Earth hour tvåtusentolv

Ikväll var det som säkerligen alla vet earth hour mellan halv nio till halv tio så här hemma släcktes lampor, tvn och datorerna ned för att istället tända ljus i hela lägenheten i denna timma. Mysigt var det faktiskt. Med alla levande vaniljdoftande ljus i våra fina ljuslyktor.

För två år sedan, alltså den tjugosjunde mars tvåtusentio, hölls earth hour på en tjejkväll vi hade hemma hos Kajsa som var jättemys - tryck här för att titta in det inlägget.



Lördagsjobba och lördagsbravader

Nu börjar även lördagen närma sitt slut. Idag kickade jag igång dagen med ett arbetspass mellan nio till tre. Därpå blev det ett restaurangbesök tillsammans med familjen och Daniel eftersom vi har det som tradition varje gång en familjemedlem fyller år. 
Efter det åkte vi till affären tillsammans innan vi följde med familjen hem till dem för att få en efterrätt som bestod av bär, frukt och päronsplitglass. 

Nu har vi varit hemma ett bra tag och med tanke på att jag hållt igång hela dagen känner jag hur tröttheten smyger sig på.
Ni får ha en trevlig fortsatt lördagskväll :)

En trevlig fredag

Min fredag har bestått av kalas för Daniels mormor, umgåtts en stund med Daniels syster och hennes vän, fick då veta ett jätterolig nyhet som får vänta ett tag, handling och en hemmakväll för mig själv framför tvn och datorn - härlig fredag med andra ord.

Imorgon blir det en tidig uppstigning trots att det är lördag, det är då jobbdags för mig och därför blir det ingen sen kväller idag.

Helgen är kommen

Fredag och helg igen, ännu en vecka som snabbt avverkats. Hur som helst är det väl alltid lika skönt med att helgen är kommen, dock är det jobb för mig imorgon men det är bara till eftermiddagen så jag har resten av dagen och kvällen fritt för trevligheter. 
Men innan det börjas tänka på lördag så tycker jag vi njuter av den här fredagen - ha en trevlig dag :)


En gång i phuket

Torsdagstrevligheterna har bestått av en heldag med båda personerna jag är kontaktperson till. Därmed har det blivit bland annat bowling, restaurangbesök, tittat runt på stan och bio. Biobesöket jag var på med ena personen jag är kontaktperson till fick bli filmnen "En gång i phuket" som enligt mig var en rolig och bra film - helklart en sevärd film. 

Väl hemma efter att ha varit borta hela dagen känner jag mig småtrött och har därför kurat ned mig under täcket framför Big brother. 



Torsdagstrevligheter

I princip halva dagen har passerat och hittills har dagen varit mycket trevlig. Nog kan jag redan nu säga i förhand att resten av dagen kommer bli trevlig också. Återkommer hit gör jag senare, ni får ha en fortsatt fin torsdag.

Tisdagsmys med min fina

Då var jag hemma igen efter att ha avverkat några timmar i Valbo köpcentrum för lite shopping med pappa och lillebror. Själv fick jag mest med mig småsaker hem som jag behövde till lägenheten.

Nu väntas tisdagsmys här hemma med Daniel - tänder nya ljuslyktan, gör varma mackor, gör varm oboy och avnjuter en stund på balkongen med allt detta mysiga 

Shoppingrunda med pappa och lillebror

Eftermiddagen idag kommer att bestå av några timmar med pappa och lillebror på en shoppingrunda, så om en liten stund blir jag upphämtad av dem och skriver mer om det sen istället. Inte nog med det kommer kvällen bli mysig också - det gillas att veckan har börjat bra.

Lista

Namn: Josefin.

Ålder: Tjugotvå nyfyllda år.

Ursprung: Sverige.

Nämn något som gjorde dig glad igår: Shopping och premiärmys på balkongen med varma mackor-/varm oboy med min fina.

Vad gjorde du kl 08 imorse: Jag sov men vaknade inte långt därefter.

Vad gjorde du för 15 min sedan: Jag facebook:ade efter att ha kommit hem ganska precis.

Det sista du sa högt: "Ja, gör så du, hejdå" i telefonen med Nadja i andra änden.

