Middag hos mina föräldrar

Efter lite bus och mys med Tindra åkte jag och älskling hem till min familj där vi blev bjuden på middag.

Därefter åkte jag med mamma till affären där det var hur mycket folk som helst, ett band som spelade, provsmak överallt och extrapriser på mycket saker eftersom det var nioårsjubileum.


Stan med lillebror

Nu är det mitten av veckan och snart väntas helg - härligt det ska bli.

Här på förmiddagen har jag sällskapat med bästa lillebror på stan och nu är jag på väg till svägerskan för att pussa på lilla Tindra.


Morgonmys


Färdigjobbade fyra långpass

Nu har jag jobbat klart dagens pass på fjorton timmar, även femtiotre och en halvtimme på fyra dagar är nu avklarat.

Det ska bli skönt att komma hem nu för att krama om Daniel som jag knappt sett sedan i torsdags eftersom jag har jobbat. Inte nog med det behöver jag inte ställa väckarklockan imorgonbitti.


Ny vecka med snö och jobb

Den här veckan startas med snö och jobb. Efter dagens fjortontimmarspass på jobbet bli det hem och bara vila mig. Det ska bli så härligt.


Ännu ett långpass

Nu sitter jag på hållplatsen och väntar på bussen i kylan för att åka till jobbet där det blir ännu ett långpass.


Fjorton timmar avklarade

Nu har jag äntligen slutat för dagen och mina fjorton timmar är avklarade. Nu blir det hem och sova direkt.


Klockomställning till vintertid

Idag har vi ställt om klockan till vintertid så nu är det bara att invänta snö, ännu kallare dagar och mörka kvällar.

Inte nog med det har jag som de senaste dagarna jobbat många timmar idag. Om mindre än två timmar får jag åka hem till en varm och härlig säng.


Ännu ett långt pass

Söndagens pass började för ett tag sedan, idag jobbar jag mellan sju till nio ikväll så en lång dag har jag framför mig.


Två timmar kvar

Två timmar av dagens elva och en halvtimmes arbetspass återstår nu. Kroppen är seg och jag har fryst exakt hela dagen så det ska bli skönt att krypa ner under täcket när jag väl kommer hem.


Åtta timmar återstår

Nu har jag jobbat några timmar och har ändå åtta timmar kvar innan jag får åka hem för att sova och bli pigg inför nästa pass imorgon.


Lördagsjobb väntas

Lördag och ny dag. Idag väntas ett till långpass som ska jobbas från klockan tio till halv tio ikväll.
Så jag hoppas på att vädret inte blir allt för kallt, att allt ska flyta på idag och att den här lördagen ska bli en trevlig dag.


Snart fjorton avklarade arbetstimmar

Nu är det inte så långt kvar till dagens arbetspass på fjorton timmar är avklarat. Då behövs en härlig nattsömn för att orka med morgondagens långa pass igen.


Fredageftermiddag

Snart har jag jobbat åtta timmar och har då sex timmar kvar innan jag får åka hem för att sova.

Imorse kom det snö igen, väldigt lite snö men det syntes lite vitt på marken trots allt.


Fredagsjobba

Snart är det dags för ett långt arbetspass, trots det ska det bli trevligt. Jag börjar klockan sju och slutar ikväll klockan nio.


Vintern är på ingång

http://josefinlindholm.blogg.se/2011/october/forsta-snon-i-ar.html#comment
 
Det här inlägget skrev jag om förra årets första snö den tolfte oktober.
I år blev det lite senare då första snöflingorna som jag märkt av har fallit till marken idag. Trots att det var lite ynka snöflingor här och var så räknas det ändå som att det snöar för första gången i år. 

Jag fryser hela tiden, kring nollstrecket på temperaturen, frost och första snöflingorna - med andra ord är vintern på ingång. 

Äntligen hemma

Umgås hemma hos Jennie en stund idag innan vi två, Daniel, svärmor och hennes man åkte till ÖB's premiäröppning i Hemlingby där vi handlade hem en del.

Efter det spenderade jag några timmar med personen jag är kontaktperson till. Nu har jag varit hemma ett tag och har placerat mig i soffan innan jag tänkte lägga mig i tid ikväll.


