Mys med Saga


Mys med älskling

Film och lite gott tilltugg med älskling såhär på en tisdagskväll efter jobbet känns inte helt fel - mys.


Slutspurt

Nu är det slutspurten på jobbet som gäller, om tjugo minuter hämtar pappa mig och då blir det hem för en massa mys.


Snart färdigjobbat för idag

Större delen av arbetsdagen är avklarad, nu har jag bara två timmar kvar. Vädret idag har varit väldigt fram och tillbaka - ena stunden soligt och andra stunden regnigt. Jag hann iallafall få en bild på en fin blomma ute under tiden vädret bjöd på sol.


Jobba

Jobbdags idag, jag började klockan tolv och slutar åtta ikväll. Synd att det ska regna bara men förhoppningsvis kanske solen tittar fram lite senare idag.


Ikea med pappa

Är på Ikea för att ge smakråd till pappa kring nya möbler och inredning nu när de rustar där hemma. Alldeles strax ska vi börja åka in till stan för snart ska jag jobba.


En kväll med svägerskan

Gårdagskvällen bjöd på en massa tid med min svägerska. Först åkte vi till Valbo köpcentrum för att fixa en sak som inte stämde i min mobil. Efter det åkte vi till svärfar och umgicks med honom och hans tjej någon timme innan vi åkte vidare hem till svägerskan igen för att avsluta kvällen på balkongen med tända ljus och kortspel.


Hemgång efter en trevlig kväll

Nu blir det hemåt för att sova, det ska bli så skönt för nu är jag trött.


Stolt moster till den här fina lilltjejen


Hemma hos svärfar

Sedan en liten stund tillbaka är jag och svägerskan i hos svärfar för att hälsa på. Skönt att sitta i kvällssolen med trevligt sällskap bortsett från alla myggor.


Gäster på ingång

Nu väntas gäster hemma hos oss som ska komma på en fika och se våran nya lilla katt.


Bus och lek med Tindra

Idag har det blivit en massa bus och kramar med Dannes systerdotter Tindra - världens goaste lilltjej som i ungefär två veckors tid lärt sig att gå mer och mer.


Ledig måndag

Måndag och en ny vecka igen, snart är vi redan i augusti och sommaren lider mot sitt slut. Idag blev det en sovmorgon till halv tio och det känns skönt med en ledig dag att starta veckan med.


Äntligen sovtime

Nu tänkte jag krypa ner till kojs eftersom tröttheten blir allt större. Våran lilla Saga gör nog natt snart också eftersom hon ligger och halvsover i soffan då och då.


Färdigjobbad vecka och långhelg

Helgens jobb från morgon till kväll båda dagarna samt veckans jobb är nu färdigjobbat. Dagens arbetspass har varit bra eftersom jag jobbat med Ullis och det var verkligen längesedan vi jobbade ihop så det var trevligt.
 
Imorgon har jag en ledig dag vilket ska bli skönt så jag får sova ut lite på morgonen och hitta på något trevligt i sommarvädret.

Söndagmorgon

Nu är det morgon igen och snart dags för jobb. Men först göra mig iordning, morgonmys med katterna och sen börja cykla till jobbet.


Dags för nattsömn

Nu ställs väckarklockan inför morgondagen och jag gör natt efter en lång arbetsdag - imorgon väntas en ny dag med mycket jobb.


Regnig kväll

Regnig kväll på jobbet, två timmar kvar innan jag cyklar hem för att krypa ner under ett varmt täcke och sova några härliga timmar.


Sommarvärme blir till regnskur

Det fina vädret som varit idag med sol och värme försvann med en regnskur. Just nu är det uppehåll så jag hoppas det fortsätter så resten av kvällen så jag slipper cykla hem i regnet.


Jobbar

Nu är jag på jobbet och har varit det sedan sju imorse. Hittills har dagen gått relativt snabbt, men lite mer än halva arbetsdagen återstår.


Helgjobb

Nu sätter dagens jobb igång, klockan är sju och när klockan blir halv tio slutar jag - alltså fjorton och en halvtimmes jobb som väntas idag.

Ny mobil

Igår vid tolvtiden åkte jag, Daniel och familjen till Ikea där vi åt lunch och sedan kikade efter hallmöbler som mina föräldrar ska ha efter rusten.
Efteråt åkte vi till Elgiganten där jag äntligen köpte en ny mobil, det var på tiden med tanke på att skärmen har varit trasig ett bra tag nu. En Iphone 4s i vit färg blev det. Än kan jag inte uttala mig om mobilen för jag har inte fått igång aktiveringen av sim-kortet så innan dess kan man inte nå mig på mobilen. 
 
