Party

Nu var festen igång och kul har jag :) Blir troligen utgång ikväll och det blir minst lika kul :D

Ha det bra :D

/ Jossa

Valborg

Det betyder bara en sak, PARTY :) Dagen började med praktik, efter åkte jag hem till Kajsa där vi åt tacos och gjorde oss iordning. Efter att ett par timmar gått åkte vi till älskling, som vi är hos nu :) Lite senare blir det som sagt fest iaf, det kommer bli skitkul tror jag för det här har vi sett fram emot :D

Blir tyvärr inge mer bloggande idag, nu är det dags för att "fira" valborg ^^

Ha en trevlig kväll och ta det lugnt ikväll allihopa ;)

/ Jossa



Tandläkarbesök

Kom nyss hem från tandläkaren, var dit för att laga ett hål som var på väg att bli ett hål, haha kan man säga så? Det var så litet att jag inte behövde bedövning vilket var tur för jag är rädd för sprutor. Men jag tyckte det gjorde ont att borra ändå men det gick rätt så snabbt. Nu är det över så det är skönt.

Ikväll blir det till att sitta här ett tag och bara ta det lugnt, skönt det. Sedan drar jag mig till tvn för att se efterlyst och diagnos okänd. Efter det blir det till att natta, imrogon är det en tidig dag, ska kliva upp kl. 06.00 och börjar 08.00 på praktiken. Fast det är underbart att vara ledig på fredag. Och imorgon är det sista april. Det blir roligt det :D

Nu tänkte jag ringa älskling så godkväll på er.

/ Jossa


Ung handelns dag

Idag var det inte en riktig skoldag utan ung handelns dag. Det kom dit massa föreläsare som pratade, bland annat Paolo Roberto och en som är med i Robinson. Paolo missade jag dock för vi slutade innan han skulle föreläsa klockan tre! Skönt med en kort skoldag tycker jag, vädret har då inte varit på topp men man får hoppas på finare till imorgon på Valborg :) Nu tänkte jag bara sitta här och ta det lugnt. Får se vad dagen har att erbjuda.

Kram

/ Jossa


Ellenor Pierre från Robinson
som föreläste på skolan idag.


Godmorgon

Om en kvart går min buss, så ska strax röra på påkarna. Rätt så kort skoldag idag vilket känns hur bra som helst. Hoppas dock den blir rolig också ^^

Igår var jag, älsk och några till ut på en promenix i det varma soliga vädret, det var så skönt :) Sen åkte vi hem till mig och sov här i Bomhus en natt. Det var trevlans <3


Hinner nog inge mer nu, så ha en trevlig dag.

Jossa
 

Underbara väder

Kom just innanför dörren, skönt  att skoldagen är förbi. Dagen har varit rätt bra tycker jag, soligt och härligt väder. Jag och Josse hade en rolig dag också, massa snack & skratt. Vi var också in till stan för att köpa en Ben & Jerrys vilket var supergott, det var även den första som jag smakat. På handeln var vi till fordonsbyggnaden och meckade med massa kablar och skit. Tröttnade faktiskt ganska snabbt då jag kände att jag aldrig ska jobba inom den branschen.

Nu ska jag halta mig vidare, ja halta, ni såg rätt. Jag har fått fetaste skavsåret på hälen som gör förbaskat ont. I början var det en väldigt stor vattenblåsa, nu är den sprucken såklart. Kan ju inte låta bli.

Nej men ut i det fina vädret allihopa nu, det ska jag göra så jag har inte tid här nå mer just nu ;)

Byebye.

/ Jossa




Ben & Jerrys Half baked

Sent godnattinlägg

Klockan är redan elva, kom hem för en timme sen typ, och har sett ballar av stål med älskling <3 :) Innan var jag och sällskapde Jennie hos henne, var väl där ett par timmar! Käkade där och satt o babblade en massa :) Nu tänkte jag lägga mig och se tv och sleepa, det är ju en dag imorgon också!

Godnattgodnatt

/ Jossa

En avklarad måndag

Guud så skönt, sitter vid Dannes datorn och softar runt lite. Han kommer snart hem så vi får se vad som hittas på :) Blir troligen prommis efter det varit så härligt väder idag och är fortfarande :) Ballar av stål är ikväll, kom ihåg det haha :D

I skolan idag hände inte mycket, den var tråkig och seg som det oftast brukar vara :P Men tisdagar är pissiga dom med så inte ser jag väl fram emot morgondagen precis. Men nu har jag faktiskt ingenting att berätta, kanske att jag har något att skriva senare ;)

Puss

/ Jossa


Ny vecka

Måndagmorgon igen, dom är jobbiga. Man vet att man har en lång dag och en dryg vecka framför sig, haha det är inte roligt det eller. Men på fredag är man lediga så det är superskönt :) Tänkte att jag kunde blogga lite innan jag sticker till skolan, börjar nämligen 10.15 idag :) Skönt att man får en sovmorgon i veckan iallafall tycker jag!

