En vårfin balkong

Här på morgonsidan har jag fixat iordning balkongen så nu är den vårfin. Blommor och gräslök är sådda i små och stora krukor så nu är det bara att vänta på att de ska växa.
Det som jag nu tycker fattas på balkongen är att köpa träplattor att sätta dit som golv, men det får bli en annan gång för nu ska jag åka med pappa till biltema och sedan avnjuta några mysiga timmar på denna valborg tillsammans med familjen och Daniel.

Ni får ha en härlig valborg med er.

Shopping och trädgårdssysslor

Dagen i ära har spenderats nästan hela dagen utomhus med pappa, lillebror och Daniel i trädgården hemma hos mina föräldrar för att göra vårfint. Bland annat blev det en massa rensning, krattning och riva upp taggbuskar för att ersätta dem med thujabuskar. Fint blev det åtminstone.

Vi stannade även kvar över en middag efter allt jobb i trädgården. Innan allt det tog jag och pappa oss en sväng till Valbo köpcentrum för att titta efter present till lillebror som snart fyller år och det fick också bli ett besök hos Plantagen för att köpa behövliga saker.

På eftermiddagssidan åkte jag med Daniel till hans syster med familj för att hälsa på. Men nu är jag hemma igen och ser på livesändningen av Big brother. 





Valborgsmys med Daniels familj



Den här lördagen har varit trevlig, solig, mysig och en väldigt bra dag tillsammans med Daniel, hans tre syskon med respektive och syskonbarnen hemma hos deras pappa och hans tjej ute på landet. 

Vi har bland annat hunnit med att busa med Daniels syskonbarn, barnvagnspromenad till sjön, hjälpa till att fixa på gården, grillning och valborgsmys som innehöll några timmar på kvällkvisten att sitta vid brasan på gården när det började mörkna ute medan vi satt där och pratade. 

Nu är vi hemma efter en hel dag borta och jag är nöjd med dagen som varit. Jag får hoppas att ni haft en lika fin lördag som oss.

Svensson Svensson i nöd och lust



Igårkväll såg jag och Daniel den här filmen. Jag hade faktiskt förväntningar att den skulle vara väldigt roligt med tanke på att jag hört andra säga att den är det. 
Den nådde nästintill mina förväntningar och det var en rätt så rolig film för oss med halvdålig humor. Självklart är det roligare att se filmen om man följt Svensson Svensson förrut. 

Vill ni skratta lite till en komedifilm kan jag rekommendera den om ni inte redan sett den. 

Betyg: 2,8/5.

Morgoninlägg

Idag blev det en rätt så tidig morgon, men det gör ingenting för jag har en trevlig dag att se fram emot. Alldeles snart tänkte jag börja göra mig iordning och sedan gå till apoteket lite snabbt.
Efter det ska jag, Daniel, hans syskon och deras barn åka till landet hem till svärfar. Vi är ditbjudna idag istället för på valborg, så det kommer bli en väldigt trevlig lördag.

Mitt avslut på denna fredag

Den här fredagen avslutades med ett besök till affären och plantagen för att köpa thujor med pappa. Sedan hem för att se en film med Daniel och nu ser jag på big brother.

Hoppas ni haft en fin fredag och en bra början på helgen.

En träff med Nadja på kvällskvisten

Idag har det varit en väldigt bra torsdag. Dagen började med en promenad in till stan med Ida där det blev lunch och shopping - mycket trevlig shoppingdag. Sedan åkte vi hem till Ida där vi umgicks, skrattade och sjöng på en massa gamla låtar.

Kvällen fick sitt perfektaste avslut då jag fick träffa bästa Nadja och hennes mamma som passerade Gävle. Det var otroligt roligt att träffa de igen för jag har saknat min fina vän så mycket. Det roligaste av allt är att nästa helg kommer hon till Gävle i några dagar för att umgås, ha roligt, skratta och prata minnen innan hon åker hem till Haparanda igen.


