Tre program

Dessa tre program är vad jag roat mig framför ikväll; Idol, premiären av Kenza & Tyra show och tillsist Scrubs som jag ser nu i skrivandets stund. En trevlig tv-tittarkväll med andra ord :)




 






Jag tänkte även säga godnatt till er nu, jag ska nämligen sova lite skönhetssömn innan det är dags att gå upp och fortsätta med studierna.

g-o-d-n-a-t-t på er.


Mobilblogg

Hej hallå, just nu sitter jag på bussen på väg hem från Daniel. Efter en shoppingrunda (igen!!) på stan idag med Hanna vilket förövrigt var väldigt trevligt så åkte jag hem till min pojkväns syster och hennes pojkvän där jag och Daniel blev bjuda på middag. Det tackar vi för :) Efter det blev det en stund hemma hos favoriten, bara han och jag, behöver jag ens säga hus mycket jag älskar honom?! :) Nu är jag i stan och ska byta buss, ha en trevlig kväll så hörs vi senare.

T-o-r-s-d-a-g

Imorgon är det fredag och sedan helg, jätteskönt såklart. Dock ska jag jobba nätter hela helgen så det blir inte speciellt mycket till helg för min del. Men att jobba och tjäna pengar går bra det med :)



Igår blev det som jag skrev i tidgare inlägg en shoppingturstan med Linnea. Med mig hem fick jag en superfint armband i guld från Glitter, jättenöjdmed det köpet faktiskt. Sedan köpte jag ett par leggings på Gina tricot, ett välbehövligt köp, och tillsist ett par mjukisbyxor från H&M. Mjukisbyxor kan man aldrig få för många av, speciellt inte jag då jag studerar distans hemifrån och då är det alltid bekvämt med mjukiskläder.

Och inte nog med det var det ju Idol igårkväll också, det såg jag hemma hos Linnea, trevlans trevlans.



PLUGG PLUGG PLUGG.. ja min vecka har bestått-/består av det nämligen, jag har nu börjat få klar min individuella examinationsuppgift så det är skönt. Imorgon är det sista dagen att jobba på den, fast iochförsig gör det mig inget då jag mest bara har kvar att finslipa och läsa igenom den.

Shoppingdax

Nu: Gå till bussen och åka till stan för att shoppa med Linnea :) Vi hörs senare.


Min onsdag

Min onsdag kommer att bestå utav detta (om ingenting mer dyker upp såklart):


* Studera; vill ha mitt individuella arbete överstökat idag helst

* Åka till stan för att shoppa med Linnea

* Middag med familjen

* Se på Idol med Linnea


T-i-s-d-a-g-k-v-ä-l-l

Då var denna dag över också, ibland går dagarna snabbt men ibland inte. Fast idag var en sådan dag som gick ganska snabbt förbi.
Efter pluggeriet följde jag med mamma och pappa till Ica Maxi för att hjälpa till med storhandlingen och därefter åkte vi hem (jag körde såklart!!) där kvällens Idolavsnitt väntade och inte nog med det kom även min fina pojkvän på besök en stund :) Min älskade Daniel.


Dagens

Dagens humör: Bra humör
Dagens klädsel: Mysoutfit; leggings och en skön tunika
Dagens frisyr: Fläta
Dagens smink: Mascara
Dagens planer: Pluggning, storhandla med mamma och pappa och därefter träffa Daniel
Dagens väder: Höst höst höst
Dagens vill ha: Kretaresan tillbaka ♥
Dagens tråkigaste: Pluggandet; det är lite småsrygt just nu
Dagens köp: Ingenting hittills
Dagens bästa: Titta på alla fina bilder från Kreta, saknar!
Dagens tanke: Skolan skolan skolan, iallafall hittills idag har jag tänkt mycket på det
Dagens nedräkning: 86 dagar kvar till julafton - Haha, tänka sig vad tiden går snabbt ;)


G-o-d-m-o-r-g-o-n

Godmorgon godmorgon.
Fast min morgon började för några timmar sedan för jag verkar ju inte kunna ta sovmorgon längre. Just nu sitter jag iallafall och studerar, jag skriver på min individuella examinationsuppgift.
Jag och Nadja (en klasskamrat som bor i Haparanda) sitter via Skype och diskuterar arbetet. Dock kommer vi alltid på sidospår, haha. Det är ju klart det är roligare att prata om allt annat än plugget! :)

Nu: Pausa från pluggandet i en halvtimme.


Måndag; eftermiddag & kväll

Idag fick det bli en pluggdag eftersom det är måndag. Jag påbörjade mitt individuella examinationsarbete och hann en bra bit vilket känns skönt.

