En trevlig dag med Linnea :)

Hej på er igen :)

Allt jag skrev i förra inlägget är jag klar med för idag. Jag började dagen med att fixa mig iordning med stämningsfull julmusik i bakgrunden innan jag mötte Linnea och vandrade till bussen. Vi tog oss ut enda till Valbo köpcentrum, man får ju åka ett bra tag men det var en trevlig sväng där vi kikade runt i alla affärer och fikade på ett café. Jag köpte ett par snygga leggings som jag kikat på ett tag, ni ska få se dom imorgon kanske :) Köpte även ett månadsbusskort som jag måste ha när jag börjar min VFU.

Efter vi sprungit i regnet för att hinna med bussen åkte vi med den in till stan där vi kikade runt i dom affärerna också, det blev mycket kikade i affärer idag :D Dock köpte jag ingenting i stan. Efter att vi varit där ett tag tog vi bussen hemåt och jag var duktig och lagade mat här hemma.
Efter det har jag träffat min roliga PBL-grupp :D Vi har diskuterat/flummat inför morgondagens händelser, dvs vårt seminarie.

 

Nej nu ska jag ta och kika på massor av bloggar på bloglovin. Puss på er.

/ Jossa

Att göra idag

Godmorgon


- Fixa iordning mig

- Valbo köpcentrum med Linnea

- Hem och äta

- Träffa min PBL-grupp inför imorgon

- Vad har sedan kvällen att erbjuda? :) 



/ Jossa

Godnatt bloggen

Nu kryper jag ner till kojs så godnatt på er, skriver mer imorgon :)

/ Jossa

En tråkig söndagskväll

Godkväll allesammans

Vilken tråkig kväll jag haft, jag skulle mer än gärna åka till Daniel och vara med honom istället men nu lär mycket fixas när det gäller skola. Seminarie den 1 december och sen den 2 december börjar min VFU. Men jag hade ju en supermysig helg med honom min älskade ängel <3

Jag kikade nyss klart på Idol på deras hemsida då jag missade det i fredags, nu återstår två fredagar sen är Idol slut. Jag hoppas och tror fortfarande på Erik och Tove i finalen :)



Hörrni, kika in här får ni se något trevligt som hänt i Gävle idag: http://gd.se/nyheter/1.1567270


Puss och kram

/ Jossa


Första advent

Hej på er alla glada :)

Idag är det första advent, det känns knappt så men julen närmar sig med stormsteg. Hoppas bara på lite snö snart så man får känna ännu mer julkänsla. Snart ska granen, julgardiner och lite pynt oså upp :) Det blir mysigt.

Helgen har varit så bra så, jag har varit med älskade Daniel så det är klart helgen varit underbar. Jag har sovit hos honom och sett några filmer och gjort mer skoj :)

Pappa och brorsan hämtade mig där idag och vi åkte en sväng till Rusta för att köpa ljusslingor till gården :) Nu är jag hemma igen och ska snart träffa min PBL-grupp på nätet för att prata inför seminariet vi har på tisdag.






Ha det bra puss.

/ Jossa

Myselimysmys

Hallå där

Blev inte nå mer inlägg igår pga att jag åkte till Danne och sov med han här och hade en myselimysmys kväll :D Det blev ingen idol så jag vet inte vem som åkte ut, ska ta och kika på deras hemsida eller om det hår nå repris på deras uppträdanden. Jag är fortfarande hos älsklingen och vi får se vad vi hittar på idag, kanske att jag sover här en natt till :) Älskar att vara med min älskling <3

Snart sätter min VFU igång också, redan på onsdag. Jag är redan nervös men det kommer bli värre, garanterat, när dagen närmar sig mer och mer. Om någon vill veta så ska jag ha min VFU på psykiatrin på en psykosavdelning och jag tror jag kommer lära mig mycket och att det kommer bli spännande.
Kanske att jag kan berätta mer om det när dagen närmar sig, nu ska jag ta och kika vem som åkte ur Idol och jag hoppas jag inte blir besviken :P

Pusspuss

/ Jossa





Uppdatering
YES det var Mariette som fick lämna Idol, jag trodde och hoppades på att det var hennes tur denna fredag och så blev det.
Nu hoppas vi på Erik & Tove i finalen (Y)

Min älskling <3

Godmorgon på er.

Hoppas ni sovit gott, det har jag gjort för jag har sovit bredvid mannen i mitt liv :) Han kom hit igår och hade myskväll med mig, hade saknat honom eftersom det var i söndags vi träffades senast <3

Nu sitter jag och skriver tentamen och har inte tid att sitta här vid bloggen just för tillfället så ha det bra, pusspuss :)

/ Jossa

En god gärning

Hejsvejs

Ja faktiskt har jag gjort en god gärning idag och skänkt bort huuur mycket kläder som helst + lite skor till rödakorset. Det var en hel del, fråga Linnea .. Hon vet för hon var med och rensade i min garderob + att jag väldigt mycket hemma hos Danne också :) Så nu är det borta och skönt att slippa allt som tog sån plats.

Det var jag och mormor som åkte dit och lämnade kläderna och vi tog även ett besök på affären innan vi åkte hem också :)

Efter det har jag skrivit i processdagboken och köpt hem lite julklappar över internet; typ dom sista julklapparna :) Jag har även bakat en rulltårta; http://www.recepten.se/recept/droemrulltaarta.html som ni kan se här, den ser ju jättegod ut på bilden och ja, visst blev min god med med den ser inte lika bra ut ;)


Nu: Vänta in älsklingen min som jag saknar så mycket och även göra iordning mat.

Ha det bra, pusspuss.


/ Jossa

Uttråkighet

NOVEMBERTESTET!


Har du under de senaste två veckor:


Druckit Alkohol ?
- Nepp
Saknat någon du inte borde sakna? - Nej
Hört någon snacka skit ? - Nej inte vad jag kan komma på nu
Skolkat från skolan ? - Nej, men hur skolkar man från en nätbaserad distansutbildning? :D
Hjälpt någon som har kärleksproblem? - Ja haha
Pratat med en riktigt bra vän i teleofnen ? - Japp
Blivit irriterad på någon ?- Nja lite irriterad kanske


Dig själv:

Trivs du med ditt utseende? - Inte speciellt
Vad är din normala hårfärg ? - Blond
Vart vill du helst bo ? - Hos min fina pojkvän :)
Redo för barn ? - Ja, men tyvärr är inte min ekonomi det
Redo för att flytta hemifrån ? - Kan jag lova, tyvärr säger ekonomin ifrån där med, men jag bor ju hemifrån ibland kan man säga :)
Använder du linser eller glasögon ? - Nepp

Du och kärleken:

Har du pojk/flickvän ? - Ja en underbar pojkvän :)
Är han/hon äldre eller yngre än dig ? - Sex år äldre
Namn på din första största kärlek ? - Daniel, min första pojkvän som jag var tillsammans en väldigt kort tid var en förälskelse bara
Saknar du din första största kärlek ? - Jag har honom fortfarande, min Daniel <3
Om du har pojk/flickvän , hur länge har ni vart tillsammans ? - 1 år och 8 månader :)
Hur ofta träffas ni ? - Några dagar i veckan, det vill säga rätt ofta :)
Hur ofta pratar ni med varandra i telefonen? - Varje dag
Vem av er tog första steget till första kyssen ? - Man kan nog säga båda


Pengar:

Tjänar du egna pengar ?
- Nej, studerar
Hur mycket pengar går per månad åt kläder ? - För mycket :P
Gillar du allt du köper ? - Jodå, annars köper man väl det inte ?
Hur mycket pengar tror du att du lagt ut på hårprodukter? - Inte allt för mycket, det är väl hårfärg då och då och lite andra produkter
Sparar du till något ? - Nej inte just nu tror jag
Har du pengar på ditt konto nu ? - Jodå men det är julklappspengar
Hur mycket pengar går åt till alkohol i månaden ? - Olika varje månad så det är svårt att säga
Betalar du allt du behöver ? - Nej




Jossa-Linni-kväll :)

Godkväll

Nyss kom jag hem från Linnea, vi såg nån film på tv1000 som jag inte minns vad den heter. Så nu tänkte jag inte göra mycket mer än kika runt lite på datorn och sova :)

