Tolv timmar avklarade - två och en halvtimme återstår

Större delen av jobbardagen har passerat,- jag har nu jobbat tolv timmar vilket gör att det återstår två och en halvtimme innan jag får sluta för dagen. Efter detta pass går jag på helg som medföljs av två härliga och lediga dagar, som ska innehålla lugn och ro med sovmorgonar och att slippa lägga sig tidigt om kvällarna.

Kvällspass på gång och ytterligare förlängning på vikariatet

Igår var det heldagsjobb från morgon till kväll, men det gick ändå relativt snabbt tills jag fick sluta och åka hem för att sova. Nu är det snart dags igen att cykla till jobbet för ett kvällspass från klockan två till halv tio. Jag har även fått veta att vi fått lite mer förlängt på vårat sommar- och semestervikariat vilket känns otroligt underbart. Jag hade annars haft mitt sista pass imorgon och det glädjer mig att få stanna kvar på Vendela ett tag till.  

Dagens lista

Dagens humör: Bra, trots att det känns som att jag är på väg att bli sjuk
Dagens klädsel: Leggins och en skön tunika med en kofta över
Dagens frisyr: Just nu är det blött ännu och behöver fönas,- vet dock inte än om det blir uppsatt eller nedsläppt
Dagens smink: Foundation, puder och mascara
Dagens planer: Jobb mellan klockan 14:00-21:30
Dagens väder: Höstväder - småkyligt och trist
Dagens vill ha: En heldag med älskling på Ikea och andra butiker för att köpa mer inredning och möbler till nya lägenheten
Dagens tråkigaste: Jag är på väg att bli sjuk - peppar peppar
Dagens bästa: Löning
Dagens nedräkning: Trettiofem fagar kvar till jag flyttar hemifrån och blir sambo med pojkvännen

Film, hundvakt och tvkväll

Igårkväll blev det myskväll här hemma efter att jag slutat på jobbet då vi såg på en av de två nya blyeray-filmer som är nyinköpt under gårdagen. Vi såg då Hostel och har nyss sett klart på Hostel part 2,- jag kan tycka att dessa två filmer är sevärda, dock var ettan bättre än tvåan.

Idag har jag haft en ledig dag och har då först passat på att sova utan att väckas av en väckarklocka på morgonen - underbart härligt. På förmiddagen blev det en cykeltur till Bomhus för att vara lite hundvakt åt Linneas fina golden Hampus. Det blev lite bus, promenad och så vidare innan det blev en cykeltur tillbaka hem. Väl hemma blev det en sväng till affären innan älskling gjorde iordning middag till oss.

Nu är tittas det på Idol, snart väntas Svenska Hollywoodfruar och Maria Montazami - kanonkväll.

Färdigjobbad helg

Nu är jag precis hemkommen från dagens jobb och nog kan jag säga att jag är småtrött efter att ha jobbat sedan imorse. Även denna jobbarhelg är färdigjobbad nu och det var även den sista vi har på schemat på Vendela,- vilket känns otroligt tråkigt.
Trots det har dagen varit jättebra och jag är nöjd över den. Snart blir det film här hemma eftersom jag köpt två nya skräckfilmer till vår bluray-samling.

Jobbarhelg

Igår var en något känslosam dag på jobbet då vi hade avslutningsfika med rulltårta, tända ljus och massa prat eftersom en utav mina kollegor hade sin sista dag igår tråkigt nog och även att jag går in på sista veckan på jobbet. Det känns verkligen tråkigt att sluta på det här stället - för gud så vi trivits bra!

Nu ska jag iväg till jobbet igen där jag ska jobba mellan 10:00-21:30.

Fredagsmys

Igår blev det fredagsmys med min älskade pojkvän då vi åt fruktsallad och såg filmen "Jag saknar dig" som förövrigt är väldigt sevärd och så pass sorglig att jag själv började gråta. Efter filmen blev det sovdags för min del eftersom jag har en jobbarhelg framför mig. Nu har jag precis börjat och ska jobba till halv tio ikväll.