Eftermiddagen gick åt till att jobba, det korta passet mellan fyra och halv tio. När jag jobbat klart var pappa snäll och hämtade mig på jobbet och vi åkte hem till de för att hjälpa de att sälja vardagsrumsmöblerna till två personer som var sugen på att köpa det mesta i vardagsrummet.Så tills de fått hem en ny soffa får de sitta på solstolarna framför tvn, säkerligen minst en vecka till iallafall. 

Saga

Våran fina lilltjej Saga 
 

Jobbdags

Alldeles snart är klockan fyra vilket betyder att min korta arbetsdag sätter igång. Passet är bara mellan fyra till halv tio så det kommer gå snabbt. Dags att sätta igång!

Nytt till Silver och Saga

I tisdags fick våra katter den här klösmöbeln som uppskattades direkt efter att vi skruvat ihop den. 
 
 

Stugan - del fyra

 
 
 
 
 
 
 

Fredagmorgon

Fredagmorgon och för mig väntas ingen ledighet i helgen. Men innan jobbandet idag ska jag ut och äventyra med familjen och Daniel en stund.
Nu blir det en dusch så att jag piggnar på mig lite.

Nattinlägg

För bara en liten stund sedan kom vi hem efter att ha hälsat på och umgåtts en stund med min svärmor hemma hos henne.
Nu väntar sängen för lite nattsömn innan vi välkomnar fredag.

Solig och ledig torsdag

Vårviksbesöket var så trevligt med en lunch i solen på deras uteservering tillsammans med Daniel, pappa, lillebror och två grannar. Inte nog med det trevliga sällskapet hade vi en fin utsikt från uteserveringen. Efter att vi lunchat passade vi på att gå ner till vattnet där jag doppade fötterna i de kalla vågorna.
 
 
Efter det utförde jag och pappa lite ärenden innan jag, hela familjen och samma två grannar som vi var till Vårvik med åkte hem till mina föräldrar för en fika i solen på baksidan och självklart att ha ett minikalas för Smulan som fyller år - mysigt.
 
 

Grattis Smulan

Grattis till lilla prinsessan Smulan som idag blir hela fyra år. 
Tiden har gått fort, det känns inte som att det var fyra år sedan som du föddes och vi fick hem dig när du bara var några veckor gammal - en liten lurvig sötnos.
Fina fina Smulis.
 
 
 
 
 

Vårvik

Nu blir det att hämta pappa och lillebror med bilen eftersom vi lånade den igår.
Då blir det först ett ärende att ordna och sedan raka vägen till Vårvik med en till familj för en eller två mysiga timmar där.

Trevlig gårdag

Igår på dagen åkte jag med pappa till Valbo för att leta och provsitta soffor eftersom mamma och pappa ska köpa en ny nu när det rustas för fullt hemma hos dem. 
Därefter åt jag pannkaka hemma hos de innan jag skjutsade lillebror till jobbet. Sedan åkte jag och Daniel till svägerskan en stund. 
Medan Danne gick till en vän åkte jag och svägerskan till deras pappa för att vattna blommor eftersom de är bortresta. På hemvägen därifrån stannade vi och köpte oss en glass för igår var det riktig värme ute. 

Vi åkte hem till svägerskan igen där vi nattade lilla Tindra och sedan åkte jag, svägerskan och Daniel till stan på sommarkväll för att titta på artisterna som var där och sjöng - trevligt var det. Vi avslutade sedan vår kväll med lite kortspel hemma hos svägerskan innan vi åkte hem. 

Ledig onsdag

Både dagen och kvällen har varit trevlig idag. Inte nog med det har jag varit ledig och vädret har varit toppen fram tills på kvällen.
Eftersom jag ska sova nu så skriver jag mer om min lediga dag imorgon och så länge får lillsnuttan Tindra stå för det här inlägget med en bild på henne och hennes söta kläder som jag köpt till henne nyligen.
 

Mot Valbo

Alldeles strax hämtar min pappa mig för att åka till Valbo, trevligt med lite kvalitetstid med honom.
 

Stugan - del tre

Här visas några delar av stugan, några delar av våra hus och en del av trädgården.
Något som är mysigt att stugan ligger på en ö, det är att vi har vatten runt om oss och kan gå direkt från stugan ett par meter ned mot bryggan eller lilla stranden så finns det ställen att bada där.
 
 
 
 
 

Två dagars ledighet

Nu sitter jag på cykeln och är snart hemma hos min lilla familj. Inte nog med det är det nu två dagars ledighet som väntar - härligt.