Nadja och jag 

Stan med Ida

Idag blir det en sväng till stan igen. Eftersom jag och Ida inte hann gå något på stan igår med tanke på våra ärenden vi hade så fick vi helt enkelt bestämma oss för att träffas idag istället. 
Så nu hade jag tänkt göra mig iordning och sedan möta Ida inför den kommande trevliga dagen.

Godnattinlägg

Efter denna jäktiga men ändå trevliga dag tänker jag nu krypa till kojs och sova gott natten lång. Imorse åkte jag till stan för att uträtta ärenden som tog lång tid, därefter mötte jag Ida och umgicks med henne en stund innan en träff med ena personen jag är kontaktperson till väntade. 
Vi hade då några trevliga timmar som innehöll bland annat grillning hemma hos mina föräldrar tillsammans med lillebror. Det var en del av min dag och efter allt idag var det skönt att avsluta kvällen i soffan framför big brother.

Lista

Idag är det... onsdag och mitten av veckan.
Idag tycker jag om... att avsluta den jäktiga dagen med soffhäng och big brother.
Idag har jag... uträttat ärenden, träffat Ida. träffat ena personen jag är kontaktperson till och grillat hemma hos mina föräldrar.
Idag borde jag... ha uträttat ärenden, vilket jag också gjort.
Idag tycker jag... att dagen har varit trevlig.

Förra veckan med ett ord... trevlig.
Veckans bästa... var kalaset hos svärmor på hennes födelsedag.
Veckans värsta... var när jag tappade mobilen på stengolv och skärmen fick en stor spricka.
Dagens värsta känsla... har varit stressen.
Dagens bästa händelse... var när solen tittade fram under dagen.
Dagens hiss... för den goda nyheten jag fick höra om min svägerska.
Dagens diss... till den långa kön hos amf.

Idag är jag nöjd med... min insats gällande kontaktpersonsskapet.
Idag är jag missnöjd med... ingenting speciellt.
Idag saknar jag... min fina vän som bor på andra sidan av landet.
Idag avskyr jag... att drömmen känns så långt borta.
Idag älskar jag... min familj - precis som varenda dag, ni är guld för mig.

Onsdagsärenden

Nu: Göra mig iordning.
Sen: Åka till stan för att bland annat uträtta ärenden.

En grå och trist dag

Nu är denna gråa och trista tvättartisdag över. Förutom tvätten att ta itu med har det bland annat blivit att ringa viktiga samtal, ta itu med en viktig sak, tränat på fitnessbrädan, smidit fina planer med Nadja och planerat morgondagen som verkar bli en trevlig dag.
Vad som väntas nu är att se big brother som i vanlig ordning.

Tisdagstvätta

Om en stund väntar dagens to do, nämligen några timmar att spendera i tvättstugan. Medan tvätten ligger i maskinerna kör jag lite fitnessbräda på wii och även ringa ett viktigt samtal. 

Nu tänkte jag stänga ner datorn en stund och snart kila iväg.

Grattis svärmor på din dag

För bara en liten stund sedan kom vi hem efter att ha spenderat flera timmar hos svärmor med Daniels familj. Vi åkte dit för att gratta svärmor på hennes födelsedag, umgås och ha en trevlig stund tillsammans vilket vi verkligen fick.
Nu har jag slagit mig ner i soffan och tänkte se Big brother som börjar om en halvtimma.

Hoppas ni fått en fin start på veckan,- min måndag har varit bra!

Nintendo wii fit

Idag har jag hunnit med att umgås med mina föräldrar en stund - . Efteråt blev jag skjutsad hem av pappa och har dammat av fitnessbrädan till nintendo wii som jag tänk börja spela igen.
Det är nästan ett år sedan jag körde denna fitnessbräda eftersom det har hänt så mycket saker det senaste året att jag inte hunnit, så nu tycker jag det är dags igen. 

Här bjuds det på ett flertal gamla klipp från när vi spelat wii fit.