Valbo- och stadenbesök

Trippen till Valbo med tjejen jag är kontaktperson till var trevlig med en matbit på Ikea, en sväng in i alla affärer och ett hål i örat. Supernöjd över ett till hål i örat och nu har jag tre i ena och två i det andra. Efter den trippen träffade jag Tessan på stan för att umgås, titta runt i butikerna och ta ingen en massa snack eftersom vi inte träffats på ett bra tag - jättetrevligt var det måste jag säga :)

Fredagsledig

Fredag och min enda lediga dag den här veckan, vilket är rätt så skönt faktiskt. Vad som står på schemat för mig idag är först och främst en valbotripp.

Jobb på den lediga dagen

Torsdag är det idag och egentligen skulle jag varit ledig från jobbet,- dock blev det ett kvällspass ändå och det ser jag ändå fram emot litegrann så det känns bra :)

Imorgon är en ledig dag iallafall, den enda lediga denna vecka vill säga. Sedan blir det heldagsjobb hela helgen. Nu tänkte jag göra något annat än att sitta här vid datorn innan det är dags att cykla till jobbet.


Fyrtio dagar kvar

Fyrtio dagar återstår till dagen då jag flyttar hemifrån och blir sambo med min pojkvän - gud så efterlängtat det är och vad jag ser fram emot allting som kommer ske.

Det ska bli så roligt att ha en egen lägenhet med den man älskar, inreda, hänga in kläder i vår stora klädkammare, flytta hemifrån och framför allt påbörja ett nytt kapitel i våra liv tillsammans.

♥ ♥

Tolv timmar hittills

Nu har jag befunnit mig på jobbet i tolv timmar och inte är den över ännu, utan det är två och en halvtimme kvar. Men det gör mig inget eftersom jag trivs så bra :)

Heldag med jobb

Onsdagen denna vecka kommer bestå av jobb hela dagen lång,- jag började klockan sju imorse och slutar halv tio ikväll. Vi har en del att göra idag så nog tror jag att dagen kommer gå relativt snabbt.

True talent och Idol

Idag var det jobb till klockan 15:00 och därefter blev det att cykla hemåt där inte speciellt mycket mer hände, dock kan det vara skönt också. Jag och älskling tog oss iallafall en kort promenad till hans mamma med familj innan vi gick hem igen och en lugn kväll väntades.
Här på kvällskvisten har jag sett True talent - där två personer från Gävle är med och deltar vilket är lite småroligt. Nu ser jag på Idol som är lika bra det,- tur att det finns bra program att se på om kvällarna :)

Plus & minus

+++ / Dagarna minskar till inflyttningen i nya lägenheten med min älskade pojkvän - längtar
+++ / Mitt jobb som är både trivsamt och givande, jag är glad över den förlängning vi fått
 ++ / Det mesta till lägenheten är inköpt och väntas på att få skruvas, möbleras och inredas 



- - - / Förlängningen på jobbet är snart slut och det återstår cirka en och en halv vecka
- - / Sommaren är över och hösten är kommen
- / Känslan av att dagarna går så pass sakta till inflyttningen

Tidigt på morgonkvisten

Uppe med tuppen - det är vad jag är idag. Eftersom jag börjar klockan sju idag igen är det strax dags att cykla till jobbet. Jag får önska er en bra dag.

Dags att möta John Blund

Jobbandet för denna dag är nu över och egentligen borde jag redan sovit med tanke på allt jobb denna vecka. Men trots det är jag glad att få jobba där jag har jobb nu eftersom det är så trivsamt och ger mig bra erfarenheter.
Nu blir det natter för min del så jag hinner sova innan det är dags att kliva upp igen imorgonbitti för ett till pass.

Måndag och ny vecka

Nu har jag inlett denna vecka med jobb från klockan 07:00 till 21:30, vilket betyder att det återstår mindre än en timma tills jag slutar och får gå hem för dagen. Det blir då till att sova och ladda om batterierna inför morgondagens jobb. Det känns skönt att veckan har börjat och att måndagen är över så vi kan fokusera på en vecka med massa jobb och både tjäna pengar, få erfarenheter och ha en trevlig arbetsvecka tillsammans med kollegor och boenden.

Söndag

Nu är det söndagskväll och helgen är över så imorgon väntas jobb igen där ett långt pass väntas. Dagen idag har varit som alla andra söndagar i princip där inte så mycket har hänt, dock var jag med familjen till kusinen för att gratta denne på födelsedagen. Det var trevligt att träffa släktingarna igen, vilket det är varje gång såklart :)

Nu blir det till att stänga ner datorn och avsluta helgen med nattsömn för att ladda inför morgondagens jobb.

