Skellefteå kursträff - Dag 1 & 2

Dag 1 - Skrev några inlägg under om hur min dag var igår här första dagen i Skellefteå och även hur den långa resan med Bea gick.


Dag 2 - Första natten
här i Skellefteå var inte den lättaste, det var lite svårt att somna på grund av nervositeten inför den första skoldagen som då var idag. Eller det var mest inför redovisningen jag och min grupp skulle ha som har väldigt nervöst. Plus att jag saknade min Daniel att krama om <3


Jag somnade minsann tillslut men vaknade vid kanske 02:30-tiden och trodde det var morgon för det var otroligt ljust och jag var i princip säker på att det var morgon. Dock var inte fallet så, det var bara att somna om jag jag vaknade sedan vid 06.00-tiden helt pigg och ville gå upp men låg och drog mig i sängen med datorn i en timma nästan. Jag kom aldrig in i den djupa sömnen där man verkligen drömmer och verkligen sover djupt utan jag sov oroligt inatt.



Efter att jag och Bea ätit frukost kom Nadja med bilen från Haparanda och vi åkte till busstationen för att möta upp Bella och Marie :) Nervöst åkte vi till skolan där vi klockan 10.00 började med lite smått introduktion inför dessa kommande kursträffdagar och därefter började alla grupper redovisa inför lärarna och klassen. Gudskelov så skönt det var när vi visat upp vårat arbete för de alla. Det kändes som en klump föll från magen och nu tänker jag njuta av dessa dagar som jag har kvar i Skellefteå och vara glad att redovisningen är över.



Efter lunch hade vi föreläsning som höll på ett bra tag och efter skolan slutat för dagen åkte vi tillbaka till stället vi bor på och även handlade mat och käkade middag. Efter lite skratt-/prat åkte jag, Nadja och Marie till Bella, alltså en ytterligare klasskompis, till hennes lägenhet här i Skellefteå och hälsade på i hennes superfina lägenhet, trevligt var det :) Ni vet de där PBL-grupperna jag pratat om som vi jobbar i? Det är alltså jag, Nadja, Bella och Marie som är i den gruppen och det är roligt att träffas IRL också :)
 

När vi åkte till boendet igen efter Bella-besöket så har vi suttit här och pratat; jag, Nadja, Bea och Marie. De ser tv just nu men jag knappar på datorn istället, kände för att blogga om vad dagen har erbjudit här i Skellefteå :)



Det blev en lång text men det är vad som hänt idag, dock mest i helhet bara. Nu hade jag tänkt skriva utvärderingen i processdagboken på skolans sida lite snabbt, vill ha det bortgjort också.



Godnatt på er.


Mors dag

Idag har det varit mammornas dag och såklart fick min mamma en överraskning. Glad blev hon också, vilket var tur :) Jag hoppas du känt dig väldigt uppskattad-/älskad idag för det ska du känna, det är du värd för den du är.

Jag älskar dig mamma
, föralltid kommer att älska dig.



Skellefteå - Äntligen framme

Äntligen framme i Skellefteå -  eller vi har varit här cirka en och en halvtimma. Som jag skrev i förra inlägget avgick tåget från Gävle klockan 11:57 och i Sundsvall mötte jag upp Bea där vi hoppade på bussen mot Skellefteå och därifrån åkte vi klockan 14:05 cirka tid.

När klockan äntligen passerat 20:00-tiden och ja, ungefär efter 20 minuter stannade bussen i Skellefteå, efter en lång resa. Dock kändes tiden mycket snabbare denna gång, men det tror jag mest var för att jag hade datorn, serier, spel, Bea, musik osv :D Så efter en resa mellan 11:57 till cirka 20:40 så är man äntligen framme.

Vid busstationen här i Skellefteå väntade en förbokad taxi som vi åkte med till ställen vi bor på. På en och en halvtimma har jag hunnit med dusch, datorn, tvn, social med Bea och packat upp litegrann. Om inte allt för länge blir det läggdags då det är en skoldag som väntar imorgon, första skoldagen och på första lektionen har vi redovisning med gruppen inför klassen, inte roligt och jag är väldigt nervös men jag hoppas allt kommer gå bra.

Nu: Vara social med Bea en stund-/läsa bloggar och sedan sleeptime.

Skellefteå - Kursträff med klassen

I min distansutbildning jag läser via umeå universitet; högskoleprogrammet med inriktning mot psykiatrisk omvårdnad sitter jag för det mesta vid datorn för att kommunicera via micken-/webbkamera med min PBL-grupp (en grupp vi är indelade i hela utbildningen där vi arbetar tillsammans ibland och ska lösa massa uppgiften m.m) eller studera på egen hand såsom individuella arbetsuppgifter och även seminarier med gruppen då även läraren är med.

Men ibland måste vi även åka på kursträffar för att se en del föreläsningar, skriva tentamen, redovisningar-/seminarier och såklart träffa läraren-/klassen. Idag är en dag då jag ska åka till kursträffenSkellefteå campus där min utbildning håller till, men som tillhör umeå universitet. Klockan 11:57 avgår tåget från Gävle tågstation och stannar i Sundsvall där jag har några minuter på mig att ta mig till buss 100 som går hela vägen till Skellefteå och längre tillochmed. 
Resan hade blivit så mycket tråkigare om inte min klasskompis Bea som jag möter i Sundsvall åker med mig, resan blir så mycket roligare och tiden rinner iväg snabbare. Det är ju trots allt en heldagsresa då vi kommer att komma fram till Skellefteå klockan 20:15 om allt går som det ska och även då ska vi åka taxi till stället där vi ska bo på.  







Vad som händer om dagarna i Skellefteå kommer jag skriva om varje dag men idag blir det som ni troligtvis förstår inga inlägg förrän ikväll när vi kommer fram till Skellefteå. Tur att vi har internet där vi bor :)


PS. Dagen började bra, jag klarade Socialpsykiatri-uppgiften från förra kursen, härligt det känns!

Lördag - Helg är allt härligt

Vad har hänt idag då? - Jo, först efter att jag vaknat bredvid min fina pojkvän hämtade mina föräldrar mig och jag följde med för att storhandla och därefter åka hem till Bomhus. Väl hemma gjorde jag inte speciellt mycket utan satt vid datorn och tog det lugnt och till middagsdax blev det tacos, det är inte ofta det inte :p 

En promenad med Linnea och en hel del pratstunder fick det bli vid eftermiddagstiden och nu är jag hemma igen och ser på Sommarkrysset på tv. Det är ju även Eurovision song contest ikväll, om sisådär 40 minuter. 
- Vet dock inte om det kommer bli särskilt roligt att se när Sverige inte gick vidare från semin. Men det är som det är.  

