Sovtime efter jobbandet

Jobbandet för dagen var avklarat för en timme sedan. Jag hade tur att min snälla pappa kunde hämta mig så jag slapp buss och regn. Jag tänkte nu bädda ner mig och sova så jag är laddad och redo för jobbarhelgen.


Rast

Nu har jag rast en liten stund men ska alldeles snart sätta igång arbetet igen. Synd att regnet vägrar sluta, men det är bara att gilla läget.


Kvällsjobba

Jobbandet har nu börjat - kvällspass på schemat mellan två till halv tio idag igen.


Regnväder

Idag fick det bli bussen till jobbet eftersom det regnar så mycket. Alldeles strax ska jag hoppa av bussen och gå en liten bit i ovädret. Sånt här väder gillar jag inte, förutom om man kan ligga inne på soffan under en filt med älsklingen framför en film - då är det mysigt.


Morgonmys imorse

Morgonen har inte varit annat än lugn, den började med en sovmorgon och därefter lite mys med mina fina småtjejer Silver och Saga.


Mys med min lilla familj

Nu har vi precis sett klart andra halvan av filmen vi började se igår som jag inte orkade se klart då eftersom jag var så trött.

Det är alltid så mysigt att ha filmkvällar med älskling och våra katter när hösten är på ingång och efter att man kommit hem efter ett arbetspass.


Snart hemma

Nu är jag snart hemma efter dagens arbetspass på jobbet, det ska bli så skönt att komma hem till min lilla familj där hemma - <3


Full rulle på jobbet

Jobbandet är i full rulle och nu har jag bara två och en halvtimme kvar tills att jag slutar. Hittills har det varit en bra arbetsdag och det kommer det fortsätta att vara.


Jobbar

Idag är det jobbdags igen, kvällspass står på schemat mellan halv ett till halv tio. Innan jobbet blev det en sväng till stan för att leta en skinnjacka och med turen på min sida fick jag med mig både en jacka och en väska med mig hem.


Onsdag

Idag har inte bloggappen velat fungera, men jag har hur som helst jobbat mellan två till halv tio. Kvällens arbetspass gick snabbt faktiskt och det var skönt att komma hem och krypa ner i mjukisoverallen så här på kvällen.

Innan jobbandet gick jag på en promenad med Linnea - en trevlig stund var det med lite prat om allt och inget samt en sväng in på dollar också.

Nu blir det till att sova innan ögonlocken stängs av sig självt.

Shoppingtur i Valbo

Nu är jag på väg hem från Valbo efter en trevlig shoppingtur på några timmar tillsammans med personen jag är kontaktperson till. Några shoppingpåsar lyckades jag ordna åtminstone.


Valbo köpcentrum

Nu är jag i Valbo och har varit det ett tag. Än så länge har det inte blivit någon shopping men förhoppningsvis får jag något med mig hem.


Cyklar

Nu sitter jag på cykeln igen fast denna gång på väg mot pappas jobb för att hämta min plånbok som jag glömde i hans bil igår.


Mys med våra gotjejer


En ledig dag

Ännu en ledig dag idag, min andra och sista lediga dag denna vecka. Imorgon blir det jobb och sedan går jag av på söndag. Nu blir det lite småstädning här hemma innan jag ska åka iväg.

Måndagkväll

På eftermiddagen blev det en riktig storhandling för mig och Daniel så nu har vi fulla frysen och kylen. Efter att vi lämnat alla varor hemma blev det en sväng till Jennie där vi åt middag tillsammans med dom och umgicks en stund. Nu är vi hemma igen och sängen kallar trött som jag är.


Snart dags för storhandling

Snart ska vi ut i det fina vädret på storhandling. Jag tycker faktiskt att det är trevligt att storhandla, speciellt när jag har min älskling som sällskap.


Ny vecka

En lugn måndagmorgon och förmiddag har det varit. Skönt att få vila ut sig efter jobbet. Vad dagen har har erbjuda idag vet jag inte ännu, men något trevligt hittas alltid på.

Jobb från morgon till kväll

Nu sitter jag på cykeln på väg hem efter en lång och relativt tuff arbetsdag. Väl hemma tänker jag inte röra en fena utan jag ska lägga mig i soffan med min fina.


Fem jobbtimmar kvar

Nu har jag jobbat lite mer än åtta timmar och har snart fem timmar kvar innan det är dags att cykla hemåt.


