En kväll i Skellefteå

Kvällen här i Skellefteå har varit trevlig, vi har bland annat spelat bowling där jag kammade hem vinsten men det viktigste är att man har roligt och det hade vi, vi har också sett tv och hejat på "barnlaget" i Fångarna på fortet som tävlade mot sina föräldrar. Lite kort om kvällen alltså, den har iallafall varit trevlig och det här huvudsaken :)

Nu är det sovdags för vi alla är trötta kan jag säga, jag hoppas huvudvärken släpper efter denna natts sömn. Dock innan sovtime ska jag se ett avsnitt av 2½ men.

Godnatt med er allesammans :) 

Kursträff: första och andra skoldagen

Hej på er, nu har det varit glest med uppdateringar men jag har verkligen inte haft tid eller lust att blogga när jag har annat roligt för mig här i Skellefteå.

Igår var det första skoldagen och vi var där mellan cirka 10:00-16:00. Dagen var så väldigt lärorik och givande så det var verkligen roligt, vi fick se levande fallbeskrivnignar av en skådespelare hur en person med psykos, depression, mani och personlighetsstörning kan känna och bete sig. Det är svårt att förklara hur det var men givande ska jag då tala om att det var. Det var bland annat det vi höll på med första dagen. Jag tänker faktiskt inte lägga ned tid nu på massa detaljer vad vi gjort då jag gärna umgås med vännerna här uppe i Skellefteå istället för att sitta och knappa på datorn :)

Andra skoldagen är nu avklarad för dagen, dagen har bjudit på föreläsningar som var tunga men det är såklart nyttigt ändå. Senare ska jag, Nadja och Marie bowla och kika in på en affär som liknar ÖB kan man säga, därefter ska vi tillbaka till boendet och se bland annat på Fångarna på fortet och vara sociala hela kvällen lång :) Kanske att Bella kommer förbi också, det skulle vara trevligt det ocskså :)

Nu ska vi äta middag, så får vi se om det lyckas komma upp en uppdatering senare. Ha det så bra så länge :)


Är i Umeå och tar mig en bensträckare

Nu är jag i Umeå, på busstationen och har precis fått tagit en liten bensträckare och en nypa luft, härligt med andra ord. Jag har ont i både rumpan och ryggen efter att ha suttit hela dagen lång, så att få resa sig var kanonhärligt. Om cirka två timmar är jag framme i Skellefteå så det känns bra att snart framme. Vi hörs senare! :)

En försenad resa

Nu är jag äntligen en bit in på resan. Det började med en försening av tåget innan det anlände till Gävle, så jag åkte från Gävle cirka 40 minuter efter beräknad tid. Mer försening blev det också när vi åkte tåget eftersom det gick saktare än vanligt då de var tvungna att koppla ur två bromsar. Det gjorde ju så att jag missade anslutningsbussen från Sundsvall så de stoppade in en extra buss klockan 16.05 som jag nu åker er med. Vi kommer komma från till Skellefteå mellan 22.00-22.30. Synd med alla förseningar och ombokningar men det är som det är. SJ betalde också en varsin meny från mcdonalds i Sundsvall som ursäkt all försening. Nu orkar jag inte skriva mer för tillfället men skriver nog senare. Hej så länge! :)

Resa till Skellefteå dagen lång

Idag är det en heldagsresa som gäller, jag ska nämligen åka med tåget ifrån Gävle klockan 11:57 och byter sedan till buss i Sundsvall som fortsätter till Skellefteå. Dit anländer jag klockan 20:15 och då ska jag åka taxi till boendet och ladda inför första dagen i skolan efter sommarledigheten.

onsdagnatt kommer jag hem till Gävle igen och då fortsätter distansstudierna, men som sagt ska vi först ha en kursträff på skolan. Det kommer bli en del föreläsningar såg jag på schemat, det blir nog intressant det. Och för den delen blir det superroligt att träffa vännerna också.


Den här bilden är tagen precis innan jag skulle hoppa av tåget i Gävle efter kursträffen förra gången vilket var i vintras. Klockan var då kring 02-tiden på natten och jag var verkligen trött efter den både kursträffen och den låååånga resan.




Nu ska jag fixa iordning mig och packa ner det sista. Jag bloggar under resans gång, men jag önskar er ändå en trvlig dag :)


Uppdatering från kräftskivan

Just nu befinner jag på kräftskivan som jag skrev tidigare att jag skulle till nu ikväll. Kräftorna är slut men nu är det andra trevligheter. Och ja, nu har jag äntligen kommit i underfund med hur man loggar in på bloggen vilket jag inte kunde innan på den här nya mobilen. Nej men nu ska jag fortsätta här så får jag önska er en trevligt kväll :)

Kräftskiva tonight

K-r-ä-f-t-s-k-i-v-a står på schemat ikväll, det blir nog supertrevligt. Jag, älsklingen och familjen ska snart gå över till grannarna och påbörja kvällen. Men nu ska jag och Danne spela lite nintendo wii först :)

Ha en trevlig kväll allesammans :)


Litegranna om gårdagens trevliga dag

Det blev inget mer bloggande igår, jag försökte från nya mobilen men har inte hunnit lärt mig så mycket så det gick inte så bra.

Gårdagen bjöd på en shoppingturstan med Linnea. Jag fick en grå halvlång kofta, två nagellack och en shortaktig klänning/tunika med mig hem. Jag tycker verkligen vi behöver fler klädesbutiker i stan, vi får hoppas på det inom en snar framtid. Det kanske blir någon shopping i Skellefteå istället, dock är det mindre shopping där men kanske andra kläder :)



Efter stanrundan mötte jag flickan jag är konaktperson åt och även fick jag träffa ena hennes lillesyster, de är jättesöta tjejer båda två. Det vi gjorde var bland annat att spela discobowling och det var faktiskt trevligt tycker jag :)

Kvällen bjöd på en myskväll med älsklingen, den var supermysig och det var absolut vad jag behövde innan skolan drar igång nu. Imorgon är det ju Skellefteåtime, det kommer absolut kännas konstigt att sova utan Daniel och även att jag inte ens får sova i min egen säng. Men skellefteåtrippen går nog snabbt tror jag, det blir minsann trevligt att träffa tjejerna! :)



Nu tänkte jag packa ihop lite saker jag har här hos Danne som jag ska ta hem, sedan duka fram frukost till oss. Nu blev det ett långt inlägg men ha en trevlig lördag hörrni :)


Fredag och helg, strax dags för en shoppingrunda :)

Fredag och helg, det är ju härligt det. Helger gillar jag men det gör nog de flesta skulle jag tro :)

Idag har jag tagit mig en cykeltur till Bomhus för att hämta ut nya mobilen på posten, skönt att ha en ny mobil då jag längtat efter det.
Nu är jag tillbaka hos Danne igen men ska snart cykla vidare in till staden för att träffa Linnea för en tripp runt i alla affärer och troligtvis shopping :)  Vad som händer senare skriver jag då. Nu ska jag fixa lite här och sedan trampa iväg till stan.

