Slutet på veckan

Hejhej

Nu var helgen över och den har spenderats med älsklingen, så mysigt <3 Han är underbar min pojkvän :) Imorgon börjar VFUn (praktiken) som kommer pågå i två veckor framåt. Denna gång blir det på ett äldreboende i stan, vi får se mer imorgon vad för slags avdelning jag hamnar på, hur schemat ser ut osv.

Nu blir det till att slappa i sängen med datorn framför tvn och sedan sova :) Förresten så tog jag väärldens sovmorgon idag, blev lite förvånad när jag vaknat och kikade på klockan och att den stog på 13:42 haha, men vad gör det? Inte ofta man kan ha haft sovmorgon senaste tiden så det var härligt :)


Godnatt på er, puss / Jossa

En vecka kvar !!



Lördag

Tjenatjena

Idag efter att jag tagit en sovmorgon som faktiskt var behövlig följde jag med familjen på storhandling på Maxi. Sedan åkte jag tillbaka till Danne och vi har bland annat kikat på hans syrras nya lägenhet och ska strax käka. Supersen middag idag. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer men det visar sig väl :) Det är ju melodifestivalen men det var inte så roliga artister med så vi får se hur det blir med det :) 

Ha en trevlig lördag, puss / Jossa

 

Dagens

Dagens humör: Rätt så bra
Dagens klädsel: Leggings och den nya långa tröjan från Gina som jag visade i förra inlägget 
Dagens frisyr/smink: Håret är utsläppt med lite vågor i och luggen i ett spänne. Sminket blev foundation, puder, mascara
Dagens planer: Umgås med min kära :)
Dagens väder: Det är väl kring nollgradigt än kan jag tänka mig, dock snöregnar det lite
Dagens vill ha: Pengar
Dagens tråkigaste: Snöregnvädret
Dagens köp: Inget
Dagens bästa: Älskling
Dagens tanke: Kring VFUn, typ hur det kommer att gå osådär

/ Jossa

Hem till kärleken min :)

Snart blir det Lets dance med mamma och pappa. Efter det ska jag hem till älsklingen min, det blir underbart :) Saknar honom <3 Vad vi ska göra i helgen vet jag inte men det visar sig, han har fått tillbaka datorn efter lagningen så nu blir det iallafall inlägg i helgen :)



Nu ska jag börja dra mig ner mot sofforna. Ha en bra fredagskväll hörrni! :)


Puss / Jossa

Hemma igen :)

Hejhej

Det blev en tripp till stan med Linnea vid halv två och där shoppades några saker. Kom hem för ca 1-2 timmar sen eller så. Ska nu packa upp och städa lite på rummet tänkte jag, självklart lyssna på musik också :)

    

  

Väska med nitar: Gina tricot 149:-  
Grå kofta: H&M, 149:-
Nattlinne: H&M, 199:-      
Lång kofta: Gina tricot, 199:-
Örhängen & ett halsband (som inte syns i bild): Glitter, ca 100:- tillsammans


Köpte även ett par söta trosor och busskort. Så nu måste plånboken vila ^^



Puss / Jossa




En tripp till stan :)

Tjenatjena

Skönt att vakna upp ur sin egen säng imorse. Denna förmiddag har jag bara legat i sängen och slöat och kikat in på lite bloggar. Skönt att slappna av och vara hemma :) Om 20 minuter ska jag möta upp Linnea och vi ska in till stan, nicenice :)



Hörs senare, puss / Jossa

Skellefteå dag 4 (igår)

Hejhej

Igår var sista dagen på kursträffen i Skellefteå och kvällen innan spenerades med skratt, prat, bastu osv. Igår var vi på KTC (kliniskt träningscentra) där vi fick prova på att förflytta en patieten (vi fick liksom leka patient och vårdare haha) vilket var rätt roligt :p Provade lite hjälpmedel om man har svårt att göra vissa  saker, lärde oss att ta blodtrycket på varann och även ta feber i örat och bädda rent i en säng när en patient ligger där.

Sen fick vi även lära oss venprovtagningar på en arm som såg himla verklig ut haha :p Det var inte så jättesvårt att sticka in i ett kärl, och blod kom det från dockan också ;p Sen fick vi även ta blodprov på varann om vi ville men jag ville absolut inte, hatar nålar men det var rätt kul att sticka i en attraper.

Klockan fyra gick min och Beas buss från Skellefteå till Sundsvall och vid tiotiden på kvällen var vi framme där. Bussresan gick hyffsat fort eftersom vi spelade spel på datorn typ hela vägen haha :p Sedan fick vi vänta i Sundsvall på att våra tåg hem skulle gå och vi skulle till olika håll också. Väl hemma efter resan så var klockan halv tre på natten. Vilken lång resa alltså, från 16.00 till ca 02.00-03.00. Tur att vi två reser nästan hela vägen tillsammans annars skulle det bli så tråkigt :) OCH GRATTIS TILL BEA SOM FYLLER 20 IDAG :)


Nu är jag hemma och nästa kursträff är i maj :) Även om det är roligt att träffas så längtar man ju hem lite, har saknat danne så mycket <3 

Nu: frukost.


Puss / Jossa

Skellefteå dag 3

Hejhej

En sådan lättnad man har i kroppen nu alltså :) Vi skrev ju som ni kanske förstått tentamen imorse kl 09.00 och efter det var jag huur lättad som helst. Efter det blev det lunch och sedan en föreläsning om forskningsprocessen och sedan VFU-info och vi slutade sedan vid kvart i fyra.

Jag och Nadja tog oss en tripp på stan för att belöna oss efter att ha gjort tentamen. Nu är vi tillbaka på campingen igen och nyss var det middag. Ikväll ska vi bara ha det trevligt, basta eftersom det inte blev av igår, snacka massa och umgås eftersom det är sista kvällen här nu.

Bilder på det nyinshoppade kanske kommer inom de närmsta dagarna också :)


Nu: Nu sätter jag, nadja och marie oss i bilen med musik och åker till affären!


Puss / Jossa

Skellefteå dag 2

Hej

Nu är det dag två här i Skellefteå och idag 06:30 ringde klockan och då var det dags att kliva upp och göra sig iordning och åkte sedan till skolan som började 08:30. Vi lyssnade på ett par föreläsningar och åt sedan lunch tillsammans. På eftermiddagen blev det en snabb tripp till stan för att ta ut pengar till att betala boendet så att det är avklarat. Har sedan blivit pluggande under eftermiddagen och kvällen, alltid bra det. Har ju som sagt tentamen imorgon!