Det senaste någon sa till dig: "Jag ringder dig om en stund, hejdå" i telefonen med Nadja som i föregående svar.

Vad har du druckit idag: Färskpressad apelsinjuice och vatten.

Vad var det senaste du åt: Middag.

Vad var det senaste du köpte: Behövande basickläder, örhängen och hårvårdsprodukt.

Vad är det för färg på din ytterdörr: I en mörk träfärg.

Vad är det för väder hos dig nu: Lite kyligt - men ändå finare väder än tidigare idag då det var regn.

Godaste glassmaken: Det finns ingen favorit för mig, dock gillas vanilj med blandning av choklad.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja.

Sover du tungt: Ibland och ibland inte. Det beror på hur dagssituationen varit.

Drömmer du mardrömmar: Det var ett bra tag sedan det hände.

Trivs du med ditt jobb: Jag trivs fint med jobbet jag vikarierar för.

Favoritklädsel: Det beror på vad jag ska göra - på hemmadagar används gärna mjukiskläder, på fest gillas klänning eller kjol med ett snyggt linne till och slutligen till vardags används mer jeans med en topp och snygga smycken.

Vad ser du om du tittar till höger: Sidobord till soffan, golvlampa, vitrinskåp och min stora fina ljuslykta med doftljus i.

Vad gör dig glad just nu: Att jag har en sådan fin familj, pojkvän och vänner som jag älskar.

Vad ska du göra härnäst: Hänga upp de nya kläderna i klädkammaren, läsa bloggar via bloglovin och tillsist se dagens avsnitt av Big brother.

 

Höger eller vänsterhänt: Höger.

Humör just nu: På ett bra humör - jag har trots allt shoppat tidigare.

Hur många kuddar sover du med: Två stycken.

Morgon eller nattmänniska: Egentligen kan jag inte påstå att jag är någon utav de. Jag är mer en dags- och kvällsmänniska.

Vad är viktigast för dig: Att se mina nära må bra, vara lycklig och alltid finnas kring dem med den kärleken jag känner till dem.

Är du kittlig: Ja.

Snarkar du: Nej, jag kan istället andas tungt ibland. Efter att ha opererat halsmandlar och polyper som liten snarkar jag inte längre.

Stjärntecken: Fisk.

Stökigt eller välstädat: Välstädat - det är inte alltid vi har välstädat här hemma, men jag trivs som bäst när det är rent och fint.

En trevlig måndag

Dagen idag har varit mycket trevlig. Först ett besök till stan med Ida där vi kikade runt i affärerna på en massa fina vårkläder. Efteråt åkte jag hem eftersom vi skulle få besök av Daniels syskon innan vi allihopa åkte till deras mamma och låtsaspappa där vi fortfarande är. En trevlig måndag och en bra start på veckan.

Stanbesök med Ida

Nu är det en ny vecka igen och förhoppningsvis fortsätter vårvädret med strålande sol som leder till ett gott humör. Jag börjar veckan med en sväng till stan med Ida och efteråt får vi gäster hemma.

Våffeldagen

Helgen är nu över men har ändå varit trevlig. Den har bestått av bland annat jobb, kalas, party, kalas två, omställning av klockorna till sommartid och våffeldagsfirande hos mormor.
I skrivandets stund har jag myst ner mig under mitt varma täcke framför veckofinalen av Big brother som ett avslut på denna vecka. 


Våffelfirande hos mormor med familjen, morbror och mormor.

Lördagsjobba

Lördag och helg, dock ingen ledighet eftersom jag snart ska åka till jobbet för ett lördagspass mellan klockan halv åtta till tre. Ni får ha en fin lördag!

Fredag

Denna fredag har bland annat bjudit på städning här hemma, se det missade Big brotheravsnittet, ätit ute med Daniel, varit på stan med Daniel, handlat med pappa och nu återstår kvällen där jag mest ska ta det lugnt och få besök av lillebror en stund innan det blir kväller för min del relativt tidigt.
Imorgonbitti blir det jobb och mot kvällningen väntas en massa roligheter.