Sista timmen

Nu är jag inne på sista timmen här på jobbet - fyrtio minuter kvar. Ikväll känner jag mig småtrött så det ska bli skönt att komma hem till älskling som ska göra det mysigt där hemma till jag kommer.

Nu blir det att göra det sista på jobbet innan det blir tvådagars ledighet.

Om tre timmar

Ett och två, jobba på. Nu är det ungefär tre timmar kvar till jag slutar och har ledigt i två dagar som förhoppningsvis kommer bjuda på sol och värme.

Hjärtegull

Världens sötaste Tindra,- Daniels systerdotter som om några månader ska få ett syskon.
Moster älskar dig lilla Tindra 


Kvällstur

Nu är det dags för en kvällstur på jobbet - klockan två till halv tio. Ibland är det skönt att ha kvällsturer just för att förmiddagen är ledig och sovmorgon kan tas.
Fast imorse blev det dock inte den längsta sovmorgonen, vid tjugo i nio slog jag upp ögongen och som vanligt busade våra katter genom att jaga och brotta ned varandra runt i hela lägenheten så man tror att någonting kommer snart att gå sönder.
 
Nu: jobba.

Stugan - del två

De här bilderna är tagna precis när vi kommit fram till vår stuga som ligger på ön Kaninharen vid Limön och Römaren. För tillfället är stugan lite under ombyggnad som kanske syns på vissa bilder - hur som helst är det så trivsamt där iallafall.

På raden näst längst ned ser ni stora stenar på bilden, det fångades inte så bra på bild men det är "bord och stolar" som vi haft i många år som ligger tätt intill havet så vi har fin utsikt när vi sitter där och fikar tillsammans - mysigt.
 
 
 
 
 
 
 

Stugan - del ett

Här kommer några bilder från när vi åkte båt till stugan i söndags.
Våran heldag tillsammans började med att vi blev hämtade med mormors båt i Sikvik för att ta oss till stugan. Känslan att åka båt och att åka samma väg till stället där jag växt upp är otroligt fint och mysigt. 
 
 
 
 
 

Måndagkväll

Efter jobbandet mellan sju till fyra åkte jag hem till svägerskan för att umgås och busa lite med hennes dotter.
Nu är jag alldeles strax hemma där en lugn kväll väntas - fint avslut på denna måndag.

Måndagsjobba

Den här arbetsdagen har gått fort och nu återstår endast femtio minuter till jag slutar.
Imorgon väntas ett kvällspass på jobbet så jag slipper en tidig morgon imorgon så ikväll kan något trevligt hittas på men vad vet jag inte än.

På bussen till jobbet

Idag blev det en tidig morgon, klockan halv sex klev jag upp för att hinna göra mig iordning innan det var dags att åka till jobbet.
Eftersom det ska bli en regnig dag valde jag bussen framför cykeln för att undvika att behöva jobba blöt och riskera att bli sjuk igen.

A walk to remember

Filmen som fick avsluta kvällen blev A walk to remember. En film med en så fin handling att ögonen tårades - värd att se om man inte gjort det redan.
Nu blir det natter för min del eftersom imorgon väntas en tidig morgon.




En heldag i stugan

Nu är vi hemma efter en heldag i stugan - så mysigt, avslappnande och efterlängtat. Eftersom det på senaste åren blivit alldeles för liten tid i stugan av vissa anledningar kändes det väldigt härligt att få komma dit igen. 
 
Vi blev hämtade av mormor och morbror i Sikvik med båten för att åka till stugan, härligt att åka båt igen och det har jag alltid tyckt. I stugan blev det bland annat fika, tid att umgås, vara ute i solen, spela badminton, njuta av att vara där, titta på gamla saker vi gjort när vi var små i stugan, en tur till Limön med ekan för att köpa glass och bada, middag och en massa mer.

Väl hemma nu blir det en film för att avsluta kvällen, därefter sova eftersom det väntas ett tidigt pass på jobbet imorgon. Bilder från dagen kommer troligtvis senare ikväll eller imorgon, eftersom det blev cirka trehundra bilder knäppta idag så måste jag först överföra de till datorn och välja ut några styckna.


 
 

Dags för söndagsäventyr

Igår närmare kvällen åkte jag och Daniel till hans pappa med familj där även Daniels syster och hennes dotter var. Efter en trevlig stund där åkte jag, Daniel och hans syster hem till henne för att avsluta kvällen med kortspel, skratt, gott tilltugg och det var så trevligt.
 
Om en stund ska jag, Daniel och familjen ut på äventyr - mer om det sen.

Dags för söndagsäventyr

Igår närmare kvällen åkte jag och Daniel till hans pappa med familj där även Daniels syster och hennes dotter var. Efter en trevlig stund där åkte jag, Daniel och hans syster hem till henne för att avsluta kvällen med kortspel, skratt, gott tilltugg och det var så trevligt.
 
