Dagens lista

Dagens humör: Med tanke på att våren nått oss resulterar det i ett mer strålande och glatt humör
Dagens klädsel: Mörka jeans, svart tröja och smycken
Dagens frisyr: Uppsatt i en knut
Dagens planer: Ett kort arbetspass, därefter träffa svärfar med Daniel och en avslappnad kväll
Dagens väder: Ett strålande vårväder och ett flertal plusgrader
Dagens vill ha: Ett fortsatt fint vårväder med ännu mer plusgrader
Dagens tråkigaste: Att kliva upp med tuppen tidigt på morgonen
Dagens bästa: Jobb och mys med Daniel i fina vädret på balkongen
Dagens nedräkning: Fem dagar till jag kan släppa nervositeten av en stor sak jag ska genomgå och endast en vecka till födelsedagen

Våran fina






Tjugosjätte februari.

Spontanbesök

För bara en liten stund sedan kom vi hem efter att ha åkt på spontanbesök med svärfar hos Daniels syster och hennes världssöta dotter.
På hemvägen blev det en snabb vända till affären och nu när vi är hemma blir det bara en härlig eftermiddag-/kväll tillsammans efter en fin dag. 



Jobb

Idag var jag uppe med tuppen för att åka till jobbet och genomgå ett kort arbetspass som slutar vid tolv. Vad mer som händer idag vet jag inte.

Kvällspromenad med Linnea

Här på kvällkvisten blev det en timmes promenad med Linnea och hennes hund. Förutom att det var jätteskönt med en promenad så var det ytterst trevligt också med tanke på hur längesedan det var vi träffades sist. 
Så vi hann med en del del prat och en planering att ses till veckan som kommer :) 


Linnea och jag - Oktober 2010.

Vårväder

Idag har jag hunnit med lite städning här hemma med musik på hög volym och samtidigt njutit av vårvädret. Jag tycker det känns jättehärligt att våren börjar titta in trots att vintern är mysig. 

Nu ska jag stänga ner datorn för ett tag för att gå och möta Linnea - trevligt ska det bli.

Lediga tisdag

Idag är en ledig dag för min del, dock vet jag inte vad som kommer hittas på men det visar sig väl senare. Här på morgonkvisten har jag ringt ett viktigt samtal och gosat med lillkatten våran - en mysig morgon tycker jag det låter som.

Jobb på denna härliga måndag

Idag har det varit fullt upp hela dagen för mig. Klockan kvart över sex imorse åkte jag till jobbet för ett pass mellan sju och halv fem - det gick jättebra och det var ett trevligt arbetspass för den delen också.
Direkt när jag slutat åkte jag hem för att hämta upp Daniel och vi åkte då vidare till Ica maxi för att handla hem en massa saker.
Nu tänkte jag se gårdagens Big brotheravsnitt innan dagens avsnitt visas på tv.


Söndagssysslor

Söndag och det innebär för oss en slapp-och tvättdag här hemma. En lugn dag som det varit hela helgen, men det har varit skönt för det har resulterat i att min magsmärta blivit bättre. Nu är det dags igen att gå ner till tvättstugan. 

Ni får ha en mysig söndag ni med!

Lördagkväll

Min lördagkväll kommer bestå av mys med Daniel och endast ta det lugnt eftersom jag vill att min magsmärta ska gå över.
Medan de flesta går ut och roar sig denna lördagkväll passar jag på att umgås med min fina och ha det mysigt hemma - det är härligt det också. 

Nu ska jag fortsätta min mysiga lördag så får ni allesammans ha en kväll fylld av trevligheter, roligheter och mys.



Hotellfrukost med min fina familj

Fastän klockan endast är halv tre har jag redan hunnit med en frukostbuffé på Scandic hotell CH med familjen, handlat på två olika affärer, hunnit hem en snabbis, fikat hemma hos mormor där även pappa, lillebror och morbror var.

Nu är jag hemma och tänkte ta det lugnt ett tag med tanke på mina magsmärtor. Gårdagskvällen spenderades på ryggläge med tanke på hur ont jag hade, idag känns det bättre men ännu inte helt bra. 

Hoppas ni alla får en fin lördag!




Femte hålet i mina öron

Då var jag hemma igen och tänker nu göra helg - världsaskönt. Det blev tidigare en tur till stan för att möta upp personen jag är kontaktperson till för att hitta på lite roligt tillsammans. Efter blev det hem igen och ikväll blir en lugn fredagkväll med lite mys här hemma.

