Skip-bo hos Daniels syster

Efter grillkvällen hos Daniels mamma, hennes man och lillebror promenerade jag och Danne till hans syrra där vi för tillfället befinner oss och spelar skip-bo :) Nu ska vi fortsätta med spelandet innan vi ska ta oss hem och se film eller liknande :)

Grillkväll

Ikväll har jag tillsammans med Daniel promenerat till hans mamma, hennes man och lillebror. Vi blev bjudna på grillad mat och vi umgicks ett tag. Nu spelar Daniel nintendo wii med hans lillebror för dom köpte det idag. Efter det ska vi nog promenera hemåt :) Ha en trevlig lördag!

Tryck er in på länkarna

"http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7550665.ab"

"http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7550853.ab"

" http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7546105.ab"


Bara det här är få av alla artiklar som syns på aftonbladet hemsida varje dag. Kika in på länkarna där uppe för att se efter vad det är jag menar.
Liksom, vart är världen på väg någonstans? Hur ska det se ut om 20 år när det ser ut så här nu, katastrof eller?
Tragiskt, hemskt, otryggt och inte acceptabelt.

Man kan alltid hoppas på att något gott sker och att världen får en vändning :)


Ny bil - Ford focus, halvkombi



Som ni läsa på rubriken så har mamma och pappa varit och köpt en ny bil, faktiskt igår redan. Så idag har jag provkört den och det var himla ovant än från förra bilen vi hade även om det också var en Ford focus (Kombi). Förövrigt var den skön att köra men den tog så lätt på gasen så det var hemskt ovant att köra.

Nyss har vi fått jordgubbar här, men nu ska vi ta ett hejdå och cykla hem till Daniel igen för en myskväll troligtvis :) Älskar min fina pojkvän.


Ledig helg - Underbar känsla!

Helg sköna helg. Ja det är en underbar känsla att det är en ledig helg jag har framför mig. Nästa gång det blir jobb är på måndagkväll. Idag har jag påbörjat min lediga helg med att träffa tjejen jag är kontaktperson åt, vilket var väldigt trevligt. Det blev en fika, stanrunda och biljard. Fasen alltså, jag måste öva mer på biljard ;)

Nu när jag ganska nyss har kommit hem till Daniel igen så har han påbörjat middagen och strax blir det middag, lite sen middag dock. Efter det ska vi ta en cykeltur hem till mig i Bomhus. Mer om det senare!


- Ha en trevlig fredagskväll :) 


J-o-b-b

Ja, nu är jag här igen. Undrar ni vart så menar jag på jobbet. Jag känner mig tröttare och tröttare nu inpå natten så jag hoppas natten går snabbt och smidigt så jag får komma hem och sova. Dagen som varit var inte så händelsefull; slappa, tv, dator, wii var ungefär hur dagen såg ut innan jobbet. Nu får jag önska er en god natt och att ni får sova så gott. Sova gott kommer jag göra, dock inte förrän vid halv åtta på morgonen.

En godmorgon-hälsning

Godmorgon på er allesammans, jovisst känns det konstigt att säga godmorgon så här sentdagen. Men jag vaknade nämligen för 25 minuter sedan, alltså klockan 20 över 3. Det blir ju så att man sover lite längre inpå dagen för att få sina sovtimmar.
Inatt är det jobb igen men innan det ska jag väl ha en lugn hemmadag, det brukar vara skönt när man har jobbat en natt och har en natt framför sig på jobbet.

Nu ska jag slappa är vid datorn och kika in på lite bloggar! :) Ha en fortsatt trevlig dag.

Fyra och en halvtimme

Klockan är nu tjugo i tre vilket betyder att det är fyra timmar och cirka en halvtimme kvar tills jag får cykla hem för att sova, och gud så mycket jag ska sova för trött är jag verkligen.

Dagen idag!!

Idag har jag inte heller haft tid för datorn, efter att jag vaknat och spelat lite nintendo wii följde jag med familjen för att storhandla på Maxi och därefter åkte vi över till Biltema och Jula där jag sedan på Biltema köpte en ny cykel vilket var härligt då jag haft samma gamla cykel sedan högstadiet. Efter det monterade Daniel cykeln så cyklade vi tillsammans med hans brorson till stan där det var sommarkväll, sista sommarkväll för i år. Bland annat såg vi Darin, Timoteij, Amy Diamond, Star pilot och Linda Bengtzinig. Efter sommarkväll var det dags för jobb igen, där jag nu befinner mig. Jag har nu jobbat cirka tre timmar och har cirka sju timmar och en halvtimme kvar. Jag hoppas dock att natten går fort så jag får komma hem och sova, det blir superskönt det. Nej men hörrni, ha en trevlig kväll nu och sov gott :)

Tisdag

Idag har jag inte varit så sugen att sitta vid datorn så därför dåligt bloggandee för min del. Vad som hänt idag är inte speciellt mycket, har varit på dollarstore bland annat med Daniel och kikat litegrann. Nu när vi kommit hem från cykelturen ska vi nog vara inne och ha en mys- och slappkväll.
Nintendo wii och film tippar jag på att det blir! :)

Ha en trevlans kväll.

Nedräkning

Nedräkning: 50 dagar.