Om en stund ska jag, Daniel och familjen ut på äventyr. Mer om det sen.

Godnatt

Efter den här trevliga lördagskvällen gör jag och min fina natter - mer om kvällens trevligheter imorgon, då det även väntas andra trevligheter.

Bio mitt på ljusa dagen

Ett besök till stan för lite shopping, bio och träff med personen jag är kontaktperson till. Filmen blev Cockpit och den var faktiskt bra - värd att se.
Nu blir det en tur till svärfar med min fina för att hälsa på, därefter väntas en kväll med troligtvis lite kortspel hos svägerskan.


 

Fruktansvärd värk

Igårkväll var det omöjligt att somna fastän jag var trött och det berodde på att jag hade en rejäl värk i axeln/skuldran/nacken på högra sidan. Det värkte så pass mycket att jag inte ens kunde ta mig ned i sängen, det var omöjligt att ligga ned. Efter en liten stund började jag bli yr och känna illamående också så min sena fredagskväll var inte trevlig. Efter många om och men, med värktablett osv somnade jag trots det onda.

Därför vaknade jag tidigt idag, men det kanske är bra att jag vaknar i tid så har vi hela dagen framför oss.
Jag skrev igårmorse att det värkte där vid axeln och nacken, men det var ingenting gemfört med hur det var sent på kvällen. Varför det har blivit så här har jag inte en blekaste aning om. Jag tänkte nu ta ett varmt bad och se hur det känns efter det.

Min fredag

Idag har jag inte varit hemma någonting nästan. I förmiddags blev det en cykeltur till svägerskan i det fina sommarvädret där jag blev kvar till kvällen. Det blev en massa mys och bus med hennes dotter, promenad, kortspel, prat och på kvällskvisten bjuden på middag.

Efter att ha cyklat hem kom Linnea hem till mig för att umgås och för att hon ville se våran lilla Saga. Nu blir det ryggläge i sängen framför tvn med datorn i knät innan jag tänkte sova.

Fredagmorgon

Fredagmorgon och helgen är kommen - härligt måste jag säga. Och vädret ser ut att vara toppen också. Något som är mindre härligt är att jag måste ha sovit på något konstigt sätt inatt eftersom hela nacken och axeln på höger sida värker nå fruktansvärt. 
Nu tänkte jag snart börja göra mig iordning, något trevligt ska hittas på idag är det tänkt.

Färdigjobbat för den här veckan

Kvällens arbetspass är nu färdigjobbat och nu har jag en ledig helg framför mig.
Det ska bli skönt med den här lediga helgen och en sak har vi planerat att göra på söndag åtminstone. Vad mer som sker i helgen är inte planerat men jag är säker på att något trevligt hittas på.

Snart dags för helg

Nu är det inte långt kvar på dagens arbetspass innan jag får en ledig helg i hopp om att den blir solig också. När jag väl kommit hem blir det nog inte mycket att göra för min del, i högsta sannolikhet blir det lite mys där hemma med katterna och min älskade i tvsoffan.

Bästaste ni

Mina guldklimpar - i ♥ u.



Jobb - kvällspass

Om en stund blir jag hämtad av pappa som är så snäll att han skjutsar mig till jobbet. En kvällstur på jobbet är det som gäller idag mellan två till halv tio. 
Efter jobbandet ikväll har jag en ledig helg framför mig.


Snabbesök av föräldrarna

Alldeles nyss hade jag mina föräldrar här på ett snabbt besök för att mamma ville se våran lilla Saga som nyligen kommit hem till oss. 
Snart är det dags att börja göra mig iordning för dagen eftersom jobb väntas klockan två. 

Torsdagmorgon

Torsdag är det idag och snart är det helg igen. Imorse vaknade jag av att lilla Saga busade i sängen och anföll mina fötter.
Hon sover mellan mig och Daniel varje natt, hon ska absolut utan tvekan ligga där för att sova den busen. Sedan väcker hon mig varje morgon genom att busa tills jag vaknar - tur att hon är så söt.



Godnatt

Efter en lång men ändå en väldigt trevlig, mysig och rolig dag känner jag att sängen lockar för lite härlig nattsömn.
Nu stängs datorn av, tvn likaså och vi förflyttar oss från soffan till sängen med katterna och säger härmed godnatt.

Shopping och sommarkväll med min fina

Efter besöket i Furuviksparken åkte jag och Daniel hem ett tag innan vi någon enstaka timme senare cyklade till stan för småshopping och sommarkväll en liten stund innan vi åt och sedan cyklade hem igen.
 
