Solning och promenad

Nu är jag på väg hem i mörkret, jag och Ida tog oss en promenad hem från stan efter solningen. Det börjar bli så mörkt om kvällarna, redan på eftermiddagen börjar det mörkna. Strax är jag iallafall hemma och då blir det en sen middag, därefter blir det till att ta det lugnt ett tag och ladda batterierna inför jobbnatten. Ha en trevlig avslutning på denna vecka och söndagkväll :)

Vintertid

Jobbarnatten gick bra även om det var lite kämpigt att jobba en extra timme då vi vred tillbaka en timme inatt, så nu är det vintertid. Elva timmars arbete blev det inatt och jag var lagomt trött när jag kom hem på morgonen :p Nu är det iallafall en natt som kvarstår innan jag är klar med denna helgs jobb. Alldeles strax ska jag in till vfu-platsen och få schema samt se vart det är jag ska praktisera inom en snar framtid. Det är strax dags att pallra sig in dit så ni får ha en bra dag så länge :)

"godmorgon"

Godmorgon säger jag till er nu, jag jobbade som sagt natt inatt och vaknade för en stund sedan. Visst hade jag kunnat sova längre men man kan ju inte sova bort hela dagen. Natten på jobbet gick bra iallafall och nu återstår det två nätter med jobb. Nu ska jag, mamma och pappa storhandla och därefter åker jag hem till min Daniel innan det är dags för jobb igen :)

Ändrade planer för helgen; jobb!

Ändrade planer för helgen blev det idag. Det var meningen från början att jag skulle träffa Elin och Fiona som jag lärde känna på trafikskolan, dock blev det uppskjutet då Fiona blivit sjuk. Så kvällen skulle spenderas med Ida och se Idol, umgås och promenera runt rudsjön. Men så blev inte fallet heller. Efter plugget och solningen med Ida fick jag ett mess om jag vill jobba fredag-, lördag- och söndagnatt, så helgen har nu blivit lite omplanerad och jag är nu på jobbet. Hoppas ni haft en trevlig fredag :)

FREEDAG

FREDAG! Jiho. Skönt med fredag och att en helg väntas framför oss. Klockan halv nio var det handledning med läraren och gruppen och efter det blev det pluggning.


Efter det ska jag ta bussen till stan för att möta Ida, solning som gäller idag igen. Det är så skönt att sola när det är kyligt ute. Nej men nu har jag inte tid att skriva faktiskt, ska skriva lite på min uppsats innan jag "går på helg" ;)

En trevlig torsdag

Nu blev det ett sent blogginlägg, men så kan det bli ibland. Jag ska alldeles lägga mig för att sova men tänkte först skriva lite kort om dagen :)
Efter att ha vaknat upp och kikat på studierna så tog jag och Ida en sväng till stan där vi solade. Ida brände sig i ansiktet och ser därmed ut som en panda efter den där sakerna man har på ögonen när man solar. Som så fint hennes åttaåriga lillasyster sa: Ida, det ser ut som du har glasögon.
Jag kan inget annat än att hålla med lillasystern din Ida, haha. Nog med det roliga, jag brände mig jag med fast vid ryggslutet och det ser lite ut som jag har vita trosor på mig. Bra jobbat =)

Efter det träffade jag tjejen jag är kontaktperson åt, vi var till Valbo och hade det jättetrevligt :) Efter det åkte jag hem till Ida och umgicks, skrattade och tog oss promenad runt Rudsjön. Nu är jag hemma igen iallafall, ska som sagt sova nu är det tänkt, så godnatt på er :)

Lite senare!

Jag skriver senare, har fullt upp nu på eftermiddagen så kika in senare :)