Ja tänka sig, om femtio dagar är det dags för mig och Linnea att fara till Kreta för semetser. Jag läääängtar! :)


Smulans lilla dag

Idag har det inte blitt mycket datortid inte, jag har först träffat Elin en stund från trafikskolan, trevlasns att träffas igen för det var ju ett tag sedan nu :)
Därefter cyklade jag och mötte Daniel och vi trampade vidare hem till mig i Bomhus. Där blev det fika med familjen och mormor för att gratta lilla Smulan som fyller idag. Haha, lite småroligt att vi har ett litet firande för katten våran :) Ska jag vara ärlig fick hon inslagna presenter tilloichmed! HAHA!

Nu på kvällskvisten blir det inte mycket mer gjort än slapp, tv, wii och kanske en film. Så kommer troligtvis min kväll se ut, skönt att ha slappdagar-/kvällar när man har jobbat mycket.


Ha en trevlig kväll.

Två år idag




Grattis lillhjärtat mitt, idag fyller finaste Smulan två hela år! :)

Mitt-i-natten-inlägg

Hej där mitt i natten! Dagen som varit har inte mycket alls hänt, jag vaknade så pass sent också, fyra på dagen. Middag, datortid, nintendo wii med Daniel är väl det jag tillbringade tiden till på eftermiddagen innan det var dags för jobb igen. Efter att ha jobbat mycket denna vecka plus tre nätter på raken är jag väldigt trött och slut i kroppen. Dock hinner jag inte sova mycket alls efter jag jobbat klart denna natt eftersom jag ska träffa min PBL-grupp från distansstudierna, och det är klockan tolv imorgon så inte hinner jag få många timmars sömn. Men det ska ändå bli skönt att då vara ledig två nätter. Nu ska jag fortsätta med mina korsord innan det är dags att röra på påkarna till det andra boendet :)

Dagens lista

Dagens humör: På bra humör
Dagens klädsel: Har inte bytt om ännu, har nämligen haft en slappdag och en sovmorgon. Snart nog ska jag ta mig på några sköna kläder och åka till jobbet
Dagens frisyr: Ofixat hittills, men strax ska fixa det, troligtvis en knut
Dagens smink: Ingenting
Dagens planer: Sova, ha en lugn dag och därefter jobba
Dagens väder: Trist och småkyligt, hoppas på att slippa regnet iallafall
Dagens vill ha: Jobbarnatten överstökat
Dagens tråkigaste: Vädret helt klart
Dagens köp: Inget hittills, men ska snart springa iväg till affären för att köpa comviq kompis
Dagens bästa: Sovmorgonen helt klaaart
Dagens tanke: "Sista jobbarnatten denna helg och sedan två nätters ledighet"

Godmorgon

Godmorgon på er, ja ni läste rätt, jag skrev godmorgon ;) Jag vaknade nämligen för en timme sedan snart. Alltså klockan 16:00. Det var skönt att få sova ut efter två jobbarnätter i rad, en natt kvarstår innan jag får två lediga nätter.
Strax blir det middag och därefter gissar jag på nintendo wii-spelande innan jobbdags.

Ha en trevlig söndag, vi ses senare :)

G-o-d-n-a-t-t-i-n-l-ä-g-g

Nu är klockan mitt i natten, nämligen tjugo i två. Trött som jag är vill jag hem för att sova, men det ska jag inte göra, utan det gör jag efter jag slutat om fem timmar och tjugo minuter. Ni alla sover troligtvis redan så ha en god natt mer er allesammans! :)

Lördagkväll

Nu var det jobbdags igen, jag började ju klockan 21:00 som i sin vanliga ordning och slutar klockan 07:00 imorgonbitti. Just för tillfället är det lugnt här och om en halvtimma är det dags att titta till det andra boendet. Jag känner redan att jag är småtrött, så jag hoppas natten går snabbt och smidigt förbi så jag kan få komma hem och sova :) Skriver troligtvis senare, då när vi inte har mycket att göra.

Kom tillbaka sommaren!

Vad är det som har hänt med vädret? Den sköna strålande solen och värmen som man knappt kunde utstå och var tvungen att doppa sig i vattnet för att svalka sig. Trettiograders värme i skuggan och häääärliga sommardagar. Vart är de nu plötsligt? Försvunna? - Ja, inte har vi sett något utav det fina vädret på senaste dagarna. Synd nog, jag hoppas inte sommaren är över redan och att värmen kommer tillbaka en stund till.

Men som det ser ut nu är det inte väärldens roligaste väder i veckan som kommer, ni kan ju kika här om ni vill: "http://www.klart.se/väder-gävle.html".

Hur mykcet folk än har klagat på värmen (inklusive jag själv) som vi haft så vill jag inte att den ska försvinna för i år, den är så välkommen här hos mig så =)

Sol, bad, värme, tuntklätt, solbränna, bikini, stranden, glass, och ja kan det bli bättre? :)

Lördag och helg, jobb väntar ikväll

Lördag och helg är det idag, och jag ska knappt röra en fena på hela dagen. Slappa, tv, nintendo wii, dansmatta, datorn är väl ungefär så min dag kommer se ut tills kvällen då jag ska jobba igen.
Jag tänkte faktiskt bara slänga in ett "godmorgoninlägg", jag vaknade faktiskt för en timme sedan bara.
godmorgon på er och ha en trevlig lördag.