 
Nu blir det soffläge resten av kvällen för att Daniel ska kurera sig och slippa känna sig hängig.
 

Furuviksparken

Dagen har bjudit på några timmars trevligheter i Furuvik med pappa, Daniel och lillebror där vi åkte karusell, promenerade runt i parken, tittade på alla djuren och hade picknick vid vattnet - mysig dag. 
Här är några få bilder av alla vi knäppt idag.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 

Idag har jag en bra dag framför mig

Onsdagmorgon och en dag fylld av trevligheter väntar. Nu ska jag fixa klart det sista i picknickväskan och platta håret innan vi åker för att hämta min pappa och lillebror.
Det här blir en bra dag :)

Världens bästa sambo med hans systerdotter

Jag ♥ er - mina fina hjärtan.

 


Min tisdag i korta drag

Idag har det bland annat hunnits med att handla inför morgondagen, uträttat ärenden med pappa, gosat med lilla Saga här hemma, hälsat på svägerskan med familj och bakat muffins inför imorgon.

Alldeles snart tänkte jag krypa till kojs för lite nattsömn, men först fortsätta att göra klart överföringen av alla bilder i mobilen till datorn eftersom det var väldigt längesedan jag gjorde det.

 

Saga

Här är några bilder på våran åttaveckors lilla Saga som vi tagit under hennes två första dagar hos oss ♥

 
 
 

Morgon

Imorse fick jag inte sova ut. En pojkvän som hostar och lilla kattungen som råkade kissa en skvätt i soffan - inte trevligt. Nu är jag uppe sedan en timme tillbaka ungefär. Idag vet jag inte vad som händer, ledig är jag iallafall och affären måste besökas för att inhandla till morgondagens trevligheter. 

Jobbarmåndag

Dagens arbetspass är färdigjobbat om trettiofem minuter och då blir det raka vägen hem till min lilla familj - massa mys.

Största pizzan i stan - Benedig

Här är en bild från igår då jag, Daniel, pappa och lillebror köpte stans största pizza som vi fick lägga i bagageluckan i bilen för att den skulle rymmas.
Stor som attan var den och alla kanter på pizzan var rejält vikta för att den skulle få plats i kartongen.


Måndag och jobb

En tidig måndagmorgon och jag ska nu börja göra mig klar för att åka till jobbet. Jag börjar klockan sju och jobbar till fyra, så efter arbetspasset blir det direkt hem för att mysa med lilla Saga.


Våran nya familjemedlem Saga

Ikväll har vi välkomnat Silvers lillasyster Saga hem till oss. Saga är en liten åttaveckors sötnos som dessutom har samma mamma och är väldigt lik Silver.
Vi har länge planerat att Silver ska få en lekkamrat och nu äntligen är hon hos oss.
Välkommen hem lilla hjärtat ♥ 
 

Söndagkväll

Söndag och slutet på den veckan som nu varit. Idag har det varit en tvätt- och städdag så nu ser det fint ut här hemma. Sovmorgon hade jag idag också, sov till klockan tolv vilket inte är likt mig men det blev en sen kväll igår på grund av lite omständigheter.

Nu ska jag rusa för jag och Daniel ska bli åka med pappa för att hämta lillebror på hans jobb snart och därefter äta en sen middag tillsammans hemma hos dem. 

Första sommardoppet

Igår var en fullspäckad dag. På förmiddagen åkte jag, Daniel, pappa och lillebror till Rullsands camping för att spendera några mysiga timmar där i sommarvädret. Ett första och väldigt sena sommardopp utomhus blev det för mig och Daniel. Det var så underbart att gå på stranden med all den varma sanden mellan tårna,- då känns det verkligen som sommar.
 
Därefter spelade jag, Daniel och lillebror minigolf där dem har satt dit helt nya minigolfbanor som var lite speciella, men ändå roliga. Efter det blev det korvgrillning och att bara umgås tillsammans med två familjevänner och två av deras vänner på campingen där dem bor i husvagn. Det var mysiga timmar vi hade tillsammans i sommarvädret på en av mina lediga dagar.
 
Pappa agerade fotograf på stranden där han satt i solen medan vi badade, dem två som syns närmast på bilden är jag och Daniel.
 
Efter att vi lämnat Rullsand åkte vi förbi svärmor en stund för att hälsa på innan jag och Daniel åkte till svägerskan för att hjälpa till att bära in dem sista sakerna i flytten till nya lägenheten. Sedan blev vi kvar där i flera timmar för nästan hela Daniels familj var där. Kvällen slutade med att jag, Daniel och svägerskan åkte runt kring stan och tittade lite innan vi köpte med oss mat och satte oss på Gävle strand för att äta där - trevlig kväll.