Färdigjobbat för idag

Efter några få arbetstimmar, fyra och en halvtimme, är jag nu färdigjobbad för idag.
Just nu är jag på bussen på väg hem till Jennie och Tindra.


Morgonkallt

Nu står jag vid hållplatsen i morgonmörkret och i morgonkylan i väntan på att en buss ska komma för att åka till jobbet för några få arbetstimmar.


Svenska hollywoodfruar

För mig och Daniel blev det här på kvällskvisten en promenad med våra katter hem till mamma och pappa för en massa mys i tvsoffan framför Svenska hollywoodfruar.


Solsidan och Hellenius hörna

Äntligen är det dags för Solsidan igen - som varje söndag är det dagens höjdpunkt.
Efter det blir det Hellenius hörna. Fast synd tycker jag att det är att båda dessa program bara håller på en halvtimme styck.


Grattis till svärfar

För ett tag sedan spenderade vi några timmar hemma hos svärfar för att gratulera honom eftersom han fyllde år i fredags.
Där blev det också massa mys med lilla Tindra.


Moa Lignell på konserthuset

Eftersom jag fick två biljetter till Moa Lignells konsert som är känd från förra årets Idol av svärmor och hennes man som vunnit dom så bad jag min kärlek att följa med ikväll på konserten.

Vi kom nyss hem efter lite mer än en timmas konsert och jag tycker den var bra. Nöjd med kvällen.


Med familjen

Efter en sväng till Valbo med pappa köper han nu kinamat som mamma och pappa ska bjuda oss på.
Mysigt så här på lördagen.


Fredagsmyset har startat


Xfactor

Snart börjar fredagskvällarnas bästa program Xfactor som jag självklart ska se. Så här hemma blir det en massa fredagsmys i tvsoffan för oss.


På väg hem

Efter att ha umgåtts med Ullis några timmar är jag nu på väg hem. Resten av dagen ska spenderas med min älskade Daniel.


Fredag

Vid förmiddagstiden har jag ätit frukost med Ullis och hennes mamma. För tillfället är jag hemma hos Ullis men ska snart åka hem.


Ny ziperall

Idag kom min nya ziperall som levererades fram till dörren.
Ett sånt underbart härligt plagg som alltid kommer till användning. Underbart.


Våran eftermiddag

På eftermiddagskvisten åkte jag och Daniel till mormor där vi fikade med henne innan vi åkte vidare till affären för att handla hem lite.
Efteråt åkte vi hem till Jennie för att busa med Tindra där vi är nu.


Del 7: Årsresumé 2011

JULI
Månaden började med att jobba en långhelg där jag vikarierade över sommaren där vi bland anat besökte Ockelbo marknaden för lite trevligheter. 
Några dagar därpå när jag var ledig följde jag och Daniel med svärmor och hennes man till Harnär för att titta på ett hus som var till salu som dom tingade.
 
Närämaste dagar bestod mestadels av jobb, träff med våra familjer, träffar med personen jag är kontaktperson till, kvällsbada i Hemlingby, mys med Daniel och en tur på Eckerölinjen med trevligt sällskap.
 
Efter en månad med gips på armen efter incidenten i Haparanda rök gispet den trettonde juli. Superhärlig känsla verkligen. 
Och eftersom det var julimånad arrangerades Sommarkväll inne i stan varje onsdag, en onsdag spenderde jag ett par timmar där med Linnea, Tessan och Kajsa med en middag på Java innan. Dagen därpå åkte jag med personen jag är kontaktperson till Gröna lund för en massa karusellåkning och vi hade så roligt.
 
Därefter blev det hem igen för att jobba en massa. Som tur var gillade jag både jobbet och mina arbetskollegor så det var toppen. 
 
Den tjugotredje skrev jag ett inlägg om att jag och Daniel hamnat etta på kölistan på en lägenhet hos Gavlegårdarna. Vi kikade på den och bestämde oss ganska snabbt att tacka ja på den och därmed skulle jag om tre månad flytta hemifrån och bli sambo med Daniel.
 
Kring slutet av månaden tillbringade jag, Daniel, familjen, Smulan och Silver några dagar på Ankarmons camping i Hälsingland - hur mysigt som helst. Vi firade Smulans födelsedag, umgicks, njöt av sommaren, träffade släkt och hittade på en massa trevligheter.
 

