Jobbhelg

Halva helgen är passerad och dagen i ära bjöd på jobb mellan tio imorse till halv tio ikväll - även denna arbetsdag har varit super.
Imorgon väntas ett till pass som börjar sju vilket gör att jag nu tänker blunda i några timmar för att orka med morgondagens långpass.


Inspiration

 
Att bära denna fina kombination är något som gillas - bland annat vitt och mintgrönt känns för mig väldigt somrigt och fint att klä sig i.

Starten på jobbarhelgen

Det här är första gången jag provar med ett tidsinställt inlägg - någongång måste vara den första gången. Hur som helst är jag nu på jobbet och kommer spendera hela lördagen här. Dagens pass är mellan tio på morgonen till halv tio ikväll.
Nu ska det jobbas - hoppas även ni får en trevlig lördag.

Planterade sommarslöjor




Mina fina sommarslöjor i blomlådorna som jag själv har planterat.

Fredagsjobba

Idag har det varit en väldigt bra och trevlig dag på jobbet tycker jag. Jag tror helgen blir lika bra trots att jag kommer vara trött på måndag efter de långa passen.
Med turen på min sida fick jag åka hem lite tidigare idag, vilket resulterar i att jag också kommer i säng lite tidigare. Nu blir det att ta fram det som ska med imorgon och sedan gå till sängs. För imorgon väntas det första långpasset.

Hoppas ni får en trevlig fredagskväll.
 

Dagens lista

Dagens humör: På ett helt okej humör.
Dagens klädsel: Vitt linne med ljusrosa t-shirt i spets och ett par svarta shorts.
Dagens frisyr: Utsläppt med två små flätor i luggen.
Dagens planer: Jobba mellan två till halv tio.
Dagens väder: Sommarväder.
Dagens vill ha: En veckas ledighet för en resa.
Dagens tråkigaste: Pollen som ger mig huvudvärk.
Dagens bästa: Jobbarkvällen som väntar.
Dagens nedräkning: Sju dagar till en ledig helg som bjuder på trevligheter.

Jobbhelg på ingång

Idag är det fredag och helgen är på ingång, men eftersom det blir jobb för mig alla dessa tre dagar får jag längta lite till nästa helg som säkerligen kommer bli trevlig :)

Shopping med min prins

Idag har det hunnits med lite trevligheter. Först och främst en träff med ena personen jag är kontaktperson till med grillning i finvädret.
Därefter tog jag med mig min prins till Valbo köpcentrum för en stunds shopping - vi båda kom hem med några påsar med mestadels kläder för att fylla våran klädkammare ännu mer.

Veckans enda lediga dag

Filmmyset igår blev inte av, vi bestämde oss för att åka till stan och sätta oss på något mysigt ställe för en drink och bara njuta av varandras sällskap. Eftersom jag är ledig så får jag passa på att göra trevliga saker med min fina innan det är dags att återgå till jobbandet.

Nu ska jag iväg på ännu mer trevligheter, men mer om det senare.

Mys med bästa

Idag var det en väldigt bra dag på jobbet tycker jag, trevligt och en del skratt. Efter att ha slutat klockan åtta cyklade jag hem i finvädret till min efterlängtade sambo - det känns som att jag är mer på jobbet än hemma.

Nu ska vi snart se en film med gott tilltugg och ett glas vin eftersom jag har min enda lediga dag imorgon för den här veckan. Mys med min fina nu - love ♥

Hälften kvar

Nu är hälften av dagens arbete avverkad och om fyra timmar cyklar jag hem med en ledig kväll och ledig morgondag.

Onsdag

Igår efter att jag jobbat klart kvällspasset blev det en film här hemma innan jag gick och lade mig med tanke på att jag var så trött.

Nu är det en ny dag och jag ska alldeles strax börja cykla till jobbet igen.

Kvällspass

Nu: mot jobbet för ett pass mellan två till halv tio.

Sovmorgon

Imorse fick jag sovmorgon vilket kändes härligt. Annars har jag bara slappat i soffan med datorn i knäet innan det blir dags att åka till jobbet.

Scream ett till fyra

Efter jobbandet idag mellan sju till fyra blev det en träff med ena kontaktpersonstjejen innan det blev hemgång. På vägen hem passade jag på att hämta ut ett par söta sommarskor och några bikinisar från H&M som kommit med posten. Och nöjd över inköpen är jag också.

Väl hemma blev det film med min kära, "scream fyra" såg vi som släpptes det här året. Vi började se "scream ett" för några dagar sedan och har nu sett klart alla fyra. Nu tänkte vi påbörja att se parodierna av dessa fyra filmer, alltså scary movie - ettan ska vi ska nu.
 