Fem jobbtimmar kvar

Nu har jag jobbat lite mer än åtta timmar och har snart fem timmar kvar innan det är dags att cykla hemåt.


Lunchrast

Lunchrasten på jobbet har börjat och nu ska det njutas och ta det lugnt tills det är dags att sätta igång igen.


Jobb hela dagen

Idag står jobb på schemat, från halv åtta imorse till nio ikväll. Den här gången jobbar jag på ett annat gruppboende som jag vikarierat på flera gånger förrut men nu var det längesedan jag var här, inte nog med det jobbar jag ihop med min släkting idag också.


Uppe med tuppen

Igår efter hotellfrukosten och en promenad på Gävle strand barnvaktade vi Tindra några timmar med en massa bus och mys. Efter att ha lämnat tillbaka henne åkte vi hem och la oss i soffan framför en film. Idag är jag uppe med tuppen nämligen, om några minuter ska jag cykla till jobbet för en arbetsdag.


Hotellfrukost

Imorse åkte jag med Daniel och min familj till Scandic hotell för att äta en frukostbuffe tillsammans. Mysigt!


Fredagsmys hela dagen och kvällen

Efter allt lekande i både lekparken och hemma hos svägerskan med Tindra och Albin blev vi kvar hemma hos dom till lite före midnatt. Det blev en gemensam middag och fredagsmys med gotta, kortspel och en del skratt. Nu ska jag sova för jag är så trött.


Hjärtan


Lekparken

Nu är vi tillbaka efter att ha lekt i lekparken en stund med Tindra och Albin i den sköna solen. Nu blir blir det att umgås med Jennie innan vi ska göra middag ihop.


Torsdag

Stanbesöket med kontaktpersonsskapet var trevligt där en stickad tröja och smycken köptes. Efteråt åkte jag till svägerskan för att hjälpa att möblera efter deras rust. Vi är kvar än här och tänkte spela lite kort innan vi åker hem - trevligt.


På väg till stan

Nu sitter jag på bussen i det här tråkiga vädret för för att åka in till stan. Hoppas både på att vädret ska bli bättre och att jag hittar något fint höstplagg att köpa.


Hemlingbyspåret

Efter att ha sprungit ett varv i Hemlingbyspåret med Daniel sitter vi hos hans syster nu med ett iskallt glas läsk innan vi tänkt åka hemåt.


Kalas i Harnäs

Nu har vi kommit till Harnäs precis för att gratta Daniels mammas man - grattis på födelsedagen. Snart ska vi få fika, lite presentöppning för Jean och umgås i det trevliga sällskapet.


Onsdag

Onsdag och mitten på veckan, helgen är snart här igen. Idag väntas kalas på eftermiddagen, mer än det vet jag inte vad som händer.


Tvättstugan hela kvällen

Nu är vi hemma från stugan och vi har haft det jättebra där. Kvällen blir inte så mycket roligare än att ha tvättstugan. Om det hinns med något mer ikväll märks senare.


Fika på verandan med fin utsikt

Nu sitter vi på verandan och fikar, det är så tyst och lugnt här. Det enda som hörs är vågor och fåglar som kvittrar. Innan det åkte vi ut med ekan för lite mer fiske, jag fiskade bara en liten stund. Sedan låg jag längst fram i båten och njöt av solen och att guppa runt i vattnet.


Mitt hjärta - jag älskar dig så otroligt mycket.


Övernattning i stugan

Gårdagen var verkligen mysig. Det blev bland annat fiske, åka runt med båten, middag ute i solen, spela fotboll och en hel del mer. Idag har vädret varit lite sämre så vi har inte gjort så mycket mer än att ha varit inne i stugan.


Fiskat

Nu har vi precis kommit tillbaka efter att ha varit ute med ekan och fiskat. Det var verkligen härligt och rogivande att bara flyta omkring i båten med bästa sällskapet. Inte nog med det fick vi några fiskar också.


Stugan

För en stund sedan kom vi till stugan och nu letar vi mask för att kunna fiska sen.


Åker båt till stugan

Nu sitter vi i båten på väg till stugan - underbart. Det är alltid lika härligt att sätta sig i båten ut på havet och veta att vi snart kommer till stugan.


Mot stugan

Nu väntar jag och min älskling på mormor som ska hämta oss alldeles strax för att åka till stugan.


