Min eftermiddag

Som tidigare nämnts var jag på besök idag tillsammans med min mamma och tremänning hos min morfars tvillingbror för att se foton och få höra om hur morfar var. Det var trevligt och något jag alltid velat gjort så det kändes bra. Mer än så går jag inte in på det här området då det känns för privat
Hur som helst gick jag på stan därefter med Linnea vilket även det var trevligt. Det var ju trots allt ett tag sedan vi tog en svängom på stan :)
Efter att ha blivit hemkommen igen blev det en promenad med min pojkvän till Ica Maxi och förns nu blev det tid för att hinna skriva ett inlägg här.

Dags för ett besök

Efter seminariet idag blev det mest datortid för mig, och det vill säga inget plugg vilket kändes väldigt härligt. Nu ska jag iallafall kliva på bussen för att åka på ett besök, skriver möjligtvis mer om det senare. Jag får väl lov att önska er en trevlig måndag nu :)

Tvtittande

Efter att ha solat blev det lite träning och därefter det efterlängtade Solsidan - synd att det endast visas en halvtimme en gång i veckan eftersom det är så pass roligt. Nu tittar jag på Big brother iallafall och när det är slut blir det säkerligen lite mer tvtittande innan sovdags för imorgon väntas måndag och seminarium.

Söndagen som redan är kommen

Tänka sig att söndagen redan är här, till och med har halva dagen redan gått förbi. Idag har det varit en riktig slappdag där jag i princip inte gjort ett skvatt, vilket naturligtvis kan behövas ibland. I denna stund står jag lite smått fryssen i väntan på bussen som anlände i samma tillfälle som den här meningen skrevs. Hur som helst är jag på väg till solariet nu, vilket ska bli underbart skönt. Därefter blir det till att åka tillbaka till mitt andra hem igen - hos pojkvännen där jag i princip bott senaste tiden :)

23e bilden: En bild från i somras.



Min fina Smulan har semester i sin "sommarstuga" ♥

22e bilden: En bild på en tid du saknar.

















Tider jag saknar, då världen kändes problemfri och vi hade alltid så oerhört roligt tillsammans. Jag och mina bästa och finaste vänner som är så betydlesefulla för mig.
Jag ♥ er.

21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.



♥ 

Bio - Sanctum 3D



Igårkväll visades Sanctum i 3D bio vilket gjorde att jag, min pojkvän, hans syster, bror och en vän tog tillfälle i akt att se den. Filmen var enligt mig bra, det fanns en viss spänning genom hela filmen och jag tycker jag blev så gott som inne filmen. För mer spekulation kan jag påpeka att man några gånger under filmens gång satt och väntade på att något skulle hända och ibland kunde man till och med förutse vad som komma skall. Förövrigt var det en bra film och ett stort plus var att den visades i 3D. Sanctum i 3D - Sevärd!

Betyg: 3,8/5 stjärnor



Mitt i natta

Här kommer ett väldigt sent blogginlägg, det jag tänkte meddela var att kvällskvisten varit trevlig och mysig. Vad som tillbringats i denna lördagkväll återkommer jag med imorgon :) Godnatt godnatt.

En vecka återstår

Sju dagar återstår nu till avresan mot Haparanda där jag ska bosätta mig i fem veckor.

Årets första grillning

Gårdagen var jättemysig då jag, min pojkvän, familjen och mormor hade våran egna lilla friluftsdag på baksidan. Pappa skottade bort en massa snö och tog fram grillen så grillade vi korv och drack varm oboy. Det var mysigt att vara ute i snön med täckisar och tända marschaller. Det blev foton tagna men dem finns på hårddisken hemma. Dessa personer är för mig väldigt betydelsefulla och jag älskar dem oerhört! :)

Äntligen fredag

Idag är det fredag och jag måste säga att denna vecka har gått snabbt. Vad jag har spenderat min dag till skriver jag imorgon för nu väntas det en mysig fredagkväll tillsammans med min kära pojkvän och en förhoppningsvis bra film :)

20e bilden: En bild på dina närmaste.


Min familj ♥
Denna familj har alltid och kommer alltid vara den bästa familjen oavsett vad som än händer. Tänk sådan stark familj vi varit, jag älskar er föralltid.

Hockeytittande i stan

I skrivandets stund befinner jag mig med familjen hos Lindbergs i stan för att se hockey och för tillfället leder Brynäs med fem-tre mot Timrå, dock är matchen ännu inte slut då det återstår en sista period. Innan vi åkte hit tog jag mig en promenad med Smulan hem till mormor, dock kom vi inte in då jag glömde ta med mig portkoden så vi promenerade hemåt igen.

