Kursträff nummer TVÅ

Skellefteå Campus

 




Ja imorgon är det dags igen att åka till skolan i Skellefteå på kursträff, precis som jag gjorde för ca 2 månader sedan. Det blir kul att träffa kompisarna :) Men saker som att utföra hjärt- och lugnräddning praktiskt och att ha seminarium inför folk är kanske inte lika kul :P Sedan vet jag inte vad mer vi ska göra men det visar sig.

Imorgon 11:57 går tåget från Gävle tågstation till Sundsvall där jag kommer möta upp en tjej i klassen som jag ska åka buss med ända upp till Skellefteå. Så ja, de närmsta dagarna befinner jag mig i den kalla delen av Sverige ^^

Nu när jag har packat klart, skrivit ut papper som ska med imorgon, fixat och donat är det dags för att lägga mig i sängen och ta det lugnt och se ett avsnitt av kanske 2½ män eller nån annan rolig serie :)

Pusspuss

/ Jossa


Vilken härlig dag :)

Hejhej

Vaknad eupp med älsk idag hemma hos mig, underbart. Vi såg idol igår, tyckte nog inte riktigt att den rätta åkte. Sen blev det Twilight filmen, den var bra :) Är sist med att se den men ändå haha.

Idag har vi varit på stan och kikat runt, åt även middag där. Köpte present till pappsen också, han fyller dagen efter jag kommit hem från Skellefteå :) Det har varit en helmysig dag med bästaste Danne, det var dock jobbigt när vi skulle åt olika håll, var helt gråtfärdig. Nästa gång jag ser min underbara är på fredag, vilken känns som evigheter. Älskar min lilla sötnos<3

Nu håller jag på att fixa med allt inför imorgon. Ska fortsätta med det efter jag varit iväg med pappsen och bror min. Skriver mer sen :)

Pusspuss

/ Jossa


Utflyttning

Godmorgon

Idag är det flytt som är på schemat. Pojkvännen min flyttar ut idag så det känns lite tråkigt men ändå roligt :D haha.
Vi ska städa nu hela dagen till vi ska lämna in nyckeln och bli hemskjutsade till mig :) Sover hos mig en natt, får se vad som hittas på, iaf IDOL :D

Nej men nu är det dags att sätta igång och göra nån nytta här :)

Pussis

/ Jossa

Flyttstädning

Hej igen

Det är en hel del att stå i när man flyttstädar. Trött blir man men det ska bli skönt att ha det gjort när det är klart. Just nu är det kaffepaus för Danne, även hans kompis är här också. Vi har ju fått ut i princip allt snart i lägenheten och städat klart riktigt i ett rum. Skönt att det går framåt. Efter denna kväll blir man nog lite utmattad ;P

Nu skajagta och tömma blåsan och sedan fortsätta hjälpa till här.

Pusspuss

/ Jossa

Hemma hos älskis

Hejhej

Sitter hemma hos älskling nu, sov hos honbom inatt :) Det var nyss en från gavlegårdnarna här och besiktade lägenheten och det gick så bra så. Vi ska iväg nu till hans mamma och lämna lite saker.

Har inte att skriva mer nu, kanske får bli senare :)

Puss

/ Jossa

Äntligen klaart :)

Hej på er :)

Klockan är bara halv två och jag är redan klar med mitt arbete, för en stund sedan faktiskt. Nu har jag hela dagen frii :) Skönt. Gick upp rätt tidigt idag och fortsatte med min examinationsuppgift som jag hållt på med nåra dagar. Så det känns bra att den är klar, en sak ur världen :)

Just nu sitter jag med färg i mitt hår och det klias som fan. Det är faktiskt första gång jag färgar med mina egna händer så det är lite nervöst över hur resultatet blir haha. Annars har mamma eller kompisar gjort det på mig. Jaja. Nu ska jag ta och göra något annat tills det är dax att skölja ur skiten :)

Dagens planer
Göra klart arbetet
Fräga håret
Middag hos mormor
Tänka ut en present till far min
Kanske åka till stan om man orkar?
Skriva ut papper och sånt jag behöver ha med till Skellefteå
Chillkväll

Pusspuss

/ Jossa

En trevlig dag med fina minnen :)

Hejhej

Idag efter jag gjort klart mina skolarbeten för dagen möttes jag och
Hanna vid bibloteket för att jag skulle låna lite böcker till skolan och Hanna lånade själv två böcker :) Vi tog sedan en prommis till stan där vi kikade runt i affärerna, kan visa vad jag inhandlade imorgon.
Vi köpte även sallad som man kan plocka ihop själv på Konsum som vi åt som middag hos Hanna sen :) Hälsade även på hennes söta hund Wille som var lite busig, gillade att bitas :P Men söt det var han dock :)

Vi tog oss sedan en promenix till
Stina där vi pratade, chillade och hon klippte mina toppar. Behövligt kan jag påstå. Ja men det var trevligt att träffa tjejerna och prata minnen och bara vara. Alltid kul att göra det :) <3

Kom hem för ett tag sedan bara, tog en promenix hem, det var lite kyligt.. Och mörkt för den delen, pratade med älskling hela vägen, lite småläskigt ute om kvällarna när det är alldeles mörkt ju ;)

Nu ska jag ta och göra mig klar för kvällen och sedan lägga mig i sängen för att se avsnitt av 2½ män och sen sova. Imorgon blir det upp i skaplig tid och fortsätta med examinationsuppgiften.

Puss och godnatt <3

/ Jossa

Lycka!

Hejhej.

