Bad i Harnäs badet

Gårdagskvällen spenderades med älskling på altanen med lite chips och några cider. Vi var även hem till svärmor en stund för att umgås och sitta ute i den härliga sommarkvällen. Vi träffade även pojkvännens kompisar för en stund innan vi återvände hem. Dagen idag har spenderats i Harnäs badet för att njuta av sol och bad,- tillsammans med älsklingen och två vänner till honom. Det blev sedan också ett besök hemma i Bomhus tidigare. Nu blir det en kvällis på altanen för oss :)

Ännu en jättevarm dag

Idag har jag gått igenom ännu ett arbetspass och trevligt har det varit, även snabbt har det gått också som vanligt. Något förvånande var att jag imorse vaknade innan väckarklockan ringde vilket aldrig händer annars, alltså vaknade jag 05:40. Jag hade väl fått den sömn jag behövde då antagligen, jag somnade ju ändå kring 22-tiden så det var skönt att vakna av sig självt. Det hade varit härligt att åka till ett utomhusbad idag med tanke på värmen, men det var mysigt att sitta i solen, umgås och äta glass med några boenden på jobbet också :) Nu har jag fräschat upp mig med dusch och bad,- det har ju varit så himla varmt idag så det behövdes. Vad eftermiddagen och kvällen har att erbjuda återstår att se :)

Bad i Hemlingbysjön

Nu är vi ganska precis hemkommen efter att ha varit i Hemlingbysjön,- det var jag, älskling, hans kompis och min lillebror som var iväg till badet. Det var skönt med ett dopp i denna värme. Dock är det inte lika roligt att bada med en plastpåse fasttejpad runt min arm så att gipset inte skulle bli blött men det var skönt med ett dopp ändå.

Ledig i sommarvärmen

Eftersom mitt pass som jag skulle jobbat idag blev flyttat till igår då jag hade en ledig dag så är jag ledig idag istället. Det passar ju bra med tanke på vädret som är på topp. Vad som händer idag är oklart men troligtvis blir det bad.

Jobb på den lediga dagen

Min lediga dag slutade med jobb mellan 14:00-21:30, dock slutade kvällen i kaos men jag kan ändå säga att jag älskar mitt jobb och är glad att jag fått schema på just detta boende. Nu är jag med pojkvännen hos hans kompis, men snart är det hemgång för oss som gäller.

Sommar och sol

Dagen idag har hittills varit allt annat än hektisk, jag har bara chillat hela dagen med bland annat glass i solen på altanen. Det är minsann inte bara jag som njuter av sommaren utan det gör även älsklingens och katt Silver också, hon sitter med mig på altanen nu och njuter :) Nu ska jag fortsätta njuta och läsa bloggar för det var hur länge sedan som helst jag gjorde det.

En ledig måndag

Grillningen med min pojkvän och hans familj igår var jättemysig och trevlig. Vi satt ute i den sköna sommarkvällen och åt. Kvällen avslutades med älskling framför filmen The blind side som faktiskt var en bra film enligt mitt tycke. Eftersom jag är ledig idag har jag börjat morgonen med att vakna av mig själv, alltså ingen väckarklocka, avnjutit en frukost på altanen och ska nu börja göra mig iordning för dagen.

Grillning

Strax är det grillning som gäller för mig, älskling, hans lillebror, svärmor och hennes kille. Vi alla kom just hit från att ha varit på affären så nu tänkte vi sätta igång grillen och sedan sitta ute tillsammans för att äta middagen. Vad som därefter händer vet jag inte ännu. Ha en trevlig kväll för nu ska jag gå ut på altanen för att vara social och kanske hjälpa till med grillningen.