Igårkväll var jag, älskling och hans kompis ut på en promenad här runt trakterna :) Efter det gick vi hem till Danne och spelade lite kort och drack te. Efter nån omgång med korten gick jag till sängs och såg lite tv. Efter vi båda tycker om te har Danne köpt hem ett som heter Tahiti, den smakar vanilj och ananas, personligen är det inte min favorit men den går att dricka tycker jag :)

Nu ska jag strax pussa på Danne och gå ut till bussen :) Hoppas vädret blir på topp idag också, man blir så mycket gladare då!

Byebye.

/ Jossa



Söndag

Igårkväll hade vi det trevligt, satt först på balkongen och tog nån dricka och snackade en massa, sedan gick vi ut på en promenad och även hälsade på Jennie och en kompis till Danne. Idag ser vädret inte lika toppen ut som igår, men vi får väl se under dagen. Idag vaknade vi kl 14 av att Dannes syrra ringde. Värsta länge tyckte jag att vi sov. Men nu tänkte vi städa lite här och göra något sen :)

Pusshej

/ Jossa


Härligt väder på en härlig lördag

Härlig dag det varit idag :) På förmiddagen var jag & Danne ut till Mårdäng där hans pappa bor. Dannes bror, syrra och hennes kompis och barn var också där. Vi var ute i princip hela dagen, det har ju varit så bra väder så man ville ju inte sitta inne. Vi körde lite cross också, det var skitkul men läskigt i början :D Danne kör som en dåre och jag blåhöll i honom, haha! Sen provade jag köra lite själv också, första gången faktiskt så det var ju inte lätt ^^ Borde sett roligt ut kan jag tänka mig! På eftermiddagen blev vi bjudna på middag och senare mot kvällskvisten åkte vi hem. Nu tänkte vi sätta oss på balkongen för att ta en drink lr så och snacka massa skit ;D Sedan ska vi hitta på något mer också.

Du är guld värd Daniel <3

Ha en fortsatt trevlig lördag, jag ska ha massa trevligt jag :)

/ Jossa

Lördagmorgon

Inte lång sovmorgon för min del idag, konstigt nog fick jag en tandläkartid kl. 11.10 idag. Jag har aldrig fått på en helg nångång :P Efter det bär det av till Dannes pappa med några till, det blir nog trevligt :)

Igår var Tessan hit ett tag på kvällen och såg Talang med mig, trevlans trevlans :D Vi borde dock umgås lite oftare. Oj såg att klockan rusar iväg, lär gå nu men kika in här senare nångång under dagen :)

Puss

/ Jossa

Äntligen helg

Gud vad skönt att det är helg nu, man blir på så bra humör :) Efter praoen idag åkte jag till älskling på en gång, han passade hans brorson så vi var ute och lekte :) Lilla Albin, han är så söt! Vi var även till Jennie och hälsade på!

Nu ska vi strax käka, jag är så hungrig. Efter det kommer Tessan också, vi ska se talang åtminstone, kanske att något mer dyker upp :) Återstår att se!  Men det får nog bli ett inlägg senare för vi ska äta nu!

Ha en bra fredagskväll.

Jag älskar dig Daniel :)

/ Jossa
 

Kvällsinlägg

Klockan är strax tio och vi ska krypa ner i sängen nu för att sova! :) Kom precis innanför dörren, på kvällskvisten har jag o älsk umgåtts lite med hans syrra och två till hemma hos henne! Men eftersom man ska upp tidigt imorgon så är det bara att pallra sig hem och lägga sig för kvällen. Förövrigt har dagen varit bra! Var förbi Dannes mamma tidigare som fyller idag, GRATTIS :)

Godnatt med er :)

/ Jossa

Supertrött

Som varje torsdag och fredag är det hur jobbigt som helt att gå upp och jag snoozar jämt. Tidig morgon vill jag påstå, hatar att gå upp kl. 06.00 varje gång :P Jag är nog ingen morgonmänniska. Om ungefär 5-10 minuter ska jag pallra mig till bussen och praktisera. Slutar vid 15 och då ska jag ha en lugn och slappig dag, så känner jag att jag vill nu iaf, är så trött. Kommer inlägg senare :)

Kramkram

/ Jossa

Tvkväll :)

Dagen är redan slut och om inte allt för länge ska man krypa ner till sängen. I skolan hade vi seminarium om hinduism vilket gick bra, skönt det. Fick VG på det!  Efter skolan åkte jag hem till Bomhus ett tag, jag och Linnea fixade med bokningen till resan vi ska på i sommar, men det berättar jag om en annan dag för jag hinner inte nu ;) Sen tog jag bussen till älskling :) Vi har bland annat blivit bjudna på våfflor hos hans kompis och hälsat på Dannes mamma osv.. Skönt att det är kväll, jag är så trött och har skitont i ryggen. Det blir härligt att sova.
Innan sovdags är det lite tvtittande för oss, först efterlyst sen diagnos okänd :)

Ha en fortsatt trevlig kväll, missa inte efterlyst det börjar nu (Y) 

/ Jossa



           
Efterlyst                           Diagnos okänd


Tråkig skoldag

Onsdagens skoldag är inte så lång, våran kortaste :) Började halv nio imorse med samhäll, nu har jag personaladministration och tillsist efter lunch har vi religion då vi har seminarium. Längtar inte precis :P Men vi slutar kvart i två så det är skönt :) Efter skolan blir det hem till Bomhus och fixa med lite saker, sen hem till älskling! Ska dock inte plugga något idag så vi får ta och hitta på något skoj som vi inte hann med igår :)

Nej men ni ska jag börja avsluta här. Snart har vi lunch, kycklinggryta är det idag.