Jo just nu kan man säga att jag är glad. Seminariumet gick oväntat bra för oss och vi behövde inte hela 45 minuterna tyckte vår lärare eftersom vårt dokument vi skrivit var så bra, LYCKA.
Mitt examinationsarbete började jag med idag också, som jag ska skriva bland annat utifrån intervjun jag gjorde igår som gick bra, LYCKA.
Och arbetet trodde jag skulle vara en trög början och att jag inte skulle komma på något att skriva men fantasin flödade och TJOPP så hade jag en sida plötsligt redan, så jag har kommit en bra bit in i arbetet, LYCKA. Ska nu bara låna några fler böcker på bibblan så jag har mer referenser att utgå ifrån :)

Men något som är en riktig lycka för mig, det är då min pojkvän som jag älskar så mycket. Ska träffa han på torsdag, saknar min plupp <3



Nu ska jag inte skriva mer utan ska nog se ett avsnitt true blood ;) Det var länge längesen nu.

Puss puss


/ Jossa

Paranormala activity

Det här är en film jag ska se kan jag lova. Ja, jag kommer säkert inte kunna sova på en vecka eller vara ensam i mitt rum på ett bra tag utan att vara rädd men vafan, den ska jag ändå se med Danne till helgen :) Stackars Daniel som kommer bli hörselskadad av mitt skrik och blåmärken över hela kroppen för jag kommer krama sönder honom. HAHA!

Se den ni med ;)




/ Jossa

Snart är det dags

Hejhej

Det kändes att man ställt om klockan igår en timme bakåt + att det var skönt att sova en timme mer :) Klockan tio träffade jag min grupp och pratade om lite funderingar angående seminariumet vi har imorgon kl.9 på morgonen, tidigt.
Åt nyss en sån här god Kindermaxi-godis :) haha. Gottigottgott.



Snart är det dags iallafall för intervjun, vi ska göra ett skoljobb och måste därmed göra en intervju för att kunna sammanställa allt i en typ uppsats som är litteraturanknyten.
Nervös som jag är får jag ont i magen och vet inte vart jag ska ta vägen. Försöker dock lugna ner mig med en Kinder maxi ;) haha!

Nej men ni får veta sen hur det gick på intervjun.

Pusshej så länge.

/ Jossa

Vintertid

Hejsvejs.

Då var det snart kväller igen, egentligen skulle ju klockan vara sju nu men nu är det vintertid och en timma ska ställas tillbaka :) Dock är det väldigt mörkt tidigare nudå, jag märkte när vi satt vid matbordet tidigare att det för sjutton är skitmörkt ute när klockan bara är vid femtiden.

Allt jag skrev i ett tidigare inlägg att jag skulle göra idag är gjort, plus att vi på hemvägen från Trödje där vi grattade en vi känner stannade på affärn och handlade lite. Juste jag körde ju också till Trödje :)

Nu har jag suttit här en stund och försökt komma på lite frågor som jag ska ställa imorgon på en intervju jag ska göra. Nervöst är det ju, men jag tror och hoppas att allt kommer gå bra :)

Ska strax gå över till grannarna med mamma och pappa på en fika och prata osådär :) Så ni får ha det så bra. Pusspåer.



/ Jossa

Myspyskväll med bästaste

Tjabba :)

Det blev lite ändrade planer igår ändå. Jag och Danne åkte aldrig hem till hans pappa utan pappan + hans tjej kom till oss istället. Och innan det var jag på Maxi med mamma och pappa :) Och den där lilla saken jag skulle fixa i skolan gjorde jag nu istället för igår, ville ha en helt ledig dag + att det gick superfort att ändra det jag skulle ändra. Fast lite duktig var jag ändå igår, jag fixade en person som jag ska intervjua, alltså skolarbete. Kommer vara nervöst :P

Danne sov hos mig igår, vi kikade lite på tv, bland annat på filmen Little miss sunshine som faktiskt var rätt bra :) Spelade lite spel sen haha, och hade en mysig kväll tillsammans :)
Jag älskar dig så mycket alltså <3

Dagens planer just nu
Vakna upp + käka frukost med älskling
Fixa referenserna i skolarbetet
Åka med familjen och gratta en som fyller år

Det är vad jag vet hitills, vi får se vad som pluppar upp mer.

Pusshej.

/ Jossa


Jaduuu visste du att ?!?

 

Visste du..
att jag vill - göra något roligt ikväll :)
att jag lyssnar mest på - bra musik
att jag inte gillar - huvudvärk.. vilket jag har just nu
att kärlek är - fantastiskt :)

att jag gillar att -  mysa med Danne
att sist jag grät var - några dagar sedan
att när jag vaknar på morgonen - vill jag gärna vakna upp med älskling
att innan jag går och lägger mig - glor jag jämt på tv
att idag har jag - inte gjort så mkt
att jag just nu tänker på - en luuugn helg jag ska ha = underbart
att i kväll ska jag - chilla och ha myskväll :)
att i morgon kommer jag - kika på skoljobben inför måndagen
att jag hoppas - att jag klarar utbildningen jag går i nu
att jag verkligen vill - leva resten av mitt liv med Danne <3

 


Grattis Anja :)

Hej.

Att göra idag
- Frulle + fixa mig
- Åka med Danne till hans pappa
- Fixa en liten sak i ett skolarbete
- Myskväll + körslaget, haha

Det är vad jag vet hitills vad som händer, vi får se om något annat dyker upp också.



Tänkte passa på att gratta Anja som fyller 19 år idag, GRATTIS :) Ha en bra dag <3


Pusspuss.

