P a r t y





Ha en trevligt valborg :)

T j u v l y s s n a t . s e

Pressbyrån, Sundsvall

En man ~25-30 går fram till kassan och beställer en korv från kassörskan ~50.
Kassörskan: Kokt eller grillad?
Mannen: Vad är det för skillnad?
Kassörskan: Den ena är kokt och den andra är grillad.
Mannen: Okej, då tar jag en kokt.



Flyg mot Arlanda från Egypten

Flygningen närmar sig sitt slut. Under hela resan har en pojke ~3 fört ett himla liv, samtidigt som hans mamma har varit passiv, och samtliga passagerare är trötta på att lyssna till hans skrik.
Pojken: Mamma, mamma, vi landar!
Mamman: Jag vet gubben, snart ska vi gå av.
Pojken: Kan jag hoppa av nu?
Man ~40 (några rader bakom): Ja, snälla gör det!



Coop, Holmsund

Två killar ~20 står och diskuterar filmen Taken.
Kille 1: Gud vad hemsk den filmen är.
Kille 2: Ja…
Kille 1: Tänk om någon skulle kidnappa min flickvän och sedan försöka sälja henne till någon rik snubbe. Tänk dig. Det skulle vara så hemskt.
Kille 2: Oroa dig inte.
Kille 1: Nej, men tänk OM!
Kille 2: Hon är nog inte värd så mycket i alla fall, men det räcker nog till en fika.


Sista april

Idag är det sista april, tänka sig vad tiden går fort ibland. Ikväll blir det iallafall partaj men innan blir det till att följa med mamma och pappa för att storhandla (om det inte blir för sent) och sedan åka till Danne för att göra mig iordning inför kvällens bravader.

Är helt klar med pluggandet för denna vecka vilket känns härligt. Skickade in arbetet igårkväll och idag skrev jag utvärderingen i processdagboken om kursen gång och min utveckling och vad jag lärt osådär.

Jaha, vad ska jag göra nudå? Jag är uttråkad, spelade wii och dansade dansmatta för ett tag sedan också, ett bra sätt att fördriva tiden på :) Men nu kanske det blir till att läsa lite bloggar eller kanske om man ska se gårdagens avsnitt av Bella & Tyra show? :) Det återstår att se!


Morgonmöte med skolan

Godmorgon.

Jag har redan hunnit med ett möte med läraren inför nya kursen med PBL-gruppen min. Nu lämnar vi Vetenskaplig metod och socialpsykiatri och går över till Hälsa och psykisk ohälsa bland barn och ungdomar. Jag tror och hoppas kursen vi ska påbörja är mer intressant :) Det är även den sista kursen denna termin och efter detta väntar sommarledighet :D Efter sommaren påbörjar jag termin tre.

Nu: Wii-spel ;) Måste fördriva tiden lite, har lite tråkigt :P

Stan med K - L - H

Tjenixen

Idag blev det en cykeltur till stan för att först möta upp Kajsa, vi gick runt och kikade och babblade :) Sedan efter ett tag träffade vi Linnea och hon hängde med :) Därefter kom även Hanna och då blev det en fika för oss alla på Waynes, det blev en god frukt/bär-smoothie. Efter ett antal timmar på stan cyklade jag hem igen och det var minsann en trevlig dag med brudarna <3 :)
Hemma igen så promenixade jag och Linnea och busade med hennes söta hund osv. Nu är jag hemma och ser på tv och tar det lugnt, hela dagen har varit i full rulle, men även rolig också :)

PS. Skönt att ha inlämningen av arbetet klart, u n d e r b a r t ! !
PS. 2. Kommer jag ihåg ska jag på förmiddagen imorgon lägga in lite videos från när jag och Linnea busade och gjorde tricks med hennes hund idag ;)

Today

Dagens humör: På bra humör
Dagens klädsel: Leggings, linne och ett långt linne över
Dagens frisyr/smink: En "bulle", dock går det nästan inte att göra en sådan längre när jag klippt mig, men en liten bulle gick det att göra ;) Och mascara
Dagens planer: Ska till stan om ett tag med Kajsa och Linnea, ska även träffa Hanna senare med :)
Dagens väder: Idag är det grått och trist
Dagens vill ha: Massa shoppingkassar med mig hem från stan, dock håller inte ekonomin för det nu ;)
Dagens tråkigaste: Vädret hittills, det känns alldeles för grått idag
Dagens köp: Ingenting ännu
Dagens bästa: Att jag ska träffa tre underbara vänner; Kajsa, Linnea, Hanna <3
Dagens tanke: Hm, om imrogon tror jag, imorgon är det sista april och party ;)


Ett morgoninlägg

Godmorgon.

Klockan är nio bara och här sitter jag och tänkte precis läsa igenom mitt arbete för sista gången (tror jag) innan jag skickar in det. Man blir lika nervös varje varje gång man ska skicka in ett individuellt arbete eftersom man inte vet om man fattat instruktionerna rätt (de kan vara lika knasigt förklarade ibland) eller om man ens gjort något rätt i arbetet. Men egentligen behöver jag inte vara nervös, man gör ju sitt bästa och hoppas på att det räcker :) Gör det inte det, så är det bara att göra om uppgiften eller om man får göra en komplettering. Det blir alltid bra i slutändan!

Nog om pluggsnack tycker jag, haha. Jag tänkte nu prova vågtången (se bild) i min nya frisyr, jag vet inte om det kommer bli så fint då jag klippt mig rätt kort. Kan ju knappt ha hästsvans för det ser lite småroligt ut, hihi :p


Dagen idag

Godkväll på er :)

Efter jag läst igenom och finslipat på den individuella examinationsuppgiften blev det en tripp till älsklingen :) <3 Sedan cyklade jag hem igen och åt med familjen. Därefter umgicks jag med Linnea resten av kvällen, vi tog en promenad och köpte en glass och även pratade en massa minnen och om den blivande kretaresan och kikade på massa urgamla klipp på youtube på låtar vi lyssnade på vid 12-15 års åldern ungefär :) Trevlig kväll må jag säga.

Nu ligger jag i sängen och ser Efterlyst och tänkte kika in på bloglovin också, där kan man ju inte hålla sig borta, det är ju roligt att läsa och följa bloggar :D



En ny frisyr

  

Igår var det dags för klippning för mig. Det behövdes verkligen för det var bra längesen jag klippte mig och jag hade fått jättelångt hår. Frisören sa till mig att mitt hår var jättelångt och att jag hade jättemycket hår när han skulle sätta fast sånna där klämmor i håret, eller spännen eller vad det heter.

Iallafall så är det slitna borta vilket är skönt och mer än en decimeter klipptes bort, oh jisses vad annorlunda det känns. Speciellt när det plötsligt blev så lättskött och att det går hur fort som helst att duscha håret.