Efter pluggeriet kom Linnea över till mig, eftersom vi skulle överföra bilderna-/filmerna från resan från hennes kamera, gud så roligt det var att se alla bilder :) Vi gjorde sedan middag efteråt, eftersom familjen skulle borta hela dagen-/kvällen och jag inte ville sitta själv och äta så kom Linnea över till mig på middag. Vi fick beslutsångest över vad vi skulle laga och vet ni vad det tillslut blev? - Våfflor. HAHA, det var ju trots allt några månader sedan jag åt det.



Efter det promenerade vi hem till henne där vi överförde mina bilder-/filmer från resan till hennes dator och bakade (läängesen) och tillsist såg kvällens avsnitt av Idol, efter det promenerade jag hem till mig. Jag är lite trött så det blev till att lägga sig i sängen framför tvn och läsa bloggar.

Nu börjar Idol igen, nu ska vi få se vilka som gick vidare! :)



Update:
Linda och Chris hade flest röster och gick därmed vidare. Resterande gick till "andra chansen".

Just nu!

 

Just för tillfället ser jag Idolavsnitt jag missade i veckan,men nu har jag i princip tagit igen allt jag missade. Innan det packade jag upp min resväska från resan (Ja, jag vet att jag är seg) samt städade rummet lite. Nu ska jag fortsätta se Idol och även invänta Linnea som kommer hit snart.

Måndag & en ny vecka!

Måndagmorgon och jag har nu kommit hem till Bomhus från Daniel. Det är alltså dags för pluggeri strax, om jag har någon lust för det? - Nej, det kan jag tala om att jag inte har, hellre hade jag velat ligga på Kretas fina sandstränder eller badat i det korallblåa havet. Men semestern är ju förbi nu, så nu är jag tillbaka till verkligheten igen därmed mer bloggande också.

Nu ska jag överföra Kretabilderna från min mobil och kamera till datorn och därefter starta igång med pluggandet. Senare idag ska jag även få bilderna från Linneas kamera så det blir jättekul att kika på allihopa :)


 

Lite av söndagens händelser

Idag efter besöket med lillebror hos en släkting åkte vi hem till mig i Bomhus där jag, Daniel och familjen åt middag tillsammans. Efter det kom även mormor över på en lliten fika och vi kikade på bilderna (som var i min kamera endast) från min och Linneas tripp till Grekland. Många roliga och fina bilder var det minsann :)

Efter besöket hemma åkte jag och Daniel hem till honom där vi bara tog det lugnt och mös en stund innan han for iväg på träning och jag har tagit igen lite missade Idolavsnitt från veckan som varit.




Nu: Invänta Daniel vilken minut som helst. Tända lite ljus och duka fram lite kvällsfika eller liknande och se tv, en härlig avslutning på söndagskvällen med min fina pojkvän :)

Mobilblogg - Söndag

Nu är det redan en ny dag, och även den sista dagen i veckan. Söndagar är rätt trista tycker jag, nog för att det är skönt att det är helg fortfarande så vet man ändå att "imorgon är det dags att fortsätta med studierna". Vilket inte alltid är den roligaste känslan. Iallafall inte när man haft en supermysig helg med mannen i mitt liv efter att ha saknat honom enormt när jag var bortrest. Nu sitter jag iallafall på bussen på väg till ett besök till en släkting tillsammans med bror min. Även fast jag sa att jag var ungdom trodde busschauffören att jag bara skulle betala en biljett som heter skolungdom som är mellan 7-19 år. Haha, han trodde att jag var yngre än 20 sa han :p Lite roligt egentligen då man inte vill se gammal ut.

Mobilblogg - Lördag

Den otroligt härliga, fantastiska, underbara, varma och roliga semesterveckan på Kreta jag och Linnea upplevde berättar jag mer om när jag och Linnea har överfört bilderna till datorn vilket blir till veckan. Idag har jag mest myst och umgåtts med min fina pojkvän som jag saknat när jag varit bortrest. Vi var även ut i regnvädret tidigare för att skjutsa Daniels bror, syster och hennes kille till deras pappa ute på "landet". Nu ser vi lite på tv och senare får vi se vad som händer.

Hemma i kalla Sverige

Igårkväll landade jag och Linnea på Arlnda flygplats vid halv sju-tiden efter att ha haft en toppenresa, verkligen en jättehärlig, varm och rolig resa till Makrigialos :) 

PS. Bilder och lite om resan kommer nog efter helgen, nu i helgen ska jag mest "landa" och komma tillbaka till vardagen samt umgås med Daniel och familjen.