Ett kort godnattinlägg, vi ses imorgon! Puss :)

/ Jossa


Shoppa julklappar med Linnea, en tradition? :)

Hej hej

Sitter och skriver tentan just nu om Psykiatrisk vård och omvårdnad, inte så lätt men har ca 10 frågor kvar bara. Tidgare idag blev det stan med Linnea för att kika på julklappar och snart är jag minsann klar med alla julklappar :D Det känns skönt.
Det blev även armband och en tröja till mig själv också, jag kanske kan visa lite nya kläder jag köpt på sistone, men det får bli någon annan dag för jag ska nämligen skriva klart tentan och sen ska jag till Linnea och umgås :)

Ville ni veta så gör armen ont ännu, dock inte lika mycket då det är på bättringsvägen men har haft väldigt ont idag ändå, hoppas på ännu bättre imorgon :)



Jag och min "bästavän" just nu som jag är rätt less på ;) (namnet på min "bästavän" är Psykiatrisk vård och specifik omvårdnad)
 

Pusspuss


/ Jossa

Titta på länken, jag hoppas innerligt att de har fel

Klicka dig in på länken.
http://www.aftonbladet.se/vader/article6175490.ab



/ Jossa

Kan man bli sötare ? :)


Bilder :)


Min dag

Hej igen

Sitter i min säng med datorn i knät och radat upp kuddar under armen så den slipper vara så ansträngd, gud så det sticker i den nu. ajaj.

Jag var tidigare till bibblan med mormor iallafall, så efter det har jag inte gjort mycket mer än webbtestet om lagar och författningar. Ska nog göra min tentamen om psykiatrisk vård och omvårdnad imorgon.

Jaha vad händer nu då resten av dagen och kvällen tro!? Det blir nog mest vila och ta det lugnt för mig eftersom jag vill bli bättre nångång. Kanske att det är något bra på tv? I hope so :) Om inte så får man sätta på en film kanske, som igår .. Då såg jag My sassy girl, en kärlekshistoria :)

Ska ner nu och kolla när det blir mat, puss på er!

 

/ Jossa


Min dag

Hej igen

Sitter i min säng med datorn i knät och radat upp kuddar under armen så den slipper vara så ansträngd, gud så det sticker i den nu. ajaj.

Jag var tidigare till bibblan med mormor iallafall, så efter det har jag inte gjort mycket mer än webbtestet om lagar och författningar. Ska nog göra min tentamen om psykiatrisk vård och omvårdnad imorgon.

Jaha vad händer nu då resten av dagen och kvällen tro!? Det blir nog mest vila och ta det lugnt för mig eftersom jag vill bli bättre nångång. Kanske att det är något bra på tv? I hope so :) Om inte så får man sätta på en film kanske, som igår .. Då såg jag My sassy girl, en kärlekshistoria :)

Ska ner nu och kolla när det blir mat, puss på er!

 

/ Jossa


huuuurt.

Hejhej

Jag har fortfarande jätteont i armen men det är bara att stå ut. Gjorde lika ont att kliva upp ur sängen imorse som igår. Suck. Och lätt att duscha var det dock inte, i princip omöjligt, tillochmed vattnet gjorde ont på amren min :(

Men men, jag var ändå tvungen att ta mig till bibblan idag för att låna om en bok då det är sista dagen jag kunde göra det. Så jag tog på mig jackan hur ont det än fick göra och fick skjuts av mormor dit :)

Nu vet jag inte vad som händer, ska nog fortsätta ligga här i sängen och vila upp mig. Kanske man ska ta och göra nå skoljobb? Jobbigt men det är väl lika bra man tar tag i det.

Skriver mer sen, pusspuss!

/ Jossa


Transformers, Supersugen och På spaning med Bridget Jones

Ni har antagligen sett denna film redan. Filmen såg jag med Danne i helgen, har dock sett delvis av den förut men var tydligen trött för jag somnade. Men filmen är ju sevärd, den är bra tycker jag :) Jag trodde inte jag skulle gilla den så mycket eftersom det inte är en "Josefin-film" men den var bra :)






Vi såg även filmen Supersugen eller Superbad på engelska. Den var rolig och man skrattade väl lite då och då. Den tycker jag ni ska se med! :) Speciellt om ni har tråkigt och vill se något lite roligt :D






Igår såg jag och Linnea filmen På spaning med Bridget Jones, den har nog många av er sett för den har några år på nacken. Men den är bra och lite halvrolig tycker jag, se den med! :)



/ Jossa

Biverkningar är skit

Hejhej

Vad har jag gjort idag då? INGENTING! Har inte kunnat göra något heller. Efter denna natt som var rätt så sömnlös och jag vaknade ett antal gånger för det gjorde så ont i armen så har jag bara legat i sängen med datorn och sett på film/tv.
Vissa få ju inte biverkningar alls men för mig blev det en sådan otrolig smärta i armen att jag grät när jag skulle kliva upp ur sängen och klä på mig, så ont har jag plus att jag är bortdomnad då och då. Inte nog med det är jag lite hängig och har lite feber och en huvudvärk. Mormor ringde sjukrådsgivningen för något lär göras för jag står inte ut med att ha så här ont. Men hon sa att jag ska vila och ta hand om mig själv samt äta alvedon och ha på alsolsprit.

Jaja, nog om det och min onda arm. Jag ska ta och försöka kliva upp ur sängen och gå ner en snabbis.

Pusspuss

/ Jossa

Dagens

Dagens humör: Botten
Dagens klädsel: En stor t-shirt
Dagens smink: Inget
Dagens frisyr: Slarvigt uppsatt
Dagens planer: Vila upp mig och ta det lugnt så armen blir bättre + den lilla febern jag har just nu och huvudvärken
Dagens vill ha: Att True Blood´s tredje säsong kommer ut nu
Dagens tråkigaste: Att jag knappt kan röra mig för jag har så ont i armen
Dagens köp: Ingenting
Dagens dummaste: Biverkningar, åt helvete med dom :P
Dagens smarrigaste: Pepparkaka
Dagens tanke: Hur j*vla ont kan man ha ifrån en liten spruta??

/ Jossa

Dagens

Dagens humör: Bra faktiskt (har ju vart med älsk:D)
Dagens klädsel: Mjukisar, hihi sällan, men det är ju faktsikt söndag
Dagens smink: Mascara
Dagens frisyr: Uppsatt i en knut
Dagens planer: Vakna upp hos älskis, svinis-sprutan och hem till Bomhus
Dagens vill ha: Min varma och goa pojkvän kramandes om mig
Dagens tråkigaste: Att jag fått så himla ont från svinis-sprutan
Dagens köp: Ingenting
Dagens dummaste: SVINIS-SPRUTAN och biverkningarna
Dagens smarrigaste: Linneas goda bakelser hon bakat :)
Dagens tanke: Bland annat tänkte jag tidigare hur ont jag kommer få och hur det kommer gå att ta den där rackarns sprutan

/ Jossa

Svinis-sprutan

YES YES. Jag gjorde det. Jag tog svininfluensansprutan mot min vilja. Sprutor är typ en av mina största fobier men jag klarade det. Jag och älskling gick in samtidigt och han fick göra först för jag kände att jag ångrade mig och inte ville ta den längre, speciellt inte när jag såg sprutan.. usch. Tur att det inte var något som helst problem för älskis eftersom han måste ta den då han tillhör en riskgrupp.
Sedan var det min tur och jag blev alldeles svettig och yr men satte mig där och blåhöll i Dannes hand och lutade mitt huvud mot honom och det kom nog någon liten tår, JA jag vet att jag är lite löjlig men alltså jag hatar sputor verkligen.
När det äntligen var klart pustade jag ut och var överlycklig att jag övervann min rädsla. Vi fick sitta i en kvart efteråt ifall någon allergisk reaktion skulle slå ut men inget hände så vi pallrade oss hem till Danne igen :)
Tur att jag har min älskade Daniel, du är bäst och jag älskar dig mest <3



Vi åt mat med Dannes mamma och låtsaspappa och slappade sedan vid tvn, myspys. Mamma och pappa hämtade mig senare på eftermiddagen och vi åkte förbi affären innan vi åkte hem. Nu sitter jag här med min ONDA arm och kan knappt röra den. Haha, ja men jag ska nog fortsätta kika på facebook och bloglovin nu. Puss puss på er.