Skriver mer senare! :)


4

Fyra timmar kvar och mitt pass är då över! Efter det ska jag sova och sova, gud så härligt :)

Bloggande från jobbet

Jag har nu befunnit mig på jobbet lite mer än två timmar och hittills har en del hänt på jobbet. Men i skrivande löser jag lite korsord, men snart ska vi vandra över till det andra boendet för tillsyner på några personer osv. Nej, nu ska jag fortsätta mitt korsord innan det är dags att gå. Hoppas ni haft en trevlig fredagskväll =)

Fredag - Staden & jobb

Hittills idag har varit en bra dag, hoppas kvällen fortsätter vara bra den med.
Jag cyklade ned till staden för att träffa Linnea vilket var bra längesen nu känns det som. Vi gick runt och kikade i butikerna, tillochmed två gånger i vissa, haha.
Hem fick några söta somriga örhängen och ett par trosor följa och alllt var på rean vilket var super! :)

När vi gått på staden ett tag så träffade vi på Hanna, vilket också var längesen vi sågs senast, alldeles för längesen. Efter det for vi hemåt och nu sitter jag här vid datorn efter middagen och slappnar av lite. Tänkte faktiskt lägga mig i sängen en stund och försöka vila lite i hopp om att orka vara vaken hela jobbarnatten.

Mer inlägg kommer senare, ha en trevlig fredagkväll allesammans! :)


Ingen vila, ingen ro

Jo minsann, rubriken stämmer heltklart. Det är ju faktiskt helg, då de flesta är lediga. Dock inte jag, för jag ska jobba nätter heeela helgen, fredag-lördag-söndagnatt. Dock är det ju härligt att tjäna pengar men att vara vaken tre nätter i rad på jobbet är hårdare än vad man kan tänkas.
Men inte är det jobb ännu inte, den börjar ju nio ikväll. Innan det ska jag hitta på annat skoj :)

Ha en brs friiiday.

Torsdagskväll

Filmdags här på kvällskvisten efter att jag tillsammans med min älskling spelat nintendo wii där jag spöade honom i bowling och kortspel där han spöade mig i. Dagen har gått fort idag med, typiskt ibland det. Det är så skönt med sommarledigt från distansstudierna, eller ja såklart då när jag inte jobbar.
Ledighet är bäst, det är superhärligt. Men pengarna kan ju inte heller bara rulla in på kontot utan att tjäna dom =)

Nu: Film! :)


Nintendo wii - Dansmatta

Nu är jag hos Daniel igen, fast det har jag varit ett tag iochförsig. Jag har tagit med Nintendo wii hem till Danne saå jag har dansat dansmatta ett tag nu, det var ju trots allt rätt längesen nu. Nästan så att jag saknat min dansmatta, haha :D Nu ska jag fortsätta spela litegranna och sen hitta på något annat med Daniel.


Hemma i Bomhus

Goddagens
Nu är jag hemma i Bomhus, fast det har jag varit en stund, kanske 45 minuter ungefär. Jag är här med tjejen jag är kontaktperson åt för att bjuda på grillat och göra annat. Nu spelar vi nintendo wii och ska snart gå ner för middagen. Vad som händer senare idag är oklart ännu.



Ha det bra =)

Dags för film :)

Då var snart denna dag slut också, fort har den gått tycker jag. Jag har idag varit ute på promenad för att träffa Daniels kompis nya hund, hälsa på en stund hos Daniels syster, tagit oss en cykeltur till Bomhus hem till mig för att hälsa på och där blev vi bjudna på jordgubbar. Nu är vi hemma igen och ska snart se film. Skönt med lugna filmkvällar ibland tycker jag :) Avslappnande är det rätta ordet.

Jag får önska er en lika trevlig och lugn kväll som jag tänker ha med min pojkvän nu :)

Dagens

Dagens humör: Trötttrött
Dagens klädsel: En vit klänning tillsammans med min fina silverklocka
Dagens frisyr: Utsläppt
Dagens smink: Mascara
Dagens planer: Inga speciella planer faktiskt, mest ta det lugnt och vila från jobbet
Dagens väder: Kvavt som sjutton
Dagens vill ha: Massa ledighet
Dagens tråkigaste: Inget speciellt ännu
Dagens köp: Nothing
Dagens bästa: Ledigheten såklart ;)
Dagens tanke: Det gamla vanliga

En ledig dag

Inatt och natten därefter är jag ledig, vilken är härligt. Idag på min lediga dag vet jag inte riktigt, jag och älsklingen ska iallafall till en vän till honom strax för att se på nya hunden :) Jag hoppas dock vädret håller sig borta från regn eftersom jag vill vara utomhus på min lediga dag.

Nej men nu ska vi ut på en promenad och kika på nya hunden. Ha en trevlig dag :)

Vad jag gör nu

I skrivandets stund löser jag korsord och ska precis äta lite yoghurt medans det är så pass lugnt för tillfället. Det är skönt att veta att efter denna jobbarnatt är jag ledig två nätter,- superhärligt. Men först måste jag såklart jobba klart och det är nu 5 timmar och 45 minuter kvar. Godnatt, godnatt.