Nu bär det av till varmare grader

Godmorgon på er. Klockan är nu fem på morgonen och jag steg upp för 45 minuter sedan. Alldeles strax ska jag gå till Linneas parkering och sedan bär det av till Grekland :)
Nervositeten ligger på topp och jag har känslan av att jag glömt någonting hela tiden, men faktiskt tror jag inte att jag har det.

Vi får se hur uppdateringarna kommer att se ut den här kommande veckan. Antingen blir det inte några alls eller så blir det väldigt glest med uppdateringar, jag ska ju trots allt på semester. Om jag inte skriver något så kommer jag tillbaka den 23 september.

Ha det bra här hemma i Sverige.



KRETA 16/9-23/9-10

Min onsdag och dagen innan Greklandsresan

Dagen började med PBL-möte samt pluggning tills jag näästan blev klar med allt. Därefter tog jag bilen och åkte in till staden för att träffa Hanna vilket var väldigt trevligt eftersom det var ett bra tag sedan vi sågs :) Vi gick runt och kikade i affärerna och hälsade på Tessan där hon jobbar :)

När jag kom hem igen tog jag tag i det sista av pluggningen och blev klar samt skickade in det till läraren - skönt att ha det färdigt och även att jag hann innan jag åker.


eftermiddag-/kvällskvisten träffade jag Linnea, vi vägde våra väskor (oops vad tunga dom är nu, haha) och började ladda inför Greklandsresan. Idol blev det också, det är så roligt med auditions tycker jag för vissa skämmer ut sig totalt medans andra faktiskt levererar bra :)

Nu är jag hemma igen och försöker varva ner och bli trött så jag kan få sova lite innan det är dags att kliva upp igen - jag har klockan ställd på 04:15 (tidigt!) på morgonen. Grekland here vi come! ;)



PS. Jag kommer sakna min älskade Daniel hur mycket som helst, han är mitt allt, mitt hjärta och min kärlek. När jag kommer hem ska jag krama och pussa sönder honom. Me looove you.

Idoltime

Nu är det dax för idoltime med linnea, jag skriver mer när jag kommer hem :)

Dagens lista

Dagens humör: Bra humör, nervös, förväntansfull och inte nog med att resfebern är extrem just nu :p
Dagens klädsel: Än har jag inte valt men det blir något skönt såsom mjukisar eller leggings
Dagens frisyr: Just nu har jag uppsatt i en slarvig knut, dock ska jag fixa iordning bättre sen
Dagens smink: För tillfället har jag ingenting alls men jag ska nog ta på lite mascara sen - vardagligt
Dagens planer: Hittills har jag endast planerat; pluggning, packa det sista, träffa Linnea och kanske Ida
Dagens väder: Så här på morgonkvisten är det småkyligt och väldigt höstigt, hoppas på lite finare väder sen
Dagens vill ha: En spårlöst försvunnen resfeber - är less på den nu ;)
Dagens tråkigaste: Hm, just nu kan jag inte komma på något. Kanske att jag inte har ro i kroppen för att plugga men att jag ändå måste plugga
Dagens köp: Hittills idag har jag såklart inte köpt någonting med tanke på vad lite klockan är
Dagens bästa: Att titta på min fina ring och tänka på hur mycket jag älskar min fina pojkvän
Dagens tanke: Tankar om morgondagens händelser
Dagens nedräkning: 0 dagar kvar - Kreta imorgon.

Utkast: Sept. 14, 2010





14/9-10 - Förlovning

Idag är det två och ett halvt år sedan jag och Daniel blev tillsammans. Vi två blev en och jag är så glad över det. På vår två och ett halvt årsdag förlovade vi oss och bara av att se den fina ringen på mitt finger och en likadan på Daniels finger får mig att rysa i kroppen.
Jag är så överlycklig att jag har dig, du är mitt allt och jag älskar dig över hela mitt hjärta ♥

Jag släpper aldrig taget om dig min älskade prins, du kommer förevigt vara min.



Överlycklig

Så sant som rubriken lyder, åh så glad jag är :) jag berättar senare varför.

Pluggande!

Pluggning är vad dagen har bestått utav idag, jag känner mig lite slut faktiskt i huvudet men funderar på att köra ett sista race nu för dagen. Jag var ju även till bibblan en sväng för att låna lite böcker, eller ja så några var det ju ändå inte; ni ser ju på bilden ;)

 

Shopping

Här är tre (av jag vet inte hur många!?) plagg som jag köpt på sista veckorna.


första bilden är det en svart midjekjol som jag förövrigt köpt i grått också, den kostade 99:-Ginatricot.
 
andra bilden ser ni ett par svarta leggings med en guldig dragkedja längs benet som kostade 149:-H&M.