Mobilbilder från gårdagen

  




  
  
  


Ut på landet :)

Gårdagen spenderades med min älskade, på eftermiddagen mötte vi på hans pappa, tjejen hans, dannes syrra och lillebror som skulle hem till pappan som bor ute på "landet", för mig är det ute på landet, haha. En spontantripp där vi blev bjudna på grillat, spelade kubb-/boule och så vidare. Jag och Danne gick till sjön också, mysigt. Dom bilderna kan jag lägga upp när jag kommer hem till Bomhus vilket blir senare idag. När klockan var vid tolvtidennatten kom vi hem igen från dem. Trevligt kväll må jag säga, men väääldigt mycket mygg så jag har minsann fått årets första myggbett, och inte bara ett heller.

Ha det bra idag, skriver mer sen och lägger även in bilder :)

Intervju angående sommarjobb

Hej på er allesammans. Tidigare idag tog jag en promenad till Omvårdnad Gävle för att bli intrvjuad till ett sommarjobb vilket gick bra så får vi se inom en vecka hur det blir med jobbet. Jag var inte så jättenervös innan vilket jag alltid brukar vara vid sånna här tillfällen, men när vi väl satte oss ned och skulle prata blev jag lite nervösare faktiskt. Men som sagt, det gick bra så får vi vänta på resultat.
Sedan tog jag en promenasd tillbaka till Daniel, han kom även och mötte mig på vägen :) <3 Vädret var superfint, väldigt skönt promenadväder. Dock är det lite kallare och tristare väder nu helt plötsligt. Tråkigt!

Ha en fin dag :)


Sverige kom inte till finalen

Ingen har troligtvis missat att Sverige (Anna Bergendahl) inte gick vidare från semifinalen igår till den stora finalen i Eurovision som visas på lördag.
Jag läste också att det är första gången någonsin Sverige inte tar sig från semin till finalen. Självklart är det jättetråkigt men då får vi heja på våra grannländer i finalen istället.

Läs mer på Aftonbladets hemsida om detta: "http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/melodifestivalen2010/article7201002.ab".

Uppdatering av förra inlägget !!

Utav alla sextio djupa-/svåra instuderingsfrågor till tentamen kunde jag nu tjugofem styckna utantill-/bra och tjugotvå styckna kunde jag bara litegrann utav-/halva svaren.

Det var första gången jag gick igenom alla frågorna så jag är ganska nöjd iallafall, det blir nog till att gå igenom alla frågorna igen ikväll.


Längtan efter ledigheten växer

Bara tanken av att sommarledigheten närmar sig mer och mer är underbart. Visst kommer jag naturligtvis sakna tjejerna i min PBL-grupp då vi pratar-/pluggar och gör alltochinget väldiiiiigt ofta. Men jag känner att jag måste vila från skola, komma bort från tänket, göra något annat och tänkaannat som inte har med sjukdomar, psykiatri eller något sådant att göra.
 - Innan sommarlovet inträffar har jag litegrann att stå i. Först studeratentamen som innehåller 60 djupa frågor om en hel del om barn-/ungdomars mående, hur det kan påverka saker och ting, depressioner, andra sjukdomar och massa mera.

Sedan lär jag även träna literedovisningen vi i PBL-gruppen ska framföra på kursträffen i Skellefteå nästa vecka och sedan ska vi även ha själva tentamen där också. Som grädde på moset har vi även massa föreläsningar att lyssna på de få dagar vi befinner oss i Skellefteå.



Nu: Förhöra mig själv på tentamen-frågorna. Undrar hur många jag kan? Jag kan göra en liten uppdatering efter att jag gått igenom alla frågorna så skriver jag hur många rätt jag hade ;)



 
 


IN20YEARS.COM

Enligt sidan "In20years.com" ska jag se ut så här om 20 år, jag är då alltså 40 år. Jag har åtminstone långt hår och inte har det börjat bli grått-/vitt heller, haha.

Make yourself older 




.. och om 30 år, alltså när jag är 50 hela år ska jag enligt sidan se ut som bilden nedan. Visst kan man börja se rynkor vid 50-års åldern på bilden, men så illa är det nog inte va. HAHA :)


Make yourself older 


Vill ni se era framtida utseenden också, gå då in på länken här: "http://in20years.com/".



Today

Dagens humör: På bra humör
Dagens klädsel: Mjukisar och t-shirt
Dagens frisyr: Slarvigt uppsatt i en knut
Dagens smink: Inget
Dagens planer: Hämta teoriböckerna och betala in för intensivutbildningen som börjar snart och därefter åka hem till min älskling
Dagens väder: Idag har jag ännu bara hunnit kika ut genom fönstret och vädret såg lite trist ut, hade hoppats på mer sol och värme
Dagens vill ha: Ledighet
Dagens tråkigaste: Min stresskänsla, hatar den
Dagens köp: Ingenting
Dagens bästa: Att jag ska hem till min fina pojkvän senare idag :)
Dagens tanke: Allt och inget

Check igen

Ja nu har jag checkat två möten till så här på eftermiddag-/kvällskvisten. Först mötet tjejen jag är kontaktperson åt vilket gick bra, första träffen och det var nervöst men det var trevligt :) Därefter blev det möte med PBL-gruppen på kvällen, vi försökte koncentrera oss men det gick sådär, haha. Vi flummade-/skrattade åt några roliga videos på youtube istället. Knasmajor vill jag påstå :)

Check, check igen.

Nu: Bloglovin och Efterlyst


Min fina katt Smulan.






M-o-b-i-l-b-i-l-d-e-r

Lite vår-/sommarbilder från mobilen som jag nyss rensat. De två sista bilderna är utsikten från Eckerö-båten som jag och älskling åkte med förra helgen. Båten stog ännu kvar i Grisslehamn och skulle snart lämna hamnen, väldigt härligt väder hade vi också.

  
   

   


Check check

Nu kan jag checka av första "ärendet-/mötet" för idag och det var handledningen-/mötet med läraren samt PBL-gruppen.
Snart kan jag checka av nästa ärende också, för om en halvtimma befinner jag mig på socialtjänsten för att skriva på avtal för att få vara kontaktperson.

Fler möten har jag minsann idag också, men det skriver jag om senare för nu ska jag strax åka.


10 days

TIO DAGAR! Och troligtvis blir det tillochmed tidigare. Jag gillar´t :)

Tisdag - Klockan är redan eftermiddag-/kväll

Tjenixen. Idag så hämtade mormor mig och mamma för att åka till banken i stan och fixa lite viktiga saker. Därefter när vi var hemma igen såg jag förra veckans Bella&Tyra show då jag inte hunnit-/orkat se det än. Programmet var inte lika spännande som förra gången än då, när Kissie var som gäst. Men vad kan det bero på? Spänd stämning, arga-/spydiga kommetarer och heta diskussioner.
Efter jag såg det inväntade jag min fina pojkvän som kom på besök, älsklingen min. Vi har bland annat spelat lite wii, myst, promenixat och hälsatmormor.
Nu hörni, under allas häpnad, nu blir det plugg. Förvånat? Nej inte för ett öre. Men snart, snart så är det sommarlov. Härliga efterlängtade ledighet står på schemat snart. Om jag längtar? Ohja, det gör jag.

