Sista april

Dagen idag har spenderats hemma i Bomhus dit jag cyklade tillsammans med Silver. Grillning stod på schemat och det har varit en mysig dag. Kvällen skulle spenderas med min älskling, bara han och jag tänkte hitta på något trevligt tillsammans. Vi två med världens myskväll hade varit det ultimata idag ♥

Dock ändrades planerna då jag på eftermiddagen fick en samtal från PFV där jag förfrågades om att ta emot jobb inatt och när det rings om jobb måste man tacka ja på det. Sagt och gjort, så inatt väntas det jobb för mig och hur jag ska hålla mig vaken tills imorgonbitti på morgonen återstår att se.

Det är superbra att man får extrajobb ibland, trots det hade jag ju gärna velat hålla mig till mina och min pojkväns planer kväll för det hade jag sett fram emot hela dagen. Den mysiga kvällen får vi ta en annan kväll helt enkelt. Nu ska jag fortsätta vila en stund och ladda batterierna inför en jobbarnatt på ett ställe där jag inte jobbat på tidigare, mer om det senare.

Ha en fortsatt trevlig valborg.

Valborg

Idag är det Valborg - tänk att det redan är sista april och imorgon går vi in majmånad. Efter en härlig sovmorgon ska snart jag och Silver cykla hem till mig i Bomhus för grillning med familjen. Vad mer som händer idag återkommer jag med senare för nu ska jag börja göra mig iordning för dagen. 

Hoppas ni alla får en trevlig valborg.



Fredageftermiddag

Efter middagen har jag och min pojkvän vaktat hans systers lilla bebis medan alla syskonen hjälpte till att packa in kartonger med mera in i flyttvagnen eftersom hans bror ska flytta. Efter det följde jag med pappa min till Ica maxi för att handla lite. Nu ska vi gå och hämta hem kattungen som varit nästan hela dagen hos min pojkväns mamma.

Just nu

I skrivandets stund är jag ganska precis hemkommen med pojkvännen från affären där vi inhandla lite behövliga saker. Innan det var vi hos han mamma med familj en stund där vi satt ute på altanen i solen medans våran kattunge Silver busade och lekte av sig med hennes syster Tjorven. Nu är det middagsdags för oss och jag återkommer senare. 



Fredagmorgon

Godmorgon godmorgon. 
Nu: Pluggningsdax!

Torsdagen

Idag har det varit både pluggning och handledning för mig och min goda vän Nadja. Det går framåt med vårat examensarbete så det känns positivt och väldigt bra. Och Nadja, ser du det här vill jag tala om för dig att du är världsabäst och plugget hade inte varit lika roligt utan dig :D ♥

Efter pluggeriet blev det en cykeltur till stan för att träffa tjejen jag är kontaktperson till och bland annat blev det en bowlingmatch för oss. Det var mycket trevligt och därefter blev det en cykeltur hem till min pojkväns mamma en stund innan jag for hemåt för att lillebror och en vän till honom kom förbi för att hälsa på.

Nu är det kväller igen och jag har inte tid med datorn mer nu för jag ska umgås med min älskade pojkvän.

Gårdagens trevliga eftermiddag-/kväll

Som jag nämnde i det tidigare inlägget cyklade jag in till stan för att där träffa Hanna igår, vi kikade runt i butikerna och jag inhandlade ett par shorts inför sommaren. Vi tog oss även en fikastund med massa prat. Det var jättetrevligt och roligt att ses igen då vi inte gjort det på länge ♥

Efter det blev det en snabb sväng hem till pojkvännen bara för att lämna mina grejer innan jag cyklade vidare för att möta upp Linnea. Vi promenerade då till Gävle skönhetsinstitut där vi hade en bokad tid för provning av smink- och hudvårdsprodukter. Det var mycket trevligt, så tack för att du följde med Linnea ♥

Mot kvällningen när jag och Linnea var klar cyklade jag hem till min pojkväns mamma och hennes man för att hälsa på en stund och då Daniel skulle hjälpa dem med en sak. Nu är det morgon igen och pluggeriet väntas som vanligt, om tio minuter ska jag och Nadja träffas för att fortsätta med examensarbetet :)

Mot staden

Strax ska jag börja cykla till stan för att möta Hanna i hopp om att hitta lite fina sommarkläder. Det blir trevligt att träffas igen för nu var det längesedan :) 

Onsdag

Igår bestod dagen av pluggning och därefter blev det en promenad till affären, resten av kvällen var lugn då jag såg några missade avsnitt av Big brother och även en omgång av spelet Skip-bo på altanen med min fina pojkvän på kvällningen.