Den sista bilden ser ni en söt klänning som jag köpte igår fast jag köpte inte en grön utan en svart, den kostar 249:-Bikbok.




Dagen igår!

Gårdagen bjöd på handledning och pluggning när det gäller studierna men det är ju inte roligt att läsa om så jag skriver om resten av dagen. Rösta gjorde jag med mamma, första gången tillochmed. Därefter åkte jag till stan för att träffa tjejen jag är kontaktperson åt. Vi åt på stan, gick runt i några affärer innan det var dax att spela bowling. Vi knäppte lite bilder men jag lägger inte ut några på henne på grund av sekretess, därför skriver jag inte hennes namn heller. 

Jag på väg in till stan igår.
 

Och några utvalda bilder från bowlingen.
 



Efter bowlingen grattade jag Linnea, och umgicks med henne resten av kvällen. Det var trevligt, först var vi hos henne och fikade och tittade in hennes presenter. Efter det gick vi hem till mig för att väga resväskan till Kreta trots att den inte är färdigpackad ännu, hittills var det tolv kilo ;)
Vi tog sedan vår bil och åkte till Valbo köpcentrum där vi kikade runt i affärerna och jag köpte mig en söt spetsklänning från BikBok.



Syns imorgon !!

Skriver mer imorgon istället, är trött och tänker ta det lugnt nu och läsa bloooggar ;)


PS. Se min nedräkning i spalten till vänser längst upp. Imorgon när jag vaknar står det 1 dag där ;)
PS 2. Jag har haft en trevlig kväll med Linnea.
PS 3. Jag saknar och älskar min fina Daniel, världsbästaste älskling <3 Tur att jag ska träffa honom imorgon :)

Måndag, måndag

 
Jag just nu ..



Handledning - Check.
En del pluggande - Check

Kvar att göra idag:
Rösta till valet
Bowling
Gratta Linnea 
Plugga lite mer om jag hinner?!

Ja må hon leva, ja må hon leva, ja må hon leva uti hundrade år

GRATTIS Linnea på din 20-årsdag.
Jag hoppas din dag blir jättebra med finfina presenter för det är du värd. Tänk att vi känt varandra i så pass många år och vi fortfarande står vid varandras sida, det är äkta vänskap.


Tjugo snygga biler till min nu tjugoåriga vän Linnea.

  
  
  
   
   






Måndagmorgon

Måndagmorgon, ja vad innebär det? - Jo med denna måndagmorgon den här veckan innebär det handledning med PBL-gruppen och läraren. Därefter består en lång tid med en massa pluggande och därefter ska jag och mamma åka och rösta, eller ja iallafall om vi hinner. Det är ju trots allt första gången jag får rösta så jag lär ju göra det :)

Efter att ha gjort det ska jag in till stan där jag ska träffa tjejen jag är kontaktperson åt för denna vecka, vi ska bowla för det var vi bådna sugna på :) Alltid lika roligt tycker jag.

Och efter det ska jag hem igen och då kila över till Linnea, och varför jag ska dit och vad jag ska göra där får ni veta om ett tag :)


Nu: Handledning med gruppen och läraren.

Den tolfte september - Söndag

Nu är jag trött efter en heldag i fart och vind. Jag har inte suttit still mycket idag känns det som. Iallafall så har jag varit med tjejen jag är kontaktperson åt i princip hela dagen (8½ timmar) där vi bland annat varit till stugan som jag skrev i tidigare inlägg, vi åt tacos hemma hos mig med familjen på eftermiddagen, vi har knäppt hur mycket bilder som helst, promenerat och bara haft det väldigt trevligt :) En lyckad dag med andra ord, den var härlig.

kvällningen träffade jag Linnea en stund hemma hos henne, sedan promenerade vi med hennes söthund Hampus och därefter var vi förbi hem till mig en sväng också.



Jag orkar faktiskt inte berätta detaljerat om denna trevliga dag för jag är så pass trött, jag tänker inte göra något ansträngande alls nu. Bara ligga i sängen och se tv, läsa bloggar osv :)

Pussochkram!


Stugan!

Just nu befinner jag mig i stugan med tjejen jag är kontaktperson åt, lillebror, mormor och morbror. Det är härligt att komma hit till kära stugan igen. Mysigt och härligt. Nyss var det fika på altanen för oss och nu är det fia med knuff-spelande. En del bilder har vi knäppt också, alltid roligt att titta tillbaka på.