Ett nervöst vrak

Imorse var jag som ett nervöst vrak men det lättade efter en stund. Framsteg och baksteg, de hänger ihop och ibland måste man ta del av de båda. Hur som helst är det ett riktigt vårväder idag och jag har hunnit sitta ute på balkongen i solen - underbart härligt.

Torsdagskväll

Om bara en liten stund blir det natt för mig del, jag känner mig faktiskt redan nu lite trött i huvudet och ska kliva upp tidigt imorgonbitti så jag behöver nog lägga mig snart - nervös är jag också, men det ska förhoppningsvis gå fint imorgon.

Godnatt med er.

Restaurangbesök och nyfixade naglar

Nu är jag hemkommen efter att ha träffat den ena personen jag är kontaktperson till vilket var jättetrevligt, vi åt en lyxmiddag på restaurang och fixade våra naglar så fint som jag är jättenöjd över.
Mot kvällningen vankas det nog inte mycket att göra mer än att möjligtvis ta en promenad till affären för att posta brev och handla. Imorgon väntas en tidig morgon så därför är min tanke att ha det lite lugnt här hemma ikväll. 


Ett besök till stan

Imorgon är det fredag vilket känns hur härligt som helst. Men först denna torsdag och vad den har att erbjuda senare idag visar sig. 

Jag håller nu på att försöka ge mig på webbkameran på min nya dator men får inte igång den. Det får bli att ordnas senare, nu blir det ett besök till stan.

Sommarvikariat tvåtusentolv

Då var denna dag snart slut och lång har dagen varit också. Trots det har den varit trevlig. Det blev som tidigare skrivet jobb några timmar på Vendela innan jag träffade ena personen jag är kontaktperson till. Dessutom fick jag idag vetskapen om att mitt sommarvikariat kommer hållas på Vendela och det känns verkligen jätteroligt med tanke på att jag trivs bra där samt hade ett roligt och lärorikt vikariat förra sommaren.

Jobb på denna härliga onsdag

Då var det dags att börja åka till jobbet, sitter nu på bussen på vägen dit för att jobba ett kort pass på fyra timmar. Hur som helst ska det bli roligt fastän det korta passet. Ha en härlig onsdag i det fina vårvädret.

Godmorgon

Onsdagmorgon och det är nu mitten på veckan. Skönt att helgen börjar närma sig. Idag känns det som en bättre dag, säkerligen för att jag ska jobba några få timmar på Vendela vilket är jätteroligt. Men först blir det till att göra sig iordning för dagen.

Tisdag

Dagen idag har inte varit mycket att stå i för och ingenting speciellt finns att skriva just nu när jag är trött och har ont i magen. Imorgon är det en ny dag och lite jobb står på schemat. Nu ikväll blir det givetvis Big brother innan jag tänkte göra natter.

Hemmabiosystem

Måndag och ny vecka som inte började speciellt bra. Men en bra sak är att jag och älskling varit till Valbo en sväng där vi kikade runt i affärerna och även köpte ett hemmabiosystem som Daniel fixar med nu.

Söndag

Ettårskalaset i Valbo var trevligt med ballonger, presenter och andra människor som glatt kom för att gratta lilltösen. Annars har det idag blivit en träff med min familj, promenad med min fina och nu Big brother på tv.

Ettårskalas

Idag vankas det ettårskalas för världens goaste lilltjej, nämligen Daniels systerdotter och vi har köpt så söta kläder i present till henne. Det blir ett bra avslut på denna vecka, ha en fin söndag ni också.

Gårdagen

Igår på förmiddagen åkte jag, pappa och lillebror till stan för att köpa present till farbror som vi därefter var på kalas hos med andra släktingar. Det var trevligt och roligt att träffa min galna släkt. Sedan blev det en tripp till valbo med Daniel för att hälsa på hans syster med familj innan vi följa med pappa och lillebror till affären för att handla med dem. Vi följde även med dem hem för att sällskapa över en middag innan vi gick hemåt för att avsluta kvällen med en film.