Ps. Nu slipper jag oroa mig att vakna upp en dag och se ut som en gris (A)

/ Jossa

Myshelg

Hejhej

Jag vaknade för inte så längesen, ungefär tjugo i tolv. Skönt med sovmorgon :) Har nämligen sovit hos Danne inatt, vi såg en massa filmer på de olika tv1000 kanalerna ända in på natten kanske vid två med godis och massa mys :) Jag älskar dig Danne <3
På dagen var vi hos mig i Bomhus och åt med familjen och även var hem till mormor på en fika.

Idag får vi se vad som händer, Kanske att det blir svinis-sprutan även om jag lovat mig själv att inte ta den. Ä rså jäkla rädd för sprutor. Men jag har ju ännu inte bestämt om jag ska ta den, det återstår nog att se.

Nej nu ska vi göra något så jag ska logga ut. Skriver mer senare. Pusspuss

/ Jossa

TEST

Hejhej

Testinlägg för att se om det blir lika knasigt med texten nu..

FEEL

Något har hänt här på bloggen så texten kommer över headern, jag har nog inte tid att fixa det idag men ska göra det så fort jag kan!

/ Jossa

Lördag

Hejhej

Igår var jag med mamma och pappa till Rusta en sväng för att kika på lite julpynt. Efter det var vi till Maxi och även hämtade upp Daniel :) Sen blev det Idoool för hela slanten och Reza åkte ut. Som jag trodde faktiskt.
Efter Idol såg vi seven pounds och filmen var så bra så.

Idag ska vi hem till Danne, vi får se om det blir nå mer inlägg idag, annars så ha det bra ;) Pusss.

/ Jossa

Seven pounds


Har ni inte sett filmen tycker jag att ni ska göra det, filmen var smått seg i början men blev mycket bättre sen. När man började fatta allt i filmen blev det så sorlig men fint på ett sätt, jag satt i princip och grät i slutet av filmen. En sevärd film man blir berörd utav!

Om Seven pounds
Ben jobbar som skatteutredare och är djupt deprimerad efter sin frus bortgång. Han har svåra skuldkänslor för de misstag som han begått i det förflutna, och funderar på att ta sitt liv. Men först ger han sig ett uppdrag, som involverar sju andra personer.



/ Jossa

Dagens

Dagens humör: Rätt bra eftersom det är freeedag :)
Dagens klädsel: Mjukisar och t-shirt
Dagens smink: Mascara
Dagens frisyr: Uppsatt i en knut
Dagens planer: Skolarbete, åka till rusta och efter det vara med Danne <3
Dagens vill ha:  En lååååång helg
Dagens tråkigaste: Att tiden gått så sakta idag
Dagens köp: Ingenting
Dagens dummaste: Uttråkigheten
Dagens smarrigaste: Måste vara frukosten då eftersom jag inte hunnit äta något annat
Dagens tanke: Vad ska jag göööööra?


Fredag & heeelg :)

Halloj

Just nu sitter jag här och pustar ut, nu är det fredag och helg :) Skönt skönt. Har gjort lite skolgrejer idag och nu ska jag bara tat lugnt resten av dagen. Älsklingen kommer hit sen också, underbart :)

Älskar helger och älskar Daniel, kan det bli bättre? :)


 

Pusspuss

/ Jossa


Brynäsmatch

Godkväll på er

Som jag skrev tidigare hade jag tankar om att laga mat tills mamma och pappa kom hem, bror min var på vift så han fick äta senare. Iallafall så blev det lax och potatis med ishavssallad. Det var en lyckad måltid :)

Inte så långt efter det åkte jag med familjen till familjen Lindberg i stan och kikade på brynäsmatchen och dom spelade mot färjestad. Andra matchen denna vecka jag kollat på, inte ofta det händer men annars hade jag bara suttit här ändå vid datorn. Tror jag iallafall ^^ Om ni var intresserade så förlorade brynäs denna match med, precis som i tisdags. Dock spelade dom hur mycket bättre som helst denna match.



Jaja, nog om det. Vad sägs om en dagens lista? Jag kan göra en sådan om några minuter. Ska först ta och lägga mig under täcket och slappna av, ska nämligen försöka somna tidigare idag. Hade väldans svårt att somna igår, inte kul inte kul.

Puss och kram

/ Jossa


Ombyggning

Hejhej

I brist på annat att göra blev det lite ombyggning på bloggen. Strax kommer mamma och pappa hem så funderar på om jag ska göra nå mat till oss alla, Vi får se hur det blir med det :) Pluggandet för idag är klart iallafall. Det är skönt vill jag säga :)
Nej nu ska jag ta en rast från datorn, kommer snart få fyrkantiga ögon ;)


 
 


Pusspuss

/ Jossa

Pluggelipluggplugg

Hejsan.

Hitills idag har jag pluggat bara, kanske inte det roligaste alltid men man lär ju. Intressant att lära sig är det såklart men ibland är man för trött för att orka plugga och läsa :) hihi.

Nu längtar jag som bara den till helgen då ska jag umgås med min Daniel och inte tänka på skolan ett dugg :) Idag vet jag inte mer som händer, ska vara med älskling idag eller imorgon, vi får se hur det blir :) Annars har jag inget inplanerat just för tillfället.

Har faktiskt inte något att skriva just nu. Kommer säkerligen på något senare så puss och hejdå på er.

/ Jossa

Grattis Kajsa på födelsedagen :D

Hallå hallå

Idag har verkligen i princip ingenting hänt. En tråkig dag med andra ord. Jag har mestadels suttit hemma hela dagen framför denna rackarns data och även lagat mat till pappsen när han kom hem från jobbet och det blev kyckling med ris.
Efter det blev det en promenix med Linnea också, det var något positivt med dagen, trevligt med promenader när vi bara snackar och snackar om allt och inget haha :) Eller vad säger du Linni? ;D

Just nu ser jag lite utav Efterlyst och innan det Uppdrag granskning där dom pratade om psykbehandlingen ECT vilket kan vara bra att lyssna lite på med tanke på vilken utbildning jag går :) Nu vet jag faktiskt inte vad jag ska ta och göra. Det börjar ju en film halv tio som jag kanske ska titta på, beror på om det är en bra film ;)

Mmmm..så här kul har ju jag just nu.





Jag vill också passa på att gratta min vän Kajsa som fyller 19 år idag. Hoppas din dag varit bra och att du är nöjd med den :) GRATTIS <3
Hipp hipp hurra hurra huraaaa.



Puss på er!

/ Jossa

Grattis till den som orkade läsa allt ;)

DITT LIV

Vad heter du? - Josefin Lindholm
Vart bor du? - Gävle
Trivs du där? - Jodå :) Iallafall när pojkvännen, familjen och vännerna bor här
Brukar du läsa horoskop? - Japp varje dag faktiskt
Har du körkort? - Nej men så småningom hoppas jag
Favoritdjur? - Katt
Vad spenderar du dina pengar på? - Det måste vara kläder ;)
Senaste konserten? - Darin
Festar du? - Ja lite då och då
Cider, vin eller öl? - Cider
Brukar du bli för full? - Kan ju hända men inget man föredrar
Antal kuddar i sängen? - Tre
Kan du baka bullar? - Ja med recept så :P
Bläck eller blyerts? - Bläck
Mcdonald's eller Burger King? - Burger king, har käkat det en gång :D (den finns inte i Gävle)
Är du allergisk mot något? - Pollen, mjölk och lite nötter
Äger du ett busskort? - Ja
Dricker du blå, grön eller röd mjölk? - Finns det inget alternativ med laktosmjölk? ;)
Vad åt du till frukost? - Macka
Hur ser du ut idag? - Inte så bra, har mjukiskläder och uppsatt hår
Har du haft sex idag? - Nej
Nästa mål i ditt liv? - Gå ut universitetet med allt godkänt
Vad såg du senast på tv? - Vet inte, lite på tv tidigare idag men minns inte vad
Hur svarar du i mobilen? - Beror på vem som ringer
Vem ringde dig senast? - Vet inte, raderat i princip allt i mobilen
Vad sa den som ringde? - Minns ju inte vem som ringde senast ;)
Antal timmar sömn inatt? - Vet inte när jag somnade, men jag sov tillräckligt iaf :)
Sov du ensam? - Ja :(
Vad innehåller din favoritnattmacka? - Favoritnattmacka? Äter inte mackor på nätterna ;)