Troligtvis ser man inte speciellt bra på bilden men hur som helst togs idag det femte hålet i mina öron, denna gång blev det ett hål högt upp på örat - stolt att jag vågade med mina nåldrädsla. Om åtta veckor blir det till att byta ut örhänget till ett snyggare.


Big brother

Nu avslutar jag kvällen med Big brother som börjar om tjugo minuter.
Imorgon är det fredag,- en mysig och avkopplande helg väntas som minst sagt är välbehövligt.


Framsteg på framsteg

Inte nog med att jag fortfarande är glad över gårdagens lyckosamma framsteg har idag tagits ett till. Åh, så glad jag blir av att tänka på det. Det går verkligen undan nu och det går åt rätt riktning för en gång skull. Hur som helst känner jag en stor nervositet inför det som komma skall, det här framsteget är stort för mig och bra känns det.


Hur som helst blev det idag en sväng till arbetsförmedlingen vilket gick jättebra, hon var verkligen positivt och trevlig som jag pratade med. Därpå blev det en träff med ena tjejen jag är kontaktpetson till och trevligt var det minsann. 

Nu blir det till att se gårdagens Big brother-avsnitt.


Torsdagsärenden

Idag är det torsdag och det väntas snart en helg,- sköntskönt!
Nu har jag alldeles precis hunnit gjort mig klar för att snart åka in till stan på bland annat lite ärenden, mer om det senare. 

Ha en fin torsdag!



En mysig afton

På kvällskvisten tog jag och Daniels oss en sväng hem till hans mamma med familj där även Daniels syster med hennes dotter var på besök. Det var jättemysigt att umgås, bara vara och höra sprakandet från kaminen.

Jag hann även med att missa kvällens avsnitt av Big brother eftersom vi inte var hemma då så det avsnittet får ses på imorgon istället. 

Godnatt med er!



Ett lyckosamt framsteg

Åh, jag är gladgladglad - ett stort framsteg mot min dröm är taget för ungefär en halvtimme sedan och känslan är just nu obeskrivlig.

Lycka . Lättnad . Upprymd . Underbart . Glädje . Överraskande . Positivitet

Onsdag

Efter en storstädning, varmt bad, peeling och brun utan sol för min del står nu pojkvännen vid spisen och lagar oss en middag med en massa levande ljus i hela lägenheten.
Det är så härligt när det är fint och städat hemma för det är så jag trivs bäst, med ljus överallt och även i mina fina ljuslyktor som gör vårt fina hem mycket hemtrevligare.

Tips!



Klicka här för att komma till en sida där det säljs snygga smycken till bra priser - ett stort plus att det alltid är fraktfritt.

Semmelmys och de första vårkänslorna

I eftermiddags blev jag och Daniel upphämtade av familjen för att vi alla tillsammans skulle åka till konditori Lido där vi åt semla/groda medan vi satt och umgicks på det mysiga stället.

Därpå hjälpte jag pappa att tvätta bilen lite snabbt innan vi blev hemskjutsade. Därefter har inte mycket speciellt hänt, nu inväntar jag kvällens avsnitt av Big brother klockan tio - kvällens höjdpunkt. 

Kärlek till min familj och Daniel - jag älskar er ofattbart mycket 



UPDATE: Och för att inte glömma att jag idag haft första vårkänslorna för i år - underbara känsla.


Redo att åka

Nu har jag precis sett ett avsnitt av Big brother och Elsas värld och även gjort mig redo att åka iväg med familjen och Daniel för att fira semmeldagen, mer om det senare!



Semmeldagen

Under morgonkvisten har ingenting hänt, efter att ha vaknat satte jag mig i soffan med datorn i knät för att läsa lite bloggar. Vad jag ska hitta på idag återstår att se,- vi har iallafall en träff med familjen vid eftermiddagen.

Och för att inte glömma är det idag fettisdagen, så idag är den dagen på året då vi ska mumsa i oss en semla. Ha en mysig dag med er! 


Melodifestivalen

Som jag nämnde tidigare missade jag några bra program under helgen då jag jobbade, så nu när jag tagit igen premiäravsnittet av Big brother håller jag på att se delfinal tre av melodifestivalen.

Innan det tog jag och lillebror oss en sväng hem till farbror för att hälsa på. Men ikväll blir det bara till att vara hemma och inte röra sig en millimeter från soffan. 