Här bjuds det på en supergammal bild på mig och Linnea ^^


Ha en trevlig fredag.

Nattugglan; dock inte alltid.

Det är väldigt drygt att inte kunna sova när man vill sova, jag är lite trött men inte så farligt men kan ändå inte somna. Det kan ju hjälpa att gå upp en sväng och sedan lägga sig igen så det ska jag prova nu.

Jag har ju under den senaste veckan gått upp mellan 09:30-11:00 varje dag för att vänja mig till skolstarten. För vissa kanske det låter lite sent men det är ju faktiskt så att dygnet hade jag ju trots allt vänt litegranna på med tanke på att jag jobbat nätter.

Nog om det, godnatt på er nu allesammans :)


Ett kort mobilinlägg

Här kommer ett mobilinlägg, jag är nämligen inte hemma just nu. Promenerar hem ifrån Daniels syster där vi var och spelade kort. Snart är det dax för middag och efter det vet jag faktiskt inte vad som händer. Hoppas ni har en trevlig dag :)

20 ynka dagar kvarstår

T-j-u-g-o dagar kvar nu, nu börjar verkligen nedräkningen.
Både jag och Linnea är så förväntansfulla av denna resa, vi längtar efter värmen och solen och semester i Grekland så vi snart spricker :)

Speltime för min del

Vet ni vad jag tänkte hitta på nu?
.. Jag ska nämligen spela The sims 3, det var längesen :D



Sommarbilder

Här kommer några bilder från 19 juni då jag och pappa övningskörde runt litegranna. Vi åkte bland annat till Bönan och äventyrade lite, det är ett mycket mysigt och fint ställe tycker jag. Iallafall så kommer bilderna här som jag glömt att lägga in :)

Usch så tråkigt att i princip sommaren är över nu, jag hade inget emot om det vore lite längre och lite varmare. Längtar redan till nästa sommar :)

   
  

  
  

Kusinvitamin

Nu när jag inte har något att skriva om eller något speciellt att göra så kikade jag på lite bilder på min facebooksida, där fann jag några fina bilder när kusinerna från Luleå var på besök här i Gävle förra sommaren.









Bilderna är så vackra så, och jag saknar min kusin Bella när jag ser dessa bilder. Synd att vi träffas så sällan som vi gör då vi alltid har så roligt när vi ses. Som jag i hela mitt liv sagt Bella, du borde flytta till Gävle ;) 

Du ska veta att jag saknar dig, du är världsbäst. Hoppas vi ses snart :) Kusinkramar!


Mobilinlägg,

Dagen har ju som sagt varit superlugn och jag har absolut inte gjort något alls och därmed känner jag mig kryare. Jag har sett några avsnitt av bland annat teen mom, 16 and pregnant, jims värld och andra serier. Jag är en sådan person som oftast vill ha saker att göra för att jag blir rastlös så lätt, men nu när man inte känt sig kry känner jag mig tvungen att vila så jag inte blir sjuk till helgen. Nu ska jag fortsätta se tv, spela lite wii eller ta en kort promenad för att få en nypa luft. Hej så länge!

Fyra månader kvar till julafton

Hallå, hallå. Idag har jag faktiskt ingenting speciellt att skriva, åtminstone inte nu då jag inte gjort något alls idag förutom att sett tv och tagit det lugnt. Jag vill verkligen inte bli sjuk till varken Skellefteåtrippen eller Kretaresan, så det klokaste är ju att ta det lugnt. Jag känner mig iallafall lite piggare idag än igår som tur är :)

Idag är det den 24 augisti, tänk att det var 8 månader sedan det var julafton och att bara 4 återstår. Tiden går så väldans fort.

Inte kry !

Hej på er. Idag har varit en lugn dag vilket behövdes. Jag har inte känt mig riktigt pigg, haft både huvudvärk och halsont. Jag har faktiskt bara varit inne hela dagen, städning och datorsittande har det varit mestadels. Nu tänkte jag lämna datorn för dagen och förflytta mig till sängen för att se film-/tv och vila resten av kvällen, blir en tidig kväll ikväll :)


Städning på G

Städdag, ja en städdag blev det här hemma hos Daniel för fullt, men så mycket städning blir det inte, mest bara dammsuga och torka govlen som behövdes.
Så då vet ni varför jag inte kommer uppdatera på ett tag, för nu kommer både jag och Daniel agera städerskor, haha :D

Skriver troligtvis mer senare mot kvällningen eller sådär. Kram på er.


Måndagmorgon - Ny vecka!

Nu startas en ny vecka och om precis en vecka börjar försa dagenkursträffen i Skellefteå med övriga klasskamrater som kommer pågå mellan den 30/8-1/9. Dock kommer jag åka dit den 29onde för att hinna dit i tid, så lång resa till Skellefteå så det tar en hel lång dag.




Gårdagskvällen bjöd på en trevlig kväll med Daniel hemma hos hans syster där vi spelade kort och skip-bo. Trelans trevlans. Idag vet jag inte heller vad som händer, likadant som gårdgen. Jag känner faktiskt att jag inte för tillfället orkar göra så mycket då jag inte känner mig så pigg, lite huvudvärk och halsont. Och jag vill INTE bli sjuk till utomlandsresan, då blir jag galen. Jag vill ju heller inte vara sjuk när jag åker till Skellefteå så det är bara att hoppas på det bästa nu :)

Ha en trevlig dag.

S-ö-n-d-a-g, sista dagen i veckan

Nu är det strax middagsdax för mig och Daniel, dagen har ju gått så snabbt förbi (snart kväller ju!). Vi var tidigare hos Daniels mammas kille för att gratta honom, det blev lite fika och bowling på nintendo wii där.
Men nu är vi hemkommen iallafall och håller på med middagen.  

Om ett tag ska vi promenera hem till Daniels syster för att spela skip-bo, det blir nog trevligt det. Vad som händer därefter återstår att se.

