Nu får det minsann vara nog

Nej, nu får det vara nog med pluggande för idag. Jag har i princip suttit hela dagen förutom då jag tog en paus och rensade hjärnan med en joggingrunda.
Imorgon fortsätter pluggandet, precis som det är varje dag då. Men innan det ska jag njuta av en pluggfri kväll med min underbaraste pojkvän.
Kanske det blir lite bloggläsning bloglovin också, eftersom jag hamnat efter lite där nu och har väldigt mycket inlägg att ta igen.
Nu måste jag springa till bibblan och lämna böckerna jag lånat. Ha en bra kväll.

Det eviga pluggandet

Denna dag har hittills endast bestått av studier - jag har alltså suttit här sedan imorse till nu. Dock är jag ännu inte klar för dagen med pluggandet men tänker ta en paus för det känns behövligt. Därför tänker jag nu ta en liten joggingtur och rensa skallen innan jag fortsätter att plugga lite mer.

Bästa vänner

Här är en bild på mina underbara vänner från förra fredagen då vi besökte en restaurang, discobowlade och avslutade den mycket trevliga kvällen med dans på heartbreak. Jag må då säga att mina vänner är de bästa och att de är väldigt betydelsefulla för mig :) <3

Dagens lista

Dagens humör: På bra humör trots att det är söndag och att det väntas plugg imorgon
Dagens klädsel: Nya linnet och mjukisbyxor
Dagens frisyr: Uppsatt i en knut och en fläta i luggen
Dagens smink: Mascara
Dagens planer: Idag var planerna att ha en lugn och mysig dag samt skridskoåkning och så blev det :)
Dagens väder: Det har varit fint väder hela dagen idag, nästan så det känns som att våren är på ingång
Dagens vill ha: Att den kommande veckan vore pluggfri, dock blir det verkligen inte så
Dagens tråkigaste: Ingenting speciellt tror jag
Dagens bästa: Skridskoåkningen med älskling var mysig ♥
Dagens nedräkning: Fem dagar återstår tills det är fredag igen!

Söndag

Nu var söndagen kommen och snart påbörjas en ny vecka. Här på morgonen har vi inte gjort mer än att slappa framför tvn, vilket naturligtvis är skönt att börja en söndagmorgon på. Men nu hade vi tänkt röra på påkarna och gå ut en sväng. Ha en trevlig söndag :)

En trevlig lördagkväll

Då var snart denna lördag över och kvällen har spenderats med min pojkvän hos hans syster där även hennes vän var med lite kortspel och trevligheter. Kvällen har varit så trevlig så men nu är det dags att dra sig hemåt :) Hoppas även ni haft en bra kväll.

Härligt med helg

Det känns skönt med helg och jag njuter till fullo utav den. Nu är det lördag iallafall och idag var det tänkt skridskoåkning med min pojkvän, hans bror och brorson. Fast det blir senare mot eftermiddagen, innan det vet jag inte vad som hittas på men något blir det förhoppningsvis. Hoppas er fredag igår var trevlig, min var det åtminstone. Efter jobbandet följde jag med mamma och pappa till maxi för att storhandla. Därefter skjutsades jag tillbaka hem till pojkvännen för en mys-/filmkväll.

Jobbardagen är över och helgen är inkommen

Då var denna arbetsdag över och helgen är inkommen vilket känns skönt må jag säga. Dagen på jobbet gick relativt snabbt och ingen dag är sig lik inom det här yrket kan jag konstatera. Nu inväntar jag bussen för att åka tillbaka hem till min pojkvän :)

Jobbardag

Nu sitter jag på bussen lite småtrött sådär. Dem ringde nämligen från PFV igår för att fråga om jag vill ta ett jobbpass idag så det tackade jag ja till. Jag börjar jobba halv åtta och slutar kvart över tre, på samma ställe som jag var på i måndags och jobbade. Snart dags för bussbyte. Ha en bra dag och godmorgon på er :)

En kvällsuppdatering

Jag passar på att uppdatera här medan min pojkvän kopplar in nya plattvn som inhandlades idag. Här på kvällskvisten var det solningsdags som jag skrev tidigare och därefter följde vi även med hans mamma och hennes kille till maxi. Nu är vi hemma hos honom igen som ni säkerligen förstår och nu väntas en lugn kväll framför tvn innan sovdags för imorgon är klockan ställd på 06.00.

Shopping i valbo

Efter pluggandet idag åkte jag och min pojkvän till valbo köpcentrum där vi tittade runt och shoppade lite :) Nu tänkte vi åka och sola inne i stan och vad som händer därefter återstår att se. Kanske att vi ska ta en sväng hem till mig i bomhus, även det återstår att se ifall vi hinner :) Nu är det dags att hoppa in i bilen och köra till stan för sovtime.

Godmorgon

Här kommer ett snabbt och kort morgoninlägg, jag sitter nu med pbl-gruppen för att göra det sista med grupparbetet. Därefter kommer jag spendera tiden till att plugga på annat tills min pojkvän kommer hem från jobbet för då hade vi tänkt hitta på något :)

TIO stycken strike på en timma

Idag har jag börjat dagen med att fortsätta grupparbetet med PBL-gruppen. Sedan har Internet krånglat idag för mig så jag är därför på mobilen och surfar. Under eftermiddagen spenderade jag fyra timmar tillsammans med tjejen jag är kontaktperson till då vi bland annat bowla vilket gick förvånansvärt bra från min sida då jag fick TIO stycken strike på en timma. Detta är säkerligen personligt rekord ;) Men för att inte glömma råkade jag göra två övertramp på banan så att det började tjuta, lyckat haha!

En eftermiddag med käraste

Nu är jag och min pojkvän ganska nyss hemkommen efter att ha spenderat eftermiddagen i valbo köpcentrum tillsammans där vi kikade runt i affärerna och åt även middag där. Jag är så glad att jag har min pojkvän, min käraste :) Imorgon väntar en pluggdag så det blir därför snart dags för sovtime.

Fyrtio dagar kvarstår

Fyrtio dagar kvarstår till min tjugoettårsdag. Inte för att jag längtar egentligen då ålderskrisen börjar krypa sig på ;)

Ser fram emot eftermiddagen

Vilken spännande dag, iallafall hittills. Skämt åsido, min dag har inte varit speciellt rolig hittills faktiskt, jag har endast pluggat och inte hunnit göra något annat. Dock tror jag eftermiddagen kommer bli trevligare när min pojkvän kommit hem från jobbet för vi hade då tänkt hitta på något :) Fram tills dess blir det till att hålla mig till studierna antar jag.
Men först tänkte jag ta en paus en stund för att vila huvudet.