Dock tycker jag inte riktigt bilderna är rättvisa över hur frisyren är, men iallafall så är huvudsaken att jag är nöjd :) Skönt att slippa det där långa "fågelboet" som hängde ner till knäskålarna, hahah. Överdrev kanske lite ;)


Vår vår, fina vår

Åh jag måste bara berätta att jag såg så fina vitsippor när jag cyklade till stan igår, vårkänslorna väcks ännu mer. Såg ju även tussilagon men de har funnits några fler dagar åtminstone. Förresten på tal om vår, jag såg ju första humlan också! Haha, nörd man är. Men hur härligt är det inte med vår? :) Snart kommer sommaren hörrni!

 


Bakning på gång

Hej på er!

Så här kul att jag haft ikväll.. först lite dans på dansmattan och sedan bakning av bröd. Kika in på denna sida för att baka lika bröd som jag gjort, dom kommer nog bli väldigt goda (;

"http://www.recepten.se/recept/frukostbullar.html"


Bella & Tyra show

Sitter just nu och ser på Bella & Tyra show som egentligen gick i torsdags men som jag missade. Programmet är lite roligt så inte ska jag missa det inte (:
Dock var veckans gäster Glamourama, såg aldrig det programmet så jag visste ju inget om dom men det går ändå att se veckans show :)

Här kommer ni till hemsidan där ni kan se programmen: http://nyheter24.se/bella-tyra-show


Godmorgon

Godmorgon lär jag säga med tanke på vad klockan är nu, jag vaknade utav en läskig dröm vid halv åtta-tiden och kunde inte somna om så varför inte gå upp och sätta igång med pluggandet istället?

Så nu blir det till att skriva på min examinationsuppgift ! Så jag skriver mer senare.

En trevlig stadentripp med Linnea

Tjena!

Hoppas ni haft en bra dag. Det har jag faktiskt haft, för jag har nämligen trampat in på cykeln till stan för att möta Linnea där vi gick runt i ca. 5 timmar eller något sånt. Det inhandlades en ny bikini för der var välbehövligt till sommaren samt en present till bror min som fyller snart. Det var iallafall en trevlig dag idag med Linni :) <3
Väl hemma igen följde jag med mamma till affären för att handla lite saker. Nu är jag hemma igen och snart är det dags för Svenska hollywoodfruar :) Missa inte det.




Dagens lista

Dagens humör: Rätt så bra :)
Dagens klädsel: Leggings, linne och ett långt linne över
Dagens frisyr/smink: Inget mer än en toffs på huuvdet och mascara
Dagens planer: Staden med Linnea och kanske att Hanna kommer och sällskapar också :)
Dagens väder: Det ser rätt fint ut, vårvärme! :)
Dagens vill ha: Massa pengar
Dagens tråkigaste: Hm, pluggningen kanske?
Dagens köp: Ingenting
Dagens bästa: Att jag snart ska sätta mig på cykeln i det fina vädret och trampa in till stan och möta upp Linni och kanske Hanna :)
Dagens tanke: Inget speciellt just nu iallafall. Lite kring min uppsats som ska inlämnas sista april kanske..

 

My shocking story; My big foot

Just nu visas ett programkanal fem som heter "My shocking story; My big foot". Det handlar om en kvinna på 45 år som alltid har haft en svullnad på sitt ena ben. Genom åren har hennes ben blivit allt mer svullnare och det har lett till lymfödem (Lymfödem är en svullnad som uppkommer när lymfvätska samlas i kroppen, ofta i en arm eller ett ben, taget från www.vardguiden.se).
Hennes fot och ben är så stort och infekterat att det inte ser verkligt ut och allt detta påverkar allt hon gör och även hennes lilla 8-åriga dotter. Ni kan ju tänka er själva att ha ett ben med 102 cm i omkrets och som väger 39 kg bara ett ben!

Kika in här för att se hennes berättelse: http://www.yourdiscovery.com/video/my-shocking-story-my-big-foot-treatment/ 


Besök av Linnea :)

Sedan jag skrev sist har jag hunnit med att dansa dansmatta och spelat wii med Linnea, det var trevligt och imorgon ska vi träffas igen :) Efter det blev det mys med Smulan min söta lilla katt och nu ser jag tv och läser bloggar. Hade så många nya inlägg på bloglovin efter helgen, men det gillas :) 

Och har ni tråkigt, tryck då på femman, det är nämligen Ballar av stål just nu, kan vara lite småroligt ibland att se på :P Just nu är det En jobbig jävel som visas, själv tycker jag han är en av de tråkigaste. Han är verkligen jobbig och trök.



Nej men nu åter till bloggarnabloglovin :)

Söndag och snart dax för skola igen

Hej på er.

I helgen har jag varit dåliguppdateringar här, men jag har haft en sådan mysig och rolig helg med älskling så jag har haft fullt upp med det. Ett plus är vädret, denna helg har bjudit på finfint väder och det gillas väldigt mycket. Men nu till det tråkiga, det är söndag och imorgon är det dax igen för pluggeri. Oh nooo. Så nu är jag iallafall hemma i Bomhus igen och inväntar en skolvecka igen. Vad som händer idag har jag fanimej inte en aning om, haha. Men nu tänkte jag iallafall börja med att läsa lite bloggar tror jag :)

Skriver mer senare! :)

Grilldax

Hello.

härligt det är med helg, speciellt när solen skiner och det är underbart väder och även att jag är med min älskling. Det gör saken ännu bättre :)

Igår blev det som sagt i förra inlägget firande av Dannes mamma som fyllde. Det var trevligt. Idag har ingenting i princip hänt, vi har haft en chill- och slappdag och tog oss nyss en härlig vårpromenad. Danne satte nyss igång grillen så nu ska vi snart börja grilla. Vårkänslorna är tillbaka nu igen, det är skönt det. Nu får vi hoppas på att snön inte kommer tillbaka mer förrän i november ;) 

Nu: Grilltime!


Lite utav min dag

Tjenixen!

Kom nyss in igen, vi har varit hos Daniels mamma för att gratta henne, graaaattiiis :) Där blev vi bjudna på smörgåstårta och vanlig tårta. Nu ska Daniel käka mat och jag tänkte slappa en stund innan vi ska hitta på något. Vi ska iallafall över till hans mamma igen för lite mer firande ikväll, hon fyller ju trots allt femtio år :)

Nu: Fråga om Daniel vill ha hjälp med maten och sedan slapp en stund :)

Morgonrunda i solen

Tjenatjena!

Igårblev det en massa lekande med Dannes brorson, han är allt för gullig. Sedan såg jag och älsk film också, American virgin hette den och var dålig :P Se den inte, se någon bättre film istället ;)

Imorse vaknade jag av att Dannes mobil ringde så jag klev upp då, det var väl vid halv nio. Sedan blev det en joggingrunda. Det är ett rätt skönt sätt att börja dagen på. Nu tänkte jag ta och göra mig iordning så ni får ha det så bra idag :)


Dagens..