Kram och hej :)

Några dagar kvar till studierna drar igång igen

.. Jadu dagarna minskar hastigt, snart startar studierna igen!


Men än så länge är det studieuppehåll över sommaren och det är bäst jag njuter utav de sista dagarna. Ett år kvarstår och sedan är jag fri som en fågel, men vad ska jag göra då då? Som det ser ut nu blir det till att söka jobb som en tok tills man hittar ett. Det blir superkanoners! :)

Nog om skolsnack, vad händer idag då tro? - Än har vi inga planer, men något kommer vi nog på. Nu har jag inte tid att skriva mer för jag ska nu gå och tvätta rent piercingen.


Första natten med piercing och min lördag hittills

Natten var inte den trevligaste, jag vaknade i omgångar av att jag fick ont i ryggen av att bara kunna ligga på rygg på grund av navelpiercingen, om jag vända mig till sidan ömmade det rejält, jag kom åt piercingen ett antal gånger under hela natten och vaknade av det, alltså det gör väligt ont om man råkar slå till den kan jag säga. Vid 7-tiden imrose vaknade jag och kunde inte somna om efter att jag råkade slå till piercingen så jag tog mig upp och satte mig en stund vid datorn och åt frukost. Därefter gick jag och lade mig och lyckades efter en stund somna om ett tag igen.

Synd att det ska ömma och göra ont när man tillexempel ska sitta eller böja sig ned osv men det går nog över så småningom. Trots det är piercingen snygg och jag är fortfarande stolt över att jag vågade! ;)




Hittills idag har jag hunnit med att bli upphämtad av mamma, vi handlade lite och åkte till Redrum där jag piercade mig för att köpa en flaska som man ska rengöra med varje dag. Sedan åkte vi hem och slappade och mös med Smulan en stund innan vi påbörjade tacosen till middag. Daniel kom efter en stund också och åt med oss och till efterrätt blev det jordgubbar ute på verandan, mysigt.

Nu är vi tillbaka hemms hos älsklingen igen så vad som händer nu och senare återstår att se :)



Ha en fortsatt trevlig lördag!




Dagens

Dagens humör: Bra humör, det är lördag och helg så det är härligt
Dagens klädsel: Svarta mjukisar och en vit t-shirt med tryck på
Dagens frisyr: Utsläppt just nu
Dagens smink: Mascara
Dagens planer: Jag och Daniel är hembjuden på middag i Bomhus
Dagens väder: Under 20 grader, är sommaren slut nu ?
Dagens vill ha: Mer ledighet och sommarvärme :) Det är superhärligt
Dagens tråkigaste: Att det gör ont där jag har navelpiercingen som togs igåreftermiddag
Dagens köp: Inget hittills
Dagens bästa: Att jag är nöjd med navelpiercingen och att det troligtvis blir en lugn och skön lördag med min fina pojkvän :)
Dagens tanke: Ingenting speciellt
Dagens nedräkning: 8 dagar till studierna påbörjas igen

Navelpiercing

Stanrundan med Kajsa blev mycket trevlig, jag kom faktiskt hem nyss så vi var där i några timmar. Efter att vi gått runt och kikat en stund på stan så ville Kajsa byta ut sitt tragus till ett nytt och fint. Efter bara en stund ville hon göra en navelpiercing så hon fått det gjort så slipper man tänka på det mer, båda vi två har nämligen velat ha det länge och bestämde oss innan sommaren att göra det i September ungefär. Kajsa fixade sin piercing utan tvekan och hon höll sig så lugn så, resultatet blev fint det.

-- Men vet ni? JAG GJORDE DET OCKSÅ. Jag trodde inte att jag skulle våga så rädd som jag är för nålar. Vi gick alltså tillbaka till Redrum och piercade min navel efter att Kajsa haft sin i cirka en timme. Jag var så nervös att jag skakade så Kajsa fick fylla i pappret åt mig som man måste göra innan, jag var yr och svimfärdig men vafan, jag klarade det ;) Det blev en silverfärgad piercing med lila diamant i.

Så här efteråt har jag haft ont och varit öm men det är väl som vanligt när man piercar sig, jag har fortfarande lite svårt att sitta men jag har ju trots allt haft min piercing mindre än två timmar. Att cykla hem var inte heller speciellt skönt då jag var tvungen att stå nästan hela vägen på cykeln och i alla smågupp blev det ett: AJ varje gång.

Nu är jag nöjd och glad, skönt att jag klarade det :)

Stanrunda på G

Då var det fredag och idag är det först och främst en stanrunda med Kajsa som står på schemat. Därefter cyklar jag tillbaka in till min älskling och vi hittar väl på något trevligt :) det blir trevligt att träffa Kajsa för gudarnas vad länge sedan det var nu. Jag har för tillfället inget mer att skriva förutom att gårdagen var så trevlig så med min pojkvän, vi var ner på stan en sväng på kvällen :) Nu ska jag snart trampa in till stan, skriver mer senare :)

Bloggtorka för dagen.

Idag har jag inte haft tid att sitta vid datorn då jag inte varit hemma på hela dagen. Det jag gjort är bland annat åkt och handlat med Daniel, vi var även en sväng till Valbo för att kika :) Sedan har vi gjort mer också, vi var ju trots allt borta några timmar.

Men vad händer nu då? - Ja säg det, jag ska nog ta med en dusch inför kvällen vad som nu kommer att hända. Det återstår att se men något trevligt blir det nog :)


S n y g g i n g a r, på Tessans inflyttningsfest.

Hachiko, a dog's story



Filmen Hachiko, a dog´s story såg jag och Daniel igår. Fimen var bra, väldigt fin och sorglig. Inte nog med att hunden som filmen handlade om var otroligt söt så var banden mellan hunden och hans husse så fin och starka. Filmen är ny och ni borde se den om ni vill se en lite snyftfilm som hade fina budskap med sig i hela filmen.

Betyg: 3/5 stjärnor

18 aug - Nya albumet för Darin släpps

Och bara en liten update för er som ville veta att Darins nya album släpps idag, en av de nya låtarna Lovekiller är en bra låt faktiskt som jag hörde live när han var här i Gävle på sommarkväll.


Bowling för hela slanten :)

.. Bland annat det ni ser på bilderna har jag ägnat mig till idag med tjejen jag är kontaktperson åt, vi båda tyckte det var skoj trots många klot ned i rännan då vi inte spelat på länge. Men jag är ändå stolt för jag fick rejält många strike:ar (?), säkert mellan 5-7 styckna.
Efter att vi umgåtts i fyra timmar är jag nu hemma hos Daniel igen, vad vi ska hitta på i detta regnväder återstår att se.  





