på måndag

Dagens drog: Den där jäkla daimtårtan med apelsinsmak
Dagens smarrigaste: Fikabrödet men jag tror köttfärssåsen kommer va bättre :)
Dagens tanke: Att min 25 är bäst.


Gårdagen var great :)

Godmorgon.

Gårdagen blev trevlig, och det tyckte Danne med. Presentöppning, gäster, fika ocsh ja sånt som hör till när man fyller. Idag kommer Danes pappa och lillebror och min pappa och lillebror för att gratta :) Det var även en väldigt mysig dag/kväll igår med min käraste ;)

Nu tänkte jag strax hoppa in i duschen .. om jag orkar. Haha, är så trött. Sen någongång under dagen kommer gäster, vet dock inte när. Annars händer nog inte så mycket mer idag kan jag tänka mig.

Ha en bra dag, skriver mer sen, pusss.



Min kärlek till dig är obeskrivlig, du är den bästa jag nånsin mött, jag älskar dig Daniel <3




/ Jossa

Min 25-åriga snygging <3

Grattis på din dag Danne :)

Jag älskar dig nu, imorgon och föralltid <3
 

 



/ Jossa

Hos världsbästaste D

Hejhopp.

Japp, är hos Danne nu som ni nog förstog på rubriken. Precis lagat mat så nu ska vi sätta oss ner vid bordet och äta. Lite tidigare var vi ocxh hälsade på hans mamma, låtsaspappa och lillebror. Innan det var jag hemma och skickade in mitt arbete till skolan, spelade sims (ovanlgit va?!) och var till bibblan IGEN, ja tredje dagen .. Men var tvungen haha.

Vad som händer ikväll vet jag inte. Det visar sig sen :) Ha en bra kväll. Pusss.


HAHA sexigaste kortet..not !
Men jag älskar dig ändå danniee ;) <4



/ Jossa

En konstig dröm

Godmorgon godmorgon.


Vaknade för en liten stund sedan men ligger kvar och kikar på lite tv. Jag drömde iallafall en lite konstig dröm inatt, ärligt tror jag att jag måste ha skrattat i sömnen också. Jag minns inte så mycket men det var så att jag och Kajsa skulle börja i samma klass på högskolan och träffades på en plats på någon stor skola för att vänta in en tjej som var vår "fadder" typ. Det gick väääldigt många elever på skolan och ALLA nyblivne elever gick runt med "ett hål i väggen-dräkter" som är så snygga. Haha tänk tanken på att alla nya elever går runt med en sån där hemskt charmig silverdräkt?!
När vår "fadder" kom fick vi och nån till ifrån vår klass gå iväg nånstans, det var nollning på hela skolgården så vi blev lite smått nervösa i våra silverdräkter vad som skulle hända. Vår fadder som skulle ta hand om oss gav oss också sånna där lös-huggtänder ni vet? Och dom var så stora att vi varken kunde prata eller skratta och vi som var inne i ett skrattanfall just då för bland annat att vi såg så roliga ut med allt vi hade på oss. (Tror det var då jag skrattade i sömnen om jag gjorde det).

Det känns som jag är väldigt nervös inför kursträffen i Skellefteå med min nya klass på universitetet!? Drömmer skumma drömmar om högskolan osv. Ska ju dit trots allt på måndag så. Och det är nervöst. Väldigt nervöst.

Nu ska jag göra ett försättsblad sen är jag klar med hela skiten :)




(Bilderna har inget med texten att göra)


 En väldigt normal bild på mig & Linnea på Color magic^^


  Okej då, vi kan vara normala på riktigt faktiskt :)





Pusspuss

/ Jossa


Heeemlis.

Hej.

Imorse när jag gick upp gick jag igenom hela arbetet, ändrade lite och fyllde på med lite mer text. Eftersom jag är klar med arbetet i god tid så tyckte jag att jag kunde lämna datorn en stund och cykla in till stan för att leta present till min älskade boyfriend som fyller på fredag :) Vad jag har köpt är en heeemlis ifall han skulle kika in här.

Ska ta och slå in det nu så det är gjort. Kika igenom processdagboken en snabbis och sen försöka påbörja nästa arbete. Sen ska jag ta och fixa mat tills pappa och bror kommer hem. Vad händer efter det då? Slappa med sims ellllller? :D:D




Jag just nu med böcker.. BU!







GAH  det åskade om jag inte hörde fel..