SENASTE PERSONEN SOM

Sov i din säng: Danne
Såg dig gråta: Jag själv
Fick dig att gråta: Det du
Du delade en drink med: Vet inte
Du gick på bio med: Danne :)
Du gick på stan med: Tessan var det tror ja ? :D
Skällde på dig: Vet inte, har inte blivit utskälld på sistone
Skickade ett e-mail till dig: Reklam-skit

HAR DU NÅGONSIN

Sagt "jag älskar dig" och menat det? - Ja :)
Bråkat med ditt husdjur? - HAHA nej jag brukar inte bråka med mina husjdur
Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag? - Nja vet inte riktigt
Tar du droger? - Nepp eller räknas godis som en drog? :)
Dricker du? - Ja
Vem är din bästa vän? - Har flera och dom fina människorna vet vilka dom är :)
Vad är du mest rädd för? - Att blir lämnad ensam tror jag
Vilka kläder sover du i? - Trosor oftast
Vart vill du gifta dig? - Det vill jag nog göra traditionellt i en kyrka
Vad hatar du verkligen? - Det finns en del ;) B.la. Skitsnack, när man blir sviken, ensamhet osv..

Har du varit kär? - Ja jag är ju det nu :)
Kör du? - Övningskör ;)
Har du ett jobb? - Nej, studerar
Gillar du att ha folk omkring dig? - Ja det gör jag :)
Är du ett hälsofreak? - Sometimes


STUFF

Har du varit kär i någon du inte haft någon chans på? - Nej
Är du ensam nu? - Ja helt alone i mitt rum
Några piercings/tatueringar? - Hål i öronen haha
Låtar som fastnar i ditt huvud ofta? - För många..
Vill du gifta dig? - Ja
Vill du ha barn? - Så snart som möjligt


FAVORIT

Rum i huset? - Mitt rum
Typ av musik? - Tycker om olika slags musik
Månad? - Mars: min födelsedag, juni/juli: sommar och december: juuul


DE SENASTE 48 TIMMARNA

Gråtit? - Ja
Köpt någonting? - Nej
Varit sjuk? - Nej
Sagt "jag älskar dig"? - Ja <3
Velat säga till några att du älskar dem? - Ja och jag sa det ju :)
Träffat nån ny person? - Nej
Saknat någon? - Ja
Kramat någon? - Ja
Kysst någon? - Nej, nu får du komma daaaniel :( hihi


SENASTE

Låt du hörde: Någon bra låt igår :)
Film du såg: Tror det var Helens små underverk häromdagen
Drink du köpte: Vet ej
Sak du stal: Inget
Mat du åt: Köttfärslimpa och potatis hos mormor igår
Människa du slog: Ingen jag är snäääääll (A)
Senaste stora bussresan: Till Skellefteå garanterat
Senaste långa telefonsamtal: Med älskling igår <3
Senaste dusch: Den blir idag
Senaste irritation: På en sak jag inte fattade som har med skolan att göra ;)




Fyfasen vilken lång, enoy.

/ Jossa


Brynäs loosade

Hejsan

Kom nyss hem från stan där jag, pappa och brorsan var och kikade på brynäsmatchen hos Lindberg, brynäs looosade.

Idag har jag haft en slappisdag faktiskt, först sovmorgon sen datorn en stund och efter det blev det plugg. Sedan var det middag hos mormor och efter det åkte jag och pappa till kvantum och handlade och sedan åkte vi till stan för att se på hockeyn och nu är jag hemma igen :)

Vet faktiskt inte vad jag ska hitta på nu, jag tror jag bara ska chilla här vid datorn och se tv :) Just nu ser jag lite halvt på desperate housewives, annars är det väl inte så mycket på tv ikväll? Jag tror faktiskt inte det :)



Nu: Bloglovin och desperate på femman! :)

Pusspuss

/ Jossa

Sovmorgon :)

Hej hej

Tog en sovmorgon idag vilket var skönt, hade ju lite svårt att somna igår. Idag ska jag läsa lite kring ämnena vi ska diskutera om på seminariet och gå till mormor där vi är bjudna på middag idag. Annars vet jag inte vad jag ska hitta på mer idag, blir nog förövrigt en trök-tisdag idag.

Nej nu ska jag göra mig iordning litegrann och läsa lite innan vi ska iväg till mormor :)

Puss och kram

/ Jossa

Tragiskt & hemskt

http://gd.se/nyheter/gavle/1.1526991

Läste för bara en stund sedan på www.gd.se och hittade artikeln ovan som är härifrån Gävle. Tycker det var hemskt att läsa, att det liksom kan vara sådär. Borde varit en jobbig vändpunkt för dessa föräldrar. Ni kan ju läsa den om ni klickar in er i länken längst upp :)

Godnatt, puss

/ Jossa

Bilder....

....Från i onsdags på mig och Smulan, min söta katt ♥ Lägger in de i brist på annat att göra.


 
 

Bild 1: Smulan, Bild 2: Ett av hennes favoritställen
Bild 3: Jag och min sötnos, Bild 4: Hemskt snygga bilder som jag fått av Linnea på mina speglar :)


/ Jossa
 


Dagens..

Dagens humör: Helt ok :)
Dagens klädsel: Mjukisar
Dagens smink: Ingenting
Dagens frisyr: Utsläppt
Dagens planer: Plugg, städa och slappa
Dagens vill ha:  Men snöööö, det kommer ju aldrig
Dagens tråkigaste: Att jag kännt mig rastlös tillochfrån
Dagens köp: Ingenting
Dagens dummaste: Dammråttorna
Dagens smarrigaste: Ja, middagen kanske då?
Dagens tanke: "Vad ska man hitta på ikväll tro?"




/ Jossa

School och lite städning på G

Hejhopp

Jag har nu suttit med min PBL-grupp och gått igenom lite saker oså, skönt att det gått bra och att vi går framåt med en bra fart ;) Jag har även kontaktat min VFU-plats om scheman osådär så man är förberedd. Ska bli intressant och se hur schemat kommer se ut, komer troligen få det nästa vecka :)

Nu tänkte jag städa mitt otroliga dammiga rum, inte vill man väl ha dammråttor inte. Sedan hoppa in i en varm dusch och efter det kanske jag börjar med maten om jag har lust. Eller om man ska baka något kanske. Vi får se vad som händer :)






Pusspuss

/ Jossa

Nu är det kväller

Nu tänkte jag runda av kvällen med att se något avsnitt av 2½ men och sedan sova för imorgon ska jag träffa min PBL-grupp kl.10:00.


Så godnatt på er :) Puss & kram.

 



/ Jossa


Visste du att ..


att jag vill ha -
snö och julmånaden för det är så mysigt
att jag lyssnar mest på - musik
att jag pratar - väldigt mycket ibland
att jag inte gillar - regn och slask
att min bästa vän är – har inte bara en utan flera och dom är så bra <3 (ni vet vilka ni är)
att jag avskyr när folk snackar - negativt, okej jag gör det själv men man ska vara positiv :)
att kärlek är - min pojkvän, han är min kärlek ju <3
att jag gillar att – ha roligt
att jag alltid kommer att - vilja hjälpa människor
att jag är hemligt förälskad i – Danne, inte för att det är hemligt? :)
att sist jag grät var - ett par dagar sedan
att min mobiltelefon är – med mig vart jag än går haha
att när jag vaknar på morgonen – går jag upp och sätter på datorn
att innan jag går och lägger mig - måste jag se tv och mysa med älskling
att idag har jag – haft världens sovmorgon och haft mysdag med sötis
att jag just nu tänker på - vad jag ska hitta på
att i kväll ska jag – roa mig här och försöka läsa lite plugg
att i morgon kommer jag – ha PBL-möte på morgonen och sen plugg
att jag hoppas - att mitt samtal till handledaren till VFUn imorgon kommer gå bra
att jag verkligen vill - vara Daniels förevigt :)




Hemma igen från en uunderbar helg

Hejsvejs

Nu är jag hemma och min helg är jag supernöjd med för jag har haft det så mysigt och trevligt med min älskade Danne. Vi sov hos mig i fredags och det blev självklart Idol eftersom jag bara inte kan missa det. Eddie åkte ut, vilket jag misstänkte också. Huvudsaken inte Erik och Tove åker så är det bra :)

Igår åkte vi till Danne och sov där och såg maaassor av filmer och hade det så bra så :) Samma sak idag, älskar att bara ligga i soffan och mysa med honom och se bra filmer.