sol.värme.ledighet.glass.stranden.bada.sola.umgås.promenader.sovmorgon

Så ja, hur kan man inte längta? ;)



11 days

70 frågor

Senaste:

1. Mening du sa: Hm, det minns jag inte.

2. Personen du pratade med: Mamma

3. Du fick sms av: Comviq

4. Du kramade: Min pojkvän


Idag:

5. Kläder: Svarta leggings, Långt vitt linne och en vit halvlång tröja där ärmarna går till armvecket


6. Bättre än igår: Än så länge är det ingen skillnad från igår, men eftersom jag ska träffa min pojkvän kommer denna dag blir bättre :)


Imorgon:

7. Är det: Onsdag och bara två dagar kvar till helgen

8. Planer: Studera, avtalsskrivning för kontaktpersonskapet och därefter även träffa henne



Favorit:

10. Nummer: 14

11. Färg: Vit, svart, rosa bland annat

12. Årstid: Sommar och värme, det är det bästa




Frågor och svar:

13. Saknar du någon? Ja det gör jag, både min pojkvän och några släktingar

14. Humör för tillfället? Humöret är bra, lite småtrött och seg men annars är det bra

15. Det första du gjorde i morse? Gick ner för att kissa och göra frukost samt därefter fixa mig iordning

16. Vad åt du sist? Nya Kinder-godisen jag fick från mormor


17. Vad irriterar du dig på? Det finns en del, för att ta ett exempel skulle jag säga folk som smaskar när de äter, att svika sina nära och kära och en del mera

19. Vem tänker du på just nu? Min fina pojkvän

20. Tror du att personen tänker på dig med? Det hoppas och tror jag ;)

21. Vart reste du sist? Sist jag reste långt var i somras med Linnea när vi flög till Norge och därifrån fick åka flygtåg till hamnen där vi skulle åka den stora båten Color magic till Tyskland, det var minsann en minnesvärd resa


22. Vad gjorde du igår kväll? Då körde jag för fullt på dansmattan och därefter såg jag Norska hollywoodfruar med mamma

23. Liknar du din mamma eller pappa? Båda har jag fått höra

24. Ler du ofta? Ja

25. Välj en (kärlek, skönhet, kreativitet)? Kärlek helt klart


26. Önskar du dig något när du ser en fallande stjärna? Jajamen det gör jag, men det är inte ofta man ser en fallande stjärna

27. I vems säng sov du i natt? Min egen säng

28. Vilken färg har din tröja? Just nu har jag en vit tröja på mig



Sorg:

29. Har du någonsin gråtit tills tårana tagit slut? Ja

30. Har du någonsin gråtit dig till sömns? Ja

31. Gråter du när du skadar dig? Det var mer när man var liten som man började gråta när man råkade ut för något men visst gråter jag om jag gör mig illa riktigt hårt


Lycka:


32. Är du en glad person? Ja, väldigt positiv. Men det är inte alltid lätt att var det

33. Vad gör dig glad? Kärlek, gemenskap, uppskattning, tacksamhet, hjälpsamhet och det är så mycket som gör mig glad

34. Önskar du att du var lyckligare? Ja

36. Kan musik göra dig glad? Ja det kan det, men även ledsen-/deppig också



Förhållanden:

37. Hur länge varade ditt längsta förhållande? Snart har jag och min fina pojkvän varit tillsammans i två år och tre månader <3

38. Hur många seriösa förhållanden har du haft? Ett, jag anser det förhållande jag är i nu är det enda riktigt seriösa jag haft och jag gillar det fruktansvärt mycket

39. Har du ett förhållande nu? Ja :)

40. Isf, hur länge har det hållit hittils? Två år och två månader



Kärlek:

41. Hur gammal var du när du hittade din första kärlek? 18 år var jag när det blev vi

42. Har någon annan än din familj sagt "jag älskar dig"? Ja

43. Har du någonsin sagt "jag älskar dig" och menat det? Ja, annars är det onödigt att säga det

44. Har du en flick/pojkvän? Ja, en superfin pojkvän

45. Är du nöjd med det? Självklart, älskar ju honom :)

46. Är du kär? Ja, i Daniel

47. Konstigaste komplimang du fått av en kille? Oj, det var en svår fråga, kan nog inte komma på så här på rak arm

48. Bästa stället att hitta kärlek på? Jadu, det finns nog många bra ställen. Jag och min kille träffades över internet


Ex & tidigare:

49. Har du nånsin ångrat att ha dumpat ett ex? Nej verkligen inte

50. Har något ex nånsin ångrat att han dumpat dig? Ja, men glöm det säger jag då. Jag har min Daniel nu som är världsbäst :)

51. Har du känslor för något ex? Nej gud nej.

52. Är du vän med dina ex? Det kan jag inte påstå, eftersom vi aldrig pratar



Hat:

53. Vem hatar du verkligen? Ingen speciell

54. Har du någonsin gjort en hat-lista? Nej det tror jag då inte, jag kan inte komma ihåg det iallafall

55. Är du en mobbare? Nej, är emot sådana

56. Har du varit så arg på någon/något så du börjat gråta? Ja det har jag

57. Har du blivit sviken någon gång? Ja



Skolan:

58. Gillar du skolan? Den skolan jag läser på nu (distans via Umeå universitet) gillar jag då jag fått välja det program som intresserar mig väldigt mycket, så ja jag gillar skolan


59. Värsta ämne? På gymnasiet var det helt klart matematik, nu har jag inget värsta ämne eftersom allt är roligt-/intressant att läsa om, men biomedicin och vetenskaplig metod var inte de lättaste ämnena

60. Har du spytt i skolan nån gång? Inte vad jag kan minnas

61. Är skolmaten god? Nej jag gillade den inte


Fjortis:

62. Sminkar du dig dagligen? Ja, dock inte om jag bara ska vara hemma och studera

63. Plattar du håret & har en fjortisfrisyr? Plattar håret brukar jag göra ibland, men en fjortisfrisyr har jag dock inte

64. Ger du folk "bitchblickar" & snackar ofta skit om andra? Nej, men varför ska man hålla på med sådant för? :p

65. Du har bra självförtroende ellerhur? Nej, verkligen inte. Önskar att jag hade bättre eller snarare bra åtminstone



Emo:

66. Musiken är ditt liv? Nej jag lever inte för musiken utan för min familj, min pojkvän och mina vänner. Det är de som är mitt liv

67. Du använder kajal/eyeliner? Nej det använder jag inte

68. Du använder ofta t-shirts med tryck? Ibland händer det att jag bär det

69. Du har converse? Nej, sådana har jag inga utav

70. Du är ofta ledsen? Ja, men det är förståeligt också. Men dock är det ingenting vi ska gå in på här

Recension

Programmet Norska hollywoodfruar gick som tidigare sagt på trean klockan nio. Svenska hollywoodfruar var betydligt bättre och Maria Montazami gjorde programmet väldigt underhållande. Men nu när det var norskarnas tur tyckte jag inte det var lika roligt och det var ingen som riktigt "stack ut" som Montazami gjorde. Men det funkade väl att se på.