Torsdagmorgon

Vaken, pigg och glad är jag. Fast vaken har jag varit ett bra tag. Nu blir det frukostdags innan dagen startar igång.


Efter kvällsjobbandet

Efter kvällsjobbandet idag ska jag nu krypa ner för att få mig nattsömn, skönt ska det bli. Det är också härligt att lägga sig för att sova när man är nöjd över dagen som varit.


Jobbar

Jobbandet för idag är i full rulle och dagens pass är mellan två till halv nio. Nu har vi precis haft middagsrast och ska alldeles strax köra igång.


Svenska Hollywoodfruar

Eftersom jag missade Svenska Hollywoodfruar igårkväll så tar jag igen det avsnittet nu innan det är dags för jobb. Det går minsann inte att undgå ett endaste avsnitt inte.


En superdag igår

Gårdagen var en bra dag, så himla bra. Hade inte tid att skriva något här eftersom jag var borta hela dagen.


Kvällsjobbandet avklarat

Kvällsjobbandet gick så bra idag så, trevligt har jag haft det också. Nu ska resten av kvällen spenderas hemma med tanke på hur mycket det regnar - härligt.


Jobb i regnvädret

Idag är det ett himla regnigt och grått väder så pass att man inte vill lämna lägenheten.
Men ändå blir det till att trotsa regnet och ta sig jobbet för ett arbetspass.


All about Steve

Klockan nio började komedin All about Steve på fyran som vi ser på här hemma.
Skönt att avsluta sista timmarna på veckan med en film.


Söndagens höjdpunkt

Om en liten stund väntas tvtittande då det är Solsidan och Hellenius hörna - verkligen söndagens höjdpunkt.


Mysig helg

Lördagsfilmmyset igår med Albin och Daniel var så mysigt. Imorse åt vi tre frukost tillsammans, en sån bra och mysig start på söndagen.

Nu har vi tre nyss kommit till Jennie för att busa och leka med henne och Tindra.


Lördagsmys med Daniel och Albin

Här hemma har vi lördagsmys med Albin, Daniels brorson, som ska övernatta hos oss. Chipsen, godiset och drickan står framme på borden och nu ska vi se en film och mysa ner oss i soffan.


Gohjärtat

Nu har jag hunnit gosa och lekt med gohjärtat innan det nu är dags att börja åka hemåt.


Lekt i lekparken Tindra

Nu har jag, Daniel, Jennie, Tindra och Mathias precis kommit in efter att ha varit ute i det kyliga vädret och lekt i flera olika lekparker - mysigt.


Kall höstig lördag

Nu är jag på väg till Jennie för att göra något trevligt med henne, hennes familj och Daniel.
Det ska bli mysigt trots det här kalla vädret som gör att man bara vill vara inomhus.


Xfactor

Efter vi varit en stund hos Linnea åkte vi hem till mig och har haft en myskväll framför Xfactor.
Nu är det bara att vänta en vecka till nästa avsnitt.


Hemma hos Linnea

Efter en shopping och fika på stan med Linnea i flera timmar är vi nu hemma hos henne för att äta pizza tillsammans med hennes föräldrar. Efter det ska vi gå vidare hem till mig.


Dags för en runda på stan

Nu är jag snart i stan där jag ska möta Linnea för en runda i alla affärerna. Det ska bli trevligt för nu var det ett tag sedan vi gjorde det.


Bowling och fika

En bowling och en fika fick den trevliga stunden med personen jag är kontaktperson till spenderas.
Och som vanligt fick vi nästan exakt lika mycket poäng i bowlingen som det alltid blir. Men huvudsaken är att vi hade roligt och det hade vi.


Mot stan

Hämta Tindra på dagis, en promenad med barnvagnen därpå och sedan massa bus innan jag nu satte mig på bussen för att åka till stan.


Torsdag och helgen närmar sig

Ny dag idag och friskare är jag också. Synd bara att halsen ska göra så ont på nätterna så det blir svårt att sova.

Senare i eftermiddag har jag planer men innan det blir det till att hämta lilla Tindra från dagis.


Tvprogrammen för ikväll

De här tre programmen får stå för underhållningen ikväll. Efter det blir det till att sova direkt.


Hårklippet

Hårklippet är jag nöjd med än, dock saknar jag mitt långa hår litegrann men det behövdes verkligen kapas av allt det slitna.
Det bästa med nyklippt hår är hur friskt och fräscht det känns.


