Min helg :D

Hej hej

Då var det söndagskväll och helgen är snart över. Min helg har varit bra, i fredags var det hemmakväll med mamma och pappa samt Let´s dance. Igår åkte jag hem till älskling och hade mysigt och trevligt med honom, på kvällen var vi hos hans syrra på lite kortspel också :D Vi var även och handlade en hel del på Maxi. Innan kortspel hos han syrra blev det en timmes discobowling på stan med Linnea, Hanna och Stina vilket var skitkul :) Tiden gick väldigt fort dock ^^
Idag så vaknade jag upp bredvid älskling och har sedan varit med honom hela dagen, vi är nu hos mig i Bomhus och ska ha en mysig kväll :) Jag och min lilla kärlek <3

Hörs senare eller imorgon :)

Pussen / Jossa


Trevlig helg på er, för det ska jag ha ;)

Hejhej

Tänkte bara säga att jag snart ska hem till Danne därav inga fler inlägg på hela dagen idag troligen, och säkert inget förrän imorgon kväll heller. Hans dator har nämligen pajat och är inne på lagning. Kanske mobilinlägg senare eller imorgon, återstår att se!

 


Puss och ha en trevlig helg ! :)

/ Jossa

Today

Dagens humör: På bra humör och glad, kan bero på att jag ska vara med älskling idag :D
Dagens klädsel: Se bilden nedanför!
Dagens frisyr/smink: Håret är vågigt med uppsatt lugg och sminket blev foundation, puder, lite ögonskugga och mascara
Dagens planer: Åka hem till älsklingen och bowling ikväll :)
Dagens väder: Inte varit ute men det är såå mycket snö och kallt är det också.
Dagens vill ha: Mer helg, haha den är absolut inte slut än men den går så fort
Dagens tråkigaste: Att jag tänker för mycket
Dagens köp: Inget
Dagens bästa: Discobowlingen & älsklingen är det bästa för dagen
Dagens tanke: Jag har lyssnat på musik och tänkt tillbaka på en del positiva och roliga saker :)


 
Armbandet med nitar på kommer från
Glitter och kostar ca. 80:-


Pussen / Jossa

Bad romance

Just för tillfället lyssnar jag på denna låt.




/ Jossa

Morgoninlägg

Godmorgon på er :)

Jag hatar verkligen när plogbilarna kommer tidigtmorgonen och är preeecis utanför mig och man vaknar utav det. Men men som tur var somnade jag om haha :) Nu sitter jag här och lyssnar på musik och tänkte göra mig iordning för dagen. Ska nämligen hem till älsklingen idag :) Det blir så mysigt <3

Jag kan lägga upp låten här på bloggen som jag lyssnar på just nu. Men ska bara leta upp den snabbt på youtube först.

Ha det niice.


Pussen / Jossa

Klipp!!

http://mittklipp.aftonbladet.se/app/home.action Ta er in på denna länk och kika på lite klipp om ni har tråkigt. Jag gjorde nyss det men fann bara några roliga. Kika på första vidoen nedanför, haha den var lite smårolig. Men det kanske beror på att jag är trött och uttråkad? ;)





Chill

Godkväll hörrni

Såg precis Let´s dance med mamma och pappa. Som jag skrev i tidigare inlägg skulle denna kväll bli en chill- och slappkväll, sagt och gjort. Skönt med sånna kvällar kan jag tycka :) Jag hoppas faktiskt Willy åker ikväll, men det visar sig efter nyheterna.

Vad jag ska göra nu är att göra mig iordning, krypa ner under täcket, se tv och knappa på datorn :) Så chill som det kan bli.

 
 




Uppdatering
Agneta Sjödin åkte ut och det var synd för hon var absolut inte sämst! Så ja nu vet ni vet :)





Pussen / Jossa

Let´s dance ikväll

Hejsvejs

härligt det är med fredag :) Helgerna uppskattas mycket när man pluggar i veckorna. Kom hem för ett tag sedan från Maxi där jag med mamma och pappa storhandlade. Snart blir det mat och därefter Let´s dance.



Sen efter det blir det en fortsatt chillkväll. Så jag skriver säkert senare :)


Pussen / Jossa

Tips om en bra blogg

Den här bloggen tycker jag ni ska kika in på, den handlar om en kvinna vars lever ett liv med sin man och son. Hon har haft cancer men är just nu friskförklarad. I bloggen skriver hon mycket om allt vardagligt hon är med om samt allt som rör hennes "cancerliv" med tankar, bilder osv.

Jag tycker bloggen är bra för man blir rörd utav den, jag har följt den rätt så länge så det kan vara lättare att förstå allt i stort då, men jag vill tipsa om hennes blogg : http://www.alltforforaldrar.se/vimmelmamman/



Här berättar hon lite om henne och hennes liv med cancer.




/ Jossa

Dagens lista

Dagens humör: Positiv och fredagsglad
Dagens klädsel: Jeans och t-shirt samt lite smycken
Dagens frisyr/smink: Håret har jag uppsatt i en knut och mascara
Dagens planer: Plugg, storhandla med mamma och pappa och sedan ha en lugn hemmakväll
Dagens väder: Kallt och jäkligt som det varit ett tag nu :P
Dagens vill ha: Sommar sommar och åter sommar
Dagens tråkigaste: Mitt rum som är stökigt men som jag inte orkar städa
Dagens köp: Ingenting
Dagens bästa: Hittills är det nog att jag vaknade av mig själv innan väckarklockan ringde så jag slapp höra det dryga ljudet :D
Dagens tanke: Hur skönt det ska blir med helg även fast de går lite för snabbt.

  

Pussen / Jossa

Lite helgledigt

Hejhej på er och trevlig helg ;)


Är klar nu med skolan för idag och även för denna vecka. Vi gjorde klart två PBL-fall idag och det kändes skönt. Så en lite ledig helg är vi nog värda! :D Idag blir det bara en chilldag hemma tror jag, ska troligtvis följa med mamma och pappa till maxi för stohandling också. Ikväll blir det säkerligen Let´s dance och bara ha en hemmakväll. Imorgon bär det av hem till älskling, längtar <3



Nu tänkte jag ta och göra mig iordning för dagen så det får bli fler inlägg sen.


Pussen / Jossa

Länkar

http://gd.se/nyheter/gavle/1.1762871

http://gd.se/nyheter/sjukvard/1.1762649

http://gd.se/nyheter/sjukvard/1.1762648



Kika in på länkarna, allt har hänt i Gävle. Usch så hemskt, så illa det kan bli ibland.