Barnvakten är nu hemkommen ;)

Nu är jag hemma igen efter att ha varit barnvakteftermiddag-/kvällen, det var mysigt tyckte jag och hon är då söt min lilla kusinvitamin.
Nu hade jag inte tänkt att vara långvarig, min tanke nu var att bara slänga in ett godnattinlägg för jag är trött och ska nämligen sova strax för imorgon valkas det inte sovmorgon utan lite äventyr :)

Mobilinlägg; barnvakt

Just nu är jag barnvakt till min söta och spralliga kusin Elsa som är tre år. Alldeles nyss såg vi på "mamma mu & kråkan" och Elsa började då sjunga: - mamma muuu, är det duuu? Nu ska vi fortsätta mysa i soffan och se pippi långstrump.

Hälsat på min fina pojkvän

Idag tog jag mig en sväng förbi min pojkvän, det var superhärligt att träffa min älskling. Efter sommaren när studierna dragit igång så har jag haft mycket i skolan att göra så jag har inte hunnit träffa Daniel så mycket. Det är tråkigt men det är jätteroligt när vi ses, min älskade Daniel :)

.. Och två bilder ifrån tidigare idag när jag körde bil.
 

Lördag, en härlig lördag :)

Lördagförmiddag är det nu och jag ska snart skjutsa pappa till ett ärende och efter det ska jag låna bilen och åka hem till min Daniel en stund och krama min världsbästa pojkvän :)

Men innan det ska jag bränna en skiva, vilket jag för den delen gör nu, som jag ska dunka högt i bilen för mig själv. Jag tycker det är jättehärligt att köra bil ensam och spela hög musik och sjunga med i den högsta tonen ;) Jag är så himla glad att jag fixade körkortet! :)


Dagens lista

Dagens humör: Bra humör, det är ju trots allt helg
Dagens klädsel: Det vet jag inte ännu, inget valt
Dagens frisyr: Troligtvis utsläppt
Dagens smink: Mascara
Dagens planer: Träffa Danne om sjuklingen är friskare, gratta Sofie som fyllt 18 år och till sist vara barnvakt ikväll
Dagens väder: Höstigt väder som det varit ett tag nu, dock har vi ju haft några fina dagar också senaste veckan-/veckorna
Dagens vill ha: Mindre att göra i skolan
Dagens tråkigaste: Att jag ska vakna så tidigt när jag får sova ut
Dagens köp: Ingenting hittills
Dagens bästa: Att jag ska krama om min älskade pojkvän senare idag
Dagens tanke: Kretaresan närmar sig och går i tankarna hela tiden - RESFEBER
Dagens nedräkning: 4 dagar kvar - KRETA

En kväll med Linnea

Hej å hå. Nu är fredagen redan slut och idag har jag mest tagit det lugnt samt varit ut på ärenden med mamma och mormor.
kvällkvisten träffade jag Linnea. Vi umgicks, pratade om Kretaresan, jag hjälpte henne att baka litegranna till hennes födelsedag, vi såg Idol och lite tv därefter.
Nu är jag hemma igen och jag slappar framför tvn och är faktiskt rätt så trött så inte blir det speciellt sent för mig ikväll. Jag tänkte iallafall läsa lite bloggar nu och fortsätta se tv.

Godnatt, godnatt.


Fyra olika kontraster

En Josefin i fyra kontraster!

 
 




Jag är väldigt uttråkad just nu, jag har gjort klart det jag kan för denna vecka i pluggandet och blev helt plötsligt väldigt rastlös. Men om en stund ska jag iväg med mamma och mormor en stund på lite ärenden, så jag får ju något att göra iallafall.

M-o-r-g-o-n-t-r-ö-t-t

Då var det morgon igen och om tjugo minuter är det dax för PBL-möte. Sedan blir det väl också till att försöka lista ut vad det är vi ska göra kommande veckan-/veckorna i skolan.
Nu ska jag ta mitt trötta morgonhumör och strax börja med pluggandet.


.. Och förresten, uppe till vänster ser ni nedräkningen till Kreta. Det är verkligen inte långt kvar nu.

Torsdagkväll

Nu var det kväller igen och strax dax att sova. Jag tycker att i den senaste veckan har dagarna rullat på rätt fort. Idag har jag som sagt varit till stan för lite shopping och en träff med först älsklingen och sedan Linnea, en trevlig dag med andra ord. Kvällen var trevlig den med, jag träffade nämligen Ida idag igen för att se Idol, därefter såg vi även filmen Liar liar, den har jag sett förutom med Daniel men filmen är bra så jag kunde se den igen tyckte jag :)


Nu är det strax godnatt för min del, så natti natti på er.