Tisdagen

Dagen har varit härlig ute, kanske att solen inte har lyst tillräckligt men det har varit varmt och skönt ändå. Jag och älskling tog oss en tur till affären tidigare och efter det har vi inte hunnit med mycket mer än middag och chill vid tvn. Just det, vi har ju möblerat lite också! :)

Om en timma far jag iväg med cykeln min till jobbet för att ha ett 10 timmar och 15 minuterspass igen. Efter denna natt är jag ledig två nätter så det är inte illa det inte. Skönt ska det bli då det är de enda två nätterna jag är ledig denna vecka. Jobbar minsann hela helgen också.

Nu blir det vila vid tvn innan nattpasset, det kommer fler inlägg senare ikväll-/inattHa en trevlig kväll :)

Margareta

Idag är det Margaretas namnsdag och det är minsann mitt andra namn. Grattis till mig och alla andra Margaretor!

Jobb

Då var det två timmar och fyrtiofem minuter kvar tills mitt pass på jobbet är avklarat för denna natt. Jag längtar inte tills jag ska cykla hemåt, eftersom det är så pass drygt att cykla i uppförsbackarna när kroppen är trött efter att inte ha fått sovit. Men det jag längtar till är när jag precis lagt mig i sängen med världens finaste pojkvän och sommar så gott. Godnatt på er gott folk =)

Nattjobb

Då var det ju dags igen, jobb menar jag då såklart. Första natten är jämt jobbigast och tröttheten har redan kommit. För tillfället är det lugnt men om en timme ska vi vandra över till gula villan för att se efter där. Hoppas ni får en härlig nattsömn! :)

"Kristallblått vatten på Kreta"

I helgen kom Linnea hem från Kreta där hon var med familjen för att ha semester och hälsa på syster hennes samt pojkvännen till henne. Stället dom var på är exakt samma som jag och Linnea kommer att befinna oss på när vi ska dit.
Linnea skickade mig ett fint Kreta-kortposten med en hälsning om hur fint det var och hur kristallblått vattnet var. Gissa om jag längtar mer nu när jag fick höra det? =)

Men inte är det länge kvar tills vi åker inte, så det är bara att stå ut det. Om exakt 58 dagar idag lämnar vi Sverige för att ha en veckas semesterKreta.

Hemma efter en campinghelg i Hälsingland (Iggesund)

Nu är jag, älsklingen och familjen hemkommen från campingen vi varit på under helgen (fredag-måndag). Vi har befunnit oss på Ankarmons camping i Hälsingland där vi hade nära till massa släkt vi hälsade på. Mamma, pappa, lillebror och lilla katten Smulan sov i en fyrabäddarsstuga medans jag och Daniel fick en tvåbäddarsstuga med utsikt över sjön och stranden.



Vi har haft en supermysig helg och bara umgåtts med varandra allihopa, spelat minigolf, spelat andra spel om kvällarna, hälsat på släktingar, badat på stranden, gått promenader, äventyrat på "slaggberget" dit vi gick allra längst upp, varit på campingen och slappnat av bara och en massa mer har vi gjort. Det kallas en härlig semester det :)

En hel del bilder har vi knäppt också, över 200 styckna. Kanske jag kan bjuda på några bilder här men det får bli en annan dag då pappa lagt in bilderna på datorn och efter att han skickat de till mig.


ditvägen i fredags stannade vi i Tönnebro (tror jag det var), där vi sträckte på oss samt åt en glass i solskenet. På hemvägen idag stannade vi i Söderhamn där vi åt glass och besökte Östra berget med utsikt över hela staden. Väldigt fint och bilder blev tagna där med.

 

Suberbra helg, är helnöjd över den och att jag var med min älskling och familj! :)

Camping i Hälsingland över helgen

Hej allesammans, jag tänkte bara kika in här och önska er en trevlig helg för om en halvtimma åker jag till Hälsingland på en camping och är där över helgen, och visst blir uppdateringen dålig tills jag kommer hem men något enstaka inlägg kanske kommer in.

Jag berättar mer om campinghelgen som jag ska på med de jag älskar mest när jag kommit hem.

Kram kram :)

T-r-ö-t-t så det bara smäller om det

Om åtta timmar ringer väckarklockan och om nio timmar åker vi hemifrån mot Hälsingland. Det känns ganska hårt att jag jobbar fyra timmar och en kvart till ungefär. Så jag hinner inte sova mycket mer än tre till tre och en halvtimme. Men jag hinner nog ta igen mig innan helgen är över. Just för tillfället är jag så pass trött att jag knappt orkar hålla mina ögonlock öppna men jag gör allt för att slippa hamna i situationen att jag måste stänga ögonlocken för att sova.

Camping över helgen, - men först måste jag jobba klart

Då var natten kommen och vaken är jag såklart, jag är ju på jobbet och kommer spendera sex timmar till här innan jag får gå hem för att sova. Dock kommer jag inte hinna få speciellt mycket sömn då jag och Daniel blir upphämtade av min familj och vi åker tillsammans till Hälsingland där vi ska bo på en camping över helgen. Det är orsaken till att min uppdatering under den kommande helgen inte blir så bra. Kanske att jag uppdaterar från mobil något, det återstår att se. Ha en trevlig helg allihopa :)

Torsdagen den femtonde

Då var denna torsdag över och vad har jag hunnit göra? - Jo jag har spelat minigolf samt ätit på Gallerian Nians restauranger med tjejen jag är kontaktperson åt, trevligt var det minsann men minigolfen bör jag öva mer på, höhö =)



Efter detta har jag inte hunnit med så mycket mer än att cyklat hem till älskling samt duschat och gjort mig redo för kvällen. Och nej, jag ska inte ut ikväll utan jag ska nämligen jobba natt igen. Sedan är jag ledig över helgen och det blir härligt.