Härliga lördag

Min lördag har varit trevlig med familj, släkt och Daniel. Mer om det imorgon för nu tänkte jag se en film med min fina. Hoppas ni alla får en härlig lördagskväll med era älskade :)

Lördagsmorgon och ett steg i rätt riktning

Lördagsmorgon och jag vaknade rätt så tidigt, men inte gör det något eftersom jag får en längre lördag då. Idag väntas en trevlig och mysig dag. Inte nog med att denna lördag kommer bli bra så har ett steg i rätt riktning tagits redan idag - härlig känsla.

Afterwork

Nu är jag hemma efter att ha umgåtts och varit på afterwork med pappa och några arbetskompisar till honom vilket var trevligt. Inte nog med det gick arbetsdagen bra också, den var trevlig och gick rätt så snabbt. Dock känner jag mig trött eftersom jag klev upp så tidigt och för att dagen varit stressig så jag tänkte nu ta det lugnt framför gårdagens Big brotheravsnitt innan dagens avsnitt visas på tv.

Fredagsjobba

Imorse blev det tidig uppstigning eftersom jag började jobba klockan sju och det tar ett tag att åka till det stället jag idag jobbar på. Klockan fyra slutar mitt pass och framför mig väntas en trevlig helg.

Torsdagkväll

Idag har det blivit träffar med båda personerna jag är kontaktperson tlll och trevligt har det varit på dem båda. Nu ska jag skjutsa hem min pappa och lillebror innan det blir hem för att sova eftersom imorgon väntas en tidig morgon.

Skönhetssalongen Rosmarin

Nu befinner jag mig på Rosmarin för att få ögonbrynen noppade - vardagslyx. Innan det köptes ett snyggt vitt virkat linne som passar perfekt till våren och sommaren. Strax är det min tur att få brynen fixade och efter det blir det att åka hem en sväng innan det är dags att åka iväg igen.

Det är kärlek det

Gårdagen med min fina var mysig, tänk att fyra år kan gå så snabbt och att jag spenderat denna tid med Daniel känns hur bra som helst. Framtiden vi ska dela kommer bli så fin. Förväntansfullt, roligt, spännande och en ljus framtid tillsammans. Det är kärlek det.

Fyra år sedan du och jag blev vi

Du är kärlek för mig. Du är en del av mig. Du är mitt hjärta. Du och jag har en fin framtid att dela - Jag älskar dig över allt och annat <3

Dagspass på jobbet

Imorse gick jag upp med tuppen, redan klockan 05:45, för att endast ha en halvtimme att göra mig klar på innan det bar av till jobbet för ett dagspass som förövrigt gick både bra och ganska så snabbt. Efteråt blev det en sväng förbi Daniels syster med familj för att hälsa på innan det blev hemgång. Snart blir det Big brother för min del - godnatt med er.

Stan med Ida och Linnea

Idag blev det till att avverka några trevliga timmar med Ida och Linnea på stan. Med mig hem fick jag bland annat en present till Daniels systerdotter som fyller ett år på onsdag. Annars gick vi mest runt i butikerna för att kika om vi såg något vi ville ha, pratade en massa och lunchade.

Efter stanrundan tog jag och Daniel oss en cykeltur med vår katt Silver i korgen och jag måste säga att vädret inte är helt tokigt. Det känns skönt att våren är här. Hur som helst cyklade vi till mormor först och sedan hem till mina föräldrar en sväng innan vi åkte hem igen. Nu är det dags för tvättstugan!

En liten kusin

Måndagmorgon och en ny vecka har börjat. Jag startar denna vecka med att gratta farbror och hans tjej till lillkusinen som kommit till världen - en stor kram och ett lycka till



Avslut på denna vecka

Nu har jag precis tagit mig ett varmt bad och som avslutning på kvällen blir det nu varma mackor med min fina innan det är dags för dagens avsnitt av Big brother. Jag skrev tidigare att vi skulle få ytterligare besök för att födelsedagsfika återigen och trevligt måste jag säga att det var. 

Nu får ni ha en mysig söndagskväll och avslut på denna vecka - det ska jag ha!

Gäster

För en stund sedan åkte första gästerna för idag. Det var min pappa och två vänner till familjen som födelsedagsfikade hemma hos oss och även denna gång fick jag en present jag så tacksamt tackar för.
Snart kommer sista besöket för i helgen på fika och sedan väntas en lugn och rogivande kväll.

