Tisdagkväll

Nu sitter jag återigen på bussen, ibland är det ett evigt bussåkande - speciellt på vintertid och även när det är VFU istället för distanspluggning. Hur som helst är jag på väg hem nu efter en dag på min VFU samt en fyratimmars-träff med tjejen jag är kontaktperson till - för oss blev det bland annat biljard, trevligt trevligt. Nu ska jag äntligen strax hoppa av bussen, hej med er!

Grattis!

Grattis till lillebror, pappa och farfar på eran namnsdag! <3

Godmorgon

Då var det dags igen, klockan är nu sju och bussen mot min VFU har anlänt eftersom jag börjar om en halvtimma. Det är så väldans kyligt idag tycker jag, men kan det vara något annat så här dags på morgonkvisten? :) Nu har jag inte tid något mer för att skriva, men godmorgon på er iallafall :)

Måndagen är nu förbi

Då var snart måndagen slut och jag anländer hem till min älskling efter jag slutat på VFU'n vilket är om cirka 45 minuter. Dagen har gått hyffsat fort och är strax slut ,imorgon är det tisdag och en ny dag på VFU'n väntar och plötsligt blir det fredag och helg igen. Veckorna går fort och tiden bara svischar förbi tycker jag. Men att prata om helg är lite för tidigt än ;-) Hoppas ni haft en trevlig måndag och en bra start på veckan.

En ny vecka

Måndag igen och idag väntas en dag på VFU'n, likaså igår bara det att jag jobbar kväll idag: kl 14.00-21.30. Efter det blir det till att sova direkt när jag kommer hem med tanke på att imorgon ska jag jobba dag och lär gå upp vid sisådär 06-tiden. Ha en bra måndag med er :)

Gävlebocken

För några dagar sedan blev bocken färdiggjord och står nu på stanfint på sin plats - jag tycker det är mysigt på stan om kvällarna med vår bock samt julbelysningen som lyser upp.
Vi får se hur länge det dröjer detta år tills bocken brinner upp men försjutton, det är ju ändå en tradition att den byggs upp och sedan brinner ner ?!

 

Första advent

Första advent är det idag och jag tycker det är så mysigt - julkänslan som börjar tränga sig på och snön som faller utanför våra fönster, nog för att vi har snökaos.
Det bara snöar och snöar hela tiden, snön på marken växer i all sin hast och är så pass hög att den är i jämnhöjd till våra fösnter.
Julgardiner och adventsljusstakar finns i nästan varenda hem nu och det dröjer inte allt för länge innan allt julpynt och granen kommer på sin plats.

Jag ska iväg till min VFU-plats snart för lite jobb, lite julmys kommer det nog vara på boendet idag eftersom det är första advent så det blir nog trevligt. Efter dagen på VFU´n åker jag tillbaka hem till min älskade pojkvän :)

Jag vill önska er alla en trevlig första advent.





En trevlig kväll väntas - Trots ovädret

Sicket oväder det varit hela dagen - snöat för fullt och blåsten är inget att tala om, usch så hemskt oväder. Nu håller jag och Daniel på med middagen, innan det var jag, Danne, hans mamma, syrra och bror till Ica Maxi. Efter middagen blir det dags för mig och Daniel att ta oss till stan för lite bowling. Sedan hem för ännu en myskväll - Jag säger då det, jag älskar verkligen min pojkvän.

Lördag

Lördagförmiddag nu och jag ska storhandla med mamma och pappa på Ica Maxi, därefter blir det till att åka tillbaka hem till Danne igen. Gårdagen var trevlig - jag, Daniel, hans bror och pappa åkte till Valbo en sväng och sedan åkte vi hem till Danne för en fika med allihopa. På kvällen blev det en riktig myskväll med min bästa pojkvän :) <3