Ha en bra kväll, jag återkommer senare! :)

Godmorgon, godmorgon :)

En jobbarnatt är nu avklarad och en kvarstår i natten som kommer. Jag hoppas passet går lika fort aom den gjorde inatt som var, det gick faktiskt hyffsat snabbt. Kanske inte i början då men mot slutet så.

Nu när jag vaknat och fått i min lite frukost är det dags för dagens händelser, nämligen att jag ska träffa flickan jag är kontaktperson åt, därefter ska jag hem till Daniel igen och kanske hinna besöka John Blund en snabbis om jag hinner innan jobbet vilket är tveksamt men vi får se.

Nu är det dags att fixa sig iordning, ha en bra och härlig dag nu :)


Klockan 05:00 på morgonen

Om två timmar är mitt nattpass över, inatt har det hänt lite grejer på ett av dessa boenden, så visst har det vagt lite att göra. Nu har tröttheten stigit till en nivå där den inte kan bli större, så det jag behöver mest av allt nu är sömn, så när jag slutar ska jag hem och sova, gud så härligt det blir. Om en timma ska vi till det andra boendet och där avslutar vi också med en runda till dessa med extra tillsyn, ger både läkemedel och cigaretter, dokumenterar i programmet Omfale och så vidare. Godnatt säger jag och godmorgon säger ni om några timmar ;-)

Mobilblogg från jobbet

Efter att ha varit lite ledig är det dags för nattjobb igen. Två nätter är det på raken och jag är på första natten nu. Men gud så skönt det känns att jobba två nätter denna vecka och att helgen är ledig också. Innan jobbet blev det en cykeltur med älskling, vi cyklade till biblioteket då jag ville låna en bok, som jag skriver om när jag läst ut den. Nu ska jag och kvinnan jag jobbar med promenera till det andra boendet. Godnatt på er alla som ska sova :)

Två år och fyra månader med dig

Ville bara skriva det att jag har en superfin världsbästaste pojkvän som jag älskar över hela mitt hjrta. Han är den jag vill leva resten av mitt liv med, han får mig att le och han gör mig hel. Kärlek till honom! :)




Bad i Harnäs igår, i den stekande värmen

Gårdagen blev spenderad utomhus, men gud så varmt det var.Just därför åkte jag tillsammans med Daniel och några kompisar till honom till Harnös fö att bada. Vi blev det ett par timmar och därefter var vi så pass trötta eftersom dagen hade varit så himla varm, man blir utmattad av värmen alltså. Så en lugn kväll blev det för oss, vi såg en film på tvn också :) Och jag älskar verkligen min Daniel <3

Jag vaknade nyss och vad som händer idag vet jag icke. Men det jag vet är att jag har två jobbarnätter framför mig. Bara det gör mig supertrött, haha. Sedan är det helg, gud så skönt för jag har en ledig helg denna gång.

Nej nu ska jag gå in på Bloglovin och läsa lite bloggar som inte alls blir lika ofta så här på sommaren.

Ha en bra dag!

Unthinkable



Filmen Unthinkable såg jag med Daniel igår. Den var ganska sjuk men helt okej att titta på. Det blev lite mot slutet att man väntade på att något skulle hända faktiskt, men som sagt den gick och se tycker jag :)


Betyg: 3/5 stjärnor

Värmevärme

Skönt med ledig dag, och inte nog med det fick jag fint väder på köpet också. Idag har det varit fruktansvärt varmt, troligtvis över 30 grader så jag och Daniel har hållt oss utomhus hittills idag, dock ska vi börja med middagen nu men efter det blir det utomhus igen.

Hoppas ni har det bra i värmen också.

En tröttis som skriver

Hej där, det är en trött Josefin som skriver, väldigt övertrött är jag nu och inte är det speciellt konstigt. Natten har varit lugn på båda boenderna och jag har då passat på att sitta lite i massagestolen. Om endast tre timmar och femton minuter hoppar jag på cykeln och trampar hem till Daniel för att sova och gud så skönt det kommer att bli. Morgondagen måste bjuda på fint väder, jag är ju trots allt ledig då efter mycket jobbande i veckan som varit. Nu ska jag fortsätta dricka min festis och försöka hålla mig vaken på lite olika sätt och vis. Och vi ska om bara tio minuter promenera över till det andra boendet för tillsyner och så vidare. Godnatt på er allesammans! =)

Massagestol - Underbart skönt

Nu befinner jag ni på jobbet igen, det är sista natten jag jobbar nu och redan är jag ledig mycket den kommande veckan vilket ska bli skönt. Jag jobbar endast onsdagnatt och torsdagnatt så det är inte mycket alls. Just för tillfället sitter jag i en massagestol här på jobbet, haha. Hur skönt är det inte tror ni? - Jag tycker det är guld, med tanke på min onda rygg. Det är nästan så att jag kan sitta i massagestolen hela natten lång men det går såklart inte, men jag får sitta här i omgångar istället =)