Hemma från stan

Nu är jag hemkommen från staden, där jag först träffade min fina pojkvän en stund och därefter gick jag runt i alla möjliga affärer med Linnea. Alltid lika trevligt såklart, och snart går vi inte bara runt i alla affärer utan snart går vi på Kretas fina stränder också :) Jag har lite svårt att tänka mig det men resfebern har ju börjat kännas av som jag hoppas går över något åtminstone. Men kul blir det ju :) ... och det är bara en vecka kvar så är vi där nu.


stan blev det köpt en midjekjol i grått från Ginatricot och ett lila linne från H&M samt tre söta hårspänne/hårnålar i guld och små diamanter på.



Vad jag ska göra nu vet jag inte, jag ska åtminstone träffa Ida senare. Trevlans det, vi ska först promenera och sedan se Idol och även spela nintendo wii-/dansmatta.


H ö r s   s e n a r e !

Staden

Just för tillfället befinner jag mig inne i stan som jag kommer göra någon timme framåt. Skriver mer och jag kommer hem! :)

Onsdagens händelser

Idag har dagen gått hyffsat fort tycker jag. Den började med att vakna till väckarklockan lite innan 08.00, då blev det till att kliva upp och äta frukost lite snabbt för klockan 08.30 var det handledning med PBL-gruppen och läraren i en och en halvtimme. Efter det pluggade jag i några timmar samt pratade med klasskamraten-/vännen som heter Nadja på Skype ett bra tag :)

Efter lite wii-spelande, bloggläsning och middag med familjen träffade jag Ida vilket var vääldigt längesedan. Det var trevligt att träffas, vi fick oss båda en skratt-/pratstund eftersom det var så pass längesedan vi sågs. Nu är jag hemma igen iallafall, jag ska snart ta bilen och hämta pappsen och åka hem igen, det är ju roligt att köra bil :) Därefter blir det Idol-tittande här hemma i sofforna och efter det ska jag köra mamma en sväng på ett ärende. Mycket bilkörande men sånt är ju alltid roligt :)


En bild från juni denna sommar, det var drygt en vecka innan jag tog körkort :)

Dagens

Dagens humör: Ganska så bra humör. Ändå är jag stressad och resfebern börjar kännas av
Dagens klädsel: Mjukiskläder
Dagens frisyr: Uppsatt i en knut
Dagens smink: Mascara
Dagens planer: Pluggeliplugga, träffa Ida och därefter se Idol
Dagens väder: Jag har ännu inte varit ute men nog kan jag tänka mig att vädret är lika trist och höstigt som gårdagen
Dagens vill ha: Dagen då jag och Linnea åker utomlands
Dagens tråkigaste: Allt pluggande, det är mycket att göra i skolan nu
Dagens köp: Ingenting
Dagens bästa: Hm, jag vet inte än faktiskt. Kanske att det är en dag närmare resan? :)
Dagens tanke: Skolanskolanskolan, ja  det är mycket med skolan nu
Dagens nedräkning: 7 dagar kvar - KRETA


Lite av min dag.

Då var denna dag över och därmed en dag närmare utomlandsresan. Idag har varit en trevlig dag, förutom det dryga pluggandet imorse såklart ;)
Efter pluggeriet träffade jag min bästaste Danne, me looooove you :) Älskar att vara tillsammans med dig, älskar att vara i din omgivning och jag älskar att vara i din famn när du kramar mig.

Mot eftermiddagen träffade jag Linnea, vi tog fram outfits och småpackade lite inför resan; det gäller ju att börja packa i tid, eller hur? :D
Vi tog ju trots allt fram en del outfits igår som hon tar med sig till Kreta. Haha vi är galna vi. Iallafall så promenixade vi efter det, med Linneas lilla hund. Liten och liten är han väl inte, men söt ändå :)

IDOL
väntade sedan klockan 20:00 och därefter började vi se en film som går på 5:an nu, men jag gick hem i pausen för jag började bli så trött. Men nu ligger jag här hemma i min säng och kikar klart på filmen samt läser lite bloggar.

Ni får ha det så bra, skriver mer imorgon :)

Femtusen marschaller

I lördagskväll var jag som sagt med min pojkvän på stan där vi kikade på bland annat uppträdanden av eld-show och cirkus. Inte nog med det var det 5000 tända marschaller runt Gavleån som lös så fint. Dock ser man nog inte speciellt bra i videon men en del av alla 5000 marschaller ser man nog :)


Hemma hos Linnea!

Just för tillfället befinner jag mig hemma hos Linnea, vi pratar och planerar lite inför Kretaresan. Vi är så spända, nervös och förväntansfulla, det är ju trots allt nio dagar kvar bara. NIO dagar, det är absolut ingenting. Vi åker nästa vecka och gud så skönt det ska bli.