Hyllning för svenska mästarna på stortorget och avslutandevis discobowling

Igår var det minsann en trevlig lördag. Jag och Ida startade morgonen med en frukost efter att hon sovit över här. Vid halv tvåtiden följde jag med pappa och hans vän till stan där vi träffade några andra vi känner för att vara en del av hyllningen för brynäs som nu är svenska mästare.
Det var en massa brynäsflaggor, tröjor, hattar och allt möjligt med brynäsmärket på överallt. Skrik, klappa händerna, ramsor, glada miner, rökbomb precis där vi stog, konfettiregn, händerna i vädret var bara en del av hur publiken hyllade laget när dem kom in på scenen mitt på stortorget. Det var iallafall trevliga timmar med roliga människor och en massa foton tog jag med pappas kamera också.

När det väl var klart var jag så fryssen att jag blivit stel i fingrarna så det blev hem en snabbis för att värma sig innan jag och älskling tog oss in till stan för att spela discobowling en timme på kvällskvisten. Efter det åkte vi hem och hade en myskväll bara han och jag 





Tjejkväll

Fredagskvällen igår var mycket trevlig,- Linnea och Ida blev sällskapet för kvällen. Vi spelade nintendo wii, såg en film, åt fredagsgotta, skrattade och pratade en massa.
Vid tolvtiden avslutade vi vår trevliga kväll och Ida övernattade här. 
På morgonsidan har vi hunnit med att avverka en frukost tillsammans och nu hade jag tänkt se gårdagens avsnitt av Big brother som jag missade.



En trevlig kväll väntas

Ida anlände för en stund sedan och snart kommer Linnea också. Ikväll väntas trevligheter med dessa tjejer så ni får ha en trevlig kväll med er så återkommer jag senare.



Fint avslut på veckan

Helgen är kommen, lägenheten är storstädad, viktiga papper är inskickade, tvättid är bokad, Brynäs vann sm-guld igår och min fredagkväll kommer bli trevlig - underbart slut på veckan.
Något mindre roligt är det snöande vädret, men det får vi hoppas bli en ändring på under helgen.

Jag önskar även er en fortsatt fin fredag.

Sm-guld till Brynäs

Brynäs kammade hem vinsten nu ikväll, för bara ett tag sedan tog matchen slut och sm-guldet togs på hemmaplan. Härligt med denna vinst med tanke på att det var några år sedan brynäs fick bära guldhjälmarna sist.
Här hemma från tv-soffan är vi nöjda och strax blir det big brother på tvn också - en riktig tvkväll har det varit. 



I hopp om att brynäs vinner sm-guld ikväll

Nu är det nedsläpp i matchen mellan Brynäs och Skellefteå, ikväll hoppas vi på att brynäs kammar hem vinsten och vinner guldet. Heja!


Jag och Linnea - en gammal bild från högstadiet när vi var på en brynäsmatch i läkerol arena, eller gavlerinken som det hette då, med Kajsa bakom kameran.

Torsdagseftermiddag

Nu blir det en sväng till affären lite snabbt med Daniel och hans pappa.
Därefter blir det att åka hem och förbereda för en mysig kväll i tvsoffan eftersom Brynäs förhoppningsvis tar hem sm-guldet mot Skellefteå ikväll.

Inte helt kry

Tidigare idag blev det en sväng in till stan för en fika med Ida. Efteråt blev det till att åka hem på en gång och krypa ner i soffan under en filt eftersom det känns som att jag börjar bli sjuk.
Förhoppningsvis känner jag mig piggare imorgon efter att ha vilat framför två filmer och nu framför tvn. Med andra ord kommer jag inte röra mig ur fläcken för resten av kvällen utan bara vila för att slippa att bli sjuk.

Trevlig gårdag med svägerskan

Gårdagseftermiddagen och kvällen var väldigt trevlig när jag var hos Daniels syster och hennes familj. Det blev en massa prat, handling, middag, tvtittande och gosade hur mycket som helst med världens sötaste Tindra.

Det snöade en skvätt igår också, jag börjar undra varför vädret är som det är - ena stunden är det solsken och vår medan andra stunden bjuds det på snö och kylig blåst. Nu får det minsann bli ändring på vädret och gå mot varmare tider tycker jag. 