Betyg till Norska hollywoodfruar: 3/5 stjärnor.


Norska hollywoodfruar

Fick ni inte nog utav Svenska hollywoodfruar? Inte? Nej, okej. Kika då på kvällens premiäravsnitt av Norska hollywoodfruar. Jag ska se det, men dock kommer ingen vara lika underhållande som Maria Montazami. Vad jag tycker om programmet skriver jag efter det slutat.

Tv3 kl. 21.00.


Dagens lista

Dagens humör: Idag är jag på bra humör, lite stress-/nervösa känslor har jag inom mig också
Dagens klädsel: T-shirt och trekvartslånga mjukisbyxor
Dagens frisyr: Uppsatt i en slarvig knut
Dagens smink: Ingenting, idag var en dag då jag körde allt natural ;)
Dagens planer: Pluggandet, middag hos mormor och kvällen är oplanerad
Dagens väder: Ett härligt väder var det idag, lite som sommar faktiskt :)
Dagens vill ha: Pengar
Dagens tråkigaste: All förlorad kraft efter pluggeriet
Dagens köp: Ingenting
Dagens bästa: Vädret får ett plus idag, absolut. Även Smulan, min söta katt som jag promenerade med idag
Dagens tanke: Kursträffen nästa som varar ifrån söndag till onsdag

 
 

.

Plugget klart för idag. Skönt med andra ord.

Nu: Promenad hem till mormor för middag.

Tips på en bra sida - Gratisbio




Denna sida har jag tipsat om förut men jag gör det igen då jag anser att sidan är en superbra möjlighet att få gratis presentkort på bland annat klädsajten Nelly och H&M, även gratis biobiljetter såklart. Jag är aktiv på sidan, besöker hemsidor samt kommenterar i forumet och ibland går jag med i undersökningar och bara genom några klick samlar jag ihop flera poäng. Gör det du med! Gå med här: "http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=243497".



   

T-i-p-s

Godmorgon på er, tänkte minsann tipsa om en blogg så här på morgonkvisten. Bloggen har sin inriktning mot humor och är rätt rolig faktiskt. Hennes videobloggar är rätt sjuka men samtidigt roliga. Kika in på Anaginas blogg: "http://anagina.blogg.se/".

Besök av Linnea :)

Nu har Linnea precis gått och vi har under cirka fyra och en halvtimme spelat wii-/dansat dansmattan, haft pratstunder om allt ifrån plugget, vardagsgöror till körkortssnack och en massa mer saker :) Trevligt var det. Nu tänkte jag faktiskt bara ta det lugnt och inte göra speciellt mycket mer för ikväll. Läsa bloggar, se på tv och bara slappna av låter inte ansträngande så det tänker jag syssla med ikväll.

Så om det blir fler inlägg ikväll lär ju återstå att se! Kanske ett till åtminstone ;)

Söndag, slutet på veckan

Då var det söndag och slutet på veckan, helgen var bra. Jag hade det väldigt mysigt och trevligt i helgen med min underbara Daniel, tänka sig att jag har en sådan fin kille. Älskar min guldklimp <3

Idag har jag övningskört en lång bit, eller rätt så lång åtminstone. Jag, mamma och pappa åkte till Trödje för att hälsa på Linbergs som har sommarstuga där. Efteråt körde jag även hem, eller först till Kvantum för att handla. Strax kommer Linnea över hit så ska vi umgås och dansa dansmatta för fullt :)



Color magic i somras med Linnea, rolig resa :)

Eckerölinjen - En dagskryssning med pojkvännen

Tjenixen. Idag klockan 06:00 ringde väckarklockorna och det var dags att hoppa upp ur sängen för mig och älskling och fixa till oss lite innan vi trampade in på cykeln till busstationen för en ca 2 timmars lång bussresa.

När vi väl var framme (det satt 5 kvinnor som kacklade heela vägen) i grisslehamn gick vi på båten och åkte med Eckerölinjen på en dagskryssning i det superhärliga vädret. Vi kunde nog inte prickat in en bättre dag med bättre väder för det var skönskönt. Resan var iallafall väldigt mysig-/trevlig för oss två och vi köpte även lite godis i taxfreen och hade det bra hela dagen lång :) Hemvägen kacklade de 5 kvinnorna minst lika mycket då de även druckit litegranna, haha men de var roliga att lyssna på :p

När vi väl kom hem, vilket var för ett tag sen bara så har vi hunnit ätit middag. Vad vi nu ska hitta på är oklart, men ha en trevlig kväll hörni !! ;)






Förresten, 14 dagar nu, två veckor endast! :) Det gillas.

Fredag :)

Hello, idag har det varit kass uppdatering men det beror på att jag haft annat för mig. Efter att ha vaknat, fixat mig iordning osv begav jag mig till mötetsocialtjänsten där jag nu har fått bli kontaktperson, känns jätteroligt att få prova på, bidra med stöd och tjejen verkade jättegullig.
Jag promenixade både till och från mötet och älsklignen min kom och mötte mig på vägen hem. När vi kom hem blev det middag och därefter har vi mest bara städat och haft myskväll, ser nu Talang 2010.

Ha en trevlig kväll, om det kommer fler uppdateringar ikväll får vi se :)

I-See-You.Com



Den här filmen "I-see-you.com" kikade jag på nyss i bristannat att göra. Den var faktiskt rätt bra och man hängde verkligen med i filmen hela tiden, så lite smårolig och flummig film som ni kan se om ni har tråkigt :) Jag kikade på filmen i filmtjänsten Voddler och där hade andra som sett filmen recenserat att filmen var en bra film och gett den väldigt bra betyg.


Betyg: 4/5

Dagens lista

Dagens humör: Brabra, nervös inför morgondagen
Dagens klädsel: Träningsbrallor och t-shirt eftersom jag promenerat, på kvällkvisten här blir det mjukisar
Dagens frisyr: Hästsvans tidigare men nu har jag utsläppt
Dagens smink: Ingenting faktiskt
Dagens planer: Långpromenad med Tessan och sedan chillkväll, har nämligen inget planerat
Dagens väder: Det har varit skönt sommarväder idag
Dagens vill ha: Att de sexton kommande dagarna är förbi nu ;)
Dagens tråkigaste: Hm, jag har nämligen inte haft tråkgit hittills och inget speciellt har hänt heller
Dagens köp: Ingenting
Dagens bästa: Ä-l-s-k-l-i-n-g och promenaden med Tessan var härlig också :)
Dagens tanke: Skolan, allt kretar försjutton till skolan nu :p

Promenad i det varma vädret med Tesssan

Hej på er, efter att ha skrivit klart en seminarieuppgift i plugget idag blev det en promenad för mig till Boulognern där jag mötte Tessan och gick ca 5 km kanske på Hälsans stig. Trevligt att träffas och snacka :) <3 Efter det vandrade jag hem till Danne igen och har nu äntligen duschat och känner mig fräsch igen.