Lista

Stava ditt namn utan några A (hela): Josefin Lindholm
Har du ont någonstans just nu? Nej inte för tillfället
Är du singel? Nej, jag har min bästaste Daniel :)
Vad är ditt favoritnummer? Fjorton
Favoritfärg/färger? Rosa, vit, svart
Är du nöjd med ditt liv just nu? Jovisst, dock har jag några förändringar jag önskar
Vad borde du göra just nu? Jag bör sova strax
Kan du nå dina fötter med raka ben? Efter att ha provat ser jag att jag är på gränsen att inte nå
Är du kär i någon? Ohja :)
Kan du skruva tungan? Ja 
Har du någonsin velat bli läkare? Trots min skräck för blod och sprutor har jag tänkt på det
Vad drack du senast? Vatten
Vem pratade du senast telefon med? Min pojkvän
Är du glad? Just nu? Jodå det är jag
Är du piercad någonstans? Isf vart? Ett hål i vardera öra och i naveln
Vad har du för planer för ikväll? Strax sova
Hatar du folk som ljuger? Ja 
Föredrar du "mjuka" eller "tuffa" killar? Både och, men mjuka killar överväger
Föredrar du blonda killar eller brunhåriga? För mig spelar det inte så stor roll, min fina pojkvän är brunhårig och det gillar jag :)
Har du gjort något som du inte kommer kunna förlåta dig själv för? Hm, det har jag nog någon gång
Hur är det mellan dig och dina föräldrar? Bra, jag älskar mina föräldrar
Förlåter du eller glömmer du? Det är nog båda men jag tror jag säger förlåter
Har du mest tjejkompisar eller killkompisar? Tjejkompisar
Har du någonsin masserat någon? Ja
Vad är du rädd för? Höga höjder, mörker, ensamhet, blod och sprutor 
Har någon försvunnit ur ditt liv? Ja
Önskar du att du var en av motsatt kön? Nej det gör jag inte
Lyssnar du på låtar som får dig att tänka på gammal kärlek? Nej 
När grät du senast? Någon enstaka dag sedan
Saknar du en kille just nu? Ja min fina pojkvän
Saknar du en tjej just nu? Ja några av mina underbara vänner

Godnatt

Nu är onsdagen över och idag efter att jag varit hos min fina pojkvän hämtade pappa upp mig där och jag tog då också en sväng förbi Ida för att umgås och ta en långpromenad, riktigt skönt var det med en långprommis må jag säga. Nu är jag iallafall hemma igen och kikar på dagens avsnitt av Paradise hotel på 6an just nu därefter blir det väl till att sova. Imorgon är det ju en ny dag och mer plugg står på schemat, like always.
Nu är pausen Paradise hotel slut så säger jag godnatt till er :)

Onsdag och mitten av veckan

Nu är det mitten av veckan, härligt vill säga eftersom det då återstår två dagar till fredag. Helgen är såklart lika efterlängtad som alltid. Igår åkte jag tillsammans med Daniel, mamma och pappa till Valbo köpcentrum en snabbis för att kika runt lite och därefter åkte jag och Daniel hem till honom och där är jag ännu :) Dock blir det hemgång ikväll till Bomhus.
Nu ska jag hitta på något med Daniel innan det är dags att fara hem, skriver mer senare :)

Paradise hotel

Efter lite pluggande och lite träning Wii-Fit har jag sett lite avsnitt på paradise hotel tv6play då jag halkat efter lite i programmet, har inte hunnit sett alla avsnitt när dem gått på tv.
Hela programmet är så patetiskt, men det är det som gör det roligt att se på.
Snart dags för middag med familjen och därefter åka iväg på en liten tripp till Valbo men mer om det senare. Nu ska jag logga ut.

Amanda

Idag är det Amanda som har namnsdag.
Grattis på alla Amandor och därmed mig själv också.

G-o-d-m-o-r-g-o-n

Tisdagmorgon nu och jag sitter med min individuella uppgift som idag kom ut på Cambro, skolans hemsida. Jag tänkte bara slänga in ett godmorgoninlägg och sedan fortsätta med mitt arbete så man kommer någonvart med det.
Så ja, godmorgon på er :)

Måndagens slut

Här på kvällskvisten har Linnea varit på besök hos mig, vi har spelat Wii-Fit på Wii och överfört bilder från när vi var i Boulognerskogen och knäppte en hel del höstbilder :) Innan det var vi två och även Ida en sväng till Valbo köpcentrum för att kika runt lite men ingenting inhandlades tråkigt nog.
Nu har jag iallafall precis lagt mig i sängen, underbart skönt. Jag var nyss och åkte in till stan ungefär där jag skulle hämta upp far min, nu blir det till att kika in bloglovin innan det är sovtime.