Nu är det onsdag och redan mitten av veckan, vissa dagar går så snabbt förbi. Idag har jag och Nadja hunnit skriva på vårt examensarbete en stund bara, då hon skulle bort men vi har ju kommit en bit på vägen så det känns bra :) Nu håller jag på att ta igen missade avsnitt av Big brother igen, endast två avsnitt kvar så är jag ikapp. Vad som händer sen återstår att se :)

Två bilder från i helgen

Här är två bilder från i helgen då jag, min pojkvän och våran kattunge Silver hälsade på hemma hos mig i Bomhus och när vi även var förbi i Fliskär.




Min påskhelg



Min påskhelg har varit jättebra med min familj, släkt och pojkvän. Det underbara vädret har varit bidragade till att helgen blev så bra. 

I lördags efter påskfirandet hemma i Bomhus med min kära familj och påskmiddagen hos mormor med familjen och morbror begav jag mig hem till min älskade pojkvän för att börja göra mig iordning inför kvällens bravader. Det var nämligen tjejkväll för mig och brudarna som ni ser på bilderna. Vi hade otroligt roligt och jag tycker verkligen vi ska göra om det igen snarligen ♥ 
Det blev spel, dricka, dans, musik och på kvällen var det ut på Heartbreak som gällde för att dansa. Vi alla sov över hos Tessan och dagen därpå åkte jag hem i det soliga och härliga vädret till min pojkvän. 

Det blev sedan middag hemma i Bomhus för mig, min pojkvän och vår lilla katt på söndagen. Vi blev hämtad av pappa och åkte först till Fliskär för att säga hej till mormor och morbror som höll på att fixa med båtarna som ska sjösättas snart. Därefter åkte vi hem till Bomhus och åt tillsammans och satt ute i solen altanen med en smoothie i den härliga värmen. På kvällen blev det bingolottospelande för mig tillsammans med svärmor och hennes kille - jag hade turen på min sida och vann tvåhundra kronor

Igår var det dags för pluggning igen - det vill säga måndag och en ny vecka påbörjades. Efter det cyklade jag och Silver hem till Bomhus igen för att sällskapa i mammas vernissage som hon hade. Mot kvällningen när jag kom tillbaka hem till min pojkvän hann jag inte mer än komma in innan jag blev hämtad av hans syskon för att åka till deras pappa en stund. 

Nu är det iallafall tisdag och hittills idag har jag och Nadja bara pluggat och pluggat. Men bra har det gått och det känns kanon. Nu måste jag vila mitt huvud en stund och gå ifrån datorn. 

Ha en trevlig tisdag.

Dåligt med uppdatering över påsk

Över påskhelgen har uppdateringarna här inte varit dem bästa, men imorgon ska jag ta och skriva ett inlägg vad som hänt sedan jag skrev senast. Hur som helst har min påskhelg varit fin, trevlig, rolig och framför allt har vädret varit toppen.

Hoppas er påskhelg varit lika fin som min.

Påskafton

Glad påsk på er allihopa - hoppas er påskafton blir lika bra som min ska bli. 