Dagens humör: Helt okej, just nu gör plugget mig lite förbannad :P haha
Dagens klädsel: Mysisar just nu, bör väl byta om snart
Dagens frisyr/smink: Har inte gjort något hittills men det ska jag göra något åt snart med
Dagens planer: Pluggning till att börja med och senare vet jag inte, tog just en liten paus i pluggandet. Vad jag och älskling ska göra senare får vi se helt enkelt, vädret gör inte så att man vill gå ut precis
Dagens väder: SNÖ SNÖ SNÖ, Fatta? Snö i slutet av april. Skandal.
Dagens vill ha: S o m m a r - S o l - V ä r m e
Dagens tråkigaste: Faktiskt är snön som kommit tråkigare än plugget ;)
Dagens köp: Inget
Dagens bästa: Att jag just kikade på vädret på internet och det verkar bli finare väder i veckan
Dagens tanke: Vaaarför vinter igen? Vaaarför är plugget så drygt ibland? ^^

Vintern är tillbaka igen

Vintern är tillbaka, lustigt nog. Igårkväll snöade det lite och när jag vaknade för ett tag sedan var det snö på marken och snöigt väder. Huuua så arg jag blir, nu försvinner ju alla vår- och sommarkänslor :(

Jaja, nog om skitvädret, Godmorgon på er iallafall.

Hemma hos älskling

Som ni ser på rubriken är jag nu hos älskling, det gillas otroligt mycket. Vi ska snart se en film så jag tänkte bara slänga in ett godnattinlägg :)

Puss och kram!

Besök av Hanna och Linnea

Seminariet gick bra imorse och efter det blev det en massa plugg. Hanna och Linnea kom därefter och gick/åkte nyss hem, det blev wii-spelande och dansmatta som vanligt :D Men kul är det. Tack för besöket girls <3

Nu tänkte jag hoppa på cykeln och ta mig till A-berg hem till älsklingen, myspys! Vad som händer mer idag återstår att se! Ses senare, troligtvis :)


Seminarium-dags

Godmorgon.

Om ni undrar varför jag är uppe så pass tidigt vid datorn så är det seminarium om en kvart ungefär, vi ska sedan hålla på till klockan tio. Lite smått nervöst men så är det alltid för mig, men hoppas på att det går bra! Återkommer efteråt ;)


Min dag

Idag har dagen i stort sätt bestått utav pluggning, jag vaknade rätt tidigt och satte igång i princip direkt. Vid halv två hade jag och min PBL-grupp möte och gick igenom den sista delen av arbetet och inför seminariet vi har imorgon, ååh drygt med seminarium :(

Efter middagen åkte jag iväg med mamma och pappa för lite handling osådär. Väl hemma igen blev det lite träning på Wii och nu ser jag på tv och läser bloggar. Men ska försöka lägga mig i tid, är inte så duktig på det. Imorgon står klockan inställd tidigt.

Puss och godnatt

Några videoklipp

Jag och Linneas hund Hampus busar


Hampe gör ett trick med Linnea


Hampus spelar död


Min fina söta lilla älskade Smulan


Pluggandet tar snart över mitt liv?

Då var det dags idag igen, lika som igår och resten av alla dagar denna vecka. Pluggandet.

Alltså jag är otroligt less just nu på pluggandet och vill göra något roligt om dagarna när solen börjat kika fram och våren är här. Det kan bero på att vi läst två kurser i rad som är jättesvåra och som jag hade lite förkunskaper om.

Vad finns det att göra? Jo fortsätta slita med skolan så man klarar skiten allting. Nej men jag kommer vara glad efter min utbildning att jag lyckats passerat hela och har en bra utbildning i bagaget. Dock är vägen dit ganska lång ;)


Svenska hollywoodfruar



På kvällningen såg jag med mamma och pappa på Svenska hollywoodfruar och jag tycker programmet är så roligt. Vissa är
så blonda och blåsta så det blir underhållande, dock är det nog meningen men iallafall. Den person jag diggar mest i programmet är självklart Maria Montazami. 

Missa inte nästa avsnitt klockan 21:00måndag eller kika på avsnittenTv3 play om du klickar här!



Nu: 2½ men och sleeptime, godnatt.


Avatar, Old dogs och Upp

Dessa tre filmer har jag och älskling sett i helgen!


AVATAR
Den här filmen var första gången jag såg i helgen, jag lär vara den sista som sett den nu men den var så bra så jag skulle kunna se den igen. Filmen var spännande och häftigt gjord så den är absolut sevärd, superbra film!





OLD DOGS
Den här filmen var inte den bästa jag sett men inte den bästa heller. Visst skrattade man några gånger men det finns bättre komedier att se.






UP
Filmen såg jag och Danne med hans brorson och den fick bra betyg ifrån oss alla. En rolig barnfilm som var snyggt gjord. Figurerna var så söta i filmen också. Den tycker jag ni ska se, haha. Den var både rolig och lite sorlig, alltså berättelsen.


Tillbaka igen efter helgen !!

Nu är jag hemma igen efter en supermysig och härlig helg hemma hos min fina pojkvän. Stan och kortspelskväll och några enstaka goda cider hos hans syrra och hennes kompis var där med. Lördags blev det en promenad till Barcelona för mat, jag åt en god kycklingpasta och älsklingen tog en pizza. Det blev sedan storhandling på Willys och sedan en supermysig kväll. Söndagsförmiddagen gick åt till att städa i lägenheten och fixa snyggt överallt. Sedan bjöd vi över Dannes mamma och hennes kille på årets grilldebut :) Alla gillade maten och Danne är en sådan bra kock ;) Förresten, jag åt ju också frukostaltanen i solen, det var mysigt. Mot kvällningen såg vi film hos Dannes bror där brorsonen, hans mamma, och en vän till Danne var. Sedan gick vi hem och såg en film vi två, myys.

Jag nu har ni fått en liten överblick varför jag inte bloggat supermycket denna helg, har haft en supermysig helg med Daniel och jag kan säga att du verkligen är underbar.

J a g  ä l s k a r  d i g  ♥





Dagens lista

Dagens humör: Bra
Dagens klädsel: Leggings, långt linne och en kofta över
Dagens frisyr/smink: Fläta och mascara
Dagens planer: Städa med älskling och sedan bjuda hans mamma och hennes kille på grillat
Dagens väder: Skönt vårväder dock är det småkyligt i skuggan
Dagens vill ha: Mer helg, har haft det så underbart med älskling
Dagens tråkigaste: Att det är slut på helgen snart och imorgon är det pluggningsdax igen
Dagens köp: Inget
Dagens bästa: Älskling helt klart och även grillningen vi ska göra strax och frukost ute på altanen i solen
Dagens tanke: Att jag aldrig kommer släppa taget om min pojk! :)

Grilldebut 2010

Tjenixen!

Idag blir det debut av grillning, härligt vill jag säga. Daniel bjöd över sin mamma och hennes kille på grillat så vi ska sätta igång med det snart :) Efter besöket gått vet jag inte vad vi ska hitta på med det visar sig väl. Har alltid så roligt och mysigt med Daniel :) <3 Min sötnos!
Igår var det minnsan en riktig mysiskväll iallafall vilket bestod utav bland annat film och godis . Det är alltid nice det.



