Xfactor

Nu har jag krupit ner i soffan framför tvn eftersom det är dags för Xfactor som alla andra fredagskvällar.
Ikväll är det semifinal och jag hoppas på att J.e.m går vidare till nästa veckas final.


Årets första pulkaåkning

Tidigare ikväll trotsade jag, Daniel och familjen snöovädret och begav oss till Långbackas pulkabacke för årets första pulkaåkning.
Efter att ha åkt en stund fikade vi lussebullar, saft, varm choklad och kaffe i snön.

Det var faktiskt mysigt och jag måste säga att jag älskar min familj och sambo så otroligt mycket.


Årets första bakta lussebullar och en massa snö

Nu har jag precis bakat klart lussebullar som blev jättegoda och utomhus har snön vräkt ner hela natten och hela dagen så nu ser man verkligen att vintern är här.

Det är en sån härlig känsla när snön lägger sig så fint ute, allas utebelysningar som lyser och nybakta lussebullar - julen närmar sig.


Mysigt här hemma

Här hemma har vi nu lite tända ljus och precis ätit middag tillsammans - mysigt.
Om en halvtimme har vi inbokad tid i tvättstugan så det är det som gäller ikväll.


Äntligen lite snö

Äntligen har det kommit lite snö som stannar kvar på marken, förhoppningsvis fortsätter det så här så får vi en jättemysig första advent på söndag.


Onsdagskväll

Nu avslutar jag kvällen med ett avsnitt av The vampire diaries innan det blir en tidig kväller.
Innan var jag i Valbo någon enstaka timme med personen jag är kontaktperson till för lite shopping och äta buffé på en restaurang inne i köpcentrumet.


Inskrivning på MVC

Idag har vi äntligen varit på inskrivning på Södertulls mödravårdscentral och det kändes jättebra trots att jag var nervös.
Barnmorskan verkar vara super och det är väldigt viktigt eftersom hon ska följa oss genom hela graviditeten.

Vi fick svara på en massa frågor, ställa frågor, vägas, få information, prata allmänt kring graviditeten och hur det kommer se ut framåt.

Eftersom inskrivningen tog ungefär en timma hann vi inte med provtagningen som ska tas så det får jag komma tillbaka för i december.


Snart hemma

Nu är jag strax hemma efter att ha varåt en sväng på eftermiddagen hos svägerskan där vi hade en massa prat om graviditet och förlossning,- hon kan föda när som helst.

Självklart blev det också massa lek och bus med Tindra som vanligt innan vi nattade henne.


Slut på veckan

Då var även denna vecka slut. Jag avslutade min vecka med långpromenad, Valbovisit, film, tända ljus och en lugn kväll.


Söndag

Idag började jag dagen med ett avsnitt av The vampire diaries innan jag och pappa gick på långpromenad.

Nu är jag och pappa i Valbo igen, en spontantripp för att se efter julklappar.


Lördag

Efter Valbovisiten åkte jag och lillebror till våran farbror för att hälsa på och fika tillsammans mer honom.

Därefter skjutsade jag pappa och lillebror till söder där de skulle se på hockeymatchen och innan jag hämtade de när matchen var slut hälsade jag och Daniel på hans syster en stund.

Kvällen här hemma avslutades med en film och en leverpastej-/gurksmörgås med oboy tillsammans med älskling. Naturligtvis somnade jag så att jag missade slutet av filmen, men nu ska jag sova för natten iallafall och det ska bli så härligt.


Första julmarknaden för i år och en visit till Valbo

Idag var jag med pappa en sväng till julmarknaden som anordnades i folkets hus i Bomhus centrum där mamma och mormor sålde en massa fina saker.

Därefter åkte jag och pappa till Valbo köpcentrum där jag hjälpte honom att leta julklappar, vi åt korv på Ikea efter att ha tittat runt där inne och jag hann med en sväng in på H&M innan vi åkte hemåt.


Födelsedagsfirande för Kajsa igårkväll

Igårkväll var jag och tjejerna hos Kajsa för att fira hennes födelsedag i efterskott.
Vi blev bjudna på Kajsas goda lasagne, såg lite smått på Xfactor, tittade i gamla skolkataloger, pratade och skrattade medan dom drog igång lite party.