Långfredag

Idag är det långfredag och vi är mitt uppe i påskhelgen nu. Efter att ha tagit en sovmorgon med min underbara pojkvän och vår fina kattunge imorse blev det frukost tillsammans vilket inte händer jätteofta då min pojkvän är på jobbet annars så det var mysigt.
Därefter blev det en snabb och väldigt kort träff med Nadja för att gå igenom vissa punkter i examensarbetet innan vi tog ledigt över påskhelgen. Jag och pojkvännen min tog oss sedan en tur till solariet för lite solning innan vi for hem till mig i Bomhus för att hämta kläder jag skulle ha på mig under kvällen då vi var på 30-års firande för en vän till honom vilket var trevligt
Nu är jag hemma i Bomhus och ska sova här inatt - första natten på allt för många veckor. För en stund sedan blev det en liten promenad så här på kvällskvisten med lillebror och nu väntas det lite tvtittning och bloggläsning innan sovtime.

Hoppas även ni haft en fin och trevlig långfredag.

Skärtorsdag

I skrivandets stund är jag och min pojkvän på besök hos hans mamma med familj, vi tog oss en promenad hit för att titta in och säga hej. Snart blir det en promenad hem igen för sovtime. Denna skärtorsdag är snart över och den har varit trevlig. Godnatt med er.

Dagen idag

Idag stog det först pluggning på schemat och även handledning innan jag cyklade till stan där jag träffade mamma och pappa för att kika runt i några affärer. Därefter cyklade jag tillbaka hem till min pojkvän och vi åkte då vidare till affären för att storhandla. Nyss blev det grillning för oss två och nu en lugn stund framför tvn då det är hoyckeymatch - Sverige mot Ryssland. Vad som händer och sker senare återstår att se, men medan min pojkvän ser hockey tänkte jag ta igen ett missat avsnitt av Big brother.

Dagen igår

Igår efter pluggningen var det dags för en träff med tjejen jag är kontaktperson till vilket var trevligt - för oss blev det bland annat en promenad, shopping på stan och ett besök hos Rosmarin för att fixa ögonbrynen. Det började regna en skvätt precis innan jag skulle cykla hem, men med turen på min sida hann det sluta så jag slapp cykla i regnet. 
Väl hemma gjorde jag och min pojkvän middag innan vi promenerade en sväng. Kvällen blev lugn framför tvn och det gillas såklart :)

Nu är det dags för pluggning igen, fortsättning av skrivning på examensarbetet.

Silver & Smulan

Här ser ni några söta bilder som fotades idag när mamma, pappa och Smulan var på besök hos mig, min pojkvän och lilla Silver. 





Skrivning av examensarbete

Dagen idag har endast bestått av pluggning och en cykeltur till biblioteket för att låna böcker till pluggningen. Det är tur att jag har Nadja när jag pluggar för annars hade det inte varit lika roligt.
Vi har för tillfället en paus till kvart i för att återhämta oss lite innna vi fortsätter skriva på vårat examensarbete. Jag tänkte nu gå ut och ta luft i några minuter innan det är dags igen. 


Gårdagen

Efter både plugg och handledning igår fick jag och min pojkvän besök av hans systser, systerdotter, bror och brorson. Det var trevligt och väldigt mysigt att få hålla i lilla bebisen igen som är så underbart söt. När dem promenerade hem så tog vi fram grillen och grillade, naturligtvis gillas det. Lite senare fick vi även besök av lillebror och hans kompis en stund innan vi tog oss en promenad och då vi även svängde förbi min pojkväns mamma med familj och sa hej



Måndagmorgon

Måndagmorgon - Pluggningsdags som gäller för hela slanten, dock känner jag suget att vara utomhus i det underbara vädret.

Långpromenad med Ida

Nu är det kväller igen och denna dag har passerat förbi relativt snabbt. Efter att ha vaknat och bara varit en stund tog jag en cykeltur till Ida i Bomhus där vi först umgicks en stund innan vi tog oss ut på en väldigt lång promenad i det underbara vädret med sol och värme. Efter att ha promenerat och umgåtts i några timmar så åt vi avslutandevis en glass i solskenet innan jag började cykla tillbaka hem till pojkvännen där jag nu befinner mig.
Om en timma börjar Big brother och ikväll är det antingen Katherina, Annie eller Madde som blir utröstad - jag hoppas på att Madde som kom in i huset sent blir utröstad. Nu ska jag ta på mig mina Easy tone och gå en sväng runt  om innan min älskling kommer hem.