Vi hade även 1 år och 8 månader igår och jag kan inte förklara hur glad jag är över att Daniel är min, min söta och snälla pojkvän. Jag är iallafall hur lycklig som helst med honom och han gör mitt liv värt att leva till 100 %. Jag älskar verkligen min Daniel. Nu, imorgon och föralltid :) <3 Det kan jag minsann lova er!




Nu ska jag kika på bloglovin eftersom jag inte gjort det på 2-3 dagar och det kommer var smockfullt med nya inlägg. Ha det bra allesammans. Pusspuss.

/ Jossa

Ses imorgo..troligen ;)

Hejhej

Haft två supermysiga dagar med älsklingen min och denna dag/kväll blir minst lika bra, har det alltid bra med min dannieboy <3 ;)

Tänkte bara skriva ett kort inlägg för vi ska bort och inte sova här inatt. Så det blir troligen inte nå fler inlägg idag, men det kan hända att det blir det också ^^ Vi får se, annars skriver jag mer imorn om min helg och visar någon fin bild.

Pusspuss på er.

/ Jossa

U N D E R B A R T

Jag säger bara YES YES YES. Jag fick veta för en stund sedan bara att min VFU-plats här hemma i Gävle är ordnad efter mycket om och men. Men hur skönt är det inte?
Det här kommer bli så spännande och jag hoppas det kommer bli tre lärorika veckor under min VFU.


OCH JA, jag är typ hur glad som helst just nu för jag slipper alla kostnader från att pendla varje dag i tre veckor och jag slipper resa och bo och alla kostnader i Skellefteå i tre veckor :D

YEAH!

Pusspåer.

/ Jossa

En älskling som pratar i sömnen

Godmorgon allihopa

Här sitter jag nyvaken för ca en halvtimma sedan och funderar på om jag ska väcka sömntutan min, det vill säga min pojkvän. Igår så komm in älskade ängel till mig och vi hade jättemysigt och trevligt hela kvällen tycker jag :) Så glad att jag har dig!
Något som dock var lite småroligt var att han pratade i sömnen igår, jag har nog aldrig hört han göra det förut vilket också kan bero på att jag typ alltid somnar före honom.

D: mmhmmhmh (mummel)
J: Va?
D:  Sjutton över
J: Va?
D: Sjutton över (med lite högre tonart)
J: Men vad menar du med det?
D: Ja men sjutton över, INTE FAN VET JAG (Ganska högt och irriterat lät det)

HAHA, jag började skratta lite för mig själv och ska berätta för honom så fort han behagar vakna. Smulan min lilla sockerboll håller på att väcka honom åt mig, hon går runt i hela sängen och lever om och hoppar hit och dit :)




Nu ska jag duka fram frukost. Pusspuss!

/ Jossa

Skola + matlagning + Daniel = Today

Hallå.

Idag har inte mycket hänt förutom att jag och min PBL-grupp träffades klockan 12:00 och pratade, gick igenom viktiga saker, frågade frågor ifall vi undrade över något osådär. Vi hade sedan handledning med våran lektor som fick svara på en del frågor osådär. Men det är ju den där himlans VFU-platsen som krånglar ännu, får troligen och förhoppingsvis svar imorgon om det blir i Gävle eller inte. Hoppas hoppas.

Jag var sugen på att göra något eftersom jag suttit här typ hela dagen och fipplat med skolgrejer oså och frågade min kära PBL-grupp om tips till matlagning. Jag var sugen på att göra någon god wok eller så men det slutade med att jag följde Nadjas tips att göra hemmagjord pizza, den vart bra faktiskt (Y)

 

Nu sitter jag här och sjunger till massa låtar och inväntar min älskade Daniel, ikväll blir det massa mys :) <3

Nu ska jag ta och göra något, typ kika på bloglovin innan älskis kommer. Pusspuss

/ Jossa

VINN 500:- HOS NELLY




Ni har väl besökt
http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=243497 ?
Om inte klicka in er på länken och bli medlem.

GratisBios sida kan du registrera dig GRATIS och samla ihop poäng, enkelt. Dessa poäng byts sedan ut till biobiljetter hos SF eller presentkort i olika butiker som t.ex. nu när ni kan vinna 500:- på Nelly, hur bra är inte det? :)
Så klicka in er på länken ovan nu och bli medlem gratis och kör på! :)



/ Jossa


Lista :)

  Berätta fyra sanningar om dig själv:


1.
Jag har riktig fobi för äckliga småkryp och att flyga flygplan
2.
Har tre tunga år i bagaget som man även kan kalla erfarenheter
3.
Läser på umeå universitet som är givande, intressant och rätt spännande
4.
Har typ världens sämsta självförtroende



Berätta fyra saker du gjort idag:



1.
Pluggat och försökt fixa VFU-plats
2.
Ätit middag hos mormor
3. Pratat med min älskling i telefon <3
4. Suttit vid datorn hela dagen lång typ ;)


Berätta fyra saker du har på dej just nu:


1.
Mjukisar
2.
T-shirt
3. Örhängen
4.
Underkläder


Skriv ner fyra saker du hatar:

1.
Att vara pank
2.
Falska personer som snackar skit bakom ryggen
3. Själviska och egotrippade människor som aldrig tänker på hur andra har det
4.
När det regnar då håret och sminket blir en enda sophög :P

Skriv ner fyra saker du älskar:


1.
Daniel, min bästaste pojkvän <3
2.
Min älskvärda familj + vänner
3. Att ha kul :D
4.
Att hjälpa människor som mår dåligt



Rastlös, vad sjutton gör man då?

Hejhej

Just nu sitter jag här och känner mig rätt så rastlös, vet liksom inte vad jag ska hitta på riktigt. Jag kom nyss hem iallafall, har varit hos mormor med pappa, bror och Smulan på middag. Inann det har jag fixat lite med plugget osådär. Men vad man ska göra ikväll är frågan, hmm.. Kanske är något bra på tv? Dont knooow. Men jag lär hitta på något för att inte sitta här och vara uuuutråkad resten av kvällen.


  
 
  
Uttråkad var det ja..

Pusspuss

/ Jossa


Så roligt :D

http://nyhetskanalen.se/1.1310888/2009/11/03/darin_deltar_i_melodifestivalen

Jag tror jag skrivit det tidgare men skitsamma ;) Jag fick nämligen veta det när jag var i Skellefteå i början av den här månaden då min pojkvän ringde och berättade denna fantstiska nyhet :) Kika på länken får ni se :)

pusspuss

/ Jossa

Så roligt :D

http://nyhetskanalen.se/1.1310888/2009/11/03/darin_deltar_i_melodifestivalen

Jag tror jag skrivit det tidgare men skitsamma ;) Jag fick nämligen veta det när jag var i Skellefteå i början av den här månaden då min pojkvän ringde och berättade denna fantstiska nyhet :) Kika på länken får ni se :)

pusspuss

/ Jossa

En lång lista om mig och lite till

 