/ Jossa

Idoltime :D

Alldeles snart är det dags för Idol, missa inte WIIHO :)



Pusselipusspuss

/ Jossa

FRIIDAY :)

Godmorgon.

Uppe rätt tidigt idag för jag och min grupp ska mötas på Adobe connect snart för att prata om arbetet igen. Men det går framåt för oss så det är super :)

Fredag idag och det känns skönt, helgen är välbehövlig varje gång den kommer nu för tiden, hehe. Idag ska jag hem till mig i Bomhus men vet inte vad jag ska hitta på ännu, åtminstone se Idol :)

Klicka på den här länken så får ni se ett fint klipp från Idol förra veckan när dom sjöng tillsammans en Michael Jackson låt :)
http://tv4play.se/noje_och_humor/idol?videoId=1.1277583&renderingdepartment=2.34558

Pusspuss.

/ Jossa

Hej o hå, kämpa på

Godkväll ;)

Plugget för idag är klart, skönt att ha det avklarat :) nu ska jag umgås med älskling resten av kvällen så jag tänker bara önska er en trevlig kväll :)

Pussis

/ Jossa


Torsdageftermiddag

Hejhej

Idag hade jag ställt klockan på kvart över nio, somnade inte allt för sent heller och jag har sovit så gott inatt. Efter ett tag hoppade jag på cykeln och trampade iväg till sjukhuset med Dannes syrra och hennes kompis, dannes syrra skulle ta prover för graviditeten :) Vi tog oss en liten sväng på stan också innan vi åkte hem igen. Nu ärjag hemma hos Danne igen och ska snart träffa min PBL-grupp för att arbeta lite ;)

Vi får se vad som händer efter det, men först är det pluggtime, så pusshej på er!

/ Jossa

Min dag

Hejhej på er.

Idag tog jag mig en riktigt skön sovmorgon, jag vaknade tjugo i tolv och åt frukost med älskling. Sedan besökte vi hans syrra som är med barn, vi och dessutom dom fick reda på det för någon dag sedan bara :D Så himla roligt att hon ska få en liten plutt. Längtar tills den ploppar ut :) Annars idag har jag varit med Dannes syrra och brorsa och handlat och varit barnvakt en liten stund till Dannes brorson. Jag och Danne har även varit till bibloteket så jag kunde låna lite böcker till skolarbetet, så vi har hunnit med en del idag.




Nu sitter jag med min grupp och samtalar om vårt arbete vi håller på med. Vad som händer efter det får vi se :)

Ska fortsätta nu, pusspuss

/ Jossa

En trevlig tisdag

Hejhej.

Nu är det kväller igen, dagarna går fort .. Oftast iallafall. Idag gick både jag och Danne upp tidigt, så man är rätt trött nu. Vi har idag varit med hans mamma och låtsaspappa till Citygross för att handla lite. Sedan var vi och fler på besök hos Dannes brorson som fyller 4 år idag, grattis på lillen :)

Efter ha vi käkat kyckling med potatissallad och städat lite och även plockat ihop lite i kartonger pga att Danne flyttar snart :) Nyss satt vi och kikade på youtube,kollade lite på American funniest homevideos och jag såklart veks på mitten för jag garvade så mycket, det sprutade tårar haha!

Kika på klippet, det är ett litet roligt klipp från american funiest homevideos.




Vad som händer nu ikväll återstår att se, toligen massa mys och en lugn kväll :)<3

Pusspuss.

/ Jossa

Filmer jag nyligen sett

District 9
En film som var riktigt seg i början men blev mycket bättre sedan :) Trailern verkar kanske lite tråkig och det var även första 20-30 minuterna i filmen men som sagt blev den så mycket bättre :) Se den för resten av filmen är spännande.






The hangover (baksmällan)
Var en riktigt rolig film som ni borde se om ni inte redan gjort det :D Jag och Danne skrattade ett par ggr under filmen, precis som det ska vara i en komedi.
 




/ Jossa

Måndag igen :P

Godmorgon..

Sitter hemma hos älskling nu och har pratar med min PBL-grupp på msn om hur vi ska lägga upp det kommande arbetet. Vi ska fördjupa oss i tre begrepp och ska sedan ha seminarium om dessa begrepp när vi är på träff i Skellefteå, plus att vi ska ha en liten publik på ca 10 personer som ser på seminariumet. Vi har iallafall valt att inrikta oss på begreppen fördomar, genusperspektiv och klass :) Hoppas vi kan komma på något bra nu :D



Vad som händer idag efter plaggandet återstår att se :) Hoppas på något skoj.

Pusspuss

/ Jossa

Mysig helg <3

Hejhej igen :D

Två dagar sedan jag skrev nu, förlåt för att jag varit lite seg. Men jag har iallafall haft en supermysig och trevlig helg med min underbaraste :) Från torsdag tills idag har vi sovit hemma hos mig där vi varit ensamma hemma. Vi har bland annat gått på stan, lagat mat ihop, myst framför filmer/tvn, spelat guitar hero 5 och massa mer :D

Ni får ha det bra ikväll, ska ta och göra annat än att sitta vid datorn nu :)

Daniel, tack för helgen, den har vart bäst. Älskar dig verkligen så mycket <3

/ Jossa

JIPPI VAD BRA

Hejhej

Ja nu undrar ni kanske vad som är så bra? ;) Jo min Daniel har fick lägenheten som han sökte :D Jippi, längtar tills han flyttar in, dock är det den 1 januari så det är ett tag kvar. Men kul ändå, grattis älskis <3

Det första Tessan frågade när hon fick veta att han fått lägenheten var när det blir inflyttningsfest, HAHA. Min partypingla det där. Men jag ska fråga Danne så ska vi nog kunna fixa lite rajtantajtan :D Eller vad tror du Tessan?