Gårdagen - midsommardagen

Midsommardagen igår var kanon - mysig, trevlig och rolig på en och samma gång. Efter en liten sovmorgon åkte jag med familjen till Furuvik för att bara vi fyra umgås, titta på djuren, ha picknick och åka lite karuseller. Dock kunde jag endast åka två stycken med tanke på min onda arm, så det fick bli två karuseller där jag inte behövde hålla i mig med två händer. Men roligt var det iallafall må jag säga. När jag, mamma och pappa åkte piratskeppet tillsammans blev jag så lycklig och glad inombords när de skrattade, skrek och hade det kul. Efter det trevliga besöket i Furuvik blev det en myskväll för mig och min pojkvän, vi såg några filmer och hade det allmänt mysigt. Det var minsann en bra dag igår, och sådan man kan minnas och tänka tillbaka på :) Hoppas även eran midsommardag blev lyckad.

Midsommardagen

Vi hade tur med vädret igår på midsommarafton, vita shorts och ett nytt linne med detaljer av läder på fick det bli igår. Eftersom jag jobbade på dagen så hade vi midsommarfirande på jobbet - först midsommarmat tillsammans med nästan alla och därefter promenerade vi till södra kolonin där massa andra människor var för att dansa runt midsommarstången och bara ha det mysigt under firandet. Efter att ha slutat på jobbet blev det även firande hemma med familjen och även grannfamiljen. Hemma hade de fixat en midsommarstång på baksidan och gjort det mysigt i uterummet där vi satt och åt. Det var trevligt :) Hoppas ni alla haft en bra midsommarafton och att även midsommardagen blir bra.

Midsommarafton



Jag önskar er alla en fortsatt trevlig midsommarafton och det ska även jag ha :) Hittills har dagen varit jättebra och det ska den nu fortsätta vara. 

Glad midsommar!

Efter jobbet..

Efter jobbet blev det en cykeltur i regnet till pojkvännens mamma, tur nog att det inte är en lång väg att åka. Efter ett tag kom älskling dit också så åkte vi alla till maxi och trängdes med alla andra som skulle köpa mat och sådant inför midsommar. Nu är det grillning som gäller och sedan hem för en liten myskväll innan sovtime eftersom imorgon ringer väckarklockan 06:00.

En trevlig gårdagskväll

Gårdagskvällen var mycket trevlig då jag träffade Linnea och Anja på stan för att först kika runt lite i affärerna och därefter gå till ett fik för att fika. Eftersom det var ett bra tag sedan vi sågs senast så hade vi väl en hel del att prata om - trevligt trevligt :) Med mig hem från stan fick jag en tröja och ett linne på gina tricots rea, inte illa pinkat att de kostade cirka 120:- tillsammans. Nu är strax dagens arbetspass över och i regnet ska jag cykla hem till min käresta.

Ännu ett pass avklarat

Då var även denna arbetsdag över och som alla andra dagar har det gått snabbt. Förutom det har det gått bra också :) Nu är jag för bara en stund sedan hemkommen till pojkvännen och vad som händer nu fram till cirka femtiden vet jag inte så det återstår att se för sen blir det en tripp till stan.

Godmorgon

Igår slutade jag sent så det blev bara hem och nästan med det samma sovdags eftersom jag var trött och skulle upp tidigt idag för ännu ett arbetspass. Klockan 07:00 började jag idag och slutar 15:00, - nu hoppas jag på en rolig dag på jobbet :)

Jobb :)

Idag har jag som sagt hunnit med att uträtta ett ärende, vilket gick snabbt. Jag har även träffat tjejen jag är kontaktperson till över en shoppingrunda - trevligt. Nu är jag på jobbet och har "lunch", slutar sedan klockan 21:30 ikväll. Strax ska jag och min arm som smärtar gå ut för att ta lite luft i det relativt härliga vädret, innan det är dags att köra igång igen.

Jobb + ärende

Idag blir andra jobbardagen på mitt semestervikariat på Vendela, dock jobbar jag kväll idag och börjar inte förrän klockan 14:00. Innan det ska jag uträtta ett ärende, eller rättare sagt ska jag det nu.

Plus/minus

+++ / Besök i Happis igen - roligt :)

+++ / Min examen inom psykiatrin.

++ / Sommar.