Vad som händer mer idag lär ju visa sig, men gudarnas så fint väder vi har idag, hoppas på lika fint i helgen :)




16 days.


Hos min sötnos

Nu är jag hemma hos älsklingen, eller det har jag ju varit sedan i eftermiddags. Vi har hunnit promenera litegranna och hälsat på mor hans. Jag har därefter sett "Anna Anka söker assistent" då det var finaldags och efter det såg vi "Efterlyst". Vad som mer händer ikväll är inte mycket alls faktiskt, se film-/tv och sova.

Ha en trevlig kväll :)

Avklarad skoldag

Skönt att dagens pluggeri är över, jag känner mig lite trött och småseg efter att ha suttit här i princip hela dagen. Vi skrev alldeles nyss klart sammanfattningen till alla de foruminlägg vi skrivit till ett arbete i plugget. Skönt att det är klart så man kan börja koncentrera sig på både tentamen och seminariet som är på kursträffen nästa vecka.

Strax blir det middag här hemma och efter det hoppar jag på cykeln och åker hem till min älskade prins som jag saknar, det blir skönt att få komma dit och slappna av från skolan litegrann och vara med honom <3 :)



 


17.

K-ö-r-k-o-r-t

Ett steg närmare körkortet - intensivutbildning bokad.


Confessions of a shopaholic




Eftersom jag vaknade ovanligt tidigt, kunde inte somna om men jag var trött så satte jag igång filmen "Confessions of a shopaholic". Det var en typisk tjejfilm och var bra, visst är det sevärd då den var rätt bra men det finns filmer som är mer sevärda. Men gillar ni typiska tjejfilmer med rosa och shopping osv bör ni se den :)


Betyg: 3/5 stjärnor.

Fransk baguette



kvällskvisten när jag inte hade något speciellt för mig kände jag för att baka, så det fick bli baguetter, franska baguetter. Jag har aldrig förut bakat det men de blev lyckade. Här kan ni hitta receptet som var hur enkelt som helst: "http://www.tasteline.com/recept/fransk_baguette".

It's a boy girl thing



Denna film såg jag alldeles nyss på filmtjänsten Voddler (fick medlemskap häromdagen och var därmed tvungen att prova). Klicka in er här: "http://www.voddler.com/" för att komma till Voddler.
Filmen var helt okej, inte den bästa men heller inte den sämsta. Man kunde i princip förutse vad som skulle hända i filmen rätt mycket så det blir inte lika spännande.


Betyg: 2,5/5 stjärnor.


S-l-a-p-p-d-a-g

Då var det redan eftermiddag igen, ibland går dagarna hyffsat snabbt och ibland går de jättesakta. Idag har jag hittills bara studerat, vilket kanske inte är världens roligaste att läsa om. Vad tänker jag hitta på mer idag då? Jadu, faktiskt så ska jag ha en riktig slappdag och bara vara hemma med tvn/datorn och inte göra något speciellt alls. Kanske det även blir dansmatta eller bakning, men annars händer inget speciellt idag och det är känns skönt :)

Ha en bra dag.

 


18 days.

Jag & Smulan för några dagar sedan








Linnea + Dansmatta + Svenska hollywoodfruar + Lugn myskväll

Efter middagen som jag skrev i förra inlägget tog jag och Linnea en ytterligare promenad till Ica för att köpa en glass i sommarvärmen. Efter det pallrade vi oss hem till mig och körde dansmatta ett bra tag, vilket är roligt såklart. Eller hur då Linnea? :D


Linnea gick hem för bara en liten stund sedan och jag tänkte nu hoppa in i en dusch innan Svenska hollywoodfruar börjar. Det är det sista avsnittetmissa inte klockan 21:00 på tv3.

Lite klipp från säsongen just för att det är det sista idag coh för att Maria Montazami har ägt stort i serien ;)







Ps. 19 dagar nu.

H-E-M-L-I-N-G-B-Y

För bara en liten stund sedan kom jag hem efter att ha varit i Hemlingby med Linnea och gått runt 6km-spåret. Vädret idag var lite lurigt, det såg inte så jättevarmt ut men kvavt som sjutton och varmt var det. Men det var skönt att promenera runt där och prata. Strax blir det middag och därefter ska faktiskt jag och Linnea ut igen på promenad fast hemma i Bomhus med en isglass i handen :) Trevlans!

S-O-M-M-A-R! .. Typ iallafall :)


Bilder från helgen

Några bilder från helgbesöket av kusinen när vi och mamma/pappa promenerade i fina Boulognern och därefter åt pizza på verandan i solen.

  

  



Även lite bilder från Boulgonern som pappa knäppte. Fin natur, grönt gräs, vackra blommor och en härlig sol.

  
  

  
  
  

     



Godmorgon, godmorgon

Tidig morgon, måndag, plugget, handledning, trött, pollenallergi, vill-ha-allt-gjort-humöret, orkeslös, seg, vill-ha-helg-humör redan,

Ungefär så ser min måndagmorgon ut idag. Men det kan jag leva med. Nu till handledningen och pluggandet.





Nu börjar den riktiga nedräkningen

Days left: 20



  


Min underbara katt som ena stunden busar på mitt skrivbord men plötsligt vill ta en tupplur, min sötnos :)

 
 

Söndagens händelser

Denna söndag har bjudit på lite händelser, men inte många. Fast det är skönt att ha lugna söndagar och vila inför kommande pluggvecka. Efter att vi alla i familjen och även kusin vaknat så såg vi lite på tv och vaknade till innan vi besökte mormor på en fika. När vi kom hem igen så hann vi bara äta middag och slappna av en stund vid datorerna/tvn innan min kusins mamma, låtsaspappa och kusin 2 hämtade henne. Det har varit trevligt att haft min kusin här över helgen, vilket jag vet att hon också tycker :) <3

kvällskvisten blev det dansmatta och datorsittande men nu ser jag en film som går på trean och började för tjugo minuter sedan. Så ska nu fortsätta se den :)



Bilderna från helgen kommer imorgon, eller några styckna iallafall.


Helgbesök av kusin

Fredag: I fredags cyklade jag hem ifrån älsklingen och därefter övningskörde jag med pappa hem till pappas syrra för att hämta en kusin som skulle följa med oss hem på helgbesök. Vi tog det mest lugnt på fredagen och hade en tv-mys-kväll med hela familjen. Vi kikade på Talang först och därefter filmen Alvin och gänget 2. Innan tvtittandet bakade jag och kusinen min också, trevligt :)

Lördag: En härlig och solig promenad i Boulognern med en glass i handen med kusin, mamma och pappa. Eftersom det är kul att köra bil så körde jag självklart fram och tillbaka från Boulognern. Väl hemma igen beställde vi pizza och satt ute på verandan i solen och åt tillsammans. Vi gick sedan in och kikade på den superbraiga filmen Avatar, som jag sett två gånger nu. En promenad med familjen, kusinen och grannarna samt tvtittande fick avsluta lördagen för våran del.