Snyggaste bilder ever.. hahah


Puss och adjöss

/ Jossa

Frukost- och skoltime

Hej hopp

Fredag idag och hur härligt är det inte? :D Dock lär man fixa lite med skolan först men jag hoppas det går rätt fort iaf :) Sen får vi se vad jag och Danne gör denna fredag, troligen myspys <3 Tittar man ut och ser detta tråkiga regnväder har man ingen större lust att vara ute iallafall.
Igår hade vi det mysigt också, såg lite tv och spelade brorsans Gutiar hero 5 och lite mer :)




Ja men nu sitter jag här och äter frukost och inväntar träffen med gruppen kl. 10 :)

Pusspuss

/ Jossa

Inväntar älskis :)

Hej hallå :)

Kom precis hem från mormor där jag, pappa och bror (+Smulan såklart) var bjudna på middag :) Vi fick mormors goda ärtsoppa och ugnspannkaka. Nu inväntar jag älskling, vet inte vad vi ska hitta på ikväll eller de närmsta dagarna, det återstår att se :)



Undrar vad man ska hitta på tills Daniel kommer då, kanske lyssna lite på musik och glida runt på facebook och bloglovin? Eller kanske se ett avsnitt av true blood? :D Det är skitspännande så det lutar åt det hållet. Vi får väl se sen (:

Puss och hej.

/ Jossa


Snart helg igen :)

Hejhej

Nu är det torsdag och det börjar närma sig veckans slut, vilken betyder helg och det ska bli så skönt :)
Som ni säkert förstår sitter jag i PBL-gruppen och jobbar som varje dag typ, hehe. Vi har nu delat upp våran grupp på två eftersom det inte fungerade med sju personer i samma grupp och det blev bättre nu när vi delade :) Alla dom personerna i gruppen var sånna snälla människor men vi var tyvärr för många och studierna kommer nog bli bättre om vi delade oss så där har ni orsaken varför det blev så ^^



Senare kommer min favorit hit, han ska sova här :) Far min åker bort idag tills söndag och mamma är inte heller hemma under den tiden och brorsan ska sova borta så jag blir ensam hemma med djuren så Danne ska sällskapa med mig :) Love you <3

Nu ska jag tillbaka till studierna :) Pusspuss.

/ Jossa

1 år & 7 månader



Det är du som får mig på bra humör
Det är du som får mig att le
Det är du som är så jäkla underbar
Det är du som är ljuset i mitt liv
Det är dig jag älskar & vill leva med <3


Nu har det varit du och jag i ett år och sju månader, och jag ångrar inte en dag vill jag säga, du är bäst Danne :) <3

/ Jossa

Liiite sovmorgon :D

Hallå ...

Idag var det lite lite sovmorgon, men det gillas. Jag ställde klockan en halvtimme senare än vanligt, haha.  Men en sak fattar jag inte, varför ska jag alltid frysa som en tok på morgonen? Dryyygt.

Klockan 10.00 är det handledning med läraren och vår grupp, vi ska prata lite om en sak vi vill ändra på och säkert något mer.
Efter det blir det väl plugga i guess, sen vet jag icke? Får väl se vad som händer. Just nu står allt stilla i mitt huvud, är så pass trött, haha. Sitter här som en död zombie :)

Pussochhej nu är det dags att vakna till liv innan handledningen börjar.

/ Jossa

Babbelkusar

Hallå där.

Så här på kvällen har jag pluggat med Najda över msn för det mesta. Har även gjort mat till pappsen kom hem från jobbet och hunnit med att prata med Ida i 40 min i tele, gudskelov vad vi babblade :) Efter det möttes vi och tog en riktig babbel-promenad till Ica :) När jag kom hem blev det lite datasittande igen, är så trött så funderar starkt på att lägga mig i sängen och kika på 2½men och sleepa :)

Så godnatt på er gott folk. Puss och kram :)

/ Jossa

En dagens lista

Dagens humör: Trött trött trött.
Dagens klädsel: Mjukisar :)
Dagens smink: Mascara
Dagens frisyr: Utsläppt
Dagens planer: Plugga plugga..
Dagens vill ha: LEDIGHET och mer pengar
Dagens tråkigaste: Energin skolan tar ifrån mig haha
Dagens saknad: Danne
Dagens köp: Nothing
Dagens dummaste: Att mitt hvuud inte orkar plugga mera fast jag vill
Dagens smarrigaste: Hamburgarna jag gjorde
Dagens tanke: Att jag vill ha min älsklis här :)<3


Vi vill ha snöööö nu

Hallå bloggen

Samma visa idag igen som de närmsta dagarna, haha vilket liv. Nej men jag gick ju upp till mötet vi hade kl. 9 imorse, är dock ännu inte klar för idag med skolan men så småningom hoppas jag, hehe :)

Just nu skulle det vara trevligt att ha massa snö ute och sitta här inne med tända ljus, lite musik i bakgrunden och ha min favoritDanne här :) Men istället lär man plugga..och ingen snö finns det heller :(

En något hemskt gammal bild från typ en kall höstdag ser ni nedan ^^ Ingen mer höst nu tycker jag, nog med att det kan vara mysigt men jag fryser nå förjäkligt. Iof kommer jag frysa mer när snön kommer kanske men det är mysigt med snö :)



Nog om snö.. Nu ska jag återgå till mitt pluggeri och fixa klart det innan andra saker händer i skallen på mig ;P

Pusspuss.

/ Jossa


Måndageftermiddag

Helloo.