1. Två namn jag lyssnar till:
Josefin & Jossa
2. Någonting jag tycker om med mig själv:
Hmm.. Kanske att jag gärna lyssnar och bollar tankar med folk som mår dåligt och vill prata av sig
3. Någonting jag inte tycker om med mig själv:
Så mycket det finns alltså.. Men tex att jag tänker förjävligt mycket
4. Detta är jag rädd för:
Att bli lämnad ensam & förlora dom jag älskar
5. Tre saker jag vill ha varje dag:
Daniel i närheten, datorn och skratt :)
6. Tre saker jag absolut inte kan göra:
Låta bli att plugga när jag verkligen måste plugga, ha allt för stökigt i rummet (då mår jag inte bra) och sova när det är ljust i rummet
7. Detta tycker jag om att göra:
Vara med/mysa med min bästaste pojkvän, hemmakväll med familjen, shoppa, sitta vid datorn, gå promenader osv.
8. Detta vill jag göra just nu:
Ha vääärsta myskvällen med Danne och kanske soova lite
9. Bästa känslan:
Lyckan jag har med Daniel
10. Värsta känslan:
Två av dom värsta tankarna tänker jag inte ta upp för er, hemligt alltså. Men att vara olycklig är ju alltför hemsk
11. Följande egenskaper ser jag gärna att min partner har:
Mysig, bra personlighet, fin, omtänksam, visar kärlek osv (man kan ju istället säga, såsom min pojkvän är)
12. Är du kär just nu:
Ja!
13. Jag vill gifta mig:
Med Daniel, men gifter gör man sig inte förrän man blir äldre :)
14. Följande tre saker vill jag göra innan jag dör:
Dela mitt liv med Daniel, alltid ha min familj vid min sida vilket är en lycka och även resa jorden runt och även hjälpa människor som inte mår bra.. Okej det blev fyra men skit samma :)
15. Min käraste ägodel:
Hmm.. en ägodel, det lär ju nästan vara mobilen och datorn
16. Något jag vill ha i present:
Det är en hel del och allt det orkar jag inte skriva ;)
17. Detta har jag på mig just nu:
Darin t-shirt höhöh
18. Favoritkläder:
Mjukiiiisar såklart
19. Favoritdjur:
Katter och delfiner gillar jag
20. Följande musikstilar tilltalar mig mest:
Hmm .. det är väldigt olika faktiskt :)
21. Tre av mina favoritlåtar för tillfället:
Nej men orkar inte leta igenom min musiklista..har flera favoritlåtar :)
22. Skola - roligaste/tråkigaste ämne:
Eftersom jag går på Universitet är det lite annorlunda än gymnasiet, vi har ju inte liksom ”ämnen” men jag gillar den kurs vi läser nu som heter Psykiatrisk vård och omvårdnad
23. Stjärntecken:
Fisk
24. En bok jag gillar:
Läser vääääldigt sällan, men en bra bok jag kan tipsa om heter ”Så dumt!” av Mia törnblom och ”Pojken som kallas det” av Dave Pelzer men den har nog dom flesta läst :)
25. En film jag gillar:
Har nog ingen speciell favorit utan tycker många filmer är bra
26. TV-program jag gillar:
2 ½ men, Idol osv :)
27. Favoritdoft:
Dannes doft :)
28. Detta äter jag gärna:
Vanlig mat
29. Dricker helst:
Saft, vatten, te eller kanske CIIDER ;) HAHA nejdå.
30. Favoritgodis:
Plockgodis tror jag nog
31. Hit vill jag gärna åka på semester:

BLAND ANNAT Thailand, vill åka till sååå många fler ställen
32. Färg på mina ögon:
Blå
33. Min längd:
166 typ
34. Jag tror på:
Massa saker faktiskt
35. Jag spelar:
Jag spelaDE fotboll, ville ändra frågan lite ;)
36. Person jag beundrar:
Mamma och pappa framför allt men det finns fler :)
37. Så här bor jag:
Radhus med familjen
38. Antal döda krukväxter i hemmet:
Noll döda ^^ Försöker ta hand om blommorna på mitt rum och jag verkar lyckas rätt bra med det :P
39. Det här tänder mig:
HAHA det skulle ni bra allt vilja veta va!
40. Det här gör mig avtänd:
Det finns nog en del, men orkar inte tänka efter för jag börjar bli trött och håller därmed allt sånt hemligt :P
41. Favoritfärg:
Har inte nån speciell, men på kläder gillar jag svart/vitt/grått, tråkigt jag vet.
42. Favoritcitat:
Vet inte just nu.. Kanske : Behandla andra som du själv vill bli behandlad
43. En hemlighet jag vet:
Hemligheter är till för att hållas hemliga ;)
44. Bästa present jag fått:
Hmm datorn tror jag :D
45. Senast köpta skiva:
Var ett bra tag sedan jag köpte en skiva
46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är:
Hmm .. Vet inte inget speciellt .. nej men jag kommer inte på något så här på rak arm
47. Det jag är minst nöjd över med mitt utseende är:
Finns rätt mycket det
48. Udda förmåga/egenskap:
Jag kan spå in i framtiden ;) hahah, nej jag vet inte. Att jag har en bra självdisciplin och bryr mig väldigt mycket om andra. Okej, det var kanske inte en UDDA egenskap men men
49. Om jag vore ett djur skulle jag vara:
Jadu säg det, katter har rätt sköna liv. Likaså hundar. Men delfiner lär ju ha det rätt soft i havet och kan bara simma runt och ha det kul :D


/ Jossa


Jossa&Tessan-dag

Hejhej

Jajamen, rubriken stämmer alldeles utmärkt. Jag och min vän Tessan har nämligen umgåtts idag vilket har varit väldans trevligt :)

Jag hoppade på cykeln i förmiddags och trampade in till stan där jag mötte henne, vi gick till bibblan så jag kunde låna lite böcker till skoljobben. Vi tog sedan en runda på stan för att kika, men inget inköptes då jag har väldigt dålig ekonomi just nu :P Suck.

Sedan hoppade vi på cyklarna och cyklade hem till Bomhus, först till mig för jag skulle byta om till mjukiskläder och sedan hem till Tessan så hon kunde byta till mjuksiar och sedan åt vi mat där och värmde upp oss inför nästa cykeltur.
Vi hoppade på cyklarna IGEN dårå (och ja, jag hatar alla jävla uppförsbackar som finns här kring trakterna jag bor i) och cyklade till Andersberg där vi skulle på hudvårdsvisning typ. Tessans låtsassyrra visade hudvårdsprodukter för oss som vi också fick prova och enligt mig var det både trevlig och kul :) Fina produkter också som var väldigt bra!! :)
Vi mötte även min älsklingsplutt och pratade med han en liten kortis innan han skulle iväg och vi skulle in till hennes syrra på visningen.
Min älskade Daniel <3

På hemvägen tog jag och Tessan olika håll hem, hon skulle till stan och jag hem till Bomhus. Så nu när man äntligen är hemma efter alla kalla cykelturer känner jag mig väääldigt stel och kall + att det gjorde ont i benen när jag tog av mig byxorna.
Men jag kan iallafall säga att jag hade en bra dag med en bra kompis <3 Besök hennes blogg här:
www.tessannw.blogg.se

Nu: Varma mackor + facebook.


Pusspuss

/ Jossa



En nervös förmiddag

Hejsan

Idag tog jag mig en "sovmorgon", vaknade liksom tio typ ;) Jag har inte gjort så mycket nytta nu på morgonkvisten men ska snart ringa till ett ställe där jag troligen ska ha min VFU (verksamhetsförlagd utbildning) eller om man hellre vill säga praktik så är det typ samma sak. Väldigt nervöst nu så här innan, men jag hoppas på ett JA, så jag får praktisera där. Det skulle vara guld.

Efter det blir det Jossa-och-Tessan-dag :) Men det får ni veta mer om senare ikväll eller imorgon :) Måste ringa nu, men först och främst måste jag lugna ner mig, hela jag och min röst darrar typ. Nej men pusshej på er! :)

 
Me right now.


/ Jossa

En ny vecka

Hejhej

Idag har jag träffat min PBL-grupp och påbörjat vårt arbete samt skrivit i processdagboken (skolarbete). Idag för precis en vecka sedan satt jag i skolan i Skellefteå ;P Ibland går tiden rätt fort.

Vad som händer mer idag vet jag inte än, återstår att se. Chilldag vid datorn? Ja, det blir det säkert.. Kan vara rätt trist ibland men men ;)



Bild från förra årets vinter.


Ja, en kort uppdatering bara, ska nu kika in på bloglovin.