Big brother tvåtusentolv

Eftersom jag jobbat från 20:50 till 07:10 tre nätter i rad över hela helgen missade jag några bra program som bland annat säsongsstarten av Big brother.
Så nu efter att precis ha kommit hem från affären slår jag mig ned i soffan för att se det avsnittet. 



Tre avklarade jobbnätter

Jag är ganska precis hemkommen från jobbet och har nu gjort mina tre jobbnätter. Det känns väldigt skönt att ha det avklarat med tanke på hur trött jag känner mig. Nu ska jag sova eftersom det nu är "natt" för mig. 

Godnatt och godmorgon!

Trött gånger tusen

Om inte allt för länge, cirka en och en halvtimme, slutar vårt nattpass och jag är så trött att jag skulle kunna somna ståendes nu. Känslan att få komma hem och lägga sig i sängen är obeskrivlig - jag längtar. Måndagen blir en lugn dag, sova ikapp några timmar och bara njuta av att vara ledig.

Mot jobbet för ett nattpass

Nu är det dags igen att börja åka till jobbet för att jobba tredje och sista nattpasset denna helg.
Det ska bli väldigt skönt att komma hem imorgonbitti för att sova och att förhoppningsvis kunna vända tillbaka dygnet någorlunda snabbt.

Ni får alla ha en mysig söndagkväll.



Godmorgon

Kring tretiden vaknade jag idag men skulle gott och väl kunna sova ännu mer. Att jobba natt leder till att jag blir så trött hela tiden, noll kraft eller energi. Det tar ett bra tag innan man ställt om sig totalt och vänt dygnet, trots allt är det ju sista natten inatt. 

Innan det är dags att ge sig av till jobbet igen ska jag bara slappa och vila i soffan.  Men innan vilan blir det en dusch och göra iordning allt inför jobbet.

Godnatt för min del

Alldeles snart är jag hemma igen efter nattpasset och för mig är det godnatt med detsamma så trött som jag är. Jag återkommer när jag vaknat. Godnatt och godmorgon!

Nattpass

Klockan är mitt i natten och jag befinner mig på jobbet. När klockan blir tio över sju slutar vi och det är då dags för mig att åka hem för att få lite sömn innan nästa nattpass. Lagomt trött börjar jag bli måste jag säga, men trots allt går det bra att jobba ändå. Hoppas ni hade en trevlig lördagskväll.

Klumpig händelse

Nu har jag myst ned mig i soffan med täcke och datorn för att slappna av i fyrtio minuter innan det är dags att åka till jobbet. Jag hoppas att natten går snabbt, är trevlig och att allting går bra - precis som natten som passerat.

Dock ska jag denna natt försöka vara mer försiktig och inte så klumpig av mig. Vad jag menar med det är att jag skulle diska en matform som är ungefär lika stor som en plåt fast med höga kanter. Matresterna från dagen satt fast i denna form och personalen hade innan lagt i ett starkt medel som skulle lösa upp matresterna lite.
När jag skrubbade bort resterna som satt fast i kanterna skvätte jag vatten och det här starka medlet rakt i mitt öga - klumpig som jag är. Det sved nå ofattbart mycket, tårarna rann, likaså mascaran och ögat blev helt rött.
Resten av natten hade jag ett rött öga som gjorde ont och fortfarande är jag känslig där. 

Hur som helst, idag efter att ha vaknat med några för få timmars sömn blev det en träff med ena personen som jag är kontaktperson till. Nu ska jag fortsätta mysa i soffan med Silver en stund innan det är dags att bege sig.

Första jobbnatten av tre avklarad

För ett tag sedan väcktes jag av väckarklockan - varför så här pass sent är för att jag jobbade första jobbnatten av tre på det nya stället. 
Trots att jag inte fått tillräckligt med sömn ännu måste jag kliva upp för att hinna med dagssysslor innan nästa jobbnatt kör igång ikväll. 

Nu ska jag göra mig iordning och därpå kliva på en buss mot stan.
Ha en fin lördag!

Filmfredag

Fredag, helg och ledighet - gud så härligt tänker nog dem flesta. För mig blir det ingen ledighet eftersom jag ska jobba tre nätter på raken på det nya stället. 