Lista

Dagens humör: Ett glatt fredagshumör
Dagens klädsel: Leggings, ett långt linne som jag köpte på Cubus i torsdags och även smycken
Dagens frisyr: En fläta
Dagens smink: Foundation, puder, lite ögonskugga samt mascara
Dagens planer: En lugn och avslappnad förmiddag där jag skulle sova ut och åka hem till pojkvännen om en stund för att stanna där över helgen :)
Dagens väder: Snökaos kan jag tycka - Snö, blåst och kyla
Dagens vill ha: En trevlig fredag
Dagens tråkigaste: Snökaoset 
Dagens bästa: Daniel, min alldeles egna Daniel som jag ska till idag ♥
Dagens nedräkning: Första advent - Söndagen denna helg

Fredag

Fredag är det idag och skönt är väl det? :) Jag är på jättebra humör idag - fredagsglad kanske det heter. Jag sitter just nu och lyssnar på musik bland annat gamla låtar från flera år sedan, det kan vara lite roligt ibland :)


Igåreftermiddag-/kväll umgicks jag med Ida vilket var trevligt. Jag promenerade över till henne och umgicks några timmar därav vi såg Sunes jul, haha ja men sådant kan ju vara lite roligt ibland också faktiskt. Sedan gick vi hem till mig där vi tog fram jättemånga gamla skivor allt från ungefär år 1998 och framåt.
Det var roligt att gå igenom alla dessa skivor som legat och dammat i mitt förråd, det roliga var att man kunde texterna på hur många låtar som helst fast det var flera år sedan man lyssnade på dem. Många låtar påminde om massa roliga minnen! :)

Ska strax ut i blåsvädret

Då var på VFU-dagen över igen med stormsteg. Efter jag slutat gick jag till stan för att kika in på Cubus eftersom det idag har varit 30%kläder och kosmetik så ett par fina örhängen och ett långt linne blev köpt. Nu är jag ganska precis hemkommen, strax ska jag mitt i blåsvädret kila över till Ida för att umgås :)


Morgoninlägg

Godmorgon godmorgon, jag tänkte bara slänga in ett morgoninlägg nu lite snabbt. Jag är nu på min VFU-plats och börjar halv åtta. När jag gick till och från bussen höll jag både på att blåsa bort och förfrysa. Nu börjar min dag på VFU'n så jag önskar er alla en trevlig dag :)

Plus & minus

++ För kvällen då det var 20 års-firande hos Kajsa, en riktigt rolig kväll :)
++ Idag är det en månad kvar till julafton - vilket innebär att det snart är första advent
+ Julstämningen börjar kännas av - ljusslingor på stan och julmusik i butiker

- Snöstormen, halkan och kylan börjar bli för mycket nu
- Förseningarna av bussarna, en buss idag var nämligen försenad i cirka 40 minuter

Julkänsla i bloggen

Nu har jag skapat lite julkänsla i bloggen - Syns det inte tryck då på F5 :)

En månad återstår till julafton

Idag är det EN månad kvar till 24 december - julafton.
Tänka så tiden går fort, plötsligt har det blivit vinter, snart första advent och julen närmar sig med stormsteg.
Jag längtar till julen, allt kring julen är så mysigt och jag gillar det enormt. Gemenskapen, julstämningen, kärleken, julmusiken, pepparkakor-/lussebullar, julpyntet och så vidare är underbart.

Tisdagkväll

Efter att ha blivit upphämtad av mamma och pappa hos älsklingen åkte vi till affären och därefter till en vi känner och överraskade henne då hon fyller 40 år och det var några år sedan vi sågs. Nu är jag hemma och det har jag varit ett tag också, jag har inte hunnit med så mycket mer än att städat undan massa kläder som legat över hela rummet sedan jag rensade min byrå. Nu är iallafall Ida här på besök och umgås och så kommer kvällen förbli, vi har inte bestämt något speciellt att hitta på :)

Kyliga vinter

Då var arbetsdagen på VFUn över för idag och jag står i världens kyla och väntar på bussen. Det är så kallt nu om dagarna och kvällarna att mina händer förfryser om jag inte har några vantar. Om några timmar ska jag hem till Bomhus och sova hemma några nätter, det var ju trots allt ett tag sedan nu, jag ska även umgås med Ida ikväll också :)