+ /
Jobbet jag fått över sommaren.



- - / Min arm som smärtar och är gipsad på grund av en spricka. Aj.

- /
Regnet - mer sol och värme, tack!

- / Klar med stuiderna - det känns en liten saknad efter plugget faktiskt.


Första dagen på jobbet

Idag var första dagen på jobbet jag ska vara på över sommaren, dagen gick snabbt och var mycket trevlig. Jag trivs bra där och hoppas den känslan ska sitta kvar resten av sommaren. Dock var det en aning ansträngande att gå runt med min onda arm hela dagen, men som tur är använder man inte mycket händerna i detta arbete och jag har ju en frisk arm också :)

Efter jobbet blev jag upphämtad av mamma och mormor, och är nu hemma igen. Det blir snart dags att plocka ihop lite kläder och sedan åka hem till min pojkvän.

Besök på akutmottagningen

Imorse efter att ha kommit fram till Gävle från den långa bussresan från Happis spenderade jag hela morgonen på akutmottagningen med mamma för att få min arm undersökt igen då den gör himla ont, är svullen och inte går att röra. På vårdcentralen i Happis sa läkaren att gipset inte behövdes då han inte såg sprickor eller något brutet så den togs ju bort. Dock kunde jag längre inte gå med denna smärta och besökte därför akuten idag där de undersökte och röntgade tills de då kom fram till att det är spricka i handleden och att gips behövdes. 

Efter några timmar på akuten, en gipsad arm och nya läkemedel som ska lindra smärtan åkte vi därifrån. Inte nog med det somnade jag i väntrummet på de hårda sofforna i cirka en halvtimma på grund av sömnbrist, jag sov inget i natten som var då jag hade så ont och natten innan det vaknade jag stup i kvarten. Därför är det nu läggdags för mig för att ta igen sömnen lite och för att orka upp till jobbet imorgonbitti.

Trots min otroliga trötthet idag har jag varit med min fina pojkvän, hälsat på hans mamma och hennes kille, därefter hälsat på mormor och morbror, och avslutandevis var familjen hemma här på kvällskvisten. Nu blir det godnatt för mig i hopp om att armen ska kännas lite bättre imorgon.

En lång resa

Ännu är jag inte hemma i Gävle men det återstår endast cirka en timme och tio minuter tills dess. Just nu har bussen stannat i Tönnebro och det jag känner nu är trötthet - jag kan inte sova med denna onda arm och på dessa hårda säten. Men nu ska jag gå ut för att ta en nypa luft så att jag blir lite piggare innan bussen avgår.

Hemresa - Hejdå Haparanda

Igår var en chilldag med vännerna eftersom det var sista dagen i Happis. Så idag har jag packat, sagt hejdå till alla och blev skjutsad till bussen av Nadja och Kim. Där vinkade de av mig och det är på bussen på väg mot Gävle jag befinner mig på nu. Jag vill tacka för dessa tio dagar, det har varit roligt och jag kommer sakna er ♥

Klockan 17:40 åkte bussen och jag anländer klockan 06:10 i Gävle så resan är lång. Förhoppningsvis ska jag lyckas somna en stund inatt under bussfärden, dock tror jag det blir svårt med min onda arm.

En tråkig incident

I torsags blev det fest vilket började både bra och roligt, dock slutade kvällen-/natten mindre roligt då jag var tvungen att åka till akuten i Kalix då jag råkade ut för en sak. Tur att jag hade med mig min underbara vän Nadja dit som självklart alltid stöttar mig :)

Incidenten som inträffade var genom att jag dansade på två stolar och ramlade bakåt, jag tog då emot mig med ena armen vilket gjorde att jag ännu inte kan röra min arm eller fingrar, jag är svullen och det smärtar så pass att jag är på gränsen att gråta vid varje rörelse. 112 ringdes och på akuten fick jag gips som togs bort dagen efter på värdcentralen i Happis där jag blev röntgad och en läkare som tittade på den. När läkaren skulle känna och klämma på armen var smärtan olidlig. Det läkaren sa är att jag måste börja försöka röra armen så gott jag kan och även äta inflammationshämmad medicin.