Inför första jobbnatten som startar ikväll ska jag bara vila, se film och ladda batterierna så att jag orkar till hundra procent nu när jag inte är helt kry. Dock känner jag mig mycket piggare idag än vad jag gjorde igår, det kan vara möjligt att jag behövde den nattsömnen som jag fick. 



Nu blir det åter till filmtittandet som även blir den tredje sedda filmen för idag.



Berfore I die - Part two

















Weheartit

Stylisterna säsong två



Eftersom jag inte är helt pigg och kry just nu bäddar jag ned mig i soffan framför senaste avsnittet av Stylisterna 2. Klicka HÄR för att komma till programmet. 

Sista introduktionsdagen

Här har det inte kunnat uppdaterats speciellt mycket denna vecka. Först och främst låg jag sjuk hemma från slutet av helgen och några dagar inpå veckan, ännu är jag inte helt kry men förhoppningsvis snart så.

Igår blev det en introdag på nya stället som jag även hade intro på i torsdags och fredags förra veckan. Likaså idag så det var inte alltför längesedan jag kom hem därifrån och har redan hunnit krypa ner i soffan med mjukisbyxorna på - alldeles fryssen som jag varit hela dagen. 

Inte nog med att det idag var sista introdagen fick jag ett samtal på jobbet där jag blev erbjuden att arbeta fredag-, lördag- och söndagnatt vilket jag självklart tackade ja till. Jag tror det kan bli väldans trevligt med tanke på att jag ska jobba med en nästan jämnårig tjej.

N&J



Den här otroligt charmiga bilden fick jag syn på facebook i helgen som Nadja lagt ut.
Den är fotad från Stockholmsvisiten med henne och Frida för några månader sedan, som förövrigt var jätteroligt med tanke på att vi ses så sällan när vi bor så pass långt bort från varandra.
Trots det lever våra minnen kvar, gud så roliga och många minnen vi har tillsammans 

Jobbaronsdag

Gårdagens alla hjärtans dag blev en mysig dag - först blev det en alla hjärtans dagsfika med familjen och Daniel. Mot kvällningen var det bara jag och mitt hjärta hela kvällen lång - mys 

Den här onsdagen kommer spenderas till att jobba, jag börjar tolv och jobbar till klockan nio på kvällen. Därefter blir det hem för att sova eftersom jag troligtvis kommer jobba imorgonbitti också. 




Berfore I die - Part one

















Kärlek ♥



Alla  ♥-dag.
Dagen i ära kommer bjudas på mys och kärlek med mina nära. Senare ska jag träffa min familj för alla hjärtans dag-fika innan kvällen ska spenderas med min fina.

Mina familj betyder oerhört mycket för mig - vi ställer upp för varandra, vi bryr oss om varandra, vi har roligt tillsammans, vi stöjder och hjälp åt, vi kommer alltid hålla ihop oavsett vad som än skulle hända och det vet vi allihopa i familjen. Jag kallar det kärlek, massvis med kärlek till min fina fina familj. 

Min pojkvän, som även är min fästman och sambo, älskar jag från djupet av mitt hjärta. Vi har idag hållt ihop i tre år och elva månader. Vår framtid kommer bli så fin, något jag längtar och ser fram emot väldigt mycket.
Du och jag föralltid älskade fina du.


Hoppas ni får en fin dag med massor av kärlek från era nära.

Mammor och minimodeller

Som jag gjort hela dagen fortsätter jag med resten av kvällen innan jag kryper till sängs,- ligga i soffan, snyta mig, se tv och vila mig så att jag frisknar på mig.
Om fem minuter börjar Mammor och minimodeller som jag ska ligga och kika på.

Sjukstugan fortsätter

Som rubriken lyder. Sjukstugan fortsätter för min del vilket innebär att jag inte kan jobba idag. Nu ska jag fortsätta vila så att jag fisknar på mig till onsdag då nästa pass är.

Sjukstuga

Den här söndagen har inte varit speciellt produktiv för min del. Eftersom jag vaknade med halsont, huvudvärk och allmänt hängig har jag bara slappat hela dagen och det innebär att jag legat i soffan större delen av dagen i hopp om att må bättre tills imorgon då jag ska jobba.

Nu blir det till att fortsätta vila, äta lite glass som alltid när man är sjuk och se serier på datorn.

Melodifestivalen som avslut på denna lördag

Då var även denna lördag över snart också, synd nog har helgen gått alldeles för snabbt. För mig har det idag blivit den första träffen med personen jag blivit kontaktperson till alldeles nyligen. Jag är sedan tidigare kontaktperson för en annan person men har nu blivit för två styckna. Det var en trevlig första träff och de fyra-/fem timmarna gick väldigt snabbt må jag säga.