Sovdags

Nu har jag slutat och har precis klivit på bussen för att åka hem och sova för imorgon börjar jag tidigt eftersom jag jobbar dag - börjar kl 07.30. Så jag säger godnatt till er alla nu :)

Måndag - VFU

Tillbaka till vardagen igen efter en ledig helg - dvs jobbdags, eller rättare sagt VFU-dags :) Jag jobbar kväll idag och börjar då kl 14.00.
Helgen har varit superbra tycker jag, först lite mysfredag på kvällen med Daniel, världens bästa kille, gud så jag älskar honom :) På lördagen blev det 20 års-partaj hemma hos Kajsa vilket var en hur rolig kväll som helst och söndagen gick åt till att gratta kusinen med familjen och därefter en heldag med älsklingen - bara massa mys, tv-tittande och bingolottospelande (HAHA, pensionärer?!) :) Otur att vi inte vann men jag var SÅ nära!


Nu ska jag strax ta och pallra mig till bussen, ha en bra måndag allihopa :)

PS. Grattis mamma som har namnsdag idag <3

20års-firande hos Kajsa

Igårkväll var det som sagt Kajsas 20års-firande hemma hos henne med några nära vänner. Kvällen var jättetrevlig och jag hade det verkligen roligt hela kvällen. En lyckad kväll med vännerna var det med andra ord, så tack tjejer för gårdagskvällen :) Jag, Linnea, Kajsa och Tessan var till krogen och körde gärnet tills det stängde så ett speciellt tack till er tjejer :) Detta lär vi helt klart göra om igen snart.


PS. Det här inlägget skulle blivit inlagt igår men något gick snett så det kommer upp nu istället! :)

Dagens

Dagens humör: På bra humör - det är helg ju ;)
Dagens klädsel: Just för tillfället hart jag festkläder på mig - midjehögkjol med dragkedja i fram, ett brottarlinne i beige och fina guldsmycken
Dagens frisyr: Har inte hunnit fixa håret ännu
Dagens smink: Foundation, puder, ögonskugga, mascara och läppglans
Dagens planer: Vakna upp bredvid den finaste pojkvännen i världen, umgås med tjejen jag är kontaktperson till och ikväll 20års-firande för Kajsa :)
Dagens väder: Snö och kyla
Dagens vill ha: En snöfri kväll och att kvällen blir lyckad och rolig :)
Dagens tråkigaste: Snöovädret
Dagens bästa: Att vakna upp bredvid min älskling :)


Lördagförmiddag

En myskväll blev det igår med pojkvännen, det tycker jag är underbart. Gud så jag älskar min älskade Daniel :) <3 Idag är det lördag och jag inväntar bussen för att åka och träffa tjejen jag är kontaktperson till, trevligt :) Sedan hem och börja göra mig iordning för kvällen. Det är ju så att Kajsa har 20 års-partaj ikväll :)

Fredagsmyskväll

Nu är jag hemma från VFU´n, eller jag har varit det ett tag faktiskt. Jag fick nämligen sluta hela 1 timme och 10 minuter tidigare än jag skulle slutat och fick även skjuts av en på jobbet som skulle till samma ställe så det var snällt :)
Nu är det fredagsmyskväll som väntas resten av kvällen med välrdens finaste pojkvän :) <3

Ha en trevlig fredagkväll :)

Grattis Kajsa :)

Grattis till min underbara vän Kajsa som igår fyllde 20 år, jag hann inte skriva något igår men idag vill jag gratulera i efterskott. Jag hoppas din 20års dag var trevlig och att morgondagens partaj för dig blir super! Grattis ännu en gång <3 :)

Fredag - Tummen upp för det

Jajamen, fredag är det idag och efter dagens VFU är det helg som inväntas :) Men först är det som sagt en arbetsdag och jag börjar om tjugo minuter - klockan elva alltså och slutar ikväll halv tio. Ett långt pass för dagen väntas, men dagarna på VFU'n går så pass snabbt tycker jag. Ha en trevlig dag allesammans!