/ Jossa

Älskling :)



Efter pluggandet tog jag mig en tripp hem till älskling och stannade kvar tills kvällen så jag är hemma igen nu. Den jäkeln är allt för busig och skulle promt kasta ner mig i snöhögar, haha! Men jag älskar min Daniel ändå, det gör jag verkligen. Han är inte bara fin och gullig som person utan den mest älskvärda, underbara pojkvännen <3 Love to you :)


Godnatt på er / Jossa

Skönt

Hej igeen!

Skönt att timmen med uppföljningen är över med lektorn. Det fick klart bättre nu än förra gången så det är något att glädjas åt :) + att hon drog över på tiden, lite drygt men skitsamma ;) Inte ska man väl vara så petnoga kanske.

Nu hade jag tänkt att göra.... jadu jag vet inte faktiskt :D Har ingenting planerat för tillfället. Vi är ju också klar med plugget för idag och ska fortsätta imorn, man blir helt slut i skallen av att sitta länge. Så vet faktiskt inte riktigt vad jag ska hitta på.

Nej men jag har inget att skriva, syns senare! :)


Pussen / Jossa

Plugg plugg

Hej hej på er

Här sitter jag med PBL-gruppen och pratar lite om uppföljningen från handledningen vi ska ha i en timma med en lektor. Väldigt segt om jag får säga mitt, hoppas det flyter på och att timmen går fort :P Men det är ju inte förrän klockan ett vi ska ha den så man får vara lite nervös ett tag till.

Ja vad händer idag då tro? Inte en aning :) Det visar sig efter pluggandet. Imorgon är det fredag iallafall, skönt med lite helg kan jag tycka! :)

Nej nu lär jag sluta skriva och fortsätta med pluggeriet.


Pussen / Jossa

Stan med Kajsa :)

Hejhej

Som i vanlig ordning pluggade jag imorse med min PBL-grupp. Efter det tog jag två-bussen för att träffa Kajsa, det tog 40 minuter, 40 jävla minuter att åka, vanligtvis skulle det ta ca 25 minuter :P Vid en hållplats hoppade ca 15 styckna på för att åka typ 2-3 hållplatser till stan pga av det hemska snöiga kalla väder. Iallafall fick busschauffören vid den hållplatsen sparka in dörrarna för att de skulle stängas HAHA. Sedan en hållplats innan stan så fick han inte igen dörrarna alls så vi fick byta buss. Iallafall efter det var jag till stan med Kajsa och det var så trevligt :) <3 Vi båda hittade lite saker, bland annat fynd :D Niiice. Kom hem för ett tag sedan bara :)

Nu ska jag slappa resten av kvällen och bara chilla vid datorn och läsa bloggar oså. Kände för en promenad men vädret säger mig att stanna hemma. Varför kan sommaren bara inte komma ?! Längtar så.



Bilden är tagen  på mig och Kajsa i somrasAlnön när vi provade skitsnygga "overaller", hahah.



Pussen / Jossa

Jag vill ha sommar, sol och bad.

  
   
  
  

Alltså jag vill inget annat än att ha sommar just nu. Sommaren är så bra för då är det varmt och skönt ute och lusten att göra något roligt är större än på vintern för det är så himla kallt samt att man slipper alla dryga kläder såsom vinterjacka, halsduk osv. Och bara för att jag längtar som en tok så ska det troligtvis bli snöstorm! Just nu snöar det en hel del och det är säkert kyligt som få också, inte skulle det förvåna mig om det blirr ännu värre väder heller. 

Jag vill ha sommar nu! Sommar med mina vänner och min fina pojkvän samt min bästaste familj, oh så underbart <3



 
Pussen / Jossa

Bästaste killen :)<3

Tjenatjena

Idag efter pluggandet blev det en tripp till Danne där jag var tills kvällen då jag blev hämtad av familjen som varit på hockey. Mysigt att träffa min älskling, bästaste pojkvännen <3 Vi stannade även på Ica för att hämta ut mitt nya Visa-kort :D Skönt att slippa det där jäkla Visa electronkortet :) 

Något mer som är skönt är boendet är bokat och resan är betald till och från Skellefteå 22-25 februari. Det är då det är kursträff igen på skolan och det är en låååång resa vilket är dryygt. Men det är kul att träffa tjejerna :)

Nu säger jag godnatt till er för jag ska innan jag ska sova kika in på bloglovin :)


Pussen / Jossa

Brrrr

Usch alltså. Jag vill ha sommar. Kolla länken.

http://gd.se/nyheter/1.1753528


Stanrunda, fika och massa snack :)

Hej där och godmorgon på er.

Gårdagen var en trevlig dag, dock inte förmiddagen för den var rätt seg :) Men vid fyratiden på eftermiddagen mötte jag Hannastan där vi gick runt och kikade och Hanna hittade rejäla fynd kan jag säga ^^ Det var ett bra tag sedan vi träffades och umgicks så vi passade på att ta en fika och prata och det blev en del snack :D Iallafall så kom jag hem lite över halv åtta och jag hade trevliga timmar med Hannisen <3 :)

När jag kom hem blev det käk sen ut på en skön promenix i det kalla vädret med Linnea :) <3 Efter det blev det hem och lägga sig i sängen med datorn och varva ner så man kan somna i tid tänkte jag men icke sa nicke. Man fastnar lätt vid datorn vettni ;) Det var inte speicellt jobbigt att gå upp imorse när klockan ringde iallafall så jag fick nog den sömn som behövdes.

Sitter iallafall nu med PBL-gruppen igen och kämpar oss igenom de svåra hinder vi möts på under denna jäkla dryga, svåra kurs. Men tillsammans kommer vi klara det :)


Nu blev det mycket text och jag har inte tid att skriva mer heller, dags att återvända till pluggeriet ^^


Pussen / Jossa

Dagens lista

Dagens humör: Rätt så bra, har haft det trevligt
Dagens klädsel: Leggings, långt linne och kofta
Dagens frisyr/smink: Håret var uppsatt i en knut och sminken var inte mer än mascara
Dagens planer: Träffa min PBL-grupp samt hitta på något med Hanna och även en prommis med Linni
Dagens väder: För kallt, jag vill ha sommar nu
Dagens vill ha: Som jag skrev i förra svaret, sommar helt klart
Dagens tråkigaste: Min sega förmiddag
Dagens köp: Fikat på stan med Hanna
Dagens bästa: Den trevliga pratstunden med Hanna
Dagens tanke: Shopping, haha. Jag är så shoppingsugen :D Hittade dock inget på stan, bara rea överallt :p


/ Jossa




En seg förmiddag

Tjenatjena

Egentligen har jag ingenting vettigt att säga just nu, har liksom bara inte gjort mycket alls idag. Suttit en stund och snackat med PBL-gruppen bara :) Vad jag ska göra resten av dagen vet jag inte, ska kanske träffa Linni ikväll iallafall :)



Ja men nu blir det inge mer än så, får skriva mer senare!


