Skellefteå kursträff - Dag 3 (Igår)

Detaljvis om gårdagen. Det började med att vi ställde klockan på kvart i sju men kom inte upp förrän efter en halvtimma. Efter att vi gjort oss klara, ätit frukost osv. åkte vi till skolan väldigt trötta. Det var endast föreläsningar hela dagen, första handlade om ätstörningar, andra handlade om Bris och den sista om självdestruktivitet. Långa föreläsningar som man lär sig mycke på men dock var det jobbigt att sitta stilla och lyssna hela dagen lång från halv nio till halv fem på eftermiddagen.

Efter skolan åkte jag, Nadja och Marie till stan, där vi inte hittade något roligt. Nadja var med om en liten rolig incident på Clas Ohlson. Vi var tvungen att fråga om en sladd, vart den fanns då hon ville köpa en sådan. Vi frågade alltså i "disken" där man kan få hjälp osv. Men utan tanke på det så gick vi dit och Nadja la glatt upp sin sladd på disken och skulle betala då han som jobbar där brast ut: Den där får du betala i kasssan, ni har bara gått halva affären.
Visst kanske det inte lät kul men det var-/såg kul ut när det hände och vi var även supertrötta. Vi åkte iallafall tillbaka där vi bor efter det och åt middag samt pluggade lite inför tentamen vi ska ha. Kvällen fick så för: massa prat och skratt, bastu, allmänt övertrötta och flummiga vilket gjorde kvällen rolig. Vid tolvtiden gick vi för att lägga oss och för att orka upp idag såklart.

Det var lite om gårdagen, alltså dag tre här i Skellefteå. Nu ska jag göra mig iordning för dagens händelser.


Ha en bra dag.

Kommentarer

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0