Nadja i min klass lär ju vara virrig hon, förutom att hon kör mot enkelriktat vilket gjorde mig livrädd och andra massa tokerier så glömmer hon underlakan/påslakan hemma, ni skulle sett hennes panikattack haha. Man får ju lakan om man betalar en summa men det är alltid skönt att ha sitt eget :) Trots att jag påminde henne med en packlista så glömmer hon det :p Det är nog mer saker hon glömt, haha viiiiirrig ^^

Nu blir det till att sova strax, ska bara chilla och läsa lite bloggar först tänkte jag. Imorgon står klockan på 07:30, en timme längre än imorse alltså :) Härligt härligt!


Saknar min Daniel, vill bara krama om honom, älskar honom så mycket <3


Godnatt och puss på er! / Jossa


Skellefteå dag 1 (igår)

Tjenatjena!

Igår vaknade jag av nervositeten kl 06.30 cirka. Jag gjorde mig iordning och packade ihop det sista i och fick skjuts till tågstationen vid 11:15 då mitt tåg skulle gå 11:57. När vi kommer till station visar det sig att tåget är försenat till 13:35, surt tänkte jag då jag missar anslutningsbussen i Sundsvall till Skellefteå och Bea får åka den själv.
När vi började närma oss tågets avgång från Gävle visar det sig att 14:15 blir den nya tiden, det var svårt att komma in till Gävle för tåget då det var först lite på pga av vädret och sen skedde en olycka på ett spår. Jag och mormor åkte hem till mormor och tåg en mellanmål eftersom det var ett tag innan tåget skulle gå.

När vi kommer tillbaka till tågstation och jag är så glad att det endast är en kvart kvar innan tågets avgång visar det sig att den nya tiden var 14:45. Sen blev det en liten ändring, 14:50 och sen kom faktiskt tåget :) Efter mycket om och men så gjorde den det. Dock avgick den från Gävle vid 15:05 cirka.

Väl på tåget och jag är så glad att jag är på väg..äntligen liksom! Och vad tror ni en som jobbar på SJ-tåget berättar för mig? : Jo tyvärr så måste du övernatta i Sundsvall för det kommer inte gå någon anslutningsbuss eller så till Skellefteå. Då blev jag skitarg, jag berättade att jag ska upp till Skellefteå idag för att jag har en viktig skoldag dagen därpå plus att vi betalat en hel resa för att jag ska komma fram idag. Eller ja alltså igår då! :)

Efter mycket om och men fick jag åka med den bussen jag skulle åkt med, alltså buss 100, men bara till Umeå och resterande två timmar till Skellefteå fick jag åka taxi, som SJ stog för.


Väl framme vid 00:15 på campingen sover Bea och Jessica redan. Jag somnade nog efter en halvtimme även fast jag var skittrött. På tal om trött, det är jag nu med, 06:30 stog klockan på imorse och cirka 30-40 min kommer Nadja för att hämta upp oss och vi åker vidare till första skoldagen här på kursträffen.

När jag kom fram till campingen inatt tänkte jag att för lite mer än 12 timmar sedan min resa började, hade inte tåget varit försenat först i Gävle några timmar och sen i Sundsvall i en timme hade jag varit framme 20:15. Det hade varit skönt :p


En bild på en liten del av skolan.



Nog om det, snart blir det skoldags! Ha en bra dag :)


Puss / Jossa


Nu är det dags!!

Hej

Nu är tiden inne att börja dra sig till tåget, eller alldeles strax iallafall. Ska först ner och skriva ut några papper och sedan packa in i bilen och få skjuts till station. Jag kommer alltså inte uppdatera förrän jag får internet igen och jag tror jag har tillgång till det där vi ska bo (hade det förra ggn iallafall) så det blir isf inlägg ikväll om det funkar :) Annars blir det när jag kommer hem igen till Gävle.

Ha det bra är i kylan, dock får jag säkert det kallare haha. Kommer sakna min älskade Daniel, älskar dig <3


Puss / Jossa

Dagens ..

Dagens humör: Förutom att jag nästan svimmade för ett tag sedan, är nervös/stressad, fortfarande lite sjuk så är det lungt ;)
Dagens klädsel: Mjukisdress, ska ju resa hela dagen lång så inte orkar man sitta i jeans då :)
Dagens frisyr/smink: Uppsatt i en knut och mascara
Dagens planer: Åka tåg och buss (Gävle till Skellefteå)
Dagens väder: Mssor av snö men det är inget snöoväder iallafall och det ser ut som att solen tittar fram lite men dock är det nog lika kyligt som igår
Dagens vill ha: En problemfri resa, hoppas att jag och Bea kommer fram till Skellefteå utan massa förseningar/inställda tåg
Dagens tråkigaste: Det måste vara den himla kylan, idag har det varit ca -15 grader och jag fryser som en tok
Dagens köp: Inget
Dagens bästa: Det blir nog när man äääntligen kommer fram Skellefteå efter en lång resa
Dagens tanke: Såklart om resan/kursträffen/tentan, nervositet på hög nivå :p



/ Jossa

Att vara nervös

Godmorgon

Jag kan tänka mig att ni sover nu men jag vaknade tidigt, tror klockan var vid halv sju-tiden ungefär. Som ni kanske förstår stiger nervositeten inför trippen jag ska på idag och inte blev det bättre när de sa på nyheterna nu att det är mycket inställda tåg och stora förseningar från bland annat Gävle. Hoppas verkligen jag kommer iväg för tentan är viktig att skriva.

Nu hade jag tänkt gå ner för att ta en huvudvärkstablett, är inte riktigt pigg ännu men känner mig friskare än i helgen. Sen blir det till att käka frulle och göra sig iordning och packa ner det sista lilla som ska med.


Så där ser det alltid ut när jag ska packa, även om jag bara är borta några dagar. Jag är sämst på att packa haha :P



Puss / Jossa

Godnatt på er :)

Då var det kväller igen och snart dags att sova, imorgon ringer klockan 09.20 för att gå upp och packa ner det sista, hinna äta frukost och göra mig iordning innan jag åker till tågstationen
Hade närmare 600 nya inlägg på bloglovin (sen i torsdags) så jag tänkte läsa klart de få som är kvar och sen se lite 2½men och sova :)


Godnatt på er allihopa och sov sött <3





Puss / Jossa

Slappkväll & snart Blåsningen på tv :)

Hej igen

Denna eftermiddag har jag promenixat med Linnea och även packat inför morgondagen. Nu ligger jag och slappar i sängen med datorn och läser bloggar, skönt att ta det lite lugnt när man inte är helt frisk än.