Söndag: Idag har vi hittills suttit och kikat på tv. Men vad som händer mer idag skriver jag om senare.



Ps: Lite bilder från helgen kommer troligtvis upp på bloggen senare.

Alvin och gänget 2

  

Den här helgen sover min kusin Ida över hemma hos oss, så igår efter Talang såg vi Alvin och gänget 2. Haha, ja jag vet att det är en barnfilm men den var lite smårolig och eftersom vi sett ettan så ville jag se tvåan med. Har man barn bör man se filmen, absolut. Men se filmen kan ju göra ändå fast man inte har barn ;)

En spänning under hela programmet

Veckans Bella&Tyra show hade en spänning i sig under hela programmet. Stämningen var inte riktigt på topp och visst kan det bero på att gästen var Kissie som uttalde sig lite väl otrevligt. Men det var ett spännande program åtminstone. Fast jag trodde mer att Kissie skulle vara snäll och trevlig, men hon var sin roll i programmet också vilket jag inte trodde hon skulle vara. Roligt program (Y) + att eftersnacket var intressant, haha.


Här kan ni se programmet om ni missade det: "http://nyheter24.se/bella-tyra-show".


Jag har även skrivit i processdagboken och bloggar nu igen så snart har jag uppfyllt listan jag skrev inlägget under. Om ca en halvtimme åker vi iväg och hämtar kusinen min. Efter det blir det middag och sedan vet jag icke vad som händer ännu.


Ha en trevlig dag :)

Dagens planer innan kvällen

  • Se torsdagsavsnittet av Bella&Tyra show
  • Skriva i processdagboken (Vi måste en gång i veckan skriva i den, plugget alltså)
  • Blogga igen
  • Åka och hämta kusin Ida
  • Och vad som händer sedan återstår att se ... Blir troligtvis fler inlägg



 
 


Två år & två månader

Godmorgon med er, idag vaknade jag upp bredvid min fina pojkvän. Det är underbart tycker jag, min älskling. För exakt två år och två månader sedan blev det vi två :) K-ä-r-l-e-k


Hemma hos min ängel

En lugn hemmakväll blev det minsann för oss, väldigt mysigt också. Just nu ser Daniel på Sverige-matchen dock valde jag att surfa lite istället. Men den slutar strax och då blir det filmtittande :) Tidigare idag övningskörde jag till Valbo köpcentrum och tillbaka. Jag, mamma och pappa kikade runt där och shoppade lite. Fick en sommarklänning utav de bara för jag tyckte den var söt och skulle passa till Kreta-resan! :) Tackar för det!

Nu: Invänta slutet av hockeymatchen och sedan kika på en film. Godnatt på er.

Ändrade planer för kvällen

Jajamensan, planerna för ikväll var inte så mycket mer än att vara hemma bara och inte göra något. Men nu tänkte jag hoppa på cykeln och åka hem till älsklingen min. Saknar han, min lilla gobit :)<3

Förövrigt vad vi ska hitta på till kvällen vet jag inte än, en lugn hemmakväll skulle jag tippa på. Maybe att det kommer fler inlägg senare, det återstår att se! :)

Annars ha en bra kväll. Puss och kram.

Dagens..

Dagens humör: På bra humör
Dagens klädsel: Har inte bestämt ännu, men det lutar åt jeans och en skön trekvartströja
Dagens frisyr: Uppsatt i en "bulle"
Dagens smink: Inte fixat ännu
Dagens planer: Övningsköra till Valbo med mamma och pappa för att kika runt där och sedan hem och kika på studierna
Dagens väder: Jag har inte varit ut ännu men det är väl inte varmt men inte kallt heller ;) Något mellanting?!
Dagens vill ha: Ha med mig massa shoppingpåsar hem efter Valbo-trippen, tyvärr håller inte ekonomin för det just nu :P
Dagens tråkigaste: Hittills, hmm. Det vet jag inte, kanske att jag inte hann drömma klart drömmen som var spännande utan jag vaknade mitt i allt när det är som mest spännande, haha
Dagens köp: Ingenting
Dagens bästa: Det har ju liksom inte hänt speciellt mycket än, men hittills är det nog att vakna utan en väckarklocka som ringde
Dagens tanke: Jag har inte hunnit tänka så mycket än, det var inte såå längesen jag vaknade :)

 

E f t e r l y s t & b l o g g l ä s n i n g

Just precis det gör jag nu, ser på efterlyst och bloggläsning. Innan det kikade jag på två-/tre avsnitt av The vampire diaries som är en superbra serie tycker jag. Letar recept jag gör jag också, vegetariska recept på olika maträtter. Min kusin kommer på besök över helgen och är nämligen vegeterian, det återstår att se vad för vegetariskt det blir.

  

En promenad och en Voddler-invite rikare !

Nu är jag hemma igen efter en promenad med Linnea, det var trevligt. Promenad och massa prat är alltid trevligt. Innan det följde jag med henne till affären då hon skulle handla några saker och sen blev det några låtar på dansmattan.

Nu vet jag inte vad jag ska hitta på faktiskt. Men fick nyss hem invite till Voddler, filmtjänstenäntligen säger jag bara. Den har jag väntat på ett tag nu :) Just därför håller jag på att bli medlem där och lära mig känna sidan och sen är det bara att se fiiiilm ;)


Hälsa och psykisk ohälsa hos barn och ungdomar

Nog visste jag att det skulle bli tungt att läsa denna kurs men som jag tidigare sagt så är den intressant. Vi håller nu på att jobba kring gruppuppgifter i våra PBL-grupper och det funkar bra för oss och vi jobbar på flitigt. Dessa är två av de sex olika fall vi ska jobba kring och visst blir det tungt att lyssna på dessa stackars barn.




Studierna i full rulle

Då var det dags igen, ja men för vad tänker ni kanske då? Jo för pluggandet såklart. Dags att sätta igång med studierna igen. Okej, jag gör ju det varje dag men ibland är det lite uttjatande och jag önskar mig för tillfället ett härligt och ledigt sommarlov. Men det lovet kommer det också, men jag får vänta lite först. Det är ju trots allt endast 24 dagar kvar ;) Men självklart kommer jag sakna min plugg-grupp i studierna när vi nu ses allt ifrån varje dag till nån dag i veckan beroende på vad för arbeten vi har.


Nu: PBL-möte för att jobba på gruppuppgifterna!

Stden med Kajsa + övningskörning

Hej där! Idag blev det dåligt med uppdateringar men jag har haft fullt upp hela dagen. Efter pluggandet tog jag mig en cykeltur till stan för att gå runt och kika där med Kajsa, trevlans! :) Efter ett tag lämnade vi staden och åkte till mig där vi dansade dansmatta och spelade wii och Kajsa åt även middag hos oss :) Därefter skjutsade vi hem Kajsa och jag övningskörde med pappa till kungsgården i sandviken där vi hälsade på två av pappas vänner. Sedan körde jag hem igen, det var roligt och gick bra tyckte jag. Det var ju trots allt ett tag sedan jag körde.