Bowling är faktiskt roligt, nästa gång vi ses blir det kanske discobowling istället :)

Bowlingsdax

I skrivandets stund sitter jag på bussen i regnvädret för att ta mig in till stan där jag ska träffa tjejen jag är kontaktperson åt, vi ska bland annat spela bowling så det blir trevligt :) Igårkväll blev det en kortspelarkväll för mig, älskling, hans syster och bror samt en vän. Lugnt och skön kväll, det var ju trevligt också. Sådant behövs i allt regnande. Vad som händer senare idag återstår att se, men något ska nog hittas på :) Nu ska jag hoppa av bussen så jag skriver mer sen.

En lista för sommaren 2010

Gjorde du något i sommar som du aldrig gjort förr?
Jobbade på ett superbra jobb och tagit körtkort.

Vilka länder besökte du?
Denna sommar har jag inte besökt ett annat land, dock ska jag och Linnea åka till Grekland om 29 dagar.

Är det något du saknar sommaren 2010 som du vill ha sommaren 2011?
Ännu mer sol och bad samt roliga-/mysiga grillkvällar utomhus med vänner och pojkvännen. Kanske lite mer lediga kvällar (jobbade bara nätter denna sommar) men jag trivdes med mitt jobb.

Vilket datum från sommaren 2010 kommer du alltid att minnas?
7 juni - Började på två veckors intensivutbildning för körtkort och där jag träffade två nya underbara vänner, känn er hedrade Elin och Fiona.
24 juni - Tog körkortet.
28 juni - Började på ett superbra och trivsamt jobb över sommaren och förhoppningsvis fortsättning också.
16 juli - Åkte med familjen och pojkvännen till en camping i Hälsingland under fyra dagar vilket var hur härligt som helst och jag skulle gärna göra om det.

Största misstaget?
Inget speciellt jag kan komma på så här på rak arm.

Har du varit sjuk eller skadat dig?

Allergichock (av något men vet dock inte vad?), pollenallergi, laktoskänningar ett par gånger och skadat mig har jag säkert råkat gjort, jag kan vara rätt klantig ibland.

Bästa köpet?
Hittills är det nog min nya cykel.

Vad spenderade du mest pengar på?
Bland annat kläder och annat.

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Ja, min underbara familj, min älskade pojkvän och mina fina vänner gör mig jämt glad och inte nog med det är jag så glad att jag har er allihopa ♥
Jag är även glad att dagarna till Greklandsresan med Linnea minskar.

Vilka låtar kommer alltid påminna dig om sommaren 2010?
För tillfället kan jag inte komma på någon men visst finns det låtar som kommer påminna om sommaren 2010.

Är du gladare eller ledsnare i sommar jämfört med tidigare somrar?
Det beror på vilka somrar man jämför med, dock tror jag att gladheten är på samma nivå som förra sommaren ungefär.

Vad önskar du att du gjort mer?
Grillkvällar, mer bad, hittat på mer saker som ger fina minnen, dock har inte sommaren varit dålig för det :)

Vad önskar du att du gjort mindre?
Inget jag vill dela med mig av.

Hur tillbringade du din midsommarafton?
I boulgonerskogen med min pojkvän, familj och mormor där vi firade midsommaren. På kvällen blev det lite festligheter med pojkvännen och vänner.

Blev du kär i sommar?
Kär har jag varit länge i min fina Daniel, men jag känner det att gud så jag älskar dig ♥

Hur många förhållanden?
Ett. Med världens finaste kille.

Favoritprogram?
Det är inget speicellt, de vanliga serierna jag kikar på isådanafall. På somrarna kikar jag inte så mycket på tv.

Bästa boken du läste i sommar?
Jag har varit lite dålig på att läsa i sommar, jag har börjat läsa Zebraflickan och det jag hunnit läsa tycker jag är bra och läsvärt.

Största musikaliska upptäckten?
Ingen speciell.

Något du önskade och fick?
Ett bra sommarjobb, mitt körkort och en fin sommar :) 

Något du önskade dig men inte fick?
Tillräckligt med sol och bad skulle jag nog svara då.

Vad gjorde du första dagen på sommarlovet?
Jag låg på verandan och njöt av solen därefter cyklade jag hem till Tessan och kikade in hennes nya lägenhet och vi gick runt och kikade på stan efter det. Senare blev det en träff med Linnea då vi promenixade och dansade dansmatta samt bakade en rabarberpaj. På kvällen ägnade jag mig åt tvn och datorn, en lugn och avslappnad kväll med andra ord. Kika in inlägget här("http://josefinlindholm.blogg.se/2010/june/sommarlovdag.html#comment").

Finns det något som skulle gjort din sommar bättre?
Jo det finns det men jag tänker inte dela med mig utav det.

Hur skulle du beskriva din stil sommaren 2010?
Somrigt, ofta klänningar och fina smycken.

Vad fick dig att må bra?
Min älskade pojkvän, min familj och vännerna.

Vem saknade du?
Lite olika, ibland vänner jag inte träffat på ett bra tag och ibland familjen där hemma som jag inte träffat allt för ofta denna sommar då jag bott hos killen min.

De bästa nya människorna du träffade?
Jag har träffat två nya vänner, Elin och Fiona.

Sommarens besvikelse?
Ingenting speciellt känner jag just nu, kanske lite mer sol och värme vissa dagar.

Sommarens bästa?
Min kärlek Daniel och körkortet.

Sommarens snällaste?
Alla som jag känner :)

Provning av glasögon ;)




Jag och min älskling tidigare idag med otroligt vackra glasögon på oss, superheta ;) Och för er som undrar så är det inte våra brillor utan vi bara provade dom och vi ser båda lika löjliga ut :D

Grattis till graviditeten

Grattis till Jennie (min pojkväns syster) och hennes kille Mattias till graviditeten. Jag är så glad för er skull :) Lycka till med allt!