Jag laddar upp två supersnygga bilder från år 2006 på mig och Linnea.
 

En fin helg tillsammans med min bästaste.

Helgen har varit bra, speciellt lördag och söndag var väldigt trevliga. På lördagen fyllde Daniel, min fina Daniel år. Det firandes med gäster, presenter, fika och trevligheter på dagen. På kvällen blev det bara vi två, jag och Daniel. Det var supermysigt, vi bland annat köpte mat hem och hade tända ljus hela kvällen lång samtidigt som vi såg film och umgicks :)
Vi var även till stan en sväng där vi såg circus-uppträdanden och eldshow som var häftigt, inte nog med det var det 5000 marschaller tända kring gavleån som lös upp stan så fint, det var så mysigt att gå där hand i hand med den jag älskar av hela mitt hjärta :)

Här kan man faktiskt läsa om kvällen på stan där det var 5000 marschaller tända och uppträdanden på sidan om gavleån, "http://gd.se/nyheter/gavle/1.2303873-5-000-marschaller-valkomnade-hosten".



Söndagen, alltså gårdagen spenderades med Daniel och hans syskon hemma hos deras pappa under dagen. Det var trevlig och rätt skönt väder faktiskt vilket gjorde att det var rätt så härligt att vara ute.
kvällen blev det film och tända ljus igen, bara för att det var supermysigt på lördagskvällen.  


Nu är det måndag igen, vilket innebär plugg. Nu ska jag fortsätta med det så får ni ha det så bra. K-r-a-m.

Glest med inlägg

Nu har det varit lite glest med inlägg i helgen men jag har varit för upptagen för att skriva. Jag återkommer vid tolvtiden idag :)

Grattis världens bästa älskling

Grattis till min finaste pojkvän på din födelsedag - du är den absolut bästa och jag älskar dig av hela mitt hjärta.
Dagen har varit jättetrevlig och det har varit gäster som grattat Daniel under dagen så när vi fick lugn och ro var vi en sväng till stan för att äta och sedan hem och mysa. Nu ska vi åka och kika på alla marschaller inne i stan som kommer lysa upp allt så vackert. Det var i lite av det som hänt idag, inga detaljer alltså :)

Ännu en gång Daniel; jag älskar dig och grattis på din dag <3


Halva natten avklarad

Ja, nu är minsann halva natten avklarad och den andra hälften återstår tills det sedan är dags att cykla hem till Daniel för att sova lite skönhetssömn. Gud så skönt det ska bli att få sig lite sömn, det längtar jag skarpt till just nu. De flesta av er ligger troligtvis och sover, lite avis är jag allt på er ;-)

Två timmar gjorda - Åtta återstår!

Jag är just nu och jobbar på bergmästargården och sitter extra vak åt en dement kvinna som har det lite jobbigt och behöver vak hela natten lång. Förhoppningsvis går natten snabbt förbi då jag känner att tröttheten smyger sig på. Jag vaknade trots allt åtta imorse. Nu ska jag fortsätta här och skriver säkerligen mer senare. Ha en trevlig fredagskväll :)

Ingen fredagsmyskväll blev det utan det blev en natt med jobb.

Imorse tjugo i elva trampade jag in på cykeln till stan där jag stämt träff med Linnea, vi besökte Forex också för att växla in pengar till Euro till Kretaresan. Det var roligt eftersom vi känner att vi närmar oss med stormsteg :)

Vid tolvitden kom Kajsa in till stan och gick med oss, så vi tre hade det väldans trevligt på stan tycker jag :) Ett tag fick vi även lite besök av Tessan också :) På stan blev det lite shopping, det blev först och främst en present till min älskade Daniel, på H&M köpte jag en superskön tunika, på Cubus köpte jag en söt ring och tillsist ett par rosa diamantörhängen som var typiskt Jossa ;)




Efter att ha cyklat hem igen och sedan tagit min lilla packade väska för att cykla vidare hem till Daniel fick jag ett samtal och det var vid sisådär kvart över fem. Det var alltså PFV som frågade om jag hade lust att jobba inatt mellan 21:00-07:00Bergmästargården, jag tackade såklart ja som man ska till alla jobb.
Jag har faktiskt aldrig varit på det stället så det är helt nytt, dock vet jag vart det ligger då ett av de två boendena jag sommarjobbade på ligger precis bredvid.

Nu ska jag vila en stund så jag orkar med denna natt vilket kommer bli rätt jobbigt ändå tror jag med tanke på att jag vaknade kl 08.00.  


