Sista dagen på året tvåtusenelva

Sista dagen på året och för att hittills sammanfatta dagen och kvällen har den varit fin, mysig och trevlig med mina käraste. Det blev middag hos familjen med förrätt, huvudrätt och efterrätt,- däremellan en massa mys och att bara umgås tillsammans. 
Vi är nu hemma och inväntar mina föräldrar som kommer hit med fruktbricka, alkoholfri chamgagne, tomtebloss och se fina fyrverkerier smälla utanför för att ladda inför tolvslaget. 

Inför det kommande året har jag framför allt tre nyårslöften som jag ska göra allt för att nå upp till och klara av. Jag hoppas innerligt att dem alla går igenom och ska jag vara ärlig ser åtminstone en utav dem redan ganska lovande ut. 

Fint avslut på året med underbart sällskap 




Gott nytt år

Gott nytt år på er alla. Min nyårsafton har varit och kommer vara den mysigaste på länge. Hoppas ni får en lika bra nyårsafton som oss :)

Snart bär det av till Hälsingland

Här kommer ett litet inlägg snabbt innan det är dags att gå ner till tvättstugan igen för att fortsätta med det. Om lite mindre än två timmar blir jag upphämtad av pappa och lillebror eftersom vi tre ska åka till Hälsingland för att hälsa på släkten och gratta farfar som blivit sextiotre år. Det får helt enkelt bli fler inlägg senare så ni får ha en trevlig dag.

Tjejdag-/kväll

Dagen och kvällen har varit jättemysig då den bestått av ett flertal filmer, skratt, laga middag och lyssna på gamla låtar som är kopplade till minnen med Linnea och Ida. Nu är det slapptime i sängen med datorn för att läsa bloggar och se tv innan sovdags. 
Imorgon väntas en dag till Hälsingland, men mer om det imorgon.

Tredje dagen i mellandagsrean

Nu är jag hemma igen efter att ha varit borta hela dagen. Det har nu blivit en tredagars-tripp till Valbo köpcentrum för att kika på mellandagsrean. Idag var jag dit med personen jag är kontaktperson till och som i vanlig ordning var det väldigt trevligt. Jag fick med mig lite kläder och accessoarer hem - alltid lika roligt med shopping. 

Därefter passade jag på att besöka Daniels syster och systerdotter när jag ändå var i närheten, det var så mysigt med alla pussar och kramar av hans söta lilla systerdotter. Min skrutt som är nio månader gammal redan. 

Just det, jag måste passa på att skriva hur fint det blev i sovrummet efter att vi igår skruvade upp nya sängborden och satte dit nya bordslamporna ovanpå. Jag är faktiskt väldigt nöjd med sovrummet just som det är nu,- vitt, fräscht och mysigt.

Året som varit - 2011

 