Dagens lista

Dagens humör: Ganska trött, men ändå på rätt så bra humör
Dagens klädsel: En klänning utan axelband och gladiatorsandaler
Dagens frisyr: Uppsatt i en knut
Dagens smink: Mascara
Dagens planer: Träffa tjejen jag är kontaktperson åt vilket jag redan gjort, snart väntar middag och en stödvila innan jobbet
Dagens väder: Fint väder :)
Dagens vill ha: Massa nya kläder och ledighet så att jag får sova om nätterna
Dagens tråkigaste: Tröttheten
Dagens köp: En glass och en dricka
Dagens bästa: När jag fick sova imorse när jag kom hem från jobbet, gud så skönt det var
Dagens tanke: Inget speciellt


Trött är bara förnamn

Trötthet, det är något jag haft problem med detta pass på jobbet. Eftersom jag sov endast mellan 3-4 timmar igårmorse för att jag skulle på bröllop. Nu är jag så trött att jag i princip inte kan hålla mig vaken så nu ska jag sluta skriva.

Bröllopsfirande i Hälsingland

Idag har bröllopsfirande i Hälsingland för låtsasfarmor och hennes man då de gifte sig igår i hemlighet ensamma. Det blev firande på en skärgård med långbord där vi alla satt och åt mat och efterrätt de bjöd på. Vi åkte efter firandet till kusinerna för att hälsa på en stund, samt kolla in deras nybyggda pool dom har på gården. Efter besöket begav vi oss hemåt och jag fick direkt ta mig till jobbet då jag började kl 21:00. Nu ska jag arbeta vidare, men visst tror jag att det bjuds på fler inlägg ikväll-/inatt. Ha en trevlig lördagskväll :)

Fyra timmar kvar

Vet ni vad jag gör just för tillfället? - Jo, jag löser sudoku på jobbet. Det är så pass lugnt nu så det går bra. Jag säger bara, fyra timmar sen sömn, oerhörd längtan tills dess. Förresten, imorgon blir det nog ganska få uppdateringar här på bloggen då jag ska på bröllop i Hälsingland. Godnatt på er som inte redan sover :)

Sommarjobb; natt

Mitt sommarjobb 2010: Väpnargatan 50 och Gula villan (tredje tvärgatan 25) är två olika boenden där cirka åtta personer bor som har någon slags psykisk funktionsnedsättning och framförallt är psykosproblematik vanligast på dessa boenden. Jag och en till nattpersonal (man får inte gå själv) går emellan dessa två boenden för att finnas till hands om någon behöver hjälp som exempelvis behovsmedicin, lugna ned om någon känner sig orolig eller annat som behöver hjälp. Vi gör även mer saker som att dela ut tidsbestämda mediciner, cigaretter och skriver i journaler och mera. Nu har ni fått veta på ett ungefär vad det är för slags boenden och lite vad man gör när man jobbar natt. Lite kort men det är ju inte allt. Ha en bra kväll nu allihopa :)

F-r-e-d-a-g-s-k-v-ä-l-l

Detta inlägg blir nog inte så roligt att läsa för det jag tänker skriva är det vanliga jag gör på sommarledigheten denna sommar. Ja, vad snackar jag om då kanske ni undrar? - Jo, jobb såklart. Sommarjobbet jag har i sommar. Jag vet inte om jag har skrivit om vad jag är på för ställe men det kan jag göra senare ikväll-/inatt då jag har tid.




Vad mer har hänt idag då? - Jag har tillsammans med älsklingen promenixat, lagat mat, sett tv (jag tog en stödvila inför natpasset, haha), hälsat på Daniels syster oxh städning-/diskning.

Nej nu hörrni, nu ska jag strax åka så jag får önska er en trevlig fredagkväll :)

Farsan, Remember me & 7 miljonärer



Filmen "Farsan" såg jag förra veckan med Daniel, inte den bästa film jag sett vill jag påstå. Det tyckte heller inte Daniel. Jag somnade faktiskt en liten del av filmen så den var ju inte bäst, haha.

Betyg: 1,9/5 stjärnor






Filmen "Remember me" såg jag häromkvällen med Daniel och den var bra faktiskt, jättebra. Jag gillade den och den får faktiskt höga betyg av mig. I slutet av filmen fällde jag någon tår, sorgligt på slutet men en helt klart sevärd film. Se den!

Betyg: 4/6 stjärnor






Filmen "7 miljonärer" såg vi igår, en svensk film som inte var den bästa. En sak tyckte jag var lite småroligt i filmen, men det kan jag inte berätta för då förstår man i princip hela filmen. Men den var lite småtöntig, inte min slags film iallafall. Jag tro inte Daniel tyckte om den heller, lite för tråkig för vår smak :)

Betyg: 1,8/5 stjärnor

Rullsand

Hejhej, idag har det varit noll inlägg här i bloggen, jag har nämligen varit upptagen hela dagen. Eller snarare inte haft tid att sitta här vid datorn. Jag och älskling åkte till Rullsand med en kompis till honom på dagen, härligt var det och rätt mycket folk var det också.

Efter det åkte vi hem till mig i Bomhus där vi åt jordgubbar tillsammans med familjen. På kvällskvisten har vi inte hunnit med så mycket mer än promenader osv. Nu ska vi se en filmgodnatt på er.