Såg på Tessans facebook att hon är fast i Turkiet eftre det där vulkanutbrottet och den där himlans askan som gör att man inte får flyga på vissa ställen. Hoppas du har det bra ändå Tessan, du får väl passa på att sola och bada och njuta av vädret ett tag till :)



Superhelg med älskling

Gårdagskvällen var mysig, jag och älskling var för på stan och kikade runt. Sedan mot kvällningen drack vi enstaka cider/öl på altanen i vårvädret. Dock var det lite kyligt så vi fick roa oss inne istället :) Kortspel, massa babbel osv blev det senare hos hans syrra och hennes vän. Trevlig kväll :)

Idag var jag på teater med mamma och pappa, kikade på Sara (en familj som vi är uppvuxna med) som är 12 år och som spelade så bra så, hela pjäsen var bra och alla som var med var duktiga. Efter det blev det en promenad till Barcelona där älsklis bjöd på mat, pizza för hans del och kycklingpasta för min. Nu ska vi hitta på något annat än att sitta här ;)

Älskar min daniel, har är världsbäst ! :) <3 Släpper aldrig taget om dig din gobit.

Darin - You´re out of my life


Fredag och helg, hur underbart är inte det?

Nu är det fredag och det känns hur härligt som helst. Försökte mig på pluggandet och det gick inte så jättebra, haha. Känns att det är helg nu så jag orkar inte plugga mer nu.

HEEELG!


Det krävs mycket för att klara av att sköta om 14 småbarn

Efter pluggningen idag åkte jag iväg med mamma och pappa till Valbo för lite handling och kiakde runt lite. Dock var vädret väldigt tråkigt, småregn i flera timmar var det. Sånt gillas verkligen inte, men den puttelilla snön som är kvar försvinner iallafall.

När vi kom hem blev det dansmatta för mig direkt, har ju inget att göra så lite rolig träning känns aldrig fel. Kikade efter det på ett program om en ensamstående mamma med 14 barn. Hennes vardag verkade väldigt jobbig med tanke på att började en unge skrika gjorde minst 7 till det också. Inte nog med det var åtta barn lika gamla, söta och små men väldigt drygt med åttlingar :P Ingenting jag skulle vilja ha iallafall, ett barn nöjer jag mig med, till en början såklart :)

  
Kika in här för att läsa mer om det om ni har lust för det: http://www.expressen.se/noje/1.1953900/darfor-ville-nadya-suleman-ha-en-stor-familj





Nu: 2½ men och sleeptime.

Today

Dagens humör: Helt okej, känns skönt med fredag imorgon :)
Dagens klädsel: Leggings, långt linne och en tunn kofta
Dagens frisyr/smink: Fläta och diadem samt mascara
Dagens planer: Plugga och ha en chilldag, ska iväg med mamma och pappa för att handla sen också
Dagens väder: Vädret var mycket härligare igår, idag är vårvädret lite gråare
Dagens vill ha: HELG och inget plugg
Dagens tråkigaste: Plugget faktiskt, det vi gör nu är så drygt
Dagens köp: Inget
Dagens bästa: Vet inte än, hittills har inte mycket hänt så det bästa för dagen lär inte ha blivit än :)
Dagens tanke: Imorgon är det fredag och helg, hur skööööönt?


 


/ Jossa

Expert på dansmatta till nintendo wii

Så här bra vill jag vara på dansmattan också, mitt mål är att klara/komma upp till expert innan 2011.





Godnatt ♥

Nu har jag gått igenom alla nya inlägg på bloglovin på massa olika spännande bloggar, nu blir det 2½ men och sedan sova, imorgon väntar plugget igen förstår ni. Känner mig lite småtrött efter att ha varit vaken sedan nio imorse och varit igång hela dagen och sedan avslutat denna trevliga dag med dansmatta på hög nivå, gud så svettig jag blev.

Så godnatt på er allesammans!



Tips på en lite rolig blogg!!

Klicka in er på bloggen Falsksanning och kika in den. Bloggen har jag följt ett tag nu och den är rätt rolig faktiskt. Dock är det roligare om man även följer de bloggar som det oftast skrivs sanningar osv om. Vilka bloggare det är ser ni i headern på den bloggen. Kika in och kolla på alla avsöljade sanningar och fula bilder på "kändisbloggarna".


My day

Jag har inte skrivit något på hela dagen och det beror på att jag har haft något att göra hela tiden, vilket är skönt så man slipper vara så uttråkad som man är vissa dagar :P
Jag gick upp vid nio imorse och förhörde mig själv lite på grejer från skolan. Sedan hoppade jag på cykeln och trampade in till stan där jag mötte Kajsa för att kika runt på stan och ha det allmänt trevligt :) Var självklart förbi bibblan också, lånade lite böcker till skolarbeten och trampade hem igen efter det.
Knappt innan jag hann kliva innanför dörren så blev det en promenix med Linnea i det underbara vädret för att köpa vårens första glass. När vi kommer fram till ICA så har de ingen glass, glassboxen var trasig och glassdebuten får bli en annan dag.

Älsklingen kom till mig sen och vi åt middag med familjen och hade det supermysigt sen :) Jag älskar min söta Daniel, han är den finaste människan för mig <3 Längtar till helgen, då ska jag hem till honom och sova över för en riktig myshelg :)
Han åkte nyss för han skulle iväg och träna så nu ska jag göra detsamma, träna alltså. Fast på dansmattan ;)



Förresten LINNI, du vet ditt rekordwakeboardingnintendo wii? Danne slog det, ditt höga rekord ^^ Själv har jag inte kommer över 300 poäng ännu ;)


Morgoninlägg

Solen skiner idag igen, hur härligt är inte det? Men idag vill jag hinna ut innan det kallnar sådär mot eftermiddagen. Jag ska troligtvis ta en cykeltur till bibblan i stan senare efter pluggandet. Så nu tänkte jag fortsätta med skolan och göra mig iordning för dagens bravader, efter pluggningen och bibblan ska jag och Linnea troligtvis promenixa ute med första vårglassen i handen! Underbart! :)
Efter det kommer min fina älskling hit också, det blir trevligt och mysigt :D <3


Jag, Hanna och Linnea kör gärnet på nintendo wii

Här kommer några filmer från gårdagskvällen med Linnea och Hanna :)


Linnea kör wakeboarding och slog rekordet! ;)




Här spelar jag wakeboarding också, tog dock inget rekord ^^



Hanna körde wakeboarding hon också! :)



Och tillsist har vi en film på Hanna och Linnea som cyklar för fulla muggar! ;)



Tråkig dag, vad finns det att göra?

Dagen idag har varit seg tycker jag, jag har gjort allt för att fördriva tiden lite. Exempelvis; pluggat (ett måste iochförsig), spelat spel på facebook några gånger JIPPI, träning, gjort middag till familjen, sett på True blood (BRA SERIE) osv. Skönt att det är kväll och att man kan sova snart så det blir helg någongång. Den längtar jag till minsann, då ska jag vara med min underbart fina pojkvän <3

 
Vi föralltid. Jag älskar dig! PUSS.