Årets bästa: Flyttat hemifrån och blivit sambo med Daniel - 23/10 ♥
Årets värsta: Bilolyckan
Årets händelse: Jag tog examen och började samla på mig erfarenheter genom att arbeta på världens bästa ställe med en arbetsgrupp som var super och kunder som var fantastiska
Årets resa: Haparandaresorna
Årets fest: Festerna i Haparanda är ganska svår att slå
Årets dag: 5/3, 14/3, 20/6 och 23/10
Årets present: Massa fina julklappar och presenter, men den finaste var att familjen var samlad ♥
Årets tårar: Det är för privat för att skrivas
Årets person: Min fästman och sambo Daniel som jag har en fin och ljus framtid tillsammans med och även Nadja som jag kommit så nära under det här året ♥
Årets låt: Det är många låtar som året bjudit på och många som är kopplade till minnen
Årets bok: Jag har varit dålig på att läsa i år, så ingen speciell måste jag skriva
Årets bild: Alla roliga bilder från Haparandaresorna och alla otroligt fina bilder på Daniels systerdotter
Årets lögn: Ingen
Årets kyss: Årets kyss kommer ske på tolvslaget på nyårsafton med Daniel
Årets ord: Styrka
Årets skämt: Jag kan inte komma på ett specifikt skämt, men jag har hört många under året
Årets mysigaste: Våran nya lägenehet och alla mysstunder vi haft med Daniels systerdotter
Årets längtan: Det är privat
Årets gräl: Jag kan inte komma på ett gräl som skett
Årets beroende: Det är för privat för att skrivas också
Årets vill ha: Nu blev det en väldans massa privata saker, men mitt "vill ha" är något bara jag och mina närmsta som vet om
Årets frisyr: Långt och ljusblondt
Årets roligaste: Nya erfarenheter relaterat till det jag vill jobba med, flytten hemifrån, göra ett trivsamt och fint hem, Haparandaresorna, festerna, resan i somras med familjen och Daniel och en hel del mer har jag hunnit med
Årets tråkigaste: Bilolyckan jag var med i och dess men jag fick efter den
Årets vårminne: Då lilla Tindra, Daniels systerdotter, föddes på min och Daniels treårsdag
Årets sommarminne: Jag arbetade med det yrket jag vill arbeta i, hade en superbra arbetsgrupp, otroliga kunder och det bästa arbetet jag kunde få
Årets vinterminne: Flytten och att bli sambo med min fästman
Årets smärta: Den brutna armen
Årets överraskning: Att Daniels lillesyster både blev gravid och skulle gifta sig
Årets läskigaste: Då måste jag svara bilolyckan på denna fråga också
Årets konstigaste: Förra året skrev jag om navelpiercingen så detta år får jag skriva om tungpiercingen, och varför det är "konstigt" är att jag vågade göra det trots den otroliga spruträdslan jag har och alltid haft


Shopping och bio

Nu är man nästan lite slut efter att först ha spenderat en lång stund på Ikea med Daniel där vi köpte en ny bäddmadrass till sängen, två sängbord och två lampor att ställa ovanpå. Därefter promenerade vi över till köpcetret där vi kikade igenom ett flertal affärer eftersom mellandagsrean ännu är i full rulle. 
På rean blev det inte speciellt mycket jag köpte, men fick tag i något iallafall trots den folkmängden som trängdes där inne. 
Efter shoppingrundan passade vi på att svänga förbi Daniels syster med familj för att heja innan vi åkte vidare hem där vi snabbt lämnade våra inköpta varor. På direkten åkte vi till mina föräldrar för att hämta upp hela familjen och även möta upp släktingar för att se på bio tillsammans inne i stan. Vi såg The Stig-Helmer story, en komedifilm som faktiskt gick att se, jag tyckte den var rätt rolig och skrattade det jag ett flertal gånger.

Annandag jul

Dagen började med att åka till Valbo köpcentrum för att gå på mellandagsrean med mamma, lillebror, kusinen och hans låtsasmamma. Vi trängdes, bökades och köade en del men tillslut fick vi med oss lite hem iallafall. Och nöjd över det nyinköpta är jag.

Därefter blev det en sväng hem innan jag, familjen och Daniel åkte till mormor där släkten fortfarande befinner sig efter julen. Vi fikade och umgicks tillsammans innan vi åkte hem igen. Väl hemma så städade vi upp lite här hemma innan familjen kom på besök med två vänner till familjen för att visa lägenheten jag och Daniel flyttat till.

Myskvällen här hemma är påbörjad, jag har tagit på mig den så kallade sparkdräkten nedkrupen i soffan framför tvn för att fortsätta se säsong ett av Sex and the city.

Alla säsonger med Sex and the city

Efter fjorton och en halvtimmespasset på jobbet igår som för övrigt ändå gick relativt snabbt åkte jag förbi familjen för att hämta lillebror som skulle följa med hem till oss en stund och umgås. Därefter såg jag ett avsnitt av Sex and the city, jag fick hela boxen i julklapp vilket var en kanonklapp eftersom den serien är så bra.