Efteråt blev det hem för att krypa ned i soffan framför andra delfinalen av melodifestivalen. Min tanke nu är att läsa lite bloggar och bara njuta av sista timmarna av lördagkvällen.

Hoppas ni haft en fin lördag.

Dagens

Dagens humör: Lördagsbra humör
Dagens klädsel: Jeans, vitt linne, grå-/svart lite lösare tröja över och smycken
Dagens frisyr: Nydsuchat,- blir antingen utsläppt eller uppsatt i en slarvig knut
Dagens planer: En första träff med den andra personen jag just blivit kontaktperson till och även melodifestivalen ikväll
Dagens väder: En minusgrad
Dagens vill ha: En lång helg
Dagens bästa: Garanterat att det är lördag och helg
Dagens nedräkning: Arton dagar kvar,- låt det gå fort

Ettåriga Silver

Idag fyller våran prinsessa ett år, fina älskade ♥ 





Introduktion på ett nytt ställe

Idag togs ännu ett steg i rätt riktning, jag gillar det. Verkligen. 


Igår blev det en tur till Sandviken för att lämna referenser och betyg eftersom jag sökte mig dit att få jobba. Efter någon enstaka timme får jag ett samtal att jag fått bra betyg från referenserna och att dem gärna vill att jag jobbar för dem.
Självklart tackade jag ja och blev erbjuden att börja med intron igår, redan samma dag som dem ringde, dock blev det endast fyra timmar på kvällen. 
Idag blev det intro mellan klockan sju och fyra, samt nästa vecka väntas mer introduktion. 

Det har på grund av det blivit glest med uppdateringar. Efter jobbandet åkte jag, Daniel och pappa till Ica maxi för att handla litegranna innan vi hämtade lillebror och åkte allihopa hem till oss för att bland annat borra i taket så vi kunde sätta upp nya kökslampan.

Nu väntas en fredagsmyskväll här hemma med min lilla familj,- jag, Daniel och våran Silver. Hoppas även ni får en mysig fredag.

Godmorgon

Imorse vid halv sju-tiden skjutsade jag pappa till jobbet eftersom jag ska låna bilen idag, bland annat för att jag ska besikta den medan han jobbar.

När jag kom hem ringdes ett viktigt samtal och ett positivt sådant. Nu är det lite nedräkning igen men glad är jag ändå. 



Smoothie med smak av jordgubb och aprikos

Nu är det kväller igen och halva veckan har passerat.
Jag har nyss bytt till mjukiskläder, ska nu slå mig ned i soffan med en smoothie som innehåller jordgubbar och aprikos framför det senaste avsnittet av Elsas värld - mysigt avslut på denna onsdag.



En sväng på stan och bowlingmatch

För en stund sedan kom jag hem från stan där jag hade en träff med personen jag är kontaktperson till, det blev bland annat bowling och som vanligt har vi det roligt. Inte nog med det kammade vi hem ett flertal strikes under tiden vi spelade.

Innan träffen gick jag en stund på stan och kikade runt i affärerna. Jag inhandlade två saker som är helt nytt för mig, som jag är glad att jag köpte och som ger mig motivation till min dröm. 


Onsdagförmiddag

Om en liten stund kommer lillebror hit för att hälsa på efter att han slutat skolan.
Därefter ska jag åka till stan och trevligt kommer det bli,- mer om det senare. Vad mer som händer idag vet jag inte ännu.

Titta in sidan partystuff genom att bara klicka på den nedanför, där finns massor av partyprylar till bra priser.







Kontaktperson

Som jag nämnde igårförmiddags så fick jag ett positivt samtal. Det är nämligen så att jag ska bli kontaktperson för en till person, vilket betyder att jag nu är det för två personer och hoppas helhjärtat att det ska gå fint.

Hur som helst, nu blir det film här hemma och att inte lägga sig alltför sent eftersom imorgon lär jag kliva upp i tid för att ringa ett viktigt samtal som hänger ihop med det som gjordes i förmiddags. Framstegen tas och det gillas.