Passet är fixat

Passet är fixat och idag är det exakt en månad till Kreta :)

Dagens lista

Dagens humör: På bra humör :)
Dagens klädsel: En svart klänning med silverklocka och silverörhängen 
Dagens frisyr: Utsläppt för tillfället, det är fortfarande blött efter duschen
Dagens smink: Mascara
Dagens planer: Fixa ett nytt pass och åka hem till min älskling
Dagens väder: Sommarskönt
Dagens vill ha: Sommarledigheten och sommaren förlängd
Dagens tråkigaste: Att jag inte sovit speciellt mycket vilket resulterar trötthet nu
Dagens köp: Inget, men ska fixa ett nyss pass om ett tag
Dagens bästa: Sitter i min ensamhet i rummet och spelar hög musik, det gillas
Dagens tanke: Inget speciellt, bara hur skön och ledig dag jag ska ha idag :)
Dagens nedräkning: 30 dagar, en ynka månad till Kretaresan

 

Pyttelite sömn

Inatt har jag inte sovit mer än någon ynka timma, det var ju det jag menade med inlägget inatt. Det var nu första natten på hela sommaren jag sov ensam vilket jag tyckte kändes alldeles för ensamt, vill ha min Daniel hos mig jämt :)
Och i mitt rum hemma har jag inte heller sovit i på hela sommaren, knappt varit i rummet ens och jag ska säga er att det har varit såå varmt inatt i rummet mitt så jag höll på att bli galen. När jag hade legat och vridit och vänt på mig bra länge och hunnit sett några avsnitt av olika serier gav jag upp och gick ner en stund och provade igen därefter men det funkade icke, så tillslut somnade jag såklart men det var nog närmare sextiden om jag minns det rätt.
Det beror nog också lite på att jag jobbat nätter i sommar och har lyckas vända på dygnet litegranna, men en sak har jag fått klart för mig inatt: Jag ska vända tillbaka dygnet som normalt folk! ;)

Mitt i natta

Åh, klockan är ju mitt i natten. Jag blir galen.

Är nu hemma i Bomhus över en natt

Då var det kväller igen, söndagkväll och en ny vecka påbörjas imorgon. Idag efter att jag kom hem ifrån staden cyklade jag hem till Bomhus för att sova hemma en natt vilken jag inte gjort på hela sommaren så det kommer kännas ovant att sova ensam. Dock ska jag tillbaka till älsklingen imorgon.



Här på kvällskvisten har jag tillsammans med Linnea promenixat runt lite här i Bomhus samt åkt en runda med våran nya bil, den är härlig att åka med faktiskt. Ny och fräsch bil :)


Snabb update.

Nu: Cykla in mot staden för att möta tjejen jag är kontaktperson åt, bowlingen var dock stängd så vi ska hitta på något annat.

Hörs senare! :)


Slut på veckan

Nu är vi inne på veckans sista dag och på schemat idag väntar en träff med tjejen jag är kontaktperson åt först och främst och därefter ska jag hem till Bomhus :) Just för tillfället ska jag inte göra mer än att slappa i sängen framför tvn en stund till och hoppas på att huvudvärken försvinner. Gårdagen var iallafall jättemysig med Daniel, jag älskar dig verkligen. Du är min älskade prins som jag aldrig kommer att släppa taget om :)

Två år och fem månader <3

Ikväll agerar jag chaufför till Daniels mamma och hennes kille till countryfestivalen. Efter att vi skjutsat dom dit åkte vi till Daniels pappa för att hälsa på där vi är nu, vi sitter för tillfället ute i trädgården och dricker te-/kaffe och pratar. En helt lugn och mysig lördagskväll med andra ord för oss :) Vi har ju trots allt 2 år och 5 månader idag, jag och min älskling. Vi var ju förresten också till sommaryran och kikade runt där en liten stund. Ha en trevligt kväll nu allesammans!

Fredag den 13:e




Denna film sågs igår med Daniel vid tolvtiden då den gick på tv, eftersom det var fredag den trettonde igår. Jag som är lite mesig när det gäller läskiga filmer tyckte såklart det var en obehaglig film, jag hade då aldrig velat se den ensam :P Förutom det vart den väl bra tycker jag, läskig och bra!

Betyg: 3/5 stjärnor

Nyss hemkommen från födelsedagsfirandet

Nu är jag hemkommen igen efter att ha varit och grattat min faster med mamma och pappa. Det var väldigt mysigt för vi satt ute på deras altan och umgicks samt blev bjuden på fika och lite dricka. Ikväll vet jag faktiskt inte vad som händer, det återstår såklart att se men något trevligt hittar vi nog på :) Ha en trevlig fredagkväll.

Grattis faster på födelsedagen :)

Fredag den 13onde och inget oturssamt har hänt mig ännu, dock så har jag sovit större delen av dagen då jag jobbade inatt. Om en timme ungefär så ska jag bli upphämtad av familjen och vi ska åka hem till faster min för att gratta henne på sin födelsedag.
Grattis faster, ha nu en superbraig dag för det är du värd :) <3


Nu tänkte jag hitta på något annat än att sitta vid datorn, ha en trevlig dag hörni så skriver jag mer här senare :) Kramkram!

Fredagen den 13onde

Nu sitter jag på cykeln trampandes hemåt för att få mig lite sömn efter den sista jobbarnatten för denna sommar. Men nu bör jag sluta skriva och hålla båda händerna på styret och ögonen riktade framåt med tanke på att det är otursdagen fredag den 13onde idag. Nu blir det snart sovdags, godnatt på er :)

Min sista jobbarnatt

Jag har nu cirka tre timmar och en kvart kvar på sista jobbarnatten. Så när klockan blivit så pass mycket att den är 07:15 är det dags att cykla hem och sova. Godnatt med er allihopa!

Sista jobbarnatten

Nu laddar jag inför sista jobbarnatten jag har på mitt schema, den vanliga tiden såklart; 21.00-07.15. Så den sista natten väntar nu och jag ska alldeles strax cyka till dit. Jag bloggar mer senare!

Ha en trevlig torsdagskväll :)

Nyvaken!

Ja nu var jobbarnatten över och jag har vaknat efter att ha fått cirka sex och en halvtimmes sömn. Skönt att få sova lite men jag har magknip och huvudvärk så det är ändå inte väldans trevligt inte.
Ja nog om det, det är ju jobb ikväll minnsan igen, men det är ju trots allt sista natten jag jobbar på sommarjobbet nu. Jag hoppas dock att kunna lyckas få in en fot där senare, det är ju trots allt två fina och bra boenden.


Nu ska jag hitta på något annat, kramhej och ha en bra dag!