Lördagsäventyr

Snart blir jag och älskling hämtade av pappa och lillebror för att åka iväg på äventyr - ♥ 
 

Gårdagens tjejkväll

Gårdagskvällen hemma hos Tessan med henne och Linnea vare supertrevlig - vin, musik, prata minnen och spela spel. När klockan blev lite över tolv promenerade jag och Linnea, inte Tessan eftersom idag skulle hon upp till jobbet, till stan för att gå till en pub och bara ha det trevligt innan hemgång. 


Linnea, Tessan och jag - mars 2010.

Tjejkväll

Nu ska jag rusa till bussen så att jag hinner på samma buss som Linnea ska åka med för att åka hem till Tessan för en vin-/tjejkväll - trevligt blir det med tanke på hur längesedan det var :)

Ärenden

Nu blir det iväg på ärenden med pappa i regnvädret. 


En bra start på dagen

Morgonen startades för ungefär en timme sedan då jag vaknade. En stund i soffan med datorn för att vakna till lite var behövligt. Nu ska jag göra något som är ännu mer behövligt - nämligen ha en ta-hand-om-mig-själv-stund eftersom det var så längesedan jag hade det.

Some guy who kills people

Nu har jag och min fina precis sett klart en film, Some guy who kills people, som enligt oss båda inte var särskilt bra. Ingen film att rekomendera eftersom det inte hände så mycket och spänningen var inte på hög nivå.
Även fast filmen inte var bra så var det ändå mysigt att krypa ner tillsammans i soffan under filten och lite tilltugg - älskade Daniel.


Min mysiga torsdag

Nu är jag hemma efter en trevlig dag med fina människor. Först ett besök till stan där vi träffade min svägerska med familj för att titta runt på stan och lite shopping blev det.
Efteråt åkte vi hem till svägerskan och umgicks där, vi blev även bjuda på middag hos dem och busade en massa med Daniels systerdotter - tack för en trevlig dag 

Därefter kom svärmor med sin familj dit för att visa upp nya bilen och vi följde med dem till affären innan vi åkte hem. Nu blir det en massa mys här hemma med mannen i mitt liv.

Till stan

Snart bär det av till stan för att träffa Daniels syster och hennes familj.


Ledig till på måndag

Idag har jag en ledig dag och inte nog med det har jag ledighet hela helgen också - på måndag har jag mitt nästa pass. Vad som ska hittas på idag vet jag inte än, men jag hoppas på att något trevligt ska hända iallafall.

Dags för tvtittande

Idag blev det jobb mellan tolv till åtta - jag är nu hemkommen för en stund sedan och ska bara ha en lugn kväll med älskling eftersom vi båda är lite krassliga, jag tror själv att jag är på bättringsvägen med Daniel smittades igår så han är inte så pigg.

Nu blir det tvtittande och kvällis för oss.

Jobb

Nu: blir upphämtad av pappa som skjutsar mig till jobbet, dags för ett pass mellan tolv till åtta ikväll.

Jobb

Nu: blir upphämtad av pappa som skjutsar mig till jobbet, dags för ett pass mellan tolv till åtta ikväll.

Onsdagmorgon

Det gick bättre att sova inatt trots att jag vaknade några gånger av hostan och för att snyta mig - men lite skön sömn har jag allt fått ändå.
Nu ska jag snart börja göra mig redo för dagen eftersom jag snart ska åka till jobbet - hoppas på att regnet kan hålla sig borta nu så jag slipper cykla i regn så att jag blir ännu sämre.

Fyrishovbadet i Uppsala

Imorse åkte jag tillsammans med Daniel, pappa, lillebror och två familjevänner till oss på äventyrsbad i Uppsala. Efter några timmars badande så stannade vi på hemvägen för att äta middag och sedan sov jag i princip hela bilresan hem - trött och småsjuk. 

Väl hemma har det bara varit lugnt med filmtittande i soffan, tvtittande i sängen och att bara vila för att orka med morgondagens jobb. Om bara en stund tänkte jag lägga mig för att sova i hopp om att natten bjuder på en bättre sömn än förra natten då jag vaknade titt som tätt av min onda hals.


Äventyr i Uppsala

Idag blev det en tidig morgon, minns inte riktigt när jag vaknade men någonstans vid sju-halv åtta - trots ledigheten idag.
Jag är inte nå piggare idag men det ska inte få stoppa våra planer för dagen - äventyr till Uppsala står på schemat och snart blir vi upphämtade av pappa.