Kvällen var trevlig och det är sånt som borde göras oftare. Det är alltid så roligt att träffa tjejerna eftersom vi alltid har något roligt att göra eller prata om.
Efter kvällen var jag helslut och sov som en stock direkt när jag kom hem,- jag längtar tills att graviditetströttheten är över så jag orkar med att göra mer saker och vara uppe lite längre om kvällarna.

Men hur som helst så var kvällen lyckad igår och det är tack vare vännerna.


Dags att åka hem

Nu blir det hemresa för mig efter att ha jobbat halv åtta till halv tre idag.
Det ska bli härligt att komma hem för nu är jag i behov av vila och har molande värk i magen till och från.


Jobbar

Jobbandet har gått bra trots illamående och yrsel. Idag blir det jobb mellan halv åtta till halv tre.
Vad som händer efter det är oklart än.


Morgonillamående

Idag har jag ett riktigt morgonillamående som inte är att leka med, att känna vissa lukter får mig att bli så illamående att jag nästan spyr.
Men nu måste jag försöka bita ihop och hoppas på att illamåendet blir bättre under morgonen/förmiddagen eftersom jag ska jobba. Jag får tänka på våran lillplutt i magen så går det lättare.


Breaking dawn part two

Igår blev det biokväll med Linnea, vi såg den efterlängtade Breaking dawn part two som var en jättebra film trots att det inte slutade riktigt som jag trodde. En lite mer annorlunda handling är vad jag förväntade mig, men trots det var den som sagt jättebra. Dock synd att det var den sista filmen.
 

The twilight saga - Breaking dawn part two

Nu är det äntligen dags för det vi väntat på i över ett år. Förra veckan hade Breaking dawn part two biopremiär så om lite mindre än en timma ska jag och Linnea se den på bio.

Så spännande och förväntansfullt efter att ha sett och gillat de andra filmerna.


Nattsömn väntas

Imorgon blir en bra dag, speciellt kvällen åtminstone. Så för att det ska bli imorgon tänker jag nu få lite nattsömn precis som våra katter gör.
Så här trötta och utslagna hittade jag dem på golvet nyss efter att dem har busat.


Fruktstund och serietittande

Nu är vi hemma efter att ha tagit oss en trevlig shoppingrunda på Ica maxi med mamma.
Nu tänkte jag ha en liten fruktstund samtidigt som jag ser på The vampire diaries.


Ny vecka

Efter en promenad och tacomyset vi nyss hade framför tvn ska vi nu promenera till mina föräldrar för att följa med till Ica maxi med mamma.


En bok att fylla i för gravida

Nu har jag äntligen börjat fylla i gravidboken som ska följa oss tills att våran skatt kommer till världen.

Sånt här är alltid roligt att läsa senare i livet eller när vi väntar syskon till plutten i magen.


Tröttheten

Hittills under mina graviditetsveckor har bland annat trötthet varit en av de starkaste symtomen. Idag har det varit en riktig trött-dag, det är en känsla av att inte ha sovit på flera dygn trots att jag har det och att klockan snart är fyra medan det känns som att klockan är så pass mycket att det är sovtime.

Nu ska vi äta middag i hopp om att jag ska bli lite piggare.

Natter

Nu är jag ungefär hur trött som helst så det känns underbart att krypa ner under ett varmt täcke, se serie på datorn, ha tända ljus i fönstret så att kalla jag får upp värmen lite och bara ha en god nattsömn framför mig.


Lördagkväll hos faster och kusin

Nu är jag precis hemkommen efter en trevlig kväll hos faster och kusin tillsammans med familjen.

Inflyttningsfika, rundvisning i lägenheten, pizza och en massa prat. Resten av kvällen blir lugn hemma i tvsoffan fram tills dess att jag ska sova.


Gårdagens fredagsmys med Linnea och Tessan

Gårdagskvälllens mys framför Xfactor på tvn med Linnea och Tessan var trevligt, inte nog med det var det väldigt längesedan vi hade en tjejmyskväll så det var toppen.
Det blev en massa prat, heja fram J.e.m i Xfactor och en god fruktsallad till det.


Mysig fredag

Efter en mysig fredagseftermiddag hos föräldrarna där vi åt tacos och läste i böcker som dem fyllde i när jag var liten om en massa roliga saker vi gjorde tillsammans och mina första saker-/ord.