Hoppas ni haft en härlig dag, det har iallafall jag :)

Första Sommarkväll

Här på kvällkvisten tog jag cykeln för att åka in till stan där jag mötte Kajsa. Eftersom det är fösta Sommarkväll här i Gävle så ville man gå på det och det var vi inte ensamma om, massor av folk var det på stan.
Affärerna var öppna längre ikväll, till kl 20.00 så vi strosa runt i butikerna och jag fick med mig ett par mjukisshorts hem. Därefter kikade vi på det som hände på scenen ute på torget, Dead by april uppträdde just då och sedan kom även Sanna Nielsen.

Nu är jag hemma hos pojkvännen min igen, vad vi ska hitta på ikväll vet jag inte, vi får se vad som händer och sker :)




Today

Dagens humör: Bra humör eftersom jag är ledig
Dagens klädsel: En ny klänning från Nelly, grå med silverpaljetter upptill
Dagens frisyr: Ofixat, ska strax platta det
Dagens smink: Mascara
Dagens planer: Cykeltur till Bomhus med Daniel för att äta middag med familjen och sedan Sommarkväll på stan
Dagens väder: Tjugo plusgrader cirka
Dagens vill ha: Massa mer och nya kläder, älskar shopping
Dagens tråkigaste: Inte fått tillräckligt med sömn, endast sovit några få timmar
Dagens köp: Inget hittills
Dagens bästa: Hittills är det min fina pojkvän, älskar honom
Dagens tanke: Inget speciellt

Godmorgon på er

Nyvaken på min lediga dag, hur härligt är det inte? Dock har jag nog sovit några timmar för lite men vad gör det när man är ledig, jag får sova igen det inatt. Vad som händer idag vet jag inte ännu, det är fint väder så utomhus blir jag nog mestadels av dagen. Nu hade jag tänkt äta frukost och fixa mig iordning för dagen.

Ha en trevlig dag!

En trött Josefin

Inatt var det svårt att hålla sig vaken, nu dricker jag hallonfestis och äter en godisbit för att hålla mig pigg. Nu är det fyra timmar kvar "bara" tills jag får sätta mig på cykeln och trampa hem för att sova, l-ä-n-g-t-a-r =)

Sex timmar kvar!!

Nu är jag på jobbet igen, vilket jag varit sedan klockan nio. Det är cirka sex timmar kvar tills det blir hemgång och sovdags. Idag har jag inte hunnit göra mycket mer än det jag skrev i förra inlägget; alltså stan med Linnea :) En stund innan jobbet fick det bli en stödvila i hopp om att det hjälper senare inatt när jag blir som tröttast. Jag längtar redan tills klockan blir sju på morgonen så jag får cykla hem och sova med min fina pojkvän, gud så jag längtar. Förutom det så är jag ledig imorgon vilket också ska bli hur skönt som helst.

Staden med Linnea

Omvända dygn, ja så blir det ju när jag jobbar nattsommarjobbet. När jag vaknade tidigare idag så begav jag mig efter en stund in till staden för att träffa Linnea vilket var hur längesedan som helst och trevligt var det :) Vi kikade runt lite och pratade om allt och inget, det blir ju så när man inte träffats på ett bra tag.

- Och Linnea, ha det så jäkla kul på Kreta nu, vi kommer ha det minst lika kul när vi åker dit i September :)








Nu: Middagsdax och vilostund innan nattpasset på jobbet igen.

Snart sovdags

Två timmar och tjugo minuter - Nattpasset på jobbet slutar och jag ska hem och sova, trött som jag är. Godnatt säger jag nu redan!

N-a-t-t-p-a-s-s

Då var det dags för nattpass på jobbet igen, det är rätt lugnt nu så det är skönt. Dock börjar tröttheten krypa sig på men ännu är inte john blund välkommen, kl 07.00 slutar jag och därefter är john blund mer än välkommen :) Det är cirka sex timmar kvar och sen är det hemåt som gäller.

Nattpass igen

Sedan jag skrev sist har jag inte hunnit med annat än att vilat litegranna och även sovit, det är svårt att sova vid den här tidpunkten på dygnet. Ljust, varmt men jag lyckades somna i cirka en timma tror jag. Jag ska ju nämligen jobba natt inatt och vet hur jobbigt det är att hålla sig vaken så jag ville därför vila-/sova lite.

Nu läser jag lite bloggar, blir så sällan det så här på sommaren, jag hade över 900 nya inlägg på bloglovin, det förklarar väl en del att man inte sitter lika mycket framför datorn nu när det är sommar :)


Nej, nu ska jag umgås lite med Daniel och även äta kvällis senare innan jag cyklar till jobbet, börjar kl 21:00 och slutar 07:00 imorgonbitti.

Ha en trevlig kväll :)

Soligt idag igen, hur härligt är det inte?

Idag är det fint väder igen, riktigt skönt att sommaren är här tycker jag. Idag har man inte hunnit med så mycket mer än att promenixat med Daniel lite med en isglass i handen samt lämnat bilen hemma i Bomhus. Nu tänkte vi städa upp lite här i lägenheten för det är så pass behövligt, sedan ut igen i det fina vädret! :)

Ut i solen ni med, hääääääärligt ju. Ha en bra dag.


Bad igen!