Strax ska jag åka och hämta upp familjen hemma hos dem innan vi ska till Valbo köpcentrum för att trängas med alla andra människor som är på mellandagsrean.

Work

Trots att det var jobbigt att kliva upp imorse känns det bättre nu. Dagen har ju egentligen bara börjat eftersom jag började klockan sju imorse och slutar halv tio ikväll. Trots att det är juldagen idag då jag och familjen varje år promenerar hem till mormor med släkt för julmiddag och mysig familjekväll så känns det ändå okej att jobba eftersom det här stället är fantastiskt med underbara kunder som alltid så varmt och kärleksfullt välkomnar en så det spirar glädje genom hela kroppen.

Juldagen

Igår avslutade vi vår julafton med julnattsmässa i Björsjökyrkan som höll igång vid midnatt. Därefter åkte jag till mina föräldrar för att hämta vår katt och vi begav oss sedan hemåt.
Hemma öppnade jag en julklapp jag fått av Daniels mamma och sedan var det verkligen dags att krypa ned i sängen för att sova.
Det är därför jag är trött nu då jag inte har hunnit sova tillräckligt inatt. Men vad gör det, nu väntas fjorton och en halvtimmes jobb på samma ställe där jag arbetade hela sommaren-/hösten.


Julen 2011

God jul.
Hoppas er julafton varit fin. Min dag har varit toppen och jag kan konstatera att min familj, pojkvän och släkt är de allra bästa - kärlek i massor till er ♥

Jag är både nöjd och glad över hur dagen varit, över mitt sällskap och julklapparna. Pricken över i:et var att tomten kom för att dela ut några klappar till oss alla just innan julklappsöppningen.


Tjugotredje december

Strax är det dags att sova efter en mysig dag med mina kära. Det blev tidigare idag en runda på stan med Daniel för lite shopping. Därefter åkte vi hem till mina föräldrar där vi hade julmys resten av eftermiddagen och kvällen. Det blev pepparkaksbakning, julfika, ett besök hos grannarna, film, julbada våra fina katter och bara till att umgås med varandra.
Min familj och pojkvän är värd nå otroligt mycket för mig - jag ♥ er.

Imorgon är dagen då vi ska visa extra mycket kärlek, gemenskap och trygghet till våra kära. Jag känner på mig redan nu att som alla andra julaftonar kommer denna bli både fin och mysig.

Dan före dopparedan

Dagen innan julafton är här så idag kommer dagen ägnas till min familj och pojkvännen hela eftermiddag-/kvällen då vi är bjuden hem till dem.
Men nu först ska jag se gårdagens och dagens avsnitt av julkalendern Tjuvarnas jul.



Gårdagen var trevlig - en lunch med Tessan och Kajsa på stan. Vi gick även runt för att kika i affärerna och hjälpa till att hitta sista julklapparna. Det kändes dock skönt att jag blev klar med mina klappar tidigare må jag säga, med tanke på hur mycket folk som vistades på stan.

När jag kom hem från stan och solningen gav jag och Daniel oss på julskinkan som vi för första gången skulle göra iordning. Det var inte speciellt svårt och lyckad det kan jag säga att den blev.

Dan före dan före dopparedan



Som rubriken lyder, i övermorgon är julafton kommen och det känns jättemysigt. Idag blir det en del att göra och först på listan står en lunch med Tessan och Kajsa :) 
Nu måste jag snabbt byta om och springa ut till bussen för att hinna i tid till stan - ha en trevlig dag.

Dagens lista

Dagens humör: Julhumör
Dagens klädsel: Jeans och tröja
Dagens frisyr: Uppsatt i en hästsvans
Dagens smink: Foundation, puder och mascara
Dagens planer: Stan och besöka farbror för att säga god jul
Dagens väder: Snön som så fint pryder marken, träden och överallt
Dagens vill ha: Julafton
Dagens bästa: Att komma hem efter en lång och hektisk dag
Dagens nedräkning: Tre dagar återstår till julafton

Del 1: Årsresumé 2011

Eftersom jag år tvåtusentio gjorde en årsresumé tänkte jag även påbörja en resumé över det gångna året tvåtusenelva.