Måndagmorgon

Då var det måndagmorgon igen, men för mig känns det inte allt en jobbigt med tanke på att det är en pluggfri dag. Det är så att det arbetet vi gjort i grupp hade deadline idag men vi har redan gjort den klart och den nästkommande uppgift kommer upp i cambro imorgon. Så detta resulterade en härlig sovmorgon för mig :) Nu sitter jag på bussen iallafall för att möta mamma och utföra ett ärende. Skriver mer senare :)

Söndag - Helgen är över

Efter en mysig lördag med min älskade pojkvän var det dags för Stinas inflyttningsfest vilket var trevligt :) Så tackar för den kvällen! Och nu är det söndag, redan. Ja, det känns ju lite trist att helgen är över redan, men det är bara att börja längta till nästa helg. Idag har det varit en mysmorgon-/mysdag med Danne innan familjen hämtade mig och nu är på väg till Trödje för att hälsa på samt att gratta. Även Hanna kommer dit så det blir trevligt :) Nej, nu har jag inte tid att skriva mer så det får bli senare :)

Helg :)

Efter att jag och Linnea knäppt höstbilder och kikat runt på stan blev det en snabbis hem till Daniel innan det var dags att discobowla, trevligt var det :) Därefter blev det bara en myskväll vilket gillas enormt mycket. Vad som händer under dagen återstår att se :)

Fredag

Då var det äntligen fredag igen, skönt :) Efter min härliga sovmorgon åkte jag och Linnea till boulognerskogen för att knäppa lite höstbilder, kallt var det men trevligt ändå :) Nu har vi ganska nyss kommit till stan för att värma oss och kika runt lite på stan :)

Imorgon är det fredag

Min torsdag har bestått av plugg på morgonen-/förmiddagen och efter det åkte jag och Linnea för att uträtta lite ärenden :) Efter att ha kommit hem och ätit middag med familjen åkte jag med mamma för att handla och åkte sedan direkt hem till min fina pojkvän som jag ska sova hos hela helgen, underbart :)

Lista för dagen

Dagens humör: Just nu är jag trött men blir definitivt piggare och gladare om en stund :)
Dagens klädsel: Pyjamas för tillfället, men om en stund blir det ändring på det
Dagens frisyr: Uppsatt i en slarvig knut
Dagens smink: Jag har inte hunnit med sådant ännu, sminket kommer på samtidigt som ombyte av kläder
Dagens planer: Studier, träffa Linnea över några ärenden och därefter träffa Daniel :)
Dagens väder: Kyligt, det är väl början av vintern nu?
Dagens vill ha: En lång, härlig, pluggfri och ljuvlig helg :)
Dagens tråkigaste: Att ställa väckarklockan för att gå upp till plugget?
Dagens bästa: Det är minsann att jag ska träffa Daniel idag, saknar min älskling ♥
Dagens nedräkning: 1 dag kvar till fredag och helg

Hemma från jobbet

Nu är jag precis hemkommen från jobbet, skönt att vara hemma men denna arbetsdag gick även den snabbt, precis som i måndags. Dagen på jobbet var trevlig, lärorik och gick som sagt gick i all sin hast och plötsligt slutade jag för dagen.
Innan jobbandet var det pluggeri som gällde, samma sak imorgon fast dock bara pluggeri och inget jobb.

Nu ska jag gå ner och slappna av med ett glas juice i handen och därefter ta det lugnt hela kvällen tills det är time för att sova. Se tv, facebooka, läsa bloggar? Ja, vad som händer vet jag inte, men något jag vet är jag tänker ha en avslappnad och lugn kväll.

En gammal bild dock.

Snart dax för en kvällspromenad

Efter att ha varit i stan med Linnea åkte vi hem och där väntade en eftermiddag med wii-fit för mig och Ida. Nu ser vi på I form med Anna Anka och när det slutar blir det en kvällspromenad för mig, Ida och Linnea :)

Staden

Nu sitter jag på bussen på väg till stan för att träffa Linnea, därefter blir det hem och då ska jag och Ida spela wii-fit :) Nu klev det på cirka 20 till på bussen så nu blev det trångt, som alltid i dessa bussar här i Gävle. Ha en trevlig dag allesammans :)

4 saker ..