Återblick från denna vecka för ett år sedan

För precis ett år sedan idag hade jag och Linnea avnjutit två dagar utav vår härliga och otroligt underbara semesterresa i Kreta, där vi befann oss under en veckas tid.
Om jag minns rätt satt vi denna tid förra året framför scenen på hotellet där vi såg show som uppträddes i princip varje kväll av bland annat Linneas syster och några till - otroligt duktiga var de och bjöd på supershower.

Jag må då säga att jag längtar tillbaka till den semesterveckan för gud så roligt, härligt, och framförallt varmt och skönt vi hade det - en resa värd att minnas :)







Jag såg precis att jag inte lagt ut speciellt många bilder från resan. Troligtvis just för att jag då hade mycket med studierna, så att jag tillslut glömde bort att lägga ut fler.
De bilder jag lagt ut hittills finns i kategorin Kretaresan och fler bilder kommer att läggas in lite längre fram.

Ny vitvara till lägenheten

Nu är ännu en viktig sak inköpt till nya lägenheten, nämligen en diskmaskin som kommer att komma till användning och då slipper vi handdiskning - härligt. Nu står den hemma hos älskling och väntas på att få flytta in och bli ikopplad i nästa lägenhet. Nu är vi hos pojkvännens mamma med familj på besök innan vi ska hem igen.

Dagsbesök

Vad skönt det är att ha en lugn och ledig helg. Idag har min pojkvän sin lillebror här på besök hos oss hela dagen så vi tre är nyss hemkomna igen efter att ha tagit oss en cykeltur till Barcelona där vi åt middag. Nu vet jag faktiskt inte vad vi ska hitta på att göra, men något blir det nog. Ikväll blir en hemmakväll med massa mys, en film och lite godis med älskling - myskvällar gillas.

Helgen är kommen

Nu är helgen kommen och arbetspasset avklarat. Det känns skönt att få en vilohelg innan kommande veckan som kommer bestå av mycket jobb och speciellt långa pass. Nu blir det till att se lite tv och läsa bloggar innan jag ska få mig en god nattssömn. Inte nog med dessa härligheter måste jag nämna att jag idag tagit ett steg närmare en längtan jag har, en dröm eller vad jag ska kalla det. Jag blir så glad av att tänka på det :)

Fredag

En sovmorgon till cirka halv tio blev det idag, skönt måste jag säga. Nu är det snart jobbdags igen - från två till halv tio. Därefter går jag på en ledig helg. Men en ledig helg har jag inte tid att tänka på nu, först ska ett arbetspass avklaras innan det kan tänkas på ledighet.

Torsdagsbravader

Då var torsdagen denna vecka förbi och idag har dagen först bjudit på jobb mellan klockan 07:00 till 15:00. Därefter blev det en träff med tjejen jag är kontaktperson till för att besöka först bowlinghallen för en match och sedan skönhetssalongen för noppning av ögonbryn. När det var klart cyklade jag vidare hem till Linnea för att gratta henne då hon fyllde i förrigår - grattis ännu en gång Linnea <3 Där var det jättetrevligt med en fika, promenad, massa prat och lite minnessnack av resan vi gjorde till Grekland för ett år sedan idag den sextonde september. Dagen i ära har varit en bra och trevlig dag. Avslutet av dagen har blivit tvtittande med älskling och bara att slappna av litegrann hemma.

Jag hjärta Dig

Idag har jag varit tillsammans med min pojkvän i tre och ett halvt år, samt ett år som förlovade. Jag är så glad att vi snart flyttar ihop och har fina framtidsplaner tillsammans. Dessa framtidsplaner är något jag verkligen längtar och ser fram emot. Massa kärlek till min pojkvän - Jag älskar dig <3

Jobbdags igen

Mina två ledighetsdagar är nu slut och jag kom nyss till jobbet för att jobba till klockan tre. Så här på morgonen är jag trött så jag hoppas denna dag går lite snabbt. Igår på eftermiddagen blev det en spontan åktur till Ikea med älskling för att köpa ett vitrinskåp vi tänkt göra länge men som varit slut varje gång vi varit på Ikea. Med turen på vår sida fanns en kvar och självklart köpte vi den. Därefter blev det också ett snabbt besök till älsklings syrra för att säga hej och mysa lite med hennes bebis.