Pusselipusspuss

/ Jossa

Antichrist

Såg film med Danne igår, filmen Antichrist. Den var lite obehaglig ibland tyckte jag men tänk att verkligheten kan se ut sådär.

Här kan du se trailern: http://www.moviezine.se/video/201870

Kortfattat om Antichrist: Filmen handlar om ett äkta par som har förlorat sin son. För att bearbeta sorgen isolerar de sig i ett ensligt beläget hus där maken, som är terapeut, bestämmer sig för att behandla sin hustru. Till en början verkar arbetet fungera bra, men efterhand tar händelserna en otäck riktning.

En bättre filmrecension kan ni läsa i denna länk
http://www.moviezine.se/film/antichrist :)

/ Jossa

En trevlig helg :)

Hejhej

Rubriken talar för sig själv, min helg har varit bra med min familj + min älskling :) Danne har sovit över här och vi har sett filmer och haft det så mysigt så, i looove u ;)<3
Igår hade vi gäster hela dagen som grattade pappa. Idag är det farsdag också, jag och bror gav nyss våra presenter till honom. GRATTIS PAPPSEN <3 Innan det var jag, Danne och familjen ut och käkade på stan, det var trevlans.



Nu är Dannieboy hemma och jag vet inte vad jag ska hitta på faktiskt. Tänkte väl läsa igenom fallbeskrivningarna tills imorn då det är skoltime men känner att jag inte orkar haha. Annars är jag lite småsugen på att möblera om här i mitt rum litegrann :) Vi får se vad kvällen leder.

Pusspuss

/ Jossa


Firande

Hejhej

Idag efter att jag vaknat blev det till att fixa mig iordning och städa rummet på en gång med tanke på hur det såg ut här inne. Lite städat lär man ju ha när det kommer gäster hit :) Det är nämligen så att vi ska få gäster som ska gratta pappsen idag. Mormor har redan varit här och resten kommer senare :)

Min älskling kommer sen också, är på innebandymatch just nu :) Ikväll blir det troligen till att se en skräckis för våran del :) <3

Nu ska jag kika på bloglovin och göra något en stund, kanske se lite true blood också? :)

Pusspuss

/ Jossa

Maraboutest



Dessa två nya marabou sensation har jag nu smakat:

Toffee walnut är inget jag rekommenderar för den var äcklig tycker jag, speciellt eftersmaken som smakade bland annat kaffe så alltså ingen hit enligt mig. Den får 1/5 för det ända som var gott var själva marabouchokladen och inte fyllningen.
Yoghurt raspberry smakade jag idag och den var så mycket godare, den kan jag däremot rekomendera :) Den var väldigt fyllig med hallonsmak och var söt och får därför 4/5.

/ Jossa


Min dag hittills :)

Hejhej

Idag vaknade jag upp bredvid min älskade, det var då väldigt underbart vill jag lova. Gud så mycket jag saknat min Danne, my love <3 Igår hade vi myspyskväll och såg film och även grattade pappa såklart :) Det var trevlans.

Idag väckte Danne mig vid halv tolv ungefär, hade han inte väckt mig hade jag sovit längre än så. Jag tror inte jag riktigt har återhämtat mig ifrån Skellefteåresan haha. Vi chillade ända fram till halv tre-tre tiden då vi följde med mamma och pappa till maxi för dom skulle storhandla. Sedan efter det skjutsade vi hem Danne och nu är jag hemma hos mig igen. Har tidigare hjälpt mamma min med att packa upp alla varor och sedan har vi gjort hemmagjorda chips haha. Och oturen som jag har skär jag mig TVÅ ggr på samma ställe så nu är mitt lillfinger omplåstrat.

Nu är det snart Idoltime, det är alltid lika kul det haha :) Hoppas ingen bra åker ut ikväll, men iof är det bara bra kvar typ.. Aja det återstår att se! :)


Dagens...

Dagens humör: Rätt bra :)
Dagens klädsel: Leggins med ett grått lång linne med stenar på
Dagens smink: Macara och lite sådär..
Dagens frisyr: Utsläppt
Dagens planer: Chilldag med Danne och sedan maxi och tillsist idol
Dagens vill ha:  Min 20-årsdag + lite snö tack
Dagens tråkigaste: Att man inte har så mycket pengar, skulle uppskattas med lite mer :D
Dagens köp: Inget
Dagens dummaste: Inget speciellt :)
Dagens smarrigaste: Den nya maraboun
Dagens tanke: Att jag är lite festsugen men ändå väldigt myssugen ;) Både och alltså!



/ Jossa

Grattis på din dag <3

Idag fyller min pappa 41 år och därför vill jag skriva ett litet inlägg till han. Han är faktiskt den bästa pappan man kan ha, han har verkligen hållt ihop oss alla som familj och alltid funnits för oss i nödlägen och alltid ställt upp. Jag har många anledningar till varför han är den bästa pappan men dom får ni inte veta, lite hemligheter lär man faktiskt ha ;)

Jag tror inte pappa ser det här men jag vet att mamma gör det, och mamma jag tror du håller med om att han är bäst i världen på att vara pappa. Ni är dom bästa föräldrarna man kan ha.

 

Grattis till min pappa på födelsedagen <3
Du kommer alltid vara bästaste pappan och jag kommer älska dig förevigt även om du ibland kan vara lite tjatig, men jag antar att det hör till föräldrarollen ;P

/ Jossa

Skellefteåresan

Hej

Tänkte berätta lite om resan till Skelle eftersom den inte varit illa alls :)

I söndags 11:55 gick mitt tåg till Sundsvall och nervös var jag kan jag säga. Det tog väl ca 2½ timme och när jag väl kom fram mötte min klasskompis Bea mig där och vi satte oss på bussen till Skellefteå. Vi åkte i affärsklass och fick därmed kontaktuttag. Både det och att jag hade sällskap gjorde att resan gick fortare än förväntat. Vi satt vid en varsin dator, såg filmer och pratade oså. Vid åtta på kvällen var vi framme i Skelle och en taxi tog oss till campingen där vi skulle bo med några andra från klassen men dom kom dagen efter oss. Det var en lång korridor med rum där vi alla skulle sova i varsina rum. Jag och Bea upptäckte då att det var två sängar i varje rum och beslutade att flytta ihop under dessa dagar haha.

måndagen var det första skoldagen och vi hade sovmorgon till 10.00. Dagen gick rätt fort faktiskt. Våra lärare för denna kurs vi läser (omvårdnadens grund) läste upp gruppindelningarna för tisdagens händelser och gick igenom patientdatalagen och dokumentation. Vi hade sedan en föreläsning om ABCDEF (olika enkla livräddningar) och dagen slutade efter det. Säkert vid fyratiden om jag minns rätt. Vi alla åkte till stället vi bodde på och hade en chillkväll, åt och såg lite tv.

tisdagen skulle vi vara i gruppindelningarna hela dagen. Jag och min grupp började med att lära oss hjärt- och lungräddning på små dockor vilket var givande för jag hade glömt allt typ. Vi fick också lära oss hur man gör med en typ apparat för att få igång hjärtat på en medvetslös. Sedan fick vi öva på varandra att lägga oss i sidoläge haha.
Efter det åkte vi till Skellefteå lasarett för att få en liten föreläsning om personlig hygien och inom vården, alltså hur personalen ska ta hand om sin hygien och även patienternas. Sedan fick vi bland annat borsta tänderna på varann för att känna på hur det känns om vi nån gång ska göra det i framtida jobb.  Vi fick även prova på att smörja in våra händer med handsprit och sedan hålla händerna under en slags apparat för att se om vi verkligen blev rena eller om vi fuskade med handspriten. Det är så enormt viktigt att med hygienen inom vården.
Vi åkte tillbaka till skolan efter det och hade seminarium, då vi fördjupat oss med tre begrepp och skulle ha ha seminarium och diskussionsfrågor till de andra i gruppen och våra lärare. Efter det var dagen slut och det blev en tripp på stan med 3 klassisar :) Det var trevligt och jag hittade en klänning och t-shirt. Sedan blev det hem till campingen och ännu en chillkväll, middag och uno-spelande som aldrig tog slut. Sedan blev det bastun.