Stadenrunda

Nu har jag alldeles nyss kommit hem från stan där jag umgåtts och kikat runt med Tessan, vilket var väldigt trevligt då det var oerhört längesedan vi umgicks. Det började minsann bra för Tessan då hon stormar in i Gallerian Nian och berättar att hon det blivit fel på hennes pinkod på mobilen och att hon använt de tre försöken.
Hon hade alltså glömt att hennes pinkod är femsiffrigt och inte fyra, vilket resulterade i att hon behövde en pukkod för att ta sig in i mobilen igen. Så vi tog oss till en telefonbutik som fixade det till henne och efter att det gått en stund då hon även säger att det är fel pukkoden kom hon då på det att pinkoden var ju femsiffrigt. Bra kämpat Tessan! ;)

Med mig hem fick jag nya leggings och en mysig tröja från rean på Gina tricot, för en närmare förklaring vad för slags tröja det var kan jag säga att den har sådana där "armbågs-lappar". Tessan själv fick med sig ett par skor hem som hon med glädje inhandlade då hon upptäckte att det var tjugo procent i hela butiken. 


Här bjuds det även på en bild på mig och Tessan från i slutet av januari då jag, Tessan, Kajsa, Linnea och Anja discobowlade, åt middag på restaurang och slutligen dansade loss på krogen. En väldigt rolig kväll med andra ord.

Mot staden

Snart ska jag börja promenera till busshållsplatsen för att åka in till stan, mer om det senare när jag kommer hem! :)

Första körningen efter bilolyckan

Igår tog jag första steget, eller snarare blev jag tillsagd av mamma trots att jag inte ville, då hon tyckte jag behövde göra detta för att rädslan ska försvinna. Och ni undrar säkerligen vad jag då utstått? - Jo, jag körde bil för första gången sedan olyckan, i och för sig var det inte en lång bit jag körde och jag körde verkligen sakta och försiktigt hela tiden. 

Med en klump i magen körde jag iväg i min snigelfart, trots att det kändes jobbigt att köra klarade jag det och det bästa av allt är att jag ens vågade. Hade mamma min inte övertalat mig tillslut så hade jag absolut väntat med bilkörningen tills jag kände mig redo och jag hade aldrig vågat göra det ensam.

Jag som hade lovat mig själv att aldrig mer köra och istället åka buss eller cykla, men efter lite betänketid kom jag i underfund med att kanske prova på att köra när halkan och vintern är över. Men som sagt, jag blev nu övertalad. Dock får vi nu se om jag sätter mig bakom ratten igen på ett tag, jag tar det som det kommer. Men ändå, jag har ju tagit första steget :)


Spa-party

Efter att ha pluggat klart idag blev jag upphämtad av min mamma för att först åka runt och kika i några butiker innan vi åkte hem till Bomhus här jag tänkt sova i två nätter. Det har ju trots allt blivit väldigt lite sovandes hemma så nu var det dags :)
Mot kvällningen vid sju-tiden gick jag och mamma över till grannarna där det anordnats spa-party vilket var trevligt, vi fick även en liten men härlig ansiktsbehandling


Onsdag & mitten av veckan

Då var vi i mitten av veckan och det är inte alltför långt kvar till fredagen är här igen. Det jag tillbringat min morgon till är plugget, jag har hunnit med att nästan skriva klart mitt arbete som ska vara inlämnat den fjärde mars. Nu sitter vi i PBL-möte för att fortsätta med grupparbetet som ska har deadline fredag

Nu har jag faktiskt inte tid att skriva mer här men tanken var mestadels att slänga in ett godmorgon-inlägg! :)

19e bilden: En person som är snygg.



Jag älskar dig min pojkvän, min andra halva, mitt hjärta och mitt allt.

♥ ♥

Du
Du fångade mig,
du tog mig i din famn.
Nu är du mitt allt,
och du har mig förevigt.

Min tisdag idag

Efter att ha studerat ett flertal timmar idag begav jag mig hem till min pojkväns mamma där systern till min pojkvän befann sig, just för att vi skulle umgås resten av dagen. För oss blev det då Uno-spelande, massa prat och mys med kattungarna. Sedan promenerade vi hem till min pojkvän efter att han ha slutat jobbat för att umgås alla tre, det blev till att laga middag och äta tillsammans samt ännu mer Uno-spelande. Dagen har varit väldigt trevlig och bör göras om igen snarligen :) Bara för en stund sedan åkte hans syster hem så nu blir det en lugn kväll med lite bloggläsning och se det avsnittet av Big brother jag missade igår innan det är sovdags.

Studier, studier och åter studier

Det ni ser på bilden är det jag tillbringat min dag till, sedan klockan 07.00 imorse fram till nu och inte är jag klar ännu för dagen heller, inte som det känns. Jag vill nämligen bli klar med så mycket som det går så att jag får mer tid ledigt sedan.


18e bilden: En bild på din fritid.