   

Screamfilmerna blev allt mer överdriven och sämre ju fler uppföljare vi såg, det är i princip alltid den första filmen som är bättre än uppföljarna. Fyran tyckte jag inte var särskillt bra utan den var för överdriven.

Chokladpaj med nutella

På eftermiddagskvisten hittade jag ett recept som jag använde mig av när jag bakade, receptet var på en chokladpaj med mandel. Med tanke på att jag inte är så förtjust i mandelmassa skippade jag den och ersatte med nutella,- annars följde jag receptet på punkt och pricka om man bortser från bytet till nutellan. 

Pajen blev lyckad och god, fastän jag skulle tagit ut den från ugnen några minuter tidigare för att få den mer kladdig. Jag och Daniel bjöd hit mina föräldrar på fika och provning av pajen och fick även där tummen upp.

Tryck här för att komma till receptet som jag använde mig av. Och är ni heller inte förtjust i mandelmassa kan ni göra som mig, att byta bort den mot nutella eller något liknande chokladaktigt. 


Ledig söndag

Idag har jag en ledig dag vilket känns ganska skönt med tanke på gårdagens långa pass och allt jobb som blir den kommande veckan. Idag laddar jag batterierna, passar på att städa här hemma, slappa och ha det mysigt med min fina.

Nu ska jag ta en paus i städandet för lite bakning.

Fjorton och en halvtimmes jobb avklarat

Snart har jag jobbat klart mina fjorton och en halvtimme så det ska bli skönt att komma hem till min kära för lite lördagsmys. Imorgon är en ledig dag så förhoppningsvis sover jag ut. Nu blir det att börja avsluta här på jobbet innan en cykeltur väntas.

Midsommardagen

Idag på midsommardagen bjuds det på jobb mellan sju imorse till halv tio ikväll. Ett långpass med andra ord. Hittills har allt gått bra och jag hoppas resten av dagen ska gå lika fort som det gått hittills eftersom det väntas lite lördagsmys när jag kommer hem.

Midsommarafton

Förra året på midsommarafton jobbade jag på dagen, vilket resulterade i att min kväll var fri för trevligheter med mina nära - http://josefinlindholm.blogg.se/2011/june/midsommardagen.html#comment.

Det här året blev det ett kvällspass som började halv fyra på eftermiddagen och slutade halv tio ikväll. Vid halv tolv imorse blev jag och Daniel hämtade av familjen för att åka till boulognerskogen dit även mormor kom efter en stund också. Vi hade picknick, brände oss i solen, tittade på allt midsommarfirande och bara hade det mysigt tillsammans. Sedan blev det jobb därefter, det gick bra och blev en mysig afton trots allt.

För en stund sedan kom jag hem och nu blir det att sova på direkten. Imorgonbitti kliver jag upp med tuppen för att jobba ett långpass. 





Jag hoppas ni haft en fin midsommarafton och att den blir fortsatt trevlig för er som är ute på trevligheter.

Första schemalagda arbetspasset

Idag mellan två till halv tio har jag utfört mitt första schemalagda arbetspass på Vendela för i sommar. Mitt schema sträcker sig till september om inga förändringar sker.
Jag tycker det ska bli roligt att få jobba här i sommar igen, få utmaningar och att lära sig hantera olika situationer som gör att jag växer mer som människa.

Tryck här för att komma till inlägget jag skrev för ett år sedan. Första arbetspasset avklarat på samma jobb som jag börjat gå på schema idag.

Solbränna och kvällspicknick i Vårvik

Dagen statade med en sovmorgon innan det blev en cykeltur till mina föräldrar där vi lade oss i solstolarna i säkerligen tre timmar ungefär. Dock med små pauser ibland med tanke på att det blev så väldigt varmt i solen. Dock är det mindre skönt nu när vi har rödbrända kroppar och ansikten. Det ser ut som att jag har en vit bikini på mig efter den röda brännan.
Vi blev även bjudna på tacos när vi var där. Lite senare åkte vi till Daniels mamma med familj för att besöka dem lite överraskande och spontant. 

Sedan avslutades kvällen med min fina på klipporna i kvällssolen i Vårvik med picknick och varandras sällskap. Supermysigt trots att det blev småkyligt. Nästa gång blir det långbyxor för att slippa myggen och att frysa.
Jag verkligen älskar dig min fina älskade Daniel 



Kvällstrevligheter

Gårdagskvällen med min fina bjöd på balkongmys och därefter tänkte vi åka till Rack n roll för en match i biljard. När vi väl kom dit träffade vi min lillebror med hans kompis så vi satte oss med dem där för att se Sverigematchen. Biljarden glömdes bort då så det får bli en annan dag. 

Hur som helst var kvällen så mysig och trevlig med min älskade. I love you.