Prinsessan

Innan jag cyklade till jobbet mms:ade mamma mig en söt bild på världens finaste Smulan, som ligger och sover :)


Denna söta bild mms:ade mamma till mig igårkväll innan jag åkte till jobbet. Det är min lilla prinsessa som ligger och sover, hon är då den finaste katten i världen :)


En rättelse

Oops. En liten rättelse från förra inlägget; jag har gjort halva natten på jobbet nu ungefär. Inte för en timma sedan som jag skrev i förra inlägget. Så ja, nu är det cirka halva natten kvar :p

Jobbarnatten är kommen

Jobbarnatten är nu här, fast det har den varit redan klockan nio. Om 20 minuter har jag gjort ungefär halva natten, skönt det vill jag säga. Dock hoppas jag den andra hälften går minst lika snabbt. Fast den andra hälften brukar gå saktare än den första eftersom man blir tröttare och tröttare. Hoppas ni sover gott eller om ni kanske inte ens lagt er ännu. Hur som helst, godnatt på er :)

Case 39



Denna film; Case 39, såg jag med Danne igår och filmen var rätt så spännande och obehaglig tycker jag. Jag som är lite mesig när det gäller läskiga filmer, speciellt om det är på kvällen och det är mörkt både ute och inne. Men annars var filmen rätt bra tycker jag. Vill ni se en film med inslag av obehagliga känslor, lite läskigt och spänning så se den :)

Betyg: 3,5/5 stjärnor


Redan onsdag

Då var den redan onsdag och mina två nätters ledighet gick väldans fort. Ikväll är det alltså jobb som står på schemat, kl 21.00-07.15. Likaså imorgon, då är det även då jobb mellan dessa tider. Men efter det så har jag jobbat alla mina nätter i sommar, jag ska när chefen kommer tillbaka från semestern prata om att få mer extra för stället trivs jag på :)

Vad händer idag då innan jobbet? - Jadu, det är inget exakt bestämt utan det återstår att se. Mest ta det lugnt så jag orkar med hela natten inatt.

Ha en bra dag hörni! :)




Och här kommer en bild från samma dag jag tagit körkortet och skulle
ut på en sväng, haha.

Today

Dagens humör: På bra humör, är ju ledig idag :)
Dagens klädsel: Trekvartsjeans och en lila t-shirt med svart tryck från Skellefteå
Dagens frisyr: Just nu utsläppt då det är blött ännu från duschen, det blir nog en utåtbakad fläta idag tror jag
Dagens smink: Mascara
Dagens planer: Inga speciella planer, vi får helt enkelt se vad jag och min älskling hittar på :)
Dagens väder: Jag har inte varit ut ännu men temperaturn står på runt 20 grader
Dagens vill ha: Fint sommarväder
Dagens tråkigaste: Ingenting speciellt ännu
Dagens köp: Nothing
Dagens bästa: Den sköna sovmorgonen och min favoritälskling :)
Dagens tanke: "Hur härligt är det inte att vara ledig och inte ha något planerat?" :D

Hej å hå!

Igår blev det tomt med inlägg. Jag hade tydligen inte tid eller lust för att sitta här kan jag tänka mig, eftersom det var min första lediga dag igår efter denna jobbiga vecka.

Igår blev det först en tur hem till Daniels syrra för att hälsa på och spela skip-bo, sedan blev det en cykeltur hem till mig i Bomhus där vi tog med oss lite filmer att se nu när jag är ledig mera :) Snart ledig mera iallafall.
Sedan fick vi cykla hem i regnet, inte roligt vill ja påstå då jag var barfota i sådana där "stoppa-in-sko", om ni vet vad jag menar ;)

Idag vet jag inte än vad som händer, det var iallafall skönt att få sova ut ordentligt för det behövdes. Jag tror jag sov till kvart i ett och nog hade jag kunnat somna om en stund till men inte vill jag sova bort dagarna så här mycket ;) Nu blir det dansmattan en stund sen hitta på något annat!


Ha en bra dag allesammans :)


Jobb

Hej på er igen. Nu är det mitt i natta så ni sover troligtvis. Inatt är sista natten för helgen att jobba, sedan är jag ledig två nätter vilket på bli superhärligt efter denna långa arbetsvecka. Vad som händer imorgon (eller idag är det ju nu, klockan är efter tolv) vet jag inte, först och främst ska jag sova åtminstone. Mer än så vet jag inte än :)

Grattis Jennie på födelsedagen

Idag är det min pojkväns systers 22 årsdag, så grattis på dig Jennie och hoppas att du har haft och får en väldigt fin dag :) <3

För bara en liten stund sedan kom vi därifrån, alltså firandet hos Dannes syster Jennie. Det bjöds på bland annat en jättelyxig smörgåstårta och annat fikabröd. Nu är det dags för middag för vet ni vad jag ska göra efter det? - Jo, jobba såklart. Hela helgen lång.

Ha en trevlig dag :)

En trött Josefin på ett nattpass

Då var det mitt i natten igen och jag är på jobbet såklart, annars skulle jag inte blogga vid denna tidpunkt utan jag skulle faktiskt sova. Sova så skönt och drömma massa fina drömmar. Och ja, med andra ord är jag väldigt trött inatt, jag tror jag faktiskt är snäppet tröttare än igår. Men denna natt har också varit lite lugnare än natten igår, dock är ju inte nattpasset över ännu. Godnatt med er alla! :)

Den hemska upplevelsen inatt

Det där hemska jag skrev om att jag såg inatt var kanske kring halv fem tiden inatt. Jag och tjejen jag jobbar natt med i helgen åkte minibussen på väg till det andra boendet för extra tillsyner på några som bor där. På vägen bredvid tyckte vi att vi såg något men vi uppfattade inte riktigt vad det var utan trodde faktiskt att det var en papperkasse för det såg det ut som. Dock var det inte någon kasse, utan en kanske 17årig flicka sittandes mitt på gatan ihoprullad, helt söndergråten och en kort klänning samt en spritflaska som var halvfull som stog bredvid henne. 

Det var inte bara vi som stannade för att försöka prata med henne, det gjorde även en bil som var nästintill på att köra över henne för att han också trodde det var en papperskasse. Polisen var påkallad och de kom ganska så smabbt. Jag och tjejen jag jobbar med satt bredvid henne på vägen och försökte fråga henne hur hon mådde och om hon ville följa med oss i bilen till boendet och värma sig för hon frös väldigt mycket ocxh att polisen kunde komma dit, men inget svar fick vi. Hon satt bara där och kollade rakt ner i marken med sina söndergråtna ögon och helt tom i blicken. Hon öppnade inte ens munnen till polisen när de kom. När vi alla och även polisen försökte få henne att berätta vem hon var, hur det har blivit sådär osv fick hon följa med i polisbilen, och poliserna tackade oss alla så snällt. 