Egentligen bör jag bara ha bilder på pluggböcker men det är inte speciellt roligt att se. Som ni då förstått spenderar jag mycket av min tid till studierna och dess arbeten och allt vad det hör till att studera på distans. Förutom det har jag ju min pojkvän, familj och vänner samt tjejen jag är kontaktperson till som går åt till fritiden och det gillas enormt mycket. Om ni mot förmodan funderar vad första bilden föreställer så är det två pepparkakor sedan i julas där det står Mamma och Patrik (det skulle stå pappa såklart men det var mamma som skrev på den och det blev Patrik). Den bilden och bilden på min katt Smulan fick motsvara min familj i dessa bilder.

Annat jag gör på fritiden som inte fick synas är bland annat shopping, solning, träning och fotografering med min systemkamera. 

Hemvägen

Nu sitter jag på bussen på väg tillbaka hem till pojkvännen efter att först ha lånat några böcker på biblioteket och därefter umgåtts med tjejen jag är kontaktperson till. Innan hemgång fick det även bli en sväng förbi solariet för en tjugominutare. Hoppas er måndag varit trevlig :)

Today

Dagens humör: På ett helt ok humör, jag hade säkerligen varit på ett bättre humör om det vore helg fortfarande :)
Dagens klädsel: Jeans och linne
Dagens frisyr: Uppsatt slarvigt i en knut
Dagens smink: Idag kör jag på utan smink, det kan vara skönt ibland tycker jag
Dagens planer: Pluggning, handledning och träffa tjejen jag är kontaktperson till
Dagens väder: Cirka -8 grader
Dagens vill ha: Massa shopping av nya kläder, skor och väskor
Dagens tråkigaste: Pluggningsmotivationen som är spårlöst försvunnen, hittar ni den så säg till ;)
Dagens bästa: Det blir nog känslan efter att ha tränat klart idag
Dagens nedräkning: Trots att det bara är måndag kan nedräkningen till fredag påbörjas - fyra dagar återstår

17e bilden: En ovanlig bild.



Linnea och jag. 
Möjligtvis är denna bild inte speciellt ovanlig. Men eftersom jag aldrig lägger ut undervattenskamerabilder så blir det på ett vis en ovanlig bild. Hur som helst är den från Kreta och som skrivet använde vi oss av en undervattenskamera.
Gud så jag saknar Kretaveckan när jag ser bilderna därifrån :)

Ledarskap och förbättringskunskap i vården

Då var det minsann dags igen, måndagmorgon och pluggandet sätter fart igen. Vid ett-tiden har jag och PBL-gruppen en handledning i den nya kursen som startas idag - Ledarskap och förbättringskunskap i vården. Om det är en intressant och lärorik kurs återstår att se, men det hoppas jag på. Dock är den inte speciellt lång heller.

Solsidan

Nu är det dags för Solsidan - söndagens höjdpunkt!



Update: Premiären av Big brother ser jag på just för tillfället och har gjort det den senaste timmen.


16e bilden: En bild på dig själv.


15e bilden: En person som du vill vara med.



Dessa personer vore inte helt fel att träffas och umgås med, vet ni varför? - Jo, för att dem är världens finaste och bästa vänner :)
Det är alltid lika trevligt och roligt att vara i deras omgivning. Vi har även känt varandra så pass länge att det finns så mycket roliga minnen vi alltid kan prata om, vilket gillas enormt mycket ♥
Förövrigt är bilden från ett partaj förra månaden. 

Söndag - sista dagen denna vecka

Idag har det inte blivit något datorsittande, därmed inga uppdateringar här. Dagen idag började med att vakna bredvid världens bästa kille, lika underbart varje gång kan jag konstatera ♥
Sedan promenerade vi en sväng, då vi även svängde förbi hos en vän till min pojkvän gör att hälsa på och även se hundvalparna som förövrigt vuxit på sig väldigt mycket sedan jag såg dem senast. Dem var så full i liv och hade världens energi
Därefter blev det en spontantripp med min pojkvän, hans mamma, hennes kille, systern och brodern för att hälsa på deras mormor samt kika runt IKEA och lite i Valbo

Nu: Datorsittande och bloggläsning i väntan på Solsidan och Big brother.

Haparandaresan som sker om två veckor

Som ni ser i nedräkningen vänster sida återstår det fjorton dagar till avresan mot Haparanda som förövrigt kommer ta lite över tretton timmar att resa. Varför jag ska åka ända dit är för att jag ska utföra min verksamhetsförlagda utbildning, d.v.s praktik, där. I fem veckor kommer denna verksamhetsförlagda utbildning pågå och jag kommer därför bosätta mig där i dessa veckor, plus att det blir några dagar till då jag lär åka dit några dagar innan jag börjar VFU´n samt att jag åker hem dagen efter jag slutat VFU´n.
Bostaden för dessa fem veckor är hos studiekamraten och min vän Nadja, utan tvivel kommer vi få fem minnesvärda och roliga veckor. Självklart hoppas jag även på att få en lärorik och givande VFU-period.