Efter pluggandet idag har jag inte gjort mycket. Nu när det är så dåligt väder vill man inget annat än håll sig inomhus, gärna med sin älskade men tyvärr ska han bort ikväll. På torsdag till söndag är det bara jag här hemma eftersom familjen är borta, så kattvakt är min uppgift för min lilla pärla smulan, samt hålla huset i gott skick tills dom kommer hem igen, men det är no problems :) Älsklingen min ska sova här hos mig då så slipper man vara ensam, så det blir jättetrevligt <3 Love you sötis.

Nu ska jag nog se mitt tredje avsnitt från True blood för idag, har man sett ett avsnitt lär man se mer pga av att man fastnar i det och varje avsnitt slutar så spännande. Har även päbörjat säsong 2 :)

Me right now.
 

Pusshej, dags för middag strax!

/ Jossa

En kall morgon

Godmorgon.

Usch så kallt det är i mitt rum.. och det ser ut att vara väldigt kallt ute också, uuuaah. Vårat seminarium tog precis slut och det är skönt att ha den överstökad. Så nu är det dags att påbörja nästa uppgift på direkten.

Senare efter pluggandet vet jag inte vad som händer, hoppas på nå trevligheter :)



Dags att fortsätta pluggandet. Pusshej :)

/ Jossa

Min dag i ord

Hej hej

Idag när jag vaknade hemma hos älskling vid elvatiden gick jag upp och satte mig vid datorn, när älsklingen vaknat gick vi till hans syrra Jennie en stund. Sedan kom mor och far min för att hämta mig, på hemvägen åkte vi till mormor på en fika. Såg även lite utav repiset på körslaget. Det är ju ett ganska roligt program^^ 

Väl hemma nudå, vi åt nyss pastasallad och nu befinner jag mig här vid datorn again. Det blir en lugn och skön chillkväll för min del. Typ bara vara, spela sims kanske och absolut se true blood ;P




Puss och hej leverpastej :)

/ Jossa

True blood

Hej

Jag tänkte tipsa om serien True blood ifall ni inte sett den :) Det är en bra serie som är väldigt spännande enligt både mig och Danne som följer den.

Jag såg fyra avsnitt i rad igårkväll för jag kunde inte slita mig + ett på förmiddagen. Först när jag fick höra om serien tänkte jag .. hmm vampyr-serie är det så roligt då? Men det var den :D

  

Från wikipedia om serien:
Serien utspelar sig i den fiktiva småstaden Bon Temps i Lousiana, i en tid där vampyrer lever sida vid sida med människor, efter att en japansk forskare lyckats framställa ett syntetiskt blodalternativ som säljs under varumärket "True Blood". Vampyrer behöver därför inte längre leva i det fördolda och livnära sig på mänskligt blod. De har gått ut och förklarat att de vill leva i samförstånd med vanliga människor, vilket hörsammats av lagstiftarna som gett dem samma lagstadgande rättigheter och skyldigheter som andra medborgare, trots att många människor ser på vampyrer med skepsis och rädsla. Servitrisen Sookie Stackhouse, som även har förmågan att höra andras tankar, förälskar sig i den 173-årige vampyren Bill Compton vilket får henne att framstå som ännu mer avvikande än tidigare.

Låter det som en intressant serie? Isf se den :) Det finns två säsonger just nu tror jag.



/ Jossa


Tidsfördriv

Utseende:
Hårfärg: Brunett
Ögonfärg: Blå
Längd: 1.66 tror jag
Skostorlek: 38-39
Ålder: 19 och ett halvt ;)


Kärlek:
Har du hånglat nån i den här veckan? Ja
Har du en kille/tjej just nu? Ja <3
Gillar du någon? Ja jag älskar min kille.
Vem? Danne
Hur många förhållande har du haft? 2 st
Vem var du senast ihop med? Daniel nu :D
Saknar du han/hon? När jag inte träffar honom ja :)
Eller hatar du han/hon? Men nejje


Smak & Stil:

Vad har du på dig nu ? T-shirt, kofta och haremsbyxor
Hur ser dina kalsonger/trosor ut? Vita
Vad har du för stil? Vanlig? :P haha
Hur beskriver du en ''fjortis"? Ett par lager smink, kaxig attityd oså.
Hur beskriver du en ''plugghäst? En som pluggar mycket haha
Har du bytt stil någon gång? Jodå
Vem är din förebild? Dom närmsta bland annat :)

Bad Days:
Har du varit full? Ja haha igår senast
har du däckat? Ja
Har du rökt? Ja provat
Har du snusat? Ja provat men blää
Har du gjort något olagligt? Haha vet inte kanske det


Ja/Nej:

Är du allergisk mot något? Ja
Tror du på Gud? Vet inte
Har du en Bästis? Flera :)
Är du vegitarian? Nepps
Är du olydig? Alla är det ibland
har du vart med om ett stort gräl? Jo


Antingen eller
:
mjölk/saft- Saft..är allergisk mot mjölk -.-
ibumetin/alvedon- Alvedon
katt/hund- Katt
Cykla/gå- Cykla, det går fortare
öl/vin - Inget
Kött/fisk - Båda, men säger nog kött


Just nu:

Hur mycket är klockan? 19:24
Va ska du gör efter de här? Dricka saft och spela sims eller se true blood



/ Jossa

 


Seg dag :P

Hejhej

Idag har man inte gjort mkt alls faktiskt, är så trött och slut i kroppen så :P Undra vad som händer ikväll då, chilla och se true blood kanske ;) Bilden är från true blood för dom som inte visste.