Slutet på veckan

Nu är söndagen här igen och det har dragit ihop sig till slutet av veckan.
Om en timme ungefär kommer min pappa hit för att hämta mig och vi tänkte då åka iväg till några affärer innan det är dags att ta sig hem igen för att få gäster även idag.

Denna vecka måste jag säga ha varit relativt händelserik, jag tänker på saker som utförts och hänt som jag inte skrivit något om här. Men det har ändå varit mycket positivitet och det är jag så glad över.


Finalvinnaren i melodifestivalen

Det bidrag som vann finalen och ska representera Sverige i stora finalen blev som säkerligen alla redan vet Loreen med Euphoria. Eftersom jag hejade på det bidraget tycker jag att det är alldeles rätt att hon vann.


Final i melodifestivalen

Nu är det dags för finalen i Melodifestivalen och en massa mys med min fina. Ikväll hejar jag fram Loreen i hopp om att hon ska få representera Sverige i den stora finalen. 

Ha en fin lördagskväll med er och missa inte melodifestivalen.


Gäster och födelsedagsfika

Idag har det varit full fart med gäster och fika här hemma, mycket trevligt har det varit. Förmiddagen började med en promenad hem till mina föräldrar för att gå tillsammans med dem till grannen för att gratta henne vilket som vanligt var lika trevligt.
Därefter fick jag skjuts hem för att börja göra iordning med fika tills mina gäster skulle komma för att gratta mig, födelsedagsfika tillsammans och se lägenheten för dem som inte hunnit se den ännu. Det blev pappa, faster med hennes familj, farbror och Daniels familj som kom på besök och det har varit så roligt att ha haft allesammans här. Inte nog med det fick jag fina presenter som jag är så tacksam över.

Nu ligger jag i soffan med mina nya dator i väntan på att Melodifestivalen ska börja och därmed börjar även våran myskväll här hemma. Men innan det tänkte jag påbörja överföringen av bilder, filmer och musik från min gamla dator till den nya.



Dator med blu-ray

Igår firades jag av min fina familj, pojkvän, mormor och Linnea. Presenterna var fina allihopa och jag är så glad över dem alla. Ett extra tack får min älskade familj som bland annat gav mig denna snygga och extremt bra datorn med blu-rayspelare i.

Eftersom jag och Daniel har en blu-rayspelare för våra dvd-skivor så är det prefekt att det nu finns i min nya dator också med tanke på att vi har ett flertal filmer med blu-ray. Hur som helst är jag så tacksam för de fina presenterna jag fått från mina nära och kära 




Ett trevligt avslut på fredagen

Starten på denna fredag var som tidigare skrivet inte speciellt lyckad då den trasiga vattenledningen gjorde att vattnet behövdes stängas av i de flesta lägenheter därav våran också. Efter några timmar fick vi ett brev igen av Gavlegårdarna om uppdatering att vattenledningen är provisoriskt lagat.
På måndag kommer vattnet vara avstängt igen från morgonen till eftermiddagen så att ledningen kan lagas helt och hållet. 

Eftermiddagen blev betydligt bättre och jag är väldigt glad över hur trevlig den var, det berättar jag mer om imorgon.

En trasig vattenledning

Imorse vaknade jag av att posten damp ned i brevinkastet. Vi fick ett brev från Gavlegårdarna där det stod att sent igårkväll hade det börjat forsa vatten i en liten backe mellan två hus (mellan vårt hus och huset bredvid).
Det var alltså en vattenledning som brustit så det innebär nu att dem måste stänga av vattnet i bland annat vårt hus. Det står inte hur länge vattnet kommer vara avstängt men att reparationsarbetet med bland annat grävning ska påbörjas så snabbt som möjligt och att under detta reparationsarbetet finns möjligheten att hämta vatten i tvättstugan där det även finns en toalett.

Det kändes verkligen inte roligt alls att vakna till denna nyhet, speciellt när vi inte har vatten i våran lägenhet. Med tanke på att vi ska få gäster i helgen känns det som att vi bör ha en fungerande toalett och rinnande vatten. Vi får se hur det kommer att lösas till helgen, men en lösning finns alltid.