Ha en bra dag med er :)

Jobbardag

För ett tag bra tag sedan kom jag hem till min pojkvän igen efter att ha jobbat från kl 13.00 till 20.30 på Gula villan - gruppboende för personer med psykiska funktionsnedsättningar. Så mer än så har jag därför inte hunnit göra idag. Snart blir det till att sova för imorgon väntar studier, men innan sovdags är det tvtittning :)

Idag vankas det jobb

Nu har jag precis klivit på bussen för att åka hem till bomhus och hämta lite saker jag behöver, därefter bär det av till jobbet för att jobba tills ikväll.

Solsidan

Nu är det dags för Solsidan på tv4 i en halvtimma framåt :) Roligt program värt att se.


Tillbakablick över de senaste dagarna

Här kommer en liten tillbakablick över de senaste fyra dagarna då min uppdatering varit så pass dålig.

Torsdag
Jag började dagen med att träffa tjejen jag är kontaktperson till, därefter åkte jag tillbaka hem till pojkvännen. För oss blev det då en mysig eftermiddag-/kväll då vi åt ute på restaurang och även solning. Detta avslutades med en myskväll.

Fredag
Studier och handledning stod på schemat så pass länge jag orkade, vilket inte var länge alls då jag inte var speciellt peppad på plugg denna dag. En eftermiddag med min pojkvän blev det här innan jag började jag mig iordning för kvällen. Vid femtiden träffade jag mina underbara vänner - Linnea, Kajsa, Tessan och Anja för ett restaurangbesök på Helt enkelt och även en timmes discobowling. Efter det åkte vi hem till Tessan för lite förfest och trevligheter innan vi slutligen dansa gärnet av oss på heartbreak resten av kvällen-/natten.
Det var en jätterolig kväll och det tackar jag mina fina vänner för ♥

Lördag
Här börjades det med en sovmorgon tillsammans med min älskade pojkvän inann vi var hem till hans syster för att umgås, dricka te och spela kort. Mot eftermiddagen blev jag och min pojkvän upphämtad av min familj då vi skulle äta på restaurang tillsammans, detta görs nämligen varje gång någon i familjen fyller år och det har mamma nyss gjort. Efter restaurangbesöket gick vi allihopa till en familj vi känner för att gratta två av dessa familjemedlemmar, därefter åkte jag och min pojkvän tillbaka hem till honom. Kvällen avslutades med en myskväll tillsammans med min pojkvän, hans syster och hennes kille där vi såg film och åt snacks.

Söndag
Idag efter att jag blev uppväckt av att min pojkväns syster kom och bankade på gick vi upp och fixade oss innan vi begav oss hem till henne för att umgås en stund igen, återigen blev det tedrickning och kortspelande. Jag blev sedan upphämtad av mamma och pappa för att hälsa på kusinerna och därefter följde jag med mamma och pappa till några affärer för att inhandla lite som behövdes. Nu håller vi på med middagen jag och min pojkvän, innan det var även vi till Ica maxi för att inhandla sådant vi behöver.

Nu har jag inte mer tid för detta, ni får ha en bra avslutning på denna vecka och söndagkväll! :) Troligtvis återkommer jag senare.


<3 Tack till er!

Då var söndagen här, igår blev en datorfri dag och därför inga uppdateringar här. I fredags blev det som tidigare skrivit en tjejkväll med bästa vännerna då vi åt på Helt enkelt, discobowlade och avslutade den trevliga och roliga kvällen på dansgolvet på heartbreak. Så tack till mina underbara vänner för en rolig kväll <3

Ingen bra pluggardag

Idag var ingen bra pluggardag vilket resulterade i att jag inte fick mycket gjort. Med andra ord var jag inte taggad för studier idag, kanske för att det är fredag och att jag vet att en rolig kväll väntas :)

Fredagsmorgon - Helgen är snart kommen

Godmorgon.
Igår blev det ett par timmar till att umgås med tjejen jag är kontaktperson till, det var trevligt. Dagen på stan bjöd på ett nytt hål i örat, noppning av ögonbrynen på Rosmarin och en sväng för att titta på kläder,  dock hittade jag ingenting.
Nu är det dags att småkika studierna litegranna trots tröttheten, kl 10:00 ska vi träffas i PBL-gruppen och därefter blir det handledning med läraren för oss mellan 10:30-12:00. Hoppas på att den en och en halvtimme går fort förbi.