Det var lite kort över vad som hände, dock var det inte allt utan det var mer men det är ingenting som jag tänker skriva om. Inte nog med det är det drygt att skriva med en arm då den andra ligger som en död fisk och smärtar. 

Imorgonbitti när jag anländer till Gävle ska jag till sjukhuset med mamma för att undersöka armen igen, det funkar inte att gå runt med denna smärta mer. Jag vaknar av smärtan när jag sover, börjar gråta och vet inte vart jag ska ta vägen. Typiskt att jag ibland är så klantig. Aj aj.

Dåligt med uppdateringar

Nu har det varit glest med uppdateringar här men jag tänkte göra ett inlägg ikväll när min resa från Happis till Gävle börjar. Nu ska jag packa klart det sista, återkommer senare.

Tis och ons

I tisdags var det en trevlig dag med vännerna där vi bland annat spelade kubb, cruisade runt i stan och i Finaland och så vidare. Inte nog med det var vi även till Finland på dagen och åt finsk glass vilket var jättegott.

Igår umgicks jag med Elin innan hon åkte med bussen hem, så därefter tog jag mig en promenad hem till Nadjas mamma där jag fick middag innan vi åkte till Rajalla för att kika runt i affärerna - så snäll som hon är överraskade hon mig med att köpa en jättefin fotlänk som jag blev jätteglad över :)

Efter det blev det att umgås med vännerna igen - det blev lite musik, prat och skip-bo. Jag och Nadja tog en cruising med bilen och hög musik denna kväll också, det brukar vara roligt faktiskt och det var det ju :) Vi åkte runt litegranna i Finland och kikade, det var ju trots allt fint väder och solen höll på att gå ner.
Kvällen avslutades iallafall hemma hos Nadjas mamma för att hälsa på och för att Nadja skulle få present utav henne.

Gårdagskvällen

Efter Luleåtrippen igår blev det chill hemma hos Nadja för mig, Nadja, Emil och även Elin som kom förbi för att umgås :) Vi färgade mitt hår då jag börjat få utväxt så nu är det snyggt igen. Vi åkte därefter till ABC i Finland för en kvällsfika vilket var trevligt, sedan blev det även en liten cruising med bilen med hög musik runt om i Finland och Haparanda. 
Jag och Nadja avslutade kvällen med att sitta på balkongen där vi satt och pratade vilket även det var mysigt. Nu lyssnar vi på musik och dansar runt i lägenheten medans vi gör oss iordning för dagen. Vi ska strax iväg på lite ärenden Nadja ska utföra. Sedan vet jag inte vad mer som händer idag :)

En tripp till Luleå

Igår var en lugn slappdag med film och bara att umgås. Vädret var ju heller inte på topp igår, men idag har vädret varit mycket finare så det är härligt. Vi är just nu i Luleå då Nadja skulle utföra ett ärende, plus att vi även hälsade på hennes vän en stund. Men nu har vi just åkt därifrån och åker mot Haparanda. Vad resten av dagen har att erbjuda vet vi inte ännu.

Semestern fortsätter

Som tidigare skrivits är jag på semester i Haparanda, dock skulle jag åkt hem igår var tanken men en vecka till blev det här. Vi har hunnit med i denna sommarvärme att ta första doppet utomhus och legat på stranden för att få lite bränna samt att det varit party. Idag är en lugn dag då Nadja är på jobbet så jag vet inte vad som händer tills hon slutar. Vädret är tråkigt nog inte på topp heller så utomhus vill man inte vistas. 