Utmanad av: http://beatriicelundh.bloggplatsen.se/

4 tv program:

Idol
Paradise hotel
The Simpsons
Top model

4 saker jag gjort idag:
Ätit frukost
Pluggat
Pratat med mina fina pojkvän i telefon
Smsat med Linnea och Kajsa

4 saker som jag längtar efter:
Längre ledighet såsom jullov och sommarlov
Min och Linneas Greklandsresa
Uppfylla min dröm som är lite hemlig
Juletider, det är så mysigt med jul

4 saker på önskelistan:
Systemkamera
Att mitt hår ska blir lite blondare
En full garderob med nya kläder
Och självklart en utomlandsresa ;)

4 saker som jag avskyr:
Falskhet
Småkryp
Frysa, vilket jag gör ungefär hela tiden vid den här årstiden
När ingenting går rätt

4 saker jag tycker om att göra:
Vara i Daniels omgivning, älskar att vara med honom
Umgås med vänner och familj
Shopping 
Resa 

4 saker jag ätit idag:

Juice
Macka
..
..


4 utmanade:
Kajsa: http://kajsaaandersson.blogg.se/
Tessan: http://tessannw.blogg.se/
Hanna: http://harryhanna.blogg.se/
Marie: http://chimairanblogg.blogspot.com/

Hemma från jobbet

Nu är jag hemma från jobbet och jobbardagen gick snabbt, men det är troligtvis för att det var roligt och att man lär sig alltid något nytt :)

Nu hade jag tänkt ta den himla lungt och inte göra något alls typ. Nehepp det blev ändrade planer på direkten, Ida hörde av sig nu och ville ta en pratstund så visst, nu ska jag träffa henne ett tag :)

Jobb

Nu är det dags för jobb så jag skriver mer när jag kommit hem :)

Måndagmorgon

Nu är det måndagmorgon, hur känns det då? För mig känns det segt eftersom måndag menas med plugg och därefter är det dax för att jobba på V50, ett särskilt boende för personer med psykisk funktionsnedsättning, mellan kl 14:00-21:00.

Hoppas ni får en härlig måndag med en bra start på veckan och sedan får vi hoppas på att veckan går snabbt förbi så vi får helg igen ;)


Natti natti

Nu har jag precis kommit hem och hunnit lägga mig framför tvn med datorn i knät. Jag har nämligen varit med Linnea på promenad i kylan med massa prat, trevlans :) Efter att jag kom hem så hann jag inte mer än att ta av mig ytterkläderna innan brorsan hörde av sig och ville bli hämtad med bilen, men nu är jag hemma i lugn och ro :)

Nu ska jag fortsätta se Scrubs och kika in på bloglovin, såg att jag hade lite över 900 nya inlägg där så det måste jag börja ta itu med :)

Godnatt på er.

Helgen är förbi och fort gick det

Helgen har varit så fin, en härlig helg hemma hos min älskade Daniel. Jag älskar verkligen min Daniel hur mycket som helst, han är den bästaste av dom bästa. Fina du



Idag på förmiddagen hämtade familjen mig hos Danne, vi åkte därefter iväg till en släkting som vi hälsade på och sedan hemfärd till Bomhus. Den blev då en promenad för mig, mamma och pappa och vi gick även förbi mormor på vår prommis för att hälsa på en stund.

Väl hemma blev det lite Wii-fit träning, roligt med andra ord faktiskt, jag slutade precis spela så nu ska jag hoppa in i en dusch och troligtvis träffa Linnea ett tag sedan :)

Restaurang- och biobesök med min älskade pojkvän

Nu är jag och Danne precis hemkommen från att ha varit hos hans pappa och hälsat på. Strax ska vi bege oss in till stan där vi ska gå på restaurang och därefter se bio, det låter som en superbra lördag för mig. Innan det var jag till Valbo köpcentrum med mina föräldrar som jag skrev tidigare, det var även det trevlans. Inhandlade ett par nya skor också, nöjd blev jag.

Jag skriver troligtvis senare men annars får ni ha en trevlig lördagkväll, för det kommer då jag ha iallafall :)

Lördag :)

Egentligen var det tänkt att jag skulle åka bort med familjen över helgen men det blev ändrade planer. Så gårdagen spenderades med Daniel och några till hemma hos hans syster med bland annat lite kortspel. Det var en väldigt trevlig kväll med andra ord :) Nu sitter jag i bilen på väg till Valbo köpcentrum med mamma och pappa, vi ska kika runt lite och kanske köpa lite viktiga saker :) Ha en bra lördag hörrni.