Onsdagen var det sista dagen i skolan och vi lyssnade på en föreläsning om Ergonomi, haha jag borde verkligen börja ta hand om min onda rygg och inte sitta som en hösäck. Sedan hade vi introduktion på nästa kurs vi skulle läsa som heter psykiatrisk vård och omvårdnad, det blir en intressant kurs :) Vi avslutade skoldagen med att sitta i våra PBL-grupper (PBL=problemlösande) och kikade och diskuterade om kommande uppgift och lite om VFU:n vi snart ska på (verksamhetsförlagd utbildning) alltså precis som praktik, som vi ska ha i 3 veckor. Vid halv tre slutade vi och Nadja skjtsade mig och Bea till busstation där vi låste in våran packning och gick till stan en liten stund och kikade och väntade in den dryga bussen som var så seg på att komma. Men 16:00 avgick den från Skellefteå och vi var på väg hem. Vi satt i affärsklass denna gång med för att kunna sitta vid datorn. Vi roade oss i ca 3 timmar med ett roligt spel, hahah. När vi kom fram till Sundsvall nångång på kvällen satt vi och väntade på våra tåg. Vi väntade i ca 1½ timme och vi skulle med olika tåg till olika håll. Äntligen var man snart hemma efter denna resa och det var svårt som tusan att hålla sig vaken den sista biten. Men vid två på natten var jag hemma och jag hade rest från fyra på eftermiddagen till två på natten. Mormor var snäll och hämtade mig och jag slocknade verkligen på en gång när jag la mig i sängen. S k ö n t.

Men resan var iaf rolig, trevlig, lärorik, jobbig osv.. Nu ska jag inte dit förrän i slutet av februari. Jag och min grupp tog ledigt tills måndag och ska då påbörja nästa arbete.

Nu har ni fått läsa lite om min resa om ni nu orkade ta er igenom allt. Haha.





Nu inväntar jag det bästa, jag väntar nämgligen på Danne, som jag saknat honom <3 Vi har inte träffats något sedan i söndags. Min älskling, vad jag älskar dig :)

Pusshej.

/ Jossa

Hem ljuva hem

Hej på er

 Nu är jag hemma igen efter ett par dagar i Skellefteå på kursträff.Det har varit lärorikt och trevligt så jag kanske kan skriva ett inlägg om vad vi gjort dessa dagar men vi får se om det blir idag :) Åkte en lång resa igår och idag vill jag mest chilla för det har jag längtat efter. Jag har inte haft tid att blogga fast jag haft internet för vi har gjort annat så det fick bli ett inlägg nu är jag är hemma. Men nu ska jag ner och äta frukost óch ta en alvedon.

Pusspuss

/ Jossa

Skoldag 1

Godmorgon

Då var det dags för första skoldagen här uppe i Skellefteå. Jag och Bea håller på att fixa oss för att snart åka till skolan. Vi har nu sovit en natt och det hade absolut inte varit så här roligt om inte Bea var med. Och att internet fanns också. Otrooooooligt skönt med internet :D

Och Danne.. jag älskar dig mest <3 Tänker på dig sötnos.

Nej men nu är det fruskostdags så fort Bea plattat klart håret, sen skola. Pusspuss ha en bra dag.

/ Jossa


En lista som tidsfördriv

Den/det senaste:

Du åt? Godis
Du drack? Saft
Du kramade? Pappa
Du tittade på tv med? Mig själv
Du satt vid datorn med? Bea, just nu faktiskt :P
Du sov med ? Daniel <3
Du skrattade med? Bea
Du brottades med ? Måste nog vara Danne det haha
Vad ska du göra imorrn? Skola här i Skellefteå och efter det vet jag inte
vad har du gjort idag? Rest hemifrån Gävle till Skellefteå
Va det kul? Åå, det var mest segt, men utan Bea hade det varit väldigt tråkigt
Vad vill du ha? Massa pengar och min Daniel här hos mig nu och även en rygg som inte gör oont
Vad har du för lite av? Vet inte just nu
Är du singel? Nej
Är du kär? Ja :)

Vad vill du göra nu? Ligga och mysa med Daniel framför en bra film :)
Planer till helgen? Daniel kommer hem till mig och vi ska även ha födelsedagsfirande för pappa
Har du mer en 5 tröjor? Ja
Har du mer en 2 byxor? Ja
Vill du sova nu? Jo, snart så

Kärlek, vänner, familj & liv:

Är du kär? Ja
Är du tsm me nån? Ja <3
Har du varit tillsammans med någon? Ja, jag är ju det nu
Skulle du kunna pussa ngn du var ihop med? Klart jag pussar på min Danne, han är min underbara pojkvän ju
Har du fått nya vänner den här månaden? Nej, jag har lärt känna vissa bättre bara
Vill du ha fler vänner? Man får aldrig för många, men jag är glad över att jag har dom jag har <3
Har du för många vänner? Nej jag tycker inte man kan ha det riktigt
Är du ovän med någon? Nej
Är dina föräldrar fortfarande gifta? Ja och hur bra är inte det :)
Är dina föräldrar skilda? Nej
Har du riktiga syskon? En lillebror :)
Trivs du i din familj? Ja dom är underbara <3
Hur många bor du med? Hemma hos mig är det fem; alltså pappa, mamma, brorsan, smulan, gubben och hemma hos min pojkvän är det två; alltså danne då såklart och frida

Vill du leva? Såklart jag vill
Är du lycklig? Lycklig att jag har min familj, pojkvän och vänner. Men man kan ju inte alltid vara lycklig över allt annat
Hatar du ditt liv? Kan ju hända alla



/ Jossa


Framme i Skellefteå

Hej hej

Väl framme i Skellefteå nudå, varit det runt en timme kanske. För mig och Bea gick resan bra, dock hade hela kroppen somnat när vi kom fram och man gick som en stel pinne ut i från bussen. Frihet kände jag när jag klev av bussen, typ ääääääntligen efter alla timmar. Vi har bosatt oss i rummen och ska bara chilla resten av kvällen och sedan sova.

Imorgon är det skola som ni säkert förstog, sovmorgon har vi också SKÖNT. Till klockan tio :) Nu ska jag göra det lite hemtrevligt här.

PS. Internet fungerar där jag bor så jag kommer blogga :) I hopp om att jag har internet här i alla dagar.

Pusshej.

/ Jossa

Då var det dags!

Hej på er.

Då var det dags för mig att resa upp till Skellefteå. BRR hoppas det är snö där :) Jag kommer troligen inte kunna uppdatera något under resan men håll utkik för jag kommer hem igen på onsdagnatt. Kan jag inte uppdatera under dessa dagar blir det en update på torsdag :)

Måste bara säga att vi nu inlett en ny månad.. November..Jadu nu närmar vintern och julen siiig :)

Om lite mindre än en timma ska pappa skjutsa mig till tågstation. Just nu känner jag mig väldigt nervös och att jag har glömt något viktigt jag måste ha med mig. Känner också hur enormt mycket jag kommer sakna Daniel, du betyder så jädrans mycket älskade du <3 Jag älskar dig från djupet av mitt hjärta :)

Ha det så trevligt här hemma i gävle för HEEERE I COME SKELLEFTEÅ.

Pusspuss.

/ Jossa

Vi kör på en dagens innan jag åker!

Dagens humör: Nervös och positiv
Dagens klädsel: Mjukiströja och mjukisbyxor
Dagens smink: Mascara och lite sånt
Dagens frisyr: Utsläppt
Dagens planer: Åka till Skellefteå
Dagens vill ha:  Vill ha med mig min älskade Daniel till Skelle så jag slipper vänta tills fredag innan jag får träffa honom igen!
Dagens tråkigaste: Det kommer garanterat vara bussresan, fyfan vad låångt
Dagens saknad: Danne, saknar honom redan. Det kommer bli jobbigt att vänta till fredag <3
Dagens köp: Inget ännu
Dagens dummaste: Väckarklockan, jag hade gärna sovit ett tag till
Dagens smarrigaste: Har inte käkat något ännu
Dagens tanke: Hur underbar och bäst Danne är <3 Och hur seeeeg min resa kommer bli till Skelle för det är så långt

 
<3 I love you.

RSS 2.0