Så här på kvällkvisten fick det bli kvällbad för mig och Daniel samt hans vän. Vi åkte till Viktoriajön vilket är supermysigt tcyker jag, speciellt om dagarna då det är skönt i vattnet plus att man ser ned till botten när man står på land, fint tycker jag. Nu blir det film. Godnatt på er! :)

Varma, soliga sommardagar

Då det varit så varmt dessa två senaste dagar har jag som ni nog förstår inte suttit här vid datorn nåogot alls. sommardagarna har varit så sköna att man varit utomhus. Igår var jag som jag skrev i förra inlägget hemma hos Dannes pappa med några styckna andra också. Vi åkte till viktoriasjön för att bada, gud så härligt det var. Jag hann med att sola där, vi spelade crocket, grillade och så vidare. 

Idag har det också varit så där supervarmt ute, så jag och Daniel tog oss en cykeltur till Hemlingbysjön för ett dopp och lite solning. Gud så skönt med bad det är i dessa varma soliga dagar. 

Idag har mamma och pappa bröllopsdag så vi blir snart hämtade så ska jag med familjen och min pojkvän äta middag tillsammans. Senare ska jag träffa flickan jag är kontaktperson åt, vad som händer ikväll vet jag inte ännu. 

Ha en varm, härlig och bra sommardag idag :) 

Bad i viktoriasjön denna varma sommardag

Gud så fint väder sommaren erbjudit idag, det gillas något enormt. Bara i skuggan har det varit runt 30 grader, i solen vet jag inte men visst borde det varit mellan 35-40 grader. Efter att ha varit i värmen hela dagen samt solat blev det så varmt att vi åkte till viktoriasjön för att bada, det var hemskt skönt och avsvalkande. Jag och älsklingen har varit hos hans pappa och hälsat på tillsammans med några andra också. Om en stund är det hemåt till stan som gäller, vad vi hittar på ikväll vet jag inte ännu. Hoppas ni haft en trevlig och härlig sommardag, det har då jag haft :)

Dagens lista

Dagens humör: Bra humör
Dagens klädsel: En ny klänning från h&m
Dagens frisyr: Uppsatt i en knut
Dagens smink: Idag blir det nog inte något alls med tanke på att jag ska vara i solen
Dagens planer: Om pappa inte var tvungen att ha bilen idag så lånar jag den och stranden väntar
Dagens väder: Summer! Idag ska det bli hett ute
Dagens vill ha: Sånt här fint sommarväder resten av sommaren
Dagens tråkigaste: Vakna av att känna sig varm och nästintill svettig
Dagens köp: Inget
Dagens bästa: S-t-r-a-n-d-e-n, om vi kan låna bilen och åka dit
Dagens tanke: Inget speciellt hittills

Sommarvärme

Dagens väder har varit underbart härligt, sol och sommarvärme upp till 30 grader eller mer på vissa ställen. Jag och Daniel har tagit oss en cykeltur hem till bomhus för middag och sedan blev det också en cykeltur till staden får vi bland annat köpte oss en mjukglass i värmen. Ha en trevlig kväll på er :)

Mitt nattpass är snart slut

Ja, som ni ser på rubriken så är mitt nattpass slut snart, om lite mindre än en och en halvtimme. Det ska bli oerhört skönt att komma hem för att sova, jag är supertrött efter att ha varit vaken hela natten lång. Dock tycker jag faktiskt att denna natt gick snabbare än natten innan. För er blir det snart godmorgon, men jag säger snart godnatt istället ;-)

Nu var det dags för jobb igen

För ca en timme sedan började jag på sommarjobbet och ska nu jobba ett tiotimmars-pass, alltså till sju imorgonbitti. Jag hoppas på att det blir lättare att hålla sig vaken inatt än vad det var igårnatt. Just nu sitter vi och ser nyheterna, vilket inte är speciellt ansträngande men snart ska vi tillbaka till det andra boendet för att vara med när två sjuksköterskor ska tappa en man. Kanske att det blir ett nattinlägg senare. Godnatt på er som ska sova :)

Nattpass på sommarjobbet

Nattpasset var jobbigt, fruktansvärt jobbigt att hålla sig vaken. Det är ju trots allt svårt att ställa om dygnet på en dag men visst klarade jag nattpasset men när det var lugnt och inget hände på de två boenden så halvsov man i soffan. Jag var inte hur många gånger jag somnade man vaknade snabbt och tänkte att "Jag måste hålla mig vaken". Men svårt vare.
Idag väntas ett lika nattpass, börjar alltså klockan 21:00 och slutar sedan 07:00 imorgon på morgonen.

Nej men kära ni, nu ska jag hitta på något med min pojkvän inann det är dags för jobb igen. ha det så bra idag :)

Mobilblogg igen - natt

Klockan är snart halv två på natten och jag är på jobbet ännu, jag har cirka fem och en halvtimme kvar innan det blir hem för att sova. Jag är hemskt trött då jag är van vid att lägga mig i tid om kvällarna, iallafall mycket på senare tid. Mina ögonlock är tunga och vill stängas, huvudet känns även det tungt och vill läggas på en härlig varm kudde. Men visst är jag glad att jag fick sommarjobbet, även om jag är så pass trött som jag är nu. Vi får se hur jag känner mig senare vid fyra-fem tiden.

RSS 2.0