Kom tillbaka våren!

Hejhej

Igår var det underbart väder, fast det har väl varit till och från härliga vårdagar på senaste veckan/veckorna. När man kikar ut från fönstret när man vaknar idag vad möts man av? SNÖ, det snöar. Men halllå vart tog våren vägen? Slutet av mars och vi har fått tillbaka vintern .. suck ;P Hoppas dock den försvinner lika fort. För hur underbart är det inte när alla stoora snöhögar börjat smälta bort, det blir för varmt att använda vinterjacka, plusgrader och solen som riktar sig mot ansiktet när man går härliga promenader?! :)

Igår följde jag med familjen till Åbyggeby för att hälsa på en familj som vi skulle både gratta för två utav de fyllt år och även giftermål. Sedan blev jag tillbakaskjutsad till älsklingen, vi hade mest en chilldag och såg även Brynäsmatchen som spelade mot djugården och brynäs vann, yees :)

Senare kom Kajsa till oss, det var trevlans :) Tvtittande, prat eller ja man kan ju nästan säga myskväll? :D Vi tre var även till en kompis till Danne och en kompis till Kajsa och hälsade på :P


Nu: Frukost, bloglovin, kolla om det slutat snöa! ;)


Puss / Jossa

Kommentarer

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0