Jag saknar min pojkvän nå otroligt mycket också, mitt hjärta som jag älskar mest av allt ♥

Happis på semester

Just nu befinner jag mig i Haparanda för några semesterdagar, och har därför inte tid att skriva här. Återkommer här på hemvägen mot Gävle :)

Onsdag

Idag var det som tidigare nämnts jobbdags igen och bra gick det, en rätt så trevlig arbetsdag med andra ord. Efter jobbet blev det en cykeltur hem till älskling i denna sommarvärme. Därefter blev jag upphämtad av pappa eftersom vi skulle äta middag hos mormor då lillebror haft skolavslutning idag och därmed fått sommarlov.
Nu är jag hemma i Bomhus vilket var väldigt längesedan, jag inväntar nämligen Nadja och Emil från Haparanda som kommer om en stund på besök då de varit i Stockholm och ska hem till Happis igen. Det blir mycket trevligt att träffas igen :)

Introduktion

Onsdag och mitten av veckan är det idag så snart är det helg igen, härligt tycker jag. Idag är det jobbdags igen mellan sju och fyra på Vendela,- närmare sagt introduktion på Vendela inför jobb här i sommar. Inte nog med det är vädret på topp idag igen, väldigt varmt och soligt - riktig sommar!

Tisdag

Här på eftermiddagen har jag och älskling varit ute en del eftersom vädret är hur härligt som helst. En prommis till affären och till hans mamma har det blivit och ikväll väntas en myskväll samt ladda upp inför morgondagens arbetspass. Tydligen blir det till att se matchen mellan Sverige och Finland nu eftersom han vill det. Därefter blir det säkert en film innan sovtime. Nu blir det ett bad och sedan tillbaka till matchen.

Trettiogradig sommarvärme

Jobbardagen är nu över sedan halv tre och att cykla hem i den 30-gradiga värmen blev svettigt. Hur som helst är jag henma nu och väntar på att älsklingen ska sluta jobba också. Sedan blir det nog en promenad till affären för att köpa en glass i denna sommarvärme.

Jobbelijobb

Nu är det en ny dag och jobb väntas igen, jag är närmare sagt på jobbet redan nu och har varit det sedan kvart i sju. Efter att ha slutat blir det till att cykla tillbaka hem till älsklingen, så får vi se vad som händer :)

Picknick och jobb

Idag var det firande i Boulognerskogen eftersom det är nationaldagen så det var massvis av människor där med aktiviteter och uppträdanden. Jag, pojkvännen, mamma, pappa, Smulan och Silver satt på gräsmattan i sommarvärmen för en picknick vilket var jättemysigt :) Därefter blev det till att cykla till jobbet då jag började klockan två och där jag ännu befinner mig. Dock är arbetspasset avklarat kvart över nio så det är inte långt kvar. Då blir det hem för att sova eftersom jag ska jobba imorgon också klockan kvart i nio.

Final i Big brother

Finalen av Big brother har just avslutats och det var minsann en spännande final må jag säga. Vinnaren blev Simon som är en värdig vinnare enligt mitt tycke. Det var ett bra avslut på söndagen och denna vecka med ett spännande, sevärt och roligt sista avsnitt av årets Big brother som jag följt från första avsnittet. Dock tråkigt att programmet är slut nu med tanke på att det var roligt att följa. Grattis till den värdiga vinnaren!

Valbo

En dagstur till Valbo köpcentrum fick det bli idag med tjejen jag är kontaktperson till för att kika runt och äta middag på en restaurang. Det var trevligt och med mig hem fick jag ett linne och en tunn kofta. Nu ska jag rusa iväg igen, ska gå och möta pojkvännen om några minuter :)

Partylördag

Kvällen blev inte som tänkt igår, men vad gör det eftersom det var en trevlig kväll. Jag och pojkvännen var hem till hans vänner där vi spelade kort och partajade lite. Senare på kvällen åkte vi till stan för att gå ut på krogen, e fter krogbesöket åkte vi alla tillbaka där vi förfestade för att ha efterfest långt in på natten-/morgonen. Hur som helst var det en bra och trevlig kväll :) Idag är det söndag och vad som händer idag får vi se, vädret är inte på topp så det är bara trist att vara utomhus.