Det var så hemskt att se en sådan ung flicka sitta mitt på vägen helt förstörd och full  i hopp om att en bil skulle komma och köra över henne. Hon satt med ryggen mot bilarnas riktning så hon skulle slippa se dom.

Jag vet inte om det låter hemskt för er, men synen var inte rolig kan jag säga, jag tyckte så synd om flickan. Vad vet vi, hon kanske hade blivit våldtagen, blivit sviken från sina vänner, har jobbiga hemförhållanden eller annat som gjort att hon mådde som hon gjorde. Jag har fortfarande inte kunnat släppa tanken när vi såg henne sitta där på vägen, hon såg så liten och hjälplös ut, precis som att hon verkligen tappat hoppet om allt. Hennes dag idag kommer säkerligen vara ganska jobbig. Jag är iallafall väldigt glad över att inget hände henne och jag hoppas att hon inte försöker göra om det och inser hur farligt det där är.



Och jag har bara mer insett att jag vill jobba och hjälpa människor, ingen är värd att må så dåligt att man vill göra något liknande.


En hemsk upplevelse

För bara en en halvtimme sedan såg jag något hemskt, något jag aldrig mer vill se. Mer om det imorgon, men nu har jag nog verkligen förstått att jag vill jobba med människor. Om två timmar ungefär så slutar jag, då ska jag hem och sova, skriver mer om det jag menade imorgon. Godnatt.

Hej på er mitt i natten

Det var som sagt dags för jobb nu igen, jag har jobbat sedan nio och jobbar till kvart över sju på morgonen. Denna helg jobbar jag med en jämnårig tjej vilket är väldigt trevligt faktiskt. Imorgon blir det till att sova först och främst och därefter göra något som inte är alltför ansträngande känns det som, så känns det nu mest för att jag börjar bli småtrött och för att jag vet hur trött jag kommer bli senare inatt innan jag får sova. Nej men nu får ni sova gott så hörs vi senare eller imorgon. Kram och godnatt.

Spegelbild




En bild från gårdagens mysiga utflykt, spegelbild på en byggnad i Gasklockorna.

Darin - Lovekiller

Ny låt med Darin Zanyar, Lovekiller. Skivan släpps den 18 augusti för er som vill veta :)


En mysig picknick igår

Fredag och helg tänker troligtvis ni, härligt va? - Inte speciellt för mig då jag ska jobba fredag-, lördag- och söndagnatt. Nätter hela helgen vill säga, vi får hoppas på att helgen går fort så man får sova normalt igen om nätterna ;)


Vad gjorde jag igår då? - Jo, jag träffade tjejen jag är kontaktperson åt kl fem, vi spelade biljard vilket vi gjorde förra veckan också men det var roligt så vi ville ta en revansch. Kvällen slutade med att vi två, min mamma och pappa, grannarna och några till åkte på picknick vid vattnet i den sköna sommarkvällen, ungefär utanför diggilo vid gasklockorna. Så vi fick livemusik till våran picknick. Det slutade med att vi stannade kvar där till klockan tio på kvällen och därefter åkte vi hem.

På kvällen blev det filmmys med min älskade, världens bästa kille. Jag älskar dig.


Gårdagen och dagens händelser

Gårdagen:
Igår blev det en tur till staden med Linnea, och ja i regnet ja. Men det fick bli buss för ovanlighetens skull, det går ju inte att cykla i regnet. Jovisst går det, men jag vill inte bli sjuk.
Vi började med att sätta in sparande pengar på Nordea som ska inbetala resan vi bokat i September. Jiho, härligt att ha resan betald och klar.
Därefter gick vi bara runt på stan och kikade i alla affärer, på H&M hittade jag supersköna mjukisbyxor som fick följa med hem, endast för 149 kronor. Sedan fick även en huvtröja med dragkedja från Cubus följa med hem och den för 149 kronor också. Linnea köpte också en sådan, vi föll för den båda två haha. Den var jättemysig och fin färg var det också, ungefär som mörkrosa.
Det fick även bli en fika i regnet, inne på Waynes och det var trevligt även det :)

Efter det blev det buss hem till Daniel igen, dock slutade det regna så det var härligt. Jag och Daniel tog oss då en cykeltur hem till mig i Bomhus och hämtade ett paket jag fått från Nelly och hälsade på mamma och pappa.


Idag:
Dagens händelser vet jag inte alls något om ännu, jag vaknade idag 11:46 så det är skönt med lite sovmorgon vill jag påstå. Nu tänkte jag ta en wii-match och därefter blir det till att göra sig iordning för dagen, vad vi nu ska hitta på :)


Ha en bra dag!


Betalningen för resan är klar

Ett steg närmare resan, nu är nämligen betalningen för resan klar och hur skönt är det inte? Nu är det bara att fortsätta längta! 42 dagar återstår.


Godmorgon på er.

Jiho, en ledig dag idag, dock stog väckarklockan ställd på 14:00 men jag vaknade en kvart innan av något ljud. Väckarklocklan har jag ställt för idag ska jag träffa Linnea och det kommer bli supertrevligt :) Säkerligen en hel del snack om Kreeeeeta såklart, vi längtar ju. Det är ju trots allt 42 dagar dit bara.

Nu ska jag göra mig iordning och troligtvis ta bussen istället för cykeln eftersom det ska regna hela tiden, supertråkigt.


Ha en trevlig dag :)

En godnatthälsning

En blogghälsning från jobbet kommer här, jag ville bara kika in och skriva godnatt till er som ska eller redan sover. Men för mig blir det godnatt efter att jag slutat om sisådär fem och en halvtimme. Dock står väckarklockan ställd på 14:00 då jag ska träffa Linnea imorgon på stan och jag kan ju då inte sova bort hela dagen. Ja, men godnatt på er nu :)

Min tisdag

Jobbelijobbjobb, ja igen då; kl 21:00-07:15. Så ser läget ut iallafall och idag har inte mycket hänt vill jag påstå, vilket är skönt också. För att fatta mig kort om dagen; Min älskling, tv, wii, muffinsbak, dator och affären för lite handling av mat.


