Skellefteå dag 4 (igår)

Hejhej

Igår var sista dagen på kursträffen i Skellefteå och kvällen innan spenerades med skratt, prat, bastu osv. Igår var vi på KTC (kliniskt träningscentra) där vi fick prova på att förflytta en patieten (vi fick liksom leka patient och vårdare haha) vilket var rätt roligt :p Provade lite hjälpmedel om man har svårt att göra vissa  saker, lärde oss att ta blodtrycket på varann och även ta feber i örat och bädda rent i en säng när en patient ligger där.

Sen fick vi även lära oss venprovtagningar på en arm som såg himla verklig ut haha :p Det var inte så jättesvårt att sticka in i ett kärl, och blod kom det från dockan också ;p Sen fick vi även ta blodprov på varann om vi ville men jag ville absolut inte, hatar nålar men det var rätt kul att sticka i en attraper.

Klockan fyra gick min och Beas buss från Skellefteå till Sundsvall och vid tiotiden på kvällen var vi framme där. Bussresan gick hyffsat fort eftersom vi spelade spel på datorn typ hela vägen haha :p Sedan fick vi vänta i Sundsvall på att våra tåg hem skulle gå och vi skulle till olika håll också. Väl hemma efter resan så var klockan halv tre på natten. Vilken lång resa alltså, från 16.00 till ca 02.00-03.00. Tur att vi två reser nästan hela vägen tillsammans annars skulle det bli så tråkigt :) OCH GRATTIS TILL BEA SOM FYLLER 20 IDAG :)


Nu är jag hemma och nästa kursträff är i maj :) Även om det är roligt att träffas så längtar man ju hem lite, har saknat danne så mycket <3 

Nu: frukost.


Puss / Jossa

Kommentarer

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0