JANUARI.
Mitt första inlägg år tvåtusenelva var den andra januari då jag så glatt välkomnade året i hopp om positiva besked och att det skulle bli ett kanonbra år. Jag måste då tillägga att det varit en del händelser jag så glatt kan tänka tillbaka på, men andra mindre bra som jag hoppas tvåtusentolv erbjuder.

Trots hoppet om ett gott och positivt kommande år inledde jag detta år med att vara sjuk. Dock blev det en massa vila för att piggna på mig inför kursträffen i Skellefteå med klassen då jag läste Psykiatrisk omvårdnad. Det blev de närmsta dagarna en del pluggande, skype-samtal med Nadja och myskvällar med pojkvännen.

Eftersom våra släktingar från Luleå var på besök vid juletid blev det middagar och att umgås med dem hos mormor där dem övernattade. Nio dagar in i månaden var det alltså dags för kursträffen i Skellefteå där en heldagsresa väntades. Förutom föreläsningar, oppositioner, diskussioner och allt vad som gjordes under kursdagarna hade jag världsaroliga kvällar på campingen med Nadja och Marie, något jag idag saknar med tanke på hur vi alltid skrattade, flummade och hade roligt om kvällarna.

Några dagar efter det hade min kära mamma sin födelsedag som självklart firades med familjen, gäster och det traditionella restaurangbesöket. Naturligtvis blev det även mer studerande med nya kurser, nya uppgifter, nya diskussioner och allt vad som hör till. Bortsett från studierna blev det lite timjobb också på bland annat ställen där jag än idag kan timjobba på.
Jag fick ibland klämma in något roligt att göra då och då också, närmare slutet på månaden blev det en tjejkväll med Linnea, Tessan, Kajsa och Anja då vi åt på Helt enkelt, discobowlade och avslutandevis dansade loss på Slick natten lång.

Inte fick jag heller nog av bowling, jag och personen jag är kontaktperson till bowlade även vi och som gick förvånadsvärt bra den gången då jag lyckades få tio stycken strike under loppet på en timma. Inte nog med roliga aktiviteter blev det några shoppingbesök i Valbo köpcentrum med Daniel där vi bland annat köpte en plattv som vi än idag så nöjt kan titta på.

Andra trevligheter som bjöds på var bland annat myskvällarna med Daniel hos hans syter där vi ofta spelade kort, drack te och pratade en massa. Vi var även till skridskobanan för lite åkning vilket även måste göras i år eftersom det är både mysigt och roligt.

  
  

Bilderna är från januarimånad. De två första från julafton, den tredje på vinterpromenad med Smulan, fjärde från tjejkvällen, femte på skolan i Skellefteå och den sista på mig i pluggandes stunder.

Min kärlek till dig



I mars blir det fyra år sedan det blev du och jag.
På vägen dit har du blivit min fästman, sambo och vi har en framtid tillsammans som jag ser fram emot nå otroligt mycket. 
Det är omöjligt att med ord beskriva min kärlek till dig. Du är är min nu och förevigt. Du & jag.

Jag älskar dig ♥

Dagarna till julafton minskar

Nu är det kväll igen efter en fartfylld dag med bland annat lite julstädning hemma, en sväng till Valbo, utfört ärenden och lämnat julklappar till Daniels systerdotter eftersom vi inte kommer hinna träffa dem mer innan julafton. Sex and the city visas på tv nu så därför har jag krupit ned i soffan för att se det och därefter The big bang theory. Sedan är det natter för min del så att dagarna till julafton minskar.