Del 6: Årsresumé 2010

September
Denna månad började med att avsluta den sista dagen på kursträffen i Skellefteå. Först och främst hade vi en skoldagen med bland annat föreläsningar om psykofarmaka och Kognitiv beteendeterapi. Avslutningsdelen missade jag då jag var tvungen att åka med bussen som gick kl 16:00 från Skellefteå och som gick till Sundsvall och därefter invänta tåget som skulle ta mig hem till Gävle - hemma och trött var jag efter en tiotimmarsresa.
Dagen därpå cyklade jag in till stan för att träffa min pojkvän som jag hade saknat så mycket och när vi träffats ett tag cyklade jag hemåt igen och kvällen tillbringades tillsammans med Linnea där vi pratade en hel del om den kommande semesterresan.
Dagen efter detta blev det en cykeltur in till stan igen, denna gång för att träffa Linnea och vi hade i uppdrag att växla svenska kronor till euro på Forex. Då kände vi hur vi börjar närma oss resan :) Vi tog även en stanrunda och Kajsa kom in till stan och shoppade med oss. Detta var då en fredag och när jag cyklat hem igen och hämtat min packade väska hemma cyklade jag vidare hem till min pojkvän för att ha en mysig helg. Dock ringde dem från jobbet innan jag ens hunnit komma innanför dörren hos pojkvännen så då blev det en natts jobb där jag skulle sitta vak åt en brukare.
Den fjärde september fyllde pojkvännen min år, så detta firades med gäster och fika. På kvällningen åkte vi till stan för att äta en matbit och se på alla dem 5000 marschaller längs Gavleån - det var fint och en väldigt mysig kväll och speciellt när jag fick gå där hand i hand med min älskade :) Det var även cirkusliknande uppträdanden där.
Jag och Linnea hann träffas ganska många gånger också, och mycket snack och planering för resan var det. Nedräkningen började verkligen på allvar och vi var spända och förväntansfulla. Vi började även småpacka lite och tog fram snygga outfits att ha med.
De närmsta dagarna gick även åt till att umgås med Daniel, studierna, wii-spelande, bloggläsning och vännerna. Resfebern började slå in ganska stort på mig och jag gick runt nervös och stressad hela tiden.
Den elfte september var jag barnvakt åt min söta kusin Elsa på tre år, det var en mysig kväll där vi lekte, såg tv, läste böcker, busade och skrattade.
Jag fortsatte självklart med att vara kontaktperson och varje vecka träffas vi en gång. Bland annat åkte vi till min stuga över en dag vilket var jättetrevligt.
Sedan fyllde min vän Linnea tjugo år också, jag grattade henne med att gå över med en present, vi fikade och pratade och hon visade vad hon fått mer i present.
Någonting nytt som hände detta år var att rösta inför valet - det var nämligen första gången jag fick göra det så det gjorde jag självklart. Jag och mamma åkte till biblioteket i Bomhus där vi röstade.
Resväskan vägde nu vi detta tillfälle tolv kilo och då var verkligen inte allt nedpackat. Slutligen när allt var packat var den väldigt tung men det gick ;)
Den fjortonde september var en dag jag aldrig kommer glömma, den dagen då jag och min pojkvän förlovade oss. Av att bara vara i hans närhet gör mig lycklig och jag älskar han enormt mycket. Jag var så pass överlycklig efter den dagen över att se ringen på mitt finger och jag är minst lika lycklig ännu när jag tittar på min ring. Jag visste redan då och jag vet det nu att jag vill leva med honom resten av mitt liv - mitt hjärta.
Sedan hände det mer roliga saker, nämligen min och Linneas Greklandsresa föll äntligen in, vi fick pallra oss upp kl 04:15 på morgonen för att bli skjutsad till Arlanda. Under våran vecka på Kreta bloggande jag ingenting men har nämligen massvis med bilder jag lägger ut då och då - dessa finner ni i mappen "Kretaresan". Det kommer att komma fler bilder än vad som ligger i mappen nu men jag lägger ut de när jag har tid. Resan var verkligen toppen, allt var så bra. Värmen, sällskapet, stränderna, hotellet, poolerna, allt roligt vi gjorde och hur fint det var :) Jag ångrar inte en sekund över att vi åkte. En vecka senare landade vi iallafall på Arlanda då vi var bruna och fina. Samma kväll som jag kom hem åkte jag hem till min pojkvän, gud så jag hade saknat honom och det var så roligt att få träffa honom igen.
Efter en mysig helg med mannen i mitt liv var det dags att ta tag i studierna igen eftersom jag varit borta i en hel vecka. Det var då dags att påbörja ett individuellt arbete vilket flöt på så det var skönt. Självklart var jag tvungen att ta igen alla idolavsnitt jag missade under veckan också.
Närmsta dagarna blev det shopping med vänner, umgicks med pojkvännen, blev bjuden på middag hos pojkvännens syster :) Detta avslutades månaden med.

Då var denna onsdag över.

Efter att äntligen ha pluggat klart på eftermiddagen idag fixade jag till lite i min pojkväns lägenhet och snygga till det lite innan han kom hem :) Därefter gick vi en promenad till affären. På kvällskvisten umgicks jag med min pojkväns syster och hennes kompis för lite kortspel, det var en trevlig kväll med massa prat och skratt. Nu är jag för en stund sedan hemkommen därifrån och snart blir det läggdags för imorgon är en ny dag.

Studier & studier

Vet ni vad jag gör?
- Pluggar som vanligt. Inte så värst intressant för er att höra hela tiden men det är just det jag ägnar mig till om dagarna och speciellt mycket nu när vi har mycket att göra i studierna.

PS. Jag kan nu passa på att säga grattis på namnsdagen till min farbror :)

Långa dagar med med massa pluggande

Dagarna denna vecka ser väldigt likadana ut - dvs en massa pluggande att gå igenom och göra klart vilket känns relativt stressande. Dock försöker jag tänka positiva tankar och att tagga ned lite, att stressa är inte alltid bra - inte för mig iallafall, dock kan en liten måtta av stress sätta fart på mig men inte allt för mycket.
Men nu åter till studierna!

Dagens lista

Dagens humör: Bra humör trots jobbiga studier
Dagens klädsel: Leggings och en svart tunika 
Dagens frisyr: Uppsatt i en knut
Dagens smink: Lite enkelt, endast mascara
Dagens planer: Studierna i första hand, bibliotekbesök och sedan en lugn kväll
Dagens väder: Sol och en del plusgrader
Dagens vill ha: Pengar i uppsjö och lite mindre plugg
Dagens tråkigaste: Stressen
Dagens bästa: Sidantalet för mitt individuella arbete minskar 
Dagens nedräkning: Om tre dagar ska jag tillsammans med Kajsa, Linnea, Tessan och Anja ha en trevlig kväll :)

Beroende, våld och tvång

Tisdag idag och samma som igår gäller idag - studier!
Snart är det dags att tillsammans med PBL-gruppen påbörja grupparbetet i den nya kursen "Beroende, våld och tvång". Därefter även skriva på den individuella uppgiften innan jag avslutar för idag, nu åter till studierna.

I samma läge sedan imorse

Hej och hå. Jag sitter fortfarande vid datorn och studerar, men har god lust att hitta på något roligare att göra. Jag har nu suttit i samma läge sedan imorse och mitt huvud börjar därför kännas allt tyngre, trots det blir det lite till av pluggandet, runt cirka två timmar kan jag tänkte mig.

Godmorgon

Nu är det måndagsmorgon igen och det menas att pluggandet ska sättas igång på direkten för att få någonting gjort.
Eftersom jag inte suttit mycket vid datorn den senaste veckan då jag befunnit mig i Skellefteå så har jag mejl, facebookuppdateringar, plugg och massa nya bloglovin-inlägg att ta igen så jag tänkte börja med detsamma och det första jag tar tag i är det viktigaste - pluggandet med andra ord.
Återkommer gör jag senare!