Jag åker dit den femte mars och anländer tillbaka till Gävle den nionde april på kvällen. Något som känns oerhört trist är att jag kommer missa min födelsedag och även min och älsklingens treårsdag. Detta kommer naturligtvis firas ändå - födelsedagen ska firas fjärde mars, dagen innan jag åker. Vår treårsdag kommer vi fira tillsammans när jag kommer hem och jag längtar redan tills vi ska fira den. Dagen då vi har treårsdagen kommer vi naturligtvis "träffas" på något vis, såsom Skype för att sakna varandra extra mycket och berätta hur mycket han betyder för mig vilket är oerhört mycket :) ♥

Det är hårt att bli vuxen men så är läget iallafall, det kommer bli otroligt jobbigt att inte träffa min pojkvän på över fem veckor. Trots allt är det nyttigt att sakna varandra och tänk så underbart det blir att träffas igen när jag kommit hem. Det kommer bli glädjefullt :) Man ska alltid tänka ur ett positivt perspektiv.
Då vet ni nu varför jag har en nedräkning för avresa till Haparanda.

14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.















Istället för en bild blev det sex stycken, men det gör inte mig något. Bilderna är från den gamla goda tiden då inga bekymmer fanns i världen och man levde loppan med vännerna samtidigt som vi gick i skolan och gjorde massa roligt på fritiden. Jag har så många bilder jag skulle kunna visa men det förfrågades om endast en bild och ändå blev det sex stycken så dessa för räcka :)
Alla bilderna har något fint minne bakom sig och ni alla är så betydelsefulla! ♥

13e bilden: Du och någon klasskompis.



En liten bild från Vitbergsbacken i Skellefteå på kursträffen på mig och Emma - då jag, Emma, Nadja och Marie åkte i soppåsar istället för på pulkor. Vad vi gör på bilden vet jag inte riktigt, posar kanske? Eller så vilar vi, backen var ju trots allt väldigt stor, brant och för att inte tala om hur halt det var.
Men roligt det hade vi allihopa minsann! :)

Dagens!

Dagens humör: Fredagsglatt humör
Dagens klädsel: Leggings och ett vitt långt linne
Dagens frisyr: För tillfället håller jag på att torka håret, sedan blir det troligtvis utsläppt
Dagens smink: Foundation, puder och mascara
Dagens planer: Inte så mycket mer planerat än att ha en härlig fredag med min pojkvän ♥
Dagens väder: Lite snöigt och mellan tio-femton minusgrader
Dagens vill ha: En lång helg
Dagens tråkigaste: Min rygg och nacke som smärtar
Dagens bästa: Inlämningsuppgiften som blev färdigskriven idag, trots att det är deadline om en vecka
Dagens nedräkning: Tjugofyra dagar kvar till treårsdagen ♥

Plus - Minus

++++  / Underbar känsla att bli klar med det individuella arbetet flera dagar innan deadline och även att nästa uppgift är färdigskriven trots att inlämningsdatumet är om en vecka

+++ / Det är nu helg - alltid lika underbar känsla när helgen inträffar

++ / För den supertrevlig pratstunden med Hanna igår under långpromenaden med hennes hund

++ / För stressen jag slipper ifall jag börjar med arbeten i tid och gör så mycket jag bara hinner och orkar så fort som möjligt så det blir mer tid över till annat och det går att känna sig mer avslappnad



- - / Vintern återkom, våren som var på ingång försvann så fort det började snöa och kylan återvände

- / För dem som borrade imorse när jag försökte hitta koncentrationen till pluggningen

12e bilden: En bild på din vardag.


Denna bild förklarar ganska bra hur min vardag ser ut, ändå kan jag förklara för er som vill att den består mestadels utav studier då jag studerar Psykiatrisk omvårdnad distans via Umeå universitet. Det är ett väldigt spännande, intressant och givande arbete som jag vill jobba inom när jag studerat klart. Intresset för att finnas till hands och hjälpa till har alltid funnits i mig så jag hoppas jag kommer kunna ge mycket hjälp till behövande när jag väl börjat arbeta :) Och för att inte glömma är studierna färdiga till sommaren.

Torsdagskväll, imorgon väntas fredag och helg

Nu är jag och min älskling nyss hemkomna från att först ha varit på middag hemma hos hans mamma och hennes kille. Därefter sällskapat hans pappa, bror och syster till Valbo en sväng först och sedan även ett besök hemma hos systern. Nu blir det snart tvtime och sovdags för vi båda är trötta. Dagen idag har iallafall varit trevlig tycker jag och jag  hoppas morgondagen bjuder på en trevlig dag den också. 

Godnatt med er.

11e bilden: En person du kan berätta allt för.