Pussen / Jossa

Shoppingsugen

Hallå där

Sista inlägget för idag för om en stund är det sovdags för imorgon är det upp till skolan som gäller. Iallafall så ikväll var jag med familjen till grannarna på en fikastund sen stannade vi kvar där för att se en annan del av köping :)

Väl hemma har jag kikat runt på mobiler och kläder på nätet, jag är så sjukt shoppingsugen :P Men icke sa nicke, jag måste börja dra in på klädshoppingen. Nu ska jag kika på bloglovin och sen sova så godnatt på er :)


Pussen / Jossa

I love myyshelger ;)

Hejhej på er

Igår blev det inga fler inlägg pga att Dannes data pajade :( Skittåkigt att den gjorde det men det är bara att skicka tillbaka för lagning. Iallafall så var helgen mysig med Danne men det är det alltid med honom, min älskling <3 Jag är nu hemma i Bomhus igen, ska strax med familjen övet till grannarna på en fika.

Skriver mer sen :)


Pussen / Jossa

Mys med den bästaste

Hallå där

Mysig kväll igår med bästaste Daniel och jag antar att den blir minst lika bra idag :) Nu hade jag faktiskt tänkt göra mig iordning för jag har inte gjort det än. Seg man är ibland ^^
Vad dagen har att erbjuda vet jag inte, men den ska spenderas med Daniel så dagen blir bra <3

Nej men nu måste jag hoppa i vanliga kläder och inte sitta här med Dannes tröja och även fixa mig, kan ju inte slösa bort hela dagen här inte :D

Älskar min Daniel så grymt mycket <3 Alltid du och jag.


Pussen / Jossa

Hos Danne :)

Godkväll

Är hemma hos älsklingen nu, finally =D<3 50års firandet var trevligt och vi var där ett par timmar. Denna kväll kommer då som ni nog förstog spenderas med Danne. Vad vi ska hitta på är lite oklart ännu. Vi tog nyss en promenix, skönt :)

Nu tänkte jag kika lite på bloglovin och sen göra något annat än att sitta här tror jag ;) Får se om det dyker upp fler inlägg ikväll.


Pussen / Jossa

50-års firande

Hej hej igen

Skönt att det är helg nu för i helgen blir jag pluggfri och ska njuta som tusan av en lugn och skön helg :) Har pluggat och gjort mig iordning nu inför eftermiddag/kväll. Jag och familjen ska nämligen till stan och gratta Inger som fyller 50 :)
Efter det blir det till att vara med älskling, längtar <3 ;)

Nej men vi får se om det kommer fler inlägg ikväll, om tiden räcker till vill säga! :) Så ha en bra fredag.

 


Pussen / Jossa

School

Tjena tjena

Vill ni veta vad jag gör? Ni kommer bli så förvånade! ;)
SKOLAAAAAAA. Ja jag vet att ni blev förvånad över att jag sitter med skolan nu, hehe NOT.

Men det är tur att min grupp är så gulliga och snälla personer :)



/ Jossa

Ansiktsmask

Tjatja

Sitter här just nu nyinsmörjd, nymålade naglar samt ansiktsmask. Rätt härligt det, men masken börjar stelna så jag det stramar om jag ska le eller prata :P

Det syns inte värst bra att jag har ansiktsmask på bilderna.
 


Dags att ta bort masken! Pussen / Jossa


Ansiktsmask

Tjatja

Sitter här just nu med nyinsmörjd, nymålade naglar samt ansiktsmask. Rätt härligt det, men masken börjar stelna så jag det stramar om jag ska le eller prata :P

Det syns inte värst bra att jag har ansiktsmask på bilderna.
 


Dags att ta bort masken! Pussen / Jossa


En tripp till stan

Hejhej

Idag efter plugget blev det en sväng till stan. Innan jag hoppade på bussen tänkte jag "ja, nu vid denna tid (13:30) kan det inte vara så mycket folk på bussen då alla är i skolan/jobbet" JA JO Visst det hoppade på ca 25 styckna vid en hållplats. HAHA :p
Hoppade av och gick på bibblan för att låna lite böcker och påväg in till stan möter jag plötsligt på farfar och hans tjej Lotta :O Jag blev riktigt förvånad då dom bor i Hälsingland och är typ aldrig i Gävle :P Men det var kul att träffa dom :)
Efter det gick jag och mötte Kajsa som redan var på stan, snackade och jag följde med henne på ett litet ärende :) <3 Kul att träffas och göra något :)

Efter det var det hemgång som gällde, käkade middag med familjen och pluggade litegranna.

Nu: Bort från datorn en stund och göra något annat ett tag. Mina ögon vill inte bli fyrkantiga ;)


Pussen / Jossa


Godmorgon :)

Godmorgon

Samma som de senaste morgona är jag uppe för att stå i med studierna. Om en kvart ungefär är det dags för min PBL-grupp att ha handledning om fallet Stroke inför semnariet. Det står att vi ska ha handledning i en timma, hoppas dock att inte det behövs så länge. Jag är trött och fryssen, vill bara hoppa in i en varm dusch men det får bli efteråt. Sitter här med tända ljus för att få upp värmen lite ;)

Nej men nu har jag inte mer tid att skrivs, snart börjar handledningen. Skriver mer sen :)


Pussen / Jossa

En trevlig afton

Godkväll !!

På eftermiddagen tog jag en promenad med mamma till Ica plus för att handla lite till maten. Efter det vandrade jag över till Linnea för att umgås. Vi pratade lite semesterplaner igen och snackade annat skit! :) Busade självklart med lille Hampus också, han är då go han :) Kika på bilden nedan!



Nu hade jag tänkt att lägga mig i sängen med datorn och se tv samt läsa bloggar. Chilla med andra ord. Efter det blir det till att sova, imorgon står klockan på tio i tio typ. Lite sovmorgon men ändå inte haha!



Pussen / Jossa

:)

JANUARITESTET!