Grillning

Efter en sväng till affären och grillning på altanen tillsammans med pojkvännen sitter vi nu och funderar kring vad som ska hittas på ikväll. Den härliga sommarvärmen ville inte riktigt hålla i sig hela eftermiddagen-/kvällen utan graderna sjönk lite och solen gick bakom moln så det känns trist. Vi får helt enkelt hoppas på att det fina vädret återkommer imorgon :)

Sommarvärme

Det blev en mysig fredagskväll med pojkvännen som jag skrev igår, sånt gillas :) På morgonkvisten har vi städat lite i lägenheten och inte gjort mycket alls faktiskt - skönt med en sovmorgon och en icke stressad förmiddag. Sommarkläderna är på och idag blir det till att njuta av den härliga värmen ute. Just nu ute på altanen visar temperaturen på cirka 27-28 grader - underbart :)

Shopping

Nu är jag hemma igen efter en mycket trevlig shoppingtur med Linnea på köpis. Det blev en hel del shopping av sommarkläder och även en fika på det nya lilla mysiga kaféet som öppnat. Dock tog det en stund innan vi väl kom fram till köpis för vi lyckades på något vis missa avfarten och fick åka så långt som till Hagsta innan vi kunde vända på motorvägen för att åka tillbaka mot Valbo och åka av på rätt avfart. Väl framme så var det iallafall väldigt trevligt med all shopping så det var värt att åka fel ;) Nu väntas en mysig kväll med pojkvännen som bland annat kommer innehålla altanmys med några goda cider, godis och bara vara utomhus i den härliga sommarkvällsvärmen :) Det är skönt att sommaren är kommen.

Helg

Efter en dag med arbete på Gula villan, som förövrigt gick bra, har jag nu helg och det känns jätteskönt. Jag och Linnea är nu på väg till Valbo köpcentrum för att förhoppningsvis hitta lite sommarkläder att shoppa. Det kommer bli mycket trevligt då det var längesedan vi umgicks :)

Jobb väntas

Kvällen har varit lugn och inte mycket har hänt. Jag fick tidigare idag ett samtal från PFV ifall jag ville ha lite arbetspass närmaste veckan så första passet blir imorgon på Gula villan - ett gruppboende för personer med psykiska funktionsnedsättingar. Därefter arbetspasset är avklarat är det fredag och helg vilket känns skönt.

En trevlig dag på Leaf

Efter familjedagen på Leaf, som förövrigt var trevlig, åkte jag tillbaka till pojkvännen och det blev då en promenad till hans mamma med familj för ett besök - där vi ännu är. Dock tänkte vi ta med oss lillkatten nu och promenera hem igen för att hitta på något annat.

Familjedag på Leaf

På morgonkvisten blev jag hämtad hos pojkvännen för att åka på familjedag på Leaf där det tillverkas godis och läkerol, vi har kikat på hur det tillverkats, fått rundvisning, fått godis och nu är vi utomhus för lite aktiviteter. Hittills har dagen varit trevlig och vädret tillåter oss att vistas utomhus så det är kanon.

Första passet avklarat

Då var första passet med introduktionen för sommarjobbet avklarat och nästa pass är på fredag så imorgon väntas en ledig dag. Vad som händer ikväll vet jag inte ännu så det återstår att se.

Introduktion

Sedan klockan 14:00 och till 21:30 har jag idag min första dag på introduktionen på det ställe jag ska jobba på i sommar. Just för tillfället är det lunchrast och snart är det dags att återgå till arbetet.

Morgoninlägg

Efter att ha uträttat ärendet igår cyklade jag hem igen och satte mig på altanen i det jättehärliga vädret. Efter en stund hämtade pappa mig och vi tog oss ut till köpis för lite shopping och därefter handling på maxi innan jag for tillbaka till min pojkvän igen. Kvällen slutade lugn framför tvn så det var mysigt. Nu är jag för bara en stund sedan nyvaken och ska nu stiga upp för att göra frulle och förhoppningsvis är vädret som igår så jag kan sitotta ute med frukosten.

RSS 2.0