Förutom att jag oftast håller det mesta för mig själv, är min pojkvän en person jag kan berätta i princip allt för och prata med när jag behöver det, hjärtat mitt ♥
Likaså till dem närmsta vännerna och ni vet vilka ni är. Och för att inte glömma mina underbara föräldrar jag kan prata med när jag vill och känner för ♥ Jag kan vara en väldigt öppen person som gärna delar med mig av tankar och erfarenheter, men det blir ofta att jag håller mycket inombords istället.

För alla nära och kära i min omgivning hoppas jag ni vet att mig kan ni berätta allt för och prata med absolut när ni vill och när ni känner behov av att prata med någon, jag ställer alltid upp för er :)

10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.





Kajsa, Linnea och Tessan!
Här valde jag att lägga in två bilder just för att jag tycker dessa tjejer är så oerhört snälla vänner och som alltid bryr sig oavsett vad :) Det är fina vänner det ♥
Dock är mina andra vänner även dem underbart snälla och betydelsefulla :)

En långpromenad

Nu är jag ganska nyss hemkommen efter en långpromenad med Hanna, vi hade egentligen tänkt gå i ett av spåren i Hemlingby men det blev en promenad lite överallt istället för i Hemlingby. Med sig hade Hanna sin hund som var otroligt busig och invrig men trots det mycket söt :) 
promenaden blev det massa prat och en hel del skratt, hennes hund Wille gjorde en del roliga saker som vi höll på att garva ihjäl oss över, nu måste jag ta och smsa Hanna och se så hon kom hem med hundrackarn! ^^



En snabb uppdatering!

Nu är jag strax redo att gå ut, jag och Hanna ska nämligen gå på en promenad i Hemlingby. Tidigare har jag skrivit på ett nytt CV som är en del av en uppgift vi ska göra i och med plugget. Nej, men nu ska jag fortsätta lyssna på musik och göra mig redo för att gå då jag ska möta Hanna kl 12.00. 


Då var det kväller igen!

Nu är jag hemma hos pojkvännen igen och har precis tagit mig ett varmt bad. Jag har nämligen varit inne i stan med tjejen jag är kontaktperson till då vi bland annat åt middag på Nian och gymmade på Fjärran höjder - det blev kring tvåtimmars hårt gympass, vilket var härligt.
Just nu ser jag och pojkvännen min på tvprogrammet Minuten, sedan blir det mer tvtittande och därefter försöka sova relativt tidigt för imorgon väntar en ny dag med bland annat studier






Bilder från tvprogrammet Minuten.


Hoppas er dag varit trevlig, det har åtminstone min varit :)

Onsdagförmiddag

Efter att nu ha skickat in mitt individuella arbete påbörjar jag nästa uppgift. Dock hinner jag inte göra så mycket mer idag gällande pluggandet då jag ska träffa tjejen jag är kontaktperson till vid två-tiden. Vad vi tänker hitta på skriver jag om senare för nu tänkte jag fixa mig iordning för dagen. 

Ha en trevlig onsdag med er :)

9e bilden: Någon i din släkt.


Bilden är nytagen - för att vara mer exakt är den tagen i helgen då jag, min pojkvän och familjen besökte släktingarna i Hälsingland. På bilden ser ni mig och min söta kusin Philip. Han är otroligt go och är en riktig tjejtjusare :)

8e bilden: En person som du saknar.


Bilden är tagen sommaren -09 på oss.

Min kusin Isabella, som inte bara är en kusin utan även en bra vän. Tyvärr träffas vi väldigt sällan då vi bor väldigt långt bort ifrån varandra, men när vi väl träffas har vi jätteroligt tillsammans och jag önskar det vore oftare vi sågs. Förhoppningsvis ses vi till sommaren och det ser jag fram emot ♥

Nedräkning

Från och med idag kommer jag endast att vara tjugo år i tjugo dagar till, sedan övergår jag till tjugoett och närmar mig ett år till trettio ;) Inte för det är något att nedräkna till då det är nio år tills dess. 

Något som promt är att nedräkna till är om 27 dagar då jag och min älskade pojkvän varit tillsammans i tre år

Ett färdigskrivet arbete

Här på morgonkvisten och förmiddagen har jag spenderat tiden till att färdigställa mitt individuella arbete, sagt och gjort. Det är färdigskrivet nu och det känns oerhört skönt att ha det klart. Nu ska jag fortsätta skicka över bilderna via hotmail på kattungarna till svärmor och därefter hitta på något annat att göra.

Ha en trevlig dag med er! :)

7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.



Varför jag inte lagt upp denna bild tidigare än troligtvis för att den är relativt nytagen och för att jag bär en ypperligt snygg hatt - för att tillägga knäpptes kortet endast för roligt då hatten var grotesk.
Det handlar ibland om att bjuda på sig själv :)

♥ Du och jag förevigt ♥

Från stunden vi möttes första gången har du betytt något alldeles extra för mig. Du är för mig den finaste, underbaraste, snällaste, bästa pojkvännen och det allra bästa är att du är min. Du är min andra halva och jag älskar dig över allt och annat. Du och jag förevigt ♥



Alla hjärtans dag igår var en fin dag, väldigt mysigt må jag säga och vi hade då varit tillsammans i två och tre månader samt att vi varit förlovade i fyra månader. Jag är så lycklig med dig :) ♥

Ett etiskt dilemma!