Har du under de senaste två veckor:
Druckit Alkohol? - Nepp, senast var på nyår
Saknat någon du inte borde sakna? - Nej
Hört någon snacka skit? - Hmm, njae inte vad jag kan minnas
Skolkat från skolan? - Nej det blir lite svårt i min situation som läser över internet ;)
Hjälpt någon som har kärleksproblem? - Hm nej jag tror inte det?
Pratat med en riktigt bra vän i telefonen? - Ja, iallafall sms
Blivit irriterad på någon? - Mjo lite




Dig själv

Trivs du med ditt utseende? - Nej
Vad är din normala hårfärg? - Cendre (!?) typ.
När fyller du år, och hur många år blir du? - 20 år den 7 mars
Vart vill du helst bo? - Hos Daniel på heltid ;)
Redo för barn? - Absolut, det är en utav mina högsta önskningar just nu
Redo för att flytta hemifrån? - Jajamen
Använder du linser eller glasögon? - Nix




Du och kärleken
Har du pojkvän ? - Ja <3
Är han äldre eller yngre än dig ? - Äldre än mig
Namn på din första största kärlek ? - Det är faktiskt Daniel som jag är tillsammans med nu
Saknar du din första största kärlek ? - Har ju honom :)
Hur länge har ni vart tillsammans ? - För att vara exakt, 1 år & 10 månader samt 6 dagar
Hur ofta träffas ni ? - Det är rätt olika, men rätt ofta :)
Hur ofta pratar ni med varandra i telefonen? - Rätt ofta, typ då när vi inte är med varandra :)
Vem av er tog första steget till första kyssen ? - Haha oj, vi tog nog båda intiativet :D




Pengar
Tjänar du egna pengar? - Studiebidrag
Hur mycket pengar går åt per månad åt kläder? - För mycket, ska minska på det
Gillar du allt du köper? - Ja annars skulle jag troligtvis inte köpa det
Hur mycket pengar tror du att du lagt ut på hårprodukter? - Inte värst mycket
Sparar du till något? - Jajamensan
Har du pengar på ditt konto nu? - Ja, men ytterst lite
Hur mycket pengar har gått åt till alkohol den senaste månaden? - Lite över hundra kronor
Betalar du allt du behöver? - Nej





/ Jossa




Pluggggggg.

Hej på er


Idag var det plugg igen som gällde med min PBL-grupp. Vi har nu paus och ska fortsätta igen halv två. Så nu passar jag på att göra utvärderingen på förra kursen psykiatrisk vård och omvårdnad, skriva i processdagboken, göra mig iordning för dagen osv :)

Faktiskt så tänker jag inte skriva mer nu för jag vill blir klar med all skolgrejs nu för det är så skönt att ha det överstökat :)

Återkommer senare, pussen / Jossa


Godnatt

Hejhej

Idag efter att jag pluggat, spelat kort och käkat med älskling hämtade pappsen mig och vi åkte hem till Bomhus. Vi fick även främmande typ då eftersom mamma min fyllde för ett par dagar sedan. Efter och före det har jag bara tagit det lugnt. Ligger just nu och chillar framför tvn med datorn och läser lite bloggar innan det är sovdags för min del.

Godnatt på er allesammans, mer inlägg kommer imorogon <3



Pussen / Jossa

Två gamla bilder

 


Om ni undrar vem denna är så är det minnsan jag för några (ett antal) år sedan. HAHA. Jo men tro det eller ej men jag tycker inte jag är så lik om man jämför nu :) Då var man en liten brutta på ja, vad kan det vara, mellan årskurs 6-8 typ? ^^


Ibland är det roligt att titta på gamla bilder och minnas tillbaka :) Högstadietiden är något jag sent kommer glömma <3



Pussen / Jossa

Länk


Nej nej, det blir ju inte lika kul om han måste hoppa av --> http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/tv/letsdance/article6449671.ab

Pluggeri

Godmorgon


Sitter idag igen i Adobe connect tillsammans med gruppen och diskuterar samt löser PBL-fallet om stroke som vi sedan ska ha seminarium om vid senare tillfälle. Jag ska hem till Bomhus idag och vad som händer visar sig.

Nu: Tillbaka till studierna.





Pussen / Jossa


Slappis- och pluggisdag :)

Tjenaa

Idag började dagen med plugg sedan ha det bara varit en skön slappdag :) Jag och Danne har bara varit hemma hos honom förutom när vi tog oss en liten prommis till syrran hans för att hälsa på :) Strax kommer älsklingen hem från träningen och jag har faktiskt legat och halvsovit/läst bloggar/sett simpsonsasnitt. Skön dag och kväll :) Och mysig kväll blir det också :)

Eftersom jag varit trött idag la jag mig i soffan och släckte ner alla lampor för att vila lite för ett tag sedan. Plötsligt hoppar jag upp ur soffan på 2 sekunder medans hjärtat höll på att hoppa ur kroppen, haha. Det var nämligen någon som plingade på här och signalen på ringklockan har inte ett såå lågt ljud. HAHA vilket skräckscenario!



Nu: Värma mig i för jag är iskall som vanligt och även se ett avsnitt utav någon serie.



Pussen / Jossa


Dagens

Dagens humör: Ganska bra med tanke på att man vaknade utav väckarklockan, huua
Dagens klädsel: Mjukisar och en t-shirt samt finfina örhängen jag fått av älskling
Dagens frisyr/smink: Håret i en knut och foundation, puder, mascara
Dagens planer: Plugg och sen chilla med Danne
Dagens väder: Inte tittat ut genom fönstret än :)
Dagens vill ha: Sol och värme
Dagens tråkigaste: Att vakna till väckarklockan
Dagens köp: Ingenting
Dagens bästa: Att vara hemma hos älsk
Dagens tanke: Tankar om skolan bara :P

Skola

Godmorgon på er

Första dagen på den nya kursen i skolan; Biomedicinsk grundkurs. Sitter med PBL-gruppen och filurar på första PBL-fallet som handlar om stroke och var himlans svårt. Jag tänkte bara slänga in en godmorgonhälsning och återvända till plugget innan det blir frulle snart :)



Pussen / Jossa


Dålig bloggning för dagen

Hej hej

Idag har jag inte hunnit blogga någonting alls då jag imorse vaknade upp bredvid älskling över elva och sen slappade lite innan vi åkte hem till mig i Bomhus och blev bjuden på mat :) Efter ett tag åkte vi tillbaka till Danne och svängde förbi Ica maxi en snabbis. Dannes kompis och hans hund kom förbi hit för att hälsa på, busar lite med hunden som är vääldigt överenergisk.