Tjugonde december - fyra dagar återstår

Jag läser ibland tillbaka på vad jag gjorde vid tidpunkten fast för ett år sedan. Den tjugonde december förra året spenderades hemma hos mormor för julbakning och idag har jag funderingar på att promenera hem till mamma och pappa för mer julbakning faktiskt.
Denna dag förra året tillbringades också till pluggeriet och handledning, jag måste då säga att jag tycker det är skönt att den tiden är över. 




Fjärde advent

Igår spenderade vi fjärde advent med att äta middag hos mina föräldrar, två kalas och därefter tog jag och Daniel oss en tripp till Valbo där vi mös och promenerade i snön med hans lilla systerdotter. På kvällningen blev det soffläge, film och tända det sista ljuset i adventsljusstaken, nu är alla ljusen tända och det återstår endast fem dagar till julafton.

Nu är jag precis hemkommen efter att ha varit med mamma till Valbo köpcentrum där jag inhandlade den allra sista julklappen som jag nu ska slå in och lägga även den under julgranen. Även fast jag påbörjade min julhandel relativt i tid det här året blev jag inte klar förrän idag, men jag måste då påstå att det är väldigt skönt att ha allt inhandlat nu.
Min kväll kommer tillbringas tillsammans med en film, julte och njuta av att julen närmar sig och att det troligtvis blir en vit jul nu när snön faller så fint till marken.


En mysig fredagkväll

Fredagskvällen igår blev väldigt mysig och trevlig. Jag åkte hem till Daniels syster och hennes familj för att umgås och självklart mysa med deras underbara dotter som fyller ett år om några månader.
Förutom allt mys blev det en massa prat, en promenad och en sen buss hem för att sova.

Om inte allt för länge ska jag gå till bussen för att åka till stan där jag ska träffa Ida för att umgås i några timmar :)

Fredag och helg

Av någon anledning är det nu några dagar sedan jag uppdaterade här. Troligtvis för att jag inte har hunnit sitta speciellt mycket vid datorn då vi i onsdags hade besök av Daniels bror och brorson över en middag och för att umgås resten av eftermiddag-/kvällen.
Gårdagen spenderades några timmar i Valbo köpcetrum och därefter ett besök hos Daniels syster och systerdotter innan vi åkte hem för att vi då skulle få besök igen över en middag hemma hos oss, fast denna gång utav Daniels systers man som stannade resten av eftermiddag-/kvällen.

Idag är det fredag och helg - mycket skönt vill jag påstå. Om några timmar väntas stan och vad som händer senare återstår att se.


Lucia

Idag är det lucia och dagen i ära har bland annat ägnats till julkalendern, solning och tillsist men även det trevligaste kröning av lucia i heliga trefaldighetskyrkan med tessan där vår vän Linnea var med i luciatåget. 
Hela lucian sågs med glädje eftersom det är så fint, inte nog med det var det mysigt med julkänsla och roligt att Linnea var med i tåget.

Jag hoppas ni alla haft en fin lucia.




Tisdag

Jag tänkte lite snabbt uppdatera med ett godmorgoninlägg trots att jag vaknade för bra längesedan. Jag har hunnit med att se några avsnitt av julkalendern och är nu på väg till stan för solning och även för att köpa biljetter till luciakröningen som är ikväll.

Måndagkväll

Måndag, ny vecka och endast tolv dagar återstår till julafton. Dagen har faktiskt gått relativt snabbt, vilket såklart känns skönt så att det blir en dag närmare helgen. Jag och Daniel har på eftermiddagen hunnit med att besöka hans syster och hennes familj igen, det har blivit allt oftare på sluttapen vilket känns jätteroligt.
Efter nästan de allra sista julklapparna var inhandlade idag och att ha besökt mataffären åkte vi hem för att slå in dessa julklappar och därmed lägga även de under julgranen.