Här sitter jag vid datorn och försöker komma på ett etiskt dilemma att ta med i mitt individuella arbete, vilket är svårt och jag har totalstopp i hjärnan - men jag fortsätter att tänka i hopp om att komma på ett dilemma att skriva om.

Vid cirka halv fem-tiden ska jag och min pojkvän bli upphämtade av pappa för att åka hem till Bomhus för lite alla hjärtans-dag firade tillsammans, sen ska vi åka tillbaka hem till min pojkvän och ha en kväll bara vi två ♥

6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.


Josse och jag - en väldigt gammal bild må jag säga.
Det är väldigt längesedan vi umgicks nu och för att vara mer exakt var på gymnasietiden. Vi gick ut gymnasiet sommaren år 2009 så det är en lång tid tillbaka sedan vi umgicks och det är nu på tiden att träffas igen :)

Alla hjärtans dag

Ha en trevlig alla ♥-ans dag och får fira den med någon ni älskar.
Jag kommer naturligtvis fira dagen med mitt hjärta och även familjen på eftermiddagen.
Förutom att det är alla hjärtans dag idag firar även jag två år och elva månader tillsammans med min älskade pojkvän, mitt hjärta och mitt allt :)


Bilder på dem otroligt söta och småa kattungarna min svärmors katt födde den 10 februari -11


Helgen har nu svischat förbi

Då var denna helt snart över och den har snabbt svischat förbi. I fredags blev det en trevlig kväll med pojkvännen, hans syster och en vän till henne med Uno-spelande och en massa prat och för att inte glömma besökte vi min pojkväns mamma då hennes katt fått kattungar i torsdags - åh, så söta dem var!
Igår gick hela dagen åt att besöka släktingarna i Hälsingland tillsammans med familjen och pojkvännen, på kvällningen när vi kom hem var vi trötta och därför fick det därmed bli en myskväll med film. Idag har jag och min älskade pojkvän inte gjort något speciellt alls, vi har bara varit och det har varit så härligt. Vi hälsade även på kattungarna idag igen för dem var så oerhört små och söta. Jag kan visa er några bilder jag knäppte på dem underbara ungarna, men det får bli om en stund då jag först ska skriva i processdagboken som vi gör i studiesyfte! :)
Men för att inte glömma hur vädret varit denna helg. Förbövelen vad det snöat och varit kyligt - vintern är nu tillbaka och våren som var på ingång får vänta ett tag till.

5e bilden: En gammal bild på dig själv.

Denna bild är definitivt gammal, med andra ord är den från konfirmationen år 2005 - då jag var femton år.

På resande fot till Hälsingland

Idag var det inga uppdateringar alls här, detta för att jag varit på resande fot med familjen och pojkvännen till Hälsingland för att gratta farbror som fyllt fyrtio år samt hälsa på släktingar som bor där. En hel dag i fina Hälsingland blev det minsann, vi åkte imorse kring halv tio-tiden och kom hem för cirka en timma sedan :) Dagen har varit trevlig och en massa bilder har knäppts. Nu ska jag fortsätta ha en mys-/filmkväll med min käraste pojkvän ♥
Imorgon uppdaterar jag mer så ni får ha det så bra ikväll allesammans :)

Amor Vincit Omnia

Denna väggtext pryder min fondvägg så fint och jag är supernöjd med resultatet.

4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.

Varför jag valde just denna bild vet jag inte egenligen, men det är från en tid då allt var så färskt och ja.. jag tänker inte gå in på det där området ens utan håller det för mig själv. Det finns många bilder jag skulle kunna lägga upp som även de har en förklaring på en konstig tid i mitt liv, men mer än så avslöjar jag icke! :)

En trevlig dag

Nu är jag hemkommen och har hunnit lägga mig i sängen med bärbara datorn efter att ha umgåtts med Linnea sedan kl 13:00 tills kvällningen :)
Vi har haft det väldigt trevligt och hunnit med att göra en hel del. Bland annat möblerat om båda våra rum, vi satte upp en väggtext i mitt rum, såg tv och åt passionsfrukt-/nötter, bakade morotsbröd med solroskärnor och spelade gamla super mario-spel :)
Hoppas även ni haft en trevlig dag! :)

Min torsdag hittills!