Hoppas er dag varit bra! :)

Bilder från gårdagen - Mackmyra & Kungsbäck






Här ser ni några bilder från gårdagen då jag, min pojkvän, lillebror, pappa och hans jobbarkompis var till Mackmyra och Kungsbäck för att se på ormar, fotografera och promenera i det härliga vårvädret.

En mysig och trevlig lördag

Gårdagen var en bra och härlig dag. Efter att ha tagit oss en liten sovmorgon som förövrigt våran katt inte gillar så hämtade pappa och lillebror mig och min pojkvän för att sedan åka vidare till Valbo där vi hämtade pappas jobbarkompis.
Därpå åkte vi till Mackmyra för att leta orm, promenera och fotografera. Det blev en hel drös med fina bilder faktiskt må jag säga. När vi varit där ett bra tag åkte vi till affären för att köpa glass innan vi åkte till Kungsbäck och fortsatte vår fotografering och tittning på ormar. Det var en trevlig dagstur utomhus och vädret var på topp - verkligen härlig vårkänsla och värmen var underbar

Vi blev sedan hemskjutsade till min pojkvän där vi bara var en stund och satt ute på altanen i det sköna vädret innan vi cyklade in till stan för att äta middag och sedan gå på bio - Water for elephants vilket förövrigt var en relativt bra film faktiskt. Vid cirka niotiden på kvällen kom vi tillbaka hem till min pojkvän och då blev det altanhäng - tända ljus, kortspel och mys innan vi tog oss en promenad senare på kvällen. En riktig myskväll med andra ord.



Fredagsmys för hela slanten

Gårdagen bjöd på besök hos min pojkväns mamma där även hans syster var med hennes bebis för att hälsa på, det var så mysigt att träffa lilla bebisen igen. Vi åkte alla därefter till Ica maxi för att handla innan jag och min pojkvän for hem till honom för att invänta en myskväll i tv-soffan. 
Innan det besöket hade jag besök av min lillebror, så vi satt på altanten och pratade i det härliga vårvädret ♥ Sedan kom våran pappa för att hämta upp lillebror och med sig hade han en klösbräda till Silver. 

Nu är det dags att logga ut från datorn för snart ska jag iväg med pappa och min pojkvän.

Fredag

Idag är det fredag och vårvädret är lika fint idag ser det ut som så jag ska alldeles strax ta en promenad till affären. Gårdagskvällen var trevlig då Ida kom på besök för att umgås ett tag och även ta en promenad. Innan Ida kom på besök blev det en träff med tjejen jag är kontaktperson till :)

Ha det bra i vårvädret allihopa, nu väntas en liten promenad i vårsolen.

Love

Tre år och 1 månad - jag älskar dig ♥



Staden idag igen

Imorgon är det fredag och skönt ska det bli, dock ska vi först ta oss igenom torsdagen. Idag har det varit underbart väder ute och vårkänslorna sprirar i hela kroppen, sådan härlig känsla alltså. Jag tog mig en cykeltur tidigare idag till stan för att träffa Kajsa vilket var jättetrevligt för det var väldigt längesedan vi umgicks ♥ Vi lunchade på Java och gick sedan i buktikerna för att kika lite innan vi for hemåt igen. Väl hemma har jag sett Big brother och kommit ikapp gårdagens avsnitt eftersom jag hade halkat efter lite.

Ha en trevlig torsdag.

Plus - Minus

+++ / Min tid i Happis - det var underbart roligt och fem fantastiska veckor

+++ / ♥ Jag och min älskade pojkvän har varit tillsammans i över tre år - kärlek

++ / Våren är här - alltid lika härlig känsla att få ta fram vårjackan, cykeln, vårblommorna som börjar gro och vara ute och njuta i det härliga vädret 

+ / Big Brother



- - / Saknaden efter Norrlandslivet och vännerna i Happis

- / All stress med studierna

Gårdagseftermiddagen-/kvällen

Gårdagen på stan var trevlig då jag träffade Ida och Linnea för att kika runt i affärerna och umgås lite eftersom det var väldigt längesedan. Ett linne och solglasögon blev inköpta stan
Förövrigt var det jätteroligt att träffa Ida och Linnea igen, jag har saknat dem och det var som jag nyss nämnde längesedan vi umgicks då jag varit bortrest i Norrland i fem och en halv vecka ♥ 

Det blev även en tripp hem till Bomhus för att hämta några välbehövliga saker innan jag cyklade tillbaka hem till min pojkvän då vi bestämde att åka och sola - underbart härligt, det var nämligen ett tag sedan jag gorde det. Närmare två veckor säkerligen. Därefter cyklade vi hem igen och inväntade en mysig kväll innan sovdags.