Godnatt :)

Då var denna dag över också, och den har gått ganska snabbt faktiskt. Nu står jag på busshållsplatsen och fryser i väntan på att den sega bussen ska komma så jag får åka hem till värmen och min käraste Daniel :) Imorgon är det en lång arbetsdag på VFU'n då jag börjar kl 11.00 och slutar kl 21.00. Nu kommer bussen godnatt med er :)

Snart är helgen kommen

Torsdag idag - Slutet av denna vecka börjar närma sig och helgen är snart här igen :) Idag blir det en kort arbetsdag på VFU'n bara för att personalen skulle på möte vilket jag inte behövde följa med på - därmed en kortare arbetsdag. Jag jobbar mellan kl 16.00-21.30. Så snart är det dags att ta bussen till praktiken, ha en bra dag hörrni :)

Lista

Dagens humör: Neutral - kunde varit på bättre men även sämre. Men jag är ändå på hyffsat bra humör :)
Dagens klädsel: Leggings och en lila tunika - bekvämt
Dagens frisyr: Fläta
Dagens smink: Mascara
Dagens planer: VFU - från 14.00 till 21.30
Dagens väder: Snö - kombinationen av solsken och snön på marken-/i träden är fint
Dagens vill ha: En bra dag :)
Dagens nedräkning: Tre jobbardagar - sedan helg :)

Onsdag

Igår var ju som sagt min lediga dag och på kvällen blev det bara mys hemma hos Daniel och somnade i tid gjorde jag också för den delen. Här på morgonkvisten har jag inte gjort mycket alls utan bara tagit det lugnt, klockan 14.00 börjar jag på VFU'n igen och jobbar till kvällen. Jag har faktiskt ingenting mer att säga utan det fick bli ett kort godmorgon-/förmiddag-inlägg :)

En ledig dag

Så sant som rubriken lyder, idag har det varit en ledig dag och det har varit skönt :) Efter att jag vaknat till liv blev jag hämtad av Linnea som hade varit på sin skola. Vi åkte då hem till Bomhus och överförde bilderna vi knäppte förra veckan med min och min familjs nya systemkamera till hennes dator. Det blev också såklart en hel del snack, alltid lika trevligt att umgås :) Efter det har jag varit på ett möte och passade på att sola när mötet var slut. Skönt att ligga i ett varmt solarium kan jag lova. Nu ska jag hoppa på bussen och åka hem till min pojkvän igen :)

Inväntar bussen i snövädret

Nu är dagen på VFU'n över och tiden bara svischar förbi, dagarna på boendet går snabbt med andra ord. Nu sitter jag i snövädret och inväntar bussen som jag åker med hem till älsklingen. Det har snöat hela dagen och imorgon tycker jag det ska vara en snöfri dag - nog för att det är fint med snö på marken och att den lyser upp vår mörka vardag, men jag hatar när snön förstör både hår och smink. Men annars så är snön mysig, absolut :) Det är ju såklart lite julkänsla över det hela.

Snöar och snöar

Gud så det snöat på förmiddagen, kallt och snöigt - det känns att vintern är här. Nu står jag och väntar på bussen som ska komma om fem minuter ungefär och åka till VFUn. Jag hatar att vänta på bussen i vintertider, jag som är så fryssen av mig fryser som en tok och man blir alltmer irriterad när bussarna är försenade :p Nog om allt klagande, nu måste jag sluta skriva och stoppa handen i vanten så jag inte förfryser ;-)

Måndagmorgon

En rolig dag på VFUn igår, det gillas. Jag jobbade ett långt pass och sov därför väldigt skönt på kvällen när jag kom hem sen :) Idag ska jag jobba mellan kl 14.00-21.30. Därefter hem till Danne och sova nästan på en gång :) Idag fick jag iallafall en sovmorgon, det var härligt det.
Nu är det strax frukosttime för mig, men ha en bra dag hörrni :)