I bussen

Nu är jag på väg till Dannes syrra och hennes familj,- tanken var att umgås, spela kort och mysa med hennes dotter så det kommer bli en trevlig stund :)

Beställer fotoförstoringar från Fuji

I väntan på att några bilder ska laddas upp på Fuji tänkte jag passa på att skriva några rader här. Jag ska nämligen beställa hem lite foton som ska sättas in i våra nya ramar och som ska få pryda väggen i vardagsrummet så fint. 

En av bilderna som vi valt att pryda väggen med är bilden som syns nedan. För tillfället är det nio bilder som ska in i ramarna och upp på väggen, dock tror jag det kommer beställas hem fler foton sen när vi fått upp dessa bilder och får se hur det ser ut.



En ny vecka

Dagen idag har varit trevlig, jag har haft en träff som varade i några timmar med ena personen jag är kontaktperson till. Nu är jag hemma igen och hade inte tänkt göra mer än att bara vara tills Big brother börjar klockan tio. 

Hoppas ni haft en fin måndag och en bra början på veckan.

Hockeyresultat och Big brothers veckofinal på tv

Brynäsmatchen är nu avgjord och tyvärr blev det ingen vinst, jag tror det är på tisdag det väntas en till match och då får dem se till att kamma hem vinsten.

Dock såg jag inte hela matchen utan vid klockan nio tog jag min onda mage och lade mig i sängen framför veckofinalen av Big brother där Joe fick lämna programmet ikväll. I pauserna sprang jag in till vardagsrummet för att se små snuttar av matchen och tillsist avgjorde Skellefteå tråkigt nog.



SM-guld till Brynäs ikväll

Nu är det soffläge för mig och Daniel framför hockeyn där Brynäs spelar mot Skellefteå och förhoppningsvis tar Brynäs guld ikväll.
Tidigare har jag idag umgåtts ett tag med mina föräldrar, faster och min fina kusin vilket var jättetrevligt. Innan jag åkte hem igen åkte jag med pappa till biltema för att köpa nytt cykeldäck och slang så att jag kan börja cykla igen. Väl hemma fick jag ett snabbt besök av lillebror innan jag och Daniel spontant åkte med hans syskon till deras pappa på landet en stund för en fika och för att hjälpa till att fälla ett träd. 

Nu ska jag fortsätta se hockeyn - heja brynäs!


Söndag

Nu är söndagen här igen - på mitt schema står en träff med familjen och därefter hem för att förhoppningsvis se Brynäs vinna guldet.
Annars vet jag inte mer vad som händer den här dagen, vädret ser iallafall ut att vara fint idag jämförelsevis med hur det var igår - ha en fin söndag.

Fika och shopping med Linnea

Min lördag har varit ytterst trevlig då jag besökt Valbo köpcentrum med Linnea för en fika och shopping.
För min del köptes ett svart linne med djup ringning i ryggen, två färgglada bh:ar, ett stelt halsband, en klänning med djup ringning i ryggen, smink, hårdonut och inredning till lägenheten. 




En del av shoppingen syns på den här bilden och jag måste säga att jag är nöjd med dagens shopping som var både till mig själv och till lägenheten. Det är alltid lika underbart att unna sig saker när det verkligen behövs.
Den svarta klänningen gör sig väldigt orättvis på bild - ringingen i ryggen är djup och tyget är mer genomskinligt, den kommer hur som helst bli toppen när graderna bli allt varmare.

Valbo köpcentrum

Då bär det snart av till Valbo köpcentrum, jag och Linnea hade tänkt se om vi hitttar något fint att shoppa. Ha en fin lördag med er! 


Jag och Linnea - resan mellan Olso och Kiel med Color magic tvåtusennio.

Otursdagen

Denna fredag den trettonde har väl fört med sig lite otur må jag säga. Men som tur är har jag min fina pojkvän, ikväll har vi en filmkväll med gott tilltugg - ha en fin fredagskväll med er :)

Fredagen den trettonde

Senast det var fredagen den trettonde var i januari det här året och jag råkade ut för en del otur den dagen. Bland annat tappade jag min plånbok utomhus vilket jag aldrig gjort förut eftersom jag är noga med att veta var jag har den någonstans. Här finns ett inlägg från senaste fredagen den trettonde.