Fredag

Nu är jag hemma hos pojkvännen min efter att ha varit och flängt runt med mamma och pappa :) Det ska bli skönt med helg nu, bäst att njuta av helgen till fullo innan den är förbi. Ha en trevlig fredag allesammans :)

Skylt

När jag var ute och joggade häromdagen möttes jag av denna skylt i ett bostadsområde. Jag tycker den var lite smått rolig faktiskt :)




Dagens lista

Dagens humör: På bra humör, det är ju fredag :)
Dagens klädsel: Leggings, grön tunika och min nya guldiga klocka
Dagens frisyr: Utåtbakad fläta
Dagens smink: Mascara och lite ljus ögonskugga
Dagens planer: Följa med mamma och pappa till Kvantum och Jysk, därefter åka hem till Daniel :)
Dagens väder: FÖRSTA SNÖN HAR KOMMIT. Fast dock var det så småa snöflingor att dom knappt syntes.
Dagens vill ha: En lång helg, låt den inte gå så snabbt som det brukar göra
Dagens tråkigaste: Den hemska kylan, fryser i princip hela tiden
Dagens köp: Ingenting hittills
Dagens bästa: är att jag ska hem till min fina pojkvän och vara hos han hela helgen ♥

 
Jag med mina nya klocka och tunika.
 

Äntligen fredag! :)

Godmorgon på er.
Själv vaknade jag lite innan tiotiden och efter det har jag bara suttit med pluggandet och även Nadja på Skype för att diskutera plugget med, Nadja går också i min utbildning för er som inte visste :)

Efter pluggandet idag tänkte jag köra lite på min Wii Fit-bräda en stund innan det är dags att börja dra sig hem till min älskade Daniel över helgen :)

70 dagar

Ni missade väl inte att det är 70 dagar till julafton idag ;)

En trevlig kväll :)

Nu har jag änligen kommit tillrätta, ligger i min nybäddade säng och ser tv och tänkte precis kika in på bloglovin men jag skriver här först en snabbis :)

eftermiddag-/kvällen har jag umgåtts med tjejen jag är kontaktperson åt, vi hade det trevligt hela kvällen faktiskt. Vi gick till Ljusbubblan (klicka här för att se vad Ljusbubblan är för något) där vi provade på vibrationsträning och satt i en massagefåtölj.
Jag har gjort bådadelarna förut men gud så härligt det är att ligga i en stor massagefåtölj. Det är något jag rekommenderar om ni inte provat! :) Och inte nog med det så var vibrationsträningen bra den med, det var riktigt som träning även om man inte ansträngde sig.

Därefter gick vi till stan där vi såg på bio i 3D och filmen vi såg var Dumma mej. Haha, ja visst ni läste rätt, det var en animerad barnfilm men inte nog med det så var det roligt med 3D och filmen var inte så illa den heller ;)


Studier & jobb

Snart är det helg, det låter ju härligt det ;) Men innan det är det saker som ska göras som alltid. Om tio minuter är det dags för mig och PBL-gruppen att påbörja nya grupparbetet vi ska göra i plugget.

Jippi, nyss ringde dom från PFV och frågade om jag vill jobba kväll på på måndag och onsdag nästa vecka, det är samma jobb som jag brukar jobba nätter på men nu ska jag prova på kvällar också så det blir roligt. Om det var någon som undrade så är det på ett gruppboende för personer med psykisk funktionsnedsättning.


Myskväll: tända ljus och film

Ikväll är det myskväll med älsklingen, vi ska se en film som börjar klockan 21.00, så tills dess ser vi på family guy :) Tidigare åkte vi till Valbo köpcentrum för att gå på bland annat Ikea där vi hittade lite smått och gott. Nu börjar strax filmen så ha en trevlig kväll allesammans :)

Sverige - Holland

Nu har jag och min pojkvän slagit oss ner i soffan precis för att se Sverigematchen mot Holland. Innan det träffade jag mor min en stund för att uträtta ett ärende med henne. Jag gissar på att ni kanske också ska se Sverigematchen så hej så länge :)

Tisdag

Hej på er. Gud vilken sovmorgon jag tog idag, riktigt skönt var det. Idag efter sovmorgonen gjorde jag klart det som skulle vara klart tills imorgon i plugget. Skönt det också kan jag säga. Nu tänkte jag ta en liten springtur ute och därefter ta en varm dusch, det är ju så kallt ute nu. Ha det bra, vi hörs senare :)

Måndag och ännu en ny vecka



Några dagars gammal bild men den stämmer bra in nu eftersom jag har spenderat min tid sedan jag vaknade att plugga, men med pluggandet är jag klar med för idag. Nu tänkte jag ta hand om mig själv en stund; bada i ett varmt bad, fixa naglarna, ansiktsmask med mera.

