Återigen inhandling till lägenheten

När jag var hem en sväng idag till Bomhus kände jag för att lite spontant ta cykeln till pappas jobb för att låna bilen tillsammans med pojkvännen en stund för att åka till några butiker och kika. Med oss hem fick vi en vit byrå att ställa i hallen och en vit tv-bänk till sovrummet i den blivande lägenheten. Det känns skönt att ha det avklarat då vi ett bra tag varit på jakt efter dessa. Något mer som känns otroligt härligt är att vi nästan köpt klart alla möbler till lägenheten redan nu och att ha allt nytt eftersom vi startar ett nytt kapitel tillsammans i våra liv. Så det är inte så mycket kvar att inhandla - härligt att flytta till en lägenhet som inte kommer vara tom.

Dagens

Dagens humör: Bra humör trots att jag känner mig lite trött
Dagens klädsel: Leggings och en skön tunika
Dagens frisyr: Uppsatt i en hästsvans
Dagens smink: Foundation, puder och mascara
Dagens planer: Åka hem till Bomhus för att besöka en stund och vad som sker senare vet jag inte ännu
Dagens väder: Hösten närmar sig, men det är ändå relativt skönt ute
Dagens vill ha: Att dagarna till inflyttningen ska gå snabbare
Dagens tråkigaste: Möjligtvis min huvudvärk
Dagens bästa: Att jag idag är ledig - skönt att vila upp sig
Dagens nedräkning: Sextiotvå dagar till inflyttningen

På besök i Bomhus

Nu är jag på besök i Bomhus hos mamma och pappa. Min och pojkvännens lilla Silver fick följa med så hon får leka av sig lite med Smulan här hemma. Snart blir det hemfärd för mig och Silver till älskling, så får vi se vad som hittas på där. Igårkväll provade vi se en film på vår nya blu-ray och bilden var faktiskt bättre - vi är nöjda över köpet :)

Blu-ray

Nu är vi hemkomna från Mediamarkt i Valbo och idag blev en blu-rayspelare inköpt med två filmer. Perfekt att ha inköpt nu när vi snart flyttar. Snart är det dags för oss att promenera hem från min pojkväns mamma för att göra middag och se vad eftermiddagen har att erbjuda.

Lediga tisdag

Som tidigare skrivit är jag ledig även idag och hur härligt är det inte på en skala. Snart blir det ett besök i Valbo för oss för att kika på en pryl till lägenheten på Mediamarkt. Därefter vet jag inte vad som händer och sker så det återstår att se senare :)

Ikea och nya möbler

Efter en väldans massa jobbande är jag nu ledig i tre dagar om ingen ringer från annat boende och behöver personal. Att ha varit ledig idag har varit guld värt, skönt att få sova tills man vaknar och att slappna av ett tag. Jag och älskling har passat på att besöka Ikea idag och det inhandlades lite till nya lägenheten. Det blev även ett trevligt besök hos min pojkväns syster och jag hann mysa ett bra tag med lillkotten hennes. Därefter åkte vi hem till mamma och pappa för att lämna de nyinköpta möblerna i uterummet där vi förvarar andra möbler och alla mina flyttkartonger. Även den nyinköpta divansoffan har fått en plats där som anlände idag med en lastbil. Gud så jag längtar till flytten!

Ännu ett långt pass

Efter det långa passet igår blir det i princip lika långt pass idag - klockan 10:00-21:30. En bra bit på arbetspasset har redan gått och det har ändå gått hyfsat snabbt. Efter denna arbetsdag blir det hem till älskling och inte göra mycket alls utan bara ta det lugnt och kanske se en film :)

Långt pass

Idag har det varken funnits tid för dator eller något annat då det varit jobb mellan 07:00-21:30, så strax är det dags att trampa hem på cykeln och ladda inför morgondagens jobbande. Dagen på jobbet har gått relativt snabbt ändå trots att det varit ett långt pass och att jag varit trött. Det blev nämligen övertid till 23:00 igår så det blev sent innan jag kom till sängs och jag hann knappt stänga ögonen för att sova innan jag skulle upp till jobbet igen.

Jobbfredag

Nu är det fredag och snart är helgen här igen. Dock blir det ingen ledig helg för min del utan det blir jobb både idag och hela helgen. Men inte gör det mig något för jag var ju trots allt ledig förra helgen. Om en halvtimma startar mitt arbetspass för dagen och sedan slutar jag halv tio ikväll.