På hemvägen

Nu är vi på väg hem efter ett besök med svärfar hos Jennie och hennes lilla familj. En fika, massa bus och badade lillTindra.


Handlingsdags

Alldeles precis kom svärfar och hämtade mig och Daniel, nu ska vi tre åka och handla tillsammans på Maxi.


Äntligen klippt mig

Idag har jag börjat känt mig mycket piggare så jag börjar tillfriskna. Skönt måste jag säga.

Så idag har jag passat på att gå till frisören för att klippa bort en stor del av håret eftersom det verkligen behövdes. Nu är allt det slitna bortklippt och håret känns alldeles friskt.
Innan såg mitt hår ut så här.


Svenska hollywoodfruar

Efter lite filmtittande, vila och gos med katterna är det nu dags för tisdagens höjdpunkt Svenska hollywoodfruar.


Filmgos med Saga

Gosar med Saga i soffan framför en film, skönt att kura ner sig i soffan så kanske jag piggnar på mig.


Fortfarande en sjukling

Jag är fortfarande dålig så jag blir hemma idag för att vila en massa i hopp om att bli piggare snart.

Det är så fruktansvärt tråkigt att vara sjuk och bara ligga inne och må dåligt. Så nu hoppas jag på att bli frisk väldigt snart.


Sjuk

Idag har dagen besått av ett varmt bad på morgonen och sedan bara sett filmer hela dagen samtidigt som jag ätit isglass och druckit te för min onda hals.

Inte nog med att min fina älskling tar hand om mig när jag är sjuk så kom även min bästa mamma förbi tidigare med ett krya på dig-paket där i det låg godis, isglass, ett fint kort, olika halstabletter, ansiktsmask och festisar. Bästa bästa ni.


Sjukling

Egentligen skulle det ha blivit jobb idag men eftersom jag har feber, väldigt ont i halsen, snorig och kräktes slem imorse blir jag sängliggandes hela dagen.
Usch så jag ogillar feber.


Premiär av Hellenius hörna

Efter den braiga premiären av Solsidan blir det nu premiären av Hellenius hörna för oss.


Premiär av Solsidan

Nu ligger jag och min fina i soffan framför premiären av Solsidan säsong tre - äntligen har det börjat igen trots att varje avsnitt är så kort som en halvtimme.


Del 6: Årsresumé 2011

JUNI
Eftersom det jag totalt glömt bort min lilla årsresumé från tvåtusenelva tänker jag fullända den innan det hinner bli ett nytt år.
 
Hur som helst kickade jag igång junimånad med en frukost ute på altanen i det härliga vädret. Jag hade ännu inte flyttat hemifrån vid det här laget. Dagen fortsattes med ett kvällspass på intriduktionen på det nya sommarvikariatet. Dagen därpå när jag var ledig så åkte jag på familjedag på Leaf där de visade hur godis och läkerolen tillverkas, aktiviteter både inomhus och utomhus och så vidare.
 
Dagen efter det blev det en till introduktionsdag som gick fint. Det blev helg här också, så jag och Linnea firade det med shopping i Valbo köpcentrum. Kvällen spenderades med fina Daniel, altanhäng och en god cider till det - härlig sommarkväll. 

Sedan blev det de närmsta dagarna en partykväll, en träff med personen jag är kontaktperson till, final i Big brother som jag slaviskt följde, picknick med familjen och Daniel i Boulognerskogen, jobb och härliga badstunder i hög sommarvärme. 
 
Efter att ha haft ett litet besök av Nadja och Emil som hade vägarna förbi Gävle kring den åttonde juni så efter några dagar när de skulle hem till Haparanda följde jag med lite spontant för en minisemester och ladda upp inför sommarens jobb. I Happis tog vi första utomhusdoppet, stranden, umgås, party, tripp till Luleå, fika på ABC i Finland, myskvällar, kubb på kvällskvisten och cruising runtom i Happis-/Finland. 
 