Allt från www.tjuvlyssnat.se

Buss 9, Luleå

Ett fjortisgäng kliver på bussen och för ett väldigt högljutt samtal.
Tjej 1: Alltså, jag ska försöka få tag på nåt åt er. Men det brukar vara skitsvårt.
Tjej 2: Ja… Men du får försöka!
Kille 1: Precis! Jag behöver bara två stycken!
Kille 2: Ah, fast jag behöver nog tre.
Tjej 1 (irriterat): Jaja! Jag ska försöka sno ett helt pack av Pontus sen.
Kille 1: Ja, gör det!
Kille 2: Vad blir det för nåt då?
Tjej 1: Vet inte. Det jag får tag på. Näcken kanske… Eller Profil.


--------------------


ICA Kniven, Knivsta

Några ungdomar samlar in pengar till Världens Barn.
Tjej ~18 (går fram med sin insamlingsbössa till man ~50): Världens Barn?
Mannen (bittert): Jag har nog att göra med mina egna…


--------------------





Pluggning för hela slanten

Idag har jag pluggat sen tidigt imorse. Eller rättare sagt så vaknade jag tidigare än jag brukar idag och började plugga nästan direkt så man blir klar någongång. Jag har kommit en bit på vägen och funderar på om jag orkar plugga mer idag? Kanske att jag borde plugga lite till, för jag har ju ändå inget att göra. Ingenting är planerat för dagen så det återstår ju att se om det blir mer pluggning eller om något annat lockar mer.

Nu när jag inte har något att göra (förutom plugget) så funderar jag på att varför inte baka något? Eller laga middagen senare? Eller kanske köra en sväng på dansmattan! :)


Lista

Senaste
1. Kompis(ar) du träffade  : Hanna och Linnea igårkväll :)
2. Personen du pratade med : Mamma
3. Du fick SMS av : Hanna
4. Du kramade : Älskling Danne


Idag
5. Kläder  : Just nu mjukiskläder men ska troligtvis byta om sen om jag ska göra något
6. Bättre än igår : Hittills var gårdagen bättre, eftersom jag bara pluggat hittills

Imorgon
7. Är det : Onsdag och mitten av veckan
8. Planer : Plugga i sin vanliga ordning och sedan har jag ingenting planerat
9. Något tråkigt som händer imorgon : Plugget

Favorit
10. Nummer : 14
11. Färg  : Beror på vad, men svart/vit/rosa gillar jag
12. Årstid : Självklart sommaren
13. Saknar du någon?: Ja
14. Humör för tillfället? : Lite seg och uttråkad men annars är det bra




Frågor och svar:

15. Det första du gjorde?: Idag? Det var att gå på toa och äta frukost
16. Vad åt du sist?: Macka till frukost
17. Vad irriterar du dig på?: När jag inte fattar skoluppgifter, paniken kommer väldigt snabbt :P
18. Tror du på distansförållanden?: Ja det är klart det går om man verkligen tycker om varandra, men visst är det säkert jobbigt
19. Vem tänker du på just nu?: Min fina pojkvän som jag vill vara hos istället för att behöva plugga så mycket 
20. Tror du att personen tänker på dig med?: Ja, hehe ;)
21. Vart reste du sist?: Med Linnea till Norge-Tyskland med Color magic i somras :)
22. Vad gjorde du igår kväll?: Umgicks och spelade Wii och dansmatta med Linnea och Hanna :)
23. Liknar du din mamma eller pappa?: Jag har fått höra att jag är en blandning av båda
24. Ler du ofta?: När jag är glad
25. Välj en (kärlek, skönhet, kreativitet)?: Kärlek!
26. Önskar du dig något när du ser en fallande stjärna?: Ja det gör jag
27. I vems säng sov du i igår natt?: I min säng
28. Vilken färg har din tröja?: Svart




Sorg
29. Har du någonsin gråtit tills tårana tagit slut?: Ja
30. Har du någonsin gråtit dig till sömns?: Ja
31. Gråter du när du skadar dig?: Det var nog mer när man var yngre som man grät när man gjorde illa sig

Lycka
32. Är du en glad person?: Ja det är jag, även om det inte märks jämt :)
33. Vad gör dig glad?: när allting blir som man tänkt sig
34. Önskar du att du var lyckligare?: Ja
35. Är lycka överskattat? : Gud nej
36. Kan musik göra dig glad?: Ja det kan det, men även åt andra hållet också

Kärlek
37. Har någon annan än din familj sagt ''Jag älskar dig''?: Ja, speciellt min fina pojkvän <3
38. Har du någonsin sagt ’’Jag älskar dig’’ och menat det?: Ja, annars säger man väl det inte? :P
39. Har du en flick/pojkvän? : Ja :)
40. Är du nöjd med det?: Ja, jag älskar han :)
41. Är du kär?: Japp!




Hat
41. Vem hatar du verkligen?: Ingen specifik person
42. Har du någonsin gjort en hat-lista?: Nej inte vad jag kan minnas, haha
43. Är du en mobbare?: Nej nej
44. Har du varit så arg på någon så du börjat gråta?: Ja
45. Har du blivit sviken någon gång?: Ja

Skolan
46. Gillar du skolan?: Ja jag gillar min utbilning även om den är svår väldigt ofta :P
47. Favoritämne?: Det som jag läser nu, psykiatrisk omvårdnad
48. Värsta ämne?: I min utbildning har den värsta hittills nog varit vetenskaplig metod tror jag
49. Har du spytt i skolan nån gång?: Inte vad jag minns
50. Är skolmaten god?: Nej det har den aldrig varit, usch

En kväll med Hanna och Linnea

Vid 17-tiden tog jag och Linnea en promenad i det härliga vårvädret till bibblan. Sedan gick vi hem till mig och dansade lite dansmatta innan Hanna också kom, vi fortsatte med dansmatta och spelde Wii :) Vi åt även kvällis tillsammans och satt och pratade en hel del. Alltid trevligt att göra sånt med dessa goa tjejer :) De åkte/gick hem för inte så längesen och nu blir det chill vid datorn/tvn innan sovdags, imorgon väntar ju skolan igen, s-u-c-k.

Filmer från kvällen kommer imorgon!

Godnatt på er!


Första delen utav inbetalningen är klar

Nu är första summan utav resan till Kreta inbetalt, det känns bra! :) Nu är det bara resten kvar och sen är det bara att sätta sig på flyget och sedan njuta av en solresa med Linnea i en vecka!

K R E T A !


Vårpromenad

Nu har jag pluggat precis hela dagen utan pauser och ska nu lägga ner pluggandet för idag. Om fem minuter ska jag möta Linnea för att ta en promenad i det fina vårvädret. Vi ska gå förbi bibblan här i Bomhus för att återlämna böcker.

Ha en fin våååårdag ;)

Jag vill ut i vårvädret

Solen skiner, fåglarna sjunger och blommorna börjar utvecklas. Jag vill ju vara utepromenader i det fina vårvädret men nej, jag måste sitta inne och studera. Jippi. Jag längtar till sommarledigheten så jag får vara pluggfri ett tag och slappna av. Men såklart kommer jag ju sakna min PBL-grupp under ledigheten för dom är så snälla och underbara :)

Nu ska jag som sagt sätta mig med studierna, kanske blir en promenad efteråt om solen skiner ännu.