Ledig dag

Igår var det jobb för hela slanten, från klockan 07:00 till 21:30. Men idag har jag en ledig dag och det känns relativt behövligt. Vad som står på schemat idag är inte mycket - troligtvis promenad och filmmys eftersom vädret inte tillåter så mycket mer än så. Sådana dagar är bra härliga ibland också.

Fylla några flyttkartonger

Efter jobbet idag, som förövrigt gick bra trots lite omständigheter, så blev det till att fylla några flyttkartonger med pojkvännen. Det bör plockas ned i kartonger successivt med tiden med det vi verkligen inte behöver så det inte blir så mycket sedan innan vi flyttar. Nu blir det en liten titt in hos hans mamma med familj innan jag planerar gå hem för att sova för imorgon väntas en tidig arbetsdag.

För en månad sedan

För en månad sedan igår tittade jag och älskling på lägenheten vi den första november kommer flytta till. Vi beslutade att lägenheten skulle bli vår väldigt snabbt, jag kände på en gång när jag kom in i lägenheten att jag ville ha den och att jag skulle trivas bra i den. Jag längtar till den första november till att flytta hemifrån och att bli sambo med pojkvännen.

Uppladdning med sovmorgon och bad

Efter en sovmorgon och ett varmt bad i förmiddags blev det jobbdags klockan två, nu är jag på jobbet och kommer vara det till halv tio ikväll. Men vad gör det när jobbet är så givande och hur bra som helst och när arbetskollegorna är snälla och trevliga.

Kräftmiddag

Nu väntas en myskväll med gotta och film för att avsluta denna dag. Vi är ganska nyss komna hem till älskling efter att ha varit hemma i Bomhus i några timmar med film, kräftmiddag och mys med katterna.

Festligheter

Gårdagen bjöd på lite festligheter med tjejgänget hemma hos Tessan och jag hade det roligt kan jag säga. Nu är jag ganska precis hemkommen från jobbet på min lediga dag. Jag var dit en snabbis bara eftersom en kund fyller år idag så vi tänkte gratta denne. Hemma blir jag inte länge heller för snart hämtar pappa mig och älskling för vi ska hem till Långbacka på middag bland annat.

Regnväder

Nu ska jag i regnvädret cykla in till stan för att träffa Linnea och troligtvis Hanna också :) Trevligt må jag säga, synd bara att vädret är som det är idag. Vad som händer på stan återstår att se, vi kikar antagligen runt lite smått i affärerna.

Helgledigt

Efter veckan som nu varit och denna arbetsdag har jag nu så här på kvällskvisten fått helgledigt,- skönt att få vila kropp och knopp innan nästa veckas arbetspass drar igång. Nu önskas en trevlig och rolig helg från min sida - hoppas även ni har en bra helg framför er.

Hemkommen från bröllopsfirandet

Nu är vi precis hemkommen efter en trevligt och fint bröllopsfirande. För mig och älskling blir det nu till att se det sista avsnittet av säsong fyra på serien True blood vi följer.

Giftermål

Denna eftermiddag och kväll har spenderats-/spenderas ännu i Valbo för att fira min pojkväns syster och hennes kille som idag gift sig. Jag önskar de stort grattis och lycka till <3

Plus / minus

Plus just nu: stortrivs, fått förlängning och har haft en jättebra sommar på jobbet. Snart ska jag flytta hemifrån och bli sambo med min pojkvän. Min tungpiercing, jag fann modet och gjorde det äntligen. Minus just nu: sommaren är i princip slut vilket känns hur tråkigt som helst. Jag har känt mig lite krasslig till och från senaste veckan, snart lär det troligen bryta ut så att jag blir sjuk.

Utflykt till Bönan med jobbet

Återigen befinner jag mig på jobbet och har för bara en stund sedan kommit tillbaka från en utflykt i Bönan vilket var trevligt minsann. Om snart två och en halvtimme går jag hem för dagen och ska hem direkt för att sova då jag börjar tidigt imorgon och för att jag börjar känna mig krasslig,- jag har varken tid eller lust att bli sjuk nu.

En timme sedan

För en timme sedan slutade jag mitt arbetspass och jobbdagen har svischat förbi kan jag tycka. Tanken över vad som händer under denna ledig eftermiddag är att spendera några timmar på Ikea med älskling.

Kattvaktning

Kattvaktningen varade inte länge igår då kattungen och våran katt Silver inte kom överens. Så vi fick ta en promenad tillbaka till min pojkväns mamma med kattungen. Förövrigt hade vi en mysig kväll - det gillas.