En trevlig dag på mammas födelsedag

Dagen idag har varit mysig och trevlig med min familj och pojkvän. Vi har firat mamma och även haft gäster på besök. På kvällskvisten åkte jag med min pojkvän hem till honom för en myskväll. Nu är det tv-dags innan sovtime, imorgon väntar en dag med pluggeri. Hoppas eran dag har varit lika trevlig som min har varit och ännu en gång grattis till mamma :) <3

Grattis mamma på födelsedagen

Grattis till min käraste mamma på din födelsedag. Jag hoppas din dag varit fin och att du är nöjd över den för det är du värd. Jag älskar dig världsamycket



Vanlig bloggning och en mysig gårdagskväll :)

Nu när kursträffdagarna i Skellefteå är över och jag är hemma så återgår jag till vanlig bloggning. Igår umgicks jag med min pojkvän vilket var väldigt efterlängtat då jag saknat honom när jag varit borta. Inte nog med att jag äntligen fick träffa honom igen så var gårdagen den fjortonde - vilket betyder att vi varit tillsammans i två år och tio månader. Jag kan inte säga annat än att du är den jag vill leva med resten av mitt liv och att jag älskar dig <3

Kursträff i Skellefteå -

Söndag
Denna dag anlände jag till Skellefteå och reste hela dagen lång, för att precisera det mer exakt tog det ungefär tio timmar. Mer än så hände inte denna dag eftersom jag bara satt först i ett tåg och därefter i en buss och senare ännu ett till bussbyte innan jag var framme. Väl framme var det nästan på direkten sovdags för att orka med första kursdagen i skolan och även för att jag var väldigt trött efter dagen.
Måndag
Som sagt var det första kursdagen på Skellefteå Campus för denna gång och dagen började med information och därefter gick hela skoldagen åt till oppositionen i Socialpsykiatri, vilket var väldigt lättande och härligt när det var överstökat.
När skoldagen var över åkte jag, Nadja och Marie till boendet där dem packade upp sina saker vilket jag redan hade gjort dagen innan. Vi gick sedan på stan i hopp om att hitta något fint men fick endast med mig en tunika hem. Kvällen gick åt till att prata igen allt vi missat, skratta och bara umgås med varandra vilket vi inte gör ofta med tanke på att vi bor så pass utspritt över landet.
Tisdag
På morgonen började vår lektor gå igenom lite kring socialpsykiatrin med mera. Därefter sökte vi i databaser och försökte spåna på idéen vad vi ska skriva i uppsatsen. Karriärvägledning - att skriva CV stod på schemat denna dag också, vilket var bra att få en genomgång av. Jag, Nadja, Marie och Emma åkte efter skolan till stan igen men det var endast en snabbis där jag köpte nya leggings då jag var i behov av det samt ett långt basiclinne i vitt. Därefter åkte vi alla fyra till boendet där vi åt middag tillsammans och åkte sedan i stora soppåsar i Vitbergsbacken som ligger precis bredvid boendet - en väldigt stor backe full med stora hopp i. Det var väldigt roligt och vi har inspelade filmer från backen som ska bli väldigt roliga att se :) Bastu, skratt, prat och tv var det som gick åt resten av kvällen, vilket var trevligt.
Onsdag
På morgonkvisten startade kursdagen med att vi fick introduktion i den nya kursen - beroende, våld och tvång som vi nu påbörjat. Föreläsning om missbruk stod sedan på schemat och även en från NEPO-teamet kom för en föreläsning - NEPO står för neuropsykiatrisk omvårdnad. Tillsist var det introduktion självständigt arbete och sedan var kursdagen slut. Vi åkte då till Jacks som är en affär som har allt möjligt, lite småsaker blev inhandlat där. Kvällen blev ungefärlig som kvällen innan - tv, bastu, skratt och massa prat :)
Torsdag
Denna dag var den sista kursdagen och där var det bland annat en föreläsning; möte och hantering av besvärlig patient samt gemensamt förhållningssätt som höll på relativt länge. Klockan 16.00 var det dags för mig att åka hem, bussen avgick då från Skellefteå. Vid Umeå universitetssjukhus klev jag av för att åka tåg från Umeå östra, dock var tåget inställt och det blev då en ersättningsbuss istället som tog lite längre tid. Denna ersättningsbuss åkte jag med till Örnsköldsvik och där fick jag byta buss ännu en gång som tog mig till Sundsvall. Ifrån Sundsvall åkte jag tåg hem till Gävle - alltså var jag hemma efter tre bussbyten och en tågresa på lite över tio timmar. Väl hemma var klockan cirka tjugo över två på natten och jag var väldigt trött så jag somnade på direkten.
För att sammanfatta har jag haft det trevligt i Skellefteå och det var så roligt att träffa några vänner igen :) Massa filmer och bilder blev knäppta som minnen.

Idag fick jag en sovmorgon, jag vaknade cirka tio över tolv. Denna sömn jag fått inatt behövdes kan jag säga, idag blir det till att åka hem till Daniel, gud så jag saknat honom 

I väntan på en tiotimmarsresa

Nu sitter jag på busstationen i Skellefteå som jag gjort ett tag nu, i väntan på att min buss ska komma som jag ska åka en bit med på vägen hem till Gävle. Framför mig har jag en tiotimmarsresa vilket inte känns speciellt roligt.

Befinner mig ännu i Skellefteå

Här kommer ett litet snabbt blogginlägg från mobilen, en uppdatering då jag inte haft tid för datorn de senaste dagarna när jag befunnit mig i Skellefteå där jag ännu är kvar. Lite om vad vi gjort under dessa kursdagar återkommer jag med när jag kommit hem till Gävle igen. Just nu ser jag, Nadja och Marie tv samtidigt som vi har våra roliga samtal :D Jag återkommer säkerligen imorgon.

Skellefteå

För en timma sedan kom jag fram till mitt rum här på Skellefteå camping efter en heldagsresa.
Jag började med att åka tåg från Gävle kl 11:57, tog därefter förbindelsebussen från Sundsvall kl 14:00, i Umeå var det bussbyte och därifrån åkte jag kl 19:30 och tillsist var jag framme i rummet här i Skellefteå kl 22:00.
Nu ska jag varva ned, läsa lite bloggar och sedan sova. Imorgon är det första skoldagen på kursträffen som väntar.
Godnatt.

Tågåkande

Nu befinner jag mig på tåget på väg till Sundsvall, vi lämnade nyss stationen i Söderhamn. Det har ännu inte tillkommit några förseningar så det känns skönt. Jag har åkt sedan kl 11:57 och känner redan rastlösheten, hur ska det kännas senare tro eftersom jag anländer till slutdestinationen kl 21:30 + att jag ska åka taxi efter det, om nu allt går som det ska hela vägen :)

Nu:

Skellefteåtime!