Filmmys

Ikväll har jag och min fina kvällsmys med två filmer och lite popcorn. Nu tänkte vi sätta på film nummer två och se om den är lika bra som den vi såg nyss.


Furuvikskvällen

Gårdagseftermiddag-/kväll med min fina var så mysig och trevlig. Vi spenderade många timmar i furuvik där reggaefestivalen var, tittade på djuren, knäppte lite bilder och Daniel vann ett litet mjukisdjur till mig. Hur som helst var det en bra kväll med världens bästa <3


Furuvik - reggaefestival

Kvällens trevligheter spenderas med min fina i Furuvik. Vi har tänkt att gå runt i parken, se på artisterna som kommit hit på reggaefestivalen och bara vara i varandras sällskap. Bästa Daniel och jag.


Minigolf i Boulognern

En minigolf i Boulognerskogen med mamma och lillebror har tillbringats på förmiddagen. Nu är vi klara med det och lillebror vann - men mysigt hade vi det.


Fredagkväll

Fredagkvällstrevligheterna ägnas tillsammans med min fina med lite vindrickande med musik i bakgrunden innan vi åker ner till stan.


Trevligt besök på eftermiddagen

Idag har vi haft besök av Daniels syster och hennes lilla familj. Vi bjöd på middag, hade det trevligt med pratstunder och självklart en massa bus med Tindra.


Våran lilla Saga


Glass i solen

Nu har jag precis kommit hem efter att ha ätit en glass i solen med bästa mamma och mormor. Innan det städades en massa här hemma så nu ser det fint ut.


Ledighet väntas

Strax är jag hemma efter att ha slutat. Det är både kyligt, dimmigt och mörkt ute så det ska bli så skönt att få komma hem efter jobbarveckan i vetskap om att jag ska få ha lite ledighet nu.


Sista rycket innan en ledig helg

Om lite mer än en timme är det helg, en ledig helg med en hel del planerade trevligheter så det är något att se fram emot. Sista rycket på kvällspasset väntar.


Jobbartorsdag

Jobbjobb - ett kvällspass står på schemat innan jag får en ledig helg. Men innan helgen är kommen ska jag först jobba klart mitt pass mellan två till halv tio.


Redo för jobb

Jag är färdigfixad och tatueringen är insmord så nu är jag snart redo att börja cykla mot jobbet för ännu ett kvällspass.


Hemma efter jobbandet

Nu när dagens arbete är avklarat passar vi här hemma på att se klart filmen vi började se igårkväll men som vi bara såg halva på eftersom jag var så trött.


Jobbkvällen snart slut

Då var även den här jobbarkvällen snart slut, endast fyrtio minuter kvar innan det bär av hemåt.


Äventyra med jobbet

Har tidigare varit på lite äventyr med jobbet - trevligt bortsett från alla mygg. Nu blir det till att fortsätta jobbandet i några timmar till.


Jobbar

Idag står det ännu ett kvällspass på schemat. Jag har hunnit jobba en timme och slutar halv tio ikväll.


Krångel med mobilen

Igår blev det krångel med mobilen så jag har nyss varit och fixat den. Nu bär det av till jobbet för en jobbarkväll.


Tisdagkväll

Dagens jobbtimmar är avklarade för en timme sedan ungefär. Nu tänkte vi bara se en film så här på kvälskvisten innan jag tänkt sova.

Dags för jobb

Nu är det jobbdags igen, samma pass som igår så det är inte så många jobbtimmar.


Härlig tisdagsmorgon

En härlig start på tisdagen idag - den började med en sovmorgon, soffhäng med datorn och lite morgonmys med Silver och Saga.


Myskväll

Här hemma är det myskväll - till det har vi en film, lite gott och varandras sällskap. En bra avslutning på den här måndagen.


En halvtimmes jobb återstår

Om en halvtimme slutar mitt kvällspass, då blir det en cykeltur hem för att ha lite mys framför tvn med älskling.


Kvällsjobba

Idag är det kvällsjobb på schemat. Jag började för fem minuter sedan och jobbar till halv tio ikväll så passet är inte så långt.


Nytatuerad

Nu har jag äntligen gjort min andra tatuering.
Den här tatuering är väldigt betydelsefull och jag är jättenöjd.
Dock gjorde den inte lika ont som på handleden, men ont gjorde det ändå - speciellt över ryggraden.