Så idag önskar jag er en bra dag och att ingen råkar ut för en massa otur.

Marängsviss till hockeymatchen

Här på kvällskvisten har Brynäs spelat mot Skellefteå och det har blivit underhållningen för ikväll här hemma. Daniel har sett på matchen medan jag smågluttade mestadels mot slutet. Det blev datorsittande för min del under filten i soffan samtidigt som matchen var igång.
Jag ordnade också en marängsviss till matchens början som enligt min kära blev väldigt lyckad. Jag hade nu tänkt fortsätta se Big brother som i vanlig ordning - godnatt.

Ett trevligt besök hos svärmor

Nu har jag ganska precis kommit hem efter att ha varit hos svärmor några timmar. Vi har hunnit med att kratta i deras trädgård, letat snäckor i trädgården, saft i sköna solen, middag och en skogspromenad där vi såg en orm mitt framför oss - med andra ord hade vi ett par trevliga timmar.





Kvällsjobb och fikamys med min fina

Det fem timmars korta arbetspasset här på kvällskvisten gick snabbt och trevligt var det också minsann. Efter jobbandet blev det hemgång och hemma väntades fikamys med min fina 
Nu ligger jag nedbäddad under täcket redo att få skönhetssömn - godnatt.

Jobbardags

Nu: Göra mig redo för att åka till jobbet för ett arbetspass.
Senare: Slutar klockan nio och ska då åka hem. Mys med Daniel och Big brother.

Ett mysigt uppvaknande

Som i vanlig ordning blev det Big brothertittande igårkväll, efteråt slumrade jag in och sov sen resten av natten. Imorse vaknade jag av våran gosiga katt som ville mysa med mig, som hon gör i princip varje morgon 

Om en stund tänkte jag åka iväg för att handla innan det är dags att åka till jobbet för ett arbetspass.


Sjunde januari.

Stan med mamma och besök av Ullis

Som tidigare skrivit blev det en tur till stan med mamma där vi kikade runt och shoppade lite.
När jag kommit hem frick jag besök av min gamla arbetskollega och vän Ullis med hennes lilla son som är så go. Det blev en fika och en hel del prat med tanke på att det var ett tag sedan vi sågs.

Mot stan med mamma

Eftersom det inte blev något besök i stan igår med mamma tänkte vi åka dit idag istället. Så nu tänkte jag börja göra mig iordning innan det är dags att börja åka dit.

Shopping till balkongen

Nu är jag hemma återigen efter att ha varit ute i svängarna några timmar med Daniel.
Vi tog oss en tur till Valbo köpcentrum för att kika runt i affärerna och med oss hem fick vi bland annat en vårjacka till Daniel och lite inredning till balkongen som jag ordnade när vi kom hem.

Det blev två blomlådor som skiftar i vitt-/grått, matchande ljuslykta som fick stå på golvet i ett hörn, ett sött hjärta i samma färg som det andra som fick sin plats på bordet bredvid en liten lykta som jag köpt tidigare och en blomma som också fick sin plats på bordet.
Hur som helst planterade jag blommorna i blomlådorna och ordnade lite fint med uteinredning. Det är småsaker som fattas till balkongen men det får ordas en annan gång - bland annat tänkte vi köpa golv som vi kan lägga dit som kommer göra det både snyggare och varmare att gå på än vad det är nu.



Efter lillshoppingen blev det ett besök hos Daniels syster med familj en stund för att mysa med hennes dotter, vår söta lilla sockertopp.

Annandag påsk

Annandag påsk är det idag, fast det brukar vi inte fira precis. Det räcker med den otroligt mysiga och trevliga påskhelgen som varit.
I fredags blev det en mysdag med Daniels familj hos deras pappa på landet. I lördags firades det med min familj-/släkt och samma på söndagen.
Superbra helg - kärlek till er mina nära som gjort dena helg till något fint 

Om en stund ska jag och mamma ha lite kvalitetstid tillsammans på stan, mer om det senare.