Hemma

För bara en stund sedan är jag hemkommen från en träff med ena jag är kontaktperson till och även en sväng på stan fick det bli. Nu blir det en dusch och ikväll väntas trevligheter :)

Bilder från Haparanda




Gratulationer

Grattis på din dag bästa Nadja.
Jag hoppas du får en bra dag och att alla i din omgivning gör något fint för dig idag. Det är synd att jag inte kan vara i Happis nu och fira att du är ett år närmare trettio ;)
Jag saknar och älskar dig bästa du 


En mysig gårdagskväll

Gårdagseftermiddagen-/kvällen och hela dagen idag har varit så mysig med mina hjärtan. Mina älskade hjärtan.
Idag åkte vi in till stan där vi träffade Daniels syster och hennes kille för att titta runt i affärerna. Vi passade även på att äta tillsammans på Buddys innan vi åkte hem till dem där vi umgicks en stund. 

Nu blir det lugn och ro här hemma innan det är dags att krypa till kojs, det ska bli skönt att sova nu när jag är så trött att huvudet börjar kännas tungt.

Shopping med Linnea

Igår blev det shopping igen, fast denna gång med Linnea. Med mig hem fick jag ett par mörkblåa väldigt sköna chinosliknande shorts, vita tajta trekvartsjeans och ett par sommarskor.
Mitt i shoppingen tog vi en fikapaus och pratade en massa eftersom det var så pass längesedan vi träffades. 
Med andra ord var det en trevlig lördag igår som också avslutades i en massa mys här hemma med min fina.

Mys med min andra halva

Ikväll har vi här hemma gjort det mysigt med lite kortspel på balkongen med ett glas vin och en öl med gott tilltugg. Nu är vi nedkrypen i soffan för att se film som avslut på denna lördagskväll.
Jag älskar dig till stjärnstopp älskade fina 

Sommarshopping

I tordags blev det en dag med en massa vila eftersom jag hade så ont i magen. I gårdagen fortsatte magvärken men jag kunde åtminstone ta mig utanför dörren och det blev en sväng till stan för uppgradera sommargarderoben.

Med mig hem fick jag ett par mintgröna shorts, ett par blåa shorts, ett par slitna jeansshorts med vita broderade detaljer, en kofta som passar alla årstider och till sist ett par skor som passar utmärkt till sommarens fester. Jag är nöjd över inköpen men mer behöver inköpas eftersom jag tänkt rensa ur garderoben på sådant jag inte längre vill använda.

Kvällen igår avslutades hemma med Daniel framför Sverigematchen där dem ännu en gång förlorade. Nog för att jag knappt tittade på matchen utan mest smågluttade då och då medan jag satt framför datorn.



Det här inhandlades igår. Dock var koftan i svart.

Hemma efter några jobbtimmar

Idag har det blivit några timmars jobb och bra gick det. Det blev jobb på det stället där jag ska jobba i sommar så det var trevligt. 
Väl hemma efter att ha cyklat i regnet blev det middag med Daniel och nu tänkte jag krypa ner i sparkdräkten i soffan med min onda mage framför en film.

Jobbdags

Snart är det dags att börja cykla till jobbet för några få arbetstimmar.
När jag kommer hem får det lov att bli en lugn kväll med min värk i magen. Eftersom det är sommarväder nu så hoppas jag på att det håller i sig tills i eftermiddag-/kväll så man kan sitta på balkongen i finvädret.

Ändrade planer för kvällen

Tanken ikväll var att jag och min fina skulle gå en promenad ut på firen i Fliskär för en mysig picknick så här på kvällskvisten. Men det får bli en annan dag eftersom jag somnade i Daniels knä framför tvn en stund innan vi skulle gå. 

Men eftersom det är så dimmigt och småkyligt ute så passar det bra att ta våran picknick en annan dag. Nu tänkte jag natta för imorgon vankas det jobb.

Sverigematch

Igår blev det fotboll på tv för hela slanten här hemma. Medan Daniel kollade på Sverigematchen underhöll jag mig med datorn och gluttade ibland på matchen. Synd bara att första matchen blev en förlust.

Idag har det bland annat blivit en sväng till svärmor där Daniels syster och systerdotter också var för att umgås en stund.
Ikväll vankas det mysigheter med min fina, men mer om det senare.

Tvätta

Nu är det tvättstugedags, efter det tänkte jag ta en vända till mina föräldrar för att hämta rabarber. Nu är det dags att rusa ner.

En ny vecka

Gårdagens söndag bjöd på bland annat ett besök till Daniels syster med familj innan vi åkte till affären för att handla hem behövliga saker. 
Vi avslutade kvällen med en film nedkrypen i soffan.

Nu är det en ny vecka igen och tanken idag är att tvätta eftersom det är ett berg av tvätt nu efter resan.

Ha en fin början på veckan.