Klockan åtta på tv3 ska jag se blåsningen, det brukar vara rätt roligt faktiskt :) Så missa inte det hörni!




Och förresten, jag hoppas ni inte missade melodifestivalen igår. Darin gick ju till finalen och hur bra var inte det? :) Jag tyckte det var fullkomligt rätt att han gjorde det och jag hoppas även han kammar hem hela tävlingen och får tävla mot hela europa.

 






Haha jag tyckte de var roliga att titta på :)


Puss / Jossa

Dagens lista

Dagens humör: Deppigt att man är lite sjuk och att jag inte kommer träffa min älskling på en vecka ungefär. Annars är det helt okej, det ska bli kul att träffa klasskompisarna denna vecka
Dagens klädsel: Leggings och tunika men direkt när jag kom hem åkte mjukisdressen på :D
Dagens frisyr/smink: En fläta i håret och lite mascara
Dagens planer: Umgås med älskling innan hemgång och packning inför morgondagen
Dagens väder: Snösnösnö, tur att snöovädret lagt sig idag iallafall
Dagens vill ha: En frisk Josefin, hah
Dagens tråkigaste: Det måste vara den himla kylan, idag har det varit ca -15 grader och jag fryser som en tok
Dagens köp: Ingenting)
Dagens bästa: Bloglovin (har inte läst bloggar sedan i torsdags) och älsklinngens kramar (kommer sakna han och hans kramar) tills vi ses om ca en vecka
Dagens tanke: Om morgondagen

/ Jossa

Imogon bär det av!

Tjeena!

Nu var det ett tag sedan man skrev, men har ju som sagt varit hos min älskade i helgen och haft en lugn och mysig helg med honom eftersom jag åker till Skellefteå (kursträff med klassen) imorgon och kommer sakna honom så mycket eftersom vi inte kommer ses förrän typ lördag nästa gång :'( <3

Det har ju varit så mycket snöoväder och kyla sista dagarna att många tåg blir väldigt försenade eller inställda så jag var till tågstation nyss med mamma och pappa för att kolla så att mitt tåg imorgon inte är inställt. Han på stationen sa att det skulle bli lite bättre väder imorgon och att jag kommer komma till Skellefteå :) Tur är väl det eftersom jag har en viktig tenta att skriva!

Nu ska jag vandra över till mormor för att be henne förhöra mig till tentan! :) Hörs senare.


Puss / jossa

Hem till älsklingen över helgen :)

Hejhej

Idag har det blivit många timmars plugg och jag får inte in mer i hjärnan, inte för idag iallafall :) Så nu tänkte jag åka hem till älsklingen, nytapetserat är det också där, niice. Jag tror det blev jättefint :)

Han har ju fortfarande inte fått tillbaka sin dator från lagningen så det blir troligtvis inte fler inlägg förrän lördag eller söndag :) Helgen blir lugn och ska spenderas med Danne + lite plugg då.

Och hörni .. Glöm inte att se/rösta på Darinmelodifestivalenlördag, spääänande :)





Ha en trevlig helg så hörs vi på lördag/söndag. Puss / Jossa

Pluggplugg varenda dag

Tjohej

Idag klockan nio satte jag mig med PBL-gruppen för att göra klart det allra sista två fallen, skönt :) Nu ska jag pluggatentan och försöka få in något riktigt vettigt i min hjärna :p Vi får se hur det kommer gå höhö.

Snön faller mot marken än, varför ? Blir tåget försenatmåndag med en kvart är jag körd, då måste jag vänta på nääästa buss som går från Sundsvall till Skellefteå. Och att tågen är försenade nu kan jag tänka mig, både massa snö och kyla.



Som ni då förstog åker jag på måndag till kursträffen i Skellefteå och blir kvar till torsdagen. Tåget till Sundsvall går på förmiddagen lite innan tolv och där ska jag då möta upp Bea i klassen och samåka tillsammans med buss till Skellefteå. Resan är inte rolig då det är så himla långt.

efter plugget nu tänkte jag ta och packa ihop litegrann och förbereda inför trippen, vill ju inte göra det i helgen då jag ska försöka umgås med älskling så mycket jag kan och såklart plugga lite på tentan med..
Åh jag kommer sakna min sötnos så mycket när jag åker bort, minns hur underbart det var förra gången när jag fick träffa honom när jag kom hem från resan, min lilla älskling <3

Nu:
Tentamenplugg

Puss / Jossa

Min dag

Tjohej

Min dag har bestått av att vakna med älskling :) Plugga lite på förmiddagen sedan tog jag och Danne en prommis till mormor för en fika. Han är nu på träning och jag tänkte faktiskt ut och jogga lite innan han kommer tillbaka :) Vakna upp ur liv ungefär, man blir så slut och trött efter pluggandet, har ju pluggat nu någon timme inför tentan. Det är inte lätt vill jag säga och fasen vad jag ska fira om jag överlever den här kursen ;) 
 
Men jag tror jag ska plugga vidare litegrann. Jag vill så gärna kunna det till tentan så bra jag kan. Ska bara pluugga liiiite till sen ut och jogga :)


Jag och min "bästevän" .... not.




Puss / Jossa

Snöoväder som vanligt

Godmorgon

Nu är det onsdag och veckan närmar sitt slut, känns så litegrann iallafall. Det första jag såg när jag kikade ut genom fönstret var att det snöade, snacka om deprimerande. Kan den inte försvinna bara? Och mer snö lär jag ju få se när jag nästa vecka befinner mig långt upp i Norrland :P 

Nu tänkte jag plugga lite inför tentan (som jag förövrigt är grymt less på). Så vi hörs senare :)


Puss / Jossa

Mötet gick bra :)

Hallåhallå

MötetSocialtjänsten om att få bli kontaktperson gick bra och de hör av sig när en person som är tjej och yngre än mig kommer på fråga så det är jag glad för :) Jag vill så gärna bidra med lite stöd och underlätta någons vardag.

När jag kom hem spelade jag och älskling lite guitar hero innan jag stack ut på en joggingrunda. Det blev ju ingen igår då Danne kom hit tidigare än jag trodde att han skulle :) Men det var skönt att få springa lite, dock ömmade knäna på en gång men det förstog jag ju att de skulle. Nu ska jag hoppa in i en dusch innan jag, älskling och familjen ska äta middag :)

Puss / Jossa

Fettisdagen

Hejdär.

Tänkte snabbt slänga in mellan allt pluggeri en liten påminnelse till de som glömt bort att det är fettisdagen idag.