Påskdagen

Idag fortsatte påskhelgen med middag hos mormor med Daniel, familjen, morbror och katterna.
Efter den trevliga middagen åkte jag för att hämta personen jag är kontaktperson till och vi åkte hem till mina föräldrar. Hemma hos dem blev det att spela skip-bo, måla ägg, prata och kvällsfika - mycket trevligt var det. 

För ungefär en halvtimma sedan kom jag hem efter att ha varit borta hela dagen och har kurat ned mig i soffan med min fina Silver för att se veckofinalen av Big brother.


Before I die - Part three


















Weheartit

Min fina påskafton

Min påskafton har varit en trevlig och mysig dag med mina nära. Jag, Daniel och Silver blev upphämtade av pappa vid tolvsnåret för att åka hem till dem. Hemma hos min familj blev det traditionella påskäggsletandet som alltid är lika underhållande varje år när mamma och pappa sitter i soffan och skrattar åt oss för att det tar så lång tid att hitta påskägget och för att jag desperat letar överrallt. En rolig tradition.

När vi alla hittat äggen satt vi i sofforna och pratade en stund allesammans. Även våra katter Silver och Smulan fick ett varsitt påskägg med kattmynta och leksaker. 

Efter en stund promenerade jag, Daniel, familjen och katterna i solskenet hem till mormor där även morbror var för att äta påskmiddag och umgås i några timmar. Även där fick vi ett påskägg av vår kära mormor som gjort så fin påskmiddag och påskfika till allihopa.



Nu blir det att avsluta denna trevliga dag med min fina i soffan framför tvn och ha en mysig kväll tillsammans. Ett hjärtligt tack till mina nära som gjort denna dag till något bra

Påskafton

Glad påsk - hoppas ni får en fin påskafton med era käraste. Jag, älskling och Silver ska om en stund åka hem till mina föräldrar för att umgås en stund innan vi allihopa åker vidare hem till mormor för att fira påsken.


Min mysiga och fina långfredag

Planerna som smiddes med Daniels syster Jennie imorse resulterade i en mysig och trevlig dag. Det blev att njuta av vårvädret, påskmiddag, gunga med Daniels systerdotter och bara att umgås hela dagen hemma hos svärfar och hans tjej ute på landet tillsammans med dem, Daniel, Jennie, Tindra och Mathias.

Jag avslutade kvällen med att följa med hem till Jennie och hennes familj för att umgås och spela kort innan jag åkte hem och hem kom jag bara för en stund sedan.
Min långfredag har med andra ord varit en jättebra dag fylld av trevligheter med fina människor - tack för idag 


Långfredag

Denna långfredag kommer bli en trevlig dag känner jag på mig. jag smidde lite planer med Daniels syster på telefon nyss, jag ska följa med henne och hennes familj till deras pappa vid tolvtiden och vara där över dagen. 

För en stund sedan började jag och min fina våran dag med en påskfrukost - mys!



En trevlig skärtorsdag med mina kära

Min skärtorsdag har varit trevlig minsann. Dagen började med ett besök av svärfar i förmiddags då det blev fika och lite prat innan han åkte.

På eftermiddagen åkte jag och Daniel hem till min familj för att spendera några timmar där. Först åkte jag med min fina mamma till Ica maxi för att hjälpa med storhandling, där det förövrigt var mycket folk som säkerligen skulle handla inför påskhelgen som vi.
När vi väl blev klar med handlingen som tog ett bra tag så åkte vi hem och åt middag tillsammans allihopa. Hela min familj och min pojkvän - 

Nu: krypa ned under ett varmt täcke, mysa med våran fina katt Silver och som i vanlig ordning självklart se Big brother.