Ha det bra :)

/ Jossa


Skolan


Äntligen klart

Ja denna dag har varit väldigt stressad. Först skola och därifrån gick jag lite tidgare för att hinna till drop in på UM, sen snabbt hem och fixa det sista/skicka iväg papprerna till en KY-utbildning i Leksand sen hoppade jag på bussen hem till Danne och sen har jag suttit här vid datorn och pluggat religion, vi ska nämligen ha seminaruim imorgon om hinduism. Nu är jag klar med allt iallafall och ska slappna av för resten av kvällen :) Vet inte vad vi ska hitta på men något blir det. Jag & min älsis <3

Förresten, idag i skolan räknade Josse ut hur många skoldagar vi har kvar innan studenten, ENDAST 16 dagar typ. Men sen har vi ju praktik varje vecka också men vi räknade alla dryga skoldagar. Men jag sa till Josse att nu lär vi passa på att njuta av vårat sällskap med tjejerna :D Kommer sakna flickorna sen när vi slutat. Men det betyder ju inte att vi måste sluta umgås bara för vi slutar skolan heller.
Lite tjejkvällar då och då skadar icke.

Nu ska jag kila iväg. Ha en trevlans kväll.

/ Jossa

Ballar av stål

Igår avslutades min och Daniels kväll med Ballar av stål, vissa var roligare än andra. Dom som vann igår tyckte jag var värdiga vinnare haha ^^ Annars var dagen igår rätt okej, måndagar är ju som sagt inte min favoritdag, fast iof är inte tisdagar så jäkla bra heller.. Lär plugga idag på religionen, mindre roligt. Men vissa saker måste man göra här i livet ^^

Råkade ta en för tidig buss till skolan så nu sitter jag i datasalen och inväntar rättskunskapen, får hoppas han inte kör med oss på lektionen idag och ger oss massa arbeten för jag är riktigt trött ^^

Nu ska jag besöka bilddagboken en snabbis, josefinlindholm heter jag där så kika in vettja ;)

Ha en bra dag

/ Jossa


Ballar av stål


Tråkig måndag

Ja det kan jag då påstå, måndagar är väl bland den värsta dagen i hela veckan. Lång skoldag är det också, det gillas inte. Det enda som är bra med måndagar är att det är en liten sovmorgon :) Nu sitter jag på handeln, efter har vi lunch där vi får äcklig mat som alltid, sen svenska och historia ;/ Tråkiga lektioner.
Efter skolan ska jag hem till älskling, vet faktiskt inte vad vi hittar på! :) Måste dock plugga men det får bli imorgon (A) Fattar inte varför man skjuter på pluggandet jämt, ibland till sista sekunden tillochmed, det beror väl på att det är så tråkigt att man tar allt det roliga före ^^

Nej men nu måste jag kila, så ni får ha en trevlig dag :)

/ Jossa


Bloggtorka

Jag har nog fått det, uppdaterar inte så ofta men jag ska iallafall skärpa mig ;)
Sov hos älskling inatt, trevlig lördag var det dock söndagen med. Nu på kvällen har vi sett lite tv och myst :)
Såg Wipeout tidigare och nu Söndagsparty med Filip och Fredik.
Skriver nog mer imorgon, kanske har något mer att komma med då :)
Trevlig helg iallfall & imorgon är det skola, mindre roligt måste jag säga..

Älskardigdaniel :)

    
                                                     
Har ni inte smakat                      
MER - Hallon/svartvinbär
borde ni det, den är god :)

Äntligen fredag

Gud så skönt med helg, klockan är bara tio och jag är trött redan! Men nog kommer jag vara vaken ett tag till minnsan.
Dagen händelser är inte så speciella precis, först prao där allt var som vanligt. Anna kom och hälsade på också, trevlans :)
Fick sluta en timme tidigare och väl hemma satte jag igång med städanet och rensandet jag påbörjade igår, jag är ännu inte klar hehe! Kan bero på att mormor kom på besök då vi satt och fikade och sedan har jag påbörjat ett personligt brev. Det är inte kul alls att skriva tycker jag, då städar och snyggar jag hellre till på rummet :P

Imorgon ska jag sova ut, hoppas man kan det iallafall, brukar ju vara så att när man är ledig vaknar man tidigt och när man har skola vill man bara sova längre! ^^ Efter sovmorgonen ska jag väl hitta på något här hemma och sedan åka hem till älskling :) Vet ännu inte vad vi kommer hitta på men något trevligt blir det <3 :)


Såg Talang nyss också, jag tycker det programmet kan vara lite kul ;P Förra veckan gick två från Gävle vidare också :) Bravo bravo!


Nu ska jag avsluta det där himlans brevet. Ha det bra :)

/ Jossa


Talang :)


En ointressant lista :D



99 saker du inte visste om mig..