Nu ska jag slappna av framför tvn och läsa bloggar. Så godnatt på er! :)

PBL-uppgifter

Godmorgon! Nu sitter jag med PBL-gruppen och har gjort det ett tag, vi håller på att utveckla några fall och skriver lite mer ingående på det osv. Tur att vi är en grupp som kommer bra överrens och jobbar flitigt :)

Nu måste vi fortsätta så det fick bli ett kort morgoninlägg =)



Graulationer till min treåriga kusin

För ett tag sedan (har hunnit dansa på dansmattan ett tag) kom jag och familjen hem igen efter att ha grattat kusinen som fyllt tre år. Allt ifrån läsande av Barbapapa och kurragömmalekande till hoppa hage (eller hoppa hare som så sött Elsa sa) gjorde jag med henne. Hon är så söt lillkusinen.

Nu: Svenska hollywoodfruar (eller strax rättare sagt). Missa inte det ;)

Dagens lista

Dagens humör: Lite seg och trött men annars rätt bra
Dagens klädsel: Mjukisar tidigare men eftersom vi ska bort så blev det leggings och tunika
Dagens frisyr: Uppsatt i en "bulle"
Dagens smink: Mascara
Dagens planer: Plugga och snart ska vi till kusinerna för att gratta lilla Elsa
Dagens väder: Grått och tråkigt
Dagens vill ha: Sommarlov och finare väder
Dagens tråkigaste: Att det är måndag förmodligen
Dagens köp: Ingenting
Dagens bästa: Vaknade upp bredvid världens finaste pojkvän
Dagens tanke: Vad som händer i veckan? Hatar att inte ha något planerat och att vara uttråkad :P

Att leva med depression i tonåren

Tjenixen på er! En cykeltur blev det för mig vid elvatiden imorse från älsklingen hem till mig. Det var lite tungt att cykla den biten när man var trött och det småregnade lite och för att det är måndag och skolan väntade hemma ;) Haha. Som ni kanske förstår ville jag hellre vara kvar hemma hos min älskling och fortsätta sova.

Väl hemma iallafall satte jag mig i princip direkt med PBL-gruppen och vi började lösa första gruppuppgiften. Det flöt på och nu ska jag läsa på lite om depressioner i tonåren för att imorgon fortsätta med att lösa uppgifterna. Att läsa om barn-/ungdomar som lever i psykisk ohälsa eller i andra problemområden är rätt tungt att läsa om, men visst är det intressant också.

Så nu är det dags för mig att borra ner huvudet i kurslitteraturen och läsa lite om depression i tonåren bland annat.

 
Mina "bästa vänner" för tillfället; kurslitteraturen, haha.

Hemma hos älsklingen

Nu är jag hos älskling. Kom för en stund sedan in från en joggingrunda och nu blir det chill vid datorn en stund medans älskling ser hockey (sverige) på tvn. Jag finner det mer intressant att läsa bloggar, chatta med vänner och massa mer än att se en hockeymatch =)

Godkväll på er!


Söndagkväll

Nu när alla gäster som varit här idag åkt hem så blev det plöstligt väldigt tyst och lugnt i huset, men det var trevligt med lite främmande. Efter alla gått blev det tacos till middag som jag och älsklingen fixade iordning. Innan vi åker vidare hem till honom så tänkte jag köra några låtar på dansmattan! Kommer troligtvis inlägg senare igen :)

Ha en trevlig söndagkväll.


Födelsedagsfirande för hela slanten

Godmorgon på er, hoppas ni sovit gott. Det har jag gjort, bredvid världens bästa kille <3
Idag är det födelsedagsfirande för lillebror som fyllde nu i veckan som var, det kommer lite släktingar och folk som vi känner som ska gratta honom. Så det är det som vi kommer syssla med idag. Vi får se helt enkelt när nästa inlägg blir, säkert ikväll :)

Ha en bra dag :)



Långpromenad med Kajsa :)

Kom alldeles precis innanför dörren, har nämligen varit ute på en långpromenad med Kajsa i Boulognerskogen. Vi gick hälsans stig på 6 km och hittade en grillplats på vägen som hade en massa träningsmaskiner vid sig. Självklart var vi tvugna att testa de, haha och vi ska träna på de nångång för det var roliga maskiner! =)  Efter promenixen gick vi till cykelstället och hämtade våra cyklar och jag trampade hem till Daniel.
Vi ska om ett tag cykla hem till mig i Bomhus! Vad som händer där återstår att se :)


Lördag

Hallå där! Nu är det lördag och vädret ser rätt bra ut tycker jag :) Våren är allt härlig den, men sommaren är bäst. Igår efter att jag och familjen grattat grannen tog jag mig en cykeltur hem till älsklingen :) Nu tänkte vi gå ut och göra något, typ hälsa på hans syster tror jag! Senare blir det till att cykla in till Boulognern för att möta upp Kajsa och promenixa i hälsans stig.

Ha en bra dag :)

Today

Dagens humör: Bra humör, det är ju fredag ;)
Dagens klädsel: Leggings med en långärmad tröja
Dagens frisyr: Utsläppt med luggen uppsatt i hårspänne
Dagens smink: Foundation, puder, mascara, lite ögonskugga
Dagens planer: Handledning med lektorn + PBL-gruppen, vara hemma och inte göra någonting alls och sedan gratta grannen och därefter cykla hem till älsklingen
Dagens väder: Skönt vårväder
Dagens vill ha: Pengar i maaaassor
Dagens tråkigaste: Att jag varit rätt uttråkad hela dagen
Dagens köp: Ingenting
Dagens bästa: Hittills idag är nog det bästa att jag har en bra hårdag och även samtalet imorse (Y)
Dagens tanke: H - e - l - g :)




Bella & Tyra show

Sedan jag skrev senast har jag hunnit med alla punkterna; wii-spelandet, göra mig iordning och sett Bella & Tyra show. Dock glömde jag helt bort att skriva om mina mål osv om den nystartade kursen så jag tänkte få det överstökat nu och skriva ned det lite snabbt.

Iallafall så tyckte jag att veckans avsnitt av Bella & Tyra show var bra och om ni missade det så tryck in er här: "http://nyheter24.se/bella-tyra-show".

Nu ska jag stänga av datorn och åka iväg till staden en snabbis med mamma och brorsan för att byta en sak han fick på sin födelsedag. Ha en bra dag! :)

Äntligen f r e d a g

Hej på er. Nu är det fredag igen, skönt va? Denna vecka har faktiskt gått rätt fort, det är bra tycker jag så sommarlovet närmar sig snabbare. Lite innan nio gick jag upp imorse för att sedan halv tio ha handledning med lektorn och PBL-gruppen. Därefter fick jag ett trevligt samtal men som jag kommer berätta om när det väl skett, det är nämligen väldigt nervöst och så men vad det är får ni veta om cirka två veckor.

Nu håller jag på med nintendo wii för att fördriva tiden lite, har ingenting för mig så varför inte? :) Kanske att man ska ta och göra sig ordning för dagen snart också.