Tjugotvå frågor

Pratar du fortfarande med personen du kysste första gången?
Nej, det gör jag inte.
Har du sett din bästa vän gråta?
Ja.
Vad åt du senast?
Päron.
Har du fått någon komplimang idag?
Ja, ett par positiva och trevliga uttalanden.
Har du varit med i en rättegång?
Endast varit med i publiken.
Är du polare med grannarna?
Vi hejar på varandra. Ibland pratas jag vid med den personen mittemot. 
Vilka länder har du bott i?
Sverige.
När åkte du bil i mer än 15 minuter senast?
Tidigare idag.
Har du haft en stalker?
Nej.
Minns du dina/din musiklärares namn?
Ja, det gör jag.
Hur bra är din syn?
Så pass bra att jag inte behöver glasögon som när jag var yngre.
Var är dina syskon just nu?
Han är säkerligen hemma eller hos en vän.
Vad var den senaste drömmen som du minns?
Ingen jag kan komma ihåg så här på rak arm.
Vem ringde dig senast?
Daniels syster.
Vilken tid gick du upp imorse?
Kvart i sju med en klump av nervositet i magen.
Vad ska du göra i helgen?
Ännu har jag ingenting planerat, det är mycket möjligt att det blir en helg fylld av trevligheter, mys och hemmakvällar.
Vad står det i det fjärde smset i din inkorg?
Det var från min pappa som bad mig att hämta honom eftersom jag lånat bilen under dagen.
Vem är den senaste kändisen du tog på?
Det vet jag inte.
Vad finns i din bakficka?
På dessa mjukisbyxor finns inga bakfickor.
Vad gjorde du klockan 2 inatt?
Sov.
Vad är det första du gör på morgonen?
Myser med våran katt som alltid är gosig på morgonsidan.
Vad ska du göra efter det här?
Se en film med Daniel.

Glad är bara förnamnet

Steget är taget och jag är verkligen glad att vi gjorde det imorse. Det känns så mycket bättre nu och jag ser ljuset i det mörka. Det kommer "firas" ikväll med en massa mys, film och godis. 

Efteråt åkte vi till Daniels syster och mös med hennes snart ettårsfyllda dotter. Nu tänkte jag se senaste avsnittet av Mammor och minimodeller som jag missat.



Äntligen är dagen kommen

Idag är dagen kommen, den dagen jag väntat på länge och längtat till men ändå är väldigt nervös över. Jag får återkomma senare, nu blir det frukost här hemma innan det är dags att åka iväg. 

Ha en fin dag med er!

Måndag

Måndagen är över nu igen och för den delen är det faktiskt alltid lika härligt. Idag har jag hunnit med bland annat att storstäda hemma, tvättstuga och ett besök av min snälla mormor eftersom hon skulle hjälpa oss att sy om gardinerna litegranna som var för långa i både vardagsrummet och sovrummet - nu är det jättefint. 

Nu är vi hemkomna efter att ha besök Daniels syskon en sväng, trevligt var det och det är alltid lika mysigt att träffa Daniels syskonbarn. Nu blir det lite serietittande i sängen innan det är dags att sova.
Imorgon väntas en stor dag för mig, en dag där jag tar mitt tredje steg och en dag jag längtat till så länge,- trots det stiger nervositeten varenda minut. 

Och för att inte glömma fick jag idag ett samtal tidigare idag från stället där jag var på möte i fredags,- mer om det imorgon. 


Bild från februari -11

Dagens lista

Dagens humör: Förväntansfull, nervös och en lättnadskänsla
Dagens klädsel: "Sparkdräkten"
Dagens frisyr: Slarvigt uppsatt i en knut
Dagens smink: Ingenting
Dagens planer: Till att börja med städa och tvätta
Dagens väder: Kyligt - omrking fem minusgrader
Dagens vill ha: Morgondagen avklarad
Dagens tråkigaste: Att ta itu med all städ och tvätt här hemma
Dagens nedräkning: En dag - imorgon sker steg tre

En trevlig söndag

Dagen idag har gått snabbt eftersom jag har haft saker för mig hela tiden och knappt suttit stilla någonting.
På morgonsidan åkte jag med familjen hem till farbror för att gratta honom.
Därpå lånade jag och Ida hennes pappas bil för att bila runt dagen lång med musik på hög volym.
Vi var på ett flertal affärer i både stan, utanför stan och i Valbo så vi hann med en hel del shopping. Denna gång blev det ingen shopping av kläder utan nu inhandlade vi saker till hemmet vilket jag faktiskt tycker är roligt också.