Sommaryran

Nu har några timmar spenderats på sommaryran i Stenbergsparken. Vi har åkt karusell, vunnit nallar och ätit langos - trevligt har det varit.


Lördagskvällen

Gårdagskvällen var trevlig med utgång och dans. Egentligen skulle vi till sommaryran innan men eftersom det började regna så hoppade vi över det och åkte till Daniels bror och hans tjej på en fest istället.


Lördagstrevligheter

Nu är det dags för lite lördagstrevligheter när jag har en ledig helg. För tillfället är jag och min fina hemma och snart ska vi åka till Sommaryran innan det bär av vidare därifrån.

En liten elvaveckors Saga

 
 

Grattis faster

Nu är vi precis hemkomna från fasters fyrtioårsfirande och här bjuds det på några av bilderna som togs - grattis bästa faster 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ny hårfärg


Trevligt avslut på fredagskvällen

Kortspel, godis och fint sällskap är alltid ett fint avslut på en fredagskväll.


En bra fredag

Idag har jag spenderat några timmar på stan med Linnea för lite shopping och en fika på Mocca.
Det var trevligt, vi har haft bra väder och jag är nöjd över shoppingen - bra fredag.


Shoppingdags

Efter en härlig sovmorgon är det nu dags att göra sig iordning innan jag möter Linnea för att cykla till stan. Nu var det ett bra tag sedan vi gick på stan för lite shopping så det ska bli trevligt.

Snart är det helg

Om två timmar går jag på helg, en ledig helg med en hel del inplanerade saker så det blir trevligt.


Berkingebadet - del fyra

 
 
 
 

Kvällstur

Sitter nu på cykeln på väg mot jobbet där jag har en kvällstur som väntar.


Torsdagsförmiddag

Efter en sovmorgon där jag vaknade kring halv tio blir det nu en dusch, göra mig iordning och sedan boka tvättid innan det är dags för jobb. Dags att sätta igång nu om jag ska hinna i tid till jobbet.

Gårdagen

Gårdagen började med en cykeltur till svägerskan som fyllde hela tjugofyra år. Det blev en snabbfika, busa med Tindra och ge Jennie grattiskramar innan jag var tvungen att cykla till jobbet.
Jag jobbade då mellan två till halv tio och direkt efter att jag slutat cyklade jag tillbaka till Jennie för att umgås en stund eftersom jag bara hann vara där en kort sväng på förmiddagen. 
 
Någonstans mellan tolv-halv ett var vi hemma igen så för mig var det skönt att få lite sovmorgon idag efter att ha flängt runt hela dagen igår.

Grattis Jennie på födelsedagen

Idag har vi varit till Daniels syster för att fira att hon fyller år - grattis till bästa svägerskan, i love you.
Det blev en stund för mig där bara eftersom jag började jobba klockan två. Så det blir till att åka dit efter jobbet tänkte jag.


En trevlig tisdagskväll

Efter bakning av mockarutor och hallongrottor med Jennie, busat med Daniels syskonbarn, spelat lite kort så avslutar vi kvällen med mc'donalds tillsammans Daniel och hans syskon med respektive och barn.


Efter jobbet

Nu har jag slutat på jobbet och är på väg till Jennie för att hjälpa henne att baka inför morgondagen. Självklart blir det en massa bus och mys med Daniels syskonbarn också.


Jobba

Jobbandet har gått bra idag och nu är det två timmar kvar tills dagpasset är avklarat. Då blir det raka vägen till bussen i regnvädret för att åka till Jennie.


Jobbdags

Efter en ledig helg blir det jobb idag som börjar klockan sju. Tur nog fick jag skjuts av pappa som också börjar sju så jag slipper cykla i regnvädret.


Dagens shopping

Dagens lilla shopping fick bestå av ett par byxor från Gina tricot och en tröja från H&M - sköna, trivsamma och fina plagg.
 

Shopping och Buddy's

Efter lite shopping på stan med min fina sätter vi oss nu ner på Buddy's där vi inväntar maten nu.


Dags för shopping

Nu sitter jag på bussen på väg till stan för att kika runt i butikerna och förhoppningsvis shoppa lite tillsammans med min andra halva.


Berkingebadet - del tre

 
 
 
 

Heldag i Mårdäng.