1. Fullständigt namn? - Josefin Amanda Margareta Lindholm
2. Exakt ålder? -  19 år & typ 1 månad
3. Vart bor du? - Bomhus !
4. Bor tillsammans med? - Mamma, pappa, lillebror, husdjuren ^^
5. Husdjur? - Katt & ödla
6. Färg på ditt hus? - Vitt, rött och svart tror jag
7. När är du född? - 7 mars 1990
8. Klass? - HP3A
9. Vilket år tar du studenten? - 2009 :D
10. Något jobb? - Näpp
11. När ska du sova ikväll? - Det vet jag inte, när jag blir trött.
13. Duschat idag? - Japp
14. Kramat någon idag? - Ja, min pojkvän :)
15. Pussat någon idag? - Ja, pojkvännen här med ;)
16. Vad har du ätit? - Idag? Tacos typ.
17. Dagens klädsel? - Stickad tunika(?) med leggings
19. Dagens sötnos? - Daniel
20. Dagens roligaste? - Hm, jag vet inte :)
21. Har du många vänner? - Tillräckligt med bra iallafall.
22. Hur många har du kysst? - I hela mitt liv? Eller idag? Isf så är det en :)
23. Vem kramade du senast? - Daniel
24. Hur många vill du ha sex med? - 1 ;)
25. Hur många har varit otrogna med dig? - Vetej.
27. Har du pojk-/flickvän? - Aa pojkvän :)
28. Vem pratade du med i telefon senast? - Min farbror nyss
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? - Jennie: Hehe Okej..


FAVORIT:
31. Film? - Ingen speciell som jag kan komma på så här på rak arm
32. Låt? - Finns flera (Y)
33. Mat? - Tacos kanske
34. Dryck? - Saft/juice/vatten/cider hahah nej men ingen speciell, typ allt som ni märker ^^
37. Stad? - Äh vet inte.
38. Land? - Nåt varmt ?
39. Ämne i skolan? - Just nu känns det som inget för allt är drygt. Isf Handel, svenska kanske.. eller jag vet inte.
40. År? - 2008, då jag och Danne blev tsm ;) Men 2009 ska bli lika grymt :D


SENASTE:
41. Personen du tänkte på? - Danne
42. Personen du kysste? - Danne det med
43. Gången du spydde? - Minns inte när det var men inte allt för längesen jag var magsjuk :(
44. Gången du grät? - Hm igår kanske
45. Pizzan du åt?  - Vet inte
46. Gången du var i göteborg? - För något år sedan
47. Gången du var i stockholm? - Åkte igenom det på lovet
48. Gången du var full? - Ca. en månad sen
49. Gången du var hög? - Haha varje minut som går såklart... xD Not.
50. Personen som såg dig gråta? - Det var jag själv

ANTINGEN ELLER:
51. Svart eller vitt? -  När man säger så tänker jag på färgen på kläder, så svart..  fast ändå båda.. -.-
52. Hund eller katt? - Katt :) Min katt Smulan såklart <3
53. Ut och festa eller hemma och mysa? - Båda ju, älskar att mysa med Danne men det är kul att festa också! Beror på vilket humör man är på.
54. Tv-spel eller datorspel? - Åh palla, spelar ingen roll alls för brukar inte spela
55. Singel eller upptagen? - Upptagen, med Daniel ;)
57. Lunarstorm, helgon eller playahead? - Ingen av dom är väl speciellt roliga !?
58. Ragga eller bli uppraggad? - Uppraggad
59. Big brother eller paradise hotel? - Big brother, för såg aldrig på Paradise hotel
60. Svart hår eller blont? - Beror på vem det är på, på mig är det blondt isf.
61. Blåa ögon eller bruna? - Båda är fina, men säger nog blåa ..
62. Choklad eller lakrits? - Nja inte så hemskt förtjust i någon av dom, men choklad då.
63. Göteborg eller stockholm? - Äh säger väl Sthlm
64. Högerhänt eller vänsterhänt? - Höger
65. Coca cola eller fanta? - Fanta
66. Pizza eller kebab? - Det vet jag inte.
67. Randigt eller prickigt? - Spelaroll liksom? Randigt då
68. Älska eller älskas? - Båda två.
69. Leva eller dö? - Leva

ANTAL:
70. Personer du älskar? - Daniel, familjen & vänner
71. Personer du hatar? - Vet inte. Ingen speciell.
72. Personer som sagt jag älskar dig? - Men jag vet inte jag :P Danne, familj och vännerna
73. Personer du hånglat med inom en 24-timmars-period? - Vettefasen faktiskt.
74. Glassar du ätit på en dag? - 56, nerå! Inte en aning.
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? - Ingen bestämd
76. Gånger du haft minnesluckor? - Några ggr
77. Piercingar har du? - Ett i vardera öra
78. Personer du saknar just nu? - Daniel
79. Gånger ditt hjärta brustit? - Vetinte



VEM:

80. Vill du kyssa nu? - Danne såklart
81. Ska du träffa imorgon? - Dom som jobbar imorgon på praktiken, familjen och sen vet jag inte?
82. Sjöng du senast för? - Mig själv haha
83. Hade du senast en msnkonversation med? - Anna
84. Spelade du tv-spel med senast? - Haha Danne
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? - Min Daniel bara
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? - Tessan :D Hahah, skoja Tessan ;) klart jag inte vill det. Ingen ska få en sten i huvudet.
87. Förtjänar att dö? - Ingen
89. Vill du sova brevid inatt? - Danne :)



VAD:

90. Gör dig glad? - När mina nära & kära mår bra och är glada! Och självklart Daniel gör mig happy :)
91. Gör dig ledsen? - När mina närmsta mår dåligt
92. Vad vill du helst göra nu? - En utomlandsresa till ett varmt land med Daniel
93. Önskar du att du slapp göra? - Slippa gå i skolan
94. Vill du ha nu? - Mera lov
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? - Haha ett år dit, men kan väl säga en ny mobil då.
96. Längtar du till? - Studenten -09
97. Tycker du om dina betyg? - Kan ju alltid bli bättre
98. Ångrar du i ditt liv? - Mycket man ångrar, mycket man inte ångrar
99. Är det bästa som har hänt dig? - Daniel (14/3-08) <3


Lugn men trevlig torsdag

06:00 ringde min klocka och jag fattade ingenting, gud så trött man är den tidpunkten på dygnet. Efter att ha snoozat ett tag steg jag upp och tog en dusch, sen bar det av till praktiken som jag gör varje torsdag & fredag under trean för er som inte visste det. Gud så trött man är på praktiken varje gång, speciellt på förmiddagen innan lunch. Men inte undra på det då, man går ju upp så tidigt. När klockan blivit 15:00 slutade jag och tog bussen till älsklingen för att hämta grejer jag behövde som jag glömt :) Love you!
Sen hämtade pappa & mamma upp mig och vi åkte hem. Då gjorde jag och min mor tacos tillsammans. Efter det har jag suttit här bara för att smälta maten hehe ^^

Förresten, Johanna (min schyssta granne:D) 
http://jossehannaa.blogg.se/ är blind, jag cyklade förbi dig tidigare när du kom och gick från bussen men inte fan såg du mig .. Haha, knappt en meters avstånd ^^

Nej men nu funderar jag på att rensa här i mitt rum och slänga massa skit man sparat på sig, även rensa ur byrån så man kan stänga och öppna den igen utan att behöva ta i med våld xD

Slänger nog in ett inlägg sen med en lista eller något jag inte brukar skriva om.

Tack & hej :)

/ Jossa



Freedomland & Oliver Twist

Såg dessa filmer med min pojkvän idag :) <3
Tyckte dock att Oliver Twist var bäst, men båda var bra!




Om filmen
En blodig och chockad kvinna kommer in på akuten. Hennes bil har blivit kapad och i baksätet ligger hennes son kvar och sover. För polisen Lorenzo beskriver hon hur en svart man tvingat henne att lämna ifrån sig bilen och att det skedde i gettot där hon arbetar som lärare. Ett stort polisuppbåd spärrar av området och snart börjar upproret pyra hos invånarna som känner sig oskyldigt anklagade. Med hotande raskravaller jagar Lorenzo tillsammans med mamman efter kidnapparen för att om möjligt hitta pojken innan det är försent... Samtidigt börjar Lorenzo ana att något inte stämmer i mammans berättelse.





Om filmen
Den föräldralöse Oliver Twist är gatubarn i London. Oliver hamnar i klorna på den ökände skurken Fagin som lär upp pojkar till skickliga ficktjuvar. Hans gäng gör stadens gator osäkra och råkar ut för många äventyr. Den kriminella banan är ingenting för Oliver Twist, som gör allt han kan för att smita från Londons värsta skurktillhåll.

Du & jag :)


Idag har jag och Danne varit tsm i ett år & en månad :) Du & jag, det är så det ska va. Jag älskar dig <3

Inatt sov jag hos Danne igen, men idag åker vi till Bomhus till mig och sover där en natt :) Vet inte vad vi ska hitta på men något blir det nog. Imorgon börjar skolan igen också efter detta underbara lov, det känns piss -.- Men det är inte långt kvar till studenten så vi har något att se fram emot. Tur att skolan börjar med en mjukstart, lite sovmorgon och slutar tidigt, så det är härligt.
 
Ni missade väl inte det roliga programmet "Ballar av stål" igår hoppas jag ;) Fast förra veckans program var roligare men man fick sig ett skratt ändå! Missade ni denna vecka, så missa isf inte nästa ;)
http://kanal5.se/web/guest/ballaravstal/webbtv  - Här kan ni se programmet om ni missade det.

Nu ska jag kila, ha det bra allihopa.

/ Jossa

Bedtime stories



Haha, denna film såg vi bland annat i skåne,
kanske lite barnfilm då men lite rolig också ;P


Filmfakta
Hotellvaktmästaren Skeeter Bronson brukar berätta sagor för sina syskonbarn och upptäcker en dag att berättelserna på något magiskt sätt blir sanna. Skeeter försöker utnyttja denna otroliga chans att ändra sitt liv till det bättre, genom att brodera ut den ena mer fantastiska sagan efter den andra. Och där kunde det slutat lyckligt som en saga. Om inte barnen envisats med att bidra till berättelserna på ett sätt som får Skeeters tillvaro att vändas helt upp och ner och ut och in.