Godnattinlägg

Sicken slappkväll det varit. Efter Wii-spelandet blev det hopp i säng framför tvn och läst en hel del bloggar. Skönt att ta det lugnt, imorgon är der ju upp och hoppa för att fortsätta med studierna. Inte så lockande just nu, längtar tills nästa kurs.

Nu ska jag se 2½ men och sedan sova, godnatt på er :)

Våren är härlig






Idag såg jag och älskling ett fint vårtecken när vi var ute. Förutom att solen har kikat fram såg vi fina blommor och tre styckna fjärilar. Det är våååår :) Och vi försökte hinna få med fjärilarna på bild, de finns på båda bilderna men kanske inte syns så bra.

Sicken myshelg :)

Gårdagskvällen spenderade jag och älskling hemma hos hans syrra, vi såg en film och hade det mysigt :) Helgen har varit så mysig med min älskade Daniel, och nästa helg ska vara minst lika mysig den med. Nu när jag kom hem fick mamma kika på min lilltå igen, har haft ont och typ småhaltat i fyra dagar. Det känns som jag fått in något i tån, typ glasbit eller hårstrå eller så, ont gör det iallafall och den har idag blivit svullen och lite röd så mamma tyckte vi skulle till vårdcentralen imorgon. Hoppas på att det är bättre imorgon iallafall.

Nu: Nintendo wii-spelning en liten stund!


Hemkommen :)

Nu är jag hemkommen hos älkslingen igen efter en tur på "landet" där vbi grattade Sara. Hanna var där också så det var roligt, alltid kul att ses :) Hannas kille är nämligen släkting med de vi var hos. Nu lyssnar jag på musik, och ska ha en trevlig kväll med älskling, vet dock inte vad vi ska göra. Kanske kortspel med syrran hans :) Det visar sig :)



Myskväll

Hejhej

Igårkväll blev det en riktig myskväll med älak, sånt gillar jag :) Puuuss på min fina pojkvän. Nu ska jag strax åka iväg till Trödje för att gratta en vi känner :) Därefter ska jag tillbaka till Danne och vad vi ska göra visar sig då, vet inte ännu :)

Och min vän Tessan åkte till Turkiet imorse, så vill säga att du får ha det så bra där borta :) <3



Ha en bra dag hörni! :)

Dagens lista

Dagens humör: Brabra! Med tanke att arbetet är klart, det är helg och jag är hos älsklingen :)
Dagens klädsel: Leggings och en lång kofta
Dagens frisyr/smink: Fläta och diadem. Sminket blev foundation, puder, lite göonskugga och mascara
Dagens planer: Plugga och sen hem till älskiepälskie
Dagens väder: Vår, eller jag tror man kan säga att det är vår nu :) Om det inte faller tillbaka och blir snö då! Men idag har vädret varit lite småregnigt
Dagens vill ha: Värme och sol isälltet för regn
Dagens tråkigaste: Hm, jag vet inte, att jag har lite huvvdvärk nu kanske :p
Dagens köp: Ingenting
Dagens bästa: Att arbetet är inlämnat ÄNTLIGEN, älsklingen och att det är helg
Dagens tanke: Tänkt på älsklingen :):)

/ Jossa

Två mysbilder med Smulan från de senaste dagarna




Den är inskickat och klar nu ;) YES!

Tjena

Om ni undrar varför jag är på bra humör just nu så ska ni få veta ;)


1. Skickade in mitt arbete för en stund sedan, fattar ni hur skönt det är? Det var en sån komplicerad och dryg uppgift men nu är den klar och jag hoppas jag får godkänt på den :) Himla forskningplan!

2. Det är fredag och heeelg

3. Senare ska jag hem till min älskade Daniel som jag saknar <3

4. Vår! Jippi, skönt med vår, jag ska ta en cykeltur till Danne :)

5. Det är inte såå långt kvar till sommarledigheten, bara 57 dagar!



Filmen Supersugen och Bloglovin

Eftermiddag/kväll blev inte mycket gjort, jag körde dansmatta och spelade wii återigen ;) Nu ligger jag i sängen och ser på tv, filmen Supersugen. Den har jag sett förut men den är lite smått flummig, rolig och nördig så jag ser den igen ^^

Jag vet faktiskt inte riktigt vad jag ska skriva just nu, har väl inget att skriva när inget speciellt hänt idag antar jag. Det är lika bra jag loggar in på Bloglovin istället och läser lite bloggar :)


Godnatt på er, om jag inte kommer på något att blogga om senare! :)


Dagens

Dagens humör: Lite uttråkad men annars rätt okej
Dagens klädsel: Mjukisar och linne. Myskläder med tanke på att jag bara är hemma hela dagen
Dagens frisyr/smink: Inget smink idag men en fläta och diadem åkte på
Dagens planer: Plugga som alla andra dagar och sen har jag ingenting planerat
Dagens väder: Börjar bli vår tror jag ;) Men har inte varit ute idag
Dagens vill ha: Helg och min älskling här nu
Dagens tråkigaste: Att jag är uttråkad nu I guess!? :p
Dagens köp: Ingenting
Dagens bästa: Det borde vara att jag är snart klar med arbetet
Dagens tanke: Hur mycket jag vill ha ledighet nuu





/ Jossa

Färdig för idag med allt plugg

Hejhej

Denna vecka har bestått mycket av pluggande, intensivt också. Men nu när jag är klar (i princip iallafall) med arbetet ska jag kika igenom det ännu en gång imorgon innan jag skickar in den. Jag tror ingen fattar hur skönt det är att bli klar med det här arbetet, riktigt ansträngande har det varit. Först skulle jag förstå uppgiften vilket tog några dagar, haha. Sedan att börja skriva var heller inte det enklaste och att lära sig söka vetenskapliga artiklar på engelska som man aldrig gjort förut är ju inte lätt.

Men strunt samma, nu skiter vi i pluggandet för ett tag (;

Ja nu vet jag inte vad jag ska hitta på, funderar på att börja kika på tågresor till Skellefteå nästa månad. Blir väl som vanligt när man har tråkigt att läsa lite bloggar ;)



www.tjuvlyssnat.se

Buss 297 mellan Helsingborg och Bårslöv

En flicka ~6 och en mormor ~60 sitter och pratar. Mormorn berättar någon om sina morföräldrar.
Flickan: Är de döda nu?
Mormor: Ja, det är de.
Flickan: Jag vill aldrig dö.
Mormor: Nej, det är klart.
Flickan: Jag vill leva jätte-jätte-jättelänge. Ända tills jag blir tio år!


Påskvandring på kyrkans hus, Sundsvall

En präst ~40 står och förklarar för en grupp barn om när Jesus återuppstod.
Prästen: Hur skulle ni reagera om någon av era nära och kära återuppstod?
Pojke ~5: Ja, jag skulle kräkas…


After Ski, Åre

Två överförfriskade killar ~25 står vid pissoaren.
KIlle 1 (till sin kompis): Du Mange, nu får det vara nog med öl.
Kille 2: Jaha, varför då?
Kille 1: Pisset skummar.