Puss / Jossa

Möte om att bli kontaktperson

Hejhej

Idag halv två har jag blivit kallad till socialtjänsten om att bli kontaktperson. Det är himla nervöst för jag vet inte vad hon kommer fråga, men jag hoppas hon gillar mig så jag får chansen att bli kontaktperson till någon snart :)

Innan det blir det plugg, ungefär som alla andra dagar xD Ska faktiskt sätta igång redan nu med gruppen så ni får ha en trevlig dag.


Hur mötet gick skriver jag troligtvis under dagen eller ikväll :) Puss / Jossa

"Flickan"

Hejhej

Efter miljonertals timmars pluggande (känns det som) denna dag så slappnar jag av i soffan just nu och ser filmen Flickan med mamma och pappa. Efter det tänkte jag sticka ut på en joggingtur så får vi se hur mina knän tillåter det. Dom brukar ju inte gilla det precis och göra ont så det återstår att se.

Efter det, alltså vid 20-21 kommer Danne tillbaka efter träningen. Myspys <3 Så nu blir det till att se klart filmen och ha en myskväll.


En bild från filmen "Flickan", här kan ni läsa vad den handlar om: http://www.bio.nu/film/?id=101589


Puss / Jossa

Today

Dagens humör: Förutom huvudvärken och att det är måndag så är det bra ;P
Dagens klädsel: Klätt mig bekvämt idag; leggings, lång t-shirt
Dagens frisyr/smink: En fläta i luggen och håret uppsatt, sminket blev inte mer är lite mascara
Dagens planer: Vakna upp med älsk, plugga och sen träffa älsk ikväll igen :)
Dagens väder: Snön ligger ju kvar ännu, men visst har jag en känsla att vi börjar gå mot varmare grader (hoppas dock att jag inte har fel)
Dagens vill ha: Ny mobil :)
Dagens tråkigaste: Plugget
Dagens köp: Ingenting
Dagens bästa: Att vara med älsklingen såklart <3
Dagens tanke: Huua, mina tankar kretsar mycket om tentamen nu, längtar inte


 
 

Pluggplugg

 

Ja här sitter jag med pluggandet tillsammans med gruppen på Adobe. Vi ska ha uppföljning med lektorn klockan 13 - 14 om Levercirros. Känns kul, skitkul ;)

Nu ska jag fortsätta leta fakta om den dör himlans Levercirrosen.

/ Jossa

Helgen som nu är över :(

Hallå där !

Nu är helgen över och det är måndag samt skoldax.. Orkar verkligen inte men man har inget val :) Jag skulle vilja ha ett långt jävla lov.


Fredag: Hemmakväll med pappa, kikade på Let´s dance och knappade på en varsin dator i sofforna hela kvällen.




Lördag: Jag, Danne, D´s syrra, D´s bror och även brorsonen åkte till deras pappa ut på "landet" och var där ett par timmar. Shit vad snö det var på deras tomt där ^^ Såg sedan melodifestivalen med Danne hos en vän till honom. Sedan gick vi tre över till Dannes bror där brorsonen och syrran var och hälsade på innan vi gick hem och mös och chillade resten av kvällen :)

Melodifest. var i Sandviken denna lördag WOOHO coolt ;) Och han på bilden hade det bästa numret!



Söndag: Alla hjärtans dag och 1år,11månader för mig och älskling <3 Det var en mysig dag, mer än så säger jag inte ;);)




Ja och nu var det måndag då, ska snart träffa PBL-gruppen och jobba lite inför uppföljningnen med lektorn. Så nu har jag inte tid att skriva för tillfället. Det får bli senare :)


Pussen / Jossa

Alla hjärtans dag & 1 år, 11 månder

Hallå där.

Idag tänkte jag slänga in ett inlägg bara då jag är med älskling så tänkte skriva mer om helgen imorgon :) Idag är det alla hjärtans dag och även 1 år och 11 månader för mig och min älskade Daniel :)





Vi hörs imorgon, ha en trevlig alla hjärtans dag! Pussen / Jossa

Heelg

Hejhej

Tänkte meddela bara att jag åker hem till älskling nu och han har ju fortfarande inte fått tillbaka datorn från lagningen så det blir inga fler inlägg idag och säkert inte förrän på kvällen imorgon :)

Ha en bra helg! Pussen / Jossa

Lördag :)

Goodmorgon :)

Det är ju så typiskt, även fast jag inte la mig så himla tidigt igår och att man är ledig så vaknar jag ca 20 över 9. Jag menar, nu när man är ledig ska man väl ta sovmorgon? ;) Jaja, det är ju som det är, jag ska strax hoppa in i en varm dusch, fryser gör jag.. Men det är ju som alltid på vintern, kan det inte bara försvinna istället? :)

När jag fixat mig så ska jag hem till älsk, det blir niiice :) Längtar gör jag <3 Det är ju så skönt att det är helg nu, chillkväll igår, skönt skönt. Chill med älsk resten av helgen, sköööönt. Sen drar ju skolan igång på måndag, suck. Nivån på min motivation till studierna och självdiciplinen har tyvärr sänkts litegrann nu, det beror ju såklart på kursen vi läser. Visst kan det vara intressant ibland men den är så svåår. Hur kul är det när man inte fattar? ;)
Så fort kursen vi läser nu är över och vi påbörjar nästa kurs tror jag allt kommer bli som vanligt igen :)



Nu:
Dusch och fixa iordning mig.


Pussen / Jossa

Chill fredagskväll

Hejhej igen

Sedan vi kom hem från affären har jag suttit här i soffan framför datorn och tvn med mina föräldrar. Snacka om lugn kväll, det behövs efter all intensivt pluggande. När mamma drog på lite festligheter har jag och pappa suttit och kikat på Let´s dance, käkat pistachnötter och marabou digistive :P

Såg för en liten stund sedan att fel åkte ut från Let´s dance. Eller inte för att det gjorde något att han åkte ut, men hade hellre velat att Willy åkte såklart :)


Resten av kvällen kommer jag bara slappa vidare, ska nog förflytta mig upp till mitt rum och lägga mig framför tvn under täcket och knappa på datorn och läsa lite bloggar :)


Haha .. okej jag kanske börjar bli lite uttråkad..Det syns säkerligen på bilderna ^^
 
 

Pussen / Jossa


Let´s dance



Detta par; Mattias från EMD och Cecilia hejar jag mest på av de som är kvar i Let´s dance. De tycker jag ska vinna. Annars hejar jag lite på Elin Kling och hennes partner samt Molly Sandén med hennes partner. I kvällens program hoppas jag Willy åker då han är den minst danskunniga i programmet ^^

Om ni inte vill missa programmet, så börjar det om några minuter :)


Jag har laddat med pappa att se det med en marabou och lite pistach-nötter.