Våran trevliga lördag

Gårdagen var verkligen mysig. Jag och Daniel cyklade till mina föräldrar där vi satt på baksidan i solen och åt jordgubbar tillsammans.
Efter det cyklade vi en lång tur till Daniels mamma och hennes man där vi sedan umgicks med dem resten av eftermiddagen och kvällen.
Vi hjälptes åt allesammans att fixa iordning middagen som vi grillade ute i solen, det blev en massa prat, en del skratt, spelade spel och tog oss en drink. Verkligen en mysig och trevlig kväll tillsammans med mitt hjärta, svärmor och hennes man som absolut måste göras om snarligen.

Efter Haparandasemestern

Gårdagen var den första dagen tillsammans med min fina efter min tvåveckors semester. Vi hade det supermysigt och jag har verkligen saknat honom. Min andra halva. 

Vi var med min familj till en familjevän som tog studenten också, som tur var bjöd vädret på en massa sol och värme så det kändes hur härligt som helst att ha shorts på sig. 

Jag och älskling avslutade kvällen i soffan framför serier med gott tilltugg - myskväll på hög nivå 


Hemma i Gävle

Imorse vid tio över sex anlände jag till Gävle efter en över tolvtimmars bussresa från Happis. Det känns så underbart att få träffa min fina pojkvän igen så som jag saknat honom - du och jag 

Jag saknar redan min fina vän Nadja i Happis, vi har så otroligt roligt jämt och har så fruktansvärt många minnen tillsammans trots att vi bor så pass långt bort från varandra. Just därför var det väldigt tungt att lämna henne igår vinkandes vid bussen när jag åkte,- tur att vi har planer att ses snart igen :)

Skellefteå

Nu befinner sig bussen i Skellefteå och några timmar i bussfärden har äntligen passerats. Nu ska jag fortsätta se film och hoppas på att tiden till nästa rast i Umeå går fort så att jag får sträcka på benen lite. 



Hemresa till Gävle

Gårdagseftermiddagen-/kvällen bjöd på bland annat ett besök till ABC i Finland för en fika, cruisa runt i bilen med hög musik, åka till Nikkala där vi tittade ut över havet och såg en säl simmandes vid kanten av stenbryggan. Sedan avslutade jag och Nadja senare på kvällen en tur till Finland där vi var till en pub-/uteservering vilket var både mysigt och roligt. När vi kom hem till Nadja hade vi hur roligt som helst och spelade in en massa filmer när vi flummar. Vi har minsann alltid lika roligt.

Idag har jag och Nadja bara varit hela dagen, vi har sagt hejdå till vänner, fått besök av Frida, promenerat, köpt godis på Candy world som förövrigt lär vara den största godisbutiken i landet, pratat en massa om roliga saker som vi gjort, blivit bjuden på mat hos hennes föräldrar och legat i solstolarna på deras terass en stund. Det fina vädret anländer då när jag åker hem.

Vid tjugo i sex ikväll vinkade bästa Nadja, Frida och Nadjas pojkvän av mig vid busstationen för en hemresa till Gävle som tar enda till tio över sex imorgonbitti. Hur som helst har mina två veckor här varit roliga, händelserika och bjudit på en väldans massa skratt. Tack för dessa två veckor och snart måste vi ses igen bästa Nadja 

Onsdag

Igår blev det en dag med vännerna, ett besök till "trädgården" i Finland för en picknick och en tur till Kirvijärvi där det ska spöka i två hus som står på en övergiven tomt. 
Vädret har inte varit på topp dessa två veckor jag varit här men jag hoppas på att möta sommaren när jag kommer hem till Gävle på fredagmorgon. 
Inte nog med det saknar jag min fina pojkvän nå otroligt 

Finalkväll i Big brother

Igår blev det en lugn dag med bland annat en middag på Ikea när Nadja jobbade där och sedan hem för att börja fixa iordning inför kvällen då jag och Nadja hade förfest hemma hos Nadja med Frida och Markus. Närmare midnatt åkte vi till Finland för att gå på krogen Umppari vilket var lika roligt som vanligt.

Idag har jag, Nadja och Frida bara varit hemma hos Nadja med filmer och gott tilltugg. Kvällens avslut bjuder på finalen av Big brother som självklart måste ses eftersom jag följt hela programmet.



Lördagmorgon

Vi har bland annat varit på picknick vid Kukkolaforsen, åkt till Kemi i Finland för en spontanfest igår, suttit på i uteserveringen Viidhe kahvila lappelill i Finland, träffat vänner och en massa mer roligt sedan jag skrev senast. 

Nu när Nadja åkt till jobbet tänkte jag ta igen några missade Big brotheravsnitt innan jag ska göra mig iordning för dagen.

RSS 2.0