Akuten,- och hälsocentralbesök

Till och från i cirka två veckor har jag nu haft hemska utslag, klåda över hela kroppen och uppsvullnad på händer och fötter. Igårkväll-/natt blev besvären så jobbiga att vi ringde sjukvårdsrådgivningen där de rådde mig att åka till akuten och så blev det. Tur att jag har bästaste pojkvännen som så snällt följde med mig dit mitt i natten. På akuten tyckte de att jag idag skulle till hälsocentralen så dit följde älsklingen med mig idag nu på eftermiddagen. Där visade det sig att jag har nässelutslag och att orsaken till att jag fått det är svårt att komma på. Jag fick där medicin för en månad att ta varje dag för att förhoppningsvis besvären ska försvinna. Blir det inte bättre med besvären om en till två veckor måste jag göra ett återbesök på hälsocentralen sa de, för att troligtvis ta prover för att se vad jag reagerar mot.

En ledig måndag

På min lediga måndag idag har jag bara softat hela dagen och njutit av lite ledighet och lugn och ro. Nyss har jag bjudit älskling på förrätt, huvudrätt och strax efterrätt här hemma som lyckligtvis uppskattades. Ikväll blir det inte mycket mer att hitta på än det jag tidigare gjort idag - tv, dator och spelande av rock band på xbox. Sådan härlig måndag och start på veckan.

Natter

Nu är jag hemma från jobbet sedan ungefär två timmar tillbaka. Jag och älskling tog oss en promenad till hans mamma med familj en sväng men nu väntas nattsömn och skönt ska det bli.

Ett till långt pass

Nu befinner jag mig på jobbet som i vanlig ordning och har varit här sedan klockan 10:00 imorse. Nu är det slutet på rasten och ska låta dessa timmar som är kvar på passet gå i relativt snabb takt.

Det långa arbetspasset

Snart var denna långa arbetsdag över som pågått från sju imorse till halv tio ikväll. Det har varit full rulle hela dagen, men trevligt har det ändå i det stora hela varit. När jag väl kommer hem blir det nästan på direkten att sova för imorgon väntas en nästan lika lång arbetsdag som idag. Men innan sovtime blir det nog till att provspela lite mer på nya rock band-spelet till xbox.

Godmorgon

Här kommer ett godmorgoninlägg från mig på jobbet. Jag är trots allt inte den mest morgonpigga människan i världen men ändå ser jag fram emot denna arbetsdag litegrann. Nu måste jag röra på påkarna så det fick bli ett kort morgoninlägg.

Rock band och Lips till xbox

Här på kvällen har jag och älskling provat nya spelet vi köpt till xbox 360 - rock band, som innehåller gitarr, trummor och mikrofon. Det är faktiskt ett roligt spel och något att fördriva tiden med om man har tråkigt. Igår köpte vi även spelet Lips som också spelas på xbox. Dock behövs två mikrofoner innan det blir dags att utmana mina närmsta på sång.

Fredagförmiddag

Andra och sista dagen som ledig inför jobbarhelgen som börjar imorgon klockan 07:00. Vad som händer på denna lediga dag vet jag inte än. Troligtvis en lugn dag, handling hem och något mer än så blir det nog.

Zookeeper och The experiment

Nu var även denna dag slut och idag har vi bland annat hunnit med en sväng till stan för att leta en höstjacka till mig, vilket inte gick så bra då jag inte hittade någon. Så jag kom hem tomhänt men har istället bestämt att kika runt på internet för att hitta en där. Här på kvällspass har vi sett på två filmer - Zookeeper och The experiment vilka var bra båda två. Filmer att rekommendera för mitt tycke.

Hemmaspa

Idag på min ledighet har jag tagit en sovmorgon och haft hemmaspa med bland annat bad, ansiktsmask och hårinpackning - hur härligt som helst. Snart blir det en tripp till stan för att fortsätta jakten på en höstjacka.

Jobb och en Valbo-visit

Efter dagens arbetspass som slutade klockan 15:00 har jag nu gått på två dagars ledighet och uppladdning inför jobbarhelgen. Jag och pojkvännen tog oss en tripp till Valbo där vi tittade i affärerna efter en höstjacka till mig som jag tråkigt nog inte hittade. Vi tog oss även en visit på Ikea där vi inhandlade en byrå vi ska ha i sovrummet och vitrinskåpet var fortfarande slutsålt. På hemvägen hälsade vi också på älsklings syster och hennes kille en sväng. Nu har vi nyss provat nya xboxet och så illa pinkat var det trots allt inte. Nu väntas tvtittande innan det blir till att sova för mig.