Pussen / Jossa

En lång lista bara för att jag har tråkigt :P

1. Pratar du fortfarande med personen du kysste första gången? Ja självklart, det är ju min pojkvän :)
2. Har du sett din bästa vän gråta? Ja
3. Vad åt du senast? Två varma mackor
4. Har du fått någon komplimang idag? Hm, njae
5. Har du varit med i en rättegång? Nej men däremot sett en
6. Är du polare med grannarna? Vi hejar och ibland pratar :)
7. Vilka länder har du bott i? Sverige bara
8. När åkte du bil i mer än 15 minuter senast? Hm, någon dag sedan, minns inte :S
9. Har du haft en stalker? Nej nej det hoppas jag inte haha
10. Minns du dina/din musiklärares namn? Hehe vilken flummig fråga. Men jo, Monica hette hon på mellanstadiet om jag inte minns fel och PO på högstadiet
11. Hur bra är din syn? Den har ju blivit bättre med åren, använde glasögon förut
12. Var är dina syskon just nu? Här hemma, nyss tagit emot en kompis som kom förbi till honom
13. Vad var den senaste drömmen som du minns? Hm, minns att för någon vecka sedan drömde jag tre nätter på en vecka att jag var gravid, kanske är önskedrömmar vad vet jag :)
14. Vem ringde dig senast? Älsklingen
15. Vilken tid gick du upp imorse? Kring halv tio-tio tiden
16. Vad ska du göra i helgen? Ta det lugnt och vila från studierna. Ska även vara med älskling och hälsa på hans pappa. Mer saker dyker nog upp :)
17. Vad står det i det fjärde smset i din inkorg? Raderat alla, brukar rensa :)
18. Vem är den senaste kändisen du tog på? Oj, det vet jag inte
19. Vad finns i din bakficka? Har ingen bakficka på mina mjukisar ^^
20. Vad gjorde du klockan 2 inatt? Då låg jag och sov bredvid älskade D
21. Vad är det första du gör på morgonen? Stänger av väckarklockan, oftast i veckorna iallafall. Vaknar jag utan väckarklocka går jag nog ner kissar och äter frukost först, ibland ligger jag kvar en stund också.
22. Vad ska du göra efter det här? Åka med mamma och pappa till affären för att handla :)

Fredag

Godmorgon allesammans

Nu är det fredag, jippi äntligen. Älsklingen kom igår till mig och sov över, så mysigt, me love you<3 Nu sitter jag och pluggar, förvånat va? ;) Sen blir det en chilldag för hela slanten. Imorgon ska jag hem till Danne, tror även vi skulle till "landet" för att hälsa på hans pappa och hans tjej :)

Det får bli mer skrivande sen, måste fortsätta plugga :)

Pussen / Jossa


Det trevliga samtalet

Hejhej

Imorse vid elvatiden fick jag ett trevligt samtalt minnsan, jag har skickat in papper om att få bli kontaktperson till en som vill ha stöd i vardagen och idag ringde de och sa att jag ska komma in till socialtjänsten på en liten intervju på tisdag och lämna in personligt brev och därmed hoppas på att få möjligheten att bli kontaktperson åt någon :)

Har nyss suttit och försökt skriva ett snyggt personligt brev. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, chilla en liten stund bara innan Daniel kommer :) Min lilla kärlek <3 Saknar honom.





Pussen / Jossa

Dagens

Dagens humör: Rätt bra med tanke på att det är fredag imorgon
Dagens klädsel: Svarta leggings med ett vitt långt linne och lång vit t-shirt över samt lite smycken/klocka
Dagens frisyr/smink: Håret uppsatt och mascara, är väldigt bekväm idag och orkar inte bry mig hur jag ser ut^^
Dagens planer: Plugg för det första iallafall och kanske träffa D :)
Dagens väder: Inte varit ut, men det borde vara som igår, nån minusgrad
Dagens vill ha: Ledigt i sisådär en vecka från skolan
Dagens tråkigaste: Mitt stökiga rum jag städat
Dagens köp: Ingenting
Dagens bästa: Att jag troligtvis ska träffa älsklingen <3
Dagens tanke: Skola skola, det är så mycket alltså. Hua less man blir ibland.


 



/ Jossa

Torsdag och snart helg ;)

Godmorgon på er.

Klockan är nu tio och det är dags för att studera med PBL-gruppen. Och det är reedan torsdag idag, alltså fredag imoorn :D Helg är ju bara för underbart. Veckan har gått fort och det är jag glad för :P Nu ska vi ta och börja. Efter det borde jag städa rummet, orkar man tro ? Det är rätt stökigt så det vore ju bra att ta tag i det :)




Skriver mer sen, pussen / Jossa

Viruset är boorta

Godkväll

Eller godnatt borde jag säga som snart ska sova. Datorn är fixad och klar och viruset borttaget, härligt :) Umgicks som jag skrev i förra inlägget med Linnea ett tag på kvällningen, och hur otur är det inte att hon samma dag som mig får virus i datorn hon också?! Alltså otursdag eller nåt hade vi idag ;P Får hoppas på att hennes dator går att fixa snart med :)

Snart blir det läggdags, ska nämligen upp till pluggandet halv tio imorgon. Så jag tänkte bara säga godnatt nu :)


Pussen / Jossa

Tjoheej

Hej igen

Ändrade planer för kvällen, hade inte tänkt göra något speciellt förutom sitta och hoppas att datorn ska gå att ordna och chilla vid tvn oså. Men nu ska jag över till Linnea och umgås, får se vad vi hittar på, kanske bli en prommis som vi brukar göra :)

Skriver nog senare :)

Pussen / Jossa


Virus :(

Hejhej

Idag när vi försöke plugga blev det nästan att avsluta på direkten för min del då min dator fått nå virus av något slag,  som pappa försöker rätta till nu genom att typ omformatera om datorn. Träffat Linni och Kajsa idag också :) Jag och Linni tog en tripp på staden även fast vi inte ha pengar, haha nördar vi är ^^

Lämnade även in CV oså för att förhoppningsvis få inom psykiatrin som jag vill. Vi får se om sommarjobb blir där eller inte men gud så intressant det skulle vara.

Ja men då vet ni varför jag inte skrivit något idag pga att datorn fått virus. Vi får se om det blir fler inlägg ikväll, har ju trots allt lånat brors ena dator så det är mycket möjligt :) Kaske att min datorn blir fixad ikväll oxå.