Tror jag ska spela lite Sims faktiskt så ni får ha det bra.. Onödigt inlägg men jaja ! :)

Puss.

/ Jossa

Dagen efter

Hejhej

Som jag skrev i tidigare inlägg vad det Tessan födelsedagspartaj igår, som var så trevligt så :) Vi kollade lite på Idol också men eftersom man missade lite såg jag det igen alldeles nyss. Jag tyckte hellre Camilla skulle åka än Karolina. Men men, kanske nästa gång ;P

Jag har sån huvudvärk, är seg och svag i kroppen just nu så pallar inte skriva så mycket mer. Hatar dagen efter, haha men jaja nu ska jag ta och göra något annat.

Hoppas du hade det bra igår Tessan :) <3

Puss.

/ Jossa

Outfit

Min partyputfit för kvällen


Lila klänning: JC, 149:- om jag minns rätt
Långt linne under: Vero moda, 99:-
Strumpbyxor: Vet inte vartifrån
Bälte: Linneas :D Haaha.
Halsband: Fått av Dannes mamma och låtsaspappa

 

Jaja, nu har ni sett hur jag ser ut ikväll. Och förresten, jag fick min fotobok idag som jag skrev om i tidgare inlägg, den var superfin och tillomed gratis :) Kan visa er den någon dag, kanske i helgen någongång :) Gå in på "Jossa tipsar" så hittar ni inlägget där om fotoboken :)

Pusspuss.

/ Jossa


Party!

Halloj :)

Om ett tag bär det av till stan för att partaja på Tessans födelsedag, så ni får ha en bra kväll allihopa!



Puss :)

/ Jossa

Grattis på din dag Tessan :)

Hejhopp.

Sitter här just nu och pluggar än, utan raaaster. Duktigt Josefin ;) Nu håller jag på med att skriva foruminlägg som är litteraturanknytna om allt inom omvårdnadsområdet. Svååårt att komma på något att skriva, men något mer ska jag nog kunna trassla ihop :)



Det var inte en liten bild heller ;) Nej men den står för party tonight, eftersom Tessan fyller idag ville hon ha partaj :) Så GRATTIS PÅ DIN DAG TESSAN :D Hoppas du får en bra dag
 <3



Åter till pluggandet. Pusshej.

/ Jossa

Godmorgon :)

Bjuder på en "godmorgon-bild" på mig och min älskade Smulan som knäpptes häromdagen när vi var på promenix till mormor :)
Så söt hon är min lilla Smulis! <3





/ Jossa


Kvällsinlägg

Hej på er.

Efter allt pluggande idag tog jag en lugn kväll framför tvn hemma hos Linnea, vi såg bla. Inlåst, singing bee oså :) Nu är jag hemma igen och ska ta och krypa ner till kojs nu tänkte jag, lär sova för att orka upp imorgon till PBL-mötet kl. 09.00.

Godnatt på er och sov sött :)

/ Jossa

Lite bilder pga av uttråkighet

Hellu.

Äntligen klar för idag, orkar verkligen inte plugga mer just nu iallafall. Är så trött i mitt huvud :P Nio imorse började vi och jag slutade med plugget nu så jag har haft en intensiv pluggadag, iof är klockan bara tre men man orkar inte plugga så mycket varje dag jämt. Väldigt tröttsamt. Speciellt när helgen närmar sig :) Jaja.. Ni kan ju få se lite bilder som knäppts på senaste tid.


Först lite hoppbilder som är en klassiker för mig HAHA.
Fråga mig inte varför jag jämt hoppar, jag lovar jag ska börja vara mer seriös på kort ^^
  



Två outfitsbilder på senaste veckan.
T-shirt, Gina               Mjukisdress, Cubus
Haremsbrallor, Gina   




Några bilder på ena katten Frida :)
På första bilder försökte hon smyga sig upp på bordet för att få våran fruskot.
På andra bilden ser ni en surbulle som inte ville gå ut på en prommis ^^
 


Försa bilden: jag och frida på prommis, hon flirtar till er ;)
På andra: älsklingen håller i en av hans syrras katter :)
         


Ska ta och roa mig med något annat nu, kanske spela sims en stund :)

Puss och kram

/ Jossa





Samma visa idag igen

Godmorgon.

Här sitter jag som en död fisk idag igen, fattar inte hur trött man kan vara. Vi har PBL-möte nu, eller vi började klockan nio. Efter mötet ska jag och Nadja i min klass försöka på något sätt plugga in allt i våra huvuden :) Haha hoppas vi lyckas :D

Just det, jag rensade datorn igår. Hade så otroligt mycket skit och massor av bilder som inte behövs. Skönt att ha det avklarat ;)



Jag vill ha en ledig vecka eller två, göra något trevligt med min älskling. Typ åka nånstans där inget internet finns och bara njuta av en fridfull vecka och ta det lugnt med honom :) Åka cross vill jag göra med han också, det är ju sktikul :D Gud så skönt att sova borta i en eller två veckor och göra något annat än tänka på skolan och sånt. Får hoppas min dröm smäller in snart ;)

Nej men nu ska jag ta och logga ut härifrån, skriver sen. Ha det bra puss puss :)

/ Jossa


Kvääääll.

Hejsan.

Skönt med kväller nu kan jag säga, både för att man får sova snart och för att det är skönt med chill och inge plugg. Tidigare var jag, pappa och brorsan hem till mormor för hon skulle bjuda oss på middag :) Smulan var ju också med såklart, haha. Sen promenixade vi hem och jag satte mig här igen vid datorn för att återigen kika lite på studiena.