Tjugoåringen Tessan! :)

Eftersom jag haft fullt upp hela helgen och inte haft tid-/ork eller lust att blogga eller vara inne på internet överhuvudtaget, så vill jag säga grattis till Tessan som fyllde 20 år i lördags. På kvällen blev det partaj för henne och det var trevligt :) Så grattis ännu en gång Tessan ♥ 

Tessan, Kajsa, & jag. Bilden är från i somras någongång :) 


I fredags blev det en riktig mysig kväll med min älskade, det gillas skarpt. Idol var det ju också, det gillas det med.
 
I lördags var det som sagt Tessans födelsedag så på kvällen var det party, men på dagen umgick jag med Danne, hans syster och på eftermiddagen kom Kajsa och Linnea hem till Danne innan vi skulle dra oss till Tessans fest.

Igår blev det en tripp hem till Bomhus där jag träffade tjejen jag är kontaktperson åt :) Efter det åkte jag tillbaka till Danne för en myskväll tillsammans.

Det var lite kort hur min helg sett ut, hoppas eran varit bra också :)

Återkommer imorgon

Yes, rubriken säger allt. Skriver imorgon :)

Myskväll

En riktigt myskväll blev det igår här hemma hos pojkvännen. Hur underbart som helst :) Här på morgonkvisten blev det en mysig frukost framför tvn för oss två med tända ljus :) Nu ska jag och Daniel hitta på något så jag skriver senare :)

Hemma hos pojkvännen

Äntligen helg och ledighet. Hur härligt är inte det då? Jag tycker det är superskönt :)

Något annat som också är superbra är att jag är hemma hos min favorit nu, min älskade fina pojkvän. Eftersom vi inte hunnit träffats så mycket sista två veckorna känns det så himla bra att äntligenkrama om honom och bara vara i hans famn.
Han är mannen i mitt liv, den stora kärleken och den jag vill leva resten av mitt liv med :)

En trevlig dag igår

Igår blev det dåligt med uppdateringar just för att jag var upptagen i princip hela dagen. Efter att ha varit på stan med Linnea och Kajsa, vilket förövrigt var trevligt,promenerade jag och Linnea en bit utanför stan där vi skulle hämta hennes hund som hos en som var hundvakt, sedan åkte vi bil hem.
Resten av kvällen spenderades med Linnea hemma hos henne vilket var jätteroligt. Eftersom hennes föräldrar är bortresta några dagar är hon ensam så jag gav henne sällskap, vi gjorde middag och såg på gamla filmer från flera flera år sedan då vi spelade in massa låtar, sjöng och dansade. Det var verkligen roligt att se för det var så längesen och jag minns hur roligt vi hade det när vi spelade in alla dem där låtarna :)



Här på morgonkvisten har jag haft handledning med läraren i nya kursen samt gruppen såklart. Men nu tänkte jag lämna allt som har med studier att göra för dagen och spela lite nintendo wii fit istället :)

Regnväder

Nu sitter jag i bussen på väg in till stan där jag ska träffa Linnea och senare kommer Kajsa med efter att hon slutat skolan :) Det blir trevligt trots det hemskt regniga vädret. Jag ogillar regnväder skarpt så jag hoppas vädret får en ändring snart.

En riktig Wii Fit-kväll samt besök av Hanna

Efter pluggandet idag, vilket inte blev speciellt mycket träffade jag Hanna, som förövrigt var väldans trevligt. Vi tog oss en promenad till Vikinga kiosken för att återuppliva gamla minnen, men det är alldeles för internt för att orka berätta om här :p Därefter spelade vi Wii Fit, umgicks och kikade på bilder från min och Linneas semestervecka i Grekland.
Efter att Hanna åkte hem fortsatte jag på Wii Fit-brädan och provade alla muskelövningar samt en del andra spel så imorgon säger jag väl - hej ännu mer träningsvärk.


Nu:
Fortsätta titta på bloggar på bloglovin och se Scrubs på tv.
Sen: Sova.


Nintendo Wii Fit

Här får ni se lite smakprov på hur det kan se ut när man joggar eller utövar yoga på Wii Fit innan ni får se tre roliga videos:

   
 



Och här kommer lite olika exempel på hur det kan se ut när Linnea och Ida kör muskelövningar och ett annat spel på Nintendo Wii Fit, fitnessbrädan vill säga.