Stadsbuss, Malmö

Två tjejer ∼16 diskuterar om deras icke-närvarande tjejkompis.
Tjej 1: Men vad sade du att hon pluggade?
Tjej 2: Hon pluggar typ frisör… fast med blommor.


Spelkväll med rolig träning och ommöblering i rummet

Sedan jag skrev senast har inte så mycket hänt förutom att Linnea kom på besök och vi körde en sväng på dansmattan och spelade Wii litegrann. När hon gått fortsatte jag med dansmattan ett tag och slog en del rekord, wie :D Haha. Körde även lite cykling, bowling, tennis och golf innan jag avslutade och gick ner för en dusch och därefter en god mandarin.

Just det, jag har ju även möblerat om rummet mitt här på eftermiddagskvisten och det blev rätt så mysigt så det får förbli så här ett tag :)


Nu: Bloglovin & tv.


Och där slutade hjärnan fungera!

Min hjärna slutade fungera nyss och jag fick därmed ge upp pluggandet, jag får ta och fortsätta när hjärna sätter igång igen. Undrar om det blev överhettning? Eller kanske att mina hjärnceller gick och lade sig och sov med tanke på det "ootroligt roliga" arbete jag skriver på nu.

Iallafall så tänker jag pausa mig från skolarbetet nu, strax blir det middag med familjen och därefter kommer Linnea på besök. Naturligtvis kommer dansmattan och nintendo wii gå i full rulle!


 


Jämt en massa pluggande

Idag är det plugget som gäller igen, det blir mycket plugg när jag läser en kurs jag tycker är väldigt svår och som har mycket att göra i också.
Men inte vill jag skriva mer om pluggandet nu, är så lesskursen så jag blir galen, längtar tills nästa kurs faktiskt :p

Undra vad som händer idag, det lär ju visa sig. Känner för att göra omrummet lite, en liten omvandlig, vi får se om det blir av idag :)


Nej men jag ville bara säga godmorgon och hoppas ni har det bra, jag måste fortsätta med mina veteskapliga artklar och forskningsplan nu :(


PUSS OCH KRAM!


GRATISBIO - Värt att testa!

Godkväll.


 

Jag tänkte tipsa er om en väldigt bra sida vid namn GratisBio, klicka här för att bli medlem. På en eller två minuter har du blivit medlem och kan lätt samla ihop poäng genom att delta i tävlingar, besöka sidor, svara på frågeställningar osv. Bara av att logga in, skriva i någons gästbok, vänförfrågan eller att värva en vän ger dig poäng!

Något jag absolut gillar med GratisBio är de underbara priserna som självklart är biobiljetter men priserna består ofta också utav presentkort på olika klädbutiker såsom H&M och NELLY men även på mataffärer som MAXI ICA.


 


Jag tycker du ska göra som jag
, klicka er in här och bli medlem så kan du också få chansen för fina priser :)




En trevlig kväll med Hanna

Hejsan :)

Kvällen var trevlig, Hanna kom på besök och vi spelade nintendo wii och dansade på dansmattan i ca 3-4 timmar intenstivt. Imorgon kommer vi ha träningsvärk, speciellt i armarna efter cyklingen :) Det var trevligt och roligt att träffa Hanna igen, om ni vill kan ni besöka hennes blogg, klicka isåfall här! :)

Nu ser jag på tv och knappar på datorn i sängen, skönt att ta det lugnt :) Tänkte kika in på bloglovin också. Ha en trevlig kväll hörni! :)


Tre videoklipp när jag och Linnea provar fitnessbrädan till Nintendo Wii

Sorry att alla tre är åt fel håll :) Ni får vrida huvudet lite!






Att göra idag

Uppdatering;

Handledning med gruppen + lektorn                        CHECK

Fortsätta skriva på mitt arbete                                 CHECK

Sökta efter vetenskapliga artiklar                            CHECK

Få besök av Hanna (Www.Harryhanna.blogg.se)        CHECK

En lugn kväll: tv, data, nintendo wii                          CHECK



Godmorgon

Gomorgon

Tänkte nog bara kika in och säga det för snart har jag handledning i en och en halvtimme. Vet dock inte vad vi ska prata om men det lär ju visa sig. Återkommer senare efter handledningen.


PS. Våren verkar vara på våran sida idag. Vädret har ju lurat oss en del på sista tiden nu men idag ser det ganska härligt ut när jag kikar ut genom fönstret :)

En lång dag

 
 
Jag tidigare idag ..


Efter lunchen hos mormor där jag, familjen och morbror var bjudna på gick jag hem för att fortsätta studera som jag även gjorde innan jag gick dit. Några timmar senare när man gett upp pluggandet för dagen gjorde jag inte så mycket men fick så tråkigt att jag bakade scones som jag skrev i förra inlägget.
Resten av kvällen bestod utav spelandenintendo wii och dansmattan men la nyss av för att lägga mig och se lite tv och varva ner tills man ska sova.

Nu: Fortsätta se lite utav Legally blond, dock missat halva filmen ungefär men jag har sett den förut så det gör inget, ska även läsa lite bloggar :)



Scones med solroskärnor

Ni har väl förstått att jag tycker det är ganska trevligt att baka, och har jag tråkigt så kan jag gärna göra något skoj i köket. Just nu har jag scones i ugnen i väntan på att bli klara. Och jag piffade upp sconesen med lite solroskärnor innuti, hoppas det smakar bra :)

Recpetet: http://www.recepten.se/recept/scones.html



Dagens lista

Dagens humör: Rätt så bra med tanke på allt pluggande
Dagens klädsel: Jeans, linne och en skön kofta när vi var på lunch hos mormor, men bytte direkt till mjukisbyxor när jag kom hem
Dagens frisyr/smink: En fläta och mascara
Dagens planer: Plugga och lunch hos mormor
Dagens väder: Snö-regn, jättetråkigt
Dagens vill ha: Sommarlov med sol och värme
Dagens tråkigaste: Vädret, det var ju vår igår?
Dagens köp: Ingenting
Dagens bästa: Att jag kommit en bit på vägen i arbetet
Dagens tanke: SKOLA, behöver jag ens säga mer? :p


/ Jossa

Morgoninlägg

Godmorgon

Lite småtrött är jag faktiskt men jag måste som ni nog förstår upp och sätta igång med studierna. Ibland är det faktiskt en nackdel att studera på distans. Jag kan intehjälpen man fick i skolan på gymnasiet direkt i klassrummet utan jag måste leta mig fram i lurslitteratur, fråga klasskompisarna eller mejla lektorn och hoppas på ett svar inom 24 timmar :p
Och det här med självdiciplin är ju som ni förstår aktuellt också med distansstudier, man måste ta sig i kragen och ibland kanske gå upp tidigt för att plugga och hinna med arbetet innan deadline. Men jovisst, distansstudier är ju till sin fördel också, ibland går det rätt bra att sätta upp ett eget schema hur man bill studera i veckan och det kan vara skönt att sitta och söka på internet om man behöver någon information till ett arbete eller så och även att bara få vara hemma och plugga är skönt, men faktiskt som många inte tror har jag märkt, är det svårt med att studera på distans. Så både nackdelar och fördelar finns det, och fler skulle jag kunna räkna upp men tyvärr måste jag ju ta mig i kragen nu och sätta igång med studierna.