Skärtorsdag

Idag är det skärtorsdag och om en stund kommer svärfar på en fika innan han åker vidare till jobbet. Det är alltid lika trevligt att ha både Daniels familj och min familj på besök här hemma 

Skärtorsdagen förra året spenderades först med lite plugg, sedan en sväng till stan med mina föräldrar för att titta runt i affärerna innan jag åkte hem till Daniel (vi var inte sambos på den tiden) för grillning utomhus och vi avslutade skörtorsdagen med en promenad hem till hans mamma och hennes familj för att umgås en stund.



Titanic 3D

Idag hade Titanic i 3D biopreimär så jag och ena personen jag är kontaktperson till passade på att snabbt köpa två biljetter innan biljetterna tog slut för att se filmen. Filmen är lika fin och bra än idag trots att jag sett den förut.

Självklart blev det mer häftigt med 3D-effekterna som mest märktes av vid scenerna när fartyget kraschat, allt vatten som strömmar in och när den sjunker.
Trots att filmen är över tre timmar lång var det värt att se den igen - rekomenderas!



Onsdagsbio

Strax bär det av till stan för en snabbtitt på stan innan det är dags för bio - mer om det senare efter att filmen är slut. 


Färdigjobbat nattpass

Imorse kvart över sju var nattpasset färdigjobbat och med tröttheten åkte jag hem för att sova. Vid åttatiden kom jag hem och då var det pums i säng och somnade gjorde jag på direkten.
Vid tvåtiden vaknade jag och har inte hunnit att göra så mycket sedan dess mer än att se klart en film.

Klockan fem på morgonen

Då återstår det endast två timmar och en kvart tills nattpasset är färdigjobbat och jag ska då på direkten åka hem för att få lite sömn. Tröttheten börjar bli stor så det ska bli skönt att få sova.

Nattjobba

Vid eftermiddagen idag blev det en tur med pappa och lillebror till biltema, ica maxi och dollar för att titta runt och handla sådant vi behövde. Jag fick även ett samtal i samband med att vi var ute på vift från rekryteringen vid sjutiden ifall jag kunde jobba inatt mellan kvart i nio till kvart över sju. Så det blev snabbt att åka hem för att förbereda inför en jobbnatt och sedan var det bara att åka fyrtiofem minuter innan jag började eftersom det tar en sådan lång tid att komma till jobbet.

Tre år sedan

http://josefinlindholm.blogg.se/2009/april/valkommen-till-min-nya-blogg.html#comment - Bloggens första inlägg.

Den andra april tvåtusennio startade jag den här bloggen, för min del är det roligt att gå tillbaka i arkivet för att se vad jag gjort under dessa år och se tillbaka på en massa fina minnen som jag som jag med glädje tittar tillbaka på 


En bild på mig från år tvåtusennio.

Ny vecka och ny månad

Imorse vaknade jag upp till ett lätt snöande väder och känner att vintern inte får komma tillbaka mer med tanke på att vi vill ha fint vårväder till påsken. Lyckligtvis har vädret vänt och förhoppningsvis smälter den lilla snön som kommit på gräset lite här och var. 

Hur som helst, en ny vecka är det nu och igår blev det även en ny månad. Denna månad hoppas jag på en supermånad där vädret är på topp, att framsteg till drömmen ska tas, mer jobb, en fin påsk och att allt vänder mot ljusare tider precis som vädret gör. 



Söndagsavslut

Just nu ligger jag i soffan framför tvn där jag ser Big brothers veckofinal som faktist är slut alldeles snart. Och nu fick vi precis veta att det blev Jimmys tur att lämna programmet. 
Om en stund blir det för min del att gå till sängs och godnatta.

Hoppas ni haft en trevlig helg - min har varit bra!



Detta datum för två år sedan

Den här söndagen har inte varit speciellt effektiv för min del. Soffhäng framför två filmer, fredagens avsnitt av Big brother, bloggläsning, facebook och om två och en halvtimme väntas veckofinalen av Big brother. 



Den första april för två år sedan bokade jag och Linnea en resa till Makrigialos på Kreta och var väldigt förväntansfulla inför den kommande resan vi skulle göra tillsammans. Vi visste inte då att vi skulle få en resa fylld av gläde, sol, bad, värme och ett fint minne vi alltid kommer bära med oss.








RSS 2.0