Inhandling till nya lägenheten och kattvakt

Efter att jag skrev senast har vi hunnit ut en sväng för att köpa en hatthylla, skohylla och spegel vi tidigare tittat ut att vi ska införskaffa till den nya lägenheten. Nu är det kväller igen och vad som väntas är myskväll med älskling, vår katt Silver och en liten söt kattunge vi är kattvakt till.

Ny divansoffa

Denna söndag har varit en bra dag hittills och att kvällen kommer bli mysig är det inget snack om. Jag och älskling har hunnit inhandla en divansoffa till vår blivande lägenhet vilket gör att jag längtar ännu mer till att få flytta in och börja göra fint i lägenheten. Därefter blev det en sväng till affären och utemat med älskling, hans mamma och hennes man - trevligt som alltid.

Sommaryran

Här på kvällskvisten åkte jag en sväng till sommaryran som äger rum i Stenebergsparken tillsammans med älskling, hans mamma och hennes man. Vi hade det trevligt, åkte en karusell, gick runt för att kika lite och vann nallar. Väl hemma igen blev det ett True blood-avsnitt för oss och nu blir det sovtime.

Ett rum nedplockat i flyttkartonger

Sista natten i mitt rum hemma är nu avklarad och nu är rummet så gott som nedplockat i ett antal flyttkartonger redo att flytta i oktober-/november.
Vilken spännande resa det kan komma att bli :)

Sista natten

Denna natt är min sista natt i mitt rum som jag haft i så otroligt många år hemma hos mig och familjen. Jag har under eftermiddag-/kväll  tillsammans med mamma och pappa rensat i mitt rum, plockat ned saker i flyttkartonger och hunnit med att titta på gamla saker vi har sparat som minnen.
Tänka sig så många år jag nu bott här i Bomhus på denna fina gata, med bra grannar, mysig lägenhet och ett snyggt-/trivsamt rum som jag nu lämnar bakom mig för att ta steget ut i vuxenlivet och flytta ihop med min pojkvän.

Trots att det känns lite tungt att lämna allt hemma känns det så väldans spännande och roligt att då bli sambo med killen jag älskar. 

♥ ♥ ♥ ♥

Värmande ord och en mycket trevlig arbetsdag

Nu är det sovtime för mig efter en arbetsdag som var mycket trevlig och rolig. Passet började med ett möte tillsammans med övriga vikarier, den ordinarie personalen och chefen där chefen bjöd oss på tårta och sa sådana fina ord till oss vikarier såsom vilket strålande jobb vi utfört i sommar och om hon bara fick bestämma skulle hon anställa oss på direkten. Sådana ord som värmer och är glädjande. Sedan fortsatte arbetsdagen och det hann bli en sväng till sommaryran på Brynäs tillsammans mer personal och några kunder vilket var väldigt trevligt må jag säga, det blev bland annat lite karusellåkning. Imorgon väntas en arbetsdag mellan klockan sju till tre så med andra ord är det härmed natt för mig.

Jobb och möte

Snart är det dags igen för jobb, och idag är det ett kvällspass som står på schemat så jag börjar alltså klockan två. Dagen på jobbet kommer börja med ett möte med chef och övriga vikarier innan vi drar igång själva arbetsdagen.

Avklarad helddagspass

Strax är arbetspasset avklarat för idag och tröttheten smyger sig på då jag jobbat sedan klockan 07:00, och imorgon är det dags för ännu ett pass. När jag kommer hem blir det True bloodavsnitt med älskling innan jag tänker krypa ner till kojs.

Förläning två månader på jobbet

Det är redan mitten av veckan och för ovanlighetens skull jobbar jag, tur att jag har ett kanonjobb som jag även fått förlängt på. Egentligen skulle denna vecka vara den sista enligt våra scheman, men med turen på vår sida fick vi förlängt åtta veckor och hur underbart är inte det! Inte nog med att jag trivs med själva jobbet så trivs jag jättebra med mina arbetskollegor, därför är det toppen att det blev en förlängning i två månader.

Tungpiercing

Igår var jag och älskling in till stan för att pierca tungan som vi länge velat göra. Jag var väldigt nervös innan men lyckades fixa det trots min nålrädsla. Det stack till och gjorde faktiskt lite ont men det gick väldigt snabbt att piercas. Idag känns tungan väldigt svullen och det enda som går att äta är yoghurt-/kräm. Trots det är jag nöjd över piercingen och att jag vågade.