Farsdag

Idag är det farsdag och därför vill jag skriva en rad till pappsen att jag älskar honom enormt mycket och att han är den bästa pappan i världen :) <3

Dags för VFU

Gårdagskvällen blev supermysig hemma hos min pojkvän med honom :) Mitt hjärta, han är den bästaste i världen :) Nu är det söndagmorgon och jag är på väg till VFUn för att jobba över dagen. Jag kommer jobba ett långt pass; kl. 10.00-21.30. Efter det kommer jag troligtvis vara ganska trött så planerna är att åka hem till pojkvännen och lägga sig och sova. Ha en bra dag :)

Lördag

Gårdagen bjöds på en trevlig och rolig dag-/kväll. Jag och Kajsa gick på stan några timmar på dagen och åkte sedan hem till henne där jag blev bjuden på mat med henne och hennes familj. Kvällen var rolig, en del skratt blev det också vilket aldrig sitter fel - Tack Kajsa för en trevlig kväll :) <3 Synd bara att fel person åkte ut från Idol, jag tyckte ju Elin var bland dem bästa. Nu är jag på väg hem till min älskling, ska bli så härligt att sova hos honom och vara med honom :)

Fredag idag!

Då var det fredag igen, veckorna går i all sin hast. Nu när man äntligen har sovmorgon vaknar jag klockan åtta. Det är typiskt det där. Nu är jag på väg in till stan igen, denna gång ska jag träffa Kajsa och kika runt lite i affärerna :) Ha en trevlig fredag!

Dem underbart fina småttingarna

Här kommer två fina bilder på småttingarna; Smulan och Gubben. Bilderna är knäppta med vår nya systemkamera.

Sovtime snart

Trötter trötter, jo faktiskt så börjar jag bli lite småtrött. Nyss kikade jag på Paradise hotel, tre missade avsnitt så dem tog jag igen nu. Nu tänkte jag kika på Kenza & Tyra show innan det är time för sovning

Helgen är kommen

Helgen är kommen, för min del iallafall. Jag gjorde klar min sista dag för helgen idag på VFU´n och är nu ledig fram till söndag då jag börjar kl 10.00. Dagen idag gick rätt så snabbt också tycker jag, dagarna bara flyger förbi på något vis. Efter VFU´n promenerade jag till stan där jag träffade tjejen jag är kontaktperson till, vi fixade våra naglar och snyggt blev det! :) Skönt att bli ompysslad och göra något för sig själv och för andra samtidigt. Nu är jag nyss hemkommen och en lugn kväll framför tvn och datorn väntar. Imorgon är det fredag också, härligt härligt :)

Godmorgon

Igår jobbade jag som sagt var kväll på VFUn. Kvällen gick snabbt och nu är det redan morgon och dags att åka tillbaka till VFUn igen, i skrivandets stund sitter jag och väntar in bussen på hållplatsen. Nej, men nu har jag inte mer tid att skriva, ha en bra dag :)

O-n-s-d-a-g

Då var det onsdag och mitten av veckan. Idag efter att jag vaknat promenerade jag till Linnea och vi knäppte massa bilder med min och familjens nya systemkamera. Mycket fina-/roliga bilder blev det minsann :)

Vid halvfyra-tiden är det dags att börja åka till VFU´n igen, jag ska nämligen börja fyra idag och slutar sedan ikväll. Det kan vara bra att prova på att jobba kvällar också tycker jag så man får se hur det fungerar om kvällarna på det här boendet och man kan alltid lära sig nytt :)

Förresten så ligger snön kvar också, tänka sig att vi har snö redan nu. Men det är ju ändå november iochförsig och bara 43 dagar återstår till julafton :)

Den första komna snön som inte smälter bort på direkten

Idag har det snöat som sjutton. Det är inte första gången det snöar utan det har det gjort tidigare men det var så ynka att det smälte innan det ens hann nudda marken. Idag är det första snön som stannar kvar och lägger sig som ett lager på marken utan att smälta bort. Och än snöar det, och lagret av snön har blivit allt mer. Undrar hur det ser ut imorgon när vi vaknar?! Det mysteriet återstår tills imorgon :)
En bild från tidigare idag, nu har det dock kommit mer snö.