Mot staden

Strax är det dags att cykla in till stan för att träffa Linnea och Ida - trevligt det ska bli med tanke på att det var hur längesedan som helst vi sågs :) ♥

Mitten av veckan

Nu är det onsdag och mitten av veckan. I skrivandets stund inväntar jag på att Nadja ska komma in på Adobe connect så vi kan påbörja dagens pluggning. Vad mer som händer senare vet jag inte, utan jag tänkte bara kika in här och skriva godmorgon.

Kväller!

Här på eftermiddagskvisten har jag och min pojkvän tagit oss en sväng förbi affären för att köpa några ingredienser vi behövde till bakningen. Förutom det har vi endast varit hemma och tagit det lugnt med våran kissemiss Silver. Nu blir kvällen fortsatt lugn och inte mycket mer kommer hända än lite tvtittning, men först och främst ska jag se klart ett avsnitt av Big brother då jag missat några styckna nu de senaste dagarna.

En cykeltur i vårvädret

Idag har det varit lite plugg med Nadja över internet och även en cykeltur till stan där jag hälsade på Tessan på hennes jobb samt en sväng förbi biblioteket för att låna några böcker till skolarbetet. Mer än så har jag inte hunnit med faktiskt och nu är tanken att hitta på något med min älskling nu när han kommit hem från jobbet precis.

Gårdagen i ord

Igår var en lugn dag som först bestod av handledning och studier där jag och bästaste Nadja diskuterade och försökte komma fram till något vettigt till vårt examensarbete - lättare sagt än gjort. Vid tretiden hämtade mormor mig och vi åkte hem till henne dit även pappa och lillebror sedan kom för att äta middag tillsammans. Efter middagen åkte vi allihopa hem till min pojlvän för att alla ville hälsa på min och min pojkväns nya kattunge. Såklart blev alla stormförtjust i henne, hon är ju så söt våran katt :)
Därpå satte jag och min pojkvän oss på cyklarna och trampade iväg till några affärer för att inhandla lite behövliga saker. Väl hemma blev det tvtittning och mys med lillkatten.

Silver













I söndagskväll blev jag och min pojkvän kattägare till den här söta kattungen Silver som hon heter. Hittills har allt gått bra och hon är både busig och gosig av sig. Hon är väldigt fin då hon har en svart rand på ryggen och rändersidorna av kroppen. Hon är rumsren och äter bra redan från första början hon kom till oss vilket är ett tecken på att hon trivs, som naturligtvis känns jättebra
Välkommen hem Silver

Återgår till studierna

Nu när praktiken är slut så återgår vi till distansstudierna igen och nu är det hög tid att påbörja examensarbetet. Därför sitter vi nu i grupphandledningen där vi får lite mer ingående info och även ställa frågor till detta examensarbete vi nu ska skriva. Handledningen har just börjat och ska hålla igång i två timmar.

Resan från Happis

Resan hem från Happis gick bra och gick ändå relativt snabbt då jag hade internet halva resan och kontaktuttag till datorn hela vägen. Efter att ha rest i lite över fjorton timmar var jag äntligen framme hemma i Gävle igen och där möttes jag av familjen och min pojkvän. Det var jättehärligt att få träffa dem igen då jag saknat dem ♥ Vi åkte först hem till mig i Bomhus där jag snabbt plockade upp allt ur väskorna och packade om en ny väska som jag skulle ha med mig hem till Daniel. Vi hoppade då på cyklarna och trampade hem till honom. Därpå blev klockan mycket men det var skönt att få krama om min älskling igen.