Denna dag för ett år sedan tillbringades med min familj hemma för julpyntning och klä julgranen, så med andra ord var vi lite tidigare detta år med att pynta. Julkänslan blir så starkare med allt pynt och det gillar jag, julen är en sådan mysig högtid där jag tillbringar många fina stunder med min nära och kära ♥

Något mindre roligt är att snön vägrar ligga kvar på marken. Om den bara inte försvann skulle julkänslan stärkas ett snäpp högre. Den nionde december förra året var årets första pulkaåkning, det hade varit lite roligt att åka pulka för den första gången detta år men det får vi vänta med tills snön behagar att stanna för ett tag.


Tredje avdent

Som tidigare nämnts tänkte jag berätta kort om den mysiga gårdagen. Jag, Daniel och vår katt Silver tog oss hem till min familj där vi lyssnade på julmusik, bakade pepparkakor, gjorde ett pepparkakshus, julpyntade, klädde deras julgran så fint och åt middag tillsammans.
Jag verkligen älskar min familj, enda från djupet av mitt hjärta

Tredje advent är det idag vilket har resulterat i en mysig dag även denna. Jag och Daniel har under dagen hunnit med en storstädning som iochförsig inte var speciellt roligt, men som ändå måste tas itu med. Men därefter blev vi hämtade av mamma och pappa för att följa med dem och en till familj på julmarknad. Väl hemma har jag och Daniel lyssnat på julmusik, adventsfikat, slagit in julklappar och klätt julgranen,- adventsmys på hög nivå.



Gårdagens Idolfinal

Gårdagens Idolkväll i tvsoffan var härlig, en avslappnad fredag vilket behövdes. Idolkvällen visade sig bra den också, Amanda tog hem förstaplats och bjöd på bra shower. Dagen idag har varit så fin med mina kärlekar,- nämligen min pojkvän och familj. Men mer om det imorgon för nu väntas en trevlig hemmakväll med besök av Ida.

Idolfinal

Efter en mysig fredag med älskling i Valbo för att leta julklappar och hälsa på hans syster med familj avslutas denna kväll med Idol där det är final. Om inte allt för många minuter får vi veta vem som tar hem priset, jag måste säga att det är relativt spännande i denna stund.
Vinnarlåten har vi ju fått höra också, faktiskt redan förra fredagen lyssnade vi på den och jag måste säga att den är bra.
Vem jag tycker ska ta hem förstaplatsen vet jag inte riktigt. Båda har sådana röstkapaciteter men just denna finalkväll tycker jag Amanda utstrålade mest.


Dagens lista

Dagens klädsel: Arbetskläder fram tills dess att jag kom hem, då åkte mjukisbyxorna på
Dagens frisyr: Uppsatt
Dagens smink: Foundation, puder och mascara
Dagens planer: Först en arbetsdag mellan 07:30-14:30, därefter hem för julgranspyntning
Dagens väder: Snön ligger så fint och vitt på marken
Dagens tråkigaste: En incident som hände på jobbet
Dagens bästa: Julgranspyntningen kommer bli så pass mysig med julmusiken att jag tror det blir det bästa
Dagens nedräkning: Sexton dagar kvar till julafton

Jobb

Här sitter jag på morgonkvisten och gäspar. Idag är jag nämligen uppe med tuppen eftersom det står jobb på dagens schema. Trött är bara förnamnet eftersom jag hade svårt att somna igårkväll. Nu ska jag pallra mig till bussen i den hemska kylan.

Solning

Ett varmt bad och badsalt med doft av vanilj och fläder satt inte helt fel efter solningen. Jag har precis krupit ned i min onepicedräkt och tittar runt på internet för lite julklappstips innan det är dags för middag med karln här hemma.

Snö

Den första snön i Gävle har nu kommit, bättre sent än aldrig och julkänslan kommer sannerligen kännas av mer. Nog för att det tidigare kommit så ynka ynka lite att det var några få flingor som låg på gräsmattorna men nu är första snön kommen som ligger kvar på marken trots att det inte är speciellt mycket.
Det var minsann ett härligt uppvaknande imorse när jag tittade ut genom fönstret och såg snön falla mot marken och på träden som blivit vita.