Del 5: Årsresumé 2010

Augusti
Sommaren började lida mot sitt slut och hösten var på insprång. Denna månad började trevligt då jag och min pojkvän fick besök hemma hos honom utav hans pappa med tjej, systern, en vän till henne och bror. Vi fikade och spelade mitt Wii-spel som jag hade hemma hos honom över sommaren då jag tillfälligt bodde där. Hur som helst var det en trevlig kväll :)
Dagen efter detta fyllde min kusin fjorton år och det firades med familj och släkt hemma hos dem i stan. Jag fick då mig en funderare, inte tyckte jag att det var så längesedan jag var i den åldern, men det var ju då trots allt sex hela år sedan.
Dagarna som kom fortsattes med extrajobbet, eller snarare nätterna då jag endast jobbade nätter på sommaren. Förutom det träffade jag Linnea en regnig dag för lite planering och prat om Kreta. Vad passar bättre att prata om när det var ett regnväder? ;) Inte nog med att vi planerade lite för resan så tog vi oss ett steg närmare hela resan eftersom vi då betalade den.
En vecka in i månaden var det en fin sommarkväll faktiskt då jag, tjejen jag är kontaktperson till, familjen, grannarna och några till åkte till ett ställe vid vattnet där vi hade picknick hela kvällen lång. Det var även en stor scen en liten bit bort där det var Diggilo så vi fick underhållande musik hela kvällen så det var ett plus. Det var iallafall en mysig och trevlig kväll.
På jobbet en natt i början av denna månad vid halv fem-tiden cirka så hände en hemsk upplevelse, jag tar det i korta drag endast och tänker därför klistra in ett utdrag av en del av texten över vad som hände.
"Det där hemska jag skrev om att jag såg inatt var kanske kring halv fem tiden inatt. Jag och tjejen jag jobbar natt med i helgen åkte minibussen på väg till det andra boendet för extra tillsyner på några som bor där. På vägen bredvid tyckte vi att vi såg något men vi uppfattade inte riktigt vad det var utan trodde faktiskt att det var en papperkasse för det såg det ut som. Dock var det inte någon kasse, utan en kanske 17årig flicka sittandes mitt på gatan ihoprullad, heltsöndergråten och en kort klänning samt en spritflaska som var halvfull som stog bredvid henne."
Det var inte bara kusinen min som fyllde denna månad utan även min pojkväns lillasyster som blev tjugotvå år den åttonde augusti. Detta firades hemma hos henne där det bjöds på bland annat smörgåstårta. Dagen efter detta hade vi en kortspelar-dag-/kväll hemma hos henne vilket alltid är lika trevligt. På kvällen cyklade jag och min pojkvän hem till mig i Bomhus där vi hälsade på en stund och lånade med oss lite filmer att se på min lediga dag. Olyckligtvis nog så regnade det då och vi fick cykla hem i detta tråkiga väder då det aldrig verkade vilja sluta regna.
Den tolfte augusti laddade jag batterierna fullt ut för att jobba sista natten på extrajobbet för denna sommar. Så fredagen den trettonde gick jag av jobbet, alltså jag hade ju jobbat natten mellan den tolfte och trettonde. Då blev det att trampa full fart på cykeln hemåt för att sova innan vi skulle gratta faster som fyllde år, det firades hemma hos henne och hennes familj. På kvällen såg jag och min pojkvän filmen "Friday the 13th" eftersom det var fredagen den trettonde.
Jag fixade ett nytt pass också, då det var exakt en månad kvar till Greklandsresan. Dagen efter det fick jag veta att min pojkväns syster och hennes kille väntade barn, jag var och är glad för er skull :)
Något mer roligt som hände denna månad var den artonde då jag var på stan med Kajsa, helt spontant tog vi hål i naveln vilket jag absolut inte ångrar än idag då jag velat ha det länge men inte funnit modet att göra det. Nervös som jag var klarade jag det iallafall :) Dock smärtade det rejält den kvällen, natten och dagarna efteråt, det var minsann en pina ibland.
Den tjugoåttonde var det den årliga kräftskivan med massa folk man känner, det var trevligt och bilderna var väldigt charmiga på sitt sätt, speciellt med den fina kräft-oufiten. Dagen efter det var det dags igen för kursträff i Skellefteå och resan dit började med förseningar vilket inte var speciellt roligt. Den sista dagen på denna månad var jag fortfarande kvar i Skellefteå, då jag, Nadja och Marie spelade bowling och hade en supertrevlig dag-/kväll :)

En fin lördag med massa kärlek

Då var denna lördag över också, jag tycker att sista tiden bara rusat förbi och imorgon är det redan dags för en heldagsresa till Skellefteå för en kursträff med klassen skolan - Skellefteå Campus.
Så denna dag har bestått utav att packa, skriva ut viktiga papper, boka taxi från busstationen i Skellefteå till boendet, köpt matsäck och så vidare det som har behövts för att vara redo inför resan.
Det var även middag idag hemma hos mormor med henne, familjen och släktingarna från Luleå eftersom dem skulle resa hem nu ikväll.
Inte nog med det har jag självklart träffat min älskling också, jag kommer sakna honom eftersom vi inte kommer ses på cirka en vecka och det känns ju jobbigt såklart. Men det blir jätteroligt när vi träffas igen i slutet av nästa vecka - min fina Daniel, som jag älskar dig alltså mitt hjärta 