Helgens heldagsjobb avklarad

Då var denna jobbarhelg över och inte har jag haft tid att skriva här då jag jobbat från morgon till kväll hela helgen. Imorgon är en ledig dag och vad som hittas på då återstår att se. Nu väntas iallafall ett avsnitt av True blood innan sovtime, tröttheten börjar krypa sig på nu så det blir nog bara ett avsnitt av den spännande serien.

Den trevliga dagen i Furuvik med storvinster

Som jag nämnde spenderade jag dagen-/kvällen igår till att umgås med en kollega i Furuvik, vilket resulterade en mycket trevlig och rolig dag. Vi var säkerligen där i cirka sju timmar och hann med mycket under den tiden. Vi hade verkligen turen på våran sida och kammade hem storvinster som bland annat en stor marabou, en stor plopp och en stor kartong med chips i. Sedan blev det även pilkastning, bollkast på burkar och basket där vi bland annat vann en superstor basketboll. Vi avslutade kvällen med att se Tom Jones som var där. Därefter blev det hem för att ha det lite mys med pojkvännen framför ett avsnitt av True blood innan sovdags, eftersom det var jobb som stog på schemat idag. Det blev en lyckad gårdag med andra ord.

Furuvik

För cirka en timma sedan kom jag hem från Furuvik och trevligt har det minsann varit. Men mer om det imorgon för jag hade nu tänkt se ett avsnitt av True blood med älskling innan trötta jag ska sova.

Hemma i Bomhus en sväng

För ovanlighetens skulle är jag hemma i Bomhus, dock bara en sväng då jag tänkt hämta mitt Furuvikskort eftersom jag ska till Furuvik om ett tag tillsammans med en kollega och vara där resten av dagen-/kvällen. Det kan bli trevligt och mer om det senare :)

Nu ska jag ut i sommarvärmen och cykla iväg så ha en trevlig dag på er.



Dagens lista

Dagens humör: På bra humör
Dagens klädsel: Vita shorts och ett somrigt linne
Dagens frisyr: Utsläppt med luggen uppsatt
Dagens smink: Foundation, puder och mascara
Dagens planer: Furuvik med en kollega
Dagens väder: Sommar - underbart
Dagens vill ha: Inflyttningsdatumet tidigare
Dagens tråkigaste: Ingenting hittills
Dagens bästa: Den lediga dagen idag innan helgen heldagars jobb
Dagens nedräkning: Åttionio dagar kvar tills inflyttningen - om det inte blir en månad tidigare vilket vi hoppas på

Onsdag

Skönt med en eftermiddag ledig efter att ha jobbat dag idag. Inte nog med det är jag ledig imorgon också vilket känns hur skönt som helst så jag hinner ladda inför helgens jobb. Efter en sväng till affären och ett avsnitt av True blood cyklade jag och älskling till tennisbanan för att spela lite, tråkigt nog var banan upptagen så det får bli tennis en annan dag. Nu ska vi börja röra oss hemåt för att se ännu ett avsnitt av True blood och smaska på en vattenmelon.

Augustimånad

Tänka sig att det redan är augustimånad och att sommaren börjar närma sig slutet. Efter jobbandet idag mötte jag älskling på stan för att kika runt lite, dock fick vi inte med oss något hem mer än två tröjor till mig. Vi har sedan tagit oss en liten tripp till hans mamma med familj för att hälsa på, det är därifrån vi nyss kom ifrån.

Berkingebadet

Nu är jag precis hemkommen efter att ha varit en heldag på Berkingebadet med familjen, tjejen jag är kontaktperson till och en till familj vi känner. Att åka till Berkingebadet har blivit som en tradition varje sommar för oss och även denna gång var det kul att åka dit för bad, picknick och en massa vattenrutchbaneåkning. En mycket trevlig dag med andra ord och jag tror jag inte ens behöver tillägga att jag är trött efter denna dag så som vi sprang upp till alla roliga rutchbanor där man bland annat kan åka på en stor badring ner. Förhoppningsvis vågar jag mig på rutchbanan som vi kallar frittfall nästa år ;)

Ikea - handling till nya lägenheten

Gårdagen var mycket trevlig då jag och älskling avverkade några timmar på Ikea där vi shoppade lite nytt till den lägenhet vi ska flytta in i tillsammans. När vi ändå var i Valbo passade vi på att hälsa på hans syrra med familj. Sedan åkte vi hem i en bil full med möbler och inredningssaker som vi lämnade i mitt rum hemma, de får stå där tills vi flyttar eftersom jag ändå knappt aldrig sover hemma. Hur som helst längtar jag ännu mer till inflyttningen i den nya lägenheten när vi börjat köpa möbler - låt tiden gå fort.

RSS 2.0