Snart blir det en film med älskling :D Så vi hörs imorgon :)


Pussen / Jossa

Gratulationer...

...till mamma min som fyller hela 41 år idag. Hoppas din dag varit bra hittills och att resten av den blir bra :) Grattis & jag älskar dig <3





/ Jossa

Gårdagen

Hejhej eller godmorgon kanske :)

Tänkte berätta lite om gårdagen, var nämligen på stan med Linnea på dagen samt såg Let´s dance och kikade på resor på kvällen :) Vi ska kanske åka utomlands senare på året men det kan jag skriva om i ett inlägg senare eller en annan dag samt visa lite bilder :) Vi har nämligen fått ett erbjudande som man inte kan tacka nej till :D

Jaja nog om det, på bilden ser ni mig och Linneas hund Hampus som är såå busig och glad när jag kommer för att hälsa på :) Synd att jag inte vet hur man lägger in filmer man har på datorn i bloggen så kunde ni få se en jättesöt film på Hampus när han spelar död. Får väl ta reda på hur man gör.


 


Nu: Duschtime!



Pussen / Jossa

Movies

Igårkväll såg jag två komedier med älskling. Vi har faktiskt sett de en gång förut men det fick bli ännu en gång då jag ändå inte kom ihåg riktigt vad som hände i filmerna. Båda filmerna har Adam Sandler som huvudroll och dom var bra båda två faktiskt, lite rolig på sitt vis. Man fick sig något skratt då och då :) Då filmerna är rätt gamla har ni nog sett dom, annars kan ni ju alltid ta och göra det (Y)

Happy gilmore



Big daddy




/ Jossa


En tripp till staden

Tjatja

Myskvällen med älskling igår var underbar :) Min kärlek till dig är så stark <3
Imorse vaknade jag upp vid elvatiden och satte mig vid datorn en stund och gjorde mig iordning då jag och Linnea besökte staden vid ettiden. Vi kikade i alla affärer samt var till bibblan en snabbis då vi båda behövde böcker till studierna.




Nu: Matdags innan jag ska hitta på någonting :)



Pussen / Jossa

Myselimyspys

Hej hej

Nu är det kväll igen och denna kväll spenderas med älskling :) Bad, mys och filmer, det är nice. Och självklart kinder maxiklicka här om du vill se en bild ifall du inte vet vad kinder maxi är ;) Typ mitt favoritgodis, haha.

Efter pluggandet idag mötte jag älskling vid gavlegårdnarna för att vi skulle välja ut nya fina tapeter till denna lägenhet som Danne flyttat till. Jag tror det kommer bli så bra så :) Sedan har vi promenerat en hel del samt besökt hans vänner.

Vi får se om fler inlägg kommer in ikväll, men det är tveksamt med tanke på att jag ska ha myskväll med Danne. Annars får ni ha en trevlig kväll :)


Pussen / Jossa

Jag älskar dig mer än du någonsin kommer ana


En lista :)

skriv en person ..

..som du älskar av hela ditt hjärta - Daniel
..som du skulle offra livet för - Daniel + familjen
..som är den smartaste du känner - Finns många
..som alltid får dig på strålande humör - Daniel & Tessan
..som får dig att le när allt känns tungt - Daniel
..som är den omtänksamaste du vet - Mamma & pappa
..som är en föredetta bästa vän - Dom är mina bästavänner än
..som är snygg - Daniel
..som är osmart - Jag & Kajsa i våra flummiga/övertrötta stunder maybe?! ^^
..som är en riktig vän - Linnea
..som är din älskling - Daniel
..som är den galnaste du vet - Tessan :D yiiihaa
..som är underbar - Danne & Tessan
..som är dum - Ingen
..som du kan prata med om allt - Mig själv
..som är din barndomsvän - Linnea
..som du saknar - Kajsa & Ida
..som betyder mest - Daniel
..som du har spenderat mest tid med - Oj det är så många; Danne, Linni, Tessan och Kajsa
..som du var dum imot när du var mindre - Haha, ingen hoppas jag
..som du tycker är snäll - Vännerna
..som du skulle vilja krama just nu - Daniel <3
..som du inte har träffat på länge - Ida
..som du vet saknar dig - Ida ;)
..som du träffade idag - Mamma
..som du ska träffa när du gjort klart den här listan - Daniel


Seminarium

Hej och hå kämpa på! 

Nu hade jag nyss seminarium och om det är skönt att det är över? OOHJA, jag var nervös innan eftersom jag inte visste vad jag skulle säga. Vi hade bara fått veta att det skulle vara en "etikdiskussion". Men nu är det över och jag hoppas det gick bra.

Nu: Fixa mig iordning men först och främst skriva utvärderingen från denna kurs i processdagboken.


Pussen / Jossa


My day

Tjenatjena

Idag när jag fixat och donat klart med skolan åkte jag med mamma och pappa till Valbo för att köpa en ny router (?!) till datorn. Medans pappa var och köpte den gick jag en snabbis med mamma på köpis, vi hann handla lite på coop och kika in på Gina tricot :)
När jag kom hem gick jag över till Linnea som bor sååå långt bort..not. Sisådär 400-500 meter ? :) Vi snackade minnen, kikade i gamla skolkataloger och umgicks :) Nu är jag hemma och tänkte lägga mig i sängen för att bli trött och försöka somna i tid denna natt då jag ska upp tidigt imorgon pga seminariet vi ska ha. Kanske att jag hinner blogga mer sen, det får vi allt se! :)




Förresten, kikar ni till vänster längst upp på bloggen ser ni att det är tjugondedag jul, alltså 20 dagar sedan det var julafton. Tiden går fort. För fort ibland. Men ibland lagomt fort och ibland alllldeles för sakta ;) HAHA!

Pussen / Jossa

Today

Dagens humör: Neutral ;) .. men så lättad över att jag gjort klart en grej med skolan
Dagens klädsel: Ska jag vara ärlig, och ja jag vet att klockan är kvart i tre, jag har nämligen inte bytt om eller gjort mig iordning ännu pga att jag suttit med skoljobb
Dagens frisyr/smink: Inte hunnit fixa varken eller, men ska göra det nu faktiskt ;)
Dagens planer: Plugga och sen har jag inte nå fler planer än det hitills
Dagens väder: -9 var det nyss när jag kikade på termometern så det är lite småkyligt iaf och så mycket fint snö :)
Dagens vill ha: Den kommande kursen i skolan överstökad (svår kurs)
Dagens tråkigaste: Hmm, inget speciellt än
Dagens köp: Ingenting
Dagens bästa: Det måste vara drömmen inatt när jag och älskling fick en söt baby :)
Dagens tanke: "skola hit och skola dit"


Så kan det vara med distansstudier..