Borta bra men hemma bäst

Inatt kom vi hem till Gävle igen, bilresan kändes lång och jobbig, men väl framme skjutsade pappa mig till älskling! Så jag har sovit här inatt, mysigt :) Saknat dig <3
Skåne-resan skulle jag absolut kunna tänka mig en repris i.

Idag  vet jag inte vad som händer, mest bara umgås med Danne :) Hoppas vädret blir en aning bättre så man kan ta sig en härlig vårpromenad.

Jag hinner inte skriva mer nu, kanske senare! :)

/ Jossa


Påskafton

Glad påsk på er allihopa :)



Kiss kiss bang bang


Såg den här filmen på bilresan :)
Det är inte den sämsta men heller inte den bästa jag sett.
Men den var väl bra :)


Om filmen (taget från internet)
Med polisen i hälarna försöker småtjuven Harry Lockhart gömma sig på vad som visar sig vara en audition till en deckare. Innan han vet ordet av har Harry blivit upptäckt och flygs till en provfilmning i Los Angeles. För att få den rätta känslan för sin karaktär får Harry hjälp av privatdetektiven Perry van Shrike. Därmed har Harrys problem bara börjat ...


Låång bilresa

Ja det var det tamefan, vi åkte hemifrån vid 05.00 och lämnade Smulan hos mormor sen var bilfärden mot Skåne. Det var inte så mycket trafik ute så det tog ca en timma snabbare än räknat! Härligt det, nu är jag så trött så det blir väl tidigt ikväll kan jag tänka mig. Gud så tråkigt det var att sitta i bilen såå många timmar alltså. Efter vi åkt ca en halvtimme tog jag upp datorn, snacka om rastlös ^^ Blev massa musik & film. Men tänker dock inte berätta vad som händer här nere hihi. Och jag måste bara berätta att här nere har jag gått med linne idag, det är så skönt väder här nere soligt o allt :) Det blev varmare och bättre väder ju längre ner i landet vi kom, så skönt alltså!

En liten rolig händelse i bilen var att jag som har sån fobi för småkryp såg en spindel och började skrika lite, så började brorsan skratta och reta mig för jag var så fånig! Sen säger pappa att spindeln är ju precis bredvid dig Kristoffer. Haha då började han vifta med en karta för att den inte skulle komma på honom, sen skulle han slänga ut spindeln från fönstret och kartan råkar självklart flyga iväg och kom på bilden bakom. Haha ååh duktigt.


Sen gjorde bror min att jag kände mig lite dum. Han började babbla något om att han skulle lyssna på musik men trodde att han hade glömt hörlurarna.
Pappa: Men jag kan sätta på musik
Jag : Jag har iallafall hörurar med mig och min freestyle också så jag kan lyssna på skivorna jag tagit med
Brorsan: Men ååh Josefin, du kan ju lyssna på det i datorn, var lite modern!!!!

Nej men nu ska jag fortsätta här sen blir det talang :)

Ha det bra!

/ Jossa

              
Talang 2009                                  Här i Skåne ploppar det upp
                                                        massa vitsippor och tussilgagor!                               

Långfredag

Jobbigare än jobbigast att gå upp kl 03.30 när kl ringde, tippar på att jag sov ca 2 - 2½ timme inatt :/

Men nu drar vi iväg över påsken till Skåne, kommer troligen inlägg här ändå så håll utkik :)
Så ha det bra här i Gävle!

Ha en trevlig långfredag, byebye :)


Skärtorsdag

Skärstorsdag, vilket innebär att alla små påskkärringar plingar på överallt och vill ha godis hehe ;) Och det är även endast två dagar till påskafton. Årets påskafton kommer inte firas som alla andra år, ska nämligen äventyra mig med familjen neråt i landet till Skåne.

Dagen har inte erbjudit så mycket händelser än andra dagar utan jag vaknade upp hos älskling och vi hade en trevlig mysdag :) Sen kom pappa och hämtade mig, så nu är jag i Bomhus. Jag har packat i sista sekunden tills imorgon, vilket inte är likt mig, dock hade jag lagt fram typ allt jag ska ha med mig för ett par dagar sen! Annars har jag inte hunnit med mer än packningen hemma idag, ska verkligen försöka lägga mig i hyffsad tid ikväll, väckarklockan står på 03:30 imorgon. Det är ingen rolig tid det, men på tanke att bilresan är väldans lång så kan man ta sig en tupplur där. Självklart har man laddat med lite godis, nötter och filmer till bilresan så jag hoppas den går fort =P

<3 Jag älskar dig Daniel, du är guld värd :)


Ska också passa på att berätta att igår träffade jag Tessan, vi tog en promenix i Hemlingby, det fick bli 5km :) Skönt!!
Pratades en hel del trevlans det <3

Nu ska jag ta och fixa lite mer här, ha en bra kväll allesammans.

/ Jossa




Otursdag?