Ha en trevlig fredag hörni! :) 

Dagens lista

Dagens humör: På bra humör, idag blir nog en bra dag :)
Dagens klädsel: För tillfället mjukisar men ska dock byta om senare
Dagens frisyr: Fundar på vad jag ska göra, troligtvis utsläppt
Dagens smink: Mascara
Dagens planer: Gå på stan och även åka hem till min älskade pojkvän och sova där i helgen
Dagens väder: Hösten är kommen
Dagens vill ha: Varmare väder
Dagens tråkigaste: Att jag vaknar kl 08.00 när jag har sovmorgon
Dagens köp: Ingenting hittills, men något blir det då jag ska till stan senare
Dagens bästa: Att det nu är helg
Dagens tanke: Tankar kring skolan
Dagens nedräkning: 1 dag (imorgon) fyller pojkvännen år


Torsdagen!

Då var dagen snart över, och fort har den gått. Dagen började som sagt var med uppackning av allt från Skellefteå-trippen. Därefter cyklade jag iväg till staden för att träffa älsklingen min som jag saknat så, det var roligt att träffa honom igen :) <3

Efter det cyklade jag hemåt igen och tog det lugnt hemma en stund innan jag och Linnea träffades och umgicks i några timmar. Snart är det ju trots allt dags för oss att åka utomlands och det blir spännande :)



Vad jag gör nu? - Slappar vid datorn, och ser lite tv samtidigt. Jag tänkte faktiskt ha en superlugn kväll; bara se tv och läsa bloggar. Vi får se om det blir fler uppdateringar här, annars återkommer jag imorgon :)


Septembermånad

En lugn morgon har det varit, jag har packat upp och suttit vid datorn bara. Nu ska jag ta och fixa mig iordning och sedan hoppa på cykeln och trampa in till staden för att träffa min älskade Daniel som jag saknat när jag varit borta. Min fina älskling <3

.. Och förresten, vi är ju redan inne i September nu. 2:a september tillochmed, Gud så fort tiden går ibland, nu är det ju höst igen.

Skriver mer senare för nu har jag inte tid, ha en trevlig dag :)


Det jag nu väntat på i 10 timmar.

Nu är jag precis hemkommen från 10-timmarsresan från kursträffen i Skellefteå. Det jag tänker göra nu är att sova, för tröttheten är enorm nu så godnatt med er.


G-ä-v-l-e

Om lite mer än en timma är jag framme i kära Gävle. Om jag längtar nu? - Oh, gud vad jag önskar att jag låg och sov i min säng nu. Så ja, med andra ord längtar jag nå förjäkligt. Jag har ju trots allt rest sedan kl 16:00. Nu säger jag godnatt till er!

Ungefär hälften av resan återstår

Sedan jag skrev senast har det gått några timmar. Jag befinner mig fortfarande på bussen som jag gjort sedan kl 16 från Skellefteå. Vid 22-tiden är bussen framme i Sundsvall där jag får invänta tåget som ska ta mig hem till Gävle. Nu vill jag verkligen vara hemma, jag längtar så. Eftersom jag är så trött ska det bli skönt att få sova i sin egen säng. Men det får jag vänta till för i Gävle är jag inte förrän om cirka fem timmar. Och nu när jag tänker efter så har jag rest halva tiden, eftersom resans sammanlagda tid var tio timmar ungefär. Låt dessa övriga ungefärliga fem timmar gå i stormfart :)

Kursträff; tredje skoldagen

För tillfället sitter jag i bussen på hemfärden till Gävle och tog farväl från Skellefteå kl 16.00 då bussen avgick. Jag har inte hunnit med mycket mer än att sova en stund och kikat ut på den fina naturen, trots allt finns det inte mycket mer att göra. Skoldagen idag bjöd på två föreläsningar; psykofarmaka och KBT, den första föreläsningen var lång så därför hanns det inte med fler. Avslutningsdelen missade jag då jag behövde ta mig till busstationen, men jag missade ingenting speciellt tror jag då man mest ställer frågor om man har några och så vidare. På morgonkvisten började våra kursledare med att berätta att PBL-grupperna ändrats och våran grupp har då splittras, jag hoppas allt kommer gå bra nu iallafall för våran grupp var superbra kan jag säga. Det var en del av det som hände den tredje och sista dagen i Skellefteå. Nu ska jag sitta och kika ut genom fönstret och hoppas på att resan går fortare än resan till Skellefteå. Jag åkte nyss från Umeå busstation så jag har inte kommit så långt ännu. Ha det bra allesammans :)

RSS 2.0