Torsdagskväll

Efter all städning här hemma och en liten ommöblering i vardagsrummet var det dags att hitta på något trevligt i några timmar med ena personen jag är kontaktperson till och därefter handling med pappa på hemvägen.

Idag blir det troligtvis inte en sen kväll, funderar faktiskt på att om en liten stund ta datorn med till sängen för att se några avsnitt av The big bang theory och sedan sova.

En mysig födelsedagskväll med mitt hjärta

Födelsedagen igår bestod av jobb mellan klockan 07:30 - 14:00 innan det var dags att träffa ena personen jag är kontaktperson till, det blev någa trevliga timmar tillsammans.
Kvällen med mitt hjärta här hemma hos oss var mysig, det blev bland annat födelsedagsfika och presentöppning - tack min fina 

Idag var första dagen jag vaknade upp på morgonen som tjugotvååring och hittills har jag varit hemma för att städa och dona i lägenheten så att det blir fint inför imorgon och helgens besök.
Imorgon kommer det bli en trevlig dag då jag kommer bli firad och bjuder på födelsedagsfika för bland annat familjen. 


Tjugotvå år

Nu har jag levt i hela tjugotvå år. För tjugotre minuter sedan föddes jag för tjugotvå år sedan och nu återstår det endast åtta år kvar tills jag fyller trettio. Tänk så tiden går fort.

Under mitt år som tjugoett har jag hunnit med väldigt mycket bra saker som jag är både glad och stolt över - jag har växt som människa och har ett annat synsätt på allting numera.
Jag både hoppas och förväntar mig att året som tjugotvååring kommer bli ett år som jag åstadkommer mycket, är fylld av positiva händelser och lika händelserikt.


Första bilden på mig som nybliven tjugotvååring - grattis till mig själv.

Min födelsedag

Godmorgongodmorgon. Idag är det min dag, tjugotvå hela år fyller jag klockan 18:57 ikväll. Dock blir det en dag med mycket att göra, men jag ser fram emot kvällen som kommer bli mysig här hemma 

Ni får alla ha en fin dag.

Min sista dag som tjugoettåring

Idag har det varit min sista dag som tjugoettåring och inte nog med det har det varit en mysig dag tillsammans med min fina 
Nu ska jag lägga mig för att få sova lite, det behövs med tanke på att jag sov någon ynka timme imorse efter arbetsnatten och för att jag vill vara pigg inför morgondagens arbete.
Imorgon när jag vaknar är det min födelsedag och jag blir ännu ett år äldre, tänka sig att det endast återstår åtta år till jag blir trettio - tiden går minsann snabbt :)



Godmorgon

Nu har jag vaknat till liv igen efter nattens jobb. Det blev väldigt få timmar sovandes här på morgonen-/dagen men det kan vara bra med tanke på att jag inte ska vända på dygnet totalt och för att jag ska kliva upp så pass tidigt imorgon så att jag inatt får mig nattssömn. 

Vad jag ska hitta på idag är nog ingenting speciellt. Mestadels vara hemma och ladda upp inför morgondagens jobb.

Godnatt

Nu är det slutspurten på nattpasset, endast tjugofem minuter kvar tills det blir hem för att sova.

Dags för nattjobb

Då var det kväll igen och snart dags att börja åka till jobbet för ett nattpass. Jag har hunnit med en tupplur på eftermiddagen med tanke på att jag gick upp så pass tidigt imorse så behövdes det för att orka hela natten.
Ha en trevlig kväll på er, nu ska jag krama på min Daniel och göra mig redo att åka.

En nervös förmiddag fylld av glädje

Hittills har dagen varit mycket bra, jag är så glad över det som gjordes i förmiddags. Nervositeten var ofattbar men så här i efterhand känner jag att det var lite onödigt att vara så nervös. Jag är gladgladglad. 

Därefter blev det en tur till Valbo för att besöka Daniels syster och hennes familj, vi tog oss en promenad i det härliga vårvädret till deras mormor för en fika. På hemvägen blev det till att åka förbi affären och nyss fick jag reda på att inatt behövdes personal på ett ställe så det blir att rycka in där.