Här bakom mig hör jag Efterlyst på tv, undrar om man ska lägga sig i sängen med datorn och chilla och se lite tv kanske? :) Låter skönt, jag är rätt trött så. Men hade mycket hellre velat sova bredvid älskling inatt, men det går inte för han är hemma och jag är hemma så det får bli en annan dag. Älskar min Daniel<3

Right now
 

Puss och godnatt på er :)

/ Jossa

Bibloteket, mitt andra hem ?

Hallå hallå.

Nyss hemkommen från bibblan med Linnea, hittade ett par böcker som jag hoppas kan vara till nytta till mina studier. Ska ta och kika i dom nu tänkte jag, men har verkligen ingen ork eller lust idag att plugga. Så jag ska försöka litegrann och se hur det går, hoppas man hittar något vettigt iallafall.

Efter bibblan gick vi till stan för jag skulle lämna in min mobil på lagning då en knapp slutat fungera. Där knappen slutade fungera hade jag den en vecka till ungefär sen bytte jag till en annan mobil som jag lånat av älskis som jag nu har haft mellan 1-2 veckor kanske. Så äntligen tänkte jag när jag lämnade in den så jag nångång får tillbaka den :) Och han i affären frågade mig; vad som var fel med mobilen!? Jag hade ju redan berättat att en knapp slutade fungera tänkte jag men jag tog det igen.. Då tryckte han på den knappen och det visade sig att den funkade ..... helt plötsligt :O Så skumt eftersom den inte fungerade tidigare.. Jaja skönt att man slapp lämna in den på lagning som skulle ta 2-3 veckor.

Sen gick vi även till stadium för Linni skulle köpa en sak där. Väl hemma nu då .. Som sagt ska jag försöka greppa tag i böckerna och komma igång men jag hittar inte motivationen just nu. Finns hundra olika saker som jag hellre vill göta än pluggandet just nu ^^



 
 
Jossa just nu. böcker jag lånade idag på första bilden..suck!
Längst ner till vänster ser ni min underbart sköna outfit för dagen. Mjukisdressen från cubus 199:-/st.

Pusspuss.

/ Jossa


Tröööött.

Godmorgon.

Gud vad trött jag är, skulle helst av allt nu bara lägga mig ner i sängen i igen och sova en eller två timmar till. Men så funkar det ju inte, nu är det skoltime igen, eller ja klockan 09.00 då, vi ska mötas i PBL-gruppen. Vi har ju påvörjat ett nytt arbete nu om Vårdfolisofi och Värdegrundetik.

Ett kort morgoninlägg för nu har jag inte tid att skriva. Pusshej.

/ Jossa

Bakning

Hejhej.

Så här på kvällskvisten har jag inte gjort så speciellt mycket. Chillat här vid datorn, spelat lite Sims har jag också gjort :) Och alldeles nyss blev jag klar med bakningen. Det var längesen man bakade nu så det fick bli så :) Scones och chokladbollar blev det. Smakade just på sconesen, mumma så goda dom blev :) Nu blir väl brorsan och pappa glada när dom kommer hem efter hockeyn och det står chokladbollar i kylen ^^

Det kan faktiskt vara rätt trevligt att baka ibland. Men en sak jag hatar med bakning är att man blir kladdig om händerna. Usch det är bland det värsta som finns. Typ när degen hänger från fingrarna och vill inte lossna..uuuuhaa Panik.


Jag nyss när jag privade sconesen.
 


Jaha vad ska man göra nu då? Tråkigt det blev, ska nog ta och spela lite mer sims.. Då går tiden superfort :) sen får i se vad som händer.

Pusspåer.

/ Jossa

Dagens..

Dagens humör: Jodå, det rullar på.
Dagens klädsel: Mjukisar is the shiet
Dagens smink: Mascara
Dagens frisyr: Uppsatt i en bulle
Dagens planer: Vakna upp hos älskling, hem till Bomhus, skoltime
Dagens vill ha:  En till helg med min favorit :) <3
Dagens tråkigaste: Var ju tvungen att åka hem pga av skolan .. Inte för jag har något emot att vara hemma, men jag tycker så mycket om att vara hos Danne :)
Dagens saknad: Smulan, äntligen fick jag träffa henne idag :) Och även sommarvärmen!!
Dagens köp: Ingenting, lär hålla i pengarna nu innan trippen till Skellefteå
Dagens dummaste: Inget hitills
Dagens smarrigaste: Har inte käkat nåt än, så inget ?
Dagens tanke: Att Danne är den bästa och underbaraste människan <3 .. Och även att jag inte pallade med skolan idag för en ledig helg var suuperskönt.



Skola nu igen..

Hejsan.

Vaknade upp bredvid min älskling imorse, har sovit hos honom sedan i torsdags eftersom vi varit lediga från skolan. Skönt att få komma bort från skolan och vara med min bästaste <3 Älskar verkligen min Daniel :)

Tog en cykeltur hem idag, kom hem för ca en timme sedan. Nu sitter jag och lyssnar på en föreläsning om Etik. Det är ju skoldax igen nu, vi påbörjade en ny kurs denna vecka som heter Omvårdnades grund.


 
Jag just nu.. uttråkad.. vill inte sitta o plugga just nu :P

Nej men nu lär jag fortsätta. Syns senare :)

Pusspuss

/ Jossa


Här sjungs det på högsta volymen

Sitter just nu och diggar Michael Jacksons musik och sjunger med på högsta volymen :)
 

">

.. Och självklart den sista, Darin, ohyeah så bra han är <3

/ Jossa

Senseless

Filmen jag såg häromdagen med Danne är från -98 så det var några år sedan men det är en rätt flummig komedi :)



/ Jossa

Ny vecka nya tag

Hejhej

Nu var det måndag igen, imorgon ska vi börja ny kurs i skolan så jag hoppas den blir lika spännande men inte lika svår ^^ Igår rensade jag och Danne lite i hans lägenhet, han flyttar ut här snart. Sen åt vi med hos hans kompis, spagetti och köttfärssås. Dannes köttfärs är great :) mums.