Evighetsresa

Som person blir jag lätt rastlös av mig relativt snabbt om jag inte har något att göra. Så ni kan tänka er hur det är att sitta på två bussar och ett tåg i över fjorton timmar - jag blir som tokig för det känns som en evighetsresa. För ett tag sedan lämnade bussen Skellefteå och åker nu mot Umeå där det kommer ske ett bussbyte. Av dessa fjoton timmar har jag nu cirka nio timmar återstående.

Haparanda ♥

I skrivandets stund sitter jag på bussen och har för ett tag sedan lämnat busstationen i Luleå. Jag hade verkligen turen på min sida eftersom det finns både uttag och trådlöst internetbussen vilket gör att resan kommer kännas kortare. Dock är det bussbyte i Umeå och jag vet faktiskt inte då om jag får uttag och internet men det återstår att se. 

Min tid i Happis var hur underbar som helst, det var fem fantastiska veckor fullt med skratt, roligheter, mys och äventyr. Jag är verkligen glad att jag fick och tog chansen att åka upp till lilla Happis då det kommer vara ett minne för livet och utöver det har jag fått vänner för livet också. Det har knäppts en hel del bilder och filmats mycket så det är jätteroligt att ha som ett minne

morgonkvisten blev jag skjutsad av Nadja och Emil till busstationen där dem sedan vinkade av mig och det var faktiskt jättejobbigt då jag kommer sakna dem allihopa i Happis och även själva staden som är hur mysig som helst. Jag kommer sakna allt - alla gånger vi har roligt och skrattar, sjunger till hög musik, dans på Umpari, festerna, all bilåkning runt om i Happis och Finland, myskvällarna och ABC-besöken.

Tack till er alla som gjorde min resa till något jag alltid kommer minnas och för att ni varit så underbara. Jag ska även hålla mitt lovord att återvända till Happis, självklart.
Minä rakistan sinua ♥

En mysig gårdagskväll och en sista frukost inväntas

Gårdagskvällen var mysig som innehöll middag med Nadja och två kompisar och en massa prat. Därpå blev det en film för oss och kvällen avslutades vid cirka tolv till halv ett-tiden. Nu är dagen inne då jag ska åka hem och jag skriver mer om hur min tid i Happis varit imorgonbitti för nu ska jag börja göra mig klar för resan och äta en sista frukost med Nadja. Resten av dagen kommer endast bestå av att resa hem då det kommer ta cirka fjorton timmar.

The last night

Nu är det sista kvällen här i Haparanda för denna gång - det är en självklarhet att jag ska hit fler gånger då jag haft det så roligt. Nu ska vi fortsätta ha en trevlig och rolig kväll eftersom det är den sista så det får bli uppdatering här imorgonbitti. Ha en bra kväll, för det ska jag ha :)



Tosdag och fredagens händelser

Igår var det ledigt från praktiken så det var en lugn dag där vi inte gjorde speciellt mycket. På kvällen åkte jag och Nadja och två till vänner runt i Finland och här i Happis med bilen samtidigt som vi lyssnade på musik. Vi var även till ABC i Finland och åt en liten kvällis - som vanligt var det trevligt :)
Bilden är från google och visar en del av ABC som förövrigt är supermysigt att vara på kvällen för en fika och bara umgås.



Idag är det fredag och helgen inväntas nu igen, denna vecka har gått så snabbt förbi att jag knappt hunnit med. Hur som helst har dagen hittills bestått av praktik vilket även var den sista praktikdagen. Sedan for jag och Nadja till Ica maxi för att inhandla grejer vi behövde och även matsäck till morgondagens resa

Nu väntas en superbra kväll.

Onsdagens bravader

Igår blev det en lill-lördag för oss här i Happis, lite för att fira min tid här eftersom jag åker hem i helgen och jag är ändå ledig från praktiken idag. Det blev ingen utgång utan det blev hemmafest med musik och dans istället. Hur som helst vaknade vi relativt tidigt idag och har inte gjort något alls mer än att se på tv. Snart är det filmdags och vad som händer senare vet jag inte ännu.