Heldag hos svärfar

Idag har det varit en heldag i Mårdäng hos svärfar med Daniel och hans familj. Vi har bland annat lekt på gården med Daniels syskonbarn, plaskat i lilla poolen med Tindra, grillat, spelat spel i trädgården och tagit oss ett kvällsdopp i Viktoriasjön. Fin dag med bra väder om man bortser från det lilla regnet som kom en stund och bra sällskap.


Berkingebadet - del två

 
 
 
 
 
 

Söndagstrevligheter

Snart blir jag och min fina hämtade av svärfars tjej för att åka iväg över dagen - trevligt ska det bli.

Mitt i natten

Godnatt - efter en rolig och trevlig dag går jag nu till sängs trött som jag är.


Berkingebadet - del ett

 
 
 

Europe i Furuvik

Under kvällen idag har jag spenderat några timmar i Furuvik med pappa och lillebror för att se Europe uppträda. Jag träffade även på Sara och Mickis som jag umgicks med ett tag, det var så roligt att få träffa Sara igen och att hon är på hemmaplan.
 
 

Berkingebadet

Lördagsäventyret för oss blev Berkingebadet med familjen och några vänner till familjen. En massa bad utomhus och rutchkaneåkning har det blivit och roligt har vi haft det. Bilder från dagens trevligheter kommer troligtvis imorgon.


En rolig dag väntas

Nu är det dags att åka iväg för en rolig dag med trevligt sällskap.


Lördagsäventyr

Idag blev det en tidig väckning eftersom vi ska ut på äventyr och ta vara helgen. Nu ska vi byta om snabbt och sedan åka för att hämta familjen.

Fredagkväll

Efter en visit i Valbo med mina föräldrar på jakt efter lite möbler till deras nyrustade lägenhet åkte jag och Daniel till hans syster ikväll igen. Ännu en kväll med kortspel, skratt och en massa prat.


Färdigjobbat

Dagens arbetspass är nu avklarat och nu har jag ledigt hela helgen och även på måndag. Nu inväntas skjuts av pappa för att åka till Valbo.


Jobbarfredag

Större delen av dagen är färdigjobbad och snart inväntas helgen som startar med en trevlig fredagseftermiddag. Men först jobba klart de återstående två och en halvtimme.


Fredagsjobba

Jobbandet är i full rulle och det har nu gått lite mer än två timmar sedan jag började. Och att ha en ledig helg framför sig är inte helt fel.


En trött fredagmorgon

Väckarklockan ringde för en liten stund sedan och snart ska jag samåka till jobbet med pappa eftersom vi båda börjar sju.


Kalas och kortspel

Efter kalaset hos kusin som fyller sexton år idag avslutar jag och Daniel kvällen med svägerskan för lite kortspel och skip-bo.


Shopping och noppning

Idag blev det lite shopping på stan och noppning av ögonbrynen på Rosmarin med personen jag är kontaktperson till.


Stan

Nu har jag nyss kommit till stan för att tillbringa några trevliga timmar här.


Snart bär det av till stan

Vid niotioden imorse hjälpte vi min familj att bära in deras nya divansoffa som de har köpt - inte nog med det var den likadan som den soffan vi har.

Efteråt skjutsade jag tillbaka pappa till jobbet och nu bär det snart av till stan.

Ledig dag

Idag på min lediga dag blev jag väckt av väckarklockan vid tjugo över åtta. Mina föräldrars nya soffa kommer levererad och de har inte möjlighet att ta emot soffan så vi måste hjälpa till med det. Så nu blir det en cykeltur till mina föräldrar.


På väg hem

Halv tio lämnade jag jobbet efter att ha jobbat en kvällstur. Då åkte jag till Daniels syster eftersom han var där. Umgicks en stund och nu står jag vid hållplatsen i väntan på att bussen ska komma så att jag kan åka hem.


Onsdagkväll

Vädret blev faktiskt lite bättre senare på dagen så det var iallafall glädjande. Nu har jag bara två timmar och tjugo minuter kvar innan jag slutar. Vad som händer då vet jag inte, antagligen bara hem och ta det lugnt i tvsoffan.


Tråkigt väder

Jobbajobba på den här blåsiga och lite smått bullriga första augustidagen.


Jobba

Då var det jobbdags igen, idag blir det ett pass mellan två till halv tio.


Första augusti

Idag är det första augusti, tänk så fort sommaren har gått hittills och inte har vi så mycket kvar av sommaren nu heller - så tråkigt. Nu gäller det att njuta så mycket det går innan hösten kommer.


RSS 2.0