Nu är det dags för tjejmyskväll med Linnea och Tessan - så mysigt.


Fredag

Middagen igår blev kinamat i stan med bästa Daniel och efteråt blev det en film hemma i tvsoffan som avslut på kvällen.

Idag är det fredag och snart ska jag till mina föräldrar för en god middag tillsammans.


Efter jobbandet

Nu har pappa hämtat upp mig efter att jag har jobbat. Eftersom jag och lillebror slutar ungefär samma tid så passade han på att hämta oss båda, vilket händer rätt så ofta.

Snart är jag hemma hos min älskling - så mysigt. Vi har varit tillsammans i fyra år och åtta månader idag - äkta kärlek.


Snart jobbdags

Nu är jag alldeles strax framme på jobbet för ett kvällspass. Innan det har har haft en träff med personen jag är kontaktperson till, en trevlig stund.


Mot stan

Nu är jag på väg till stan innan det blir jobb. Jag står just nu och väntar på bussen i det tråkiga vädret.


Tidsbokning för inskrivning på MVC

Vid åttatiden imorse ringde jag till mödravårdscentralen för att boka tid för inskrivning. Den tjugosjunde november ska jag och Daniel dit på ungefär en timmes långt besök.
Det ska bli skönt att få skriva in sig så vi kan vända oss till en barnmorska om vi har funderingar som också kommer följa oss genom hela graviditeten.

Lilla gotjejen

 
 

I väntan på våran skatt

Idag har det varit en underbar dag för mig och Daniel. Vi fick imorse äntligen se våran skatt på VUL som ligger i min mage i väntan på att få möta världen den första juli tvåtusentretton. Även ett litet hjärta slog på den lilla underbara.

Den sextonde oktober fick jag plus på stickan och sedan dess har vi gått i tystnad om det här tills vi fått se att allt är bra med lillplutt i magen. Självklart berättade vi för familjerna samma dag som vi plussade just för att vi var så otroligt lyckliga och spända på att få berätta den stora nyheten. 

Förutom att jag och Daniel är lyckliga och förväntansfulla med tanke på hur länge vi väntat och längtat så är även våra familjer det. Jag är så glad att dem är så stöttande och glada för oss.
Ren kärlek och lycka - vi längtar redan efter dig 
 

Bästa Tindra

Nu är jag hos svägerskan för en massa bus med Tindra, umgås med Jennie och vi ska även hjälpas åt att ta hem en diskmaskin till henne.


Farsdagsfirande igen

Här på kvällen har vi haft mer farsdagsfirande. Det blev pizza för oss alla och presentöppning för pappa.

För en stund sedan kom jag hem och nu blir det soffan tills att jag tänkte lägga mig för att sova.


Farsdag

Idag är det pappas dag så i förmiddags var jag med familjen till ett konditori i stan och hade en mysfika. Vi var även till kyrkogården för att tända ljus på morfars grav.

Efter det åkte jag och Daniel till hans pappa för att gratta honom också. Där blev det fika och vi umgicks allesammans.

Snart ska jag åka och hämta pappa för att det väntas mer trevligheter ikväll för honom, lillebror och mig.

Jag hoppas din dag varit bra pappa - jag älskar dig, du är värd det bästa.


Gårdagens lördag

Igår började dagen relativt tidigt eftersom jag och Daniel skulle följa med min familj och även familjevänner till Hotell Winn för en frukostbuffé.

Efter det åkte jag på en tripp med pappa till Valbo för att titta runt lite efter julklappar.
Några timmar senare kom faster på besök hemma hos mina föräldrar så vi åkte dit och umgicks-/fikade med dem.

Kvällen för mig och Daniel avslutades framför tvn - en härlig lördag med andra ord.


En bra lördag

Efter en bra lördag avslutas dagen i tvsoffan med älskling och en tidig kväller väntas.
Just nu ser vi på America's funiest home videos där de nyss visade ett roligt filmklipp som vi båda började skratta så mycket åt att det kom tårar,- nu är reklamen slut så programmet börjar nu igen.


Skönt att vara hemma

Efter kvällsjobbandet idag kändes det skönt att för det första få skjutsa hem av min snälla pappa och för det andra att bara få komma hem.