Mall cop

Efter att ha sett ungefär halva filmen slocknade jag i soffan, vi såg Mall cop - en film vi sett fler gånger förrut men med tanke på att den är rätt så rolig och att det var längesedan vi såg den så valde vi den.
Nu blir det till att sova och hoppas på att jag inte mår sämre imorgon - förkylning och feber på gång.


Filmdags

Dagen har bjudit på jobb mellan sju till fyra, en kall regnig cykeltur till jobbet, ett besök till Daniels syster för att krama om hans systerdotter, vi promenerade till affären och nu avslutar jag kvällen med min fina hemma i tvsoffan. Det känns som att jag börjar bli sjuk så nu blir det en lugn kväll och att försöka kurera mig så att det inte bryter ut.

Nu: filmdags.

Ny vecka

Måndag och ny vecka - nu hoppas jag att denna vecka blir bättre än den som varit. I lördagskväll blev det en utgång tillsammans med Daniel och vänner. Igår hälsade vi på Daniels syster med familj i deras nya lägenhet. Och nu är det jobb som gäller mellan sju till fyra.

Flytthjälp, besök och en trevlig kväll som väntas

Idag har det blivit en flyttdag för oss, alltså hjälpt Daniels syster med familj att flytta. Med tanke på hur kvavt och varmt det varit idag var vi helsvettiga allihopa men nu är det i princip färdigflyttat med allt. När vi hämtade lastbilen som Daniels bror skulle köra fick jag följa med för att åka lite lastbil, fick även prova på att för första gången köra en truck så det var lite småroligt. Sedan har vi även fått besök av lillkusinen, faster och hennes man hemma hos familjen. Det blev en fika på verandan så det var mysigt. Nu ska jag fortsätta ha en trevlig kväll med min fina, ska försöka koppla av lite och bara ha det trevligt. Vad som händer ikväll för oss uppdateras imorgon.

En ledig helg väntas

Dagens jobb är färdigjobbat och jag är nu hemma med min fina. Helgen är ledig vilket känns skönt - välbehövlig ledighet. Vi sitter nu och klurar ut vad som ska hittas på i eftermiddag-/kväll och en sak har vi planerat som vi ska göra om ett tag - mys.

Dagpass

Gårdagskvällen slutade med att jag slappade i sängen med datorn innan jag somnade eftersom jag idag bytt bort mitt kvällspass till ett dagpass mellan sju till tre. Så idag ska något trevligt hittas på efter jobbet.

Dagens pass avklarat

Nu när dagens pass är avklarat börjar cykelturen hem. Vad jag ska hitta på hemma har jag inte en blekaste aning om än. Men imorgon väntas ett till kvällspass så det är sovmorgon som tur är.

Torsdagkväll

Om fyrtiofem minuter är dagens arbetspass över och då blir det en cykeltur i det fina vädret hem. Arbetstimmarna gick fort och det har gått super.

Bilder från Haparanda

 
 
 
 

En kvällstur på jobbet väntas

Torsdagmorgon är det nu och min lediga dag igår är förbi. Idag blir det jobb igen, dock ett kortare kvällspass så jag börjar inte förrän fyra i eftermiddag.
Innan jag ska börja cykla mot jobbet hade jag väl tänkt hitta på något trevligt, vad det blir återstår att se.


Eftermiddagsmys med pappa och Daniel

Ett besök till Daniels syster och systerdotter samt en sväng in till Valbo köpcentrum har vi hunnit med innan vi följde med pappa för att handla och sedan åt middag med honom i eftermiddagssolen.
Vi passade även på att testa deras nya trädgårdsyatzy innan vi blev bjuden på middag. Finaste Smulan ville självklart vara med oss med sin nyfikenhet.



 

Bilder från Haparanda

 
 
 
 

Ledig onsdag

Idag har jag en ledig dag från allt jobbande - skönt att få vara lite ledig trots att jag trivs väldigt bra där.
Jag vaknade för ett tag sedan av en massa ljud utanför huset, någon borrade och någon klippte gräset med en gräsklipparmaskin som man sitter på och åker, så det var inget speciellt trevligt uppvaknande när de håller på att fixa och dona på gården utanför.

Men nu när jag är vaken tänkte jag snart börja göra mig iordning för dagen innan jag ska åka iväg.


Tisdagkväll

Kvällsjobbandet mellan två till halv tio är avklarat. Det känns skönt efter att ha varit mer på jobbet än hemma på sistone.

Imorgon väntas ledighet vilket känns skönt och behövligt. Dock blir det ingen tidig kväll för mig med tanke på att jag ska hämta lillebror på tågstation kring tjugo över två inatt. Men något som väntas är iallafall sovmorgon imorgon.