Ja, jag tror faktiskt jag hade en otursdag igår!
Det började på morgonen då jag sprang in med huvudet i hatthyllan i hallen, ont gjorde det och bulan ömmar än :P
Sedan var jag och Danne ute och letade en liten stock till ormen i skogen, men när vi skulle gå ut därifrån klev jag rakt ner i ett dike som var täckt av snö och jag ramlar på asfalten, haha det borde sett väldans roligt ut. Mobilen flög åt helskotta, men pappa som var i luren märkte ingenting utan fortsatte att babbla. Då visste jag inte om jag skulle skratta eller gråta, fy sjutton vad det gjorde ont och sved i såren på händerna. Jäkla grus!
Tro inte att det var det enda som hände mig, på kvällen lyckades jag stänga toadörren med världens fart rakt på skallen! Hur fasen lyckas man ha huvudet i vägen? Rakt på pannan, men som tur är blev det ingen bula. Sedan lyckades jag väl med mindre olyckshändelser också.

Men jag undrar verkligen, hade jag en otursdag eller är jag bara jävligt klantig?

/ Jossa



Nattugglor

Kvällen igår var supertrevlig :) Som jag skrev var Dannes syrra & kompis här på besök, vi spelade kort, var ut en sväng, var till Dannes syrras nya lägenhet  på en snabbtitt och mer.. :) Dom var här några timmar in på natten innan dom återvände hem! Vet inte riktigt när vi somnade sen, men det började bli morgon iallafall haha ^^

Förutom att min pojkvän är världens bästa så är han väldigt galen ibland å. Igår på kvällen kom han hem med en orm som har köpt. Oh noo, jag tycker de är lite läskiga, tur att de är instängda iallafall  -.- Men man vänjer sig väl.
Dom skulle mata ormen med en mus igårkväll också, dock en levande. Jag hade inte hjärta nog att sitta och se det. Musen var så söt och hjälplös! Jag vet inte hur många gånger jag bad om att få ta hand om musen istället för att ge den som mat till ormen, men icke.. Ormen lär ju ha mat den å. Nästa gång tänker jag inte kolla alls, jag tycker det ser så obehagligt ut.


Nej men nu ska jag kila in i duschen, innan man ska på dagens äventyr.

Ha en trevlig dag.

/ Jossa


Tesugna Josefin

Härlig måndag må jag säga! Sov till halv tolv, chillade hela förmiddagen och tog sedan bussen till Danne! :) Vi har haft en trevlig dag tycker jag, vi har bland annat lagat mat tsm och besökt lite folk. Dagen är dock inte över ännu, vi ska väl hitta på något mer att göra nu ikväll :) Jag har iallafall druckit två sorters te idag, Earl grey och Forest fruit. Båda är så goda :) Har ni inte druckit det någongång borde ni prova!

Har inget mer att skriva, så ha en trevlig kväll för det ska jag minnsan ha :D



Och en sak till bara, Danne .. du är underbar :)

/ Jossa




Här spelas ..

Darin Zanyar - Breathing your love (lugna versionen)


I love you

Godmorgon allihopa, eller god förmiddag ska man kanske säga nu ^^
Jag sitter här i min ensamhet på rummet och lyssnar på musik,  haha! Men ska snart ta mitt pick och pack och åka till älskling och sova där :) Det blir trevligt, vet faktiskt inte vad vi ska göra men det visar sig! Vi ska åtminstone till hans syrra och kika på hennes nya lägenhet :) trevlans trevlans!


Jag älskar dig Daniel, du är den bästa <3


Slänger kanske in ett inlägg hos Danne senare! :)

Ha en bra dag

/ Jossa


Städlust

Ja tro det eller ej, men jag känner för att städa och göra snyggt på rummet ^^ haha, eftersom det inte är ofta man känner så lär man ta vara på det. Sätter man på musik så går det så mycket fortare och blir dessutom roligare (kan det egentligen vara kul att städa?).

Efter besöket hos mormor så var vi hela familjen ut till "landet" och hälsade på en familj vi känner som bor där =P Eller vi skulle snarare gratta en av dom :) Alltså jag vettetusan om jag skulle klara av att bo på landet, det är så skitigt o lerigt osådär. Eller kanske inte alltid då. Men jag är nog en sådan som trivs närmare stan :)

Jaja nog om det, ska strax sätta igång städningen. Men först lär jag berätta att jag valt ut lite program som jag ska söka till på Högskolan, så det känns skönt att veta vad man ska söka! Hoppas bara det känns lika bra senare ..
Nu ska jag bara priotera ordningen på utbildningarna i nån dag och sen är det dags att söka :)

Ha en fortsatt trevlig kväll.

/ Jossa




Här är man förberedd med städredskapen i högsta hugg xD

Ingen söndagsångest

För en gång skull har man inte söndagsångest :) Haha, så underbart med lov!

Så drygt att man vaknade tidigt idag, va sjutton jag vill ju sova när det är lov men icke. Så jag har bara chillat hela morgonen och lyssnat lite på musik :) Snart ska jag och familjen till mormor för att käka!  Hade egentligen inget vettigt att säga men .. jag hade något i huvudet men glömde.. aja.. Nu ska jag ta Smulan och vandra över till mormor.

Ha en trevlig dag

/ Jossa


Smulan slickar glass eller något från mitt finger.
Min gulleplutt.