Pussen / Jossa

Det är fel, så låt de vara barn så länge det går.

Hejhej

Det är något fel på blogg.se men nu kanske jag får skicka väg ett inlägg innan det står typ sidan kan inte visas eller nån annan jäkla error-sida. Idag har jag varit till bibblan, det var ett tag sedan nu, kanske tre veckor eller nåt :) Träffade även Kajsa idag igen efter bibblan, trevligt trevligt :) Blev en lång pratstund :D Väl hemma har jag slappat mest och fixat lite med lite saker och även promenixat med Linnea! :)

Såg även för ett tag sedan ett program (idag kl 20.00 på tv4+) med barn mellan typ 7-9 år som ville bli typ superstjänor, modeller och vinna skönhetstävlingarl. Jag vet fasen inte om det var mammorna som ville det mer än barnen själva. Så mycket smink de hade, lite kläder och fina håruppstättningar eller andra frisyrer.
Men nånstans tycker jag det är så fel, låt barnen få vara barn och mammornas energi och tid de lägger ner på att de små barnen ska bli supersnygga modeller kan de använda till att låta barnen vara barn så länge det går, låta de bestämma lite själv hur de vill se ut, jobba med och vad de gör på fritiden. Lägg ner energin på att hjälpa de i skolan och alla dess läxor. När de vuxit upp lite och vet att de vill bli modeller ska självklart mammorna stötta de i deras val, men i vissa fall i programmet verkade det som om de tvingade sina småbarn att noppa ögonbrynen, sätta på sig kläder som visar mkt hud (speciellt på tävlingarna) osv. Låt de vara barn, det blir bäst så.

http://www.tv4.se/1.1499715/2010/02/09/mammas_lilla_skonhetsdrottning  (Kika in här).

Jag ska iallafall låta mina barn i framtiden få bestämma vad de vill göra, se ut och jag kommer självklart stötta de i alla lägen.


Nog om det, nu ska jag kika på bloglovin


Pussen / Jossa


Det är fel, så låt de vara barn så länge det går.

Hejhej

Det är något felblogg.se men nu kanske jag får skicka väg ett inlägg innan det står typ sidan kan inte visas eller nån annan jäkla error-sida. Idag har jag varit till bibblan, det var ett tag sedan nu, kanske tre veckor eller nåt :) Träffade även Kajsa idag igen efter bibblan, trevligt trevligt :) Blev en lång pratstund :D Väl hemma har jag slappat mest och fixat lite med lite saker och även promenixat med Linnea! :)

Såg även för ett tag sedan ett program (idag kl 20.00 på tv4+) med barn mellan typ 7-9 år som ville bli typ superstjänor, modeller och vinna skönhetstävlingarl. Jag vet fasen inte om det var mammorna som ville det mer än barnen själva. Så mycket smink de hade, lite kläder och fina håruppstättningar eller andra frisyrer.
Men nånstans tycker jag det är så fel, låt barnen få vara barn och mammornas energi och tid de lägger ner på att de små barnen ska bli supersnygga modeller kan de använda till att låta barnen vara barn så länge det går, låta de bestämma lite själv hur de vill se ut, jobba med och vad de gör på fritiden. Lägg ner energin på att hjälpa de i skolan och alla dess läxor. När de vuxit upp lite och vet att de vill bli modeller ska självklart mammorna stötta de i deras val, men i vissa fall i programmet verkade det som om de tvingade sina småbarn att noppa ögonbrynen, sätta på sig kläder som visar mkt hud osv. Låt de vara barn, det blir bäst så.

http://www.tv4.se/1.1499715/2010/02/09/mammas_lilla_skonhetsdrottning  (Kika in här).

Jag ska iallafall låta mina barn i framtiden få bestämma vad de vill göra, se ut och jag kommer självklart stötta de i alla lägen.


Nog om det, nu ska jag kika på bloglovin


Pussen / Jossa

Lite smånervöst..

Hejhej

Just nu sitter jag och inväntar att klockan ska bli halv ett så vi får ha vårat himla uppföljningssamtal med lektorn. Alltså jag, PBL-gruppen och läraren. Det känns alltid lite nervöst, speciellt i denna kurs för den är så himla svår och läraren ställer frågor man inte kan svara på :P Längtar tills klockan är halv två och man är klar med det mötet.

Ringde för ett tag sedan och bokade affärsklass på bussen till Skellefteå (kursträff). Mycket bekvämare så och tiden rullar på snabbare när man har tillgång till datorn och kan se filmer. Nu ska jag och gruppen förbereda och snacka lite inför uppföljningen med läraren så jag återkommer senare :)


Pussen / Jossa

Bilder

Godmorgon på er

Ett väldigt kort morgoninlägg med hemskt flummiga bilder på mig som jag knäppte förra veckan när jag antagligen var uttråkad. Tittar man på första bilden blir jag hemskt sugen att göra världens läppförstoring, eller inte haha. Jag ska vända mig till studierna just nu.

 
 


Pussen / Jossa

Brynäsförlust

Godkväll

Som jag skrev i förra inlägget blev det hockeytittande i stan med familjen :) Kom hem för en liten stund sedan och Bynäs loosade! :P
Nu blir det bara chill innan bedtime, ser lite spårlyst och knappar på datorn. Ska in på bloglovin och kika tänkte jag. Jag hade ju trots allt 545 nya inlägg sedan i torsdags att läsa. Så det är bara att börja ;) 



Godnatt på er allihopa, vet icke om det blir fler inlägg idag! 


Pussen / Jossa

 

Chillkväll ikväll? :)

Halloj

Efter pluggeriet imorse och blev det mys med Danne. När han drog iväg på möte träffade jag Kajsa, trevlans :) Tog därefter bussen till Danne för att hämta min dataladdare som jag glömde igår :) Mötte upp älsk vid krysset för att han skulle hämta ut datorn som inte kommit och posten vet inte vart den är heller så Danne lär ringa företaget som han köpt datorn ifrån och berätta att den är bortkommen i posten. Så himla segt, det suger att vara utan dator i flera veckor ju :P

Hemma nu iallafall och vet inte vad jag ska göra, antingen följa med familjen för att se på hockey i stan hos Lindberg eller vara hemma och chilla för mig själv. Det återstår att se :)

Ska ner och käka middagen nu, lite sen middag men så kan det bli ibland.



Update.
Det blev hockey med familjen, efter det blir det hem och chilla framför tvn och datorn.