Pratade nyss med Josse i telefon också, man har ju saknat hennes babbel :) Vi snackade i lite över en timma. Nu ska jag ta och göra mig iordning.

Tänkte skria ett inlägg om en film jag och Danne såg häromdagen :)

Pusspåer.

/ Jossa

Regn regn.. vad ska man då hitta på ?

Godmorgon på er.

Hoppas ni sovit gott, det har jag förut att jag hade lite hemska drömmar ibland. Men jag vaknade bredvid älskling och bara det känns ju så underbart :)

Ja idag är det ju så himla tråkigt väder. Jag vet inte alls vad som händer idag, man vill ju bara hålla sig inne när det är trökväder.

Vi får helt enkelkt se senare.. Puss och adjö :)

/ Jossa

Lördagskväll

Hej hej

Idag har det som igår varit en chilldag :) Jag och Danne har varit hos Dannes mamma någon timme sisådär sedan tog vi en promenix med henne till Maxi. När vi skulle gå hem igen träffade vi på mormor så ville hon vara snäll att skjutsa hem oss tre eftersom det regnade litegrann :)<3

Så här på kvällkvisten har vi promenixat jag och älskis, vi har även hälsat på hans kompis och sen haft lite myspys hos Danne :)<3

Nu: Varm dusch, tv i sängen :)

Godnatt puss.

/ Jossa

Lördag :)

Hallå.

Igår var det en chilldag, hade på mig nya mjukisdressen jag visade för er för några dagar sen och den var superskön.
Jag har så jäkla ont i huvudet just nu, undrar vad det beror på. Har fått det nu kanske de senaste 2 veckorna eller något sånt. Beror det på att jag dricker för lite vatten? Eller vädret? Jadu säg det...

Aja, undra vad som händer då, det återstår att se :)

Pusspuss.

/ Jossa

A beautiful mind

Såg denna film med Danne för en vecka sedan ungefär, jag tycker det är en sevärd film. Den var ungeför en timme och tio minutet varav den första timmen var lite smått seg men när man kom in i filmen andra timmen ville man inte sluta titta. En bra, spännande och sjuk film. Se den vettja :)




/ Jossa

Nyvaken

Morsning.

Vaknade för bara en liten stund sedan, men pallade inte ligga kvar pga. huvudvärken. Nu sitter jag här vid datorn och chillar, trevlans.
Igår åkte jag hem till älskling, niiiice! Hade saknat min lilla prins :) <3 Jag hade tänkt åka hit idag egentligen men eftersom jag fick veta av vår lärare efter seminariumet att vi är ledig fram till måndag typ. Så jävla skönt, så jävla behövligt. Vi är lediga pga. att vi avslutade en kurs igår och påbörjar en ny till veckans början. Hoppas den kursen blir lika intressant men inte lika svår :D

Just det, igår bokade jag och pappa resan upp till Skellefteå igen, den dryga och långa resan igen..suck men hoppas det blir roligt där borta :)
 

Nu ska jag ta och kika runt på facebook och bloglovin. Är ju fortfarande nyvaken så jag orkar inte skriva mer.

Pusspuss.

/ Jossa
 

Rensning

Hej på er.

Gud så skönt att seminariumet är över nu, att man alltid ska vara så nervös varje gång :) Dryygt.

Innan det hjälpte Linnea mig med att rensa ut min byrå som alltid är proppfull av kläder, och mitt lilla förråd som även det var fyllt med massa kläder. Utan Linnis hjälp hade jag nog inte kunnat rensa ut allt som vi rensade ut, haha jag är sämst på att rensa ^^

 
Dom här två påsarna fyllda med kläder ska slängas. Jag undrar fortfarande varför jag inte kastat dem tidigare, hehe.


Dom är tre påsarna ska jag ge till någon bra organisation som får ta det de vill i påsarna som kan vara till användning där pengarna sen går till fattiga eller nåt liknande :) En god gärning.


Ja men nu ska jag resna skor också.. så ha det bra :)

Pusspuss.

/ Jossa


Oktobermånad

Ja jag hade glömt bort det helt.. men nu är vi ju inne i oktobermånad. Herregud så fort tiden går. Det är snart vinter ju.



/ Jossa

Nytt i min garderob

Godmorgon gott folk

Vad som står på schemat idag är först och främst seminarium (ja, jag vet .. Igen) vilket inte gillas. Jag vet dock inte hur seminariumet kommer gå till eller alltså vad vi ska snacka om eftersom man inte får veta det. Blä. Det gör mig ännu nervösare. Men man får ta det som det kommer? Man kan inte alltid förbereda sig även om man skulle vilja det.

Vad som mer händer får vi se sen, jag vet inte just nu. Känns som en sego ch tråkig dag idag, hoppas den inte blir det :)


Idag ville kameran och datorn samarbeta så här har ni mina inköpta grejer från igår:

 
 
         

Superskön mjukisdress: Cubus 199:-/styck
Leggings: H&M 79,50:-
Skor: Dinsko 399:-


Nu ska jag ta och göra något annat. Typ göra mig iordning, spela sims eller något som lugnar mig ifrån nervosteten?! ^^

Puss.

/ Jossa


RSS 2.0