Hoppas ni haft en lika bra måndag som jag har haft.

Långpromenad med Linnea

På kvällskvisten blev det en långpromenad med Linnea runt om i Bomhus vilket som vanligt var trevligt. Väl hemma var jag så fryssen att jag med detsamma tog ett varmt bad. Nu inväntar jag Big brother som börjar om femtio minuter, därefter sovdags så att jag är pigg inför imorgon som är en stor dag för mig - nervöst!

Grillning på Eskön

För en stund sedan kom jag hem från Eskön dit jag åkte med min familj, vår granne och en till familj vi känner för att grilla.
Det är fint på Eskön och mysigt måste jag säga att det var trots att jag blev väldigt fryssen. 
Inte är det speciellt konstigt att vi frös med tanke på att vi ett flertal gånger var ut på isen eller ens hade tillräckligt med kläder på oss,- men det gjorde ingenting för vi njöt istället av hur fint solen lyste på isen.


Godmorgon

Hemmakvällen igår var mysig och idag väntas mer trevliga saker. Nämligen om mindre än en timme blir jag upphämtad av familjen för att åka iväg med en till familj som vi känner och göra en trevlig aktivitet. Men mer om det sen! 

Lördagsmys

Ikväll väntas lördagsmys med mitt hjärta, strax börjar melodifestivalen som vi ska se och därefter blir det en film.
Jag älskar mysiga hemmakvällar med Daniel så ikväll njuter vi fullt ut av att det är helg 



En rolig fredagskväll

Kvällen igår var mycket trevlig och rolig. Den började med att jag på eftermiddagen åkte hem till Daniels syster och vi tog oss en promenad i det sköna vädret till Valbo köpcentrum. Därefter gick vi tillbaka och Daniels systers kompis kom för att sällskapa oss resten av kvällen. 

Vi umgicks och hade det roligt hemma hos henne tills vi åkte till stan för att fortsätta ha roligt tillsammans där också. På stan blev det till att sätta oss på en pub och umgås, som även slutade med att vi besökte tre olika ställen. Hur som helst var kvällen väldigt lyckad och något jag gärna gör om snart igen.
Tack tjejer för igår!

Planer inför kvällen

Nu har jag precis smidigt lite planer inför denna fredagskväll tillsammans med Daniels syster, så det känns som att kvällen kommer bli jättetrevlig.
Nu blir det till att hoppa in i en dusch innan det är dags att åka hem till henne och umgås innan vi ska göra oss redo för kvällen. 

Ha en fin fredag mer er!

Ett härligt arbetspass

Under dagen blev det som tidigare skrivet ett kort arbetspass på ett ställe där det var längesedan jag vikarierade så det var väldigt roligt att träffa alla kunder igen och att få det otroligt härliga bemötandet över hur glad dem är att se mig. 

Efter att passet var färdigjobbat tänkte jag cykla hem då jag upptäckte att det är punka på bakhjulet så min pojkvän fick komma i all sin hast för att hjälpa mig eftersom jag inte skulle komma hem med ett platt bakhjul. Efter ett tag blev jag hämtad av pappa och följde med honom till affären innan jag blev skjutsad hem.


Jobb

Nu: mot Vendela för ett fyratimmars kort arbetspass. Det var ett tag sedan jag var på det stället nu så jag ser fram emot att få vara där några timmar.

Marsmånad

I mars tvåtusentio inledde jag månaden med att påbörja praktiken på ett särsilt boende för äldre personer med psykisk funktionsnedsättning. Det var på den tiden då jag studerade Psykiatrisk omvårdnad och därmed varför jag hade praktik. 

I mars tvåtusenelva inledde jag månaden med att umgås med min fina pojkvän/familj och samtidigt packa inför Norrlandresan jag skulle på för att utföra en praktik och umgås med mina vänner i Haparanda.

Nu är vi i mars tvåtusentolv och jag inleder den här månaden med att snart åka iväg till jobbet för ett kort arbetspass som jag ser fram emot. Vad jag ska göra efteråt vet jag inte, men det ska säkert hittas på något trevligt. 




RSS 2.0