Efter att ha skrivit på min individuella uppgift idag och efter att jag hittat en relevant vetenskaplig artikel att ta mig i arbetet kom Linnea över på besök. Vi hann göra mycket på kort tid, nämligen baka morotsbröd med solroskärnor i, möblera om mitt rum och klistra på en väggtext på min tapet som jag förövrigt blev supernöjd med. Jag kanske kan visa er hur det blev senare! :)
Nu har jag nyss ätit middag och ska vandra över till Linnea i detta snöväder. Hoppas det slutar snöa, våren var ju på ingång och så vill jag att det ska förbli! :)

3e bilden: En bild på någon i din familj.

Denna bild är från i somras då jag, min pojkvän och familjen campade i Hälsingland i några dagar. På bilden ser ni min lillebror som har växt ännu mer då bilden är rätt gammal, han har med andra ord blivit en långstonk.
Vad som än händer kommer jag alltid att älska dig lillebror ♥

Min dag i korta drag

Idag har det blivit pluggande för min del innan det var dags att åka in till stan för att träffa tjejen jag är konaktperson till. Det blev bland annat vibrationsträning, massagefåtölj och en fika på ett konditori för oss och det var en trevlig eftermiddag. Väl hemma igen så blev det till att kika vad tåg-/bussarna kostar till det stället jag ska ha VFU på. Men mer om det tänker jag berätta imorgon :) Det blev även lite tvtittning med mamma och pappa.
Nu ska jag slappna av i sängen framför tvn och datorn, helt underbart. Lite bloggläsning och facebook:a sitter aldrig fel.
Godnatt godnatt.

2a bilden: En bild på dig själv.


Hemma efter en dag på stan

Just nu sitter jag här vid datorn efter att ha kommit för en stund sedan bara. Innan jag fick skjuts till stan hälsade jag på mamma på hennes jobb, det är så mycket söta barn på hennes förskola så jag nästan smälter :) Supersöta hela högen!
stan mötte jag Kajsa för att kika runt och äta tillsammans på Java. Det var trevliga timmar vi spenderade ihop på stan med massa prat, vi svslutade vår stanrunda på biblioteket för att jag behövde låna böcker till skolarbetet.

Nu: Dricka smoothie med mamma och pappa framför tvn, därefter bloggläsning och en lugn stund med bärbara datorn och tvn.

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.

Min älskade pojkvän är en av dem jag umgås mycket med då vi alltid har så mysigt-/trevligt. Han är min andra halva och jag älskar honom oerhört mycket ♥

Härmed kommer även jag börja med denna bildlista! :)

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.

Bilolyckan

I lördags vid cirka 13.00-13.30 tiden råkade jag ut för en bilolycka vilket jag tror var det läskigaste jag upplevt och som jag aldrig mer vill utsättas för. Jag satt nämligen ensam i bilen, och denna bil var inte min utan min pojkväns storebrors bil, jag skulle då svänga och efter svängen blev det sladd på bilen så jag åkte över hela stora vägen utan att kunna kontrollera bilen att hamna rakt igen. Så jag sladdade åt sidorna några gånger innan det sa pang rakt in i snöhögen som var på sidan om vägen och där slog bilen till och snurrade ett varv och även där sa det pang med baken in i snöhögen och där fastnade jag.
I mitt chocktillstånd hoppade jag ur bilen och ringde min pojkvän men jag minns knappt då jag var i sån chock. En snäll man stannade för att se så att jag mådde bra men jag oroade mig mer för hur bilen klarat kraschen och inte hur jag mådde, jag hann inte riktigt känna efter om jag hade ont någonstans för jag var så omskakad. Den här mannen stannade kvar tills min pojkväns familj var på plats och hjälpte mig med att få bilen till sidan då den stog rakt över vägen och även att lugna ner mig då jag var chockad och panikslagen.
Bilen lär självklart lagas efter att ha gått sönder på vissa ställen efter kraschen, detta är ju trots allt bara materiella ting som går att ordna och lagas men det kändes ändå dumt då det inte var min bil.
Jag själv fick ont i nacken och ryggen samt är stel efter smällen. Jag hade tur att det inte gick värre till än vad det gjorde vilket jag är otroligt glad över. Dock sade läkaren på hälsovårdscentralen idag att min rygg blev lite sne efter smällen och jag måste göra rygg-/nackövningar flera gånger om dagen för att förhoppningsvis snart slippa smärtan och stelheten, han menade alltså att om jag missköter-/inte utövar övningarna kommer min smärta vara bestående likaså med stelheten resten av mitt liv. Beskedet var väl inte allt för roligt att höra då jag är rädd att få men för livet efter detta, jag vill inte att denna smärta ska sitta i tills jag blir gammal och kanske den blir värre då till och med?
Jag vet inte om jag verkligen fick fram eller om man förstår hur läskig denna krasch var, men för mig var det en hemskt skrämmande situation jag aldrig vill uppleva någonsin igen. Inte nog med nack-/ryggproblemen jag fått har jag fått en slags bilfobi, jag tycker det är obehagligt att åka bil och kommer inte våga köra bil ensam på väldigt väldigt länge. Mina flashbacks på själva olyckan och smällen är för mig oerhört obehagliga som jag hoppas kommer försvinna med tiden.