Nu: Wii-spelande
Sen: Skriva FSR-målen (förväntade studieresultar) och en del mer saker i processdagboken
Sen2: Göra mig iordning
Sen3: Bella & Tyra show eller baka inför helgens bravader? Återstår att se


Underbart söt katt

Denna katt säljes i närheten av där jag bor och jag vill så gärna ha den men dock vill inte mina föräldrar det. Undrar varför? Katten är ju bara hur underbart söt och fluffig som helst. Tänk att mysa och krama om det söta lilla bollen. Okej, visst den var lite dyr för att vara en katt kanske, iallafall i mitt tycke. Men när man ser katten går det knappt att motstå! :)
Men är det någon jag känner som kommer köpa denna katt får ni höra av er så får jag komma och krama fluffisen där istället, haha.


Kika in katten här: "http://www.blocket.se/gavleborg/Perser_26577718.htm?ca=5&w=1"


Hemma igen

Hejhej.

Efter en motvind hela vägen hemifrån älsklingen så är jag hemma i Bomhus igen och åt nyss middag med familjen. Vad som händer nu vet jag inte riktigt, har mina funderingar på att chilla en stund vid datorn och sedan köra lite på dansmattan :) Imorgon är det fredag, skönt skönt. Hoppas på lite fint vårväder imorgon också :)

Skriver med senare.

Dålig uppdatering

Godmorgon

Här var det dåligt med uppdateringar men det kommer inte förbli så, jag hade nämligen ingen större lust att sitta vid datorn och skrvia och kika runt på nätet igår utan ville hellre ha det mysigt med älsklingen. Jag ska hem idag så jag tar och uppdaterar då istället :)

Puss och kram

Middag på Olearys

Hejsvejs

Varje gång någon i familjen fyller år äter vi middag på en restaurang och eftersom min bror fyller idag fick det bli en middag på olearys med familjen och min fina pojkvän. Mätt och belåtna gick vi därifrån och firade bror lite mer hemma.
Vad som händer ikväll blir en cykeltur med älskling hem till honom och sova över där, det blir mysigt :) Vad som händer vet jag inte än men det lär visa sig.

Nu: Dansmatta en liten stund innan vi ska åka.


Darin på Petra Mede show

Gårdagskvällen spenderades i soffläge och såg Svenska hollywoodfruar med mamma och pappa. Därefter såg jag Petra Mede show, endast för att Darin skulle vara med. Annars ser jag inte den showen för den är verkligen kass :p Darin bjöd även på melodifestival-låten om ni vill höra och se hans deltagande i showen gå in på hemsidan här "http://www.tv3.se/petramedeshow" och kika på tv3play.


G r a t t i s

G r a t t i s  p å  f ö d e l s e d a g e n ! !

Idag fyller brorsan min 16 år, så grattis på honom. Två ynka år och du är 18, tiden går fort säg.


Älskar dig <3


En bloggtävling, delta ni med :)




Jag tänkte informera er om att på bloggen "Fashionstars.blogg.se" har hon anordnat en bloggtävling där man kan vinna den fina klockan på bilden, gör som mig om ni vill delta för hur snygg är inte klockan? :)

Ta er in på denna länk för att se hennes inlägg hur man går tillväga för att vinna den ursnygga klockan: "http://fashionstars.blogg.se/2010/may/tavling-vinn-klocka.html#comment".


PS. När ni ändå kikar in på hennes blogg bör ni fortsätta följa den, jag har följt den ett bra tag och tycker att den är bra. För att kortfatta vad hennes blogg handlar om är det om hennes liv i Italien.
PS2. Glöm inte att delta i tävlingen ;)

Dagen i sig!

Hallå där.

Min dag har bestått utav en promenad med Ida till bibblan i stan för att långa skolböcker. Sedan när jag kom hem kom min killes mamma och hennes man för att hämta lite grejer och därefter lagade jag mat till familjen. En liten stund blev jag sittandes vid datorn och sedan körde jag dansmatta och wii stenhårt ;D Nu blir det en dusch och sedan tv. För ni vet väl vad som är på tv ikväll? :) Om inte ......

... S v e n s k a  h o l l y w o o d f r u a r : )



En härlig promenad

Hemma igen efter en skön promenad till staden med Ida och en hel del snack. Vi gick till bibblan eftersom jag som vanligtvis behövde låna böcker till skolan. Vädret var superskönt att promenera i, en varm sol som lyste och helt enkelt ett fint vårväder.
Nu vet jag inte riktigt vad som händer, vi får helt enkelt se vad som hittas på nu, skriver mer senare.




En långpromenad med Ida

Tjenixen!

Om cirka tjugo minuter ska jag möta Ida och ta en långpromenad till Stadsbiblioteket och hem igen. Eftersom det var längesen vi träffades antar jag att det kommer bli en hel del snack för våran del. Haha, men det blir trevligt att träffas igen :)

Här bjuds det på en urgammal bild från typ 2007 eller något. Längesedan, men roliga minnen har vi allt =)


Promenad och tvkväll

Godkväll.

Kvällen bjöd på promenix med Linnea och sedan filmtittande på Good luck Chuck klockan nio på trean. Filmen var helt okej, rätt så bra men inte den bästa man sett. Man förstog vad som skulle hända i filmen och det var det som gjorde det mindre roligt kan jag tänka mig. Men en trevlig kväll hade vi iallafall :) Eller hur Linni?

Nu: Se lite på tv, chatta med älskling och sova! Godnatt.


Helgen som varit =)

Helgen har inte bjudit på speciellt många inlägg men jag har haft annat skoj för mig än att sitta vid datorn :)

Fredag - Festande med pojkvännen och vänner vilket var superroligt, måste göras om! :)
Lördag - En slappdag med älsklingen. Promenad, film och hälsade på hans syrra och mamma ett tag. Hade en härlig dag med min fina pojkvän <3
Söndag - Ja idag har jag inte gjort så mycket. Vaknade upp hos älsk, det gillas :) Men nu är jag hemma i Bomhus igen, nu väntar en skolvecka som vanligt.

Oj, det var minnsan är kort sammanfattning av helgen. Men längre än så tänker jag inte skriva för jag har ingen ork just nu, haha :p

Vad händer idag då? Jodu, det kan man undra, ska snart äta middag med familjen i uterummet och mysa med min fina katt. Senare blir det troligtvis att umgås lite med Linnea! :)




Kommer alltid älska dig Daniel. Jag är din förevigt och du är min förevigt :)

Första maj

Hejsan!

Nu är det maj, redan, tiden går fort :) Valborg var igår och det spenderades med partaj med pojkvän och vänner, och kul var det :) En lyckad kväll med andra ord. Får göras om snart igen tycker jag.

Idag är det en chilldag, strax blir det middag och seda nblir det nog film eller annat avslappnande. Vad kvällen har att erbjuda vet jag inte än, men det blir en lugn, trevlig och chillördag iallafall ;)

Nu: Fortsätta med maten!

RSS 2.0