Det har hur som helst varit en mycket trevlig dag med Ida och nu avslutar jag kvällen hemma i soffan framför Sex and the city.

Melodifestivalen

Här hemma har vi myslördag och har som många andra sett första delfinalen av melodifestivalen. Enligt mig fick Loreen högsta betyg då hennes låt faktiskt var bra och därpå Afrodite eftersom de hade en mer schlagerlåt att erbjuda. Fast och andra sidan var Dead by aprils låt heller inte helfel.

Jag saknar tiderna då melodifestivalen bestod av schlagerlåtar så det kan vi hoppas på att se mer av i nästa veckans delfinal. 




Lördag

Vi har för bara en stund sedan klivit innanför dörren här hemma efter att ha besökt Daniels pappa med familj och även handlat.
Nu slår vi oss ner i soffan en stund och ikväll väntas en myslördag - en riktig myshelg blir det för oss hemma 



Ett år sedan







Den nionde februari, med andra ord om fem dagar, är det ett helt år sedan dessa bilder togs med Linnea en kall vinterdag i ett av spåren i Hemlingby. Det här är några av alla bilder vi tog och jag minns hur det ilade i händerna-/fingarna när vi använde kameran eftersom det var så kyligt. Trots det så var det roligt.

Fredagsmyset har börjat

Fredagsmyset här hemma med min lilla familj, Daniel och Silver, har börjat för ett tag sedan. Mysigt sällskap, lite godis och film-/tvittande hela kvällen - ultimata fredagsmyskvällen. 

Nu ska jag krypa i min "sparkdräkt" som jag så fint kallar det och se The voice sverige som nyss började innan vi ska se film tillsammans. 



En varmt välkomnande helg

Mötet är nu avklarat och som förövrigt gick bra.
Nu är helgen här och väldigt välkommen är den också. Det ska faktiskt bli jättehärligt med några helgdagar innan en ny vecka sätter igång. Dock ser jag fram emot nästa vecka, speciellt en dag ser jag förväntansfullt fram emot med både nerver och lättnad. 

Ni får alla ha en fin helg.



Fredag

Nu är fredagen här igen och veckan har ändå gått hyfsat snabbt tycker jag. Det ska bli jätteskönt med helg och varje minut ska jag njuta av att det är helg - det behövs efter den senaste veckan, resten håller jag privat. 

Men innan vi sätter igång att njuta av helgen ska jag på möte-/intervju nummer två för denna vecka. Egentligen skulle den varit i onsdags men eftersom den personen jag skulle till var sjuk blev det uppskjutet till idag istället. Och som alltid är jag nervös, men jag ska idag försöka att inte stressa upp mig så mycket innan så att nervositeten blir värre för det behövde jag verkligen inte göra igår. 



Snö

Nu är jag hemma efter att ha varit borta hela dagen. Först på ett möte-/intervju som jag var väldigt nervös över - men som alltid är jag nervösare än vad som behövs. 
Därefter en träff med personen jag är kontaktperson vilket var trevligt, som i vanlig ordning vill säga. Nu ska jag slappna av hela kvällen framför datorn med bland annat bloggläsning och några avsnitt av Stylisterna två. 

Vädret är ingenting att tala om idag, det har snöat jättemycket och varit kyligt - det blev en sen vinter det här året. Vintern har sina mysiga stunder också, men ibland när fingrarna känns som istappar och hela kroppen blir iskall längtar jag bara mer och mer till sommaren. Just idag har varit en sådan dag då jag önskar att sommaren vore här.

Intervju

Om ett tag när jag gjort mig iordning är det dags att åka till ett ställe där jag ska på intervju,- som jag är väldigt nervös över. Jag kommer känna en lättnadskänsla när det är över så jag längtar tills dess.
Efteråt blir det mot stan, men mer om det senare.

Today

Dagens humör: Bra humör trots småtrött och nervös
Dagens klädsel: En svart tröja med trekvartsärmar till ett par jeans
Dagens frisyr: Uppsatt i en knut
Dagens planer: Jobba och intervju-/möte
Dagens väder: Kyligt och snöat litegranna - upp mot fyra minusgrader
Dagens vill ha: Att helgen ska vara kommen
Dagens bästa: Jobbdag
Dagens tråkigaste: Intervjun-/mötet blev förflyttat till fredag - jag som var nervös och ville ha det klart
Dagens nedräkning: Endast sex dagar kvar

RSS 2.0