Lunch

Nu är det lunchtime på VFUn. Vad som händer efter VFUn vet jag inte ännu, troligtvis bara ta det lugnt och inte göra något speciellt tror jag. Ha en trevlig dag :)

Dags igen

Då var det dags igen, om fem minuter ska jag ut i kylan och gå till bussen och åka till VFU´n. Det känns inte så trevligt att gå ut i kylan när man är trött men ibland måste man ;) Det är ju ändå minusgrader.

Nej men nu lär jag göra mig klar att gå :) Byebye!

Första dagen avklarad

Första VFU-dagen är avklarad, jag började klockan halv åtta och slutade klockan fyra. Första dagen gick bra och relativt snabbt också. Nu är jag hemma hos Daniel och ikväll blir bara en lugn mys-/tvtittarkväll. Ha en trevlig kväll allesammans och hoppas er måndag varit bra :)

Första VFU-dagen idag

Idag är min första dag på VFUn, jag ska befinna mig på ett boende som heter Vendela. Inte nog med det har namnet Vendela namnsdag idag också :)

Rensning av kläder, tittning på filmdagbok & solning!

Efter visiten i Valbo köpcentrum rensade jag ur min byrå, om någon undrar var det på tiden, nu får det plats med nya kläder där igen. Byrån har varit väldigt full och har nästan rasat ihop på grund av hur proppfull den var innan jag rensade. Härligt att ha det gjort :) Därefter vandrade jag över till Linnea där vi kikade in en filmdagbok från en umeåresa år 2005 då vi hälsade på Linneas syster på hennes musikalskola. Det var roligt att se minsann eftersom det var bra många år sedan :) Nu befinner vi oss på ett solarium i stan, härligt att bygga på brännan lite :p

Gårdagen & dagens händelser

Igår blev en mysig dag, mys-lördag. Den började med gäster på förmiddagen som grattade pappsen, därefter åkte vi till stan där vi åt på restaurang, rättare sagt bishop. Det blev revbensspjäll för min del och det var den första gången jag åt det tror jag, gott var det iallafall. Sedan åkte vi till Boulognerskogen där vi gick en liten promenad samt knäppte lite fina bilder med vår nya systemkamera och även tände ljus på kyrkogården.

Väl hemma i Bomhus igen gick vi över till grannarna där vi såg hockey och brynäs förlorade. Efter det gick vi hem och min älskade pojkvän kom hem till mig och sov över en natt. Jättemysigt var det, vi såg en film med familjen på kvällen som hette Number 23 - Relativt bra film tycker jag.

Idag har jag och Linnea hunnit åkt ut till Valbo köpcentrum för att kika runt lite, trevlans var det även om det knappt blev någon shopping :)

Helg!

Här på morgonkvisten var mormor och morbror på besök för att gratta pappa. Nu sitter jag och familjen i bilen på väg till stan för att äta på restaurang och även besöka kyrkogården för att tända ljus. Ha en trevlig dag :)

Grattis...

...till pappa min som fyller hela 42 år idag. Hoppas din dag varit bra :)
Grattis & jag älskar dig <3



Fredag; dagen är mer än välkommen ;)

Gårdagen var trevlig, jag och tjejen jag är kontaktperson till åt buffé inne i stan, gjorde ett hål i örat på en frisörsalong inne på Flanör, noppade ögonbrynen på Rosmarin och även provade ligga på en massagemadrass på Ljusbubblan som var avslappnande och bra för ryggen. En händelserik dag och trevligt var det.
Dem som känner mig vet hur rädd jag är för sprutor och nålar, det är bland det värsta jag vet men ändå tog jag mig modet att göra ett till hål i örat, så nu har jag två i ena och ett i det andra. Och ja, jag förstår om det låter löjligt, men jag är väääldigt nålrädd. Men nöjd det är jag över resultatet iallafall :)

På eftermiddagen blev det en promenad till stan med Ida för att sola, gud så skönt det är att sola när det är kyligt. Efter det promenerade vi tillbaka, vi gick då till ett gym i Bomhus och jag insåg att jag är väldigt svag, haha.