Tjena

Sitter just nu mitt uppe i massa skolgrejer. Först och främst ska jag skriva klart alla tre begrepp i processdagboken, har dock skrivit en hitills bara. Men det är inte något problem, det går nog ganska fort tror jag :) Bara jag kommer på vad jag ska skriva..

Sedan har vi ju ett seminarie imorgon och det är jag nervös över. Vi ska ha seminarie om Etik men vad jag ska säga har jag inte blekaste aning om. Det visar sig väl imorgon om jag lyckas klämma fram något :P



Jag tror kursen vi läser nu "psykiatrisk vård och omvårdnad" slutar imorgon medans nästa kurs "biomedicinsk grundkurs" börjar. Kursen verkar svår och det är mycket man ska göra och hinna med under kursen såg jag när jag kikade på schemat, men man ska faktiskt tänka positivt, det ska fanimej gå!

Distansstudier är inte alltid det lättaste, men det känns bra att få vara hemma när man pluggar. Jag gillar min utbildning men det är inte alltid lika roligt när det blir väldans svårt och man kan liksom inte fråga sin lärare som man alltid kunnat göra i skolan förut. Nu får min lärare vara internet och böcker ;) Även mina klasskamrater såklart :) Dom är till hjälp med!



Nu: Åter till studerandet!



Pussen / Jossa


En dröm jag hade inatt..

Godmorgon

Internet krånglade som tusan igår och slutade fungera helt på kvällen. Så jag följde med familjen och såg brynäsmatchen på tv hos Lindberg i stan :) Sedan när vi var hemma igen la jag mig i sängen och spelade sims, skönt. Hade dock svårt att sluta spela men jag stängde nog av vid tolv och somnade sedan efter ett eller två avsnitt utav 2½men.

Det jag kan minnas utav min dröm inatt var att jag och Danne packade för att åka till Spanien. Sedan drömde jag plötsligt att jag var där i Spanien med familjen på samma ställle som vi varit för ett par år sedan. Sen plötsligt igen var jag med Danne där och vi skulle mata krokodiler som var i någon djurpark där. Danne stog med en matbit i luften medans jag tog ett kort och en olycka inträffade. Alltså en krokodil hoppade upp i luften för att ta matbiten Danne hade i handen och den krokodilen fick med sig hela handen på Danne och guuud vad jag skrek.
Sen låg Danne på sjukhus och hade plötsligt bara en hand men jag älskade honom ändå :) Och jag vaknade efter det.





Jaja rolig dröm...not. Nu ska jag ner för att käka frulle innan jag ska göra lite skolgrejer.




Update
Förresten, jag hade en dröm till inatt också om att jag skaffade barn med Daniel. På de senaste ca 5 nätterna har jag drömt 3 utav de att vi skaffat barn. Försöker ödet berätta för mig att det är dags nu? :)




Pussen / Jossa

The transporter

Hejhej

Här kommer ännu ett filmtips, det har blivit några filmtips nu på senaste dagarna. Iallafall så såg jag The transporter med älskling igår och den var rätt bra :) Se trailern nedanför! Om jag inte minns fel finns det två filmer till efter denna också!




/ Jossa

Bäst bäst bäst

Vaddå? Om jag längtar? ;) OOOHJAA, som jag gör! Kika länken får ni se vad jag längtar till.

http://svt.se/2.121497/darin?lid=puff_1786701&lpos=lasMer

Klicka på länken och läs artikeln

Godmorgon

För er kanske det inte är godmorgon precis men jag tog en rejäl sovmorgon och vaknade bredvid älsk klockan tolv :)
Satt just och läste på aftonbladets hemsida om något nytt hänt osv.
Fick syn på en artikel jag läste (länken: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6414520.ab) och jag blir så förbannad av att läsa sånt där. Hur kan man vara så där som hon var mot sina barn? Och hur kan hon få bara 1 år och fyra månader i fängelse samt böter till barnen när dessa stackars barn får men för livet efter vad hon gjort!? Usch, vad hesmkt.


Pussen / Jossa

Liar liar & Me myself and Irene

Tjoho här kommer lite filmtips igen!


Dessa två filmer sågs igår med älskling. Två komedier med Jim Carrey som heter Liar liar och Me myself and Irene.

Läs här om Liar liar om du är nyfiken vad den handlar om: http://www.filmtipset.se/film/liar-liar.html





Och här kan du läsa om Me myself and Irene: http://www.filmtipset.se/film/mina-jag-och-irene.html





Enligt mig vet jag inte vilken av dom här två som var den bästa för Jim Carrey är lika sjuk i alla filmer :P Rolig är han ju men dock väldigt överdriven tycker jag. Ni kan lika gärna se båda två för dom var bra :)


Pussen / Jossa

Update hos älskpälsk

Tjenatjena

Vaknade upp bredvid älsklingen imorse och hur underbart är det inte? :) Vi såg filmer och hade mys igår iallafall :) Blev lite kortspel med syrran hans också.
Det får bli en till natt hos Danne bara för jag älskar att vara med honom. Vi får se vad dagen och kvällen har att erbjuda. Just nu sitter jag här vid datorn och lyssnar på musik iallafall :)

Imorgon blir det till att åka hem till Bomhus igen, lär fixa och trixa inför skolan, vi har liksom ett seminarie på torsdag vilket inte gillas :P Haha. Ja men iallafall så var det typ ,hundra miljoner dagar sedan jag och min underbara PBL-grupp träffades och snackade skola och massa annat skit på nätet så visst är det ändå positivt :D

Pussen / Jossa

Nattinlägg

Hej hej

Ett kort och snabbt nattinlägg blev det nu, såg nyss två filmer med älskling men dom får ni veta om imorgon :) Nu blir det troligen till att sova så vi hörs imorgon.