Bodypump på Everybody

Efter praktiken idag tog jag mig en promenad i princip hela vägen hem innan jag plötsligt blev upphämtad av Nadja och en vän för att uträtta ärende och sedan hämta Nadjas bil innan vi for iväg och träffade en annan vän. Vi gick då runt i några butiker och Ikea. Sedan for vi hem för att hämta träningskläder och äta middag innan det var en timmes bodypump Everybody som gällde. Nu blir det en lugn slappkväll för imorgon är väckarklockan ställd tidigt för att vi ska upp till praktiken



Foto


Foto taget från Nadjas balkong här i Happis för några veckor sedan.

Godmorgon

Då var det tisdag och snart har halva veckan passerat. Det jag nu tänkte göra är att ordna en frukost och sedan göra mig iordning innan jag ska iväg till paktiken som endast är en halvdag idag - 12.00 till 16.00.

Måndagkväll

Praktiken idag gick bra och relativt snabbt. Jag praktiserade som tidigare nämts mellan klockan 12:00 - 19:00. Efter att ha slutat tog jag med en rask promenad hem till Nadja med musik i lurarna. Det tog närmare en timma att gå då jag inte hittade så bra och kanske tog en liten omväg. Nu blir det film för oss och denna kväll kommer inte bli något annat än en lugn kväll. Det passar ju super så här en måndag.

Måndagmorgon igen

Dagen igår var trevlig, jag och Nadja försökte oss på ett baka vilket resulterade i mestadels skratt så Nadjas vän fick göra en insats och hjälpa till. Vi åkte därefter hem till Nadjas syster som fyllde år för att gratta henne tillsammans med några andra släktingar. När vi grattat klart blev vi skjutsad till affären för att handla hem lite grejer vi behövde och när det väl var överstökat åkte vi hem och lagade tacos som vi bjöd på till tre vänner. Kvällen blev lugn vilket behövdes och det blev därför filmtittning

Nu är det måndag igen och om ett tag är det dags för praktik. Jag jobbar kväll idag så jag börjar inte förrän klockan 12:00 och slutar först vid 19:00.

Dagens lista

Dagens humör: Bakis, men lika glad ändå
Dagens klädsel: Det blir garanterat något bekvämt
Dagens frisyr: Uppsatt
Dagens smink: För tillfället ingenting
Dagens planer: Slappdag med Nadja, vi ska även gratta hennes syster som fyller år. Vad mer som händer återstår att se
Dagens väder: Det är fortfarande snö och kyligt här i Haparanda, dock vet jag inte exakt vad för väder det är ute idag då jag inte varit ut ännu
Dagens vill ha: Min pojkvän här hos mig ♥
Dagens tråkigaste: Huvudvärken må jag säga, dock är det självförvållat och den försvinner så småningom
Dagens bästa: Ledigheten
Dagens nedräkning: Det återstår endast sex dagar tills jag reser hem till Gävle

En rolig lördagskväll

Gårdagskvällen var väldigt rolig och lyckad. Först var det förfest med musik och dans innan vi for ut på Umpari i Finland. Vi blev denna gång inte kvar till stängning men nästintill så, vid cirka tvåtiden åkte vi tillbaka till Happis igen. Krogen i Finland har nämligen öppet längre än i Sverige, dem har stängning klockan tre.

Här på morgonkvisten har vi bara slappat framför tvn och datorn, vi såg även en skräckfilm tidigare som var relativt bra. Om en stund ska vi ta oss till affären också. 

Hoppas ni får en trevlig söndag.

Party

Nu är vi ordningjorda för kvällens bravader och snart är det partydags som gäller. Hoppas er kväll blir lika bra som våran kommer bli :)

Långpromenad i kylan

Nu är jag ganska nyss hemkommen till Nadjas lägenhet igen efter att ha varit ut på en långpromenad med en vän ute i det kalla vädret, det har till och med snöat. Vi gick även in på skopunkten här i Happis då hon skulle köpa skor och med turen på min sida hittade jag ett par fina högklackade skor också.
Sedan promenerade vi vidare över till Finland där vi gick på Rajalla och där hittade jag ett par örhängen och bh utan axelband som ska användas ikväll. Hur som helst var det mycket trevligt då vi knappt umgåtts innan och det är alltid roligt att lära känna nya människor. Nu är iallafall musiken igång och tanken är att om ett tag börja fixa mig iordning lite för kvällens bravader. 