Del 4: Årsresumé 2010

Juli
Denna månad började med att jag fortsatte med extrajobbet och försökte ställa om dygnet att vara vaken om nätterna och sova på dagarna. Jag jobbade nämligen natt hela sommaren och för en person som i hela sitt liv varit vaken cirka en natt innan jag fick jobbet var det ganska tungt och dessutom var det så pass ljust om dagarna att det var svårt att sova ibland. Men det där kom man in i och senare på sommaren gick det hur bra som helst att sova till sena eftermiddagar.
Mitt i sommaren var det nu också, varmt hade vi det vissa dagar och hur underbart är inte det? Jag skrev den andra juli att vi hade cirka 30 plusgrader och på vissa ställen hade det nästan varit varmare än så - hetta med andra ord. Jag och Daniel hade då tagit oss en cykeltur till stan för att kyla ned oss med en kall glass. Annars var det massa bad som gällde denna varma sommarmånad på stränder, viktoriasjön och hemlingbysjön bland annat. Ibland åkte vi hem till Daniels pappa ute på landet också där det var grillning, badning i viktoriasjön, crocketspelning, solning och så vidare.
En vecka in i månaden tog jag och Linnea en stanrunda för att kika på kläder och snacka ihop oss lite om Greklandsresan som vi bokat men innan dess skulle Linnea till samma ställe med hennes familj vid den tidpunkten i juli.
Varje onsdag i julimånad är det sommarkväll här i Gävle och detta gick jag på med Kajsa, vi tog oss en cykeltur dit för att först gå på stan då det var öppet till kl 21:00 och sedan på de artistuppträdanden som var på scenen på stora torget.
Det blev även lite besök för mig och Daniel hemma hos mig i Bomhus för grillning och jordgubbsätning tillsammans med familjen min. Det var nämligen så att jag bosatte mig hos min pojkvän hela sommaren och därför hälsade vi bara på hemma där jag egentligen bor. Något mer jag gjorde med familjen var ett bröllopsfirande i Hälsingland för låtsas-farmor och hennes nya man som blev firat i skärgården en vacker och härlig sommardag.
Jag träffade även tjejen jag är kontaktperson till en gång i veckan, bland annat denna månad var det restaurangbesök, promenad till Boulognerskogen, minigolf och att vara utomhus som gällde då det mestadels var så pass bra väder.
I mitten av månaden begav jag, min pojkvän och familjen oss på en liten campingsemester i Hälsingland från fredag till måndag vilket var helt underbart och jag ville absolut inte åka hem för jag hade det så bra med min kära pojkvän och min älskade familj. Vi hade supermysigt alla dagar och äventyrade lite i det fina landskapet samt hälsade på släktingar. Efter detta var det dags att åka hem igen och fortsätta med extrajobbet som varade resten av månaden.
Den tjugosjätte juli fyllde våran fina Smulan två år, lillhjärtat våran fyllde och det firades såklart.
Jag fick även ett vykort från Kreta där Linnea berättar hur underbart härligt och varmt det är, då började jag längta ännu mer tills vi skulle åka dit och nedräkning på femtio dagar började.
I sluttampen av denna månad köpte mamma och pappa en ny bil, vi hade grillkväll med min pojkväns familj och det blev en kväll med kortspelet skip-bo med pojkvännen min hemma hos hans syster.

Min trevliga fredag


Dessa bilder är från idag på min vackraste Smulan. Idag träffade jag tjejen jag är kontaktperson till för att hitta på något roligt, vi började först med att gå till Ljusbubblan för att sitta i den härliga massagefåtöljen. Därefter gick vi en kort sväng på stan och åkte sedan hem till mig - det var nämligen middag för oss, familjen, min pojkvän, mormor och tre släktingar som är på besök från Luleå. Efter denna trevliga kväll är vi nu hemma hos min pojkvän och en myskväll återstår resten av kvällen. Det gillas :) ♥

Fredag

En myskväll väntades igår och förövrigt pluggade jag en stor del av dagen. I skrivandets stund pluggar jag nu igen och ska göra ett tag till innan det är dags att träffa tjejen jag är kontaktperson till. Därefter ska jag tillsammans med pojkvännen min åka hem till mig och äta middag med familjen och släktingar från Luleå.
Nu: Plugg.

Lista

Dagens humör: Bra - jag är på bättringsvägen när det gäller förkylningen
Dagens klädsel: Jag sitter ännu i pyjamas eftersom jag bara pluggat hittills idag
Dagens frisyr: Uppsatt i en slarvig knut 
Dagens smink: Ännu har jag inte sminkat mig
Dagens planer: Studierna i första hand
Dagens väder: Det snöar nu och det har kommit väldigt mycket snö på marken
Dagens vill ha: Att jag ska vara helt frisk - men det kommer det också
Dagens tråkigaste: Pluggandet - jag vill hitta på något roligt istället
Dagens bästa: Att jag vaknade upp bredvid min älskade pojkvän
Dagens nedräkning: Om åtta dagar ska min individuella examinationsuppgift vara inlämnad, så nu är det dags att fortsätta med den

Myskväll

Idag har jag inte hunnit med mer än pluggandet, inte alltid lika roligt men måste man så måste man. Just nu är jag hemma hos min pojkvän och ska sova över här, strax blir det filmdags för våran del. Vilken film det blir kan jag återkomma med senare. Nu ska jag avsluta mitt och Nadjas samtal på skype och ha myskväll med pojkvännen min :)
Ha en trevlig kväll.

Del 3: Årsresumé 2010

Juni
I slutet av maj åkte jag till Skellefteå för en kursträff med klassen och var kvar där i början av juni - sista dagen var den tredje. När jag väl kom hem på natten var jag jättetrött, det blir jag alltid efter en kursträff. Lång resa, mycket föreläsningar, långa dagar men det brukar ändå vara roligt.
Några dagar in i denna månad blev det bland annat solning på verandan, grillning, övningskörning, möte med det blivande tim-/extrajobbet och även Tessans inflyttningsfest.
Den sjätte juni påbörjade jag intensivutbildningen som skulle pågå i två veckor. Nervös som jag var tog jag bussen till trafikskolan på morgonen och var då ett steg närmare körkortet. Eftersom jag gick intensivutbildning så pluggade vi teori väldigt intensivt och hade körlektioner lite då och då.
Teoripluggandet pågick ungefär från morgon till kväll - körkortsboken hade jag med mig i princip överallt. Inte nog med att allt flöt på och gick bra så blev jag väldigt bra vän med Elin och Fiona som gick samma utbildning som mig - jättetrevliga och roliga tjejer.
En dag på väg hem från trafikskolan var det i princip stopp i trafiken, väldigt mycket bilar och folk överallt - det berodde på att studenten ägde rum då, jag satt på bussen väldigt länge i väntan på att få komma hem och hann tänka mycket på att det redan gått ett helt år sedan jag själv tog studenten.
Efter cirka en vecka på utbildningen var det dags för halkkörningen, jag vet jättenervös minns jag för jag och tre till tjejer skulle turas om att köra till Falun där vi skulle halkköra. Men det gick bra och likaså halkkörningen - den var jätterolig faktiskt, det är något jag skulle vilja göra om.
Fram tills datumet tjugofjärde juni hann jag med att träffa tjejen jag blev kontaktperson till, spela tennis, grilla, riskettan, studera lite mer teori. vara med min pojkvän och övningsköra såklart.
KÖRKORT - Ja, den dagen var lycka, jag hade både uppkörningen och teoriprovet på samma dag och klarade både och så det var ett riktigt glädjerus.
Sedan blev det midsommar också, det firades med familjen, pojkvännen och mormor i Boulognerskogen. På kvällen blev det partaj.
Den tjugoåttonde juni var min första dag på extrajobbet - gula villan och V50 som är gruppboenden för personer med psykiskt funktionsnedsättning och framför allt psykosproblematik. Ett spännande jobb med andra ord. Första dagen när vi var ut på ärenden på jobbet såg vi en trafikolycka, det var hemskt men det gick hyfsat bra. Sedan fortsatte det med jobb månaden ut helt enkelt.
Första utomhusdoppet blev också den tjugonionde juni med min pojkvän och hans kompis, lite sent ute men det var skönt med ett dopp utomhus.