Pussen / Jossa

Måndag igen .. suck

Godmorgon

Då var det måndag och skola igen nu, känns tungt att ha en hel skolvecka framför sig. Helgerna blir så uppskattade, och ännu mer uppskattade är de om jag är med älskling. Faktiskt längtar jag redan till helgen haha. Nog om det, nu ska jag sätta mig med studierna en stund och sedan umgås med Danne lite :) Älsklingen min <3


Ett godmorgoninlägg blev det nu, mer kommer sen.


Pussen / Jossa

Söndag idag!

Hejhej

Nu är helgen över i princip, härligt med ledighet tycker jag speciellt när det är med älskling. I torsdags åkte jag hem till honom för mys och kortspel med hans syrra. Fredagen var mysig och lugn den med :) På lördagen fick jag däremot ställa klockan vid halv nio för jag åkte med familjen till Hälsingland för att gratta farbror 30år och även hälsa på släktingar, efter det fick skjuts tillbaka till älsk där vi var barnvakt åt hans lillebror som sov över. Idag är det söndag och jag och älsk är hemma hos mig nu. Chillar vid filmen Spindelmannen nu :)

Mer inlägg imorgon, eller kanske senare.


Pussen / Jossa

Fredag, Jippi:)

Hej. Mobilbloggar eftersom Danne inte fått tillbaka sin dator än. Spelar lite sims 3 nu och Danne gör mat:p var på stan tidigare med Dannes syrra och hennes kompis med barn:) det var trevligt. Snart blir det mat och sen ska vi göra nåt:) ha det bra, pussen / Jossa

Kanske en helg utan dator? ;)

Tjena tjena

Även fast det bara är torsdag så är min pluggvecka slut, vi tar ledigt imorgon och tar lång helg :) Sköönt. Så jag ska snart hem till älskling <3 Vet dock inte om hans dator är tillbaka efter att den varit på lagning, kanske att den kommer imorgon. Så om det kommer fler inlägg över helgen vet jag inte, kanske att jag mobilbloggar en gång om inte datorn är tillbaka. Återstår att se med andra ord :)







Annars får ni ha en bra och mysig helg :)


Pussen / Jossa

Dagens lista

Dagens humör: Rätt bra humör, ska ju hem till älskling idag =D
Dagens klädsel: Bekvämt; leggings, ett långt linne tillsammans med en lång t-shirt med massa typ paljetter på
Dagens frisyr/smink: Håret är uppsatt i en knut med en fläta i luggen och sminket orkade jag inte mer än maskara
Dagens planer: Plugg och sedan hem till Danne
Dagens väder: Inte varit ute ännu men senast jag kikade ut genom fönstret snöade det :(
Dagens vill ha: Ledighet, pengar, sol
Dagens tråkigaste: Att det kommer mer snö, vafan kan inte vintern ta slut nu? :P
Dagens köp: Inget
Dagens bästa: Att VFU-platsen kunde fixas i Gävle
Dagens tanke: Att det ska bli såå skönt med helg, och att jag ska vara med Danne gör det bara ännu bättre :)

 
 


Pussen / Jossa

YES , plats i Gävle

Hej hej, eller godmorgon ska man säkerligen säga nu

Efter att man vaknat upp kikade jag mejlenumeå universitets hemsida och fick veta att VFU-plats i Gävle är ordnat :D Så himla skönt att jag fick en plats hemma i Gävle för annars hade jag varit tvungen att åka till typ Skellefteå och det är över min 20-årsdag samt min och Dannes 2-årsdag så det är hur bra som helst att jag får vara här :)
Synd bara att det blir äldreboende, men det blir nog bra för det handlar bara om två veckor, som sagt..huvudsaken jag får vara i Gävle :) Härligt att vakna upp till sådana härliga besked.

Iallafall så ska jag ner och käka frulle nu innan det är dax för plugg igen. Imorgon kör vi på ledighet så det får bli en långhelg :) Det blir härligt det och även behövligt från min sida.


Frukostdax, pussen / Jossa

Natti natti

Godkväll på er

Sent inlägg det blev nu, men tänkte inte skriva speciellt mycket för jag är trött och slappar i sängen med datorn framör tvn efter en dag full med studier och därefter några timmar med Hanna på stan där vi kikade runt lite och satte oss på ett fik och pratade, trevligt trevligt :D Alltid kul att träffa kompisarna för massa snack :)

Nu hade jag tänkt att slappa vidare innan jag ska sova. Imorgon blir det mer plugg, oohyeah :P


Godnatt, pussen / Jossa


Godmoorgon godmorgoon

Godmorgon på er

Steg upp klockan 10 idag för att äta frukost och vakna till innan PBL-mötet med gruppen kl 10:30. Vi har nu hållt på i ca en och en halvtimma och ska hålla på lite till innan vi tar en paus för vi ska nämligen mellan 15-16 ha uppföljning med lektorn om hjärtinfarkt.

Just nu vid detta tillfälle tog vi en paus i en halvtimma och sen fortsätta till kl blir 15 då vi ska ha uppföljningen i en timma. Så nu ska jag hoppa in i en dusch och slappa i en halvtimma :)

Skriver mer senare.


Pussen / Jossa

Så kan det gå när man badar med kläderna på

Otroligt deprimerande och hemskt för denna tjej med hennes nya utseende. Men hon tog en risk när hon köpte något hon troligtvis inte riktigt visste vad det var eftersom det slutade så där katastrofalt. Som man säger, Så kan det gå när man badar med kläderna på.
Nej men seriöst tycker jag såklart synd om kvinnan vars utseende blev förstört och likaså hennes karriär men hon har ändå bara sig själv att skylla. Hon hade kunnat varit lite mer nogrann och försiktig med vad hon handlar så det inte blir fel saker.

Nog om det, ville mest bara lägga in videon för att visa och hoppas att ingen tänkt köpa något liknande och om ni så hade tankar om det så hoppas jag ni blivit avskräckta ^^ Jag tror bara bra tankar om er så jag tror inte ni hade tänkt köpa något liknande men iallafall :)




/ Jossa

Stan med Tessan :)

Hallå där

Dagens händelser startade med plugg imorse innan jag åkte till stan för att möta upp Tessan, vi gick runt och kikade och tog sedan en fika på Waynes. Mycket trevligt att ses, det ska göras meeer :) Väldigt mycket mer tycker jag för det är alltid kul att träffas.
Efter det åkte jag med familjen för att gratta farbror som fyller år idag, det blev fika och efter ett tag åkte vi hem och jag har mest suttit vid datorn och inte gjort ett skit :) Haha!