Nu: mys med finaste.

Kvällsjobba

Nu kör jag mitt andra kvällspass den här veckan - två till halv tio ikväll.

Bilder från Haparanda

Här bjuds det på några bilder från den dagen då jag och bästa Nadja gjorde våran första tatuering. Ont gjorde det men när den var färdiggjord fick vi oss ett glädjerus i hela kroppen. Bilerna på tatueringarna är från när de är väldigt nygjorda - tatueringen står för kärlek och kämparglöd.
Minnen 
 
 
 
 
 

Dålig start på dagen

Då var det morgon och snart dags för jobb, dock kan jag inte påstå att jag fick det bästa uppvaknandet men positiviteten inom mig vaknar till liv och jag försöker tänka på det bästa.

Nu ska jag iallafall göra mig iordning innan jobbet.

Bilder från Haparanda

 
 
  

På hemvägen

Nyss slutade kvällspasset på jobbet så nu sitter jag på cykeln på väg hemåt. Det sitter fint att komma hem till min älskade nu för en massa kramar - bästa sättet att avsluta en kväll efter att ha jobbat.

Kvällsjobba

Nu ska jag avsluta måndagen med ett kvällspass på jobbet, mellan fyra till halv tio - det kommer gå fort eftersom det inte är så många timmar.


Bilolyckor

Den här veckan har jag lyckats se två bilolyckor - på något vänster har jag alltid otur att se olyckor i trafiken, det är många jag sett sedan jag fick mitt körkort för två år sedan. 

Den första olyckan jag såg i veckan handlade om en motorcyklist som aldrig hann stanna vid rödljus och tappade kontrollen över motorcykeln som då ledde till att den åkte rakt in i bilen framför. På gefle dagblads sida läste jag att föraren för motorcykeln tydligen hade tuppat av. Det var avspärrat av poliser kring området där olyckan skedde och bensintanken på cykeln gick sönder så det rann ut en massa bensin på vägen.

Den andra olyckan jag såg var i lördags då vi såg att en bil kört av vägen på grund av rådjur eller älgar sprungit ut mitt på vägen. Självklart stannade vi och frågade personen som kört bilen ifall vi ska ringa någonstans, om denne mår bra eller behöver hjälp med något. Denne hade sina närstående där redan och det var mest matriella saker som var trasigt. Personen i fråga hade känningar i nacken-/axeln så jad bad denne att kontakta sjukhus så fort denne kan, eftersom jag själv har erfarenheter av just nacke-/ryggkänningar. Förövrigt mådde personen bra så det var tur. 

Det var faktiskt inte heller länge sedan alls som jag såg en liten krock och en stor trafikolycka. Det är obehagligt att se, just för att så många personer som kommer till skada och att folk inte alltid är försiktiga när de kör. Olyckor sker och verkligen vem som helst kan bli drabbad. 

Måndag - ny vecka

Måndag och ny vecka är här - vi är tillochmed inne i juli för den delen också. Ibland går tiden snabbt.

Filmtittandet igår slutade med att vi fick pausa i mitten av filmen eftersom jag var så trött efter veckans och helgens jobb, så resten av filmen får vi se en annan kväll.

Idag fick jag sovmorgon - skönt. Den här veckan jobbar jag endast kvällspass så det första passet för veckan startar i eftermiddag. Nu tänkte jag göra mig iordning för dagen så att jag kan hitta på någonting innan jobbet.

Färdigjobbad helg

Helgens jobb är nu färdigjobbat och såväl dagens pass på fjorton och en halvtimme. Jobbandet för i helgen har gått bra och i det stora hela varit väldigt trevlig. Det blev även ett besök till ockelbomarknaden för oss idag, dock regnade det så pass mycket att vi blev genomblöta. Men det stoppade oss inte för att se oss omkring, köpa lite smått och skydda oss under alla säljstånd.

Nu när jag kommit hem blir det en film med älskling - det ska bli skönt att få slappna av i mjukiskläder och krypa ner i soffan.

Sommarfika



För ungefär tre veckor sedan är det här fotot taget då när jag och min finaste fikade jordgubbar en relativt solig och somrig dag hemma hos mina föräldrar.

Det är så fruktansvärt mycket kärlek jag kännner för min fästman och familj - jag älskar er mer än ord kan beskriva 


Söndagmorgon

Idag är jag uppe med tuppen - klockan sju kliver jag på passet och jobbar tills ikväll halv tio. Eftersom lördagens jobb gick jättebra, var trevlig och gick väldigt snabbt hoppas jag på att det blir lika idag. 

Godmorgon på er iallafall - nu väntas en cykeltur!

RSS 2.0