Vampires suck

En filmparodi Twilight-filmerna som var rätt så hyfsad - rolig på ett sätt då dem överdrev allt från originalet men ändå blev det nästan för mycket ibland. Men jag gillar man Twilight och dess skådespelare kan det vara lite roligt att se parodin, vilket det faktiskt var.
Jag tycker ni ska se den!

Betyg: 2,5/5 stjärnor

Två bilder från julafton -10



Del 2: Årsresumé 2010

April
Denna månad började väldigt bra då jag och Linnea tog tag i våra semesterplaner och bokade en resa till Makrigialos på Kreta - för att njuta av en vecka fylld med sol, bad, semester, hälsa på hennes syster och att bara ha roligt. Vi bokade resan väldigt tidigt vilket gjorde att vi blev alltmer förväntansfulla i längtan efter upplevelsen.
För att dagarna skulle gå snabbare och att dem skulle minska i antal måste man komma på ett tidsfördriv, jag hade ju studierna såklart som alltid tar upp mycket tid. Så jag, mamma och pappa städade och rensade i hela lägenheten vilket tog ett långt tag - tidsfördriv. Något annat jag fördrev tiden med blev bakning, det var inte många gånger men någon enstaka så, bland annat rågflingebullar och scones med solroskärnor blev det bakat.
Plötsligt blev det påsk också - påskägg och påskmat med pojkvännen och familjen hos mormor och morbror var även där för att fira denna högtid tillsammans. Vi fick även påskbesök av kusinerna, faster och hennes man - trevligt med andra ord.
En vårdag ganska så i början av månaden fick jag besök utav Hanna och en massa nintendo wii-spelande blev det för våran del, vi körde på både dansmattan och nintendospelen i cirka 3-4 timmar väldigt intensivt med hårdträning - det var roligt men vi blev ganska slut efteråt. Även Linnea kom ibland över på lite nintendo-/dansmatta-spelande vilket alltid var roligt, filmer finns nedanför.
Och sedan var det det här med att fördriva tiden, jag gjorde ju mycket för att dagarna skulle gå snabbt och en ommöblering i rummet stod på schemat en vecka in i aprilmånad.
En bra sak denna månad var att våren började visa sina tecken - jag och min pojkvän promenerade någon gång i mitten av månaden och fick syn på både fjärilar och fina vårblommor som finns på bilder nedanför.
Den tolfte april tog jag och Linnea första steget med Greklandsresan - vi betalade nämligen in den första summa pengar utav resan och började längta alltmer efter solen och själva upplevelsen att få åka till det fina Grekland.
Grilldebuten för året ägde även rum i mitten av april - jag och min pojkvän bjöd hem hans mamma och hennes man för en grilldebut. Dock försvann vårkänslorna den tjugoandra april då jag upptäckte på morgonen att det snöade och att det var vitt på marken igen. Min pojkväns mamma fyllde även år så vi tillsammans med min pojkväns övriga familjemedlemmar grattade henne.
Jag avslutade månaden med att klippa håret med snelugg och uppklippt - skönt och fräscht till våren kom tillbaka. Men det allra sista på månaden var partajet på sista april - rolig och lyckad kväll.


Maj
I början av majmånad träffade jag bland annat mina vänner Linnea och Ida. Jag och Ida tog oss en långpromenad till stadsbiblioteket och sedan hem igen, jag behövde nämligen låna lite böcker till plugget. På vägen dit och hem hann det bli en hel del snack om bland annat gamla minnen. Vädret vid denna tidsperiod var härligt, solen sken och våren var fin.
Den fjärde maj fyllde lillebror min sexton år och det bestod då endast två år till hans artonårsdag - nu är det nämligen cirka ett år endast som återstår. På hans födelsedagskväll var jag med familjen och min pojkvän till restaurangen Olearys och åt middag.
Några dagar senare bestämde sig jag och Kajsa för att promenera i det fina vårvädret i Boulognerskogen på hälsans stig som var sex kilometer - det var trevligt och vi hittade roliga träningsmaskiner som vi testade också.
Fler födelsedagar blev det också, min söta lilla kusin fyllde tre år vilket firades hemma hos kusinerna.
Inte nog med det stod även studier, övningskörning, träning på nintendo wii, promenader med vänner och massa fina stunder med min älskling på schemat.
En annan fin och underbar kusin sov hos oss några nätter kring denna tidsperiod också. Jag, kusinen och familjen såg då filmer, hade myskvällar och promenerade i Boulognerskogen tillsammans med en glass i handen.
I mitten av månaden råkade jag ut som varenda år vid denna tidspunkt pollenallergin som är väldigt jobbig, jag svullnar upp, får röda och rinnande ögon som kliar och svider jättemycket. Men något positivt är att vid denna tidpunkt bokade jag intensivkursen jag skulle gå på i början av sommaren.
När månaden började nå sitt slut åkte jag med min pojkvän på Eckerö linjen till Åland, vi gick upp kl 06.00 på morgonen och tog oss då till tågstationen då bussarna skulle gå därifrån, bussresan varade i två timmar och vi hade ett gäng kacklande tanter framför oss som pratade oavbrutet hela vägen. Förutom det var resan trevlig och vi hade tur med vädret - strålande fint.
Sommaren närmade sig med stormsteg och den var mer än efterlängtad. PFV hörde av sig angående intervju om sommarjobb, eller snarare tim-/extrajobb och intervjun gick bra trots nervositeten. Men innan sommaren var kommen var det dags för en kursträff i Skellefteå. Under tiden jag befann mig i Skellefteå var det även mors dag så jag fick gratta mamma över internet. Sedan var jag i Skellefteå månaden ut, dock var det endast tre nätter.