Ohyeah snygga brudar på bilden! ;);) haha.


Nu: Läsa bloggar!


Pussen / Jossa


Sommar VS Vinter

Sommar                                                        

* Värme/sol                                                     
* Bada/sola                                          
* Tuntklädd men ändå svettas                 
* Lusten att hitta på massa roligt är större 
* Det är grönt samt blommor överallt
* Sköna promenader ute
* Cykla överallt utan att halka omkull
* Sommarledigt
* Är utomhus mycket mer än vintern
* Jordgubbar och andra goda bär
* Grillning utomhus
* Strosa runt ute med solbrillor och äta glass
* Ljust ute ända in på natten "slipper vara rädd att gå hem i mörkret ;)"
* Sitta ute på altanen för att äta middag
* Fina sommarkläder: klänningar, shorts, kjolar, linnen, t-shirts
* Bättre humör, kanske "sommarglädje :)




Vinter


* Tända ljus inomhus mörkret
* Varmt skumbad när man fryser
* Mysa under en filt med älskling och se film
* Att komma in efter att varit ute i kylan
* Jul/nyår
* Fint med allt vitt utomhus
* Väldigt mörkt på om kvällarna "lättare att somna när det är mörkt"
* På vintern vrider man tillbaka en timme på klockan vilket resulterar en sovtimme längre ^^




Visst finns det mer positivt om sommaren och vintern att skriva men man ser ju överhuvudtaget att sommaren leder ganska stort. Sommaren är verkligen den bästa årstiden på året och hur skönt är det inte att glida runt på en strand med en glass i handen? Hur underbart som helst. Men visst är det mysigt med vinter då när man fryser kan ligga tätt intill varandra för att värmas och mysas vid en film eller ta ett varmt bad :) Men som sagt..sommaren is the shit !!


Pussen / Jossa


Biomedicin

Tjenixen

Tisdag idag då, och det är ju likamed skola som vanligt. Det kanske låter som att jag inte tycker om min distansutbildning men det gör jag vill jag säga. Det är bara så att när vi läser en sån jäkla svår kurs med hur mycket konstiga ord, medicinska termer, sjukdomar inklusive sådana man aldrig hört talas om kan det bli lite jobbigt. Jag läser alltså biomedicinsk grundkurs för den som undrar. Typ alla resterande kurser är roliga, intressanta fast även de svåra men de kan jag lättare förstå mig på, alltså kursen som t.ex. psykiatrisk vård och omvårdnad osv.

Men jag är glad att jag klarat allt i utbildningen hittills, kommit så här långt och klarat av praktiken så jag är ändå glad hur svår denna jäkla kuurs är ^^ Man får göra sitt bästa och bättre går det inte.

Nog om det hörrni, nu ska jag återgå till att skriva om sjukdomen Anemi med PBL-gruppen, försöker nu komma på lite fysiologiska förändringar i samband med sjukdomstillstånd.


Ha det bra pussen / Jossa

Min längtan till vamrare tider

Tjenatjena

Nu är månadagen denna vecka och även första februaridagen över, alltså en dag närmare våren/sommaren ;) Gud så jag längtar alltså, längtan att kunna klä sig tunt, åka och bada en varm solig dag, vara ute på sköna promenader, slippa frysa, njuta av underbar sommarvärme med älskling, vänner och familjen, lusten att göra roliga saker är större, det är grönt fint och mer liv ute och jag kan komma på fler positiva saker med våren/sommaren men det här får räcka nu ^^

 
 



Idag efter pluggandet på morgon/förmiddagen umgicks jag med älsk innan han åkte hem för träning :) Me love youuu. Sedan blev det lite mer plugg och därefter följde jag med mamma och pappa för lite handling. Köpte present till farbror min som fyller år imorgon.
Väl hemma igen blev det chill resten av kvällen, så himla skönt. Jag har nu legat med datorn i sängen framför tvn ett tag och det är riktigt avslappnande. Om en liten stund ska jag se lite 2½men och sova så att man är pigg för morgondagen :)



Godnatt på er, pussen / Jossa

Today

Dagens humör: Det kan vara bättre
Dagens klädsel: Mjukisar och en tjocktröja, slappt men skönt :D
Dagens frisyr/smink: Utåtbakad fläta och inget smink alls, slappdag :D
Dagens planer: Plugg, vara med älsk, plugga igen och sen ha en lugn kväll
Dagens väder: Varmare än igår så det är toppen =)
Dagens vill ha: Plugget överstökat
Dagens tråkigaste: Hemligt
Dagens köp: Ingenting, eller räknas det med att jag handlade laktosmjölk till mig för pappas pengar?
Dagens bästa: Daniel, det är det alltid <3
Dagens tanke: Hemligt faktiskt det med, inte så många som vet om det och så ska det förbli


 


/ Jossa

Februarimånad

Tjoho

Nu är vi idag inne i Februarimånad och oj vad tiden bara flyger förbi. Snart är det ju också min 20-årsdag, inte långt inte långt ;)

Iallafall så har jag "invigt" februari med älskling hemma hos mig, hur mysigt som helt att vara i hans sällskap, han gör mig verkligen glad :) <3 Du är mer än bäst, i promiiise och det är roligt att spela Guitar hero med dig, hahah :D




Snart är det dax för middag med familjen och därefter ska jag träffa PBL-gruppen för plugg igen. Ikväll vet jag inte vad som händer för jag har inte något inbokat och kommer troligtvis inte boka in något heller. Det blir säkert bara att vara hemma och ta det lugnt, läsa bloggar, se tv osv :)

Jag tror faktiskt jag slänger in en "dagens lista" efter middagen. Så vi ses då ;)


Pussen / Jossa

The curious case of benjamin button




Jag är nog ganska sen med att se denna film men det har helt enkelt inte blivit av tidigare, men jag har nu sett den iallafall :) Filmen var ca 2 timmar och 45 minuter så den var rätt lång men bra var den också.

Ni vet väl redan att den handlar om Benjamin som föds som en gamling och med åren ser han allt yngre och yngre ut. Kika på trailern och se filmen om ni inte gjort det! Bra film! :)


/ Jossa

Då var det måndag igen

Godmorgon

Det känns att det är måndag idag, klockan på mobilen ringer och det är dags att gå upp för att plugga. Nu sitter jag här med PBL-gruppen och ska plugga med de ett tag :) Jag ser fram emot helgen redan, haha.

Nej men jag ville bara säga godmorgon, måste fortsätta med studierna nu.




Pussen / Jossa

RSS 2.0