Godnatt godnatt / Jossa

Tips på en komedi; mall cop

Hej hej

Här kommer ett filmtips på en komedi jag såg med älskling igår som heter Mall cop :) Filmen var rolig och mannen som spelade huvudrollen var korkad men passade skitbra in i rollen :P  Jag tycker ni ska se den för det var en bra komedi och absolut sevärd om ni vill ha er ett skratt :)




/ Jossa

Lördagskväll

Godkväll :)

Lördagskväll idag och den spenderas med min älskade :) Vi spelade kort tidigare med hans syrra och hennes kompis. Första rundan vann Danne men andra rundan vann kingen Jossa ;) Haha!

Nu blir det en lugn kväll med bad, film och mys med mannen i mitt liv <3 Vi får se om fler inlägg kommer senare.


Pussen / Jossa

Min katt Smulan










Några söta bilder på tokisen Smulan som knäpptes för någon vecka sedan :) Min lilla pärla <3

/ Jossa

Dagens...

Dagens humör: Trött men rätt bra ändå ;)
Dagens klädsel: Har inte valt kläder ännu
Dagens frisyr/smink: Håret vet jag inte vad jag ska göra med och sminket är redan fixat; foundation, puder, mascara
Dagens planer: Dra hem till älskling och hitta på något med honom och sova över :)
Dagens väder: Veeet inte för jag inte varit ute men det är nog som igår, kyligt..
Dagens vill ha: Peeeeeeeeeeeeeeengar.
Dagens tråkigaste: Huvudvärken.........ååh.
Dagens köp: Inget hittills :P
Dagens dummaste: Samma som svaret ovanför
Dagens tanke: En hel del tankar surrar i mitt huvud jämt men just nu tänker jag mest på älskling :)


Morgoninlägg

Godmorgon godmorgon.

Hoppas ni sovit gott, det gjorde jag absolut. Ibland är det bara såå skönt att sova. Nyss åt jag frulle och nu tänkte jag hoppa in i en varm dusch. Senare ska jag bege mig hem till älskling och sova där :) Myspys. Vad som mer händer idag vet jag icke, det återstår att se! Tänkte bara slänga in ett kort morgoninlägg.

 


Pussen / Jossa

Premiären av Let´s dance

Ni missar väl inte Let´s dance som håller på just nu på fyran? ;) Jag ser det med mamma och pappa och äter just nu ananas! :) Snart är det dags för Idol-Rabih att dansa loss på dansgolvet och nyss var det EMD-Mathias som dansade :)



Snart är reklamen slut, ha det bra.


Pussen

/ Jossa

Min dag

Hej hallå.

Idag har jag träffat Kajsa vilket var trevligt då det var ett tag sedan :) Vad har jag mer gjort? Jo jag har hälsat på praktikplatsen jag var på innan jul. Om ni minns? Alltså på psykoesenheten. Det gick bra och det var trevligt att hälsa på dock var mina handledare inte där så det var synd.
Efter det var jag till stan med mamma och pappa en snabbis för att köpa grejer vi behövde. Nu är jag hemma och vi käkade tillsammans för ett tag sedan. Sitter här nu och kikar runt på nätet innan det blir tvdags :)

Jag just nu.
 


Pussen

/ Jossa


"Leva mitt liv & Rum för sjuka själar"

Godmorgon på er.

Sitter just nu och ser på två filmer (se rubrik) som jag lånade när jag hade VFU på psykosenheten innan jul. Ser nu på Rum för sjuka själar och det är faktiskt intressant. Kan vara till nytta i utbildningen!
Ni kan nog söka på google på dessa två filmer så kanske ni får se något klipp :) Och om ni ser Rum för sjuka själar se på minut: 14. Usch så hemskt det var förr inom psykiatrin. Man får även se lite om hur elbehandlingen ECT var då. Jaja nog om det, vill ni veta mer vad som är i filmerna får ni se dom ;)

Ska efter filmerna ta och göra mig iordning för att sedan ut och göra lite saker som jag kan skriva om senare! :)


Pussen

/ Jossa

Godnatt

Tänkte bara slänga in ett godnattinlägg. Ligger i sängen och ser på Vänner litegrann nu innan det är dags för att sova. Jag börjar bli lite trötter och har huvudvärk så det är väl dags snart.





Godnatt på er :)

/ Jossa

Slapp kväll :)

Hello.

Som jag skrev i något tidigare inlägg har jag varje morgon samt ibland på vissa kvällar kännt mig dåsig och på väg att bli sjuk men om dagarna känns det bättre så det är lite knasigt?! ^^ Iallafall så sitter jag här och "tar hand om mig själv" med spikmatta, "huvudkliare", pepparkaka och en mandarin ;)


 


Nu blir det skjuts in i sängen och se tv samt knappa på datorn som vanligt ;P Det kan hända att fler inlägg kommer senare :)



Pussen

/ Jossa

Snöar snöar

Hej hej

Det snöar för fullt ute nu igen och vad passar mer än ett varmt skumbad med tända ljus? :) Dock är det inte lika kallt ute idag som igår, men kallt är det ändå :P
Är hos älskling än, men ska hem idag. Bloggar mer hemifrån :)


Pussen

/ Jossa


Dagens

Dagens humör: Helt ok, lite småseg har jag varit
Dagens klädsel: Leggings, grå tunika och smycken
Dagens frisyr/smink: Hår: uppsatt i en knut, sminket: foundation, puder, ögonskugga, mascara
Dagens planer: Ha det riktigt chill med älskling
Dagens väder: KALLLLLLT. För kallt, jag kan inte vistas ute mer än en kort stund :P
Dagens vill ha: Julmyset, det saknar jag lite redan
Dagens tråkigaste: Kylan. Jag blir fast med Danne i hans lght nästan ;)
Dagens köp: Chokladbit till mig och Danne
Dagens dummaste: Att jag i princip varje morgon, även denna morgon känt mig dåsig och påväg att bli sjuk sedan kanske 1-2 veckor tillbaka, dock blir det bättre på dagen som tur är
Dagens smarrigaste: Tuggummi, har ju blivit en helt tuggumminarkoman :P
Dagens tanke: Hur och när och vad vi ska göra för fint i Dannes lght :)

Iskaaaallt ute

Hej hej alla i kylan ;)

Jag kan inte vara ute utan att förfrysa, det är nu -25 grader. Fyfan det är föör kallt. Haft det mysigt med älskling i nya lyan så det fick bli en natt till :) Förresten har jag inte haft tid att blogga då jag fixat och trixat lite i lägenheten och vart med min Danne <3

Vi får se om det blir fler inlägg ikväll, det är beroende på vad vi kommer hitta på :) Ha det bra alla därute i kylan, jag kan knappt skriva mer för jag har iskalla fingrar sen vi var ute. Nu ska jag tina upp :)


Pussen

/ Jossa

Trökaar!