Jag tänkte nu se några missade avsnitt av julkalendern innan det blir dags att kliva på bussen mot stan för en solning.


Mot stan

Gårdagen spenderades mestadels hemma, förutom den stunden jag och älskling besökte stan för att titta på julklappar. På kvällen rörde jag inte en fena utan det blev ryggläge i soffan med några bra tvprogram. Nu är jag på väg till stan efter att ha hälsat på en vän-/arbetskollega för en lång pratstund, frukost och mys med hennes otroligt söta son.

Andra advent

Lördagskvällen blev en rolig kväll tillsammans med Daniel och Ida, vi gick ut på pub i stan för att umgås och ha roligt hela kvällen lång. Därefter följde Ida med oss hem och det blev tvånätters övernattning för henne hemma hos oss - skratt, prat, filmer och en heldag framför tvn igår.

Igår var det även andra advent, julen närmar sig och snön fattas ännu. Men när vi igår tände det andra ljuset kände vi lite julkänsla trots allt.


Lördag

Efter en härlig sovmorgon väntas nu en förhoppninsvis trevlig lördag. Under dagen ska vi på besök hos mormor och även åka till Valbo. Vad sedan kvällen erbjuder visas senare, men högst troligt något trevligt.

Hoppas ni har en fin lördag framför er.

Mys med mosters lillhjärta och Idolkväll

Idag har dagen bjudit på en hel del trevligheter så med andra ord blev denna fredag väldigt lyckad. Efter att ha vaknat imorse klev jag på bussen för att åka hem till pojkvännens syster där jag umgicks med henne och hennes dotter. Jag hann med att mysa och kramas mycket med lillhjärtat som växer så det knakar. Hon blir i mars ett år och är nu i den åldern som är så otroligt charmig, speciellt hon är det iallafall. Hur som helst var det ett mycket trevligt besök jag gjorde hos dem.

Därefter blev det en kort stanrunda och ett besök hos solariet med Ida innan vi åkte hem till mig för att se semifinalen av Idol. De kvarvarande i Idol tror jag kommer bjuda på en riktig show i nästa veckas final så det blir spännande att se. Här på kvällskvisten har jag träffas bror min en stund och strax är det dags för mig att natta för ikväll.

Som sagt min fredag har varit bra, hoppas även er fredag varit det.


Decemberljuset är nu tänt

Nu är vi hemma igen och skönt är det kan jag säga. Vi har flängt runt hela dagen känns det som. Först var jag tidigare idag på stan med Ida, därefter hem för att hinna med tiden i tvättstugan, sedan åkte vi till älsklings syster med familj för att umgås och till sist förbi affären för att köpa det vi glömde köpa på storhandlingen igår.
Men trots allt har vi hunnit haft lite mys hemma också, middag vid det nya köksbordet och med decemberljuset tänt.

Efter allt flängande blir kvällen superlugn, jag tänkte lägga mig i soffan för att se Sex and the city klockan elva och bara njuta av en avslappnad kväll.


Första december

Vi är nu inne i december, tänka sig att julmånaden redan är här. Dock fattas snön ännu men den kommer förhoppningsvis om inte allt för länge. För att fira att julmånaden är här öppnade jag första luckan i chokladkalendern och såg första avsnittet av julkalendern - traditioner är inte till för att brytas ;)

Gårdagen bjöd på en träff med Ida, det var trevligt minsann. Mot eftermiddagen kom pappa på besök för att borra upp hyllorna som vi var tvungen att ta ner när vi fick omtapetserat. Jag och älskling satte efter det upp våra väggtexter och resultatet blev bra.
Kvällen blev en riktig shoppingkväll, jag och älskling storhandlade så både frysen, kylen och skafferiet är proppfullt nu.

Nu ska jag börja dra mig mot bussen för att åka in till stan där jag ska träffa Ida, därefter blir det hem för att vi har då tid i tvättstugan.

RSS 2.0