Idag efter pluggningen tog jag och Linnea bussen till stan för att möta upp Sara och hennes syster över en fika och en pratstund. Det var jättetrevligt att få träffa Sara igen, jag tycker du ska mer än gärna flytta till Gävle med detsamma :)

Torsdag

Igårkväll blev det en snabbvisit till Ida på kvällen för en pratstund :) Imorse gick jag upp och pluggade och har inte mycket kvar på mitt arbete nu vilket känns superhärligt. Nu är jag snart i stan, ska möta tjejen jag är kontaktperson till för veckans träff :) Det blir trevligt. Nu ska jag strax hoppa av bussen så jag skriver mer senare, ha en bra torsdag hörrni! :)

Gårdagens trevliga kväll

Igår blev en trevlig kväll med Daniel och hans syster. Vi satt och pratade och fick se bilder från ultraljudet som dom hade varit på, bebisen ville bara ligga på mage så dom kunde inte se vilket kön det var som dom hade tänkt kolla upp :) Sedan blev det myskväll med min bästaste. Nu är jag på väg till Valbo köpcentrum med mamma och lillebror, för tusan vad det regnar alltså. Hoppas det slutar snart. Nu ska vi pallra oss in, ha en trevlig dag!

Tisdagseftermiddag

Nu är jag hemkommen, jag var nämligen förbi några affärer med mamma, mormor och brorsan för en stund sedan. Nu håller jag på att baka dumlekakor till pappas födelsedag. Snart blir det middagsdags och efter det ska jag hem till min underbara pojkvän, som jag saknar honom nu alltså :) Älskade prins.
Förresten, jag träffade på en gammal god vän på Owe Jansson, Sara nämligen och det var hur roligt som helst att träffa dig igen, om du ser det här :) Jag tycker du ska flytta tillbaka till Gävle så man kan få sig en bra kontakt med dig igen, jag saknar dig!

Pluggningstime!

Nu är det pluggningsdax för min del, jag skriver på min individuella uppgift och har ändå kommit en bra bit på vägen så det känns skönt. Strax kommer Nadja, min underbara klasskamrat, in på Skype och bollar idéer, diskuterar och bara snackar lite :) Alltid lika trevligt, olyckligtvis bor hon i Haparanda så vi kan ju inte direkt bara "gå över och säga hej" till varandra.

Plus / minus just nu

+++ Jättetrevlig dag med Kajsa och Linnea :)
++ Paradise hotel - patetiskt program vilket gör det hela roligt
++ Shoppingen idag
+ En lugn kväll hemma framför datorn och tvn

- - Jag börjar känna mig krasslig - hoppas på att inte bli sjuk
- Kylan och mörkret - det märks att vintern är på ingång
- Skoltrött - att vila från skolan och börja jobba mer vore inte helt fel

En trevlig kompisdag

Nu när jobbarhelgen är över blev det en kompisdag med Kajsa och Linnea. Välbehövligt och väldigt trevligt var det. Först var jag och Kajsa i stan och åt samt kikade runt på stan och där jag shoppade mig en liten väska.
Sedan blev det en promenad med Kajsa och Linnea för att hämta Linnea och hennes familjs bil för att åka ut till Valbo en sväng. Vi kikade först på IKEA och tog även oss en runda i affärerna där jag shoppade med mig en midjehög kjol i grått jeanstyg kan man väl säga, med dragkedja och även ett par guldiga och fina örhängen som jag tittat på länge och tillsist en vit klänning med snygg rygg.

Nu är jag hemma iallafall och tänkte mest ta det lugnt :) På återseende.

PS. Hoppas ni hade en trevlig helg och en rolig halloween :)

RSS 2.0