Ett besök på bibblan

Nu är det i mitten av veckan och det är läge att börja längta efter helg, helg och ledighet; härliga stunder det :) Jag är nu hemkommen från ett besök på bibblan där jag lånade massa kurslitteratur till nya kursen vi påbörjade denna vecka: Hälsa och psykisk ohälsa hos äldre. För att vara exakt lånade jag 10 böcker varav 2 jättetjocka böcker, haha suck ;p Har nämligen inte världens lust att sitta och bläddra igenom något nu men det är dags att göra det ändå. Vill ju hellre spela mitt nya Wii fit :)

 

Nu: Plugga!


Hemma hos Ida

Just nu befinner jag mig hos Ida, vi kom nyss hit efter att ha varit på cykeläventyr, haha. Om ett tag ska vi cykla hem till mig och även Linnea kommer över, vi ska spela wii fit och umgås. Vilket kommer bli jättetrevligt :)

Dagens lista

Dagens humör: Bra humör, dock lite småtrött på studierna
Dagens klädsel: Mjukisbyxor och linne
Dagens frisyr: Utåtbakad fläta
Dagens smink: Mascara
Dagens planer: Kika på studierna och sedan träffa Linnea och Ida
Dagens väder: Småkyligt är det nog
Dagens vill ha: Ett så kallat höstlov som dem lyckliga studenterna på gymnasiet får
Dagens tråkigaste: Att det ligger kläder över hela mitt rum som jag ska ta rätt på nu; tråkigt
Dagens köp: Ingenting
Dagens bästa: Jag, Linnea och Ida ska umgås och spela Wii Fit ♥
Dagens nedräkning: 3 dagar kvar tills det är fredag

Kanelbullens dag

Den här dagen har varit en trevlig dag tycker jag. Den började med en förmiddag med lugn och ro och ingen stress, härligt. Närmare eftermiddagen åkte jag och Ida till Valbo där jag skulle kika efter Wii Fit till mitt Nintendo wii. En fitnessbräda då alltså och rolig var den. Jag och Ida provade den senare på kvällen och jag är väldigt nöjd över mitt köp. Det blir ju rolig träning :)
  
 


Och sedan har väl ingen missat att det var kanelbullens dag idag? - Det firades med en kanelbulle från konditoriet som mamma köpte med sig hem. Tacktack :)


En lugn helg på jobbet

Det var en lugn helgjobbet, i och för sig jobbade jag nätter och det är väl då det ska vara som lugnast men det brukar alltid hända något eller finnas en del saker att göra men denna helg verkade vara någon speciell helg för alla var jättelugna och sov så gott, vilket är kanon såklart :)

Men i dem mest lugnaste stunderna blev det lite problem med sömnen, jag var väldans övertrött och vilket resulterade en massa bilder med mobilkameran:


 

Svara med första bokstaven i sitt namn

Jag heter: Josefin

Jag vill: Jobba med människor med psykisk ohälsa efter studierna

Jag har: Jobbat natt inatt

Jag är rädd för:
Jättehöga höjder och mörker

Jag är inte:  Jätteglad att det är måndag, jag vill njuta av ledighet

Jag sjunger: Jätteofta till hög musik när ingen annan hör

Jag är: Jobbig när jag är övertrött, skrattar och är väldigt flamsig av mig

Mitt modersmål är: Ja, det är ju Svenska

Jag älskar: Julen och allt som medföljer såsom stämningen, sammanhållningen, julklappar, julpyntet och så vidare

Tidig morgon

Nu är det en timme kvar tills min jobba-natt-helg är förbi och jag är för tillfället otroligt trött att jag vet varken ut eller in. Så efter att den sista timmen gått förbi får jag åka hem och ta igen massa välbehövlig sömn.

Mitt i natten

Hej hej, här kommer ett mobilinlägg. Jag jobbar just nu precis som dem andra två tidigare nätterna mellan kl 21.00-07.00. Efter denna natt har jag gjort mina trenätter och vi får du sedan se om det snart behövs :)

S-ö-n-d-a-g-k-v-ä-l-l

Då var det strax dax igen, ja för vad tänker ni då kanske? - Jo, för ännu en jobbarnatt. Jag hoppas på att natten går hyffsat fort eftersom jag är lite pömsig redan nu, jag fick fem timmars sömn idag vilket är för lite för mig om jag ska orka vara uppe en hel natt. Men det ska nog gå bra, imorgon är det måndag och ny vecka igen. Då är det såklart studier som står på schemat. En ny kurs påbörjas faktiskt, men mer om det imorgon.