Hej hopp.

Sitter här i mitt rum  och trökar mig framför att skriva tre olika begrepp vi använt oss utan i denna kurs i skolan. Är tyvärr inte lika enkelt som det låter :)

Efter detta ska jag vara med min lilla sötnos, vet faktiskt inte vad vi ska hitta på men något trevlans blir det såklart :) <3

Hittills idag har jag inte gjort mycket alls så jag har faktiskt ingenting att skriva, jag har liksom latat mig i sängen med datorn och sett tv samtidigt. Jag har även färgat håret och busat med Smulan :) Inte mycket gjort så jag har som sagt inget att skriva nu.










Update
Ändrade planer! Jag ska åka hem till min älskling och sova i hans nya lägenhet för första gången :) Nivenive, älskar min plutt<3 Mysigt med myskväll :)






Pussen

/ Jossa

Godmorgon .. typ..

Hejsvejs

Gud så skönt jag sovit inatt, sov rätt så mycket. Drömde om både shopping och fotboll men mer än så minns jag knappt :P
Nu när jag latat mig i sängen med datorn framför tvn dessutom tänkte jag hoppa in i en dusch och sen kanske hitta på något eller så.

Kommer faktiskt inte på något att blogga om just nu så vi hörs senare ;)



Pussen

/ Jossa


Hockeykväll

Godkväll på er allesammans

Som jag skrev i förra inlägget blev det hockeytittande på tv med familjen hos Lindberg i stan. Hemvägen var lite smårolig då jag låg i bakluckan hela vägen hem (dock inte mer än kanske 5-10 minuter med bil) pga av att vi innan hockeyn varit och köpt en slags byrå eller hur man ska kalla det som tog upp halva bakluckan samt mer än halva utav baksätena så bror satt på det sätet som var över och jag låg däribak! Haha jag blev lite yr i bollen ^^

Nu:
Se 2½män och sova så godnatt och puss på er!







/ Jossa


Iskalla vinter

Hej hallå igen

Nu är jag hemma efter en kyyylig tur från Daniel hem. Jag frös så mycket om mina fossingar och speciellt om tårna att jag nästan haltade fram. Huua. Nu är jag inne och har hunnit tina upp mig men inte nog med det ska jag ut igen. Jag ska troligen följa med familjen för att se hockey hos en familj i stan vi känner.






Ses och hörs troligen senare.

Pussen

/ Jossa

Mobilbloggning

Hej Hej. Mobilbloggar just nu ifrån Dannes nya lya:) vi har mest flyttat in kartonger och annat hitills, får se om det blir lite mer städning eller nåt nu ett tag innan innan in ska iväg och träna:) vi hörs senare. Pussen / Jossa

Today

Dagens humör: Rätt så bra är det :)
Dagens klädsel: Mjukisar och en t-shirt och emin fina klocka från älsklingen :)
Dagens frisyr/smink: Uppsatt hår i en knut och sminket blev foundation, puder och mascara  
Dagens planer: Skicka in arbetet som jag redan gjort och nu ska jag vidare till älskling och fixa i hans nya lägenhet tillsammans med honom och hans syrra :)
Dagens väder: Har inte hunnit varit ut men det är säkert som igår, lite kyligt och massa fint snö :)
Dagens vill ha: Massa pengar
Dagens tråkigaste: Inget speciellt ännu
Dagens köp: Ingenting
Dagens dummaste: Huvudvärken jag vaknade med
Dagens smarrigaste: Varma mackor och oboy till frukost
Dagens tanke: Allt har hitills kretsat kring arbetet och nu när jag skickat in det har jag inte tänkt på något speciellt förutom min sötnos <3

 

Sköönt

Godmorgon på er

Vaknade för ca en timma sedan, har sedan dess fixat och donat det sista med arbetet som jag nu skickade in till skolan, skönt att den är klar nu :)

Nu ska jag ner och käka frulle och hoppa in i en dusch innan jag ska röra mig till min käre pojkvän och fixa i hans nya lägenhet, det är roligt tycker jag :D

Ha det så bra så får vi se när nästa inlägg kommer, kanske att jag mobilbloggar sen!

Pussen

/ Jossa

My sister´s keeper

Filmtips på G!

Denna nya film lär ni bara se alltså, om ni inte redan gjort det såklart. Filmen var otroligt gripande och jag kan lova er att ni kommer fälla en tår precis som jag gjorde. Så fin handling i filmen på ett sätt men ändå så himla hemsk. Se den :)





Kika in länken om ni hellre vill läsa om filmen :) ---> http://www.filmtipset.se/film/my-sisters-keeper--2009.html

/ Jossa

Haft mig ett jullov ifrån allt

Hejsan

Gud så dåligt jag bloggat på senare tid. Dock tänker jag skylla på att det varit juletider samt att jag tog mig ett litet jullov från skolan. Superskönt vill jag påstå. Jag har även njutit av underbar tid med älsklingen och haft det så bra med honom :) Har hjälp honom idag med att fixa lite i den nya lägenheten och haft det niiiice :)

Just nu är jag hemma, kom hem för inte så längesen. Pluggade en del igår och idag och skrev klart resten av arbetet. Imorgon ska jag fixa till referenslistan och sedan skicka in arbetet. Skönt att ha det överstökat också.

Ska läsa lite på bloglovin nu, ha det bra :) Pussen








Update.
Oops, 370 nya inlägg att läsa i olika bloggar på bara nån puttedag :P



/ Jossa


År 2010

Hej på er allesammans och god fortsättning

Hoppas även er nyårsdag var en bra dag. Själv hade jag en lugn dag med älskling och sov över ännu en natt där :) Nu är det plugget som gäller alltså, sitter här mot min vilja och skriver på denna jäkla svåra examinationsuppgift. Just nu vill jag hellre mysa och göra något roligt med Danne men det får bli senare när jag skrivit lite mer på arbetet :P

 

Tänkte bara slänga in en liten hälsning här till er. Måste tyvärr återvända till arbetet nu.

Pussen

/ Jossa

Nytt år nya tag

Hoppas ni alla hade en bra nyårsafton. Jag kysstes såklart med min prins på tolvslaget, jag älskar dig :) Jag sov hemma hos honom inatt och ska även göra det inatt igen. God fortsättning på er allesammans och hoppas ni fått en bra start på det nya året. Pussen / Jossa

RSS 2.0