Ikväll blir det en tidig kväller för min del för imorgon väntas en tidig morgon.


Fredagsjobba

Ikväll var det meningen att jag, Linnea och Tessan skulle ha en myskväll framför Xfactor på tvn men istället blev det en jobbarkväll.


Fredagmorgon

Fredagsmorgon och min dag dag är fullspäckad. Jag börjar med möte innan det är jobbdags.


Twilight

Igårkväll såg jag Twilight som visades på tvn, halva filmen hann jag med att se. Så nu har jag precis sett klart andra halvan av den filmen.

Första filmen är bra än tycker jag, trots att man sett den ett flertal gånger nu. Men minnet behöver friskas upp inför att andra delen av sista filmen kommer på bio.


Busa med lillan

Här på eftermiddagskvisten har jag besökt Jennie för att busa med lillTindra. Men snart blir det hemgång.


Morgontrötta katter imorse

Imorse var mina sötnosar trötta, som det syns på bilden,- men inte är det konstigt så som de busar med varandra.
Snart ska jag börja gå till bussen för att åka på möte.


112 - på liv och död & Family guy

Nu har jag en stund legat i soffan och myst framför tvn i lugnet.
112 - på liv och död och Family guy har hittills stått för kvällens program.


Hemma

Vad skönt att vara hemma nu. Jag har varit en sväng på stan för lite shopping och ätit på restaurang med personen jag är kontaktperson till - trevligt.

Resten av kvällen ägnas i hemmet, lugn och ro för hela slanten.


Shark night 3D

Nu har vi alldeles precis sett klart Shark night som inte är den mest sevärda filmen.
Den var rätt så förutsägbar men de lyckades få mig i stress och panik flera gånger under filmens gång.

Om jag ska rekommendera den så gör jag det till de som gillar hajar, panikkänslor och inte vill somna till filmen.


Grattis till pappa

Grattis till min bästa pappa som idag fyller fyrtiofyra år.

Jag hoppas att du hade det bra med oss alla i familjen här på eftermiddagen och kvällen för det är du värd - jag älskar dig <3


Slut på veckan

Idag har vi fått gäster hemma hos föräldrarna igen eftersom pappa fyller år imorgon.
Förövrigt har vi bland annat ätit middag hos dem, hämtat hem lillebror från hemvärnet och hälsat på Tindra som var extra gosig.

Här på kvällssidan var det tänkt att se Solsidan som jag missade eftersom svärfar kom på ett spontanbesök.


Fina Smulan och Gubben


Myslördag

Dagen idag har varit så mysig med underbara människor.
Först blev det en sväng till Valbo med pappa där vi gick runt och kikade i några butiker.
Efter det åt jag och Daniel middag med mamma och pappa - en soppa mamma lyckades göra så god.

Det blev också lite hockeytittning innan vi fyra och även mormor åkte till kyrkogården för att tända ljus hos dem saknade. När vi kom hem blev det mer soffmys hos föräldrarna framför Rasmus på luffen på tvn.

Kvällen avslutades sedan med att Godins kom på fika och för att gratta pappa i förskott.


Söderhamn

Här är några bilder från i början av Oktober då jag följde med pappa och faster till Söderhamn för ett besök över dagen.
 
 

Fredagsmys

Fredagsmyset här hemma fortsätter för oss framför Xfactor med gott tilltugg.


Dagsjobb följt av en härligt lugn eftermiddag-/kväll

Idag började jag min fredag med jobb mellan sju till halv tre. Som tur är har jag en snäll pappa som både skjutsade och hämtade mig från jobbet.

Efter jobbandet har jag varit hemma och njutit av lugnet och så ska det förbli resten av kvällen också - underbart.


Tidig fredagsmorgon

Idag är jag uppe med tuppen för en jobbarfredag. Om mindre än tio minuter hämtar pappa mig så samåker vi till jobben eftersom vi börjar samtidigt.


Tidig kväller

Idag blir en tidig kväller eftersom jag känner mig trött i huvudet och att imorgon väntas en tidig morgon för att jobba.
Innan läggdags blir det soffläge ett tag.


Dags för möte

Nu sitter jag på bussen för att åka till ett möte så här på morgonsidan. Vad som händer efter det vet jag inte än.


RSS 2.0