Darin Zanyar

Förresten så var Darin på tv idag om ni är intresserade ;)
Han uppträdde med låten Runaway från nya skivan Flashback i Babben & co.
Hoppas väl inte att ni missade det, för det gjorde inte jag iallafall xD
Det var good good.

/ Jossa


Svårt beslut

Ibland tycker jag man ställs inför svåra beslut, vilket jag faktiskt utsatts för nu! Jag ska nämligen plugga på högskolan men det är så svårt att bestämma sig vilka program man vill söka till. Därför var jag och Linnea på besök hos högskolan idag för att få lite mer info om allt, inte för det var till så stor hjälp tycker jag! En sak var lite kul .. Vi skulle gå med i någon grupp med en guide, då trodde jag att vi skulle gå runt lite i skolan och kolla på olika program de presenterade men icke sa nicke. Jag och Linnea och ett gäng 50 plusare gick på en guidad tur runt skolan och där de berättade om byggnaderna och hur de fick namnen på de och allt sånt. Inte speciellt nödvändigt vill säga haha, men vi gjorde det iallafall och inte hittar jag bättre där ändå :P

Efter det promenerade vi i den underbart härliga vårvärmen till stan och köpte glass :) Det var modevisning på Nian men det missade vi för det tog slut precis när vi kom dit, lyckat :P Men då träffade vi på Kajsa istället, så vi gick och pratade litegranna :)
Sen köpte jag och Linni två armband också, likadana till och med hehe! Najsiga var dom iallafall :) Ett flätat armband från Kicks i typ läder och ett silvrigt armband från Glitter som man kan köpa berlock till :)

Sen vidare till älskling för att umgås lite, mys <3 Vi satt ute på balkongen och snackade lite och njöt av vädret oså :) Men nu är jag hemma i Bomhus igen och har inte en aning om vad jag ska hitta på, tänkte vara hemma och chilla bara för är rätt så trött.

Måste bara berätta att jag varit på så bra humör idag, borde bero lite på vädret eftersom det varit så varmt och skönt :) Men också för att jag träffade mina snälla kompisar och min underbara älskling! :)

Får väl se om det slinker in ett inlägg senare, eller om det blir imorgon?

/ Jossa

 
Flummig bild, värsta dåliga bilden men det är mobilkamera..
Knäppte i en liten spegel hehe! Man ser dock örhängen,ring,armbanden,leggingsen,linnet jag köpt :)
Inte för att man ser så jättebra då...


Lov underbara lov

Ja äntligen är påsklovet här, efterlängtad som loven alltid är :) Fast på något sätt tycker jag att tiden mellan förra lovet och det här lovet har gått ganska så snabbt. Veckorna bara rusar fram och snart tar jag man studenten :) Jippi.

Idag är det ju fredag, jiiho vad underbart! Praktiken var väl detsamma som igår & otroligt jobbigt att gå upp! Tur att min gulliga pojkvän ringde och fick liv i mig efter att jag hade snoozat i en halvtimma! Haha. Efter praktiken tog jag mig en snabb sväng på stan då jag inhandlade leggings och långt linne på Bikbok, örhängen och ring på Glitter :) Tänkte ta kort på allt och lägga ut men har nämligen glömt sladden till kameran hos Danne så jag tar väl en bild från deras hemsida.

Efter den svängen åkte jag hem till Danne och umgicks med han ett tag :) Myspys! I love you. När jag kom hem därifrån tittade jag, mamma & pappa på Talan 2009 som hade säsongsstart idag :) Mysigt det med!

Nej men nu kommer jag inte på något mer att skriva, det står stilla i huvudet .. Kanske beror på tröttheten? :P

Goodbye

/ Jossa

Linne från Bikbok. Fast jag har i svart! 
Lite genomskinligt brottarlinne från Bikbok.
Fast jag tog självklart den i svart men fanns ingen bild i den färgen :)
Äsch jag får väl lägga in allt annat någon annan gång, finns ju inga bilder på hemsidorna.

Kvällsdax

Jag slänger in ett litet inlägg för Tessans skull innan jag går till sängs :) Jag tänkte mest bara berätta vad jag har gjort idag och det är inte mycket! Klockan stog på 06:00 imorse och jag som inte är en morgonmänniska snooza ungeär en halvtimme xD Men som tur var hann jag med morgonens sysslor innan jag tog bussen till praktiken som började 08:00. Dagen på praktiken var väl lite sisådär, rätt mycket folk var det i butiken iallafall :)

När man äntligen var hemma från denna jobbiga dag, har jag i princip resten av dagen bara suttit här och glott på datorn :) Annars har jag bara busat lite med Smulan och lagat mat till allihopa här hemma!

Nu ska jag lägga mig och se lite 2½män tror jag :) Godnatt gott folk.

/ Jossa


Välkommen till min nya blogg!

Efter en massa om och men & en hel del tjat skaffar jag en blogg också!
Tiden får visa hur intressant & hur mycket jag kommer skriva här.
Troligen blir bloggen trevligare med tiden när jag kommit in i skrivandet.

Tack & hej


/ Jossa

RSS 2.0