Den sextonde juni då vi hade en partykväll var jag med om en liten olycka som slutade på Kalix akutmottagning där jag fick en gipsad arm. Dagen därpå när jag besökte vårdcentralen sa de att jag bara stukat armen men jag hade så fruktansvärt ont så jag trodde inte på dem. När jag var hemma den nittonde på morgonen i Gävle så åkte jag och mamma till akuten direkt eftersom jag hade så ont i armen att jag inte kunde röra den eller något alls. Det slutade med gips eftersom jag fått en spricka i båtbenet i handleden. 
 
Dagen efter jag fick mitt gips började jag på sommarvikariatet och jag kände redan första dagen hur bra jag trivdes.
Den närmsta tiden blev det mest jobb, tid med Daniel, träffar med vännerna, mysig midsommar, Furuvik med familjen, grillning och en massa mer.

Mot Valbo

Nu ska jag och mamma åka till Valbo i det här fina soliga höstvädret.


Lördagsmys

Här hemma vankas det lördagsmys med min älskling och våra söta katter - mys.
Nu ska vi fortsätta se film och njuta av lördagskvällen tillsammans med tända ljus och lite gotta.


Hemma

Nu har jag precis kommit hem från Söderhamn och det är skönt att vara hemma i vetskap om att kvällen blir supermysig även fast det var skönt att komma iväg en bit bort och hälsa på farmor.


Söderhamn

Nu har jag, pappa och faster hälsat på farmor. Det var kul att få träffa henne och nu är vi på väg till nästa ställe att hälsa på.


Mot Söderhamn

Nu sitter jag i bilen och väntar på att pappa ska komma, därefter ska vi hämta faster och kusin på vägen innan vi alla åker till Söderhamn.


Fredagskvällen i kort

Igåreftermiddag åt jag och Daniel middag med min familj hemma hos dem. Efter det skjutsade jag lillebror på träning och åkte sedan till svärmor med Jennie.
Efter det skjutsade vi hem lillebror och överraskade då svärfar på jobbet och det blev med glada miner.


Fredag och helg

Fredag och helg - det är nog alltid lika härlig känsla. Nu hoppas jag på att helgen inte går allt för fort förbi.

Någon enstaka timme har hunnit spenderats med bland annat Tindra - så mysigt.


Gårdagens braiga dag

Igår kände jag inte för att skriva och hade heller inte tid för den delen eftersom jag hade saker att göra hela dagen.

Hur som helst var gårdagen så bra, det är så härligt att känna hur bra en dag varit för det blir iallafall jag glad över.


Bästa dagen på länge

Idag har det varit en bra dag - den bästa på väldigt länge. Så underbart.

Inte nog med det har jag bästa sambon och familjen som betyder så otroligt mycket för mig ❤


Heldag med Ullis

Efter en heldag med Ullis där vi bland annat fixat ärenden hemifrån henne, skrattat, pratat, varit till Valbo för en minishopping och middag så är det nu dags att börja röra sig hemåt.

Jag har haft en rolig dag med Ullis men det ska bli skönt att komma hem till min lilla familj för en massa kramar.


På väg till Valbo

Idag har jag och Ullis umgåtts hela dagen så det har varit trevligt. Vi är nu på väg till Valbo en sväng med hennes familj.


På hemvägen

Efter massa lek med Tindra, umgås och middag med Daniel, Jennie och Mathias är jag nu på väg hem.
Som tur är får jag skjuts av pappa så nu kommer jag hem snabbare.


Goaste Tindra


Tisdag

Nu sitter jag på bussen på väg till Jennie och hennes familj.
Först och främst ska det bli en massa bus och mys med bästa Tindra.


Kvällsfika framför tvn

Nu blir det till att mysa ner oss i soffan framför Xfactor med lite kvällsfika, fleecefilt och ljus.


Saga

Lite mys med Saga sitter aldrig fel, det är så mysigt när hon ligger tätt intill och sover. Lilla älskade Saga.


Härlig start på veckan

Dagen känns nu plötsligt så mycket bättre - så härligt att få känna glädje.


Måndagmorgon

Måndagmorgon och en viktig sak ska nu göras. Skönt att ha det överstökat tidigt på dagen så slipper man ha det i tankarna sen.


Oktobermånad

Nu går vi in i en ny vecka och ny månad.
Nu när oktobermånad kommit blir det allt mörkare och kallare, usch så tråkigt tycker jag. Det enda som blir mysigt är alla tända ljus runt om i lägenheten om kvällarna.


RSS 2.0