Nu: Läsa bloggar och surfa runt på internet i cirka 20 minuter.
Sen: Cykla till jobbet om 25 minuter.
Sen 2: Jobba natten lång.
Sen 3: Hem och soova

Favoriter och icke favoriter

FAVORITERNA

Glass: Hm, vaniljsmak tror jag
Musik: Det som går på rixfm bland annat 
Färg: Vit, svart och rosa är nog favoritfärgerna 
Film: Jag tycker att jag har sett många bra filmer så jag vet ingen speciell favorit, dock tycker jag Shutter island som jag nyligen såg var väldigt bra
Språk: Jadu, eftersom jag inte kan speicellt många språk så svenska och engelska, det finns säkerligen finare språk
Länder: Spanien har jag varit i några gånger och det är ett fint land tycker jag, dock har jag inte varit i så många andra länder men snart blir det Grekland och jag är säker på att det kommer vara jättefint
Städer: Gääävle. Nej kanske inte, det är en rätt tråkig stad oftast. Men jag gillar naturen uppåt i Sverige, den är väldigt fin och det är inte alls samma natur som här i Gävle. Men inte tror jag att jag har en speciell favoritstad inte
Skolämne: På gymnasiet; idrott, handel och bild var nog bland favoriterna. På univeristetet; då skulle jag nog välja hälsa/ohälsa och psykiatrisk omvårdnad samt hälsa och psykisk ohälsa hos barn- och ungdomar
Mat: Två favoriter är tacos och grillat
Sport: Jag tror jag faktiskt väljer fotboll
Såpa: -
Tv Program: En hel del serier, bland annat; the simpsons, sex and the city, two and a half men och how i meet your mother
Efterrätt: En paj med bär i eller kanske en bit kladdkaka, men på sommaren är nog favoriten jordgubbar och glass
Band: -
Idol: Darin, Michael Jackson gillas, dock finns det många andra bra också såklart
Klädesplagg: Mjukiskläder en en stor höjdare, dock kan det se lite finare ut med leggings och en tunika
Affär: Gina tricot och H&M bland annat. Det finns inte speciellt många affärer i Gävles shoppingbutiker
Kex: -
Chips: Hm, kanske pringles
Läsk: Fanta är ju den enda läsken jag dricker
Drink: Ingen speciell, det finns nog många favoriter 
Bil: Spelar ingen roll för mig
Egenskap hos annan människa: Omtänksamhet är en viktig
Modell: -

SAKER JAG INTE GILLAR

Språk: Ingen speciell
Skolämne: Ja det var matte helt klart
Mat: Pyttipanna, usch
Affär: Ingen jag kan komma på, jag skulle nog inte gå in till en klädesbutik med tantkläder iallafall ;)
Artist: -
Tv Program: Ingen speciell, men visst finns det en hel del onödiga knäppa progrma som inte är värda att se
Filmer: Hm, filmer där de bara skjuter hela tiden och allt exploderar, lite enformigt och tråkigt för min del
Egenskap hos annan människa: Falskhet gillas inte och folk som inte bryr sig om andra


T-i-s-d-a-g

Då var det tisdag då, redan tredje augusti, tänk så tiden går snabbt. Idag sov jag till cirka kvart över två och ikväll är det jobb igen, kl 21:00-07:15. Idag kommer inte mycket hända kan jag säga, jag är trött, seg och har huvudvärk så idag blir en segdag med massa slapp, wii, dator och tvtittande.
Just det, jag och Daniel bakade nyss muffins med vaniljsmak, de blev lyckade och goda :D

Nej nu ska jag hitta på något annat, hej så länge så hörs vi senare.


Mitt i natten

Hej mitt i natten. Klockan är nu 03:00 och ni sover troligtvis. Men ett inlägg blir det ändå. Jag sitter just nu och äter yoghurt och längtar hem till sängen för att få sig lite sömn men det blir inte förrän om cirka fyra timmar. Längtar!

Jobbelijobbjobb

Då var det dags för jobb igen mellan 21:00-07:15. Vi har haft något att göra hela tiden i två timmar nu så nu är det lugnt när alla försökt lägga sig för att sova, men snart blir det något att göra det blir det alltid. Om 45 minuter är det dags för att besöka det andra boendet för extra tillsyner. Ha en fortsatt trevlig måndagkväll, godnatt på er! :)

Grattis på födelsedagen kusinvitamin

Strax blir jag upphämtad av familjen i nya bilen för att åka hem till kusinerna där vi ska gratta min fina kusin Ida som fyller hela 14 år idag.
Den tiden minns man väl, så många år var det väl ändå inte sedan man var i den åldern?! ;) Jag vill ju inte låta gammal men det var faktiskt 6 år sedan jag blev fjortis, fjortisåldern alltså. Den tiden var minsann rolig den :)
Ja, 14 bast, tänka sig att lilla Ida redan är 14, grattis på dig kusinvitamin <3 :)


Lovekiller

This blood is on your hands
Now no one can save my heart
And the scar you left can’t be repaired
The knife is in your hands
Is that a smile on your face
It’s so clear to me

You’re a lovekiller
You’re a love lovekiller
You’re a lovekiller
You’re a murderer

You’re a lovekiller
You’re a love lovekiller
You’re a lovekiller
You’re a murderer

You’re a cold blooded murderer
Baby never did I think you could,
Be such a cold blooded murderer
You’re a lovekiller you’re a murderer

I see your strategy
I bet you’ve been here before
You won’t stop until you’re victims crawl
Just like a criminal
You’ve stolen love away from me
It’s so clear to me

You’re a lovekiller
You’re a love lovekiller
You’re a lovekiller
You’re a murderer

You’re a cold blooded murderer
Baby never did I think you could,
Be such a cold blooded murderer
You’re a lovekiller you’re a murderer
You’re a murderer


Dagen igår :)

Igår blev det inget datorsittande knappt, bara just då när jag gjorde det enda inlägget. Igår fick vi gäster här hos Danne, dom som kom var; Dannes pappa och hans tjej, Dannes bror, syster och en kompis till henne. Vi fikade och spelade wii tillsammans, det var faktiskt trevligt tycker jag :)

Efter det trängdes jag, Daniel, hans bror och syster och hennes kompis in oss i bilen och åkte till affären efter tio på kvällen och efter det blev det hem för mig och Daniel för att se lite tv och spela mera wii :)

Jo just det, jag och Daniel hade ju en städdag igår också. En storsätdning blev det allt och resultatet blev fint men det tog ju ett tag innan allt blev klart. Det är ju alltid jobbigt när man håller på men roligt när man är klar ;)


Augusti

Tänka sig, nu är det Augustimånad. Vad fort sommaren gått och hösten närmar sig med kallare, blåsaigare väder och vi förbereder oss inför vintern. Men först får vi inte glömma att det kan vara jättefint väder i Augusti ockdå, så nu deppar vi inte över att sommaren är över för det behöver den inte vara :)

RSS 2.0