Del 1: Årsresumé 2010

Här kommer en årsresumé med några händelser från det gångna året - 2010
Januari
"Nytt år nya tag" - detta nämndes i första inlägget den första januari tvåtusentio. Jag började mitt år med att skriva på min individuella examinationsuppgift och hade ganska precis avslutat min verksamhetsförlagda utbildning på psykosenheten på psykiatrin - dock gjordes det i slutet av december men jag hade gott om nya erfarenheter att ta vara på när det gäller distansstudierna. Jag besökte även avdelningen i januari för att heja och se hur allt stod till med både patienter och personal.
Min pojkvän flyttade vid nyårsskiftet vilket betydde att förutom studierna var jag mycket hemma hos honom för att hjälpa till med att städning och att fixa nya lägenheten. När allt var färdiggjort med lägenheten hann vi med många fina myskvällar samt kortspelarkvällar med bland annat hans syster och hennes vän.
Förutom alla myskvällar med pojkvännen njöt jag av familjens närvaro hemma, vi brukade ofta besöka en familj vi känner som är bosatt i stan för att se Brynäs spela hockeymatch. När vi skulle hem efter en hockeymatch fick jag ligga i bakluckan då vi hade bilen full med möbler som lillebror skulle få till hans födelsedag. Mamma min fyllde även år denna månad och det firades såklart
Jag umgicks även med mina vänner - jag och Linnea gick våra promenader med och utan hennes fina hund Hampus. Vi började även vid den här tidsperioden prata om semesterplaner vilket vi båda skulle tycka vore jätteroligt. En kväll spelade jag discobowling med Linnea, Hanna och Stina - vilket var jätteroligt :)

Februari
I februarimånad började jag räkna ned dagarna till min tjugoårsdag som höll rum i mars. Jag invigde månaden med att sova hemma i Bomhus med min pojkvän för att ha det mysigt med familjen och spela det nya spelet guitar hero. Jag åkte även med familjen till Hälsingland för att gratta farbror samt hälsa på släktingarna.
Jag började här ledsna på vintern och såg fram emot en varm och härlig sommar med studieuppehåll, sol, bad och umgås med mina närmaste. Något mer jag blev less på var viruset i min dator som jag fick - tur som jag hade hann jag rädda mina bilder.
Jag och min vän Tessan träffades för en stanrunda där vi kikade på kläder och fikade på ett café och pratade om allt och inget. Likaså gjorde jag med vännen Hanna, Kajsa och Linnea också - jag har så fina och underbara vänner.
I mitten av månaden fick jag ett mycket trevligt och väntat samtal från Socialtjänsten då dem bad mig ta med personligt brev och komma på intervju - jag hade nämligen ansökt om att få bli kontaktperson. Några dagar senare efter detta samtal intervjuades jag vilket gick bra trots nervositeten och jag fick veta att dem skulle höra av sig till mig så fort en tjej som är yngre än mig blev tillgänglig. Jag blev såklart jätteglad över att jag ska få vara till stöd och underlätta någons vardag.
Det var även alla hjärtans dag som självklart firades tillsammans med min pojkvän, den dagen hade vi även varit tillsammans i ett år och elva månader vilket jag tyckte var jättemysigt.
När månaden började dra ihop sig var det dags för kursträff i Skellefteå, jag åker då tåg från Gävle till Sundsvall och sedan buss därifrån till Skellefteå. Förutom att hela resan blev försenad då tågen inte gick som dem skulle på grund av snön och olycksfall så missade jag min förbindelsebuss och allt blev jättekrångligt, till sist sa personalen på SJ till mig att jag inte kommer att komma fram till Skellefteå den dagen utan att jag får övernatta på ett hotell och åka vidare nästa dag, dock kunde jag inte gå med på det med tanke på att jag skulle till skolan - tillslut kom jag till Skellefteå, efter mycket om och men, flera timmar försenad. Sedan befann jag mig på Skellefteå Campus några dagar för kursträffen med klassen innan det var dags att fara hem till Gävle igen.

Mars
Denna månad startades med verksamhetsförlagd utbildning i tvåveckors-period på ett äldreboende med psykisk ohälsa. Efter dessa två veckor var det dags igen för studierna. Förutom detta så var det pojkvännen, nitnendo wii, mina vänner och serien The vampire diares som gällde :)
Den sjunde mars var min tjugoårsdag - födelsedagen var fin med trevligt sällskap och bra presenter, jag var nöjd med andra ord.Ett annat viktigt datum denna månad vad den fjortonde mars då jag firade tillsammans med min pojkvän vår tvåårsdag- min kärlek ♥
Våren var på insprång också - när dessa vårkänslor kom blev jag glad i hela kroppen, plötsligt när jag tittade ut genom fönstret en dag i slutet av mars så hade det snöat i all min förvåning efter några veckor med vår.
Jag, Linnea, Kajsa, Tessan och Anja - högstadiegänget, var hembjudna till Kajsa för en tjejkväll vilket var väldigt trevligt. Det blev en kväll fylld med minnen, skratt, prat, film, tacos och för att inte glömma var det Earth hour så vi släckte ned allt ljus i huset efter att ha sett en skräckfilm, bra gjort det ;)

Julefrid och nyåret är nu förbi samtidigt som jag inleder det nya året med att vara sjuk

Det har varit väldigt lite bloggande för min del under jul- och nyår. Men inte gör det mig något eftersom jag njutit av den härliga tiden - dock är den härliga tiden förbi, vi har nu landat på år 2011 och det är dags att hårdplugga, åka på kursträff i Skellefteå och helt enkelt återgå till vardagen som vanligt igen. 
Nu är jag hemma i Bomhus igen efter att ha sovit hos min fina pojkvän några nätter - gud så jag älskar honom, han är underbar och bäst på alla sätt och vis.
Dagen hittills idag har endast bestått utav en sovmorgon, filmtittande och ätit lite glass-/druckit te då jag blivit sjukling som många andra också är nu i denna tid. Så min dag har inte varit speciellt rolig eller aktiv - men så är det när man är sjuk, nu hoppas jag bara att jag slipper åka sjuk till Skellefteå.

År 2011

Igår var första dagen på året; 1/1-11. Nyår som nu är förbi i all sin hast har varit väldigt bra. Jag hoppas att det kommande året skall bjuda på mycket positiva besked och att året blir kanonbra.
Så nu när vi alla sagt hejdå till år 2010 är det dags att välkomna 2011 och invänta ett bra år :)


RSS 2.0