Nu är det måndag igen

Måndagen är nu kommen igen och i det menas plugg. Jag tänkte faktiskt bara göra en mjukstart gällande det här individuella arbetet idag och fortsätta sedan imorgon. Jag är så trött och slut i både knopp och kropp så jag behöver ta det lugnt och stressa ner.
Därefter har jag en bokad tidhälsovårdscentralen och mer om det senare.

Uppdateras imorgon !!

Igår var en jobbig dag med en hemsk händelse, vilket resulterade i att jag inte uppdaterade här. Idag har jag haft fullt upp att jag knappt hunnit sitta vid datorn så imorgon återkommer jag med uppdatering om vad som hände igår och mer! :)

Ett långt besök i stan

Efter att tentan var färdigskriven tog jag en promenad till stan då det snöade väldigt mycket, så när jag var framme såg jag ut som en snögubbe i både håret och jackan som var full med snö. Väl på stan kikade jag runt lite, efter en stund kom Hanna också vilket var jättetrevligt :) En fika med följe av ett långt samtal och även en runda i alla affärer. Nu sitter jag på bussen på väg till pojkvännen, vad vi hittar på ikväll återstår att se :)

Morgoninlägg

Godmorgon, nu var det dags alldeles snart att göra en tentamen. Självklart ska jag inte åka enda till skolan i Skellefteå för att göra den utan har  fått tentan nerskickad därifrån till Gävles högskola. Lite smått nervös är jag då det är ett svårt ämne, men att det ska gå bra hoppas jag innerligt.
Jag återkommer senare för nu ska jag gå till bussen, ha en bra dag! :)

Hemvägen

Nu är jag på hemvägen till min pojkvän efter att ha umgåtts med tjejen jag är kontaktpersom till. Eftermiddagen-/kvällen var väldigt trevlig, men mer om det imorgon :)

En trevlig eftermiddag väntas

Nu var det slutpluggat, iallafall på några timmar för det är nu dags för att träffa tjejen jag är kontaktperson till för en massa trevligheter. Men mer om det senare. Nu är det dags för mig att strax hoppa av bussen, så ni får ha en trevlig eftermiddag-/kväll :)

En dag återstår tills fredagen är kommen

Imorgon är det fredag och en helg väntas, vilket ska bli skönt såklart. Men först och främst ska torsdagens planer ordnas innan ens fredagen kan komma på tal. Tidigare pluggades det på tentan och nu sitter jag i PBL-möte för att ordna med grupparbetet som ska inlämnas på måndag men som vi vill ha klart tills imorgon.

Inget mer plugg för idag

Då var det eftermiddag och snart kväll igen, dagarna rusar förbi då jag bara pluggar hela dagarna. Nu har jag ingen ork till att plugga mer idag, kanske att jag tvingar mig att läsa litegranna men det återstår att se. Nu har jag suttit från cirka nio imorse till nu med en kvarts paus, lika som de andra dagarna så nu får det nog räcka för idag :)
Nu ska jag göra något annat för jag orkar inte se datorn på ett tag :)

En bild!

Då jag inte har lust, ork eller tid att skriva något visar jag er en bild som knäpptes i helgen. På bilden ser ni mig hålla i Missan - min katt Smulans mamma vill säga. Smulan har helt andra färger än sin mamma Missan, men ansiktet och kroppen är densamma.
♥ ♥

Mot Valbo

Nu sitter jag i bilen på väg till Valbo med min pojkväns syster och deras mammas kille för att se lägenheten min pojkväns syster och hennes kille ska flytta till snart. Därefter blir det till att åka tillbaka till älsklingen och se tv eller något innan sovtime.

Plus - Minus

+++ / Min pojkvän är verkligen bäst, jag älskar mitt hjärta så mycket ♥
++ / Solsidan; en toppenserie som får mig att skratta många gånger
+ / En känsla av att våren än på ingång; dock kan det snabbt vända och det kalla kan återkomma.
+ / Idag är det första dagen i februarimånad därmed en månad närmare sommaren
+ / Skridskoåkningen häromdagen

-- / Nu är det väldigt mycket pluggande om dagarna så att jag knappt hinner med någonting annat
- / Vintern vill inte riktigt försvinna; nog för att vintern har sin charm och att den är mysig, men nu börjar jag längta efter vår och sommar

Första februari tvåtusenelva

Idag är det första februari, tänk vad fort tiden går ibland. Inte nog med att det redan hunnit bli 2011 så är redan januarimånad över. Nu är det iallafall februari och en månad närmare sommaren, underbart kan jag tycka som längtar till de varma dagarna :)
Nu har jag tänkt sätta igång med studierna igen, vilket säkert var jätteförvånande för er att höra ;) Återkommer senare!

RSS 2.0