Puss

/ Jossa


Plugghumör .... not

Godmorgon :)

Idag är en dag då jag önskar slippa se skolböckerna och göra något roligt som att vara med Danne eller bara ligga och spela Sims 3 :) Men pluggar man på distans lär man ta tag i allt själv och planera för att hinna med allt. Så jag måste plugga fast jag inte är på plugghumör.

Älskling kom igår på kvällskvisten och piggade upp mig efter den tråkiga dagen :) Mysigt <3 Sen fixade han Sims 3 på min dator så nu kan jag spela hur mycket jag vill, haha. Spelade faktiskt någon timme efter att han dragit hem och kunde såklart inte slita mig heller. Suck. Beroendeframkallande ^^

Tyvärr har jag inte tid mer här just för tillfället, får bli senare! Pusspuss.




Danne. Du är tamefan mitt liv. Jag älskar dig <3


/ Jossa


1 september

Hej

Ny månad nu, vilket innebär också att hösten är på sin ingång. Bra eller dåligt? Jo dåligt :D Jag vill ha mer sommar och ledighet, det är underbart.

Idag har det bara varit skola för min del, var ju till bibblan som sagt en sväng också. Avslutade min skoldag tidigare än igår för jag kommer aldrig palla annars, tror jag avslutade kring halv fem något sånt. Åt nyss mat med farsan och brorsan. Nu väntar jag på världsbästaste D <3 Vi har inte träffats sedan i fredags, och det var en liten kortis vid hann med att vara med varann bara. Så det blir kul att träffa honom :)


Saknar mitt busskort :( Haha!




Nu ska jag kika vidare på bloglovin. Pusshej.

/ Jossa


Dagens

Dagens humör: Rätt bra, lite otålig har man varit kanske
Dagens klädsel: Mjukisar (slapp-hemma-plugg-dag)
Dagens smink: Inget, helt natural idag
Dagens frisyr: Uppsatt i en bulle
Dagens planer: Gå i skolan eller ja skolan är ju mitt hem, men plugga då iaf.
Dagens vill ha:  Sovmorgon
Dagens tråkigaste: Gå upp tidigt för att plugga
Dagens roligaste: Ikväll blir nog roligast
Dagens köp: Inget, men har lånat böcker till plugget på bibblan ^^
Dagens saknad: Daniel min älskling <3
Dagens låt: Har inte hunnit lyssna på nå musik idag

Dagens dummaste: När klockan ringde imorse och jag ville sova mer
Dagens drog: Datorn hehe, kan inte plugga utan den!
Dagens smarrigaste: Nektarin
Dagens tanke: "Vill bli klar nu vill bli klar nu, skyynda lite" ja, ett arbete i skolan som jag vill gö klart snaabbt






/ Jossa

Gårdagens lilla händelse

Hallooo.

http://gd.se/nyheter/blaljus/1.1319149
 - Kika här för att läsa om händelsen.

Igår när jag och pappa var ut en sväng på kvällen för att svänga förbi stan och sen skulle jag övningsköra till en familj på "landet" som vi skulle hälsa på hände en liten sak på stan.
Precis bakom kyrkan som är typ mitt i stan kommer polisbilar i världens fart och som knappt hann stanna bilarna innan dom hoppat ur dom och skrek typ: "Polis, lägg er ner på marken" och laddade sen sina vapnen. I vanliga fall laddar dom inte vapnen om inte bovarna är bevapnade och det var dom igår fick jag se på Gd´s hemsida.

Det var lite spännande, haha jag och pappa var tvungen att åka upp trottoaren med bilen när poliserna kom i full fart, sen hamnade vi där en stund till för vi var så nyfikna på vad som hände. Dock såg vi inte när tjeje lade sig på marken men vi såg vad poliserna gjorde hehe. Jaja, spännande.


Kom precis hem från bibloteket (Ja, idag igen) med mormor, var tvungen att leta en bok igen haha! Nu är jag hemma och sitter här med en kanna saft och redo att köra igång igen. Eller redo och redo, jag är trött och vill bara chilla med Daniel idag. Men nu måste jag ju skriva klart på uppgiften.


 

Myspys med katten      Jag med min nya almanacka
min igår :) <3              i rosa såklart :)




Puss på er

/ Jossa


Schoool

Ville bara slänga in ett godmorgon-inlägg, har redan kört igång skoldagen men är så himla trött. Synd att man inte är en morgonmänniska, KAJSA ska vi byta? (a)

Nu måste jag köra igång, ha en bra dag :)

Pusspuss.

/ Jossa

RSS 2.0