Ha en trevlig söndagkväll :)

Söndageftermiddag

Då var snart denna helg över, och tänka sig att det redan är den 3 oktober. Gud så fort tiden gått på senaste tiden. Den här helgen har gått fort den med, men det beror säkerligen på att jag jobbat nätter hela helgen och sover bort en stor del av dagarna.

Alldeles nyss kom jag och familjen hem igen efter att ha varit hos mormor och grattat morbror eftersom han har fyllt år. Nu tänkte jag mest ta det lugnt, städa upp lite i rummet mitt och invänta min käraste pojkvän.


Snart sovdags efter en natt med jobb

Snart är även denna jobbarnatt över, skönt kan jag säga. Dock tycker jag denna natt gick live snabbre än förra natten, vilket är bra såklart. Hoppas nästa natt går ännu snabbare ändå :) Nu är det bara 45 minuter kvar och sedan sätter jag mig i bilen för att åka hem och sova.

Jobbelijobbjobb

Efter att ha kikat på hockey med pappa och lillebror hos bekanta inne i stan blev det återigen dags för jobbarnatten där jag befinner mig sedan en timme tillbaka. Så om nio timmar slutar min jobbarnatt ;-)

En lång jobbarnatt

Första jobbarnatten var kämpig när tröttheten började ta över vilket gjorde att natten kändes lång. Det är självklart att det är jobbigt att vara vaken dubbelt så länge än vad man är van vid. Väl hemma på morgonen somnade jag på direkten och sov sedan till tjugo i tre ungefär. Efter det har jag mest tagit det lugnt och även träffat tjejen jag är kontaktperson åt. Senare vankas det ännu en jobbarnatt.

Trött tröttare tröttast

Här är en rejält trött Josefin som skriver, jag längtar tills jag får lägga mig under ett varmt täcke och sova. Det är ju trots allt väldigt kallt ute om nätterna och vi åker mellan dem två boenden så jag blir lite fryssen. Men tills jag får sova och drömma så gott får jag vänta med i cirka två och en halvtimme till.

Mobilblogg - Jobbar natt

Fredagnatt är det nu, klockan är ju nämligen ett på natten ungefär och jag befinner mig på jobbet sedan klockan nio på kvällen och slutar klockan sju på morgonen. Jag är väldigt trött eftersom jag är van att sova vid denna tidpunkt samt att jag vaknade en del gånger inatt av riktigt plågsamma smärtor i magen som var outhärdliga, förutom smärtan var jag svimfärdig och kunde inte röra mig eller ta mig ner för att be mamma hjälpa mig med en värktablett eller något. Den smärtan vill jag inte uppleva igen. Nu ska jag stänga ner och fortsätta här på jobbet, jag har gjort halva natten om femtio minuter (shit vad långt det är kvar tills jag får sova).

Hemma igen!

Nu är jag hemma igen efter en förmiddag med studier och en tripp på staden med Ida, trevlans var det. Vi kikae runt i butikerna och pratade gamla minnen. Jag hämtade även ut undervattensbilderna från Greklandsresan samt gjorde ett inköp, men det inköpet kanske jag kan visa imorgon eller någon dag. Efter staden promenerade vi hem och väl hemma blev det middag med familjen.
Därefter skjutsade jag bror min och hans kompis till träningen, men nu hörrni, nu ska jag vila lite och ladda batterierna inför jobbnatten. Undrar om man lyckas hålla sig vaken inatt? :)


 


Besöka stan idag igen!

Det blev mycket besök på stan denna vecka, tredje dagen i rad idag blir det faktiskt. Men och andra sidan gillas det bara eftersom jag träffar fina vänner vilket alltid är lika trevligt :) Idag ska jag promenera runt på stan med Ida, vi får se om det blir någon shopping med tanke på att det blivit en del dem sista dagarna. Dock behöver jag inhandla vantar och mössa för nu för sjutton börjar det bli väldigt kallt. Snart är vintern här!


Men innan det ska jag fortsätta med mitt individuella examinationsuppgift, jag har faktiskt skrivit klart nästan allt så det känns skönt. Sedan blir det till att skicka in arbetet och njuuta av att ha den klar.


RSS 2.0