Pusshej så länge :)

Inte så bra bloggning under påsken men den är i princip över nu!!

Hejhej

Så här vid påsk har jag inte bloggat så mycket faktiskt, det beror troligtvis mest på att jag har prioterat min pojkvän, familj och släkt för att fira högtiden tillsammans med påskmat, päskägg osv. Om kvällarna har jag myst med min fina pojkvän och även spelat en del på nintendo wii. Såsom ikväll, då har jag dansat på dansmattan ett bra tag vilket säkert kommer kännas imorgon, jag dansade loss så pass länge att jag blev svettig och behövde en dusch och även tills mina ben och armar inte hängde med i den takt jag hade i början :p


Vi hade även besök här hemma idag utav en av mina söta kusiner, faster, hennes man och farbror. Det blev fika, prat och jag busade med sötiskusinen min, hon är så otroligt gullig i sitt lockiga hår, färgglada kläder och blåa ögon, snart har hon hela tre år fyllda :)


Förresten, jag har ju nyss legat och sett avsnitt fyra utav Bella & Tyra show eftersom jag missade det i torsdags. För er som inte sett det gör det här: http://nyheter24.se/bella-tyra-show


Godnatt på er :) 


Påskdagen idag

Hej och godmorgon

Igår var det påskafton och såklart fick vi påskägg här hemma, som alla andra år :p Haha. Traditioner är inte til för att brytas (A)

Vid tvåtiden var jag, älsklingen och familjen hem till mormor för att äta påskmat med henne och morbror som var där. Det fick även bli en promenad i det sköna vårvädret för oss alla lite senare. Vi befann oss iallafall hemma hos mormor en rätt stor del av dagen. Trevligt :)

Mot kvällningen fick det bli mys hemma, jag och älsk kikade på filmen Den galne professorn. Det är en hemskt gammal film men rätt rolig ändå, förresten har jag sett den förut :) Och nintendospelande blev det en del också för mig och älsk :)



Nu: Göra mig iordning inför besöket som kommer om två timmar ungefär. Kanske lite nintendospelande också för den delen ;)


Glad Påsk

Det är redan påsk, tiden går fort. Jag vill önska er alla en trevlig påskafton och att ni får god påskmat :) Kanske tillochmed ett påskägg ;) Ha iallafall en bra dag för det ska jag ha :) Glad påsk!





KRAMAR!

Dagen i ord ^^

Godkväller :)

Imorse startade jag dagen med ett litet möte med min PBL-grupp, eller nänstan hela gruppen, för att prata lite om vi behöver hjälp med uppgiften eller har frågor kring skolan och så vidare. Efter det åkte jag med mamma och pappa till affären för att handla lite och därefter blev det full rulle på dansmattan ett tag :)
När jag börjar bli lite småsvettig så kliver min älskade Daniel innanför dörren, så vi spelade lite spel på nintendo wii och såg lite på tv :) Klockan åtta blev det Talang på 4:an här hemma, man har ju sett typ alla andra år så det är lika bra att se det detta år med :)
En litet sammanfattning över min dag och myskväll har jag allt haft :) Nu ska jag stänga av spelet (dansmattan såklart).






Puss och godnatt


Rensat mobilen så här kommer det lite bilder, fina som flummiga ;)

Vinter och min älskade

  
  
  
 
  




Vid 02-tiden på natten för några veckor sedan när jag
var hemkommen vid tågstationen från Skellefteå, jag
var TRÖTT efter den resan

 




Lite flummiga bilder sen de senaste veckorna som gått,
bland annat när jag provar Dannes mammas snygga brillor


  
  





Så här såg jag ut när jag hade VFU på Fleminggatan
i två veckor i början av mars


 




.. Och här är några bilder sedan häromdagen
hemma hos Linnea. Först jag som provar en
mask Linni gjorde för måånga år sedan och
sen söta bilder på lilla busen Hampus


 

Godmorgon !!



Att göra på morgonkvisten: göra mig iordning för dagen och sedan börja plugga!

Bilder från Tjuvlyssnat

 

   

  

   



... Vill ni kika på fler bilder eller annat som kanske tillochmed är roligare än dessa, gå då in på www.tjuvlyssnat.se

Rågflingebullar

Ikväll blev det bakningsdax igen, har man inget annat att göra så varför inte?
Hur som helst bakade jag rågflingebullar, kika på receptet här: http://www.recepten.se/recept/raagflingebullar.html



Smakade nu och dom blev jättegoda! Prova ni också! :)


Storstädning inför påskhelgen

Hejhej.

Idag har inte mycket hänt faktiskt, eller iallafall inte så mycket roligt. Dagen började med plugg i sin vanliga ordning såklart. Efter det tog jag det mest lugnt vid datorn och städade mitt rum. Därefter hjälpte jag till med städning i resten va lägenheten också, vi har minsann haft en riktig städdag idag. Nu är det väldigt rent och fint hemma :) Och mitt rum behövde en riktig städning kan jag säga, lite dammtussar här och där har man väl aldrig dött av, men inte ska dom få flytta in inte ;)

Just nu sitter jag i soffan och slappnar av, jag har sötis Smulan bredvid mig som tvättar sig och ligger och myser :) Väntar också på att klockan ska bli prick åtta, skriver sen vad jag håller på med ;)



  

  

Resan till Makrigialos på Kreta är bokad

Igår bokade jag och Linnea en resa till MakrigialosKreta den 16/9-23/9-10. En vecka med sol, bad, roliga aktiviteter, semester och avkoppling :) Det kommer bli jätteroligt att åka iväg och göra något annorlunda, det är ju trots allt första gången jag åker utomlands själv med en kompis. Eller iallafall till ett varmt land, vi åkte ju med båten Color magic i somras som gick till Tyskland

Vi åker inte bara iväg för att ha semester och komma bort ifrån studierna ett tag, utan vi ska hälsa på Linneas syster och hennes kille som ska bo där ca ett halvår då de fått jobb där. Så showerna som går om kvällarna på hotellet kommer de vara med i och det kommer bli roligt att se :)




 



 





hotellet där vi ska bo finns det fem olika pooler vilket gillas mycket och till stranden har vi ca 75-100 meter att gå bara. Till centrum kommer vi även gå någon dag och dit är det ungefär 1-1,5 km så det är heller inte speciellt långt :)


Längtar till den 16 september !

Morgontrött

Om jag är morgontrött? Jo faktiskt, jag är trött fast iof är klockan bara tio :p Men man har väl inte hunnit ställa om sig till sommartid så egentligen skulle klockan vara nio ;)

Nog om det, jag har inte mycket roligt att säga just nu mer än att jag tyvärr måste plugga idag igen, himlans kurs att vara så dryg! Men jag återkommer igen efter pluggandet, men det lär ju ta några timmar.





RSS 2.0