Lurerier på första april

Igår var det som sagt första april - dagen då vi alla får luras. Självklart tog jag tillfälle i akt och lurades först med pappa där jag ringde honom och bad honom skicka upp lite kläder och annat välbehövligt till mig i här i Haparanda då jag beslutat att stanna några veckor till då jag har så pass roligt här. Pappa gick faktiskt på det och blev chockad och ville inte att jag skulle bosätta mig här längre utan komma hem. När jag väl berättade att det var ett aprilskämt skrattade han bara och sade att han nog ska ge igen på mig för han blev så paff. Det var minsann roligt att han blev så uppjagad, haha. 

Därefter ringde jag mamma min och sade i princip samma sak, även hon gick på lureriet. Det roliga var att mamma gick upp på mitt rum och skulle börja packa ned saker och kläder till mig när jag fortfarande var kvar i telefon. Hon frågade hur mycket kläder hon skulle packa ned och jag bad henne rensa hela byrån då jag säkerligen kommer flytta hit eftersom jag trivs som handen i handsken här. När jag väl berättade att det endast var ett aprilskämt tror jag hon hoppade upp tre meter i luften för att hon blev så lättad att jag inte skulle flytta och hon gick verkligen på skämtet ;)

Även min pojkväns syster gick på lureriet när jag ringde och sade att jag nu är gravid. Dock blev hon inte glad på något sätt alls när jag väl berättade att jag fakiskt inte är det. 

Sedan lurade jag lite mer också men det har jag ingen ork eller tid att skriva om nu. Mitt lureri till Nadja var hur roligt som helst.

Lördagförmiddag

Igår på kvällkvisten promenerade jag och en kompis hem till Nadjas mamma, där Nadja och en annan kompis befann sig för att hälsa på ett tag innan vi for iväg till Finland för att lämna av mamman på krogen. Därefter åkte vi hem till Nadja och såg filmen Hipp hipp hora - det var år och dar sedan den filmen sågs senast kan jag säga.
Nu lyssnar jag på musik och ska snart göra mig iordning lite snabbt innan jag ska promenera iväg för att möta en kompis. 

Hoppas er fredag blev kanon och att även lördagen blir det.

Första april

Tänk att det redan är första april,fort tiden går. Ibland alldeles för fort för att man ska hinna med. Hur som helst har jag lurats en hel del idag och eftersom dagen inte är över ännu måste jag komma på fler lurerier. Mer om detta imorgon :)

Fredagen den första april

Idag har varit en lugn dag där jag inte gjort så mycket. Men det är ju så det ska vara när man är ledig. Hur som helst, efter att ha slappat över förmiddagskvisten kom en kompis över för brödbakning innan vi for vidare till en annan kompis.
Vi åkte då alla till kompisens syster där vi hälsade på och lämnade två kattungar som dem skulle ha hand om. Vi åkte sedan tillbaka för att bara umgås, äta middag och inte göra så mycket innan det var gymmet som stod på schemat. För ett tag sedan är jag hemkommen därifrån och väntar på en kompis nu för vi ska sedan gå till Nadjas föräldrar och umgås med Nadjie. Vad mer som händer ikväll vet jag icke, dock blir det en lugn kväll :)

Fredag

Då var det i slutet av veckan igen och helgen inväntas vilket alltid är lika underbart. Idag är jag som tidigare nämnts ledig från praktiken så det blir en extra lång helg för mig som naturligtvis uppskattas. Trots att jag hade sovmorgon imorse vaknade jag tidigt, precis som det brukar vara när man är ledig. Just för tillfället är jag hemma hos Nadja och bara tar det lugnt och lyssnar på musik.

RSS 2.0