Rast

Nu är det lunchrast som gäller för mig men strax är det dags att sätta igång igen. Om två och en halvtimme slutar jag för dagen och får två dagars ledighet - skönt att vara lite ledig innan helgens jobb.

Sju på morgonen

Nu är klockan sju på morgonen igen och jag anlände nyss till jobbet,- dags att dra igång dagens arbete. Nu hoppas jag även att regnvädret slutar, iallafall till på eftermiddag då jag ska cykla hem och sedan åka iväg med älskling.

Nattsömn väntas

Efter onsdagens jobb är jag hemma igen för bara en stund sedan. Nu väntas lite nattsömn innan jag ska kliva upp och cykla tillbaka till jobbet imorgonbitti till klockan sju. Imorgon jobbar jag bara till tre så jag och älskling ska hitta på något på eftermiddagen.

Sovmorgon

Idag blev det en lång och härlig sovmorgon till ungefär elvatiden eftersom jag var så trött efter gårdagens långa arbetspass. Om mindre än två timmar börjar jag igen fast idag står ett kvällspass på schemat. Nu måste jag föna håret och göra mig redo för jobb innan det är dags att börja cykla dit.

Heldagsjobb

Nu är jag hemkommen efter dagens arbetspass från klockan 07:00 till 21:30. Passet har ändå gått relativt snabbt eftersom det fanns en del att göra under dagen. Ikväll blir det en lugn kväll för nu är jag trött, en film och att krypa ned under täcket kommer inte bli helt fel.

Kärlek på din födelsedag

Gårdagens lediga dag var trevlig då pojkvännen hade sin födelsedag. Dagen bjöd på fint umgänge, fika och en trevlig födelsedag för älskling. Grattis till mitt hjärta i efterskott - jag älskar dig <3

Lördagens allergichock

I lördags blev eftermiddag-/kvällen inte som tänkt då jag fick en allergichock som inte var speciellt trevlig måste jag säga. Jag och älskling tog oss till apoteket för att köpa allergimedicin som dock inte gav en riktigt bra effekt på mig. Jag blev tillsagd att åka till akuten, men valde att avvakta och först prova andra allergimediciner mamma hade hemma. Lyckligtvis blev det någorlunda bättre och jag bortvalde då ett akutenbesök för att se hur det blev över natten och på morgonen därpå kändes det bättre med allergin. Det värsta med detta är att jag inte ens vet vad det kan vara jag är allergisk mot och det händer i jämna mellanrum att jag drabbas av dessa allergichocker. Det är dags att besöka läkaren för att ta reda på vad jag är allergisk mot snart.

Lördag och ledighet

Här på förmiddagskvisten har jag och pappa åkt runt till några affärer och även besökt Valbo en sväng. Nyss blev det en cykeltur till stan för att möta en kollega med hennes barn för att äta en matbit innan vi ska på bio.

Nattinlägg

Ett inlägg jag skrev tidigare idag på jobbet försvann otur som jag har. Nu är iallafall jobbardagen avklarad och den lediga helgen är varmt välkommen. Strax är det sovtime för min del eftersom jag är så pass trött. Det är ju trots allt en dag imorgon också :)

Viking Line - Rosella

Nu sitter vi återigen på bussen och har inte så lång tid kvar att åka. Vi har iallafall haft en trevlig och rolig båtresa. Det blev buffé för oss när vi klev på båten Rosella och sedan tog vi oss en sväng i taxfreen innan vi hade det mysigt framför scenen där det var både musik, sång och dans. Dagen i ära har varit bra och den tycks även vara uppskattad av de boenden, vilket vi hade som mål denna dag :)

Jobb och kryssning på en och samma gång

Idag är det jobbdags igen,- från klockan 08:30 till 21:00. Jag tror dagen kommer bli väldigt trevlig eftersom jag, en arbetskollega och några boenden från jobbet har en kryssing på schemat. Vi har sedan klockan 09:00 åkt bussen som ska ta oss till båten vi ska åka över till Åland med - Viking line, Rosella!

RSS 2.0